16 Септември, 2012 09:51 6 337 47

Бойко Борисов открива нов път

  • път-
  • бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открият ремонтирания участък от ПЪТ ІІІ-2903 Генерал Тошево – Росица – граница с Румъния, съобщиха от правителствената пресслужба.

Дължината на участъка, който преминава през с. Росица е 3,6 км. Третокласният път ІІІ-2903 е единствената връзка на този крайграничен район с общинския център Генерал Тошево и останалата част на областта. Ремонтът е на стойност 1,3 млн. лв. с ДДС. Средствата са осигурени от републиканския бюджет. Изпълнител на проекта е Обединение "Североизток груп" гр. Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-Бай

    3 1 Отговор
    Крайно време е да ,,хваща пътя,, .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Що бе?

    2 5 Отговор
    Гадно Ви е, а? комунистическа сган...няма привилегии, няма папане. Лебедова песен пеете...топите се като ланския сняг.

    Коментиран от #5

  • 4 кико

    4 0 Отговор
    .аси новина ще е ;БОКО ДНЕС НЕ ОТКРИ НОВ ПЪТ;
  • 5 Най-Бай

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Що бе?":

    Моля? ,,Няма привилегии, няма папане,,--или не си в час или си силно заблуден.
  • 6 29сф

    6 1 Отговор
    Аз освен пеша, по друг начин не мога да го ползвам.
  • 7 Георги Симеонов

    1 4 Отговор
    Нека да строи, аз съм твърдо за Бойко Борисов

    Коментиран от #21

  • 8 pacoran

    2 5 Отговор
    da i az sum za Boiko pone e muj za razlika ot onaia mi6ka i p..ka sergeika!!
  • 9 pacoran

    3 3 Отговор
    kude na dogana samo s...ki ne mu prai6e toia zatva sme na tva deregje
  • 10 Андрей Иванов

    4 1 Отговор
    Аман от този натрапччив пиар.Откри нов път - "ремонтирания участък от ПЪТ ІІІ-2903 от 3.6км".Това ли е работата на премьера, да открие 3 км ремонтирана отсечка.Та само транспорта на антуража му до там и обратно колко струва?!!!!
  • 11 pacoran

    2 2 Отговор
    zatva sergei ne triabva nikoga pove4e da se dokopva do vlasta 6toto tejko na vsi4ki bulgari i dogana su6to ne triabva da se dokopva do vlasta no bulgarskite turci go razbraha 6to za stoka e i mu dadoha 4erven karton na toia
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 иво

    1 1 Отговор
    тоя още не си ли е отишъл,няма ли други новини?стига стия тъпизми.
  • 14 иво

    1 1 Отговор
    Простаци ,всеки ден всичко нагоре върви, а тука ще гледаме магистрали и тикви.
  • 15 ghosttown

    0 3 Отговор
    Северо-источна българия е тотално забравена :(
  • 16 The Bear

    6 2 Отговор
    Името Бойко Борисов вече ми навява тъга - първата ми асоциация когато го чуя е некадърен клоун, който не може да забавлява децата, а е смешен и жалък за възрастните, и въпреки това го държат в цирка и му дават заплата....... Трябва историята ни да се чисти от такиво индивиди - в началото възлагах големи надежди на него и кабинета му.... УВИ ... - оказа се, че шуро-баджанащината и рекетът на държавно ниво никога не са достигали такива върхове - най-безцеремонно се забранява бизнес на едни и се разрешава (осигурява) на други (както при всяка власт) ... но се стигна и до там, на двама братя от Перник да им продадат фармацевтичен завод, отбор, държавната корабоплавателна компания БМФ (която скапаха и са на път да унищожат), дадоха им на концесия и половината Порт Бургас като не допуснаха Портови оператор № 1 в света "Дубай Порт" да участва в конкурса, за да могат да го спечелят двамцата Домусчиеви или Свинарови (Домус е прасе на турски) от Перник ..... не е истина това което се случва..... ДАНО ИМА ВИСША СИЛА КОЯТО ДА ВЪЗДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ РАНО ИЛИ КЪСНО!, ЩОТО АКО ТРЪГНА АЗ С АВТОМАТА МНОГО РАНО ЩЕ БЪДА СПРЯН

    Коментиран от #25

  • 17 neti trebva

    5 1 Отговор
    Този некадърник до кога ще харчи моите и вашите пари за неща нужни на 10-тина души???? А тъпаците дето мислят че работата му е върха: да ядът асфалт.
  • 18 Anonymous.

    6 1 Отговор
    Чудя ви се на акъла! Малоумници ли сте, кви сте?! Нямате ли си глава на раменете, с която да помислите малко, ако имате с какво, разбира се! Боко - Тиквата освен да реже лентички, да усвоява тлъсти комисиони и яки %-ти от всяка сделка, която се прави в Бг, както и да ви копае дълбоко в и без това изтънелия джоб друго не прави и не за друго, а защото хич не му дреме за вас, за тоя народ и за тая държава! Цялата тая сган, за която сте гласували с празните си глави и която ни управлява в момента доограбва бедния и изстрадал български народ най-нагло и безочливо до последната стотинка така нечовешки, както никой друг преди тях не го е правил! Гледат те в очите и те лъжат - това е новото амплоа на герберите! Първо ни взеха на мушка комунягите, после ни подеха седесарите, а накрая ще ни довършат тия нещастници, които са най-голямата напаст, защото са доказали се простаци и много по-гладни от другата измет и не за друго, а щото са тяхно мутирало и напълно изродено отроче! НА ОРЪЖИЕ, братя БЪЛГАРИ, друго не ни остана! Това не е живот, а геноцид и то над собствения народ!
  • 19 Anonymous.

    4 2 Отговор
    А ти "свръхинтелигентния" pacoran - що се хабиш на вятъра?! Вместо да хвърляш толкова мъдрост из ефира вземи се научи поне как се пише на Кирилица и се постарай малко да си оправиш правописа, че си "гола вода и кал до колене"! Да не си случайно някой щатен сътрудник на ГЕРБ? Те всички до един са все умници като тебе - с основно образование! С такива уникални екземпляри като вас сме го закършили отвсякъде! Яко да ни е дупе!
  • 20 светослав филипов

    2 1 Отговор
    на тая снимка изглежда точно като Марлон Брандо от филма 'Кръстникът'.
  • 21 ahaha

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Георги Симеонов":

    господин затврорник на концлагера българистан ( далечен роднина на гуантанаму, аушвиц и други), та господинчо, докато "гладните" гръцки пенсионери взимат 1600 евро пенсия твоите родители-пенсионери колко взимат? какво ги грее твоите че някакъв открил 3 метра уличка някъде си из концлагера? докога ще сте доволни на трохи бе? абе ей хората в европа правят по 3000км магистрали и улици всеки ден! магистрали като "тракия" се правят за 1 месец на запад! тука метър по метър! докога ще вярвате , че бойко борисов не е комунист и че станишев му е опозиция? че и двамата от коя партия дойдоха? как се става генерал за 1 ден от нищото без милиони от бсп? кажи бе? плитки плитки нискоинтелигентни животни! доволен нашия на някаква уличка в някакво село всеедно ти е направил заплатата 2000 евро а? ти си.........абе няма по прост народ от българския!

    Коментиран от #24

  • 22 веско алексиев

    0 6 Отговор
    А ОНЕЗИ ПСЕТА ОТ БСП И ДПС ЩО НЕ ОТКРИХА ПОНЕ ЕДНА ГРАДИНКА.ДА НЕ БИ ПРИ ТЯХ ДА БЕШЕ ПО ДОБРЕ ТОЯ ПОНЕ ПРАВИ НЕЩО.КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ ПАК ГЕРБ ЩЕ ОПРАВЛЯВА
  • 23 веско алексиев

    0 5 Отговор
    А ОНЕЗИ ПСЕТА ОТ БСП И ДПС ЩО НЕ ОТКРИХА ПОНЕ ЕДНА ГРАДИНКА.ДА НЕ БИ ПРИ ТЯХ ДА БЕШЕ ПО ДОБРЕ ТОЯ ПОНЕ ПРАВИ НЕЩО.КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ ПАК ГЕРБ ЩЕ ОПРАВЛЯВА
  • 24 Георги Симеонов

    1 6 Отговор

    До коментар #21 от "ahaha":

    Виждам те избиваш комплекси и не ти е добре дано не всеки ден ти е така. Та значи гърците вземали много пари ?! ми нека вземат това не е Гърция, като не ти харесва бегай в Гърция. Ами какво да кажем за китайците като работят за стотинки на ден ?! Не съм казал че социалното ни положение е отлично но се сравняваме с други държави нека да включим и тези в които хората живеят ден за ден. Вярно че държавата ни в момента не е никак добре но аз вярвам че сегашното правителство мисли за доброто на тази страна.

    Коментиран от #26, #32

  • 25 ВИП АМГ

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "The Bear":

    sajaliavam te

    Коментиран от #30

  • 26 ahaha

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Георги Симеонов":

    герги, няма да ти отговарям на всяко побликуване, затова считай, че това е последно ;) в китай има 7% милионери а средната работническа заплата през 2012та в китай е 850USD
    . направи си сметката колко прави това като потърсиш инфо в google колко е населението на china. и второ, не можеш да ме обидиш с празни приказки, кометара ти отново доказва това, че ти си доволен на живот с 350лв заплата и градинки и завойчета постоени от най-доверения човек на тодор живков. щом ти харесва комунизъм с името герб, живей си в него. само незнам децата ти какво ще ядат на нова година и с какви пари ще си платиш парното, а може би планираш да празнуваш в палатка на новата отсечка от 3км.? весело посрещане и умиране от глад. честито на комунистите от герб!

    Коментиран от #31

  • 27 GOGO

    5 1 Отговор
    Като го гледам как слиза като селски юнак от джипа се чудя: Има ли право министър-председателят да управлява автомобил на НСО? Кой и защо му позволява да сяда зад волана на автомобил на НСО?!? Не е хубаво, но си мисля, че ако управлява автомоблите така както управлява държавата ни - дано наистина главата да му е корава!! Само при този случай ще оживее, за да могат глупаците да си го изберат отнова!

    Коментиран от #29

  • 28 Бай Гън

    2 1 Отговор
    По данни на Ауто Билд 300 милиона китайци са със доходите на германци.При положение че Германия е 84 милиона направете си сметка защо всички луксозни автомобили и стоки са насочени за китайския пазар.
  • 29 николай маринов

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "GOGO":

    До Гого . Момче , плюй на изток, после на запад , завърти се три пъти по посока на часовниковата стрелка и се прекръсти та дано не го изберат пак глупаците щото ще ни е..................... Сещаш ли се ?
  • 30 The Bear

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "ВИП АМГ":

    Съжалявай себе си, глупаво хлапе!
  • 31 Георги Симеонов

    1 5 Отговор

    До коментар #26 от "ahaha":

    Ако твоята заплата е 350 моята не е ! А какво да ми хареса демокрация с името на БСП ли ?! Недей да ми отговаряш както сам писа и таман няма пишем повече но както писах и по долу, аз съм твърдо за ГЕРБ
  • 32 Евгений Чавдаров

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Георги Симеонов":

    Аз нещо не разбрах сега трябва да се утешаваме с това, че живеем малко по добре от африканското население ли? Казвам и пак казвам същата рая сме от преди 500 години дава агата Бойко 350 лв заплата "Стига ми ага берекет версин да си жив и здрав" същото съзнание, че това време отмине бе Георги вече ние избираме агите даже имаме права, свобода да критикуваме и коментираме властта, агите демек.Знаете ли според мен защо сме били под турско робство 500 години повече хората мислели като Георги, тези който знаели истината се продавали за пари, продава ли и народа както сега, а истинските патриоти като Ботев просто били сам срещу всички и умрели за делото си.
  • 33 Явор Кръстев

    6 0 Отговор
    Стига бе ! Че това новина ли е?
  • 34 Христо Ковачев

    4 1 Отговор
    БОЙКО ТИКВО ХВАЛИПРЪСКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ ХОДИШ ,НАКРАДЕ СЕ ДОСТАТЪЧНО ,А МЕЖДУ ДРУГОТО СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ОТКРИ 44 КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛА ОТ КАРНОБАТ ДО БУРГАС ,А СЪЩО ТАКА ПОДГОТВИ ТРАСЕТО НА КОЕТО ТИ СЛОЖИ ЕДИН АСВАЛТ ,ОБАЧЕ ПРИ СТАНИШЕВ ИМАХМЕ ЗА ЯДЕНЕ А СЕГА САМО ГО ЯДЕМ ГОЛИЯ
  • 35 БАЙ ИВАН

    5 1 Отговор
    преди два дена се прибрах от почивка от турция....там хората след една година ще открият магистрала дълга 380км!!!!!!..а нашият кратунко прост 3,6км , разбих се от смяХ ,МНОГО Е ЗЛЕ МОМЧЕТО ...КАТ СМЕ ПРОСТИ И НЕ МУ БИЕМ ШУТА НА ТОЯ СМЕШНИК ТАКА ЩЕ ...НЕКА ПОНЕ ДА АСФАЛТИРА ПРИ КПП КАПИТАН АНДРЕЕВО ПРИ ГИШЕТАТА ЧЕ ЕДВАМ ИЗЛЯЗОХ ОТ ЕДНА ДУПКА АКО Е И САМО ЕДНА.......
  • 36 морски

    4 2 Отговор
    Абе, хора, не разбрахте ли, че тоя продажник - Боко и подмолното му обкръжение, благодарение на по-голямата част от простолюдието станаха милионери, а скъпия ни премиер - милиардер, и всичко това на гърба на търпеливия и многострадален български народ! Що някой от вас - дупедавци, които го подкрепяте и величаете не се поинтересува как за 3 години управление е направил 2 млрд. кеш, които вече не са в България, а в Швейцарски и по различни островни банки, а вие утре не хляб, а асфалт ще ядете! Изберете си го пак, тоя тъпан! Какъвто народа, такава и управата му! Жалко че покрай такива недоразумения и заблудени хорица като Георги Симеонов страдат много разумни, прозорливи и нормални българи, каквито за моя радост виждам и тук! Евала! Все още има надежда!
  • 37 kiril

    2 3 Отговор
    радвам се че не гласувах за никой - дори и за ГЕРБ! Сега щях да Ви се извинявам ...
  • 38 Торпедо

    0 3 Отговор
    какво яде при Станишев фес? или и ти като него си станал на султана ибрик.Че бате Бойко какво да ви даде да ядете като са падежи на заеми от предишни султански ибришки и други червени боклуци. що не гледате тая държавица какво има да връща и после мислете какво пишете да видиме който дойде ще краде що са на вашият акъл за 5 лева . а тебе фес защо спря тая магистрала от Варна за село софия до Шумен ? що червеният сергюн си ги натика в джеба.А ти стой и гледай и го хвали
  • 39 Торпедо

    1 2 Отговор
    Що народът възстава при ГЕРБ що не ставаше при червените сините колко украдоха мълчахте си като бити,или тогава нямаше интернет??? Много умнотии наслушах се и се насмях колко може да е прост човека да ми подкрепя БСП И ДПС за костов другия РОМ да не споменавам.Харесва ви да сте коне с каапаци стана ми ясно
  • 40 GOGO

    3 1 Отговор
    Ние, българите, освен че сме глупави, но сме и много инатливи! Виждаме, че сме сбъркали, но на инат отново сме готови да гласуваме за ГЕРБ!
    Всеки друг, но не ГЕРБ!

    Коментиран от #41

  • 41 The Bear

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "GOGO":

    Не - не всеки друг! Според мен, всички минали до сега през властта, показаха, че не трябва да им се гласува доверие - не са кадърни и нямат воля да оправят държавата (най-кратко и грубо казано), но поне се накрадоха на воля и безнаказано ..... Или не гласувайте въобще и оставете цигани и турци да ни изберат управлението, или трябва да се гласува, но за по-свестни хора - за жалост такива не биват допускани до кандидатура или каквато и да е трибуна...... В Бургас, мисля си собственика на телевизия СКАТ и хората около него, обединили се и изповядващи същите идеи заслужават шанс, защото вместо да пограбват от тук - от там, те спонсорират доста мероприятия и начинания в името на народа, и наистина самата телевизия не е интересна и увлекателна, защото няма сериали и сапунки, нито шоу Вип Брадър, нито Шоуто на Слави, но пък поднасят новините и фактите без подправянето им от платените партийни медии...... Не агитирам никого - просто споделям разсъждение с малко думи....

    Коментиран от #42, #46

  • 42 veselin

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "The Bear":

    s teb sam, a nadyavam se i o6te mnogo
  • 43 дивака

    2 0 Отговор
    От "морски" до "Мечока" и "Гого" : Прави сте и изцяло ви подкрепям, но нещо не мога да разбера това "Торпедо" какви глупости дрънка и в час ли е с нещата които обсъждаме и това което споделих по-долу?! За сведение на "Торпедо" - в навечерието на дългоочакваната промяна и демокрация бях вече студент в София и не съм пропуснал нито един митинг на идеологически чистия и неопорочен образ на СДС. Това бяха незабравими моменти за всички които станахме свидетели на тези уникални за България събития. Тези от вас, които са били на тези митинги никога няма да забравят какво море от народ се бунтуваше срещу отиващия си комунизъм и в еуфория се радваше за навлизащата демокрация и като в едно викаше : "Кой не скача е червен"! Тогава бяхме единен народ, обединен в една идея! Сега обаче този иначе силен народ не е какъвто беше тогава и това ме натъжава много! Бяхме едно цяло и това ми липсва! Когато сме единни в името на нещо истинско и свято сме непобедими, а виждате какво става - натресоха ни продажни политици, които да ни разединят и настроят един с/у друг за да ни направят слаби и уязвими, и да могат по-лесно и безропотно да ни управляват и водят към разруха! Да бъдем истински патриоти и родолюбци и да опазим България и себе си от всички продажници, които ни докараха до това трагично и окаяно положение! А вина имат всички - БСП, СДС, ДПС, НДСВ, Атака и ГЕРБ! Всички те излъгаха и ограбиха българския народ! Мястото им е в затвора! Лошото е че няма нито един политик, ко

    Коментиран от #45

  • 44 дивака

    2 0 Отговор
    който да милее за нашата държава и народ! Кажете сега за кой да гласуваме? Кой според вас, дами и господа е най-достоен, чист и неопетнен?
  • 45 GOGO

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "дивака":

    За СКАТ, по точно НФСБ /ако не се лъжа!/ съм съгласен! Поне на думи добре до докарват! Ако успеят да вкарат хора в парламента - ще видим!
    Надявам се, че няма да се получи поредната измама! Дано!
  • 46 GOGO

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "The Bear":

    За СКАТ, по точно НФСБ /ако не се лъжа!/ съм съгласен! Поне на думи добре до докарват! Ако успеят да вкарат хора в парламента - ще видим!
    Надявам се, че няма да се получи поредната измама! Дано не се повтори историята с НДСВ и ГЕРБ! Вече не върви да казваме: "Млади бяхме - излъгахме се!"
  • 47 морски

    1 1 Отговор
    И според мен тия хора от НФСБ са единствената разумна алтернатива и последен шанс за нас и държавата! Радвам се, че и тук има здравомислещи българи! Значи все още има надежда! Добре е че поне тя ни остана! А да ви питам, какво мислите за Меглена Кунева и нейното движение? Как я виждате на политическата сцена на страната, че много мои познати я подкрепят? Като малко краен националист непонасящ и ненавиждащ фесовете и м...стите, както и бивши политически личности, ми е доста странна и непонятна тази иначе представителна и интелигентна дама.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове