Last news in Fakti

17 Юни, 2020 09:50 2 447 25

Затварят НОИ заради потвърден случай на COVID-19

  • нои-
  • сграда-
  • коронавирус-
  • карантина

Приемните за граждани ще работят до 15 часа, при спазване на мерките за индивидуална защита и физическо отстояние

Затварят НОИ заради потвърден случай на COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Сградата на Националния осигурителен институт (НОИ) на столичния бул. „Александър Стамболийски“ №62-64 ще бъде затворена днес за извършване на пълна дезинфекция, приемните за граждани ще работят до 15 часа, при спазване на мерките за индивидуална защита и физическо отстояние.

Причината за извънредната дезинфекция е положителна проба за заразяване с коронавирус на служител от Контактния център на НОИ.

В спешен порядък ще бъдат установени и тествани всички контактни на заразения служител, на първо време това ще стане с всички работещи в Контактния център, които ще бъдат поставени и под карантина. Тези служители обслужват единния телефонен номер на НОИ за даване на консултации и нямат пряк физически контакт с граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупаци

    5 10 Отговор
    А, що затваряте бе, сваляйте маските и на воля се заразявайте, нали така каза мангърката...
    сега тая служителка срещу колко ли други клиенти е плюла...

    Коментиран от #25

  • 2 Антимилиционер

    6 8 Отговор
    Нали нямаше куронавирос според 95-те процента животни.

    Коментиран от #4

  • 3 Граматеон

    5 0 Отговор
    Тази журналистка по български език в училище колко ли е имала?
  • 4 Дядо Коледа за възрастни

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Антимилиционер":

    Ми няма ми, някой гербаджия е решил да си вземе отпуск и да оди у Гърция и те го писали болен.

    Коментиран от #7

  • 5 включване

    2 5 Отговор
    Да, интересно като заразят и карантинират служителките в центъра, кой ще обслужва граждани 14 дни...Просто мерките не се спазваха и в администрациите, лични наблюдения. Ама то това е по вина на управляващите, било препоръчително да се носят маски на затворено. Очаквам втора серия и други административни сгради, затворени супермаркети..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 заразата е другаде

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Антимилиционер":

    Баце може да затвори всичко, ако реши.
  • 9 дифузно

    6 5 Отговор
    Те никнат като гъби тия огнища , взе да става съмнително, май си се разпространява дифузно от няколко седмици вируса. само откъде ще намерим толкоз "пожарникар" да ги гаси огнищата , не знам...
    Имам чувството, че Борисов е казал повече да не го занимават с тая тема и щабът да се оправя, без да въвежда нови мерки. Те и от щаба са се скрили от два дни, явно усещат накъде вървят нещата и даже не излизат да успокояват. Самото оттегляне на Мутафчийски беше знак, че нещата ще се оставят на самотек, той не е човек, който не носи отговорност, но пък никой не иска да му вменяват вина за това, за което не е съгласен да се предприеме.Може да не му издържаха нервите, но пък накрая ще се разбере, че само той се е притеснявал наистина за хората.

    Коментиран от #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 иди ми дойди ми

    0 0 Отговор
    За първи юли да го отворят НОИ-то.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ха сега

    2 1 Отговор
    Значи няма увеличение на пенсиите щото няма кой да ги актуализира. Всички ще са под карантина!?!?!?!?
  • 14 гадове

    1 0 Отговор
    всичко е оставено на самотек,който се спаси ще живее, който не да мре, това е философията на мутрата тях си ги пазят и лекуват тайно ,досега да има един умрял от политиците и шайката?няма ,няма и да има

    Коментиран от #17, #20

  • 15 Дедо Пенс

    1 0 Отговор
    Не е заради това!!! От 1 юли спират да изплащат пенсиите !!!
  • 16 Дамзз

    3 0 Отговор
    Скочихте срещу мерките и маските. Пък сега ревете, че всичко било на самотек...... Нама угодия за българинът. Едно време са ревали , че нямало информация за Чернобил сега пък ревете , че само с вирусът ви занимавали?! Сега до седмица две след отварянето на дискотеки барове може и да мине 120 за ден. Бъдете здрави и отговорни за вас и тези около вас!

    Коментиран от #19

  • 17 изводи

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "гадове":

    Държави, които явно са избрали стадният имунитет, според статистиките - Швеция, Великобритания в началото и Италия, САЩ, Русия след юни и България след юни. Турция има леки колебания заради сезона какво да прави, но има вероятност и там да махнат с ръка, зависи. Страните които в началото го решиха сега са много по-внимателни, гражданите им повярваха във вируса по трудния начин и се пазят повече, сега вървят към по-добри резултати - Италия например. Останалите тепърва ще сърбаме попарата. Един наш академик, който се изказва много умно, спомена, че изследванията показват, че вероятно слънцето и ув лъчите не действат както ни се иска на вируса, затова трябва да чакаме той да извърви естествения си цикъл, около година.
  • 18 Миризлив пор

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "дифузно":

    То какво ти е чудно, Мутафчийски колкото и да се мъчи да въведе някаква дисциплина го издебнаха в края на работния ден и таксиджийката да блесне го изкара извън нерви и омаловажиха огромен труд. Мангъров и той насажда напрежение, гледам е прилепен до БСП, куп тролове обясняват на длъж и шир че такова нещо няма и дават по 1800 лева и някои хора се хванаха на хорото и... Не се знае на къде ще се завърти накрая. Май наистина се отива към естествен подбор.
  • 19 изоставиха темата

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Дамзз":

    то сега ги стигна 120, ние вървим към Северна Македония, 200 души. В момента цифрата на заразяване минава единица, което означава, че ще се удвояват на около седмица, две ако не се вземат мерки...
    В момента само медиите ни занимават с темата, правителството я забрави умишлено, въпреки, че има повод за сериозно притеснение.
  • 20 Антимилиционер

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гадове":

    Нали немаше куранавирус и всеки болен вземал по 1800 кинта от Бил Гейтс?

    Оказва се ю, че сте лъгали???
  • 21 тестване

    0 0 Отговор
    Сега вирусът започва да циркулира по-усилено, и е времето на по-сериозно тестване, ама не само на клъстъри, да чакаме да се заразят повече хора, а на цели колективи, където се работи с повече хора. Ако не се направи, скоро ще стане мазало.
  • 22 Дамзз

    1 0 Отговор
    Прав си само не искам правителството да излезе и каже ами ние ви казахме ама вие ревяхте и ето сега какво стана. Защото това ще е бягане от отговорност. При мерките( макар и едни отмнай-леките ) явно повечето хора бяха съвестни и заразените бяха по-малко. Сега с разпускането явно някои си казаха свърши всичко. А то явно чак сега започва за източна Европа
  • 23 ядосан

    0 0 Отговор
    Трябва да го ЗАКРИЯТ, а не само да го затворят временно!
  • 24 погнусен

    1 0 Отговор
    Само като прочетете коментарите по-горе и Ви става ясно защо сме на този хал БЕДНИ и ПОРУГАНИ от една малка част политически престъпници! БОГ да ни е на помощ макар че и той не може ни помогна на робската ни душа!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове