Last news in Fakti

17 Юни, 2020 17:16 3 844 31

Румен Петков: Премиерът прилича на късния Тодор Живков

  • румен петков-
  • абв-
  • бойко борисов-
  • запис

Ходещото доказателство за идентичността на записа се казва Бойко Борисов, смята лидерът на АБВ

Румен Петков: Премиерът прилича на късния Тодор Живков - 1
Снимка: АБВ

Ходещото доказателство за идентичността на записа се казва Бойко Борисов. Това заяви пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков и подчерта, че това петно ще виси върху България години наред. 

„Той (Б. Борисов, ред.) до ден днешен не опроверга прозвучалото твърдение с адресат Кърджали. Т.е., той изцяло споделя това, което е казал и това, което е било записано. Безгръбначието, безнравствеността, липсата на чувство за достойнство у квалифицираната не озадачава никого.

След като въведохме практика да пращаме тъпанари да бият тъпани по центъра на населените места и това от тях се възприема отрадно, не бива да ни озадачава нищо. Борисов по никой начин не е опровергал или изразил възмущение от оценките, квалификациите, които звучат в ефира, които е възприемал спрямо свои европейски колеги.

Това е неговото мислене и просто то е прозвучало. Фактът, че той не опровергава този вулгарен речник и не изпитва безпокойство какво ще си помислят европейските му колеги за нас, за България, те за него вероятно имат определена представа, фактът, че това не го обезпокои, показва какво явление имаме най-отгоре на държавата“. 

Петков оприличи Борисов на късния Тодор Живков. „Разбира се, без отношението му към държавата, защото Борисов не е държавник“.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    25 1 Отговор
    Да,ама не съвсем.На кой държавен служител му плащат законно в евро?
  • 2 Пешо

    44 4 Отговор
    Не обиждай Бай Тошо, моля!!!!!
  • 3 Karosel

    18 39 Отговор
    На всички им е много хубаво да се упражняват върху господин Борисов! Да ама като дойдат на власт, се надпреварват кой колко може да краде и за това от ЕС им спират ЕФ моментално.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Terenski

    29 2 Отговор
    Че той се е учил от него докато го охранява,но какво е възприел е друг въпрос!
  • 6 ПЕЕВ

    16 21 Отговор
    ПИЯНИЦАТА НЕЕ НИКОЙ ЗА ДА ДАВА ОЦЕНКИ НА ТОЗИ ИЛИ ДРУГ.
  • 7 ТОЙ Е ДРУГАР

    25 3 Отговор

    До коментар #3 от "Karosel":

    НИКОГА НЕ НАРИЧАЙТЕ РАПОНА ГОСПОДИН
  • 8 БОРИСОВ

    30 6 Отговор
    е ПРЕСТЪПНИК! Даже няма нужда Съд да установява този ФАКТ! ПРЕСТЪПНИК, КРАДЕЦ, УБИЕЦ на Българи!!! Факти и доказателства бол!
  • 9 sososo

    32 5 Отговор
    Т. Живков е твърде висока топка, за да го сравняваме с Тиквата :-) Или с Р. Петков :-)
  • 10 Цирк

    29 0 Отговор
    от всякъде. Всички сте маскари за пари. Пари! Статукво! И пак пари! Това е мърлявата политика в БГ.
  • 11 Ujas

    16 0 Отговор
    Ари е най-четената медия , без цензурата..къде сте с снимките и новината за Вожда с Еврата..в народ беге колко красиво седят :) да ви имам и журналистиката..
  • 12 В момента премиера

    24 3 Отговор
    говори както винаги пълни глупости. Но тази пресконференция показва скоростта, с която мутрата усеща че се търкаля по наклона.... надолу.
    Помогнете му.....да се засили без връщане
  • 13 Толкова е елемантарно Уотсън

    23 3 Отговор
    Ако Премиера беше Невиновен и чиста съвест, че това на записа не е той, щеше да реагира бързо, да назначи проверка и разследване, но той постъпва тъкмо обратното бяга от проблема, мислейки си, че всичко ще бъде потулено и забравено...Защо е такова ппведението му? Отговорете си сами на този въпрос...
  • 14 Т. Живков

    19 2 Отговор
    направи и командваше Държава. А тези от дъжавата направиха Битака и СБЗ Илиянци. Търгаши на дребно.
  • 15 Дедо

    16 2 Отговор
    Когато дойде царя заяви че ще управлява фирма. Това знаеше и към това се стремрше. Тиквата в съзнателния си живот е мутра преди и сега. Срамно е да се чува речта МУ матрял каки патки мръсници..... Това е един гамен меко казано. Историята рано или късно ще определи това управление като най идиотското в 13 вековната ни история.
    ЖАЛКО. ГАДОСТ. Само да работи Терминала......п
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 яяяяяяя....

    3 7 Отговор
    Ама тоз от затвора ли дава интервюта?
  • 18 099

    16 4 Отговор
    При Тодор Живков България процъфтяване, сега - сами виждате. Сравненията са неадекватни.

    Коментиран от #19

  • 19 тхйт

    6 10 Отговор

    До коментар #18 от "099":

    По какво е процъфтявала??
    По производство на домати и пипер?
    ХА ХА ХА

    Коментиран от #22, #23

  • 20 Тодор Живков

    8 3 Отговор
    И на акуто ми не може да се намаже тогава живеехте сега мизерувате.
  • 21 Р. Овч.

    6 4 Отговор
    ДрОгари Румен Петков и Румен Гечев, съименници мои скрийте се някъде, не цЪркайте
    и не се показвайте.
  • 22 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "тхйт":

    Сега по какво процъфтява по корупция ли,къде ни е икономиката?
  • 23 Бойко

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "тхйт":

    Скоро и това няма да имаш да ядеш това моето шкафче трябва да е пълно с евраци от вас ще ги взема.
  • 24 Собственик на верига магазини

    4 10 Отговор
    И какво като има пачки в спалнята на Борисов?? Това няма да ви спаси вас комунистите, които ви мързи да работите от икономическият геноцид, който ви сполетя от края на миналата година и който ще продължи да ви сполетява, докато не пропълзите по земята от глад, и току виж сте станали от компютрите и сте тръгнали да работите...??

    Коментиран от #25, #27

  • 25 Хи их хи

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Собственик на верига магазини":

    Да охлаждаш супата!
  • 26 Усмивката

    4 1 Отговор
    Петков , като бившо ченге , разпознава хитреца и лъжеца . Има си признаци. Ако Борисов се чувстваше невинен , то той би назначил проверка . И то не заради държавата. Не заради поста му , който му е поверен пак от суверена. Ами най вече заради политическите му противници. ако беше убеден че е от тях щеше да го направи. Но , знаейки че едно разследване би стигнало до истината. сиреч до самия него, реакцията му сама говори. Та Румбата това говори.
  • 27 Усмивката

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Собственик на верига магазини":

    А това че псува като каруцар. Това че се държи като извратеняк . Това не ели обезпокоително. Все пак тоя е на върхъ на държавата. Утре може да стори по голяма беля. Да изрита Тръмпо например , ей така
  • 28 Тодор Живков

    2 3 Отговор
    Фонтаните,които построих ти пикаеш в тях
  • 29 КУРнинов

    1 0 Отговор
    РУМЕНЕЕЕЕ ТИ И ПРИ ТОШО И ПРИ БОЙКО И ПРИ ЦАРЯ ВСЕ СИ ПИЯН И ВСЕ В ШАДРАВАНА ПИКАЕШ!
  • 30 Роналдо

    2 0 Отговор
    Румене А клипът как пикаеш в плевенския фонтан забравили го румене пияница проклета
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове