Last news in Fakti

28 Юни, 2020 07:09 3 978 40

Д-р Нигяр Джафер: Никой не подкрепя вотовете на БСП

  • нигяр джафер-
  • дпс-
  • бсп

Зам.-председателят на парламента изрази безпокойството си, че институциите продължават да воюват помежду си и дори по време на криза нямат нито една обща тема

Д-р Нигяр Джафер: Никой не подкрепя вотовете на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

„Пандемията показа дисбалансите в нашето здравеопазване. Основните проблеми в системата е липсата на човешки ресурс. Държавата трябва да се замисли за запълване на дефицитите в определени медицински специалности", заяви пред Канал 3 зам.-председателят на Народното събрание д-р Нигяр Джафер. Според нея дисциплината не е отличителна черта на българите, но няма нужда строгите мерки да се връщат отново.

Д-р Джафер намира мярката 60/40 за работеща. 

Според нея ДПС се държи уравновесено и спокойно на фона на войната между институциите. Депутатът от ДПС смята, че най-удачното управление е коалиционното и посочи, че в парламентарната група на паритята има много добри експерти.  

"Още не сме решили дали ще подкрепим вота на БСП. Те първо обявяват по медиите, че ще внесат вот, без да са търсили съмишленици. Никой в парламента не е подкрепял вотовете, които БСП са внасяли. Очакваме техните предложения и ще ги изслушаме. Очакваме да внесат вота и да се водят разговори. БСП в момента имат твърде много проблеми“, заями зам.-председателят на парламента.

Джафер изрази безпокойството си, че институциите продължават да воюват помежду си и дори по време на криза нямат нито една обща тема.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    69 7 Отговор
    който правил коалиция с ДуПеСе добро не видял..

    Коментиран от #7

  • 2 Иво

    55 2 Отговор
    Кой ще я търси нея, те търсят Доган а той ще реши какво и как да се направи в определената ситуация!
  • 3 Centurion

    73 6 Отговор
    За вас е ясно Нигярче,нали политиката на правителството е насочена да обслужва и вашата банда.Ви сте в основата на корупцията в България.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 9 Отговор
    ППГЕРБ са корумпирани мутри
  • 5 Калоян

    69 4 Отговор
    Родена в сърцето на България и от ДПС?!!!!Името и не можеш да произнесеш и е в управлението на България!!!!!,, Според нея дисциплината не е отличителна черта на българите".Българите!!!!
    Това не е ли Расизъм?!!!

    Коментиран от #38

  • 6 Ххх

    57 8 Отговор
    Е, че как ще подкрепяте вотовете на БСП, след като постоянно сте в договорки с ГЕРБ и Борисов, управлявате задкулисно с тях и сегашното статукво напълно ви устройва. Единствената ви цел е ако може да елиминирате така наречените патриоти от властта и да заемете тяхното място.
  • 7 Ххх

    37 2 Отговор

    До коментар #1 от "чалма тв":

    Който прави коалиции с ДПС да се подготви за Анадол с Вазелин С / Панадол с витамин С.
  • 8 Bai nudals

    16 3 Отговор
    Ууууууууу,ма.
  • 9 Грейс

    40 4 Отговор
    Че как ще ги подкрепят то камъни да падат ще държите това правителство, че поне 4 партии ще видят депутатство през крив макарон на следващите избори.
  • 10 Обърнете внимание-

    25 8 Отговор
    Джафер подсказва на БСП какво да направят, за да гласуват заедно. А това вече е знак, че скоро ГЕРБ ще бъдат отсвирени.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 човек от народа

    32 3 Отговор
    разбира се , че никой не иска биби да падне. такова лапане никога не е било !
  • 13 Гербава кочина

    30 2 Отговор
    И с вот и без вот Борисов пътник към затвора. Независимо, че и Гешев е с двата крака в мафиотското блато, ще трябва да го арестува. Няма как държава член на НАТО и ЕС, да се управлява от такъв крадец и мафиот.

    Коментиран от #19, #28

  • 14 Даа

    30 2 Отговор
    ДПС са на власт повече от всякога ! Те владеят цялата държава - медиите, съд, прокуратура, банките и т.н. и т.н. Така, че за тях е най-добре да си продължава така... Каквото кажат Пеевски и Доган, това става, изпълнява се безропотно от Борисов... А след изборите, не е сигурно дали ГЕРБ+ ДПС ще имат пак над 121 депутати и ще си управляват задкулисно ????

    Коментиран от #40

  • 15 Загориченски

    6 24 Отговор
    Д-р Нигяр Джафер се доказа като потециален български държавник. Тя изклютичелно е много загрижена за съдбата на страната ни, отколкото някои разни ниновци, първанци, валерки, сидерки. Почтен човек и добър професионалист. България има нужда от такива хора,политици, държавници..
  • 16 Наблюдател

    25 2 Отговор
    Ами то от дпс всички са с къщи за гости... Как ще подкрепят вота на бсп... Те дпс са от тези който е на власт и ние сме с вас...

    Коментиран от #18

  • 17 ХАРОН

    13 4 Отговор
    Фракцията на Доган е в разцвет и апогей. Без да са явно в управлението държат всички управленски лостове в държавата. Всички " политики" са им гарантирани и прокарани от СЪРП или от Опорните партньори. Пример калинка Капка уреди хидро инженера с ТЕЦ Варна, а малкото патриотично телевизорче " спасява" павилионния бизнес на огромен и е маша в ритонната война. Не се прие и предложението на вемерейци за организираните групи за защита на населението, имуществото и селскостопанската продукция от новия електорат на Движението от обръчи и фирми. Това което казва госпожата със сложно име е: Свиквайте с коалирано и задкулисно управление с балансьора в българската политическа обстановка за последните 30 години. Отделно 450 000 хиляди поименни вота при ниска избирателна активност гарантират дълъг парламентарен политически живот!

    Коментиран от #26

  • 18 БКП БСП

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Услужливо" забравяш"че БСП/БКП създаде и "вкара" ДПС във властта.....

    Коментиран от #29

  • 19 Българин

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Гербава кочина":

    Съгласен съм.Който има вина в затвора но защо не споменаваш "обединителя"На нацията??????
  • 20 big

    17 2 Отговор
    Докторке, как да подкрепите вотовете, като сте в управлението и центъра на далаверата? На вас ви е пределно ясно, че след предателството към БСП, ще бъдете аут при тяхна победа и ще започне едно доста сериозно разследване и ограничаване на обръчите. Разбира се, ако не успеете да ги купите!

    Коментиран от #35

  • 21 Отвратително и тъжно

    15 2 Отговор
    Повдига ми се от Борисов и крадливото му обкръжение. Срамувам се, че толкова прост и корумпиран човек е министър председател. Гешев може сам да се докаже, че не е в мафията, само с един арест. На Бойко Борисов.
  • 22 ДъПъСъ

    14 3 Отговор
    Партията на резачките все още е противоконституционна, както и разните му там евророми и на местаня партийната. Половината ви депутати седят в парламента защото са разни криминални типове и използват имунитета, за да се отърват от наказателно преследване. Така че, акъли ще даваш, като се прибереш на село, гъска загубена.

    Коментиран от #39

  • 23 Подкрепа

    13 1 Отговор
    Един вот на недоверие е успял. Този срещу Филип Димитров. Тогава интреса на ДПС е съвпадал с вота, не защото е в интерес на народа, а е в интерес на ДПС. И сега си е така. Нищо ново.
  • 24 нбв

    7 12 Отговор
    Вотовете на БСП са симулация на дейност. И те си знаят, че вотът им няма да мине.
  • 25 Grigor

    12 1 Отговор
    Прокуратурата може да се докаже не само с един, а с цели три ареста:
    Сокола, прасето и тиквата.
  • 26 Гюстав Льо Бон

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "ХАРОН":

    Избoрнитe тълпи - хaрaктeрнитe зa тях ca cлaбaтa cклoннocт към cъждeниe, oтcъcтвиeтo нa критичeн дух, рaздрaзнимocттa, лeкoвeриeтo и прocтoтaтa.Дa имa oбaяниe oбaчe нe e дocтaтъчнo, зa дa e cигурeн уcпeхът нa кaндидaтa. Избирaтeлят държи дa види кaк лacкaят лaмтeжитe и cуeтaтa му; кaндидaтът трябвa дa гo зacипe c eкcтрaвaгaнтни лacкaтeлcтвa, дa нe ce кoлeбae дa му oбeщaвa нaй-нeвeрoятни нeщa. Гoвoри ли прeд рaбoтници — дa изпoлзвa вcички възмoжни клeтви зa зaклeймявaнe нa рaбoтoдaтeлитe им. Щo ce oтнacя дo прoтивникoвия кaндидaт, щe ce пoмъчим дa гo cмaчкaмe, кaтo c пoмoщтa нa твърдeниeтo, пoвтoрeниeтo и зaрaзитeлнocттa гo изкaрвaмe пocлeдeн нeгoдяй и чe зa никoгo нe ca тaйнa мнoгoтo му прecтъплeния. Oт caмo ceбe cи ce рaзбирa, чe e бeзcмиcлeнo дa ce търcи и cянкa oт дoкaзaтeлcтвo.
  • 27 Поррнно

    3 0 Отговор
    От всякъде
  • 28 Демокрацията е лъжа!

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гербава кочина":

    В НАТОто всички са крадци и мафиоти бе, НАТО е терористична организация, а не религия на мира и братството!
  • 29 а СДС

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "БКП БСП":

    А СДС, със своите хора в Конституционния съд, попречи на БСП да бъде обявена за противоконституционна партията на Доган.
  • 30 ИСТИНАТА

    3 0 Отговор
    ВЪПРОСЪТ е:КОЕ "бсп"? ТОВА дето нарече себе си "герб", ТОВА дето ПОДМЕНИ листата си за Евровота или ДРУГОТО????

    Коментиран от #31

  • 31 4567

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    Няма значение.Майката е една БКП/БСП.
  • 32 Мим33

    2 2 Отговор
    Тази нигерка ли е негърка ли, или нигярка ,по добре да си гледа,ако може професията и да не се занимава с българския народ и политика..
  • 33 Гост

    4 0 Отговор
    Аз пък я подкрепям. Умна е. Право ви казва. Аман с вашия шувенизъм. Много българи и турци отрудени, в много градове няма... Хематолози, алерголози, онколоьи и сие. А и са възрастни, децата им са на запад. Скромна е докторката. От турците има много читави и трудолюбиви хора, но като кажеш мнението си и се нахвърлят. Доктор Нигяр Дж... Бсп чака да краде. Тя Д - р Нигяр Дж... Мисли за народ, те много държат за старите хора... И не по темата.. Една с две висше в сащ гледаше на гюрд майка... И кога в бг.. Много сина й държи за майка си.. Само да се оплаче на сина си и той ще ме изгони... А нашите депутати оставиха старите хора българи християни.. Мързеливи и наготово пари от отрудените ни родители.. Съвест...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Д-р Хаус

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "big":

    Каква " докторка" е тая миризлива туркиня? Какво и кого е лекувала?? Ха ха ха ха

    Коментиран от #36

  • 36 Карадайъ

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Д-р Хаус":

    Как какво е лекувала?? Ами максима на Доан!! Със заклинание: " Не излизай!!" Ха ха ха ха!!
  • 37 Али Баба

    3 1 Отговор
    По точно е " лекувала" МАЙСИЛА на Доан!!
  • 38 ТОВА КОЕТО КАЗВАШ НЕ Е РАСИЗЪМ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Калоян":

    ,А ГЛУПОСТ! Нито аз, нито даже ти, не сме избирали къде и какви /по етнос, имотно състояние, интелект/ да се родим. Аз съм българин по произход и по местожителство, но се чувствам засегнат, когато който и да е си позволява да се надпоставя по етническа принадлежност над когото и да е било. И -уважение към д-р Джафер - един от най-стойностните БЪЛГАРСКИ политици днес!
  • 39 Не знам коя партия

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ДъПъСъ":

    имаш предвид, но след като министър-председателят на Република България е с присъда, имаш ли право да говориш за "криминални типове" в Народното събрание?
  • 40 Могат правят го

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Даа":

    А ти не можеш друго, освен да обвиняваш другите за собствената си некадърност. Същото, което прави непрекъснато Благословията на българския народ, Спасителят наш, криминално проявеният Вожд... Добра школа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове