Last news in Fakti

10 Юли, 2020 13:42 14 790 80

Осман Октай призовава турци и мюсюлмани да подкрепят протестите и Радев

  • осман октай-
  • протест

А  днес  тези  безсрамници  отиват да полагат венци на паметниците на падналите жертви

Осман Октай призовава турци и мюсюлмани да подкрепят протестите и Радев - 1

В огромния си страх премиерът на България Бойко Борисов за пореден път заигра с етническата карта. Срам и позор за него и управлението му. Аз, Осман Октай, като основател и учредител на ДПС, като представител на всички турци и мюсюлмани в България, ги призовавам да застанат рамо до рамо до протестиращите в центъра на София и в т. нар. летен Сарай на Ахмед Доган в парка „Росенец“.
Нека тези хора бъдат заедно така, както бяха по време на майските протести през 89-та година при комунистическия режим. Призовавам всички българи, турци, християни и мюсюлмани, да се отзоват на призива на най-овластения човек в държавата, избран пряко от хората- президентът Румен Радев, да изгоним мутрите от изпълнителната власт и прокуратурата. Нека всички отвоюваме държавата от мафията, така както го направихме спрямо репресивния апарат на Тодор Живков.

Нека излезем на площадите, за да не позволим повече на премиера Бойко Борисов  да развява етническата карта и етническия мир за собствена лична употреба. Днес видяхме, че той точно това направи. А кой всъщност е той, спомняте ли си? Борисов бе част от  антитерористичните отряди за потушаване на протестите на турците и българите през същата 89-та г. Именно тези отряди причиниха смъртта на десетки хора при потушаването на тези протести, в които българи помагаха на турци.

А  днес  тези  безсрамници  отиват да полагат венци на паметниците на падналите жертви. Премиерът на България Бойко Борисов е един от ненаказаните и защитени от модела на Доган участници във Възродителния процес. Като човек, лично засегнат от тези събития, остро протестирам срещу това, че един премиер на европейска и натовска държава си позволи да разделя хората и да внушава, че е пазител на етническия мир. Протестирам и срещу това да се дават примери с Косово и превземането на България от османците. По този начин Борисов прави само едно – защитава мафиотския модел на Доган.

Днешното ДПС на Доган, Пеевски, Йордан Цоневци и т. н. нямат нищо общо с каузата  на ДПС за права и свободи, която изградихме пред 90-те години. Ще припомня, че ДПС бе създадена от такива като мен и други мои съмишленици, за да се прекратят престъпленията на комунистическия режим  и виновните да си получат заслуженото.

Сега ще ви дам пример  за това, дали тази цел е постигната с днешното ДПС! В момента държа в ръцете си документи, подписани от Васил Мръчков, който по време на смяната на имената на българските турци е бил главен прокурор на България. То лично, заедно с тогавашния шеф на МВР  е подписвал документи, с които е пращал български турци в Белене и в други затвори, където са били изтезавани. Това е ставало по волята на Мръчков. Без съд и присъда! Погребани са били стотици човешки животи. А това не се ли случва и днес?!

Къде е сега Васил Мръчков? Той е един от съветниците на главния прокурор Иван Гешев. Преди това оглавяваше Съвета за законодателство на българския парламент, когато Доган и ДПС бяха в управлението на страната. В деня, когато Доган получи орден „Стара планина“ от президента Георги Първанов, и Мръчков получи същия орден.  Доган защити Мръчков да не бъде преследван за действията си. Доган, уж беше борец за права и свободи, а си пиеше кафето с Тодор Живков и настояваше да се влезе с коалиция с БСП/ БКП/.  Заради тези му действия хиляди основатели на ДПС се дистанцираха от този модел. Така модела Доган се превърна в модел на управление на задкулисието. В същото време стана знак за генериране на напрежение в България през последните 20 години.

В контекста на днешното изказване на Борисов, винаги съм твърдял, че етническият модел  в България съществува благодарение само и единствено на историческата толерантност на българи и турци, след Освобождението на България от Османско иго. И никой днес не може и не бива да се позволява да си преписва авторство за етническия мир и толерантност. Никой, Борисов!


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ttt

    378 18 Отговор
    Хахахаха! Осман се оказа по-българин от Ганьо ...

    Коментиран от #13, #27, #33, #41

  • 2 Османе

    23 195 Отговор
    ... да те нарисува който те хване!
  • 3 Каменец

    312 18 Отговор
    Евала бай Осман!
  • 4 Behemoth

    161 24 Отговор
    За съжаление българските турци са в по голяма зависимост от ДПС отколкото българите от хунтата....така ,че призивът му е глас в пустиня...

    Коментиран от #42

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    222 35 Отговор
    герб са мутриРУМЕН РАДЕВ енай добрия ни ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #59

  • 6 Уууууууууу

    168 18 Отговор
    Б.Б-Този човек е толкова страхлив и жалък,завършен шизофреник ,доказан лъжец и изпечен крадец.
  • 7 БАЙ ОСМАН

    156 14 Отговор
    ИЗКАРАЙ ТУРЧЕЩИТЕ СЕ БЪЛГАРИ И ДА ПРИКЛЮЧВА 11 ГОДИШНАТА АГОНИЯ НА БОЮ ЧЕ МНОГ СИ ПОВЯРВА ЧЕ БИЛ ПРИМИЕР.
  • 8 ПРО

    20 153 Отговор
    И той се бори за кокала. Тоя е никой. И турците не го искат. А дали е мюсюлманин? Едва ли.

    Коментиран от #77

  • 9 Те и

    98 6 Отговор
    без това ще ги подкрепят , огромна част от тях , въпреки , че все още се страхуват ! Най вече в малките населени места !
  • 10 Абе не е съвсем прав османчо

    190 6 Отговор
    Ама истината е, че и българи и турци носим и търпим едно и също тегло...
  • 11 Оскар

    61 8 Отговор
    каквото каже снуп Доги,това ще стане,няма да се учудя, ако циркът в Росенец е негово дело.
  • 12 Дядо Гого

    191 7 Отговор
    Г-н Октай, много силни думи и истински. Прав сте, че сегашното ДПС няма нищо общо със старото, защото в момента ДПС е олицетворението на мафията в България. Долу Доган, Пеевски и Гешев! Да живее България!!!

    Коментиран от #15

  • 13 Пешо

    10 89 Отговор

    До коментар #1 от "ttt":

    Турците са по българи и от българите? Махнете се българи от България. Тя е за по-българите (демек турците живеещи в България). По тъп коментар не може да има.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    90 13 Отговор
    на власт са мутри престъпници убийци
  • 15 ГринГо

    20 72 Отговор

    До коментар #12 от "Дядо Гого":

    Ти у ред ли си? Ти май не знаеш кой е Осман Октай? Винаги се е въртял около парите, ама не може да си открадне. Сега се върти около Божков и лотарийните билети. Нека да отиде и им го каже на турците в очите, а не да се прави в медиите на БЪЛГАРИН.
  • 16 Дългият

    63 4 Отговор
    Затова сме на това дередже защото всеки сляпо защитава партията на която симпатизира.Може и да са в грешка но нали е нашата партия.Това е стадото,То няма собствено мнение по проблемите,чака какво ще каже Месията...Независимо от коя партия идват всички добри за нас и България предложения трябва да се подкрепят...

    Коментиран от #20

  • 17 Последния Софиянец

    38 16 Отговор
    Къде ги видя тия турци?Те са си заминали през 1878 година.

    Коментиран от #39

  • 18 Браво

    25 2 Отговор
    +++++++++++++++++++
  • 19 Метлата

    70 6 Отговор
    ВСИЧКИ ЗАЕДНО СРЕЩУ МАФИЯТА!!!
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 5 Отговор

    До коментар #16 от "Дългият":

    хората не сме стадо ти ако си стаден си ти не и хората а герб са престъпници

    Коментиран от #22

  • 21 Хуан

    16 51 Отговор
    Успокой се Османе! Ще си докараш удар от злоба задето те изгониха от ДПС. Сподели за това как искаше да си с Касим Дал, а след това с Лютви Местан, които също бяха изгонени от ДПС и тръгнахте да се жалвате в Турция. Искахте да вкарате неоосманизма в България с Дал и Местан. Толкова ли си спрял, че не помниш какво си правил преди 4-5 години...

    Коментиран от #23, #70

  • 22 Дългият

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сякаш нещо не си в час...

    Коментиран от #45

  • 23 ЧОЧО

    25 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хуан":

    Абсолютно верно е. Даже бяха забранили на Доган да влиза в Турция, защото пречеше на Ердоганя да си прекарва неоосманистките идеологии в България. А това няма как да се забрави.
  • 24 Баш Майсторът

    29 5 Отговор
    Не змая.къде се върти,Октай.но края на 90те.племеннилът му служеше в Чирпан,войник.Избяга от казармата.Няколко дни след като се завърна.тоя убавец.дойде Октай и го преби на КПП-то.Защо ли?

    Коментиран от #31

  • 25 JEFF

    51 6 Отговор
    БРАВО ! На всички български граждани ни омръзна разни охранени политици да използуват етническата принадлежност в своя полза. Осман Октай е повече българин от Борисов, Пеевски, Симеонов, Марешки и още и още.
  • 26 миролюб бенатов

    6 12 Отговор
    До коментар номер 6 ;Уууууу; - от шизофрения страдат предимно интелигентни хора, така, че това според мен е форма на кретенизъм.

    Коментиран от #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БЪЛГАРИН

    8 28 Отговор
    ЕТО ГО НАЙ-КРАТКИЯТ ПЪТ КЪМ НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор

    До коментар #26 от "миролюб бенатов":

    то у нас свестните ги считат за луди имено заради бунтарския им характер и не примиримост
  • 33 Fokoto

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "ttt":

    Само жена му, която е българка, може да потвърди дали е по-българин от Ганьо....

    Коментиран от #67

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 !!!

    37 6 Отговор
    Ама, как познах още вчера, че лицето БМБ, ще размаха "етническия мир" !!! Толкова го е СТРАХ вече, че го изпльоска още днес !!!!?!? С тоя "етнически мир" ни баламосват и клатят през целия преход ! Аз до сега не съм, чул, чел и пр. някой да иска да прави нещо лошо на турци и помаци да им търси някакъв реванш и пр.??? Истината е че те, като изключим приближените на сарая, масовите хора от етноса са по-пострадали и от нас ! Лицето Борисов обаче нещо ни плаши с "етническата карта", както и че щял да изкара "овчите главички" на контрапротест ??? Това лице в гражданска война ли иска да ни въвлече само и само да си запази пълното шкафче ???
  • 36 Руснак

    16 3 Отговор
    Хитри невестулки веднага яхат вълната затова ще ни превземат защото са нагаждащи.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 НЕ Е ВЯРНО

    7 10 Отговор
    ВАСИЛ МРЪЧКОВ НИКОГА НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ ОРДЕН " СТАРА ПЛАНИНА" , А "КИРИЛ И МЕТОДИЙ" ОТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ. ВАСИЛ МРЪЧКОВ ДНЕС Е НА 86 ГОДИНИ И НЕ ЗНАМ КАКЪВ СЪВЕТНИК НА ГЕШЕВ БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕ ИЗОБЩО?????

    Коментиран от #50

  • 39 Ами по улиците само турци виждам

    6 14 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    И мънгали. Българите едните си заминаха през 865 другите през 1018....
  • 40 Решетников

    6 10 Отговор
    хаха етоя топлата връска между бсп и дпс 😂😂😂виенето да эапочне СЕГА
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мъжа ти

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    Ти ги разбираш тези реснатите работи
  • 43 Оги

    22 4 Отговор
    Браво на бай Осман!!! А българското стадо къде е? Спи дълбок сън в кома.
  • 44 hmhmhm

    28 2 Отговор
    Поздравление за принципната позиция , г-н Октай! Прав сте! Дано ви чуят повече хора!
  • 45 NEMESIS

    7 5 Отговор

    До коментар #22 от "Дългият":

    Козлодуеца е тотално в междучасие - рядко тъпо парче, очевидно изпуснато от Карлуково! Толкова е дразнеш, че само като му видя малоумните коментари, присъщи за дву-годишно дете, автоматично му праскам минус, дори и да е написал нещо смислено (което е изключително рядко, най-вероятно някой друг му е ползвал ник-нейм-а)

    Коментиран от #53

  • 46 1122333

    23 4 Отговор
    ++++++++++++++++++++++++++++++милиони плюсове за истината, казана от Октай!
    Всички сме хора на този свят, християни и мюсюлмани и само любовта ще спаси света!!!
  • 47 ПОКЛОН

    22 3 Отговор
    г-н Октай.Винаги с нетърпение и интерес Ви четем коментарите.Наааароде, СПАСЕНИЕТО е да сме ЕДИННИ!!!Нека сини,червени,пемпени,българи,турци...да се ОБЕДИНИМ СЕГА.После нека пак да се делим.Всички искаме ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ и НОРМАЛЕН ЖИВОТ
  • 48 Месут

    21 4 Отговор
    Браво Оснан ага. Доган не може да представлява национално малцинство в Бг
  • 49 Фатма Гюл

    4 17 Отговор
    ТОЗИ СЕЕ РАЗДОР , ЖЕЛАНИЕТО МУ Е СКОРО ДА СЕ СЪБУДЯТ БЪЛГАРИТЕ, НО КАТО НЕЧИЯ ЧУЖДА КОЛОНИЯ.
  • 50 Уипедияки

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "НЕ Е ВЯРНО":

    проф. Васил Мръчков е удостоен с орден " Стара планина" по време на мандата на президента Георги Първанов. По това време е удостоен с този най-висок , почетен знак и Вежди Рашидов, както и Патриарх Максим....

    Коментиран от #62

  • 51 Наблюдател

    24 2 Отговор
    Искам някои подържник на дадена партия какво е спечелил до сега от тази партия.... Оставям тези дето са административни и държавни органи на хранилка от Бойко и хазната... Крайно време е да сме едно... Няма партии, няма субсидии, няма кражби... Един президент с няколко министри и това е.... Тези депутати не работят за народа... Приемат законите на илюминатите.... Унищожиха ни водата... Изтрепаха животните.... Замърсиха въздуха от боклуците на ес.... Унищожиха природата със изсичането на горите, но дръвчета не засаждат... Приеха истанбулско гейската конвенция... Приеха да ни продават деца за трафик на органи и андренохром.... Сега ни затвориха устните с тези маски... Питам тези които подкрепят Бойко наясно ли са какво става.... Толкова ли сте слепи че не виждате какво иде....... Лятото ще мине,,,, после ще ви питам... Бойко ни продаде и унищожи всичко.... За пари... За пари... Тулупи сте наистина....... Той ви го каза... Подиграват ни се .....и ни се надсмиват..

    Коментиран от #54

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #45 от "NEMESIS":

    който обижда да погледне първо себе си но в държавата ни е на власт партия герб основно от престъпници и мутри в БЪЛГАРИЯ кое му е у ред безработица престъпност глад не съм бил в КАРЛУКОВО ив нито психиятрия ав РУМЕНРАДЕВ повечето хора имат надижда при социализма бяхме добре имаше работа имаше закони здравеопазване ДЖУРОВ ЛУКАНОВ МЛАДЕНОВ свалиха ЖИВКОВ направиха си СДС съсипаха икономика заводи предприятия как е сега живота не е както в песента на братя АРГИРОВИ как си ти злесъм но ще се оправя малцина оцеляват и то ако имаш гръб и яко дупе в човешкия смисъл ДОВИЖДАНЕ
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "Наблюдател":

    много точен пост
  • 55 1954

    14 3 Отговор
    БОРИСОВ ДА СИ ХОДИ
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Да се знае!

    22 0 Отговор
    НИКОГА,ама НИКОГА ние сме нямали проблеми с бълг.турци/те са си българи/.С РОМИТЕ имаме проблеми.Някои не правят разлика турчин- ром,а тя е ОГРОМНА
  • 58 Янчо Таков

    3 10 Отговор
    Не разбрах какво общо има Борисов с Доган ,Мръчков ,БСП ,ДПС. Второ Борисов е мобилизиран по време на възродителния процес и не е вземал решения за него.Второ не полагал венци на тези паметници и винаги се е отнасял с уважение към българските турци.
  • 59 Димитър Вълев

    4 19 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Румен Радев не е президент ,той е фатмак ,който е за импийчмънт защото е номиниран от политическа партия за президент ,когато е в редиците на българската армия ,където той трябва да служи на българския народ ,а не на БСП и Русия. Одобрението му от представители на руските тайни служби и грандиозен скандал. Никой в Европа не вярва на този човек.

    Коментиран от #60, #74, #80

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор

    До коментар #59 от "Димитър Вълев":

    господине какво е фатмак РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 61 Гост

    5 12 Отговор
    Добре като свалят герб кой ще ни управлява. Биволицата ли Доган или някой от така наречените патриоти

    Коментиран от #75

  • 62 Уикипедия

    1 3 Отговор

    До коментар #50 от "Уипедияки":

    Приемам минусите ви за "служебни"... Иначе, всеки може да види в Уикипедия поименен списък на всички носители на български ордени и медали по години след 1990 г.
  • 63 Цян Цин

    4 6 Отговор
    Брей... Тоя видя накъде задуха вятъра и стана по-голям българин от българина! Не му вярвам ама въобще дори. Може и истината да казва, но фалшив ми се струва... " интереса клати феса" са казали турците и са прави!
  • 64 Sssr

    5 1 Отговор
    Браво.Думи на истински патриот.
  • 65 КОЧА

    0 1 Отговор
    НЯМАМЕ ИМ ДОВЕРИЯ .
  • 66 123

    8 1 Отговор
    Осман Октайима добро изказване, ДПС е партия която също като ГЕРБ и БСП обслужва икономическите интереси на определени хора кои от тях Българи,Българотурци и Циганобългари.Тази партия системно подвежда електората си,повечето хора са от селата и не толкова образовани, които след като ги изберър са отново оставени в калта и беднотията в селата им, а бейовете живеят в сараии.Добър лъжец и крадец ли си в България голям човек ставаш.

    Коментиран от #71

  • 67 Другия с коня

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Fokoto":

    Познаваме я жена му.Лично я познаваме.По-добре не ровете там и връзката ѝ с Италия и Боари...Ще мирише...
  • 68 Belene

    6 4 Отговор
    ТУРЧИН СЪМ НО ТИ НЕ МЕ ПРЕДСТАВЛЯВАШ ОСМАН ОКТАЙ АГА!!! РУМЕН РАДЕВ СЪЩО Е КОМУНИСТ И АГЕНТ НА РУСИЯ!!! КОГО МАМИШ ОСМАН АГА!!! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ СИ ОТВОРИХА ОЧИТЕ!!! ТАКЪВ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ СЪЗДАДОХТЕ, ЧЕ ОЩЕ 30 г. ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ С НЕГО!!!
  • 69 доктора

    1 2 Отговор
    Защо бе хора, българи, скачате да защитавате интересите на мюмюновците, виждате ли каква е играта, Окнай винаги е срещу Доган, но сега турците имат обща цел и този за мен интелигентен човек се издъни със защитата на врага си, само и само аллллах да е на линия.
  • 70 доктора

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Хуан":

    Уважавам теорията Ви
  • 71 доктора

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "123":

    Респект към изказването.
  • 72 Hahaha

    1 0 Отговор
    Фейк нюз господа. Няма да сработи това.
  • 73 Оооппппссс

    1 0 Отговор
    Направо се преоблече в движение, кат виде дебелия...гоУем жонгльор, признах му го.
  • 74 Вълев

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Димитър Вълев":

    Вълев земи се гръмни в кухата кратуна, че тя за друго не ти служи...
  • 75 Ъъттт

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    Логично. Но никой не го признава. Всички казваме хайде да свалим Бойко. Но той че е крадец долен е самата истина, но няма достоен кандидат за премиер. Всички други са по зле.
  • 76 T 34

    3 0 Отговор
    Turci i bilgari nese podavayte na politiceskiteyim igri zada opravlyavat sa gotovi na vsicko ot godini si jiveyim dobre stiga tolkoz vsicko vidyahme za 30 godini razdelihani zada sa te dobre i koto da doyde vse ste igraye s nas koyito im vyarvame nesme vece ovce
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 аристотел

    1 0 Отговор
    Октай е точно ония тип политик който щеше да направи ДПС истинска българска партия, вместо етническата партия собственост на комунистическия интригант Доган.
  • 79 чекмедже 2

    1 0 Отговор
    който и дойде след Пойко Парисоф първо трабва да разтури най корумпираната съдебната власт--прокурори всички нива...там кочина пълна..а парите и награди текат ли...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове