Last news in Fakti

12 Юли, 2020 15:00 5 239 74

Бойко Ноев: От решението за имунитета на Радев зависи стабилността на държавата

  • бойко ноев-
  • имунитет-
  • румен радев

Това решение вече е взето, но те го бавят. Всяко отлагане ще налива масло в протестите, заяви бившият министър на отбраната и бивш посланик на България в НАТО

Бойко Ноев: От решението за имунитета на Радев зависи стабилността на държавата - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

"Разрешаването на създалата се криза в България не зависи нито от посолството на САЩ в София, нито от Тръмп, нито от ЕС". Това каза  за БНР Бойко Ноев - бивш министър на отбраната и бивш посланик на България в НАТО, във връзка с протестите с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

"Нещата са в ръцете на българските граждани, нещата са при нас, никой да не чака някой отвън да му помогне", коментира той.

По думите на Ноев НСО и полицията скоро ще започнат да не слушат управляващите, защото те водят страната към конституционна криза и трябва да си отиват от властта:

"НСО е извън всякакъв контрол и никой не носи отговорност за нея. Главната причина за това е законът, който управляващата върхушка, воглаве с Борисов, направиха така, че тя да е служба в услуга на привилегировани. Разговорът за тази служба тепърва предстои".

В предаването "Неделя 150" Бойко Ноев коментира прокурорската акция в сградата на президентството:

"Не може решение на третостепенен съдия да разрешава тежковъоръжен обиск в президентската институция, която се ползва с висш имунитет. ... НСО предаде президента", смята той.

Според Ноев Конституционният съд трябва незабавно да публикува своето тълкувателно решение относно имунитета на президента:

"Това решение вече е взето, но те го бавят. Всяко отлагане ще налива масло в протестите".

Той определи това решение като водораздел: "Ако имунитетът на президентската институция се потвърди, както всички уважавани юристи очакват, то това изпращане на въоръжени лица срещу тази институция е противоконституционно. Това означава, че главният прокурор е разпоредил неконституционни действия и носи отговорност за това".

 

По думите на Ноев заради това би могло да се стигне не само до оставката на Иван Гешев, но и до разследването на неговите действия в качеството му на главен прокурор.

"От публикуването на вече готовото решение зависи стабилността на държавата", категоричен беше Ноев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уди Кълвача

    92 7 Отговор
    Така е, кой прилага двойния аршин от 10 век е така, получава си го по някое време!
  • 2 илия

    61 201 Отговор
    Решението е взето, след 3 дни няма да има протести, защото парите на Черепчето свършват. Тогава ще се обяви решението и белезниците ще щракнат, после така наречения президент го чака военен съд за държавна измяна и заговор за сваляне на демократично избраното правителство на България. ГЕРБ ще излязат много по-силни от тази битка, никой не обича предатели превратаджии.

    Коментиран от #7, #17, #56, #68, #71

  • 3 Панов

    61 21 Отговор
    Агент още от следването в москва
  • 4 Тони Мигусмукаро

    59 27 Отговор
    Ооо И ТАЯ МАЗНА МАСТИЯ ИЗПЪЛЗЯ
  • 5 ъъъъъ

    25 49 Отговор
    е нали автор на закона е вашият христо иванов. или както със закона за избор на главен прокурор. правиш калпав закон и после ревеш от последиците. бъдете по-сериозни. или огладняхте свирепо?

    Коментиран от #15

  • 6 Бончев

    36 87 Отговор
    ДАНС и партньорски служби са прихванали разговорите между дубайската пура и координаторите превратаджии.Някои ще отговарят за държавна измяна

    Коментиран от #74

  • 7 Иван

    111 32 Отговор

    До коментар #2 от "илия":

    Снощи 20 000 души викаха "Долу Борисов!" Просто виж клипчета от протеста - центърът беше пълен. Море от хора.
  • 8 No limit

    44 116 Отговор
    Радев да си ходи в Русия. България няма нужда от повече национални предатели.
  • 9 Мим33

    112 28 Отговор
    Естествено,че е така.Гешев носи цялата отговорност и трябва да поеме вината.Неможе институция,като президент и цялито президенство,да се умаловажава и да се подрива дейността му по този циркаджйиски начин.От това и тази война губи българския народ.Президента е върховен главнокомандващ и трябва да се уважава.
  • 10 ГешеФ

    69 26 Отговор
    Кой ще ме разследва мене?
    На мен ми звънна моя господар уважавания г-н пееФски и ми заповяда да действам.От тука на сетне,да се занимават с него...Аз съм просто една бухалка за разчистване на сметки.
  • 11 Дада

    79 26 Отговор
    Президентът може да разпусне Народното събрание. Има това право. Има и повод - противоконституционното влизане на полиция и прокуратура в Президентството.
  • 12 Сделано в СССР

    33 44 Отговор
    Няма сила, която да накара Гешев да подаде оставка . Няма! Само свикване на "Велико народно събрания" и отмяната на всички комунистически капани. Това трябва да е протеста !

    Коментиран от #22

  • 13 беге демокрация

    16 61 Отговор
    да си ходи вкъщи президента, но неговото къщи е американското военно училище, където е бил на обучение, ако си иде, там трябва да иде, нали е генерал от НАТО, или забравихте

    Коментиран от #65

  • 14 четящ

    89 21 Отговор
    точно така! Гешев наруши Конституцията на република България, а не Радев както той твърди, така че час по-скоро оставка и пълно разследване на неговите противоконституционни действия!!!
  • 15 Васил Левски

    59 11 Отговор

    До коментар #5 от "ъъъъъ":

    Грешиш,Христо Иванов предложи друг закон. Не беше приет и той подаде оставка.

    Коментиран от #64

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чочо

    76 12 Отговор

    До коментар #2 от "илия":

    Значи така гласували за ГЕРБ 1млн и са демократичното избрани, гласували за Президента 2,5млн и белезници, това е герберска "демокрация" за това ГЕРБ ще си ходи от властта колкото и да не им се ще! 😠

    Коментиран от #24

  • 18 ДО РАДЕВ

    54 18 Отговор
    РАДЕВ ПУСКАЙ АРМИЯТА ЧЕ ШЕ ТА СГОТВЯТ ТЕЗ ИНАЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ!
  • 19 Я... Я

    64 14 Отговор
    БРАВО, НОЕВ ТОЧНИ ДУМИ, НО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЧУЕ. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДО ТОЛКОВА СА ЗАТЪНАЛИ ВЪВ ЛАЙ.. ТА, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО.... СЛЕД ТЯХ И ПОТОП. ОСТАВКА И ВЪВ СОФИЙСКИЯ...
  • 20 Сърп и чук

    59 8 Отговор
    Как да обявят решение КС като не е за обявяване! В единия случай нападат властта, в другия ще препълнят площадите! Бойко направо се моли да спрат да го гонят, да кротнат, да се разберат, че без власт го е страх да не го налагат са кабели публично на площада! Никой няма да го трепе, но видно много го е страх! Все по болен човек!

    Коментиран от #63

  • 21 Глок

    47 7 Отговор
    Според Вас, кое е по добре за истината, народа, демокрацията и България - да имаме днес президент Радев или президент Тьотка Цачева? Ама наш какво спокойно мисирско лято щяхме да си караме... Грух - грух! Пълен синхрон!
  • 22 Мъка

    41 5 Отговор

    До коментар #12 от "Сделано в СССР":

    Бъркаш. Има сила и тя се казва народ. Народа може да го измете, барабар с работодателя му Доган. И това е единствения полезен ход. Всичко друго, което чета и опит да се придаде цвят на протестите, ще доведе до нищо. Сваляне само на Борисов, ще доведе точно до това нищо. Не изринеш ли Доган, нямаш прокуратура. Нямаш ли прокуратура, нямаш нищо, нямаш държава. Затова не се заигравайте с БСП, ГЕРБ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ, ЗЕЛЕНИ, ПЕМБЕНИ и каквито се сетите. Те са без значение, ако не се изрине корена.
  • 23 Йосарян

    15 18 Отговор

    До коментар #16 от "Йосарян":

    Господин Президент! СВОБОДА СЕ ПЛАЩА С КРЪВ! А НЕ С АЛА БАЛА РАЗХОДКИ ПО ПЛОЩАДИ. ПРИКЛЮЧИХМЕ КАТО НАЦИЯ, АКО НЕ Е СЕГА!
  • 24 Само

    40 10 Отговор

    До коментар #17 от "Чочо":

    Гроб не е 1 милион, защото поне 450 хиляди са фалшифицирани.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Маьора

    28 12 Отговор
    Срамота Когато арестуваха брата на румънския президент и вкараха повечето членове на правителството в затвора нямаше протести даже Кьомеши стана прокурор в ЕС Така че спрете да говорите и да искате оставки президента не е политическа партия и никой не е с протекция пред законите4969

    Коментиран от #30, #35

  • 27 Летто

    33 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: главният прокурор е разпоредил неконституционни действия и носи отговорност за това".

    БОРИСОФФФъсссс и Гешеффффъссс АРЕСТИТЕ СА ЗА ТЯХ

    ПОКУШИХА ИЗТЕЗАВАХА ПУБЛИЧНО ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ МУТРИ !!!!! Арест и за тези Садисти!!!!!
  • 28 Йордан

    32 6 Отговор
    А как да стане това,като всички съдии,съставляващи ВСС са назначени по измислената мутренска демокрация,на квотен принцип,контролиран от мутрата,чрез контролираните от него институции. Едни фалшиви избори и цялата къща от карти на държавността рухва! Делото на Мая Манолова за изборите е отложено за пореден път за декември,подобно на това,за което говори Б.Ноев.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чук и Гек

    29 7 Отговор

    До коментар #26 от "Маьора":

    Да, ама тук не вкарва повече от половината правителство в затвора, а подгони за камуфлаж Нено, който дори не е гербераст! И вместо да натъпче Чекмеджаря в затвора, нападна президента, за да защити мафията - власт!
  • 31 🙈🙉🙊

    22 8 Отговор
    Долу герп 🐒
  • 32 2020

    40 12 Отговор
    Подкрепям Президента на България Румен Радев.Иван Гешев и Бойко Методиев Борисов трябва да бъдат разследвани за подстрекателство срещу Президентската Институция и в частност срещу Президента Румен Радев.На Президентските избори вместо 2,5 милиона ще гласуват 3,5 милиона.А предстоящите Парламентарни избори ще бъдат наблюдавани под лупа за да не се допусне практиката на Герб да подменят бюлетини и протоколи и да се използват срещу заплащане цигани да гласуват по два ,три пъти за Герб.Мутри и мафия /такива са всички от Герб, Валери Симеонов,"Воля "на Марешки със скъпите лекарства/ще бъдат отстранени от Парламента и Управлението на България.
  • 33 gost

    8 14 Отговор
    е той Семов каза (конституционен съдия ) че те още не са насрочили дата да се гледа този казус Бойко Ноев обяснява че вече е готово ,той и Семов говори в неделя 150 кой лъже
  • 34 Активист на БСП

    39 13 Отговор
    Гешев се опита да извърши преврат в държава и трябва да бъде съден !!!
  • 35 Бичи

    28 9 Отговор

    До коментар #26 от "Маьора":

    Така е ама и премиера трябва да бъде разследван , по няколко сигнала !Дори един от сигналите е от Испания!
  • 36 Сърп и чук

    16 2 Отговор
    Едно време стари и патили земеделци съветвали Стамболийски - Сандо! Трепи ги, че тебе ще утрепят! Съдбата му я знаете!
  • 37 Ю Кортес

    13 31 Отговор
    Лошо Ноев лошо.Сибир въстана,Путин се клати,на Позитано по пленумите бой кръв и сополи.Чао мунчорадев радевица,чао мутробизнесмени...чао сел.аци

    Коментиран от #41

  • 38 Тошко

    20 28 Отговор
    Гешев никой не може да го помръдне! Очаква решението на КС и Радев повече няма да е президент. Ако решението е в полза на Радев, Гешев ще изчака да свърши мандата на Радев и тогава ще довърши "хватката"!

    Коментиран от #42, #47

  • 39 Глок

    29 11 Отговор
    За почест, генерал Радев!👍👍👍❤👌👌👌
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пацо

    9 18 Отговор

    До коментар #37 от "Ю Кортес":

    Пука им на п.чките.радевица при синът си в сащ.корнито при синът си в сащ,че и апарт в Манхатън му купи
  • 42 Радо

    30 9 Отговор

    До коментар #38 от "Тошко":

    Ако след мандата на Радев, някой му посегне по някакъв начин, нал се сещаш какво ще последва после от народа, и всички мутри ще бъдат изметени и натикани откъдето са излезли биологично на този свят.

    Коментиран от #46

  • 43 Българан Балкански

    12 29 Отговор
    Голяма мода стана "готови и неподписани решения на съда" да се развяват, като стари вестници из мрежата. И все уволнените ги получават. Важното е, че решението ще е във вреда на Радев.
    Голямата радост е, че ще си имаме Президент в затвора за държавна измяна. За първи път и за всенародно забавление на избирателите му.
  • 44 Каренин Аню

    21 1 Отговор
    Абе, къде е бате Ваньо бе? Нещо няма туитове днес. Да не е на Росенец да му набиват канчето? Може вече даже да са го преназначили за старши на бариерата.
  • 45 Чук и Гек

    26 3 Отговор
    Двата милиционера са такива от 15 годишни! Те винаги са считали, че пагонът, властта, палката и белезниците ги правят по умни от хората! И понеже на милиционерите винаги им се е угаждало и никой не им противоречи, те си мислят, че са по умни от другите, и че това ще е вечно! Сега Гешефтаря не е подгонил ,,олигарси", ограбили народа, а подгони български бизнес мъже, на които им е омръзнало да плащат рекет на едни тикви мутри и са готови да финансират падането им от власт! Та Гершуин Гешов го играе политически играч, за да не бъде криминален труп!
  • 46 Народа

    5 16 Отговор

    До коментар #42 от "Радо":

    Са всички отговорни и работещи хора,вие сте отпадъка
  • 47 Васил Левски

    32 7 Отговор

    До коментар #38 от "Тошко":

    Само да те светна,че тоя палячо-гешеФ,много скоро ще си ходи...Ама много скоро,освен това президента е с пълен имунитет и като спечели за 2ри път изборите ще го хванат за уная му работа тия мафиоти..

    Коментиран от #49

  • 48 Глок

    25 7 Отговор
    И какъв имчимънт искат! Да не са го избирали те? Народа го е избрал. КС, сетне - НС и в Белене!
  • 49 Сделано в СССР

    6 20 Отговор

    До коментар #47 от "Васил Левски":

    Не петни името на Апостола ! Прочети конституцията ! Няма сила, която да свали Гл. Прокурор ако той сам не си подаде оставка. За "Велико народно събрание ", което да поправи тази несправедливост .
  • 50 😃АНАЛлизатор😂

    8 19 Отговор
    Имунитетът на президента е личен и касае само него и никой друг. Всички служители на президента са обикновени граждани.
    Това че техните канцеларии(работни места), се намират в президентството не им дава никакъв имунитет.
  • 51 ИМПИЙЧМЪНТ

    9 24 Отговор
    И В ЗАТВОРА ТАМ МУ Е МЯСТОТО НА ТОЯ ШПИОНИН !
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 конституцията

    17 5 Отговор
    Вчера станах свидетел на изказването на калинка от ГЕРБ,че щели да оставят президента да си изкара мандата,което ми прозвуча като поредната демагогия на управляващите.Те не могат да го направят и ще ви дам извадки от конституцията- Чл. 97.
    (1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при:
    1. подаване на оставка пред Конституционния съд;
    2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;
    3. при условията на чл. 103;
    4. смърт.
    (2) В случаите на т. 1 и 2 пълномощията на президента и вицепрезидента се прекратяват с установяване от Конституционния съд на посочените в тях обстоятелства.
    (3) В случаите на ал. 1 вицепрезидентът встъпва в длъжността президент до края на мандата.
    (4) При невъзможност вицепрезидентът да встъпи в длъжност правомощията на президента се изпълняват от председателя на Народното събрание до избирането на президент и вицепрезидент. В този случай в двумесечен срок се произвеждат избори за президент и вицепрезидент.Чл. 103.
    (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
    (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.
    (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрези
  • 54 Front

    10 21 Отговор
    Арест за Румен Решетников и затвор за шпионаж!!!!!
  • 55 конституцията

    19 4 Отговор
    (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пълномощията им се прекратяват.
    (4) Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване.Чл. 102.
    (1) В изпълнение на своите правомощия президентът издава укази, отправя обръщения и послания.
    (2) Указите се приподписват от министър-председателя или от съответния министър.
    (3) Не подлежат на приподписване указите, с които президентът:
    1. назначава служебно правителство;
    2. възлага проучвателен мандат за образуване на правителство;
    3. разпуска Народното събрание;
    4. връща закон, гласуван от Народното събрание за повторно обсъждане;
    5. определя организацията и реда на дейност на службите към Президентството и назначава персонала;
    6. насрочва избори и референдум;
    7. обнародва законите.Аз ако съм на негово място,ще разпусна парламента и ще пусна референдум,за промяна на конституцията и нов начина на управление на България.Тия айдуци от парламента не ни трябват и не те а народа трябва да има участие в управлението,под различни форми.А след като Гешев е нарушил конституцията(което е непотвърден факт,но скоро ще бъде),президента да му иска официално оставката и ако той не си я даде, да бъде принуден от конституционния съд.

    Коментиран от #60

  • 56 Илия в килия

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "илия":

    Чудесно. На мен пери никой не ми дава. Ще си протестирам когато си поискам и срещу който смятам че е вреден за България. Понеже решавам сам а не от
    комерсиални подбуди ще продължа да ходяна протеста или докато се усъществят целите му или докато има поне още един българин до мен.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Избирател

    3 5 Отговор
    Ноев ,нещо не си в час.Президентската институция няма имунитет освен президента.Но той може да бъде разследван ,както разследваха навремето и Първанов и Плевнелиев като президенти.
  • 59 ЦРУ

    5 6 Отговор
    БЕЗУСЛОВНИЯТ ИМУНИТЕТ е за Президента . а не за негови служители !!!!!!!!!!!!!!!!! Милушев казва - СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ от ДАНС ...дадох ги да ги прочете президента...и на РУСКИ ШПИОНИ....намират се в КАСАТА МИ !!!!!!!!!!..УЗУНОВ лобира - за БГ гражданство на РУСНАК....за който ДАНС казва .че е заплаха за нац сигурност . ПРАВ ли е ГЕШЕВ ???????? или да чака да ИЗГОРЯТ ВСИЧКО ?????????? БРАВО Гешев !!!

    Коментиран от #67

  • 60 Избирател

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "конституцията":

    Решението е 100% мажоритарни парламентарни избори!

    Коментиран от #66

  • 61 Да бе

    4 0 Отговор
    Носи НСО отговорност, една Комисия от хора назначени от Борисов.

    Затворете границите, стане ли напечено страхливецът Борисов ще бяга.
    На едно събрание, го беше казал:
    "Ако почне ни напада др. държава, ако почнат да стрелят бегам, хаха ха, който иска да са прай на патриот".

    Само заради това изказване трябваше да е свален от властта.
    Боко Алтънчев Милиардеров.

    Коментиран от #62

  • 62 5532

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Да бе":

    Нещо го бъркаш с пъпката.Той ще забегне за ЮАР.
  • 63 Хохохо

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Сърп и чук":

    Виж ся, за трепането не се знае.
  • 64 Верно ли

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Васил Левски":

    Наистина така било. АБВ са дали в последния момент поправки точно в частта за квотите.
  • 65 Генерал

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "беге демокрация":

    От НАТО... Ама ако е пял на рашките инфо... Що мислиш стана толкоз решителен изведнъж.. А по рано си мишкуваше на джолнче с бира...
  • 66 Абсолютно

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Избирател":

    Като се изберат хората, да се събират в политическите партии които са ги излъчили. Дори да не се гласува за парти, а само за хора, които са били измени от партиите. Така сякаш партия ще мисли и ще иска в списъците да вкара, качествени хора, които да привлекат избиратели. И разбира се електронно гласуване, без ръчна обработка на гласуването.
  • 67 Бачо Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "ЦРУ":

    Мисля, че тоя го е казал абсолютно точно - "Не може решение на третостепенен съдия да разрешава тежковъоръжен обиск в президентската институция, която се ползва с висш имунитет." Капиш? Все едно шефът на районното в Горно Нанадолнище да заповяда да идат да арестуват Горанов примерно.
  • 68 И защо го бавят

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "илия":

    Чакат посолството на мрака да разреши обявяването на резултата ли? Днес един мишок от КС нещо е говорил, за етнически мир. Явно това е кодовото име за шпионите, назначени за управляват държавата.
  • 69 Диамантената ръка

    1 3 Отговор
    Никакви имунитети за никого...
  • 70 123

    1 1 Отговор
    Президента има имунитет докато е на поста си, никой друг от неговата администрация няма имунитет.Щом съдията е разрешил обиск, имат право на обиск.Това че хората не Гешев не са казали на новинарите за какво са там при започване на обиска а след обиска му е проблема,Няма комуникация и прозрачност на действията на Прокуратурата. а другото е че прокуратурата търси предимно престъпници от опозиционните и по малки партии, и това много ясно се вижда трабва да си сляп уи глухоням да не го забележиш.
  • 71 ПП ГРУБ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "илия":

    Илия , Илия и ти си от тия дето страх ги тресе но Илия дано си си построил килия Илия ,че идваме и да ти е удоБно в таз килия Илия щото дълго ще стоиш Илия ох Илия страхливи ми Илийчо.
  • 72 да ама не

    1 0 Отговор
    И ти си за дрънголника, и ти има що налапано да изплюеш затуй ревеш ама ти е песен изпята крадлива мома пръдлива !
  • 73 ГЕРБ Е МАФИЯ

    1 0 Отговор
    КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ГО ВИДЯХМЕ КОЛКО Е ЖАЛЪК В ЛИЦЕТО НА ДВОЙНИЯ ДОНОСНИК НА ДС- ГЬОРГИ МАРКОВ .... ТОЙ КАЗА НА ПРЕЗИДЕНТА -- ,,КОЙ СИ ТИ БЕ " ДЕТО Е КАЗАЛ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е МАФИЯ ....................
  • 74 МУТАФА

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бончев":

    ПРЕХВАНАЛИ СА КОРОНА ВИРУС .ША ПОДСЛУШВАТЕ С МАСКИ ЕЙЙЙ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове