Last news in Fakti

28 Юли, 2020 07:44 23 880 110

Германската ARD: ЕС изостави България срещу корупцията (ВИДЕО)

  • ard-
  • германска телевизия-
  • корупция-
  • правителство-
  • европейски съюз-
  • ес

Държавата е най-бедна в ЕС и заема челно място по злоупотреби, предава западната медия

Германската ARD: ЕС изостави България срещу корупцията (ВИДЕО) - 1

На 26 юли - едва преди ден, в германското медийно пространство плъзва репортаж за родната България, корупцията и бездействията от страна на ЕС. За пръв път материалът е излъчен в германската телевизия ARD. Репортажът започва така: Много пари от наскоро приключилия Съвет на ЕС трябва да бъдат насочени и към България – най-бедната държава от ЕС и заемаща челно място по корупция.

Става дума за милиардите евро, с които се похвалиха от кабинета.

Репортерът разказва, че правителството на Бойко Борисов е трябвало да се сблъска за пореден път с вот на недоверие. От седмици гневни българи са излезли по улиците на София и протестират срещу правителството си. Опасенията им са, че с милиардите от Брюксел ще бъде злоупотребено.

От ARD прогнозират, че в района на така наречения “триъгълник на властта” в София скоро няма да настъпи спокойствие, а напротив. Отбелязва се и фактът, че демографията на протеста е съставена предимно от млади хора, учили в чужбина.

Телевизията коментира и скандалните снимки от спалнята на Бойко Борисов. Дали става въпрос за автентични или подправени снимки, все още не е изяснено, отбелязват още в телевизионния репортаж от екипа на германската медия.

"Резултатът от вота на недоверие беше ясен предварително. Ние обаче очакваме все пак нещо да се случи – оставката на правителството, например", споделя млада участничка в протестите. "Ние смятаме, че цялото правителство е корумпирано. Когато смениш едни корумпирани хора с други, които идват от същото място, резултатът е същият и нищо няма да се промени". "Протестите трябва да продължат, докато правителството и главният прокурор подадат оставка", споделят пред репортера протестиращи.

Отявлен поддръжник на протестиращите е държавният глава Румен Радев, който е близък с опозиционните, приятелски настроените към Русия социалисти. "Никога по-рано българите не са били по-силно мотивирани да си извоюват обратно държавата от мафията", цитира телевизията думите на президента.

Ето още от медийния разказ:

Някои от хората са разочаровани от сдържаността и мълчанието на Европейския съюз във връзка със ситуацията в България. "През последните години имаше някакъв контрол, но сега вече не е така", споделя млад мъж. "Ние се чувстваме напълно изоставени тук срещу едно корумпирано правителство и правосъдна система", допълва той.

За да продължат с натиска срещу управляващите, организаторите на протестите планират за сряда акции в цялата страна.

Един от инициаторите на уличните протести е адвокатът Николай Хаджигенов. Той се бори за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев. Хаджигенов смята, че Гешев е ключова фигура на корумпираното и мафиотско управление на страната.

"Това е сериозен проблем, защото главният прокурор е абсолютно недосегаем. Единственото, което прави, е да защитава корупцията и правителството, което е на власт. Той преследва единствено противниците на правителството, обикновени хора, бизнесмени, политически опоненти.

В репортажа показват сцени от извършения преди две години арест на бившия кмет на район "Младост" Десислава Иванчева, като се подчертава, че акцията е излъчвана на живо по телевизията.

Безпартийната Иванчева се беше обявила срещу незаконното строителство в ръководената от нея община, изтъква ARD. След като при проверка бяха открити 56 000 евро в кутия за обувки в колата ѝ, тя получи обвинения в корупция и в оказване на натиск върху строителен предприемач.

Коментират се и рокадите във властта през изминалата седмица. Репортерите разказват, че Борисов “разчита, че със смяната на петима министри ще успокои обстановката в България”.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2loop

    438 33 Отговор
    Боко гледаш ли, цял народ ти благодари

    Коментиран от #69

  • 2 Генералът

    417 32 Отговор
    За съжаление това факт. Ако допуснем тази мафия да ни оправлява още, ще става все по зле. Всички заедно да ги изгоним.

    Коментиран от #93

  • 3 Боко

    157 34 Отговор
    Аз телевизия не гледам.

    Коментиран от #38

  • 4 харикири

    45 254 Отговор
    Да са живи и здрави Борисов и Гешев

    Коментиран от #70

  • 5 България над всичко

    368 43 Отговор
    Браво на АРД!!! Евала. Много точно. Спрете сега тия милиарди за да няма за #хунтата. За нас не се тревожете, ще се оправим и без нищожното ви подаяние от едва 29 милиарда. Италия взима 220, това честно ли е. Като си вземем България излизаме от НАТО и ЕС

    Коментиран от #19, #50, #71

  • 6 Псевдоним

    385 24 Отговор
    ЕС не е изоставил България срещу корупцията, а директно съучаства с корумпираните.
  • 7 Мафията ГЕРБ

    304 22 Отговор
    Cкaндaл! 50 зaплaти “oбeзщeтeниe” зa дeпутaт, aкo пaрлaмeнтът ce рaзпуcнe прeдcрoчнo… ГEРБ ca гo глacувaли тaйнo.

    50 зaплaти “oбeзщeтeниe” щe пoлучи вceки дeпутaт, aкo пaрлaмeнтът ce рaзпуcнe прeдcрoчнo.
    Тoвa ca внecли oт ГEРБ кaтo пoпрaвкa към Прaвилникa нa НC.
    Cумaтa щe ce изчиcли върху брутнoтo възнaгрaждeниe, прeди дaнъцитe, и c включeни вcички eкcтри. Тo в мoмeнтa e мeжду 8 и 10 хиляди лeвa, в зaвиcимocт oт cтaжa нa нaрoднитe избрaници, учacтиятa им в кoмиcии и пр.

    Т.e. вceки нaш любимeц, щe пoлучи мeжду 400 и 500 хиляди лeвa, при прeдcрoчни избoри.
    “И ниe cмe хoрa, имaмe крeдити, къщи хрaним. Aкo ни рaзпуcнaт прeдcрoчнo, cмeтнeтe кoлкo зaплaти и бoнуcи щe изпуcнeм” – кoмeнтирa дeпутaт oт ГEРБ.

    Хора не спете, ако инфото е вярно, не с яйца, а с камъни трябва да ги гоним, протестиращите да проверят вярна ли е поредната гавра на МАФИЯТА ГЕРБ с хората, кои от депутатите поименно са гласували.

    Ревизия на Законодателството на ХУНТАТА през всичките ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ.
    Тази ГАВРА надмина границата на поносимостта.

    Коментиран от #47, #90

  • 8 Алтън Бойко

    105 18 Отговор
    Не шпрехам дойч !
  • 9 Бойко Еврата

    134 22 Отговор
    Чекмеджетата ми са в еврозоната, вие сте прости немски футки!
  • 10 Реалист

    229 18 Отговор
    А всичко започна със злобата на Борисов, че загуби Младост и далаверите и насъска Гешев да изпълни поръчката с Иванчева. Като награда, доброто куче получи поста главен прокурор

    Коментиран от #35

  • 11 chi

    205 21 Отговор
    ОСТАВКА НА БОРИСОВАТА ХУНТА!!!
  • 12 Ами

    171 10 Отговор
    нека сега да се заемат с корупцията и корумпираните , ревизия до последния цент ! За това България е най - бедната от всички държави в ЕС , а милиардите , отпускани за България и подобряване на живота на хората се заграбват от безродници ! Първа Пастирката започна чрез обществените поръчки ! Срам и позор !
  • 13 Истината боли много...

    167 9 Отговор
    Не само да ги изгоним!Трябва всички да бъдат осъдени и откраденото конфискувано и върнато на народа.Всички облагодетелствали се след 89 година с пълна ревизия и конфискация,а затвора е най малкото което ги чака занапред...
  • 14 смок

    108 14 Отговор
    От ARD прогнозират, че в района на така наречения “триъгълник на страстта” в София скоро няма да настъпи спокойствие, а напротив,този триъгълник трябва да се избръсне и епилира.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Срам ме е

    165 13 Отговор
    ЕС остави България на Мафията !!! Еврочиновниците са корумпирани !!!

    Коментиран от #23, #98

  • 17 Тотална

    160 10 Отговор
    чистка ! Ако се замита боклука под чергата , а не се изхвърля , той пак остава и се трупа ! ПЪЛНА ЧИСТКА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !
  • 18 ВВП

    144 15 Отговор
    Мисля ,че протестите трябва да се пренесат и пред посолствата на Германия и други европейски държави .Та да почустват неудобство най-накрая .

    Коментиран от #57

  • 19 Актуална Антена

    44 88 Отговор

    До коментар #5 от "България над всичко":

    Точно така цоциалисти. Изцоцахте народа, цоцахте и от ЕС благодарение на Боко, сега вие сте крупните бизнесмени, време е за Евразийския съюз.

    Коментиран от #31, #107

  • 20 Гошко

    135 12 Отговор

    До коментар #15 от "Marti":

    Как да няма алтернатива бе престанете да ръсите мозък. Кой ти каза че няма алтернатива. Всеки селски кмет ще е по добър от тази мутра
  • 21 Тото Кратуно

    125 16 Отговор

    До коментар #15 от "Marti":

    Битият студент е алтернатива както и всеки един от протестиращите е алтернатива на тоя корумпиран тулуп.
  • 22 Мачкай Бойко превратажийската хунта

    40 148 Отговор
    Голем мерак имат Румен Радев и червените олигарси от БСП и не желят пари и средства за да може да падне правителството на Бойко и гл. прокурор Гешев обявил война на червената мафия да си подаде оставката, за да може при едно служебно правителство отново всичко да се върне и продължи по старо му с корупцията и злоупотребите и да бъдат освободени от вина всички на които вече са повдигнати обвинения за корупция...!!!

    Коментиран от #29, #34, #72

  • 23 Лекар БГ

    117 12 Отговор

    До коментар #16 от "Срам ме е":

    Точно така е.Същите корумпета.Представяте ли си,как шефът на ЕНП,Манфред Вебер подкрепял и благодарял на Борисов,за "борбата му с корупцията"???!!!А онези двете дами,Урсула и Ангела...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Е ли са

    37 56 Отговор
    Младите хора, с езици, завършили елитни ВУЗ , на запад , децата и внуците на извэршилите криминалната приватизация, в България?
  • 27 Karosel

    50 20 Отговор
    Аз гледам ZDF, WELT и 3 Sat основно. Другите немски телевизии са свързани с различни кръгове и изпълняват определени поръчки. Нали не се съмнявате, че така както БСП има телевизия, така и AfD има телевизия и може да излъчва предавания "доказващи" геноцид на мигрантите над германци!?

    Коментиран от #61, #82

  • 28 Asdfg

    75 10 Отговор
    Гешев, спиш ли? Спинкай, спинкай.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Нещастници

    75 9 Отговор
    Лично Конрад Аденауер и Ханс Зайдел го финансираха с пари на цру! Те са виновни от немска страна, а от козяшка,Америка срещу България. Как мислите иначе тушуп може да стане МП?
  • 31 Ъхмм

    40 3 Отговор

    До коментар #19 от "Актуална Антена":

    То па едно "цоцане"! С едната дават с двете вземат! Ъхмм!
  • 32 xa xa xa

    35 18 Отговор
    ПАНАИРИ, ПАНАИРИ.. ПО НАШИТЕ ШИРИНИ..
    ТОВА, КОЕТО САМ СИ НАПРАВИШ,.. НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН...
    ПРОТЕСТ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ!?
    ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕГО ПОЕМА ?
  • 33 Лили

    22 89 Отговор
    България избра верния път , някой като Русия иска да сме бедни и да няма европейски съюз. Само Борисов имаше смелостта да се изправи срещу Путин

    Коментиран от #36, #73

  • 34 баба ти Вуна

    52 12 Отговор

    До коментар #22 от "Мачкай Бойко превратажийската хунта":

    Слепец си ти и то от най-лошите.. с голяма уста и празна глава!
  • 35 ГЕРБ

    41 6 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Ей наистина...за какво му бе на Борисов да се излага така с Иванчева...сега за една дреболия даже може да го линчуват. Но човек си пати от главата си
  • 36 Лили Лили нямаш мозък и за 2 камили

    50 11 Отговор

    До коментар #33 от "Лили":

    Това ли ти спуснаха като опорна точка от централата на ДПС , кажи им да измислят нещо ново че антируската риторика се изтърка ...

    Коментиран от #51

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Косето

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Боко":

    Нито пък аз и много добре правиш.
  • 39 Баpба Ганьоc - bulgar, bulgar...

    52 7 Отговор
    Няма нищо подправено, Боко си е натюр неподправен и натурален ! А вие уважаеми ARD задайте си въпроса и защо немските политици най-вече от ЕНП си затварят очичките и дали едни пачки по 500-тачки не им тежат на клепачите ?
  • 40 ПСФ

    20 31 Отговор
    Много страни по света ни завиждат за това, че успяхме да станем уважаван член Европейския саюз, но има вътрешни и външни сили, които чрез завладяване на властта и променяне на европейският курс се стремят това постижение да бъде заличено.
    Това е стар сюжет, който е на път да се осъществи и този път, ако не осъзнем, кое е переспективно и кое безпереспективно.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 чичо

    20 10 Отговор
    Немци,протеста е спонтанен,какви организатори сънувате.Радев,дори престъпление извърши,заради тази спонтаннос
  • 43 БКП ГЕРБ ДС МВРо ДПС

    35 2 Отговор
    Гузното изоставяне разцъфтяването на корупция в България от страна на евро-бюрократите дава основание на Ковеши да разследва какво е СЪУЧАСТИЕТО на същите тези евро-бюрократи в корупционното "усвояване" (РАЗГЕПВАНЕ) от българските комунисти на евро-средствата?! Колко от евро-средствата реално идват в България и каква част корупционно се разпределят някъде по Европата и офшорните зони?!
  • 44 BGGB

    29 7 Отговор
    Бойко играе с най-властните членки на Европейския съюз така че не се чудете защо те не ни помагат
  • 45 Телевизиите

    22 2 Отговор
    Кажете всички да се чуе Бою думка пачки в шкафа
  • 46 Хаха

    30 6 Отговор
    Оставка и затвор за герб

    Коментиран от #53, #55

  • 47 хеий до 7

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Мафията ГЕРБ":

    не говори глупости и фалшиви новини, сьбери си малко болния мозьк.
  • 48 Мамата

    28 2 Отговор
    НИКАКВИ ПАРИ НА БЪЛГАРИЯ-СПИРАЙТЕ ГИ
  • 49 БойкУ БурисоФ

    25 6 Отговор
    Тоя каскет не трябваше да го повишаваме,той за квартален милиционер не става,ние гл.прокурор го направихме.И с тия рекети над 😱 се оляхме..Прошка искам,обещавам повече няма да прая така.
  • 50 чичо

    8 24 Отговор

    До коментар #5 от "България над всичко":

    Браво я,това е журналистика,отразиха новината без да коментират,още по-малко да взимат страна.Не като нашите тулупи и мисирки-разбират от политика повече и от политиците.Прав е Борисов.А аз много отдавна бях писал,че повечето „проблеми" ги създават именно НАШИТЕ „журналисти",ама ти си далече от това да го разбереш.Остани си със здраве.
  • 51 Лили

    7 20 Отговор

    До коментар #36 от "Лили Лили нямаш мозък и за 2 камили":

    Мозък имат всички дори и ти ,но ако говорим за ум се съмнявам че имаш

    Коментиран от #62

  • 52 ares

    11 30 Отговор
    А телевизия знае ли че въпросния адвокат Николай Хаджигенов защитава само мафиоти в съда.Явно за тях това не е важно.КАКТО СЕ КАЗВА МАФИОТСКИЯТ АДВОКАТ.

    Коментиран от #106

  • 53 ares

    5 7 Отговор

    До коментар #46 от "Хаха":

    ГАЛФОН
  • 54 Ханс

    11 18 Отговор
    Боли ме шмайзера за булгаристанците. Нали от Лидл и Кауфланд ми плащат пенсията от 5000€.
  • 55 Бесен

    20 10 Отговор

    До коментар #46 от "Хаха":

    Вие сте глас в пустиня , времето е наше ще направим България отново велика
  • 56 куче влачи рейс

    28 4 Отговор
    Разсмърдя се яко в тая държава. Не се знае кой командва и управлява тук. Ние ли , ЕС ли , или пък от Козяк. Станахме бетер от албанците. Нарицателно за корупция и бедност.
  • 57 Д.Донев - лудо село

    31 3 Отговор

    До коментар #18 от "ВВП":

    Все чакаме, някой да ни свърши работата. Първо се радвахме на американските освободители от комунизма и те ни нататрузиха демокрация/каквато заслужаваме/. Докато пеят, месят баници и ни продават самолети, си назначават правителства от най корумпираните/податливи/ политици. Сега ще чакаме германците, да ни спасят от корупцията. После ще плачим на руснаците, да ни освободят от германците. И циркът се завърта отново.
  • 58 ares

    6 26 Отговор
    ТАЗИ И ОЩЕ ЕДНА ТЕЛЕВИИЯ СЕ ФИНАСИРАТ ОТ ЛЮБИМИЯ ВИ ПРЕСТЪПНИК БОЖКОВ .КАКВО ДРУГО СЕ ОЧАКВА ДА КАЖАТ.ТЪПАНАРИ

    Коментиран от #60

  • 59 ares

    9 20 Отговор
    АЙДЕ ТЕЯ ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА КОЧИНА.
  • 60 ти от младите гербери ли си или от стари

    23 4 Отговор

    До коментар #58 от "ares":

    Ти направо избочи кочината. Божков притежава две телевизии в Германия ? А с нещо да го докажеш ?

    Коментиран от #64

  • 61 Karosel

    6 21 Отговор

    До коментар #27 от "Karosel":

    За това в Германия се подготвяше закон който да ограничи разпространението на файк нюз. Там разни "Спутници" марсианци билват лъжи ежеминутно както при нас позитанските тролове! Хората си ценят информационната хигиена!

    Коментиран от #63, #81

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 чичо

    9 29 Отговор

    До коментар #60 от "ти от младите гербери ли си или от стари":

    То и Радев „избочи кочината"-доказа ли кои са мутри и мафиоти.Ще разберете че е престъпник,дано не е късно.

    Коментиран от #65

  • 65 Радев е достойния

    26 9 Отговор

    До коментар #64 от "чичо":

    а мутрите сами се показаха и доказаха с реакцията си след думите на Президента. Радев не е споменавал никого поименно . Защо тогава ББ и сие се мъчиха да направят контрапротест с автобусите ? И на протеста питаха - "ние мутри ли сме "? А докараните с автобусите вяло мучаха -неееее...

    Коментиран от #88

  • 66 ха-ха

    4 0 Отговор
    Ами да я изоставя... не си спомням да сме ги молили за нещо..
  • 67 Сиси

    20 1 Отговор
    Защо стоките от Германия са с двоен стандарт, едни за запада и други за изтока. Самите те ни делят. Ние не сме от тях...и никога няма да бъдем . Цялото правителство е на грешната страна, това е геноцид на Българския народ.
  • 68 hallo Ursula

    2 4 Отговор
    Der Junge am Ende hat es richtig gesagt, wir fühlen uns ganz allein hier gegen die korrupte Regierung !!! Wo seid ihr denn ?
  • 69 Zodiac

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    На кой му пука какво е говорено по ARD.
    Нека да отговорят къде потънаха 2милиарда¢€
    от "Wirrkarte",само напомням на самодоволните Лумпени по площадите, къде е корупцията?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 12udar

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "България над всичко":

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 72 12udar

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мачкай Бойко превратажийската хунта":

    Da ti EPM !!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Мордекай

    9 12 Отговор
    Ами какво да пишат завалийките , каквото и се снесе от нашити платени нпо ,черепчето , червените кхмери и ред други неудачници които искат да спрат европейския път на България се надпреварват кой повече помия да стовари , нещастници , заради кокала са готови и майка си да продадат. Добре че немското правителство и политици не се хващат на простотиите сготвени от фигуранта , черепа и тем подобни мекерета.

    Коментиран от #76

  • 75 Браво

    20 5 Отговор
    Най после някой да каже истината... Това е.. 30 години крадене, разруха и бедност, далавери и алчност... Честита да ви е Демокрацията!
  • 76 хахахахах

    9 22 Отговор

    До коментар #74 от "Мордекай":

    Да не говорим че зад тоя репортаж на АРД - стоят български репортери :) Свързани с хунтата на Радев и Божков! Пълен игнор.

    Коментиран от #83

  • 77 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    19 4 Отговор
    Съгласен съм с протестите ,и съм за с двете ръце.Обаче ,след като свалим правителството , повече ме притесняват тия дето чакат да захапят кокала, сиреч да вземат властта.Аз искам никой от теЗи 240 вампира да нямат място на ръководни постове.Озобщо нямат никаква работа в правителството и парламента .Вънка всички...ДПС БСП СДС ВМРО АТАКА ПаТРИОТИ всички вън.Искаме нови хора с нови идеи.

    Коментиран от #80

  • 78 вИрусолог

    14 2 Отговор
    Да питат танте Меркел що го търпи? Ние си го знаем тиквоча!
  • 79 Тони Мигусмукаро

    13 3 Отговор
    Лъснаха им дирниците на еврогейската мафия!И на слепия да му стане ясно колко струват!
  • 80 Тони Мигусмукаро

    11 1 Отговор

    До коментар #77 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    ДА ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!ДЪЛБОКА ОРАН ТРЕБЕ!!!ЦЯЛОТО ДС С ЦВЕТНИТЕ СИ МЕТАСТАЗИ В ЗАТВООООООРААААА!!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 12udar

    3 3 Отговор

    До коментар #76 от "хахахахах":

    20 stotinki ot GERB,trole
  • 84 Идва краят и на ВЛАСТВАНЕТО на

    10 6 Отговор
    ЕНП
    Германците малко бавно схващат,твърде са праволинейни,но като ,,захапят,,......
    Като си потърсят парите ......

    Коментиран от #85

  • 85 Вова

    6 4 Отговор

    До коментар #84 от "Идва краят и на ВЛАСТВАНЕТО на":

    Едни си говорят и мечтаят други сме на власт и творим
  • 86 Ken

    21 4 Отговор
    Абе хора вие не разбрахте ли че без преврат няма как да стане
    Тая цялата сган трябва да се закара на националният стадион и да се истрепе до крак както направи Пиночет да питам откаже имат тия пари коли сараи и тема подобни глезотийки нито един не езабогатял законо
  • 87 Мантра

    12 2 Отговор
    Съюза мълчи защото не иска да си жертва пешките в България.
  • 88 чичо

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Радев е достойния":

    Ти мутромафиот ли си?
  • 89 Доротея

    11 2 Отговор
    Ами, изостави ви ЕС! Какво искате от тея корумпирани лидери, на които Бойко го е насветкал с 200?
  • 90 Разсилен

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Мафията ГЕРБ":

    Бате, стига с тия измислици бе.....Има държавен вестник....там такава промяна няма.....Стига с тия комунистически номера..... като в приказките: 3-ма братя, 12 кесии с жълтици, 50 заплати....хай сектор!
  • 91 възпитаник

    10 3 Отговор
    АРД помагайте преди години олаф разследва 2бизнесмена,сега пращайте Лаура Кьовеши да ни отърве от герберската ШАЙКА и ХУНТА,борисов е позор само за затвор
  • 92 Бойко каубойко

    3 4 Отговор
    АЗ СЪМ ПРЕМИЕР НА ТИЯ КОИТО МЕ ИЗБРАХА А ХУХЛЕНСКИЯ ПЕЛЕНГАТОР Е ПРЕЗИДЕНТ НА ОСТАНАЛИТЕ!
  • 93 Заинтересуван

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Генералът":

    Всъщност кой да Не управлява,и какво Не трябва да става,по скоро не ме интересува!
    Кой?Кой ще управлява,и какво трябва да се направи някак ми е по-важно.....
  • 94 Европа

    4 1 Отговор
    Мутри махнете се от властта!
    Съд за корумпираната власт!
  • 95 МногоОТтезиМлрд

    4 2 Отговор
    Мното от тези млрд. се върната обратно в немската икономика, затова се правят на ударени. Същото както преди казаха, че Сименс давал млрд. подкупи в Гърция ... ами има защо. Немците винаги така въртят нещата, че те рзпределят евро-парите, така че парите да ходят при тях и после да обвиняват Испания, Гърция, България ... че видиш ли имат корупция и те са си виновни. Така че мислете, преди да търсите "помощ" от ЕС ... респективно Германия.
  • 96 Hahoman

    3 5 Отговор
    Здравей Марче.Ето днес като си спомних за теб ..........
    Марче, те и чуждите медии като нашите .Едно е да предполагаш.Друго е да мислиш.А съвсем друго е да има факти и доказателства. И друго да ти кажа дето не го знаеш.Тези от ARD са едни от най големите крадци.Питай и ще ти кажат.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Корупция навсякъде

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Срам ме е":

    Сефте! Това се знае от 3-4 години. Да обръщаш внимание и да разчиташ на един прост Пожарникар! Не очаквахме, че на България е вменено място на обор! И че на ББ ще му се позволи да напълни 430- хилядна администрация с негови хора, че кметовете, шефовете и членовете на районните и областните служби ще бъдат гербери. И че през последните 2 години ще превземе ВСС и КС, а преди няколко месеци заедно със С.Ц. ще наложат И.Г. за гл.прокурор. Това означава, че сред еврочиновниците, еврокомисарите, а защо не и президенти/премиери на държави от ЕС има корумпирани хора. Най-вече в СЪюза на Европа и ЕК. А фрау Меркел и месю Макрон си гледат немските и френските интереси.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Юруш срещу РРадев

    7 1 Отговор
    Това, че президентът Радев стана близък с опозиционерите, е факт. Принудиха го ББ и ИГ. Първият нареди всички гербери да унижават Р.Р,включително да издевателстват над него. Това га правят всички министри на ББ, депутатите от ГЕРБ+ОП начело с онази ... от Кърджали, шефката на ПГ на ГЕРБ Дариткова, Д.Атанасова, трубадурът Гърневски и чиновници от средния ешелон. Преди няколко месеци всички прокурори и следователи "единодушно" застанаха зад ЕДИНСТВЕНИЯТ кандидат, завършил ВМШ-Симеоново ИГ. Очевидно се връща времето на Вишински в български вариант. И всичко това под егидата и инициативата на Падишаха.
  • 101 Манги

    4 0 Отговор
    Къде потънаха 2 000 000 000 за електронно правителство????

    Коментиран от #102

  • 102 Гостенка

    2 0 Отговор

    До коментар #101 от "Манги":

    онзи ден влизах в правителствен сайт за справка и безплатната ми антивирусна програма не искаше да ме пусне, защо протоколите и сигурността на сайта били остарели и имало опасност да ми откраднат данните ЧРД На Пеевски и компания, подаръка ще да е бил доста щедър
  • 103 Михаел

    0 3 Отговор
    Бойко и Гешев,спасението н България
  • 104 Смоко

    1 0 Отговор
    30 милиарда в джоба на 1 човек !
  • 105 Фаро

    0 0 Отговор
    Редно е гражданите на водещите европески държави да попитат своите политици,как най-простия и корумпиран Ганьо ги е връткал с 200 толкова години?Било е голям кеф
  • 106 Ало

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "ares":

    Ти искаш министри ли да защитава ... Те си имат прокурор да ги пази ... ако слушат де...
  • 107 Лукреция

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Актуална Антена":

    Едно си баба знае, едно си бае! Комунистите са виновни че Тулупио е на власт и шие всички наред с 200?!
  • 108 Иван

    0 0 Отговор
    Мястото на боко е в затвора а откраднатото да се върне и национализира.Пиночет е измислил отдавна начина как се възкресява държава ограбвана години наред .
  • 109 ЕС няма да помогне

    0 0 Отговор
    Удобен им е Бойко, ще го подкрепят! Народът не ги интересува. Той, ако беше читав, не би допуснал това, което имаме в момента. И никой не ни е виновен. Сега надеждата е в младите сърдити хора. Те са различни, умни, с визия как трябва да изглежда родината им. Мисля, че колкото и да са хитри, коварни, подли, диригентите на сегашното положение в България няма да успеят да излъжат младите. Те няма и да се уморят толкова бързо, както се надяват управляващите.
  • 110 Беглец

    0 0 Отговор
    Бойко е идол за простото ,ограничено население на България ( около 80%) , а вие искате промяна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове