Last news in Fakti

31 Юли, 2020 15:49 5 048 93

Георги Марков: Румен Радев наруши Конституцията по 10 точки

  • георги марков-
  • румен радев

Няма връщане назад за Румен Радев оттам, докъдето е стигнал

Георги Марков: Румен Радев наруши Конституцията по 10 точки - 1
Снимка: БГНЕС

Няма нищо необичайно в решението на Конституционния съд за имунитета на държавния глава. ГЕРБ се ослушват, а трябва веднага да поискаме и образуваме процедура по импийчмънт за Радев, коментира пред „Правен свят“ бившият конституционен съдия

„Няма нищо необичайно в решението на Конституционния съд. То няма как да е друго. В частта, в която конституционните съдии коментират кога президентът е нарушил Конституцията, за да има импийчмънт, те преповтарят едно решение на КС от 90-те години, когато аз съм бил съдия, че не може нито Конституцията, нито Конституционният съд изчерпателно да изброи кога може да има нарушаване на Конституцията и че парламентът е този, който, ако прецени, може да повдигне обвинение пред Конституционния съд. И той вече във всеки конкретен случай ще реши“. Така депутатът и бивш конституционен съдия Георги Марков коментира решението на Конституционния съд от четвъртък, с което съдиите дадоха отговор на няколко изключително важни въпроса относно имунитета на държавния глава и вицепрезидента.

Бившият конституционен съдия припомни и свои публични изявления по повод поведението на държавния глава, като изтъкна, че Радев е нарушил Конституцията по минимум 10 точки. „Става дума за десет члена от Конституцията. ГЕРБ се ослушват. Имат 60 души, не внасят искане за импийчмънт, а оправданието е, че нямало да има 2/3 от народните представители. Ами, то никой досега не е мислел, че има 121 депутата, за да иска вот на недоверие за тези 30 години, а сме засипани с вотове. Това е политика, това е парламент. Дайте да направим един дебат. Що за президент си имаме, който е нарушил 10 разпоредби на Конституцията? Малко ли са над 130 депутата да гласуват, че нашия президент е нарушил Конституцията? Ами, не е малко. Те обаче се будалкат“, коментира той.

Във връзка с имунитета на държавния глава, Георги Маркове бе категоричен – той е абсолютен и обвинение не може да му бъде повдигнато от прокуратурата. „За какво да го разследват, като конституционните съдии пишат, че нямат право да го разпитват, да го подслушват. Имаше някакво свръх очакване към това решение на КС. Нашата Конституция е такава, дали е Радев, дали е Радева – има абсолютен имунитет. И според мен е правилно. Въпросът тук е друг. Отново по български, ние се занимаваме с дребни неща, с някакви там телефонни разговори, с уреждането на някаква Деси, която му е жена, а не се занимаваме, с това, че той излезе извън рамките на конституционния си модел и правомощия, стана един лаладжия. Той е делегитимиран“, коментира бившият конституционен съдия.

И допълни: „Ние имаме 60 депутата, които могат да повдигнат въпроса, че искаме държавно обвинение. Да му повдигнем обвинение за отстраняване предсрочно. Той е нарушил много тежко Конституцията, в членовете, в които вече съм казал на цялата българска нация и трябва да му се поиска и образува производство в парламента за прекратяване предсрочно на мандата му. Ще се гласува. Нека БСП и ДПС да станат на микрофона и да кажат, че той не е нарушил тези текстове. Може ли президентът да иска оставката на правителството и главния прокурор? Естествено, че не може. Този парламент е дал с много голямо мнозинство вот на доверие на това правителство, отхвърляйки искането от Нинова. Може ли той да олицетворява единството на нацията, след като е казал, че той е направил съюз с „почтените граждани“? Излиза, че няколко хиляди, които не могат да напълнят сектор А на стадион „Васил Левски“ са почтените, а другите са непочтените. Как така ще искаш оставката на главен прокурор, който по българската Конституция е част от съдебната власт, която е независима? Как ще хвърляш хората по протести, когато по Конституция си длъжен да участваш с другите институции в закрила на здравето на българските граждани? Защо не казваш нито дума за гражданското неподчинение, което правят, че нарушават правилата? Ти си държавен глава, длъжен си да го направиш. Говорим за една серия с груби нарушения на Конституцията, който досега никой държавен глава, ляв или десен, не си е позволявал, защото, ако д-р Желев 90-та година по време на Лукановата зима беше казал: „Давайте да ги махаме тези комунисти“, тогава имаше общонационална стачка, имаше милиони на улицата, и те щяха да бъдат пометени. Но тогава в името на гражданския мир той ни призова и направихме коалиция с БСП. Нещо, за което сега съжалявам, че съм го направил. Те не заслужават“, каза още Марков.

Жестът с вдигнатия юмрук на президента Радев още от началото на протестите, бившият конституционен съдия определи като „партизански“. „Ти не си бил в София, а в Долна Митрополия 90-та година, за да знаеш какво е протест. Като си толкова голям демократ, защо не хвърли фуражката на 14 декември, за да сваляме чл. 1 от Конституцията? Той много бяга от това кой е виновен за състоянието на държавата днес. Защото са му казали, че БСП и ДПС през 1992-ра година промениха вота на българските избиратели, свалиха Стефан Савов, свалиха Филип Димитров и създадоха правителството на „Мултигруп“ и на силовите групировки. Съжалявам, че ГЕРБ се държи прекалено меко с него. Преди няколко месеца, аз предложих в парламентарната зала да помислим и да му вкараме едно искане за импийчмънт, да има дебат. Защото сме парламентарна република, защото 1990-та година – „за“ това да сме парламентарна република гласуваха над 90% от българските избиратели. Той вчера пак казва, че вижда светлото бъдеще в протестите. Ако вижда светлото бъдеще в Бабикян, Мимикян и този Хаджикян, то Бог да пази България!“, каза още той.

„Няма връщане назад за Румен Радев оттам, докъдето е стигнал. Той вече не може да се върне в обувките на президент“, завърши коментара си бившият конституционен съдия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба вуна

    164 19 Отговор
    Агент Николай!

    Веднъж доносник на ДС - цял живот доносник!

    Коментиран от #76

  • 2 Гост

    113 11 Отговор
    Аа, ей го гошо бе, къде без него. Всеки ден, всеки ден - ФК Левски, Барса и гошо марков. Не може без тях...пффф😂
  • 3 Този е от най-старите муцуни

    116 10 Отговор
    пиявици
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я МЛЪКНИ БЕ

    98 16 Отговор
    ПУКАЛ МРЪСЕН
  • 6 пройчо

    112 12 Отговор
    Жоро Дантелата няма право да говори за конституцията. Не я е подписал,не я ппризнава.

    Коментиран от #31

  • 7 Барцилонски Чекмедже Толуп

    92 12 Отговор
    Жорко Дантелката, утре излизаш, извиняваш се и викаш :"Аз съм П кърджалийска П".
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 4-ти км

    93 14 Отговор
    Извиняваме се на уважаемите читатели, лицето Георги Марков днес отново напусна лечебното заведение без да си изпие хапчетата! Молим ви, който го забележи да ни сигнализира за да пратим екип да го прибере! Лицето не е агресивно и опасно, но говори глупости и досажда! Благодарим за търпението!
  • 10 Разбрахте ли?

    85 10 Отговор
    Какви чудовищни експерти е отхранила държавната хазна с данъците на всеки един българин! Невероятен капацитет. Може би Конституцията е ключът към мафията.
  • 11 Vojda

    74 12 Отговор
    Смръдлива, мършава седесарска повръщеня. Ако ми паднеш дърто, друга песен ше пееш.....

    Коментиран от #33

  • 12 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    81 8 Отговор
    Николайчо, я напиши някой донос срещу ПРЕЗИДЕНТА...
  • 13 ФАКТ!!! ФАТМАКО Е ПРЕСТЪПНИК И

    18 76 Отговор
    ДЕБ'ИЛ!!!"
    ОСТАВКА ФАТМАК,...ОСТАВКА..РУСКА ПО'ДЛОГО
  • 14 не ми се и пише даже

    41 2 Отговор
    не не не
  • 15 Николай

    63 16 Отговор
    Защо ни занимавате с тоя смешник
  • 16 тоя с магарето

    66 13 Отговор
    Този съвсем е изтрещял.
  • 17 Архимандрит от манастира

    24 61 Отговор
    Радев да се покръсти и то много скоро и да приеме българското православие като своя религия защото християнството ще бъде единственото му упование в затвора след импийчмънта, който предстои да му се случи много скоро с гласуване в парламента, спешно привикан!
  • 18 Valio

    67 13 Отговор
    Скрий се бе мишко......Намерил се кой да обсъжда ПРЕЗИДЕНТА.Не можеш да му стъпиш на малкия пръст на ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.

    Коментиран от #65

  • 19 JEFF

    63 14 Отговор
    Ако светлото бъдеще виждаме в лицето на доносници като Марков, то жалко за всички бъдещи поколения. ОСТАВКА !
  • 20 Аман от проститутки...

    57 13 Отговор
    Този лизач на зацапани задници,Кой му дава трибуна да мърси с гадната си физиономия всичко....Да си отива при маджарската проста п....тка..
  • 21 hh88

    52 4 Отговор
    На 31 юли 1868 г. умира Стефан Караджа. Този забравен велик българин си отива на 28 години от многобройни рани, получени в битките с турския аскер и български доброволци, защитаващи султана от разбойници. Но не само предатели са воювали срещу четата на Хаджията и Караджата, а и верни на Високата порта медии.
    Проправителственият вестник по онова време „Дунав“ описва боевете на редовната войска с „бандата разбойници и нехранимайковци“. Същият вестник и негови събратя непрекъснато твърдят, че четниците са въоръжени от руското правителство и са пратени да свалят „законната власт на султана“.
    Каква е разликата сега???
  • 22 АМОН

    46 10 Отговор
    КЪСНО Е ЧАДО.

    ВАШИТЕ ГЛАВИ ЩЕ СА НА ДРЪВНИКА.

    ПРЕД ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ зрее скандал за ВДИГНАТАТА ВЪЗБРАНА наложена от КПКОМПИ върху Виваком в резултат на която оператора бе продаден от ОПГ за 1,3 млрд.ЕВРО!!

    В РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕСТЪПНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ ДЪРЖАВАТА ЗАГУМИ 2,6 МИЛИАРДА ЛЕВА!!!!!

    Остава нерешен въпроса кой ще поиска образуване на НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ срешу КАСКЕТА и ЦАЦАТА?!!

    МОЖЕ ДА ГО СВЪРШИ И РАДЕВ , А МОЖЕ И АДВОКАТ ХАДЖИГЕНОВ !!
    ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВЛИЗАТЕ В ЗАТВОРА!!
    БАЙ СТАВРИ ВИ ЧАКА!
  • 23 Чочо

    38 12 Отговор
    Този чете конституцията както дявола евангелието!

    Коментиран от #27

  • 24 44444

    51 7 Отговор
    Потърсете досието на този хубавец.

    Донасял е за състуденти, които са били набедени че подготвят бягство през границата на концлагера НРБ. След това по линия "Идеологическа диверсия сред младежките среди". Колко ли човешки съдби е съсипал.
  • 25 Иван от Горубляне

    44 9 Отговор
    Другарю марков, вашите доноси бяха най-добри. Въобще, с каквото се захванете, изпипвате го до съвършенство. Така е и с пълзенето и подмазването на мутрата. Продължавайте в този дух, доноснико, но не е зле преди това да си направите много обстоен преглед при психиатър. Като излезете, пак ще си говорим
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Чете на макяти ПУ*ката

    15 38 Отговор

    До коментар #23 от "Чочо":

    "ТОЯ " е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЮРИСТИ В БЪЛГАРИЯ И...БИВШ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, ПЕ'Д*ЕР"УГО ГЛИСТАВА
  • 28 ПАТРИОТ

    45 9 Отговор
    Наистина безсмислено е да се коментират политически ренегати.
  • 29 Канна

    10 19 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Тебе нали те арестуваха днес на орлов мост??? Кога са те пуснали или да измисля нещо???

    Коментиран от #48

  • 30 ПЕНКО

    17 3 Отговор
    ПОРАДИ КАКВИ ПРИЧИНИ - ЕДИН ГРЪМНА РЕЙГЪН , А ДРУГ ГРЪМНА КЕНЕДИ ???????????
  • 31 Ани

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "пройчо":

    То като гледам и протестиращите НЕ Я ПРИЗНАВАТ
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Паметлив

    41 6 Отговор

    До коментар #11 от "Vojda":

    Какъв седесар е този отвратителен доносник на ДС?? Знаете ли колко съдби е прекършил и колко хора е разплакал?? И тая политическа про...тутка ще дава оценка на Президента!!!
  • 34 Пешо

    12 29 Отговор
    Веднага оставка и съд за Фуражката.
  • 35 Румбата и Василандо

    25 2 Отговор
    Мутри вън! Затвор!
  • 36 Грейс

    35 1 Отговор
    Ти подписа ли конституцията че нещо не си спомням? А колко от търкалящите се на площада, когато отказаха да подпишат основния закон сега са на държавна работа, а еди набеден за поет и ужким гладува е на дипломатическа работа близо до нас! Ей затова протестират младите, не искат такива като вас нон стоп във властта!

    Коментиран от #42

  • 37 Петър Петров

    35 6 Отговор
    Много отрепки от СДС като този и Спас Гърневски ги използват като кучета, да лаят и да пазят стадото.
    Плюенето по Радев е все едн булонка да лае лъв.
    Войната на Бойко срещу Радев започна след като разбра, че Радев ще се кандидатира за президент. От тогава не е спрял да му прави мизерии. Марков е само част от тези мизерии.
  • 38 Гост

    30 4 Отговор
    Кои сте "вие" с 60-те депутати, господин доноснико? За герберите ли говориш, за бившите агенти на ДС или за някои от предишните ти партийни членства? По гадно от доносник е само доносник-ренегат! О С Т А В К А!!!
  • 39 Qwerty

    10 26 Отговор
    Еййй, хора. Оставете ми президента! МАЛАУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ!!! ЛУНА ВИЦЕ, А ДЕДИ СЛАВИ МИНИСТЪР НА ЕВРОПА И СВЕТА И РУСИЯ И ЕЙЙЙЙ, каква България. Потече ми сълза от вълнение. Добрият стар господин - шеф Божков пък спонсор. Търпете блокадите братя, светло бъдеще ни чака :)

    Коментиран от #45

  • 40 Анонимен

    30 6 Отговор
    Агент Николай а тиквата колко пъти наруши законите обиждайки Българския народ и псувайки Президента на Републиката.

    Коментиран от #47

  • 41 Ахахахах До Марков

    25 4 Отговор
    Виж бе седесар, замисли се и кажи, някой някога тебе би ли те избрал за каквото и да било на мажоритарни избори! Просто се замисли с клетката и ако не може да си отговориш, ще ти набия един син шут и ще летиш до небесата! Фор год сейк! Къде си седнал да даваш мнение за истинските хора! Ти си пионка! Разбери го! Никога не си имал собствено мнение! За нищо не ставаш!
  • 42 И един набеден за. литератор-

    23 4 Отговор

    До коментар #36 от "Грейс":

    наближаващия о шуменското ВПИ - сега е евродепутат от ГЕРБ - Сашко Гъбата или Ал. Йорданов...
  • 43 стоян

    9 33 Отговор
    Браво за Георги Марков-Много точно казано от него
  • 44 Кой ти я признава

    5 5 Отговор
    То и главнокомандващия прилеп не я бръсне к.во за останалите.
  • 45 Ами изказът

    14 3 Отговор

    До коментар #39 от "Qwerty":

    и недъгавите опити за духовитничене показват колко струваш. Пиши си, викат му словесен онанизъм.

    Коментиран от #51

  • 46 Пачо Пича

    13 24 Отговор
    Само така Марков ,винаги си ги нас-рал тези червени боклуци.
  • 47 Къде видя този президент

    12 22 Отговор

    До коментар #40 от "Анонимен":

    Само един юмрук за бунтове това ли е президент на Република.Мерси!

    Коментиран от #50

  • 48 Последния Софиянец

    11 3 Отговор

    До коментар #29 от "Канна":

    Довечера ще прескочим до Първо районно.
  • 49 Не е морално

    25 4 Отговор
    доносници да проповядват морал или право. Тяхната съдба е вечното презрение на народа. Човек без съвест, предавал своите състуденти с цел личен напредък и тоя ще ми се прави на политически ангел. АЙДЕ в канала на историята, където ти е мястото
  • 50 Е не е като

    20 4 Отговор

    До коментар #47 от "Къде видя този президент":

    пълно чекмедже с пачки и злато, докато народът умира от глад .
  • 51 Qwerty

    9 17 Отговор

    До коментар #45 от "Ами изказът":

    Какво ви става на всички бесепари? Само злоба и пяна от устата. Пусни си некой хит на Слави да се успокоиш. :)
  • 52 Ivan

    16 3 Отговор
    Марков е политическа проститутка където има син джони уокър и черен хайвер се дупи!Ограбиха държавата и сега искат милост!!! Няма !!
  • 53 Ivan

    14 3 Отговор
    Марков е политическа проститутка където има син джони уокър и черен хайвер се дупи!Ограбиха държавата и сега искат милост!!! Няма !!
  • 54 Та кой се съмнява?

    15 2 Отговор
    Добре е, че Господ Бог "рога на луда и бодлива крава, рога не дава". По време на соца, доносник за писане на клевети за свестни хора. Няма възмездие, но ще "ври в катрана". Заплата е !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Афера

    2 2 Отговор
    Мазна Гана, спри се
  • 57 чичо

    4 4 Отговор
    Изчезни кът муха
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Наблюдател

    5 12 Отговор
    Тоя човек винаги съм го уважавал! Браво!
  • 61 Шопо

    12 3 Отговор
    Тоя е толкова гаден ,че жена му хвана рак от него и умря милата!
  • 62 Анти Радев

    9 9 Отговор
    За какъв чеп за зеле ни е такъв президент
    Не,нямаме нужда от такъв разеденител
    Мюсюлманин сън но ще кажа Бог да ни пази от такъв разеденител
  • 63 Анти радее

    2 5 Отговор
    Моля да ме извините за препинителни знаци,който изспуснах
  • 64 ишщкс9д0зц

    12 4 Отговор
    А бе, тъпак, що не кажеш Боко, Гешев и мафия колко закона нарушиха?!
  • 65 СКОРПИОН

    6 9 Отговор

    До коментар #18 от "Valio":

    До 18-сти! Вальо ли си, лальо ли си, лаладжия ли си, все тая! Малоумник, затваряй си плювалника и бегом в училище да се ограмотиш! Намерил се кой да защитава престъпника Радев, нарушил българската конституция ! В съвременната политическа история на България, за първи път имаме такъв неудачник- президент / две жени да му дърпат конците и той да подскача като кукла /,парашутист кацнал по погрешка! Мракобесническото 45 годишно управление на болшевишката хунта БКП-БСП, наричаше "враг на народа", всеки който не вървеше по нейните кървави стъпки! Сега слушам, същите възгласи "доносник", когато мъжките видри са натясно си късат тестисите от яд, така и Вие сополанковци леете епитети наляво и на дясно, неоснователно! Обръщам се към всички драскачи в тази страница : Вие, никога не можете да стигнете нивото на г-н Г. Марков, защото сте умопомрачени от упойващия наркотик, наречен ПРОСТАШКИ КОМУНИЗЪМ
  • 66 Marinov

    9 5 Отговор
    Гocпoдинe,
    А ВРAЗУМEЙ тoвa и Cпри дa ПЛEЩИШ Глупocти и Фacмaгoрии и дa РEВEШ кaтo Maгaрe:
    CВEЩEНO и Кoнcтитуциoннo прaвo нa вceки Бългaрcки Грaждaнин включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт e CВБOДНO дa изкaзвaт и OТCТOЯВAТ cвoи мнeния и виждaния и прaвят Прoучвaния във връзкa c тях !

    CВEЩEНO и Кoнcтитуциoннo прaвo нa вceки Бългaрcки Грaждaнин и Дaнaкoплaтeц, включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт e CВБOДНO дa изкaзвa Мнeниe, дa дaвa Oцeнки, дa иcкa Ocтaвки и т.п. нa ВCEКИ Държaвeн Cлужитeл, включитeлнo нa Миниcтър-Прeдceдaтeля, Глaвния Прoкурoр и т.п. !

    А Cлeд кaтo виe ocпoрвeтe тoвa Кoнcтитуциoннo Прaвo нa Грaждaнитe- включитeлнo и нa Грaждaнинa Прeзидeнт, тo виe c тoвa cи пoвeдeниe ГРУБO Пoгaзвaте Гражданските Права и Свобода и Кoнcтитуциятa нa РБ !
    БOЖE cпacи Бългaрия oт ПИШМAН Швecтaри, "Пaтриoти", Ибрикчии и CИE !

    Коментиран от #72, #85

  • 67 СКОРПИОН

    7 8 Отговор
    Скорпион! ГЕОРГИ МАРКОВ Е ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ЮРИСТ! Аз и много други българи произнасяме името му с гордост !!!
  • 68 Завоевателя

    8 2 Отговор
    А защо скачате да биете мовчето от митинга никой не казва защото иска оставката на радев заблудили сте момчето и то не е разбрало нали искахте смана на системата или май искате подмяна само с други мутри от вашите ееее ами няма оставка хайде баста прибирайте се жалки сте ве4е
  • 69 Завоевателя

    5 5 Отговор
    Марков покажи им как се прави
  • 70 аиде по сериозно

    3 3 Отговор
    Много полицаи също са гласували за него.Да не вземе накрая да станем на кълбета.И после с песен да ви изпратим.
  • 71 111111111111111

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Ти като си алфа вълк до сега да са те изяли. Аз ще кажа само че ако си в грешка значи си просто една разръфана овца. Дали си в грешка ще се разбере много скоро. Само те моля да си спомниш какво съм ти написал.
  • 72 СКОРПИОН

    8 5 Отговор

    До коментар #66 от "Marinov":

    До Маринов № 66! Разбирам, Вие сте Маринов, а не Марков, и не можете в никакъв случай да бъдете Георги Марков! Не е в мой стил да влизам в полемика с такива самозвани, начетени юристи като Вас, които тълкуват конситуцията по свой начин, и по точно преписват определени изречения от нея, без да вникнат в съдържанието ! Президента не е БОГ, и няма право да буди граждански размирици, това е противоконституционо, това да не ти е хайдутин, развял байряка в планината! Второ, креслювците протестиращи на площада не са цяла България, и кой им дава право да отнемат гражданските ми права, като ми ограничават свободата на движение, блокирайки улици и мостове, да ме лишават от правото да отида на работа! Кой, конституцията ли ?! Това е противоконституционо! Маринов, върни се в училище и чети дебелите книги, а президента да си подаде оставката предсрочно, той става само за байряктар на площада! Карай я умната, че ще сгазиш лука!!!

    Коментиран от #74, #75

  • 73 СКОРПИОН

    5 6 Отговор
    Скорпион! ГЕОРГИ МАРКОВ Е ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ЮРИСТ! Аз и много други българи произнасяме името му с гордост !!!
  • 74 Господин Марков

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "СКОРПИОН":

    бихте ли се съгласили на дебат с проф. Емирия Друмева по твърдението си, че Президентът е нарушил Конституцията поне по 10точки? Едва ли. А как от несъгласен с тази Конституция се превърнахте в неин тълщувател? Не можахте да откажете на Ж.Желев, нали? Принципност...
  • 75 Уважаеми висококвалифицирани юристе

    2 5 Отговор

    До коментар #72 от "СКОРПИОН":

    вероятно знаете, че решенията на Конституционния съд нямат давност. Хайде отворете решенията от 1995 година - и ще намерите отговор на въпроса на какво има право Президентът. А да буди граждански размирици е просто Ваша измислица. "Мутри , вън " ли е подбуда към размирици? Странно...

    Коментиран от #90

  • 76 Комунист

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "баба вуна":

    ИлЗащо плюете Гошето Марков?? Наше момче е той!!/ доносник Николай/!! Донасяше ни кой ходи на църква, кой казва вицове за Бай Тошо,кой им се смее,кой чете " Люти чушки" на Радой Ралин и т.н.!!! Ама после обърна палачинката, акостира на левия бряг и стана Гошо Дантелата!! Ха ха ха ха!!
  • 77 саса

    7 4 Отговор
    Марков е едина отвратителна подлога и безупречен доносчик.Той е отдавна за затвор,за измами,като всички от ДС7556

    Коментиран от #86

  • 78 ъъъъъ

    3 4 Отговор
    не с езика на омразата срещу решетников. румен руският резидент е икона- руска.
  • 79 bockom2

    3 2 Отговор
    За първи път такава мижатурка като този не сме имали .На тридесет дни един път да го видим .От какво се крие ,,,,,ААААА ковит 19 ...Не му се мре ....Ясно
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Колина

    5 5 Отговор
    Таки хора са вече голяма рязкост.Чест и почитания за Г.Марков!
  • 82 Нане

    3 3 Отговор
    Още един неизвестен никому който приказва несвързани неща. Парков ли Марков ли гледай си там живота и не се бъркай в нещата на Истинските Хора!

    Коментиран от #88

  • 83 Додо

    4 4 Отговор
    Твоят президент като се закле престана да е обикновен гражданин и не може да плещи всичко каквото му се иска. Още по малко да призовава с юмрук (като партизанин слязла на 9 септ от Балкана ) . Той има не само права и недосегаемост , а и задължения.!!!
    Нима на П Стоянов не му е идвало да призове 1996 протестиращите против Жан Виденов и БСП и да застане до тях???
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ами то по твойте писания

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "Marinov":

    Всеки от нас е и президент ш ало маринов ли си лъв си президента има определени функции които са записани в закон и той трябва да ги изпълнява а първото е да обединява нацията което той очевидно не прави така че не пиши за свщенни права и конституция той е президент и трябва да слуша народа а не да слуша някви си 2 3 хиляди души а всички други да обижда
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Не си трън в петата

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "РТЪН В ПЕТАТА":

    Ти имаш трън в мозъка, определено си сбъркан.

    Коментиран от #89

  • 88 СКОРПИОН

    2 0 Отговор

    До коментар #82 от "Нане":

    Нане - 82! Нане, ходи да нанкаш при мама, за да пораснеш и като станеш един от истинските хора, тогава ела и се опитай да ни даваш акъл! Ще ти дам съвет : Не бързай да растеш, детството е едно от най- хубавите години от човешкия живот, но за наше съжаление, неусетно отлита ! Запомни, всичко е преходно в живота !!!
  • 89 ТРЪН В ПЕТАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Не си трън в петата":

    До № 87 ! Ако бях " ТАВАРИШ ЛЕНИН" щях да имам и сифилис в мозъка, но за голямо твое съжаление не съм! Аз съм трън в петата на такива подрастващи шумкарчета, червени плъхчета като теб! Потеклото на сбърканите върви от 44 - та! Опойващия наркотик наречен ПРОСТАШКИ КОМУНИЗЪМ е по опасен от хероина !!!
  • 90 СКОРПИОН

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Уважаеми висококвалифицирани юристе":

    До 75! Коментара е излишен, без полемика! Той е превратаджия и подбудител на граждански размирици! Точка! Вън на мутрите от президентството! ДА СИ ПОДАДЕ ОСТОВКАТА ПРЕДСРОЧНО! Точка!
  • 91 СКОРПИОН

    3 0 Отговор
    До ФАКТИ. БГ! " Другарчета " пак се изцепихте ! Погребахте ми коментара! Нейси! Комунизъм това е фашизъм, и фашизъм това е комунизъм! Бандитизъм, няма разлика! Погребално бюро! " ЦЕНЗУРАТА УМРЯ ! ДА ЖИВЕЕ ЦЕНЗУРАТА !" / Излъчването на коментара е излишно, той е лично до Вас / Благодаря! Скорпион!
  • 92 chi

    1 0 Отговор
    Дъртия пръч много взе да се отваря напоследък.
  • 93 да ама не

    0 0 Отговор
    За Един Ояден Боклук на Прехода все не му стига Лапачката и синята тоалетна хартия !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове