Last news in Fakti

26 Август, 2020 14:19 4 202 33

Бойко Атанасов: Страната отдавна върви към диктатура

  • бойко атанасов-
  • прокуратура-
  • главен прокурор-
  • иван гешев-
  • делян пеевски

Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев, сподели следователят

Бойко Атанасов: Страната отдавна върви към диктатура - 1
Снимка: БГНЕС

“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев. Затова няма борба с корупцията”, заяви пред телевизия 7/8 следователят Бойко Атанасов.

Атанасов коментира и провелото се съвещание на прокурори и следователи от цялата страна, като заяви, че самият той не е присъствал на тази, по думите му, масовка.

“Бяха 100 човека от цялата страна. Това не беше дебат. Бяха извикани едни хора, за да им се покаже на крак какво е становището на прокуратурата. Трябваше да има мнения и дебат. Видях страх и безумна истерия за това, което са постигнали в обществото”, заяви още Атанасов.

Следователят беше категоричен, че страната отдавна върви към диктатура, а събуждането на хората по площадите показвало, че нещата са много дълбоки.

“Ние не може да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във ВСС виждаме зависимост”, заяви още Атанасов и допълни, че имаме главен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера.

“Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката трябва да питаме. Корупцията не е на „Женския пазар“. Тя е във властта”, завърши следователят.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диктаторът от Банкя

    44 10 Отговор
    Тя е Диктатура, сега върви, към приключване !
  • 2 chi

    46 12 Отговор
    Страната отдавна се намира в състояние на диктатура!

    Коментиран от #24

  • 3 3333

    49 8 Отговор
    Борисов се опитва да запази властта си, приближени нему олигарси контролират медиите, а съдебната система е подчинена на неговите интереси. В една правова държава такова нещо е недопустимо.Това е облика на Борисов пред света! Срам за България!Нахалството му да се задържи на власт колкото се може повече с цената на всичко е безпрецедентно!
  • 4 Ами ами

    23 4 Отговор
    Нищо не върви тука, и диктатурата даже.
  • 5 КЛЪСТЕРА ГЕРП

    17 3 Отговор
    Тоя не е от наште!
  • 6 1618

    20 7 Отговор
    България отдавна върви към диктатура, а събуждането на хората по площадите показва, че нещата са много дълбоки. Ние не можем да вървим към този недемократичен път заради такива хора като Борисов и Гешев.Прокуратурата извива ръцете на политици и протестиращи чрез сплашване, уволнения, репресии. Във ВВС виждаме зависимост.Имаме главен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера. Гешев няма моралното право да заема този пост , да говори за фалшива демокрация и в същото време да разгръща чадър към корумпираната власт на Борисов, към мафията, която се е сраснала с властта , защото той самият е олицетворение на арогантността и диктатурата! Наглостта на Борисов стигна и до там че да обяви телевизионна атака срещу протестиращите чрез сплашване и уволнения!
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 6 Отговор
    БОРИСОВ е фашистт герб са олигархо мутренско капиталистическо фашиска партия
  • 8 4346

    33 6 Отговор
    Борисов, подай оставка, защото вече си тотално провален политик в очите на хората от България, Европа и Америка!Мислиш се за недостижим облечен във власт, но това много скоро ще се промени! Не разбра ли,че народа не се страхува от платените ти биячи? Жаждата ти за власт на всяка цена те превръща в Лукашенко! До кога ще действаш по мутренски със сплашване , провокации, лъжи, уволнения, побоища? Народа срещу мафията ще разтури седянката ти с Гешев!

    Коментиран от #12

  • 9 333

    29 6 Отговор
    Много правилно решение взе Европейският парламент!Това се очакваше! Протестите намериха широк отзвук в Европа и Америка и изиграха своята роля! Не може да се дават Европейски пари на една корумпирана, с прогнила прокуратура и съдебна власт държава начело на която стои некадърен самовлюбен диктатор!
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 5 Отговор
    ГЕШЕВ изпълнява какво му нареди ПЕЕВСКИ а на ПЕЕВСКИ го командва ДОГАН а ДОГАН Е свързан с едри и мощни мафиотски акули
  • 11 Алюююю,а добрютрю уа

    13 7 Отговор
    Върви ли ?
    На какво си,на гъбки или направо смъркаш !
    Незнам накъде ти върви твоята България там в измерението в което съществуваш.
    ТУК,при нас България отдавна няма.
    Има абсурдистан и геноцида е от 30-ет години, а диктатурата е на валко повече от 10.
    Вървим към нямащи аналог в световната история.

    Коментиран от #18

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 5 Отговор

    До коментар #8 от "4346":

    и на БОРИСОВ щедойде края всяко нещо има начало и край
  • 13 Хайде напред.

    24 7 Отговор
    Следователят е прав че повече от хората са заплашени от работодателите си от уволнение ако споделят истината за чудовищната корупция в българия и се страхуват да излязат на протести. Това е безобразие в пълния смисъл на думата. Достатъчно 10 години народът ни е търпял мафията и мутрите да го ограбват. Време е за разплата. Харесвам този сайт защото е безпристрастен.

    Коментиран от #27

  • 14 Последния Софиянец

    13 6 Отговор
    Диктатурата свърши .И децата вече не им се плашат.
  • 15 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    16 7 Отговор
    Един стойностен БЪЛГАРИН недолюбван и неудобен за управляващата хунта ,корупцията и прокуратурата ,който заслужава уважение и бих подкрепил на 100% 🤔👁️🧐👍

    Коментиран от #23

  • 16 Ю Кортес

    10 3 Отговор
    Горкият,едва с тройка взел изпита,а министър иска да става

    Коментиран от #20

  • 17 Дознател в полицейско управление

    2 15 Отговор
    Царят на мутрите от Дондуков 2 иска да направи преврат срещу управляващата мутра от Дондуков 1. Царят на мутрите, най-злобната и коварна мутра от Дондуков 2 с вдигнати малки женски юмручета, не видели работа и слънце през живота си, събра най-злобните мутри на България и ги поведе на битка срещу мутрата от Дондуков 1. Управляващата мутра от Дондуков 1 се прави на два пъти по-неадекватен отколкото си е неадекватен и тъп по рождение и не освобождава кръстовищата от мръсните и злобните мутри, защото те така настройват нас софиянци срещу хитрата, злобната, коварна, нелетяща вече мутра от Дондуков 2. Това ще продължи докато на изборите гласувате не с главите си, а с мутрите си! А босовете плащачи на мутрите се препичат кой в Дубай, кой в Дубровник....
  • 18 50дни ПРОТЕСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "Алюююю,а добрютрю уа":

    са много ,но трябва да останем адекватни очакват ни трезви решения . Добре ще е да коментираме информирани 🧐👀👁️
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    мутрите в БЪЛГАРИЯ ГИ СЪЗДАДОХА ЕЛЕМЕНТИ ОТ БКП ЛУКАНОВ ГОЦЕВ ДЪРЖАВНА СИГУП СИГУРНОСТ с цел силово застраховане рекет убийства палежи взривяване изнасилвания режене ухо пръст това бяха ВИС 1 ВИС 2 СИК ТИМ аСДС ИВАН КОСТОВ АЛ ТОМОВ ЛУПИ съсипаха икономиката на БЪЛГАРИЯ обричайки народа на мизерия безработица болести глад помните ли подигравателно ехидната усмивчица на ДЯНКОВ представяйки постната пица крайно време егерб да си подадат оставка и съд за БОРИСОВ ГЕШЕВ ДОГАН ПЕЕНВСКИИВАН КОСТОВ АЛ ТОМОВ ЛУПИ И ВСИЧКИ КОЙТО СЪСИПАХАРОДИНАТА БЪЛГАРИЯ
  • 20 Оценка

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ю Кортес":

    която не заслужава коментар или оценка нито + нито - ,а една много кръгла 0 🤫🤭😄 Благодаря🤯
  • 21 Bai nudals

    7 2 Отговор
    На България,повече мъже като теб и трябват.
  • 22 ВЕНСЕРЕМОС

    2 4 Отговор
    С ПАРАШУТИСТА И БОЛШЕВИКИТЕ ЩЕ СЕ ФИНАЛИЗИРА.
  • 23 Един оптимист

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "👍👍👍👍👍👍👍👍👍":

    Как да го подкрепим? Както подкрепихме битите момчета, момичето, с което се гавриха, арестуваните?! Какви трябва да са нашите действия за да защитим някого наистина!?

    Коментиран от #30

  • 24 Zodiac

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "chi":

    Този негодник б.атанасов трябва да бъде арестуван веднага,а слави чалгара да му попее.
  • 25 Има нещо сбъркано

    7 1 Отговор
    Има нещо сбъркано.Ако на тая анархия му казвате диктатура ще има да чакате правова и подредена държава.Абсолютно беззаконие,погазване на закони,правила,абсолютна дезинформация и фалшиви новини и всичко според парата-това ли е диктатура?И това е масово!

    Коментиран от #26

  • 26 Прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Има нещо сбъркано":

    и това е на дълбоко генетично ниво, затова няма спасение.
  • 27 Йо хо хо

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "Хайде напред.":

    Кой от работодателите заплашва работниците?Та нали една голяма част от плащащите за протеста са основни работодатели?Теб кой те спира?Повечето хора не им пука кой ще управлява,защото нищо няма да се промени от протеста в момента,който е да станат едните,крадци да седнат другите,че са по-гладни.Така че хората се притесняват от очакваната криза зимата,а не кой ще краде.Протрстират тези на които са им обеща ли при победа удобно работно място.А до безпристрастна ристрастна медия в БГ-няма такава!!! Майките от Системата отидоха на морето да похарчат някой лев,осигуриха си с протеста и за напред,а много от работтищите майки няма да заведат децата си.Да си харчат парите,нищо лошо,остава горчилката в тези,които бяха подведени да ги подкрепят.
  • 28 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    ДА СЕ ЧУВСТВАШ ПЛЪХ ---- АМА КОРАБЪТ ДА АКУСТИРА !!!!!!!!!
  • 29 Антикомунист

    5 6 Отговор
    За каква диктатура говори този некадърник.Той виждал ли е какво значи диктатура, пък и тези протестъри.Ако имаше диктатура, тези свинщини които правят ,с хвърлянето на яйца и боя по сгради на държавноста и герба на България отдавна щяха да са в затвора за дълго.Гонят го че не си изпълнява задълженията от некадърност и разбира се това ще каже.
  • 30 Мирни протести

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Един оптимист":

    без насилие . Това е единствения начин . ТЪЛПА без ВОДАЧ не може да бъде маниполирана и спряна,имаме я . До момента всичко върви мн.добре . ГЕРБ с всяко свое действие и решение нарушава действащите закони . Това не е малко . Позитивите са в полза на ГРАЖДАНИТЕ' . 🧐👁️👀👍
  • 31 Матей

    2 2 Отговор
    Никой не може да определи кога точно е настъпила диктатурата,това е процес ,в развитие и ще се финализира едва когато се приеме боковската конституция.Досега какво е било,после Содом и Гомор,герберите ще се развихрят до самозабрава,като червените кхмери на Пол Пот в Кампучия.
  • 32 ДОКО

    0 0 Отговор
    В БЕЛЕНЕ ВИ ЧАКАМ АЗ..ПРИГОТВИЛ СЪМ МОТИКИ И ЛОПАТИ ЗА ВСИЧКИ ГЕРБ ТАРИКАТИ..
  • 33 инчхай

    0 0 Отговор
    само така оставка и Белене
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове