Last news in Fakti

25 Септември, 2020 15:50 4 810 86

МВР се оплака пред ЕП от протестиращите

  • мвр-
  • полиция-
  • полицаи-
  • протестиращи-
  • насилие

Подбраните полицейски видеоклипове на вътрешния министър са съпроводени с негова позиция, в която той говори за множеството закононарушения

МВР се оплака пред ЕП от протестиращите - 1
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Христо Терзийски изпрати на евродепутатите три клипа с подбрани кадри, които показва единствено агресивни действия на протестиращите срещу полицията в центъра на София. Така той отговаря на въпроси за побоя над журналисти и полицейското насилие по време на демонстрациите в столицата. Терзийски спестява на евродепутатите кадрите с брутално полицейско насилие, които подействаха като катализатор на гражданските вълнения от първите дни на протестите срещу правителството и главния прокурор.

Подбраните полицейски видеоклипове на вътрешния министър са съпроводени с негова позиция, в която той говори за множеството закононарушения, извършени от протестиращите, съобщи eurocom.bg.

Терзийски се обяснява заради въпросите на членовете на работната група за медиите в ЕП. Евродепутатите искаха информация за случаите на полицейско насилие върху журналисти по време на демонстрациите и най-вече за побоя върху журналиста на свободна практика Димитър Кенаров.

“Усилията и стремежът на политическото и професионално ръководство на МВР изцяло са насочени към гарантиране на сигурността, независимостта и пълната законова защита на журналистите, които отразяват публични събития или протестни прояви на територията на Република България“, казва Терзийски.

Вътрешният министър обяснява как по време на някои от протестите е имало грубо нарушаване на обществения ред, блокирани са кръстовища, издигани са палаткови лагери и „барикади“ по централни улици.

Терзийски разказва, че по време на големия протест на 2 септември, когато е пребит Кенаров, действията на протестиращите са ескалирали още от сутринта.

“Служители на МВР бяха пръскани с лютиви спрейове, замеряни с бали сено и слама като бяха правени и неколкократни опити да бъдат запалени, замеряни с павета, бутилки и други тежки предмети, удряни с метални тръби и дървени колове, обстрелвани със самоделни взривни устройства“, казва Терзийски.

По информация на министъра са пострадали над 100 полицаи, а много от тях са приети за лечение в болница. Той споменава и за пострадали протестиращи граждани, но не казва колко. В крайна сметка Терзийски не отговаря какво става с разследването за побоя над Кенаров, защото то продължавало.

“Надявам се, че с това писмо и с приложените към него видеофайлове съм предоставил достатъчно информация по поставените от Вас въпроси“, казва Терзийски.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 2loop

    130 15 Отговор
    Да не забравят у МВР че протестиращите също имат клипове

    Коментиран от #13

  • 3 Гост

    116 21 Отговор
    Наглите са в униформа на полицаи!
  • 4 Онзи

    88 13 Отговор
    Много удобно да се изкривява информацията, че това са платени провокатори !
  • 5 КОТарАК

    94 15 Отговор
    тия съвсем са изкукуригали-какво точно се опитват да постигнат само психиатър би разбрал
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    45 7 Отговор
    Кроношпан” – основният отровител с прах? Прокуратура, РЗИ и РИОСВ мълчат за стирола
  • 8 Sелянин

    44 10 Отговор
    В а *х * ти с ... та%ните полице. Ту%лу*пи непоносими който бият сънародниците си
  • 9 Рафа

    65 10 Отговор
    Боже ами те ченгетата били истински девици!

    Коментиран от #38

  • 10 Последния Софиянец

    61 15 Отговор
    Така наречените ,,метални тръби,, бяха от количките на сакатите деца които същите полицаи потрошиха.А ,,дървените колове,, са дръжки на знамена.
  • 11 да де

    58 9 Отговор
    Значи МВР и протестиращите ще си мерят клиповете пред ЕП остава да разберем на кой ще повярват.

    Коментиран от #28

  • 12 Kris51

    57 10 Отговор
    Аз не виждам на кои точно въпроси е отговорил. При толкова клипове в нета как полицаите гонят и повалят в гръб хора по уличките, плюс едно момче в градинката пред Народния театър, което дори не е било на протеста. И как така не задържаха нито един действителен участник във въпросната агресия срещу полицаите? Съдът освободи абсолютно всички задържани. А Кенаров го има сниман как го влачат, докато повтаря, че е журналист. И видяхме как на другия ден беше издут и посинен целият. А нали вчера главният секретар, как му беше името, каза, че нямало бит журналист? Ей, много нагли. Да не би сами да си вярват, в тон с изгубилия всяка връзка с реалността техен Вожд и учител?
  • 13 Хаджи хаджи Българин

    40 6 Отговор

    До коментар #2 от "2loop":

    Ами да ги пратят и те на същият адрес, пък те в Еврокомисията ще видят, докъде стига полицейската наглост и насилие! И няколко клипа на " брадати и татуирани" служители на реда! Агенти провокатори на Буда!
  • 14 Последния Софиянец

    34 7 Отговор
    Гордея се че им дадох да разберат на тия еничари.Не се срамувам от нищо.
  • 15 Azz

    23 9 Отговор
    Моля другарго,ама те...
    Смешници...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Doni Brasko

    34 7 Отговор
    Защо не е казал, че няма нито един от задържаните с повдигнато обвинение? Как да има като не те са мятали бомби и павета, а наркоманчетата от агитката на Левски, докарани от него да създадат предпоставки за пребиването на протестърите. То има и други клипове
  • 19 Чучура

    28 7 Отговор
    То никой не им вярва на тия вече

    Коментиран от #49

  • 20 битият от МВР

    29 5 Отговор
    Я ОТИДЕТЕ ВКУПОВ началници НА МВР да ви видят и чуят ТАМ / ЕС/ - ЩЕ ОСТАНАТ ПОТРЕСЕНИ ОТ "ИНТЕЛЕКТА" ви.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Протест

    30 7 Отговор
    А ние имаме снимки на мафиоти и мутри с полицейски униформи и съпоставени със снимки на гардове на делта гард! Абе тия от полиса са тотални малоумници!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Срам и позор сте

    26 6 Отговор
    Биете България, що не бие те тия в НС и министерски съвет че Ви ползват вас за пешки. Ще бъдете осъдени и пак ние ще плащаме. Чист Тероризъм спрямо българския народ. Оставка и в затвора мили мои мвр - шофьор чета.
  • 26 Последния Софиянец

    26 6 Отговор
    Снощи Еничарите с телата си бранеха от яйца централата на ДПС.Гнус ме е от такива.

    Коментиран от #35

  • 27 сила

    32 7 Отговор
    малййй куките са по нагли и от тиквата бе
  • 28 Гешо

    24 7 Отговор

    До коментар #11 от "да де":

    Те са лицето и манталитета на Баце.Измамите и наглостта е гордост за мутрите.
  • 29 ШиШиШиШи

    25 8 Отговор
    БОЛЯТ ГИ РЪЦЕТЕ КАТО БИЯТ ДЕЦАТА НИ . ЗАБРАНЕНО Е ДА ИЗПОЛЗВАТ БОКСОВЕ
  • 30 Търговец

    20 15 Отговор
    В никакъв случай да не спирате протестите защото това ни носи печалба всеки месец от 1000-1500 лева повече на всеки един фирмаджия както и да го разбирате! Но жалко за полицаите, а и за протестиращите защото и двете групи са използвани от тарикати!Ден 11179-ти…Протестиращите демонстративно и полуголи се влачеха по корем от глад пред министерски съвет, а над тях дронове с отровеното трио отгоре им нареждаше да не стават до 23 часа от жълтите павета иначе няма да имат хонорари…Протестирайте си, това ни се отразява много добре на нас! Виждате, че абсолютно нищо не се променя в нормалния човешки живот, в градовете в България от началото на протестите и единственото което се променя е ежедневно вдигане на абсолютно всички цени! Другото което се променя е, че Бойко повишава заплатите на полицаите с всяка седмица, пенсиите и хвърля милиарди левове на гoлeмитe фирми и инcтитуциитe които са приятелски с ГЕРБ! Абсолютно нищо не постигате и не правите и това ще продължи поне 10 години сигурно? Ние търговците и дрeбнитe фирмaджии oт вcички брaншoвe забогатяхме с по 1000-1500 лв месечно повече за тези три месеца! Едно голямо благодаря на протестиращите и дa прoдължитe тoвa /кaктo и дa гo нaричaтe/ мнoгo дългo зaнaпрeд!

    Коментиран от #34

  • 31 После кой ще ви храни, биячи на народа?!

    23 7 Отговор
    И тези като им падне вожда как сами ще просят и ще се молят за работа от глад ще си отидат сами, каквито са некадърни и глупави.... Тогава ще видят какво е пазар на труда и как се работи. ...
  • 32 Помнете

    21 6 Отговор
    За Еничарите пиша - не бъдете евтини ♡ на тиквата. На вас ще ви се търси сметка и ще има затвор. Няма да се разминете с това.

    Коментиран от #33

  • 33 Последния Софиянец

    16 7 Отговор

    До коментар #32 от "Помнете":

    Не се хаби .Всеки ден им говорим.Гледат като добичета.
  • 34 Дедо Jo

    19 5 Отговор

    До коментар #30 от "Търговец":

    Герберасткият боклук "Търговец" за 17 път ме кара да чета едни и същи бози за УСПЕХИТЕ на БОКО по ВРЕМЕ на ПРОТЕСТА.

    Споделям ЧАСТ от ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ПРОМЕНИ, които са ПРЯКО СЛЕДСТВИЕ на ПРОТЕСТА:
    - Електоратът на ГЕПИ стана 7,5% от гласоподавателите (щипещи над 5 бона на месец държавна пара);
    - Баце пожълтя, позеленя,... и се скри, спря ежедневно да плещи от всички национални телевизии по час-два;
    - PR-ът му го изпусна за няколко часа и Баце си призна за пистолета, пачките, кюлчетата,... , госпожата,...;
    - Скри се и Гешев;
    - Изхвърлихме стъкления Горанов и още няколко лъжливи и крадливи министри-корумпета;
    - Лъсна истината за всякакви комисии, агенции и т.н., че не вършат нищо, но за сметка на това яко гушат обществени пари;
    - Пенсионерите получиха заслужени добавки по 50 лв. за месец, като се очаква да последваме примера на Румъния;
    - Разкрихме истинската физиономия на така наречеата Полиция - шайка за физическа разправа със Суверена, която скоро ще изхвърлим и от властта;
    Не защитавайте и редовите полицаи! Един достоен, самоуважаващ се и способен човек ще напусне веднага това змийско знездо!

    НАЙ-ВАЖНО:
    - БЪЛГАРИЯ се СЪБУДИ и е ГОТОВА да ПРАТИ МУТРИТЕ в ИСТОРИЯТА;
    - Европа също отвори очи за България;
    - Баце подготви бялата кърпа за средата на есента.

    На "Търговец" друг път ще му пиша и за "успехите" на ГЕПИ & Со.
  • 35 Същите като политиците, неблагодарници..

    21 6 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Утре ще лазят по корем и колене за кора хляб от същия този Народ, който им плаща заплатите от честния си труд. Тогава им отвърнете, както те сега се държат с вас!
  • 36 АААААА

    13 3 Отговор
    СЪЩО ТАКА,АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ПАЗЯТ /ЕВЕНТУАЛНО/ГРАЖДАНИТЕ,С КАКВО ТРЯБВА ДА СА ОБОРУДВАНИ НАПРИМЕР ОНЕЗИ ,КОИТО ИМАТ ИДЕЯ ДА ИЗВЪРШАТ НЕЩО НЕЗАКОННО?С ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ И КУКЛА БАРБИ,ВОДНИ ПИСТОЛЕТИ ИЛИ ПЪК С КОЛИ НА КАРТИНКИ ОТ ДЪВКИ ТУРБО?
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор
    а когато МВР бие протестиращи
  • 38 неутрален

    17 5 Отговор

    До коментар #9 от "Рафа":

    Те повече приличат на гумени манекени в тези клипове, а не на полицаи. Жертвали една група да стои мирно докато ги замерят, след което други мутри услужливо им правят кордон за изтегляне и изведнъж тези гумени манекени стават агресивни ченгета срещу мирните граждани. Аз лично това видях от всички клипове- не ходя на протеста. Забележете, как умишлено не се снима ничии лице от агресивните протестиращи, предпазват ги.
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 7 Отговор
    а битото момче зад колоните а други бити от полицията те нямат ли права или правото на БГ полицията е да бие да генерира насилие
  • 40 Млъквайте и пазете Народа си, а не мутри

    17 4 Отговор
    Полицаят служи на доброто и предотвратява престъпления, но тези тиквочи с връзки не знаят това. Те нищо не знаят, освен да избиват комплексите си върху по-слаби физически от тях. Ако обаче срещнат съпротива законова, почват да реват като женки и да търсят пак връзките си и вадят езици за лизане като хамелеони. Жалки твари, смешни с простотията си и известни с престъпленията си....
  • 41 ПРОДАЛ ДУШАТА СИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!

    17 6 Отговор
    ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА ТЕРЗИЙСКИ! СЕГА БИЕШ ,.....ЩЕ ОТГОВАРЯШ С ДЕЛАТА СИ!! ЗАПОМНИ!

    Коментиран от #45, #69

  • 42 мвр

    14 5 Отговор
    МВР нямат право да мрънкат симулират работа 20 години после взимат таван пенсия и 20 заплати, та сега циврят от хорската любов.
  • 43 Хахаха

    2 5 Отговор
    Аааааахахахахахахахааааааа :)))))

    Коментиран от #76

  • 44 Матей

    16 6 Отговор
    100 РАНЕНИ ПОЛИЦАИ ЛИ? Я пак!Стига сте лъгали,ранените протестъри са много повече,полицаи--един -двама.Всички там,на площада са били не обикновени полицаи ,а командоси,както им викаха едно време.С пълно бойно снаряжение,за да пострада такъв,трябва да го блъсне БТР,доста сте квичали и изопачавали истината.
  • 45 Последния Софиянец

    13 6 Отговор

    До коментар #41 от "ПРОДАЛ ДУШАТА СИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!":

    Този еничар Терзийски се качи няколко места нагоре в черния ми списък.Как мислят да живеят тези хора сред нас?Все някога това ще свърши.Трябва да се изселват със семействата си в чужбина.
  • 46 Майна

    12 6 Отговор
    Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМЕСИТЕ!

    Коментиран от #70

  • 47 Перо

    3 8 Отговор
    Дали довечера ще има шушляци
  • 48 Псевдодемокрация

    16 4 Отговор
    Много бързо им се "свиват сармите" на тези... Вижте им надписите, татуировките и брадите на платените от властта антиконституционни групировки частни биячи на властта. Там правят пози срещу пари, а в живота са пълни нули - занимават се с всички долни престъоления, и сега са срещу заплащане на повикване. А кои и как стават полицаи...., не е за разправяне.

    Коментиран от #56

  • 49 8682

    13 3 Отговор

    До коментар #19 от "Чучура":

    Никой не им вярва ли?! Изправи се в съда срещу полицай и виж чии твърдения ще имат превес! В Сф съдът може и да отсъжда правдиво, но в дълбоката провинция милиционерите са Светая светих. Могат да твърдят каквото си искат, могат да правят каквото си искат, всички институции са с тях. Доноси, клевети, сигнали, обвинения срещу когото и както си искат. Обществото много обича да се включва в подлостите им. Наричат го "съдействие" на органите. Нямаш права, няма читав адвокат да те защити, ти си никой. Виж има ли протести в провинцията! И си направи извода.
  • 50 Хихихи

    10 5 Отговор
    А пък американските полицаи, когато ги ударят тъмните са оплакват на ООН!
  • 51 българка

    16 4 Отговор
    Не мога да разбера, защо се натискат да "управляват" такива като нас, след като са недоволни и не ни харесват? Защо не хванат пътя и не ни оставят да се оправим без тях. Да не берат грижа, все ще се оправим някак.
  • 52 Бесен

    17 3 Отговор
    А на 22-ри септември полицията напълно незаконно не допусна с изблъскване мирен протестно шествие да мине по една улица и да се поклони на един паметник, защото щели да направят блокада на един музей и да застрашат националната сигурност.
  • 53 Ченге

    17 3 Отговор
    Това мвр е опорачено и трябва да бъде изградено наново.Мутра полицай мутра полицай...и те така
  • 54 666666

    6 4 Отговор
    Хахаха смешник
  • 55 Майна

    15 4 Отговор
    ТЕЗИ НЕ СА БЪЛГАРИ! ПОЗОР СА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ..ЛЮДЕ! ЩЕ ИМ ТЪРСИМ ИЗВИНЕНИЕ, ЧЕ ХРАНИЛИ СЕМЕЙСТВА....ПАДЕНИЕ ТОТАЛНО ДА ТЕ!

    Коментиран от #58, #68

  • 56 да видиш

    13 4 Отговор

    До коментар #48 от "Псевдодемокрация":

    Във всеки град има такива охранителни фирми, които вършат "тъмната" работа на полицията. Дори и след работно време обикалят без униформи по улиците да дебнат, следят, докладват, когото са нарочили. Слухтят сред хората, разпространяват полуистини- полулъжи и настройват насъскват обществеността срещу нарочения. А как манипулират, как деформират и изопачават всеки факт!!! Професионално, майсторски. Ум да ти зайде. Не живеем в 21 век в ЕС. Все още сме с епохата на ранния соц- 1946-1947 год.
  • 57 ДЕТСКА РАБОТА АМА ПОЛИЦЕИСКА

    8 3 Отговор
    Дай ми куклите на ти парцалите!
  • 58 Какво

    3 6 Отговор

    До коментар #55 от "Майна":

    говориш бе Толуп Мисирко
  • 59 Мусаген

    13 3 Отговор
    ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОХВАТИ ОТ ПРОСТ МИЛИЦИОНЕР! ТЕ В ЕП РУПАТ ЗЕЛЕ И НЕ ВИЖДАТ КАКВО СТАВА...... ИНСТРУКТИРАЛ ГО Е ЛИЧНО ГЛАВНИЯ ТУЛУ. !
  • 60 интересно

    4 15 Отговор
    Що си кривите душичките? Мъчихте се с всички сили да провокирате полицията, та дано ви понабият по-качествено, а не само да стоят минно и на ви се любуват на простотиите, мизериите, наглите опити дори за убийство или осакатяване, а пък сега се жалвате от полицията! Я вижте какво става по света- там полицията яко пердаши с всички средства, а никой от битите не се жалва, щото нали затова е и отишъл на протестите! А нашите хубавци видяха,че могат безнаказано да провокират полицията и когато някой от тях си го получи, търчат да плачат в ЕП срещу нея за полицейско насилие! Я идете в Москва да протестирате - да видим ще смее ли някой после да се жалва?
  • 61 Еееееей,

    16 4 Отговор
    и тези са супер НАГЛИ като Борисов.Пфуууу,отврат!!!Ама мафия не се сваля по мирен начин.Вижте Гърция,Румъния.Така мутрата ще крета до редовните избори и пак ще купи мургавите и администрацията
  • 62 а са

    13 4 Отговор
    Егати МВР -то дет се плаче .Ем бие , ем само плаче , от мъка ли , че бие , от болка ли , че го болели палките не знам. Големо страдание го е налегнало МВР-то да си замазва престъпното обслужване на Хунтата на Тулупа.
  • 63 az #МУТРИ, ВЪН!

    11 4 Отговор
    Тая нагла мутра, първа в кауша!

    Коментиран от #74

  • 64 Изненада

    13 4 Отговор
    По-тъп сценарий не съм очаквал - това е правителството да се оплаква в ЕП, че народа иска оствката му? Наистина трябва да се строят психоболници, а не магистрали.
  • 65 big

    14 4 Отговор
    Еничари и манипулатори! Ако е вярно, е твърде смешно!
  • 66 МВР

    12 4 Отговор
    ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ ИЗПЪЛНЯЯБВАТ ПЛАН ДНЕС ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ СЪЩО РЕВЕ ЧЕ НАРОДА ГИ БИЕЛ,ЗАЩОТО ИМА МАСОВИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ЛЪЖАТА КОРОНА НО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЙКИ УСЛОЖЛИВО СИ МАЛЧЪТ!ИМА ПАН ЗА ИЗЗЕМВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,А ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ПОЛИЦИИ ВЕЧЕ НАСЪПВАТ ПЛАНЪТ Е СВЕТОВЕН!СЕГА СЕ ИЗКАРВАТ УЖ ЖЕРТВИЧКИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ РОБИ!
  • 67 ares

    6 15 Отговор
    Браво на МВР .Сега с чиста съвест ще чупи тъпите кратуни на 'МИРНИТЕ'ПРОТЕСТИРАЩИ
  • 68 ares

    4 5 Отговор

    До коментар #55 от "Майна":

    МАЙНА ти си позор.С ГОВЕДА СЕ ДЪРЖИШ ГОВЕДАРСКИ.
  • 69 ares

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "ПРОДАЛ ДУШАТА СИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!":

    Твойто време също ТИК ТАКА ако разбираш но едва ли
  • 70 ares

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "Майна":

    КОЙ ГО БРЪСНЕ ТОЯ ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАКВО Л...О Е . ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ПУЧА
  • 71 тъпи номера

    4 5 Отговор
    По време на кабинета Хамстерски си спомням напърно аналогични действия при протест пред НС. 50-на лумпена биват оставяни да безчинстват , полицаите стоят чинно и не предприемат нищо , след , което следва щурм и бяха пребити сумати мирно протестиращи. Плачещото се МВР не предприема никакви действия за изолиране и неутрализиране на безчинстващите , липса на професионализъм ли е това , или преднамереност. Сега същата повтаряемост , което ме кара да си мисля , че това с провокациите си е патент на жалващото се МВР . Колците ги оставихме , прибрахме само доматите , не ги ядем заедно.
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    полицайте да не упражняват насилие

    Коментиран от #79

  • 73 Мда

    12 4 Отговор
    Значи министъра одобрява биенето на граждани и журналисти от полицаи, понеже те също били нападани от други граждани, аз това разбрах?!? Типична герберска малоумна логика!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Изненада

    10 3 Отговор
    Само че в белите страни търсят информация и от другата страна. Тогава ще се видят и акциите на фалшивите полицаи, и боят над студента и.... И тогава ще стане интересно, защото няма да се интерисуват от мераците на каскетурата.

    Коментиран от #81

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 az #МУТРИ, ВЪН!

    9 3 Отговор

    До коментар #74 от "ares":

    Я, още една мутра!
  • 78 ЕмиЛили

    6 6 Отговор
    Крайно неуместно е държавни служители да се оплакват от службата си! Все едно лекарите от "Пирогов" да се оплачат че им докарали един автобус с пострадали хора, или пожарникарите да се оплачат че много пожари станали миналата седмица! Абсурд след абсурда!
  • 79 а защо ли

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нали трябва да опазват обществения ред - само с гледане ли да го правят? А като ви набият, окрадат или нещо по-лошо веднага ревете къде е полицията и защо не си гледа работата, нали?
  • 80 chi

    3 4 Отговор
    Те ЕП като видят толкова мутри на едно място и ще избягат...
  • 81 да бе

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "Изненада":

    Да, нека видят боя над студента, който се оказа,че изобщо не е бит в този ден (а в доста по-минал период и не от полицаите) и на следващия се появи на екран чистичък и здравичък! -нека да се види, да!!Щото освен фалшификации, друго не можете на измъдрите, нали? Ава европейците не пасат трева, за щастие!!
  • 82 Васил

    3 5 Отговор
    Аууууууууууууу защитниците на диктатурата се жалват полицията във България отдавна не служи на народа.
  • 83 Дедо Jo

    3 4 Отговор
    Вече почвам да съжалявам, че не излупах няколко прости мутренски глави... а имаше сгода...
    За да има наистина за какво да се жалват.

    OCТAВКА Терзийски, Борисов, НС, Гешев!

    Коментиран от #84

  • 84 M M

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Дедо Jo":

    Да беше го направил! Но преди това си сложи памперса...
  • 85 Да се смея ли,да плача ли?

    4 3 Отговор
    До къде стигна МВР?
    А защо не се оплака от простотиите в системата и как ги принуждават да си затварят очите за куп нещата защото на някои добре им плащат за това?
  • 86 Pumpkins United

    0 1 Отговор
    Божкеее, ша са разплача. Нъл знайте де сте били га Господ раздавал акъл? Таа служба, милицията верно требва да се закрие и да намерим полицаи ли...?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове