Last news in Fakti

29 Септември, 2020 08:53 2 380 34

Миков: Тези, които отсъстват от Националния съвет, пречеха на „одесняването“ на БСП

  • михаил миков

Той видя и мълчалива подкрепа към ГЕРБ по време на частичните избори в събота

Миков: Тези, които отсъстват от Националния съвет, пречеха на „одесняването“ на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Пълна промяна в БСП. След инфарктен конгрес, от ръководството на левицата отпаднаха знакови лица.

Михаил Миков, който си направи самоотвод, определи случващото се като „одесняване“ на Българската социалистическа партия, съобщи бТВ.

Корнелия Нинова налага тази политика, тези, които отсъстват от Националния съвет на партията, пречеха на „одесняването“ на Българската социалистическа партия, коментира той.

Миков видя и мълчалива подкрепа към ГЕРБ по време на частичните избори в събота:

„По време на конгреса се проведоха 24 частични избора, които са ясен индикатор за състоянието на нещата. От тези 24 частични избора – имаше в две общини, БСП не издигна кандидат - Стрелча и Септември, общини, в които БСП в годините още от времето на съпротивата има трайно присъствие. В едната община не подкрепиха кандидата на АБВ, чийто председател беше гост на конгреса, подкрепиха кандидата на ГЕРБ, в другата община имаше един кандидат, съпругата на въпросния кандидат на ГЕРБ, който е отстранен заради конфликт на интереси. БСП не издигна кандидат като мълчаливо подкрепя кандидата на ГЕРБ“, смята Миков.

Според него основни принципи на социалистическата партия от последните 30 години са нарушени.

"БСП членува в Партията на европейските социалисти, отстраняването на Станишев е ясен знак за курса на БСП, знаете, че в ръководството видни представители са симпатизанти на Орбан. Визирам не само Нинова, която е заявявала своята позиция, визирам и Румен Овчаров. Когато се говори за промяна виждаме, че той заема все по-високи и по-високи, и важни отговорности", каза още Миков.

Той не смята, че БСП ще напусне ПЕС, но всичките ѝ действия говорели за това, че усилията са насочени към самата власт като такава, но не се отстояват никакви принципи на левицата.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефче

    27 0 Отговор
    Наздраве, другарю Миков!!!
  • 2 да де

    26 0 Отговор
    Хе-хе знакови лица особено тоя с вечно зачервения от пиене нос.
  • 3 АМА ВЕРНО БЕ

    20 8 Отговор
    БСП са най дясната партия с най много Милионери Капиталисти и Олигарси Другари Сами си избирате Другарите
  • 4 аривидерчи

    16 4 Отговор
    айде чупката , не само се държиш ами и изглеждаш като палчяо
  • 5 Смях

    15 2 Отговор
    За сметка на това си имаме професорка с фалшива диплома!
  • 6 БСП капиталисти върли

    7 12 Отговор
    тези се самоубиха.
  • 7 Наздраве

    13 4 Отговор
    Пак си на 5 ракий леееллле
  • 8 Аве Адолф Хайл

    16 3 Отговор
    Миков Миков , ти явно си един много заблуден човек , или пък си единствения останал идеалист комунист в БСП - мимикрията на вашата партия я направи по дясна от десните, ис най много олигарси още преди много време , още когато се пребоядисахте от комунисти на социалисти .......
  • 9 ДрОгарЕ

    10 5 Отговор
    стига "одеснявахте"!! Кой лъжете? Дори вие не си вярвате на празните слова които бълвате. Издигате се на слепите в очите...
  • 10 Объркано управление

    6 1 Отговор
    ляв мигач, десен завой.
  • 11 леви олигарси

    13 2 Отговор
    И с какво бяха толкова знакови тези лица бе Мастика ?! Добре се позиционирахте в статуквото на Простия като ялова опозиция , жънехте изборни загуби , но си папкахте от хранилката .
  • 12 Знам знам🙄

    5 6 Отговор
    Абе партиен член съм. Ами истината е че трябва тотална промяна. Младото поколение трябва да се осъзнае. Прекалено много политици станахме а малко социалисти останахме. Да се надяваме че в следващия парламент ще се борим за истински социални ценности. Премахване на плосък данък, подобряване на образование и здравеопазване, подобряване на отношенията със Русия и Изтока, отстояване на собствените позиции в международната политика, пряко участие на държавата в плановете за развитие на бизнеса и социалната политика. И това трябва да е само началото. Много работа ни чака млади другари. МНОГО.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Кой е бащата на плоския данък

    7 0 Отговор
    БСП със стани_шиф.
  • 14 браво

    8 6 Отговор
    Браво на Нинова ! Съвестно изпълнява задачите дадени и от Иван Костов. Много скоро ще свирим "погребалният марш" на БСП.
  • 15 покруса

    3 2 Отговор
    „одесняването“ на БСП вече Е ОТЕСНЯВАНЕ. Тесет електорат с тясно място в живота. Почти без доходи,малки пенсии и мизерно съществуване.
  • 16 интересно

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Знам знам🙄":

    от комунисти за една нощ станахте"социалисти"!!! Създадохте дпс само и само да не изпуснете кокала! 6 национални катастрофи при вашето управление! Точно вие да говорите за ценности/освен материални/ е най малкото смешно! Утре ако ви заповядат ще се прекръстите и на фашисти само да не изпуснете паричките...Естествено със 120г. срамна история!

    Коментиран от #20, #21

  • 17 Не позна

    6 6 Отговор

    До коментар #12 от "Знам знам🙄":

    Единствената ви задача другари е да си ремонтирате чинията на Бузлуджа,и да се натоварите всички в нея..Пилот си имате и..право на Марс..еднопосочно.....Жалко за извънземните...не знаят какво зло ги очаква с вас. Какво е това дебелоочие комунистическо не знам!!! Па и си вЕрваш,че освен отрочетата ви има и други млади комунистчета????

    Коментиран от #22

  • 18 ДСБ

    1 4 Отговор
    Уважавам само Нинова и Иван Костов
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Перо

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "интересно":

    Не съм фен на БСП,но искам да попитам: За колко време СДС стана ДСБ и ГЕРБ става Републиканци за БГ? Да не говорим колко “политици”смениха многократно боята. Единственото място,където мафията си има държава е БГ и тук няма помен за демокрация!
  • 21 Знам знам🙄

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "интересно":

    Ами след бая време разсмили и наблюдения и малко четене реших да стана социалист. Омръзна ми разни пишман политици да ме крадът и лъжат. Никога не съм бил комунист. Участвал съм и в няколко простеста на времето га бях млд и глупав. И да някои социалисти имаме някакъв морал и ценности и сме готови да застанем зад тях и да се борим.
  • 22 Знам знам🙄

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Не позна":

    Аз бе мойто момче. Не съм ничие отроче. Член съм на партията от 1 година. Реших че ми е писнало някой друг да ме оправя и се позамислих. Ми надявам се нещата в БСП да тръгнат в правилната посока. И аз съм против наследственото ръководството. И да идеалист съм. Надявам се че бъдещето ще докаже че ние младите социалисти ще сме от онзи тип хора които слизат да бутат рейса когато закъса в снега. Та социалистите по принцип са хипитата в политиката бе. А забравете тая 45 годишна простотия вече.

    Коментиран от #25

  • 23 Николов

    2 1 Отговор
    Имам съмнения относно умствените възможности на Миков,не е само злобата.
  • 24 ЛЕСНО Е

    7 1 Отговор
    ДРУГАРИ ИЗБРОЙТЕ СИ МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ В БСП И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КАКВИ СТЕ ЛЕВИ ИЛИ ДЕСНИ
  • 25 Ще ти

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Знам знам🙄":

    повярвам когато почнеш да стрижеш и доиш вълци,а овцете научиш,да лаят и хапят! Единствено съм съгласен със бутането на рейса...Ама вие ще го бутате назад и у лево към Мацква!!!
  • 26 гоуеми бехте

    5 1 Отговор
    Бяхте партия на трудещите се със знакови лица без ден трудов стаж , като другаря ви Станишев примерно, така ли да те разбирам бе Мастиков .
  • 27 1234

    6 0 Отговор
    Наздраве и от мен, другарю Миков. И замезвай, замезвай.
  • 28 Бате Бойко

    2 0 Отговор
    Този газ пикае, че не е лидер на БСП.
  • 29 Криеш името си страхливец

    1 0 Отговор
    Миков, дясно или десно? България НЕ желае шопския софийски диалект! Да се закрие Института за български език към БАН! Научни хрантутници! Вън от държавна издръжка!
  • 30 big

    1 0 Отговор
    Миков, нито Гергов, нито Жаблянов, нито Янков, нито Добрев, нито Станишев, нито другите са леви в смисъла отпреди 30 години! Напротив, споменатите лица са по-скоро дясно-центристи и много близки до ГЕРБ с изключение на Станишев - той е върл либерал, но пак техен човек. Ти може и да си "готин" човек, но природата не ти позволява да бъдеш лидер, в замяна на това егото ти наваксва тези липси. Нинова няма нищо общо с това, освен че се раздели с теб и правилно!
  • 31 А бе Мишо, а бе Миков

    2 0 Отговор
    Какво по-голямо одесняване от плоския данък, който въведохте вие със Станишев.
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПСП КРАЧИ КЪМ "СВЕТЛОТО СИ БЪДЕЩЕ" ,НО СЪС ЗДРАВ ДЕСЕН КРАК И ЛЕВИЯ Е В ГИПС !!!!!!
  • 33 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    БИЛА ЛИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА-ДЕЕЦ НА СДС ??? ДНЕС ЩЕ РЪКОВОДИ БСП !?!?!?
  • 34 Политолог

    0 0 Отговор
    Другарю Миков, не си разваляй рахата. Не се ядосвай.
    БСП е със затихващи функции. По целия свят няма умна, приятна, добра социалистисческа /комунистическа/ партия. Справка: Русия, Куба, Венецуела, КНДР....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове