Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 10:24 3 794 31

Гарелов: Разочарован съм от президента, но ролята му е полезна

  • иван гарелов-
  • румен радев

Според него е логично онези, които са изгонени от екипа на президента да отидат в БСП и даде за пример последната случка с шефа на президентския кабинет Калоян Методиев

Гарелов: Разочарован съм от президента, но ролята му е полезна - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Иван Гарелов призна, че е разочарован от президента в личен план. Това той разкри в откровено интервю за рубриката "А сега накъде" на Мая Костадинова по Нова ТВ.

"Има някой, който влияе на президента за това да държи вратата отворена към десницата. Той повече е отворен към либералната десница", констатира Гарелов. И укори президента, че много лесно се отказва от хората около него.

Гарелов припомни случая, когато беше медиен съветник на служебния премиер на Румен Радев - Oгнян Герджиков и бе уволнен заради защита на Елена Йончева.

"И с мен така постъпи навремето. И аз съм един от... Герджиков ме уволни, но преди това му е поискал мнението. Герджиков ми каза - той (Радев) се е съгласил. Много лесно губиш хора!", не скри забележката си мистър "Панорама".

"Не съм сигурен, че е събрал най-големите умове в стратегическия съвет, не съм сигурен", намекна още той за липса на капацитет в президентския екип.

В отговор на въпроса защо всички бягат от Радев, Гарелов отговори риторично: Всички бягат от Радев или той бяга от всички?

Според него е логично онези, които са изгонени от екипа на президента да отидат в БСП и даде за пример последната случка с шефа на президентския кабинет Калоян Методиев.

"Това е логично донякъде, че отиват в БСП. Последните случки, които станаха - според мен той се стреми да пази някаква дистанция от БСП", отбеляза анализаторът.

"В човешки план аз съм разочарован. В политически мисля, че неговата роля все пак е много полезна, защото няма друг, който да ги казва тези неща", заяви още Иван Гарелов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    10 26 Отговор
    ХЕМ ТИ СЕ ИСКА, ХЕМ НЕ ТИ СТИСКА......
  • 2 Ти пък

    45 5 Отговор
    си много "очарователен" , другарино от ДС !
  • 3 анонимен

    31 4 Отговор
    Люспаджия, а хората мислят , че си някакъв капацитет.......
  • 4 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    25 9 Отговор
    Няя.. Закачаш президента
  • 5 Разочарован сън от Гарелов-отдавна

    33 4 Отговор
    Тоя като види пара и се размърдва.

    Коментиран от #10

  • 6 Уди Кълвача

    32 3 Отговор
    Трай си бе Гарелов ти какво разочарование и излагация се оказа.
  • 7 Българина

    21 5 Отговор
    Яснооооо.ВСИЧКО е СМРАД.Смърди, та чак вони.
  • 8 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    17 9 Отговор
    ГАРЕЛОВ,. ВЕЧЕ ЕГН -ТО ТИ СЕ ОТРАЗЯВА........
  • 9 да де

    22 4 Отговор
    Хайде, хайде другарю яж си пенЦията от ДС и не се обаждай.
  • 10 Гарелов

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "Разочарован сън от Гарелов-отдавна":

    Не беше такъв едно време, един от топ журналистите беше в БГ заслужено от както го изгониха от БНТ се изложи яко още от както почна да се върти около учиндолсаката мартеница от подлеза на ЦУМ!
  • 11 Стара истина

    12 2 Отговор
    този винаги е бил подлога с мнение за себе си за фактор.
  • 12 BGЭХП

    10 23 Отговор
    ЮМРУКА Е ПЪТНИК
    КУРНЕЛА НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПИ НА ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #15

  • 13 Тъп военен

    6 21 Отговор
    Президента е с пагон сметни Що за умник е
  • 14 Много е прав Гарелов

    10 18 Отговор
    Радев не знае какво да прави, защото хем си е близък до БСП, хем му се ще хората да си мислят друго, защото далеч не всички, които гласуваха за него са фенове на БСП. Просто гласуваха срещу Цецка тогава, защото пилот и мъж звучеше и изглеждаше доста по-добре от не особено симпатична визуално лелка.Сега видя, че едва ли ще му се случи мечтата за президентската република и се цели в евентуален втори мандат като президент. А вече и доста от гласувалите за него разочарова, така че не знае как точно да се държи, за да остане още един мандат на власт. Още повече, че следващата структура на парламента ще е много странна и може да има избори след избори. А тогава президентската институция ще е в изгодна позиция.

    Коментиран от #18

  • 15 Кой ще подкрепи?

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "BGЭХП":

    Кажи.
  • 16 Перо

    11 5 Отговор
    И Гарелов вече навлезе в деменция. Още му е болно,че изгонените,по закон не могат да бъдат партийци или партийно зависими,както и да посещават партийни сбирки. Аз пък съм учуден,кой натрапи това недоразумение Калоян Методиев за шеф на кабинета на Президента. Просто е поправена една грешка!

    Коментиран от #19

  • 17 БСП за България и Радев

    8 4 Отговор
    Ууууу продажна подлога на #хунтата. О С Т А В К А!!!
  • 18 Под на власт

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Много е прав Гарелов":

    разбирайте втори президентски мандат. Ако не друго то поне в това да го огрее. Крои си някакви стратегии, но не винаги военното образование е от полза. А и съветниците могат да го съветват грешно.И те са хора, а не прорицатели.

    Коментиран от #22

  • 19 Въобще не ми изглежда в деменция

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Гледах цялото интервю с него вчера. Може да има известна лична обида, но общо взето оценките му са верни според мен в голямата си част.
  • 20 Изводи

    3 1 Отговор
    Колкото си по високо във властта, толкова си по страхлив да не загубиш мястото си и все повече не осъзнаваш, че с действията си променяш човешки съдби. Няма незаменими хора е израз, който се използва за оправдание когато нямаш потенциала да съграждаш и жертваш себе си за общото благо, а жертваш общото благо, за да спасяваш себе си. Колкото повече хора жертваш за личностното ти развитие, толкова по голямо ще е падението ти, което неминуемо ще дойде рано или късно.
  • 21 ххх

    6 3 Отговор
    Разочарован си, но не си много разочарован... дърто комуне.
  • 22 ГОСТ 23

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Под на власт":

    Всичко зависи от олигарсите,ако сложат отново едно грозно и неизбераемо чучело като Ц.Цачева за негов опонент отново ще го изберат за президент.
  • 23 оня с коня

    4 0 Отговор
    Схващането на Гарелов че е Нормално Изгонените от Радев да отиват в БСП е доста ПОПУЛЯРНО сред Червените среди и се ползва Активно.А че освен Калоян М. за чието прикрепяне към Нинова съобщи в Пресата има и ОЩЕ ДОСТА по-малко известни "влели се" в БСП е вън от Съмнение.И понеже Личности като Калоян М. няма да бъдат обикновени "Редови" членове на Партията,а поставени на Отговорни места,логично е да се зададе въпросът:При кандидатиране на Радев за 2-ри Мандат ТЕ С ГОТОВНОСТ ли ще съдействат за Избирането му,или НАПРОТИВ?А думите на самата Нинова спрямо Президента са повече от Показателни:"Аз не мога да КОНТРОЛИРАМ Радев",което практически значи че Той НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА с Нинова и Линията й на Управление.
  • 24 чичо

    4 8 Отговор
    Гарелов,много меко се изказваш за престъпника Радев.Той,с тоталната си неопитност/простотия/ в изказванията си за машинно гласуване и досегашни „нечестни"избори,сам опровергава честността на своя избор.Гарелов,Радев е нищо повече от образован простак.

    Коментиран от #31

  • 25 Демокрит

    4 3 Отговор
    Комунистът, агентът на ДС Талев дава мнение!?
  • 26 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ГАРЕЛОВ, РАЗМИНАВАМЕ СЕ . АЗ ХАРЕСВАМ ПАТОСЪТ НА РАДЕВ , НЕ ХАРЕСВАМ ДЕСА ПОЕТЕСА , КАТО ЛИПСВАЩА СЕНТЕНЦИЯ .
  • 27 БиБи Кинг

    1 2 Отговор
    Пембен Редеф паша е полезен идиот! Полезен за Русия ,Черепа и кара Цецо крадеца!
  • 28 Ама, дядо Гарелов

    1 0 Отговор
    Ама, дядо Гарелов, подкрепяш ли президента или не? Каква е тази твоя дилема - не осъзнаваш ли, че нищо не си казал?
  • 29 Деса командва

    0 0 Отговор
    Деса е началникът. Синът й учи в САЩ. Деса слуша еврейското коп*ле (според ортодоксалните евреи) от Пловдив. Същото гущероподобно яхаше Герджиков на "Дий кончо!" в Народното събрание, което издаваше, че Герджика е пасивният, а пловдивското е активният.
    Ако са толкова десно либерални, има защо.
    Отровното трио също са десно педерални.
  • 30 ГАРЕЛ ПРОС

    0 0 Отговор
    И АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ БОЙКО , АЦКИ ТЪП КРАДЕЦ СЕ ПРЪКНА !
  • 31 Станински

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "чичо":

    Наборе , гледай си пенсийката , и не се занимавай с проблеми , които не са ти ясни ! И, запомни - за пръв път от много години, България има президент, който се оказа точният човек на точното място !? Е ,някои наистина сън не ги хваща , че не им играе по свирката , но трябва да разберат, че така трябва да действа един държавен глава ! А Р83578адев е истински държавен глава , а не нечий послушко !?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове