Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 14:49 2 634 59

Криминален психолог: Полицаите са търпеливи и устояха на провокациите на протестиращите

  • полицаи-
  • провокации-
  • протестиращи

Органите на реда имат право да използват лютив спрей. Той е за въздействие на такива масови протести

Криминален психолог: Полицаите са търпеливи и устояха на провокациите на протестиращите - 1
Снимка: БГНЕС

Протестите са елемент от демокрацията и протестиращите имат право да изразят какво мислят, но полицията трябва да не допуска дрогирани лица, пияни, провокатори, каза пред Bulgaria ON AIR криминалният психолог полк. Красимир Занев.

"В началото имаше някои, но не съществени грешки. Направиха се след това КПП-тата", каза още той.

По думите му по повод на твърденията, че е имало полицейско насилие, предстоят проверки.

"Когато има провокация, има различни методи, които полицаите имат право да приложат. Лицата, неспазващи полицейските разпореждания, може да бъдат отведени в съответните РПУ-та", допълни полк. Занев.

Според него е недопустимо служители на реда да бъдат замеряни с яйца, домати и павета, при положение, че те изкарват дълги часове дежурства на открито - на сняг, на дъжд, всякакви условия.

"Полицаите са много добре подготвени. Призовавам ръководството на МВР да помисли за служителите на първа линия", каза още криминалният психолог.

"С основание синдикатите на МВР поставят някои въпроси. Поне досега, до стотния ден, бяха много търпеливи. Виждам как действат в други държави полицаите - Франция, САЩ.

Бяха нападани, провокирани да посегнат на протестиращите, въпреки че бяха замеряни с унизителни предмети. Не са секретни заплатите, но могат да получават и по-добри възнаграждения", посочи събеседникът в студиото.

"Органите на реда имат право да използват лютив спрей. Той е за въздействие на такива масови протести. Той е помощно средство, регламентирано в Закона за МВР", категоричен бе Занев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    27 14 Отговор
    ли ти роди главата , бе "психолог" ?
  • 2 Тъпу тролче

    30 12 Отговор
    Не, протестиращите са изключително търпеливи и устояват на провокациите на управляващите.

    Коментиран от #23

  • 3 Последния Софиянец

    26 14 Отговор
    Снощи страхливците се скриха в телевизията и заключиха вратите.После се престрашиха и извадиха тежко въоръжени еничари срещу хора с голи ръце.Герои!
  • 4 Bahti

    20 12 Отговор
    Чингетата яко устояха на платените от Шебека банкянски мутри от делта гард. Сега баце ще почерпи като им вдигне надцините на ушевите.

    Коментиран от #7

  • 5 минчо

    17 7 Отговор
    БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.ФРАНЦИЯ САЩ РУМЪНИЯ ХОЛАНДИЯ РУСИЯ И ДР.САРАНИ СА ПА РАЗВИТИ ОТ НАС.ААА КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ.?САМИ СЕ РАЗБЕРЕТЕ.ЗАЩОТО ТИЯ ТРИЯТ ИСТИНСКИТЕ И ВЯРНИ КОМЕНТАРИ.ЕЕЕ ЗА ТОВА СМЕ НА 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО
  • 6 Дедо Jo

    23 12 Отговор
    Този психолог да го яде...

    Едни ченгета организираха и ръководиха боя над други ченгета.
    После първите спокойно изчезнаха, а вторите биха граждани и хурналисти.
    Върха беше онуй сричащото пред президента, което обяви ченгетата за страдалци и герои.

    Какъвто и лош епитет да употребя по отношение на куките, все ще са го заслужили.

    МВР - ОСТАВКА!

    Коментиран от #21

  • 7 Тъпу тролче

    16 10 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Ами целта на въпросният криминален психолог е да ни обрисува колко са добрички полицаите и как не се подават на провокации, а смело охраняват свърталищата на управляващите. Сиреч, виж Бойко какви добри кученца, подхвърли им кокалче!
  • 8 цербер

    11 13 Отговор
    "Полицаите са търпеливи и устояха на провокациите на протестиращите." ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ТЪРПЕЛИВИ,АМИ ЗАКОНЪТ НЕ ГИ ЗАЩИТАВА,КОГАТО ТРЯБВА ДА ПРИЛОЖАТ СИЛА ИЛИ ДА СТРЕЛЯТ,ЗАТОВА СИ ТРАЯТ,ГЛЕДАТ В ДРУГА ПОСОКА ИЛИ СТРЕЛЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА С ХАЛОСНИ ПАТРОНИ. АКО НАПРАВЯТ ТАКА,ЧЕ ДА ЗАСТРЕЛЯТ НАПАДАТЕЛ,ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ И ЩЕ ГИ УВОЛНЯТ,ИЛИ ЩЕ ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА,СЛЕД КОЕТО ПАК ЩЕ СА УВОЛНЕНИ. ТОВА Е ИСТИНАТА. ИДЕТЕ ДА ПИПНЕТЕ НЯКОЕ БОБИ В АНГЛИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ!

    Коментиран от #35

  • 9 манипулатори

    20 9 Отговор
    Те не са видяли протестиращи. Тази хора са абсолютни мирни. А що се отнася до 02.09 със замерянето на полицаите е очевадно , че това си беше организирано от управляващите. Как пък един от истинските виновници не хванаха, а биха и арестуваха само мирни протестиращи, та дори и журналисти, които просто снимаха. А да спрат да манипулират обществото.
    Не съм от протестиращите ,защото не съм от София, но ги подкрепям и изгледах всички записи. Трудно могат да наложат версията за агресивни протести.
  • 10 Чук и Гек

    11 9 Отговор
    Другарю психо, вие още ли не сте вдянал с калибрирания си служебен полковнишки мозък, че полицаите също протестират и тяхното присъствие прави протеста малко по съществен! Те дадоха ясен знак, че са съгласни протестиращите да правят каквото пожелаят, да замерят която си искат слугиня на властта с яйца и домати, да крещят и обиждат, да блокират пътища и прелези! Единственото, с което не са съгласни е да не замерят самите тях! И на тях им е писнало от герберастия, несигурност, постоянно напрежение, постоянно сменяща се нормативна уредба и калинки - началници!
  • 11 да де

    9 9 Отговор
    Подобно мнение изказано от служител в МВР не трябва да се счита за меродавно.
  • 12 сбруя

    9 4 Отговор
    Не са само полицаите,и с военните е така. Законът е против тях. Но това е направено нарочно по предложение на БХК или някои НПО-та финансиращи и разполагащи с мазни адвокати.

    Коментиран от #29

  • 13 Българка

    11 7 Отговор
    Проверките за насилието в този ли живот ще се случат? Ако този е психолог, да окаже мед.помощ на насилниците, които влачиха, биха беззащитни хора и на техните явно психясали началници.
  • 14 Последния Софиянец

    8 11 Отговор
    Еничарите били търпеливи, затова на 2-ри ми изпръскаха жял флакон в очите! А снощи исках да подам оплакване в 4-то, понеже след протеста бях нападнат от двама нигерийци, а един от полицаите ми вика, че по външния ми вид личало, че съм си го търсел.

    Коментиран от #25

  • 15 Психолог платен от Тулупа

    13 6 Отговор
    Няма право на изказвания. Хората протестират за демокрация и хляб.

    Коментиран от #16

  • 16 Антирадевист

    7 10 Отговор

    До коментар #15 от "Психолог платен от Тулупа":

    ей че клише. И много нелогично и смешно. И какво постигнаха - изнесоха проблема навън за да ни кажат, че нещата почти навсякъде са подобни. Е, няма що - голям успех за 100 дни

    Коментиран от #24

  • 17 Пурко

    7 13 Отговор
    Комплексари, изпратете си синовете на кордона и бухайте с камъни колкото искате. Като искате да се биете с полицаите после защо ревете.
    Има си поговорки. Както са радваш на къдрава..... така ще се радваш и на гърбав.........А не да ми ревете метежници черепови.
  • 18 аз съм Веска

    8 11 Отговор
    МНОГО СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПРАВИ , КАК ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЛЪСКАТ ПОЛИЦАИТЕ , И ИСКАТ ДА ВЛЕЗНАТ В БНТ !?!
    ТОВА Е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , И КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА Я ПРЕВЗЕМЕ , Е ВРАГ НА ДЕМОКРАЦИЯТА .В ТАКИВА СЛУЧАИ СЕ СТРЕЛЯ .КАК СА СЕ ОВЛАДЯЛИ И ДВЕТЕ СТРАНИ , Е МНОГО ЧУДНО ...

    Коментиран от #30

  • 19 Глок

    9 5 Отговор
    Къф полковник, бе!? Тоя е бил полковник преди 30 години! някакъв нафталин! В МВР от 15 години няма звания,ако и да носят пагони накичени със съзвездия и ивици! Например една голяма звезда означава не майор, а старши инспектор, две като подполковник - главен инспектор! Тея като мл. л-т лейтенант, ст. лейтенант и капитан - инспектор от 1-4 степен! Полковника - комисар. Нашивките не са сержанти, а младши полицай, полицай, старши полицай, главен полицай. Старши и главен комисар са генералите им. Но, Бойко иска да е генерал, останалите и те като него!

    Коментиран от #33

  • 20 DO PSIHOLOGA

    7 6 Отговор
    ГУССИН ПСИХОЛОГ ИМАТЕ ОЩЕ МНОГО ДА УЧИТЕ!ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ПОЛИЦИЯ Е НЕЗАКОННА ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА КИРИЛИЦАТА 1ВО И ВТОРО БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ!МНОГО ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРВШВАТ ТЕРОРИСТИТЕ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ КОИТО СЛУЖАТ НА НАЙ ГОЛЯМАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ -ГЕРБ МАСА СЪУЧАСТНИЦИ СТЕ НА ХРАНИЛКА МЕДИЙКИ СЪДИИ ПРОКУРОРИ ,НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗМАМАТА КОРОНАВИРУС НЕ Я ВИЖДАТЕ ГУССИН ПСИХОЛОГ ,ЗАЩО ?ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО И АРОГАНТНО Е ВАШЕТО ИЗКАЗВАНЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАРОДА ,В ЧИЕТО ЛИЦЕ СЕ ОЛЕЦИТВОРЯВА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
  • 21 Антирадевист

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Дедо Jo":

    Сградата ли или някое полицейско управление. То бива недомислие, бива, ама това го може само един натровен ненормалник. Напротив - едва ли в Европа има такава търпелива полиция. Ако бяха истинки полицаи щяхте да висите в арестите и дранголниците.
    И пак се благодарете на Борисов, че не е позволил да ви ометат още от началото. Наглеци червени

    Коментиран от #27

  • 22 Антирадевист

    7 11 Отговор
    При такива изгъзици водното оръдие се включва без предупреждение.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кочо

    11 6 Отговор

    До коментар #16 от "Антирадевист":

    Ами, има безспорен успех! Бойко се стресна и започна да раздава пари като изоглавен, белки го пощадим! И то в условия на криза! Което показва, колко много се краде, когато няма протести! Ако не бе протеста, всичко, което сега се раздава, щеше пак да бъде окрадено от герберастите под всякаква форма - от обществени поръчки и субсидии - до боноси за калинките от администрацията. Прехода още не приключил, щом тази простотия е на власт! Румънската евродепутатка ти каза колко време са протестирали, докато стигнат до успех!

    Коментиран от #26

  • 25 Антирадевист

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Малко ти е било.
  • 26 Антирадевист

    6 13 Отговор

    До коментар #24 от "Кочо":

    Че той си ги раздава много преди "великите ви въстания", бе слепецо. Има достатъчно очни лекари и оптики. Иди си купи едни очила, та белким прогледнеш.

    Коментиран от #39

  • 27 Чук и Гек

    11 4 Отговор

    До коментар #21 от "Антирадевист":

    Да дойдат тук гърците да ти покажат какво е протест, а!? Ако така протестират в Гърция, елиники астиномия спокойно може да излезе в отпуск! Май още ти е мъчно за тоталитарно време и народната милиция! Сега е демокрация, демокрацията е протест!

    Коментиран от #34, #46

  • 28 Истина

    6 5 Отговор
    Докато не чуя политик, или партия за излизането ни от НАТО, промяна на Закона за Референдумите - без значение от брой гласуващи на последни избори, безплатно образование и здравеопазване, поносими цени на ток и парно, вода, чист въздух, пълна забрана за внос на боклуци, премахване на ВЕЦ-ове и прогресивен данък, пешеходни зони -не ме интересува кой е на власт.

    Важни за страната ни въпроси, не се повдигат от нито една политическа сила до момента, а външни интереси се представят като вътрешни.

    В БГ най-много хора от ЕС не могат да си позволят ТОПЪЛ дом 34% според Евростат, 23% отопляват само една стая.
    А управляващите ми говорят за "демокрация".

    Коментиран от #38

  • 29 Антирадевист

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "сбруя":

    Щото ги търпят тези мазни дебелог..зести адюкати. Свобода на словото.
  • 30 Последния Софиянец

    12 9 Отговор

    До коментар #18 от "аз съм Веска":

    Тази телевизия е наша ,на народа.Имаме пълно право да влезем.С нашите данъци съществува.

    Коментиран от #36, #37

  • 31 Истината

    9 7 Отговор
    Излязат ли гладните по площадите ще стане страшно.
    А "Кървавата сряда" беше постановка на Кукления театър?
    Излизат угоените НПО по медиите и лъжат безогледно колко цъфтяща била БГ, а хора умират от глад и студ. Народът умира, а дебелаците купуват Тенекии, дронове за убиване и катери.

    Глад, мизерия и разруха - тази е истината в огромни %, тук там угоени НПО-та, администрации,журналисти, частни болници, юристи на топла държавна службичка, строители на ремонт над ремонта и реститути обезщетявани по няколко пъти.
  • 32 Чук и Гек

    8 9 Отговор
    Абе, прост гербераст! За какво да употребява полицията водно оръдие, след като сам казваш, че протестират 15 студента, кротки като дрогирани офце! За какво да пилеят вода, след като 2/3 от България е на воден режим? И най очевидното - снощи ги валя обилен дъжд, ти ще задействаш водното оръдие! Разбери са с криминалния психолог Занев!

    Коментиран от #40

  • 33 Дедо Jo

    8 8 Отговор

    До коментар #19 от "Глок":

    Да, е те тва е целата реформа за 30 и косур години в МВР-то.

    Времетo минава,
    Нaрoдът пoумнявa,
    ГEРБ си зaминaвa!

    МВР - да се разформирова и преизгради!
  • 34 Антирадевист

    7 7 Отговор

    До коментар #27 от "Чук и Гек":

    Тогава пък вие ще видите какво е полиция. И от кого са организирани тези протести, знаеш ли? И знаеш ли какво правят организаторите им? Естествено не - от маргиналната им комунистическа партия, която се показва само за терористични действия.Хвърлят запалителните течности и се крият в миши дупки. Затова и полицията не пита като пуска газът и водните оръдия. Хайде да се опитат някои да го направят. Мислиш ли, че ще ги тъпи такива полицията. Простотиите на едно от великите народни осирания отвориха очите на полицейските началници и започнаха да правят КПП-та. А след КПП-та следва газът и водата.
  • 35 Антирадевист

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "цербер":

    Цербер, много си прав. Може би това са най-незащитените хора на тези осирания.
  • 36 Антирадевист

    7 6 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Че да дойдат северните варвари ли? Виж какво става в Беларус. Тогава ше гоеориш (ако ти позволят) по друг начин.

    Коментиран от #41

  • 37 Антирадевист

    7 9 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Ваша друг път. В някои страни има данък за ползване на радио и телевизия. При комунистите по едно време имаше такъв. И беше 12.50 при заплата под 100 лв за един приемник. Сега да плащаш такъв данък. Негова била. Че нали ти пръв ще скочиш. Клишета, клишета, вие по нормален начин май не можете да общувате.

    Коментиран от #54

  • 38 Антирадевист

    4 5 Отговор

    До коментар #28 от "Истина":

    Мечти, мечти, илюзии....
  • 39 Тъпу тролче

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "Антирадевист":

    Като гледам и "Кочо" това е имал предвид, "Че той си ги раздава много преди "великите ви въстания"". Проблема е че си ги раздаваше на себе си и на неговата клика, а сега започна да раздава и на пенсионерите и т.н само и само да изкрета още малко на власт.

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Истината

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "Антирадевист":

    Видяхме западните варвари, определени касти забогатяха, а мнозинството 34% не се отоплява зимата, а 23% отопляват само една стая-вечер..

    На първо място по смъртност в ЕС, демографски срив, свобода на слово и медии, 2 милиона емигрирали от "прекрасният живот" в БГ.

    А за Беларус-Минск чистота на улици, липса на корупция, липса на безработица, липса на престъпност, евтини ток, вода, данъци - може само да си мечтаеш..
    БГ е в икономическа, здравна, образователна и демографска разруха.

    Коментиран от #44

  • 42 Зурльо Заневски - социален психотерапевт

    2 10 Отговор
    Констатацията, че протестърите са няколко класи над полицията и защитените от полицията е АБСОЛЮТНО вярна. Нещо повече, в някои дни мислех, че са оглупели от чакане на Годо. Пардон, това беше от друга сюжетна линия. И изобщо, ако търпението не е порок, то те са с ореол над главата, защото ако бяха представители на най - старата демокрация, София щеше да изглежда по друг начин.

    Коментиран от #45

  • 43 Антирадевист

    7 7 Отговор

    До коментар #39 от "Тъпу тролче":

    Мунчо от Под Игото - колко прозорлив е бил Иван Вазов като е предсказал и описал появата на Мунчовците като тебе. Ти каква вода пиеш бе Мунчо, с какво ходиш на работа (ако ходиш), ходил ли си скоро на морето как си пътувал? А верно, ти може би си имаш свой самолет и си летиш до там.
    Преди бях писал: Иди на очен лекар да ти измери късогледството и си направи очила.

    Коментиран от #47

  • 44 Антирадевист

    6 6 Отговор

    До коментар #41 от "Истината":

    И масови арести. Поразрови се из Нета виж какво казва една арестувана за чистите улици и липсата на (видима) корупция. 15 дни без хигиена. Е, чистите улици се плащат с хигиената на арестуваните ходещи по тези улици.
  • 45 Антирадевист

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Зурльо Заневски - социален психотерапевт":

    Тогава може да е било така. Ама тези с високия IQ вече ги няма.
  • 46 Антирадевист

    8 5 Отговор

    До коментар #27 от "Чук и Гек":

    Но без да нарушаваш правата на другите. А не затваряш половина град заради амбициите на някои пропаднали или ламтяши за власт некадърни политици.
  • 47 Тъпу тролче

    5 5 Отговор

    До коментар #43 от "Антирадевист":

    Какво имаш предвид, че благодарение на Борисов ли ходя на работа, на почивка и т.н!!!! Може би заради "хубавите пътища", които ни строи и инспектира в момента! Ами да ти обясня, и преди Борисов съм работел, а и след него светът няма да свърши! На теб може би ти плаща лично Борисов, но аз не работя за него, въпреки че част от доходите ми се удържат, а и си плащам данъците.
  • 48 питащ

    5 3 Отговор
    Този психолог от запаса ли е , защото в полицията в момента няма звания като полковник! Ще използват спрей срещу протестиращи, а къде тогава е правото на протест на гражданите на Р.България? Ставате за смях с коментарии на чули и недоразбрали.
  • 49 Мим33

    6 3 Отговор
    Полицията,нали е деполитизирана,тя трябва да се намесва само,ако има крими престъпления,но не и политически протести. .
  • 50 Ромел

    5 3 Отговор
    Наистина им трябва психолог там в полицията са сексуално нарко хазарто и какви ли още не зависими имат си ги всички.
  • 51 big

    4 3 Отговор
    Полицайте са тъпанари! Освен физически данни, други качества нямат. Нещо като овцете, където ги подгони кучето или овчаря, там вървят без дори да се замислят. Слуги, еничари на властта. Абсолютно убеден съм, че при един тест, интелигентността им ще клони към нулата!

    Коментиран от #52

  • 52 Дедо Jo

    5 1 Отговор

    До коментар #51 от "big":

    Вие пък къде видяхте физически данни?

    Аз виждам шайка хрантутници, в която над 75% са торби.

    Цъ, интелигентността им ще клони отдолу към 90.

    Времетo минава,
    Нaрoдът пoумнявa,
    ГEРБ си зaминaвa!

    МВР - да се разформирова, а торбите на нивата...
  • 53 Психиатър

    2 2 Отговор
    На полицаите, които са на протестите не само да им вдигнат заплатите, но и да им дадат медали за психично устойчиви хора защото ако бяха полицаи от Русия например, протестиращите щяха да бъдат потрошени до един и в гипсови корита с държанието си! Много ми е интересно тия ''велики народни въстания'' как така ги избирате да се провеждат във възможно най-големият и проливен дъжд за този период и как така не си избрахте сух и слънчев ден?? Това дали не е проява на мазохизъм от страна на протестиращите и на садизъм от страна на организаторите на протеста...??? Борисов е несменяем защото българският народ го обича като свой син, богатир-спасител и незадоволените от властта около 5000-8000 души тепърва ще имате проблеми със здравето си и най-вече психичното! Но това е добре за нас частните лекари...Кoлкoтo и дa му иcкaтe ocтaвкaтa нa Бoриcoв, тoлкoвa пoвeчe ce нeрвирaтe. Тoй някoлкo пъти cи я пoдaвa и бългaрcкият нaрoд пaк гo избирa, зaщoтo вac нe ви припoзнaвa кaтo бългaри. Тoй e избрaн oт бългaрcкият нaрoд и виe трябвa дa ce пoдчинитe нa тoзи избoр зaщoтo ce рaзбoлявaтe и aкo нe ce пoдчинитe cтaвaтe бecни и нeкoнтрoлируeми! Дoри пaк дa cи я пoдaдe ниe пaк нeгo щe избeрeм! Oбичaйтe гo и гo цeнeтe aкo иcкaтe дa cтe дoбрe пcихичecки и изoбщo здрaвocлoвнo! Кoйтo нe гo oбичa нa прaктикa мрaзи нaрoдът нa Бългaрия, чиитo любимeц e Бoйкo! Прoтecтирaйтe cи, нo имaйтe чувcтвa към нeгo кaтo към дoбър любoвник!
  • 54 Дедо Jo

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Антирадевист":

    Леко с лъжите,

    ще вземете да надминете топлъжеца на републиката, специалистът по всички и божеството на цялата геберастия и тогава ще ви светнат по лъжливата китара, щото от Баце никой не може да е по-по-най.

    Баце отплувай!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 chi

    0 1 Отговор
    Глупости, народа е търпелив!
  • 58 НОВ

    0 0 Отговор
    АКО БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ЦЕЛИЯ ПРОТЕСТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ЗА ДЕСЕТ МИНУТИ НЯМАШЕ ДА ИМА И ПОМЕН. ПОЖАРНАТА ЩЕШЕ ДА МИЕ УЛИЦИТЕ СЛЕД ТЯХ НЯКОЙ АКО ПОМНИ КАКВО СТАНА НАВРЕМЕТО ВЪВ ВИДИН С ЦИГАНСКОТО ГЕТО.....
  • 59 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Разпределение на циганските гласове на парламентарните избори ГЕРБ БСП ДПС РБ ПФ ББЦ АТАКА АБВ ДРУГА
    8% 17% 44% 2% 1% 7% 2% 3% 16% 51 % ЦИГАНИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ДПС. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове