Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 15:55 2 856 34

Нинова: Продължаваме моята линия

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • областни съвети

До 18 ноември трябва да се структурират новите Областни съвети и да бъдат избрани техните ръководства

Нинова: Продължаваме моята линия - 1
Снимка: БГНЕС

На проведеното днес заседание на Националния съвет на БСП предложих организационна реформа в партията, която цели повече демократизация и децентрализация на партията. Това съобщи в социалните мрежи лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Новият мандат на Областните съвети на партията ще стартира с по-голямо представителство на общинските структури в работата на съветите. Представителството в тях ще бъде 1 социалист на 300 члена, а досега беше на 400 члена. До 18 ноември трябва да се структурират новите Областни съвети и да бъдат избрани техните ръководства.

"Продължавам линията, поета от мен още от конгреса на партията, на който 1 делегат представляваше 100 члена на партията", добави тя.

Повишаване ролята на членовете на партията при вземане на решенията е основната ми цел, която следвам още с въвеждането на прекия избор за председател.

"В новата структура на партията прехвърлям партийните координатори от Позитано в структурите по места, като ще назнача общо 31 координатора във всеки многомандатен избирателен район на място", допълни Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jorj

    10 10 Отговор
    Дай и по една сламка, да могат хората да се задоволява нормално.!
  • 2 Четник

    12 24 Отговор
    Напред,другарко Нинова.Много ще Ви отива премиерското кресло.То и без това Методиев живее в нелегалност и се крие в жипката.

    Коментиран от #6, #25

  • 3 Чудя се, в задачата

    21 7 Отговор
    Щом
    'Представителството в тях ще бъде 1 социалист на 300 члена, а досега беше на 400 члена.', колко члена представлява една социалистка?

    Коментиран от #5

  • 4 ЕВАЛАТА КУРИ ..

    19 14 Отговор
    ЛИНИЯТА...ИМПЕКС-ЧАЛЪМ ,..ВИНАГИ Е . ПЕЧЕЛИВША!
  • 5 Да,де..

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "Чудя се, в задачата":

    Ама...те са...МЕКИ ЧЛЕНОВЕ😂
  • 6 факт

    24 9 Отговор

    До коментар #2 от "Четник":

    ,,,да казваш Другарка..в България ..и да искаш да ти е министър..объркал си държавата....другарката Нинова може да е премиер само на Русия....а ако ти толкова обичаш комунизма и умрялата ти Русия...събирай си чукалата и заминавай за там...ние сме на континента Европа...и искаме да живеем в Европа....не разбирам как така половинатА руснаци искат да се махнат от Русия...а хиляди руснаци работят по Европа,ХИЛЯДИ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ТАМ И ЖИВЕЯТ ПО АМЕРИКА,ТУРЦИЯ,АНГЛИЯ И ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЧЕ ДОРИ И В БЪЛГАРИЯ ИМА руснаци които ЖИВЕЯТ И са избягали от там..:).. ....а ти да искаш да идеш при Тях...Е НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЛУД...НАЙ ДОБРЕ СИ СЕ ПРИБЕРИ В ЛУДНИЦАТА ОТ КОЯТО СА ТЕ ПУСНАЛИ..ПРОСТО ИМ КАЖИ ЧЕ ОЩЕ НЕ СИ ИЗЛЕКУВАН..!!!

    Коментиран от #15, #17

  • 7 Дедо Jo

    12 15 Отговор
    "Предложих организационна реформа в партията, която
    цели повече ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ и ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ на партията"

    Ей това трябва и на държавното управление!

    Баце отплувай!
  • 8 ЕВРОПА

    22 12 Отговор
    ,,РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ СЕТНЕ.."ДРУГАР ИЛИ ДРУГАРКА" В БЪЛГАРИЯ ПРЕМИЕР НЯМА КАК ДА СТАНЕ.....ПРЕДПОЧИТАМ АГА КАРАДАЙЪ ДА НИ Е ПРЕМИЕР САМО НЕ И ДРУГАРКАТА НИНОВА......ТОВА АКО СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ...НАПРАВО ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ДА НИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯ ВСИЧКИ....ЗАЩОТО АКО НИНОВА СТАНЕ ПРЕМИЕР..ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ ЧЕ НИЕ НАИСТИНА НЕ СМЕ НИКАКЪВ НАРОД..А НЕКВИ ТОТАЛНИ ИДИОТИ....
  • 9 Техно

    22 15 Отговор
    Ей тези червените превъртяха вече.
    Нинова сънува министерски кресла ,ама нямаааа.50 конгрес на БКП????ама ние не искаме БКП,ама ние не сме БКП ние сме БСП....Ами щом сте БСП какъв 50 конгрес на партията???,Ами продължаваме с конгресите на БКП..........
    Комунисти сър,но фалшиви,истинските ги изтрепаха през ВСВ.
  • 10 Корни

    13 11 Отговор
    Новата мярка за нагъл червен социалист е един Корн.С нея се измерва ,колко си достоен за партията БКП.Най-достойните получават шанса ,да си сменят пола и да се превърнат в самата Корнелия ,и най-накрая да се разберат с гроб като мъже,пардон като жени.......
  • 11 Чочо

    18 7 Отговор
    Скоро ще забравим БСП и ще казваме,,партията на Нинова,,
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ФАКТ

    15 10 Отговор
    ,,,САМО ТОВА ОСТАВА...КОМУНИСТ И ТО ЖЕНА С ИМЕ К-РВА ..ДА НИ УПРАВЛЯВА..:),,,,Е ПО НАДОЛУ..НЯМА НА КЪДЕ..:),,ТОГАВА МОЖЕ И НАПРАВО ДА СМЕНИТЕ ИМЕТО МА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ БЪЛГАРИЯ НА КУ-ВАРИЯ.....!!!
  • 14 БиБи Кинг

    3 7 Отговор
    Кога се зададе след пет петилетки да се пенционирам ше се обадя на командира да ми прати един замесник като Екстранинова! Много ми ареше таа кав размах има! Га маане един дрът команез не остая! Дрътите пъздят, смардят ама траят че мое толко да нямат! И не е случайно тва, едно време Отело го подготвяа КГБ то! И добре са го готвили, е го какви ора има, та чак и на БСП то дава!
  • 15 Четник

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "факт":

    Факт,тази логорея,която си изплюл не върши никаква работа.В България няма десни сили,има марионетно правителство на ГЕРБ назначено от САЩ и финансирано от Немска фондация “Аденауер” и пазено от 4 Американски военни бази на територията.Държавният преврат през 1989 год.е следствие на загубата на България в Студената война.Победителите написаха нова конституция и назначиха антинародно правителство и така до днес.На Всеки опит левите сили да вземат власта се отговаря с цветна революция (Орешарски)мек вариант.България е васална държавица с компрадорско правителство.Няма място за съмнение,че се управлява дистанционно от “Козяк 16”
  • 16 ПЕНКО

    10 7 Отговор
    ИВАН КОСТОВ ЩЕ ПРЕВЕДЕ ПАРИТЕ /СПЕЧЕЛЕНИ В ОБЛОГ/ НА КОРНЕЛИЯ - ЗА СЪСИПИЯТА НА БеСиПи- ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА - ДО МЕСЕЦ !!!!!?????
  • 17 Да прав си

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "факт":

    Една рускиня Ани ме изнасили днес 😁😁😁😁 привличат ги синьото много рускиня види ли синьо и се овлажнява отдолу яко😁😁😁😁😁😂😂😂😁😁😁😁 и секса ти е гарантиран вече край🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

    Коментиран от #21

  • 18 Вълчо

    8 7 Отговор
    Интересно,някакви бедни и безимотни цървули тръгнали да защитават десни партии и политики.Самият изказ в постингите показва,че са необразовани и с беден речник следствие на малко прочетени печатни издания наречени книги.ГЕРБавите талибани са Божие наказание ударило България след 45год.Народна власт и възход.
  • 19 🔵🔵🔵🔵 THE BLUE ALLEN

    6 5 Отговор
    🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵😁😁😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂 🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁🤣😁🤣😁🤣🤣😁😁😁😁 Идва ГЕРБ 4 гответе се чеверуги да го поемете за 4 пореден път🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵😂😂😂😂😂😁😁😁🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ФАКТ

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Да прав си":

    не отричам че рускините не стават за ЧУк-не...ама те само за това стават..:),,,но то и Българките си стават..:)...и всички секси жени...независимо от къде са...а и не само рускините си падат по синьо....90 процента от жените си падат по синьо..само че май отидохме на друга тема...Помня само че последния път когато свалях рускиня на свети власт ..тя ми каза следното..аз с Българи не излизам...не знам защо го каза ..по каква причина не знам..но точно това и бяха думите..

    Коментиран от #22

  • 22 Врачка

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "ФАКТ":

    Никоя жена не би илезла с некъпан миришещ на чесън Българин не сменял гащите си от седмица—две.
  • 23 Кой68

    6 2 Отговор
    Другарко,де да хвърляхте такава енергия и ресурс за икономическото ни развитие вместо за "въстания"заедно със бегълците....
  • 24 нинова СДС

    7 2 Отговор
    Моята линия-всички от БСП-обратно в СДС,откъдето дойдох и аз.......
  • 25 БСП Импекс

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Четник":

    Накъде повече напред-100 милиона спестявания малко ли са.
  • 26 Корни милионни

    7 2 Отговор
    Конкурса за областните е- банкова сметка с минимум 6 милиона.Другите остават за пълнеж за изборите..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    5 2 Отговор
    Госпожо Лъжа Импексова,Вие нямате линия,Вие имате само овал!
  • 30 Бай Стою касапина

    3 2 Отговор
    Кури, твоята линия я знаем. Открадна два Импекса, после на два пъти опоска партийната каса. Много добре се справи. Царица си!
  • 31 Протестър

    2 1 Отговор
    ЯВНО СА СТАНАЛИ ФОКУСНИЦИ. ММММ ДА СВЪРШИХА ПАРИТЕ И ЩЕ НИ ПРАВЯТ АБРА КАДАБРА. НЯМА КОЙ ДА ВЯРВА.
  • 32 БСП най крадливата партия

    2 2 Отговор
    Единствената която е фалирала държавата. Народа помни Жан Виденовата зима. Нямаше хляб магазините празни, нямаше горива, тока и водата бяхте продали и бяхме на режим олиофрени червени.няма да забравим....
  • 33 Независим

    1 1 Отговор
    Всички трябва да сте по една линия и вие и ония, линията за бай Ставри
  • 34 Другия с коня

    0 0 Отговор
    Аксиома - Всяка линия,успоредна на линията на Нинова е Права линия...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове