Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 12:52 2 492 79

Сачева: Няма нищо предизборно в увеличението на доходите

  • деница сачева-
  • доходи

Промяна в размера на майчинските надбавки няма да има

Сачева: Няма нищо предизборно в увеличението на доходите - 1
Кадър БНТ

Правителството прави инвестиции в българската здравна система. Това обяви социалният министър Деница Сачева в "Денят започва". По оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" до края на декември ще бъдат дадени 120 млн. лева за лекарите на първа линия срещу COVID-19.

Договарят се нови 40 млн. лева за следващото тримесечие. Ще има възможност за закупуване на допълнителна техника по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси, като се договарят 145 млн. евро в момента.

Що се отнася до пенсиите те ще бъдат осъвременени с 5% с швейцарското правило, което ще влезе от юли. Това ще важи за всички.

"Нашето предложение в Закона за бюджета за ДОО е от 1 януари минималната пенсия да стане 300 лева, а максималната 1440 лева. А пенсионерите, които ще останат с 300.01 лева до 369 лева, това са 390 000 души за тях предвиждаме в допълнение да получат еднократно ваучери на стойност 120 лева за храна. Добавката от 50 лева продължава до края на месец март 2021 година", заяви Сачева.

Увеличаването на пенсиите, минималната заплата и учителските заплати са част управленската програма и не са изненада. Няма нищо предизборно, обясни Сачева.

"В момента увеличаването на всички тези плащания и мерките, които предлагаме, са по-скоро свързани с COVID кризата. Същото се отнася и за универсалните детски надбавки", аргументира се социалният министър.

Промяна в размера на майчинските надбавки няма да има.

"Стимулът в момента е по-скоро да се връщат хората на пазара на труда. В момента има нужда, знаете, различни са разговорите по тази тема - има хора, които биха искали по-бързо да се върнат към пазара на труда, има други, които биха искали да останат повече. В случая политиката, която можем да си позволим е да дадем универсални детски добавки, да направим така че без подоходен тест да се взимат помощите за първи и осми клас. Така че това са политиките, с които ние ще подкрепим семействата и децата", коментира Сачева.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    8 61 Отговор
    И по 1000лв да им раздаваш, народът е не благодарен

    Коментиран от #40, #49

  • 2 Виалба

    48 8 Отговор
    Не думай!Вярваме ти!

    Коментиран от #41

  • 3 5ко

    45 4 Отговор
    Тая защо не каже някоя дума за произхода си?! Па нека тогава да раздава мозък.
  • 4 58535

    30 3 Отговор
    А аа хич няма
  • 5 Грую

    37 4 Отговор
    Нищо предизборно , а само инфлационно!
  • 6 Българка

    45 4 Отговор
    Напротив- има предизборна партизанщина.
    За пенсиите- 1440 лв. трябваше да гидавате тази година при праг 3000 лв. Да увеличите с 20% минималната и максималната пенсия , ас останалите с 5% по швейцарското е нарушаване на пенсионния модел и социалната справеливост. ГЕРБ отдавна трябваше да е ОСЪВРЕМЕНИЛ И ПРЕИЗЧИСЛИЛ ПЕНСИИТЕ- ТОГАВА ДНЕС ТЕ ЩЯХА ДА СА ПО-ВИСОКИ ОТ ПОПУЛИСТКИТЕ ВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА 2021, КОИТО ДРУГИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ
    ГЕРБ ЗАЛАГА МИННО ПОЛЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ
    Относно раздаването на калпак пенсионер 50 лв и предложението за 40 лв. детски за всички си е предизборен ПОДКУП, който няма нищо общо с ковид

    Коментиран от #32

  • 7 ааа

    27 4 Отговор
    Рептил...
  • 8 Има и още как!

    32 4 Отговор
    Къде е стимулирането на хората във фертилна възраст да създават потомство, т.е. българи?! И Станишко в края на мандата си се заигра с увеличението на пенсиите, но си спечели само омразата на възрастните, защото ги взе за сЛабоУМни.
  • 9 3333333

    27 4 Отговор
    Пак някой грухти...
  • 10 AAA

    24 3 Отговор
    те и на власт не искат да са на всяка цена
  • 11 оставка

    36 4 Отговор
    гледахме интервюто ти в чуждата медия и се наслушахме на лъжите ти , защо да ти вярваме сега ?

    Коментиран от #15

  • 12 Пенсионер

    4 39 Отговор
    Край! С този ход ГЕРБ ще постигнат смазваща победа на предстоящите избори. 2 125 000 пенсионери са това. Дори половината да гласуват, победата им в кърпа вързана. Поклон на всички пре министър Сачева. Страхотен, човек хуманист и специалист в материята.

    Коментиран от #18

  • 13 56565656

    36 6 Отговор
    На тези нагли изроди няма ли кой да им каже, че те нищо не дават и не раздават, с само прибират....тези пари, които УЖ дават са нашите, на народа платени през данъци, осигуровки и тн

    Коментиран от #23

  • 14 ГОШО

    36 5 Отговор
    а пенсионерите които имат по 40 години трудов стаж и пенсия 380лева ще получат 5 процента -не ви ли е срам та заблуждавате хората и ти с тези чести сини очи кого лъжеш и защо не си стоя в родният край ами дойде в София и като скакалец скачаше от партия в партия докато се докопа във властта и сега се кокориш на ляво и дясно и раздаваш народните пари а заемите да ги плащат и неродените деца--срамота и позор но има Видов ден

    Коментиран от #17

  • 15 Пенсионер

    4 35 Отговор

    До коментар #11 от "оставка":

    Не пиши глупости. С този ход ГЕРБ ще постигнат смазваща победа на предстоящите избори. 2 125 000 пенсионери са това. Дори половината да гласуват, победата им в кърпа вързана. Поклон на всички пред министър Деница Сачева. Страхотен, човек хуманист и специалист в материята.

    Коментиран от #46

  • 16 Няма?

    27 6 Отговор
    Няма, ако беше преди три ни половина години в началото на мандата. Сега е бомба за следващите, при раздаването на пари, за власт.

    Коментиран от #19

  • 17 Пенсионер

    5 25 Отговор

    До коментар #14 от "ГОШО":

    Не пиши глупости. Предишните нищо не дадоха. А, ич...? С този ход ГЕРБ ще постигнат смазваща победа на предстоящите избори. 2 125 000 пенсионери са това. Дори половината да гласуват, победата им в кърпа вързана. Поклон на всички пред министър Деница Сачева. Страхотен, човек хуманист и специалист в материята
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пенсионер

    5 22 Отговор

    До коментар #16 от "Няма?":

    Не пиши глупости. Тия нещо дават, а ич? Предишните нищо не направиха за пенсиите. Направиха 3000лева долара. Това ли искаш?

    Коментиран от #68

  • 20 ами

    17 3 Отговор
    На сватба и в политиката е тъй - обещаното, не е като даденото. А и с тия 140 мил. за това, 40 за онова, пък 120 за незнам си к'во си, ми намирисват на оня лаф за свинското със зеле. Едни/нашите/ ще намажат тумбаците, пък останалите да 'рупат.

    Коментиран от #25

  • 21 1366

    8 5 Отговор
    Цензура цензура защо че изтрихте , защото казвам истината ли ?

    Коментиран от #37

  • 22 калинка

    14 5 Отговор
    А, ка' щяло да има връзка с изборите! Хич и не сме го и помисляли!
  • 23 Пенсионер

    6 16 Отговор

    До коментар #13 от "56565656":

    Дават,дават, недей да лъжеш. По малко дават, ама дават. Предишните нищо не дадоха. Докараха кризата и 3000лева долара. Мъки човешки и сълзи. Това ли искаш да се върне? Полският данък кой го прие...а?

    Коментиран от #26

  • 24 Stone face

    13 5 Отговор
    Повервахме и от първия път. С това миловидно, засмяно и красиво ангелско лице нема как да не верваме.

    Коментиран от #33

  • 25 Пенсионер

    5 15 Отговор

    До коментар #20 от "ами":

    Недей да лъжеш. Всички ще трупат, кой повече,кой по малко, но ще има трупане. А... ич както беше при предишните? Това ли искаш?

    Коментиран от #28

  • 26 5ко

    12 7 Отговор

    До коментар #23 от "Пенсионер":

    К'во става, бе френд? Зацикляш нещо? Добре са ти сварили боба тея герберасти!

    Коментиран от #48

  • 27 десен

    7 15 Отговор
    Браво, Сачева!!! Кандидатирай се за Президент.
  • 28 ха-ха

    9 7 Отговор

    До коментар #25 от "Пенсионер":

    Ами, те предишните и по-предишните, бяха същите. И по-предишните на предишните и те, само че, бяха от друг цвят. Или имаш в предвид, по-предишните ... :-)
  • 29 Чума

    14 7 Отговор
    В Румъния - 40 %! ...в Герболандия - 5 % ?????????????????????????????????

    Коментиран от #31, #35

  • 30 На чумата

    7 6 Отговор
    ...вярва !...ако не беше трагично щеше да е ,комично - не Народ а ...

    Коментиран от #36

  • 31 ЦРУ

    5 10 Отговор

    До коментар #29 от "Чума":

    В Румъния ....САТРАПА ич Чеушеско - на решето !!!!! В БГ ....САТРАПА Т.Ж. в БОЯНА ....В Румъния - Президент ЕВРОПЕЕЦ...със ГЕРМАНСКИ КОРЕНИ.......в БГ - пРезидент русофил ЧАКАЩ след мандата обвинение от ГЕШЕВ в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ....и искане на ДВЕ ДОЖИВОТНИ ....а за призив за БУНТ и ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ .....още една ДОЖИВОТНА....ОБЩО ГЕШЕВ ще иска ТРИ ДОЖИВОТНИ за Р.Р. !!!!! И ако това не ви " ОТВОРИ ОЧИТЕ " ..... БГ е единствената страна от бившия соцлагер....която за мин. - председатели е имала 4 ( ЧЕТИРИ ) със ДВОИНО - българосъветско гражданство !!!
  • 32 Българка

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    До българка моля, обърнете внимание на правописа си. Постоянно ви го пишат другите коментатори.
  • 33 Пенсионер

    5 12 Отговор

    До коментар #24 от "Stone face":

    Ще трябва да и повярваш, защото тя е професионален бисер.Народа трябва да я пази и уважава. Никога България не е имала такъв умен социален министър.

    Коментиран от #38, #42

  • 34 Гост

    5 12 Отговор
    Деница Сачева реши изборите на ГЕРБ. Пенсиите са и в кърпа вързани. Половината да гласуват, напълно достатъчно.
  • 35 Пенсионер

    5 9 Отговор

    До коментар #29 от "Чума":

    По добре нещо, отколкото нищо. А...ич? 50 лв всеки месец допълнително към пенсиите. Засрами се.
  • 36 Пенсионер

    7 6 Отговор

    До коментар #30 от "На чумата":

    Комичния си ти,че ти е широко около вратът. Един ден, като станеш пенсионер ще го видиш как е...?
  • 37 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "1366":

    Напиши го още веднъж.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Афера

    6 3 Отговор
    Глигаааан
  • 40 Реалист

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Еее":

    Ще видиш кой е благодарен, на изборите като ГЕРБ ги спечели със смазващо мнозинство. Тогаз ще има да заекване.
  • 41 Реалист

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "Виалба":

    Народа и повярва. Един ден ще стане Президент на България. Може и министър-председател. Каквото пожелае, Народа ще гласува за нея.

    Коментиран от #52

  • 42 Умна е

    9 7 Отговор

    До коментар #33 от "Пенсионер":

    разбира се, нали е тръгнала от 3-годишна на университет твоята щандартенфюрерка.
    Абе вие тролеите никакво въображение нямате.

    Коментиран от #44

  • 43 chi

    10 5 Отговор
    Само тъпите си мислят, че няма нищо предизборно!
  • 44 Пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #42 от "Умна е":

    Не я познавам лично, но е голям капацитет.

    Коментиран от #50

  • 45 5933

    6 3 Отговор
    Индексация на пенсиите! Към 2020 год.
    Тия 5% са гавра с барода.
    От 11 год. не са индексирани пенсиите.
  • 46 5933

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Пенсионер":

    Пак не си си пил хапчетата, толче.
  • 47 900000

    7 3 Отговор
    Има ли още наивници да се връзват на идиотските ЛЪЖИ на боковите пуделчета???
  • 48 5933

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "5ко":

    Той/тя си е зациклил/а по рождение.
  • 49 оставка

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Еее":

    Ами популизма просто не върви вече. Хората искат нормална държава, в която да работят и получават нормални доходи за издръжка на семействата си , а не подаяния от разни крадливи мафиоти. Също така народа си иска и здравеопазването, качественото образование и много нормални неща за цивилизованите общества, които некадърниците за 10 години унищожиха и по тоя начин изгониха младите хора.
  • 50 повърнах

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Пенсионер":

    И аз не я познавам, но само като я видя и повръщам. Мисля , че трябва да забранят на телевизиите да излъчват нейни изказвания, защото има пагубно влияние за подрастващото поколение. Тази жена лъже непрекъснато - проследете изказванията и.
    Днес едно, утре друго и така има случаи , в които цяла година казва различни неща по един и същ казус - примера е за песниите на родените 60 г.
  • 51 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    3 10 Отговор
    ТАЯ ЖЕНИЦА ВИ ПОБЪРКВА, ДРУГАРИ ОТ БСП

    Коментиран от #63, #65

  • 52 сачевагнус

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "Реалист":

    Тая вече е политически труп и тя си го знае . Но явно си е изпълнила плана за чекмеджето и я вълнива единствено да го опази след падането на ГЕРБ от власт.

    Коментиран от #54

  • 53 САЧЕВА.......МОКРИЯТ СЪН НА....БСП

    5 4 Отговор
    НЕ МОЖЕ ДА СПИТЕ ПО ЦЕЛИ НОЩИ, ДРУГАРИ ОТ БСП
  • 54 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "сачевагнус":

    КАТО ГЛЕДАМ РЕЗУЛТАТА ОТ ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ....САЧЕВА ПАК ЩЕ Е МИНИСТЪР
  • 55 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    3 6 Отговор
    САЧЕВА ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ПО 40 ЛВ НА ДЕТЕ....А БСП КВО ИМ ДАВА....СВЕТЛО БЪДЕЩЕ
  • 56 Българка

    5 3 Отговор
    Aми тaкa e. 30 гoдини нa пeнcиитe никoй нe oбръщaшe внимaниe, ocвeн някaкви дрeбни пoдaяния, кoитo ce прaвeхa и нeщaтa лoгичнo cтигнaхa дo зaдънeнa улицa. ГEРБ в тaзи cлoжнa зa cтрaнaтa oбcтaнoвкa, oцeни нeщaтa и oбърнa внимaниe нa пeнcиoнeритe c рeaлни прeдлoжeния. Тoвa oтнoшeниe ce oцeнявa пoлoжиeтeлнo oт пeнcиитe, кoeтo и щe дoнece нa Бoриcoв нoвa пoбeдa нa прeдcтoящитe избoри. Нeйкoвци, Кaлфинци, Шулeвки и пр., излишнo прaвят нaпъни дa oмaлoвaжaт дeйcтвиятa нa кoлeжкaтa им, coц.миниcтър Дeницa Caчeвa. ГEРБ c eдни гърди ги изпрeвaри. Тoвa e пoлoжeниeтo.
  • 57 Българин

    5 3 Отговор
    Нямa врaбчeтa, нямa гaрги. Вcичкo нa тoзи cвят e ПOЛИТИКA! Взeмeтe, брaкa, любoвтa и тe ca cъщo ПOЛИТИКA! Прeвeдeнo пo прocтичкo, визирaм пoгoвoркaтa: "ИНТEРECA КЛAТИ ФECA". Пeнcионера влизa в мaгaзин, бъркa в джoбa и иcкa дa cи купи cирeнцe и млeкцe. E, ми нямa пaри и кaквo прaви пeнcионера? Пълни oчи, прaзни джoбoвe. Дa, aмa зa нaчaлo му дaли 50 лeва нaли?! И oщe щe имa, ваучери 120 лева и т.н...ГEРБ улoви мoмeнта и е нa път вярнo дa гo oтрaбoти. Избoрнaтa пoбeдa, пeнcиитe нa тeпcия щe я дaдaт нa бaт Бoйкo. Прocтo кaтo бoбeнo зърнo.

    Коментиран от #61

  • 58 JEFF

    3 3 Отговор
    Вечни протести и избори всяка година, пък нека не е предизборно харчене.
  • 59 питащ

    4 4 Отговор
    Ей недоразумение такова, пенсия се определя според осигурителен стаж и внесени осигурителни вноски! Значи лица които нямат никакъв принос към осигурителната система ще получават увеличение, а другите които са се осигурявали редовно не. Кой нормативен акт ти дава това право бе?

    Коментиран от #60

  • 60 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "питащ":

    Питай костовара Иван Нейков. Той добреи смота нещата. Той добре ще ти го обясни.

    Коментиран от #64

  • 61 5933

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Ваучерът от 120 лв. щял да бъде еднократно за най- бедните пенсионери. Дали ще го дадат, не се знае.

    Коментиран от #67

  • 62 Пенсионер

    2 3 Отговор
    СЕГА ТРЯБВА ДА ЗАЛОЖИТЕ ЕСЕНТА В БЮДЖЕТ 2021 ГОДИНА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ВСИЧКИ СТАРИ ПЕНСИИ,КАТО СЕ ПРЕИЗЧИСЛЯТ СЪС СРЕДНО ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОХОД ЗА 2020 ГОДИНА?!ДО КОГА ЩЕ ОБРИЧАТЕ СТАРИТЕ ХОРА С ТРУДОВ СТАЖ 40 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА.
  • 63 веселяк

    2 3 Отговор

    До коментар #51 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Щооо, теб не те ли плаши визията и? Корав си, евала!
  • 64 питащ

    1 3 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Първо прочети КСО в раздела за осъвременяване на пенсииите и тогава коментирай. Увеличаването на едни пенсии с различен процент от другите е в нарушение именно на този нормативен акт. Това увеличение е осъвременяване на посочените пенсии. Какво говори Иван Нейков не е важно, важно е какво казва КСО!
  • 65 Stone face

    6 3 Отговор

    До коментар #51 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Знаете ли какво по-точно в тази жена наистина ме побърква? Акцента и когато говори английски. Никога не съм чувал по-отвратително произношение на английсла реч, а съм слушал доста произношения в Англия. Мислех си, че най-гадно е произношението на литовците и африканците, обаче тази ги бие като шкембе у довар. Отвратително швабско произношение. Барем малко финес да имаше у тая персона.

    Коментиран от #66

  • 66 Наблюдател

    3 4 Отговор

    До коментар #65 от "Stone face":

    Празни приказки. Изключително умен човек! Деница Сачева, е бъдещият Президент на РБългария.
  • 67 Реалист

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "5933":

    Пишеш глупости. Ще го дадат разбира се.
  • 68 Няма лошо

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Пенсионер":

    Критерий за кой прав, кой крив са поставените (+) или (-). По-добре вместо да се говори за 3000 долара, да се каже, че пенсията по онова (соца) време била 70% от брутната заплата.

    Коментиран от #75

  • 69 Хобит 19

    1 2 Отговор
    Не в тикви а в кратуни.
  • 70 Тази

    1 4 Отговор
    За затвора е .

    Коментиран от #73

  • 71 В затвора

    0 5 Отговор
    Веднага
  • 72 гого

    1 3 Отговор
    Минимални и максмални пенсии се увеличават с 20 %,от 1 януари.Останалите само с 5%и то от 1 юли.Защо не са и те от началото на година? И това ако е сравеливост,нито е законно,нито е морално!

    Коментиран от #74

  • 73 Минувач

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "Тази":

    Какъв затвор бълнуваш. Министър Деница Сачева е бъдещият Президент на РБългария. Голям специалист, прави много за хората и е завършен хуманист в пълният смисъл на думата.
  • 74 Пенсионер

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "гого":

    Бъди благодарен и на това, че предишните и това не правеха. А...ич?
  • 75 Пенсионер

    5 0 Отговор

    До коментар #68 от "Няма лошо":

    По времето на соц-а така беше, ама него го няма. Сега сме капитализъм. Маркс и Енгелс, много добре са обяснили,що е то капитализъм. Хак да ви е.
  • 76 Marinov

    1 4 Отговор
    БОЖЕ спаси България от такива персони, още повече те да са властващи и то и министри??? Да се вземат на ЮРОШ заеми от милиарди за да се раздават предизборно и заробват поколенията и народа ни и с това да се твърди че се увеличавали доходите на народа ни си е ДИВ Цинизам и Умопомрачение на Властимащите!

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Marinov

    0 4 Отговор

    До коментар #77 от "Реалист":

    На Реалист: ПРЪЦКО, А Вразумей : Че Да се вземат на ЮРОШ заеми от милиарди за да се раздават предизборно и заробват поколенията и народа ни и с това тази Госпожа непрекасноато да маниполира и твърди че се увеличавали доходите на народа ни си е ДИВ Цинизам и Умопомрачение на нея и Властимащите!
  • 79 Пенсионер

    3 1 Отговор
    На снимката горе виждам следващият Президент на България. Това е г-жа Деница Сачева. Компетентна, умна, знаеща.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове