21 Октомври, 2020 14:30 33 188 32

Румен Петков за маските: Помним как направиха на луд Кирчо Ананиев

  • румен петков-
  • любомира ганчева-
  • кирил ананиев-
  • пресконференция-
  • маски-
  • абв

Европейската комисия показа жълт картон на енергийната стратегия на правителството на Борисов, обяви зам.-председателят на АБВ Любомира Ганчева

Румен Петков за маските: Помним как направиха на луд Кирчо Ананиев - 1
Снимка: БГНЕС

Искам да видя двете гълъбчета на здравната система - министъра на здравеопазването и "лекар номер едно", как ще издържат осем часа с маска. Това коментира лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция на АБВ, цитиран от телевизия "Евроком"

Защо е нужно да се носи маска, като се разхождаме в парк Витоша, попита той.

"Помним как Кирчо Ананиев беше направен на луд - в 10ч. с маски, а в 14ч. - не", добави Петков.

Според него е нужно гражданите да изразят мнението си срещу абсурдните мерки и уточни, че е важно да има ограничения, за да се спре разпространението на вируса.

Европейската комисия показа жълт картон на енергийната стратегия на правителството на Борисов. Това обяви зам.-председателят на АБВ Любомира Ганчева по време на пресконференцията.

Тя посочи, че не се придвижват мерки за преодоляването на замърсяването на въздуха. Според нея ще бъде трудно правителството да получи средства по програми на Европейския съюз, защото стратегическите документи не дават конкретика.

"Преди няколко месеца ни се обясняваше, че правителството трябва да остане на власт, за да подготви проектите за следващия програмен период на Европейската комисия", допълни Ганчева.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 160 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпросния

    201 33 Отговор
    Кирчо си е от всякъде за затвора !

    Коментиран от #25

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    233 61 Отговор
    прав си господин РУМЕН ПЕТКОВ искат да ни зомбират да ни правят л безволеви немислещи ХОРА това е работа на ГЕРБ на БОРИСОВ

    Коментиран от #23, #26

  • 3 Ха ха ха

    82 201 Отговор
    моля, моля, пикаещи в шадравани пЕАни болшевики да не дават наклок на ...... ; )))))))
  • 4 цербер

    163 33 Отговор
    Защо е нужно да се носи маска, като се разхождаме в парк Витоша?- попита той. ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ВЛИЗАТ КОМАРИ И ДРУГИ БУБОЛЕЧКИ В НОСА.

    Коментиран от #17

  • 5 очевидец

    124 32 Отговор
    И гербуляка и ти Руменчо сте от едно котило. На всички мястото ви е при бай Ставри. Какво ще кажеш за Чолата и гнусните полицейщина и по твое време. И ти и сегашните гербаджийски крадци сте работили единствено за мачкане на народа с ботуша на врата.

    Коментиран от #19

  • 6 адаша

    100 27 Отговор
    На Витоша може и без маски , но около шадраваните ще трябва да се носят...
  • 7 електрошок

    64 23 Отговор
    Европейската комисия показа жълт картон на енергийната стратегия на правителството на Борисов. Това обяви зам.-председателКАТА на АБВ Любомира Ганчева. ЗАТОВА ХАМЕРИКЕЙШЪНЦИТЕ ИСКАТ ДА СЕ НАСТАНЯТ ТУК С АРМИЯТА СИ И ЗА ТЯХ ДА ИМА ЯДРЕН ЕНЕРГИЕН БЛОК.

    Коментиран от #10

  • 8 и тоя честен

    116 24 Отговор
    Някога Румен го мразех толкова, колкото сега мразя Борисов и хунтата му . Няма отърване от тези корумпирани сталинистки милиционери.
  • 9 Румен

    109 32 Отговор
    Аз съм господаря на моето тяло . Няма да нося маска. Кои са тези бирници в сегашно време, че да кажат какво да правим. Ние несме ги избирали с наше съгласие. Май——-та ви кърлежи
  • 10 е и какво

    69 35 Отговор

    До коментар #7 от "електрошок":

    Колко години трябва да сме само под руско робство ? САЩ или Русия , няма значение, но има голямо значение да си зависим само от един доставчик монополист, защото енергийната зависимост си е робство.
    А и до колкото си спомням сме в НАТО и ЕС и ролята ни на троянски кон е много унизителна - но ние българите нямаме такива ценности, за нас лъжите и дребния тарикатлък са гордост.
  • 11 Биби Кинг

    34 70 Отговор
    Румба не се коси баце, на гьон сурат маска не се носи! Е глей мене,кольегата генерал Мразеф си ходим без маски! Е на него му викат от скоро "Естонеца", ама той си знае защо!
  • 12 рзок

    70 15 Отговор
    А бе, и те си една китка росна....Ама в случая си прав!

    Коментиран от #18

  • 13 6746

    45 21 Отговор
    Ти не с маска, а с памперс щеше да ходиш из затвора да не ти изпадат джигерите ако бяхме нормална държава.
  • 14 Просветен илюминат

    81 12 Отговор
    Дали е възможно министъра на здравеопазването да даде смислено обяснение как се пазим от вируса навън с маски,в магазини и други учреждения пак с маски,а в кафенета,барове и ресторанти без маски?Децата в час без маски след час навън с маски.
  • 15 Най - умният

    34 14 Отговор
    Веднага слагайте маски. Да мре вируса. И после...
  • 16 Аз.....

    20 3 Отговор
    Аааа Кирчо,па вземете си го у АБВ нали е от ваше
  • 17 Един

    31 9 Отговор

    До коментар #4 от "цербер":

    Специално за паркове, в това число и Витоша може спокойно да се разхождате без маска.Четете преди да плюете!
  • 18 Един

    30 10 Отговор

    До коментар #12 от "рзок":

    Защо Руменчо не каже дали е разрешено всеки да пикае където завари и по-точно във фонтаните??????????
  • 19 Глупак 13

    29 5 Отговор

    До коментар #5 от "очевидец":

    Чората,а не Чолата очевидец с две гънки,а за споменатия 60% знаят какъв беше и дали е незаслужено
  • 20 Лея 13

    25 9 Отговор
    И този тулуп, изваден от нафталина и той мнения и съвети раздава!?Тая държава няма да прокопса скоро!Ето такива оядени хрантутници на държавата да дават безхаберни съвети-това се казва гьонсуратлък.
  • 21 Рашку

    19 4 Отговор
    Сравнете:- в казармата ни заповядваха да преместим камъните : от това място до онова и обратно. Ние местехме и се хилехме. Сега сутрин е едно, по обедно време наопаки, а вечер......
  • 22 Помнещ

    12 6 Отговор
    Помним как пика във фонтана
  • 23 Бил Гейтсоид

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нищо не можете да направите!Ще ви чипираме и това е!Ако не стане с 5G ще го направим като ви сложим наночиповете в храната.
  • 24 аз съм Веска

    9 3 Отговор
    Разочароваш ме . НЕ СИ ВНИМАВАЛ : МАСКИ НА ОТКРИТО СЕ НОСЯТ ,КЪДЕТО ИМА СТРУПВАНЕ НА ХОРА . ВИТОША КАК Е .
    АКО ИМА СТРУПВАНЕ ... И ТАМ ....
  • 25 Грую

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въпросния":

    Аз пък си мисля, че е човек който си тежи на мястото. Той е доайен на Министерството на финансите. Май няма друг, който да е от толкова отдавна там, а това е впечатляващо.
  • 26 Джони

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ей комунистическо зомби към Р. Петков ще се обръщаш с другарю Петков. Иначе той ще се ядоса и ще опикае всички фонтани в София, защото Плевенските вече ги е опикал. Ако бяхме нормална държава за гафовете които е допуснал за двете години като министър на Мвр Р. Петков, както и по делото Акрам той щеше да лежи в затвора дълги години, а не да дава акъл и критики. Но така е в комунистическа България най виновните за случилите се икономически катастрофи и грабежи от забранената като престъпна организация руската Бкп през 2000г в парламента, преименувала се в Бсп, Дс няма осъдени, а все още има избиратели лапни шарани да гласуват за тях, въпреки, че вече са останали 80 хиляди членове Бсп продължава да ни управлява чрез подставени лица и присъдружни партии от клуба на кагабееца Леонид Решетников.
  • 27 Токо

    3 2 Отговор
    Румене .... Трай бе пианде такова ! Де що е Румен за нищо не става !!! И единият Румен и Другият Румен да им биеш главите една в друга до припадък !
  • 28 Чопърцила

    2 1 Отговор
    Г-н Петков трябва да използва всеки повод за критика към настоящата власт, защото изборите наближават, и ако не се върне към партията-майка ще остане само с мотоциклетната федерация, а там парите отдавна са излапани.
  • 29 БСП

    2 2 Отговор
    НЕГРАМОТЕН КОМУНЯГА В СЯНКА. ВИДЯХМЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИШ.
  • 30 Маргита

    3 0 Отговор
    Не са 8часа,а 10..часа.и повече.Пътуване до работа...обратно...пазаруване....
  • 31 КИТАЙ

    0 0 Отговор
    В Китай вируса си отива защото те по навик заради замърсяването на въздуха носят маски и то с активен въглен заради смига.
    А вие не носете маски.
    Защо хирурзите оперират с маски.
    Обикновенни хирургически маски.
    Я мислете с главите си.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове