Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 18:50 14 187 115

Поредна жертва на прехвърлянето по болници в Пловдив

  • стамболийски-
  • пловдив-
  • болници-
  • починал-
  • жертва

Нямаме претенции, даже благодарим на лекарите от УМБАЛ „Свети Георги“ за отношението, но докторката в Окръжна носи вина за смъртта на баща ми, твърди Николай Недев

Поредна жертва на прехвърлянето по болници в Пловдив - 1
Елена Недева и синът й Николай недоумяват защо Йордан беше оставен да умре

Мъж на 70 години от Стамболийски е починал, разкарван от болница в болница в Пловдив. Неговият син Николай Недев разказа пред "ПловдивПрес" за случая.

70-годишният Йордан Недев е имал сърдечно заболяване и сънна апнея, състоянието му се влошава на 12 ноември и близките му търсят Бърза помощ. Откаран е в УМБАЛ „Свети Георги“ – Хирургиите на „Пещерско шосе“, където са му направени изследвания и два бързи теста за коронавирус с отрицателен резултат. Оттам, след консултация с Регионалния координационен център е препратен за прием в МБАЛ „Пловдив“ с влошено дишане и кислородна сатурация 70%, като нормалните стойности са над 95%. Лекарка от бившата Окръжна болница обаче отказва да го приеме и го съветва да си купи апарат за дишане. Възрастният мъж е върнат в дома си, но състоянието му продължава да се влошава. На следващия ден отново с линейка е откаран в Хирургиите на „Пещерско шосе“. Накрая пациентът е закаран в МБАЛ „Иван Рилски“, но състоянието му вече е тежко и след един ден мъжът умира.

„Баща ми можеше да живее, но лекарите не направиха нищо, а в продължание на повече от 24 часа ни размотаваха“, възмущава се синът на Йордан Недев.

Ето и емоционалния разказ на Николай Нeдев за случилото се с баща му:

Баща ми почина на 17 ноември, имаше сърдечно заболяване и сънна апнея. На 12-и се почувства зле. Аз бях на работа, майка ми вика Бърза помощ. Лекарският екип установява, че сатурацията на кислород в кръвта е ниска – 70%. Линейката го кара на Хирургиите на „Пещерско шосе“ , защото такъв е редът – спешните случаи от Стамболийски минават първо оттам. Започва дългото чакане, на първия етаж в Спешното. Баща ми стои там от 11 часа до 18 часа. Направени са му два бързи теста за коронавирус, и двата са отрицателни, както и някакви изследвания. Майка ми е попитала лекарите какво се случва и защо толкова дълго трябва да чакат, а те са отговорили, че му търсят място, където да го приемат.

След 18 часа му дават документите, насочен е от Регионалния координационен център като пациент с влошено дишане, сатурация 70% и два отрицателни теста и казват, че трябва да бъде приет в УМБАЛ “ Пловдив“. Междувременно и аз успях да отида при тях. С линейката отиваме в бившата Окръжна болница. Трима лекари го преглеждат само със слушалка. Д-р Даниела Бельова, която също го прегледа, му каза: „Аз и да те приема, пътеката е такава, че ще те изпиша след 4 дни в същото състояние. Ти трябва да си купиш апарат за дишане“. Въпреки че в документа от УМБАЛ „Свети Георги“ пишеше, че е за прием, лекарката не го прие в УМБАЛ „Пловдив“. Обадихме се на личната му лекарка и двамата с нейния съпруг, който е кардиолог, останаха възмутени, че с такива показатели не приемат баща ми в болница. В 22,30 часа го прибрахме вкъщи в Стамболийски. Междувременно продължи да се влошава. На следващия ден, 13 ноември, викаме отново Бърза помощ. Карат го пак в Хирургиите на „Пещерско шосе“.

Оттам отказват прием и ни дадоха един документ без печат и подпис, в който пише, че е с COVID, а PCR тест не са му правили. Настояха да го караме в Инфекциозна. Обадихме се пак на личната лекарка, която ни казва: „Той има температура, с два бързи отрицателни теста е и ако го вкарате в Инфекциозна сред заразените, ще го изтървете за часове“. Лекарят в линейката се обади в РЗИ и обясни, че баща ми е с два отрицателни теста и че на дадения документ, че е с COVID, няма нито подпис, нито печат.

Лекарят в линейката предложи да го закараме в болница „Иван Рилски“. Там вече го приеха, но сатурацията му беше 40% и в тежко състояние. На втория ден ни се обадиха, че баща ми е починал. Нямаме претенции, даже благодарим на лекарите от УМБАЛ „Свети Георги“ за отношението, но докторката в Окръжна носи вина за смъртта на баща ми, твърди Николай Недев.

Ако първия ден лекарката в УМБАЛ „Пловдив“ го беше приела в болницата и му бяха оказали нужната помощ, можеше да е жив“, смятат Николай и майка му Елена .

Николай Недев заяви, че ще се консултира с адвокат, а също и с Българския хелзинкски комитет и ще заведе дело.

„В 21 век подобно отношение към хората е абсурдно. Не може цял живот да си плащаш здравните осигуровки и да не ти окажат медицинска помощ. А да те оставят да умреш, разкарван от болница в болница. Какъв е този хаос в здравната система? Хората, които са с други заболявания и нямат COVID, къде да се лекуват“, пита мъжът, който преди дни е загубил баща си.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто

    87 12 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема. Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. А някои обясняват как лъжели и надували болните. Лъжат, но не като надуват, а като изкуствено намаляват чрез целенасочено не тестване.
    Честит законен геноцид на всички мерки не са необходими нали.

    Коментиран от #9, #66, #92

  • 2 Трябва

    52 2 Отговор
    да свиквате. Това са новите реалности.

    Коментиран от #8

  • 3 КОТарАК

    75 4 Отговор
    ,,Оттам отказват прием и ни дадоха един документ без печат и подпис, в който пише, че е с COVID, а PCR тест не са му правили'' без коментар

    Коментиран от #14

  • 4 падналия ангел

    64 4 Отговор
    Всъщност човека пак е починал заради коронавируса! Жалка работа сме!
  • 5 ужас

    65 1 Отговор
    Има ли пилот в самолета !!

    Коментиран от #13

  • 6 Диагноза

    29 5 Отговор
    Ковид на сърцето.
  • 7 Значи

    8 63 Отговор
    за да спадне кислорода в кръвта до 70%, дядото е бил дни наред зле. През това време бабата къде е бляла?

    Коментиран от #113

  • 8 Не си прав

    23 4 Отговор

    До коментар #2 от "Трябва":

    вече 30 години търпим време е за промяна!
    Казаха кога пускат ваксината на BioNTech и Pfizer ;)
  • 9 КОТарАК

    9 19 Отговор

    До коментар #1 от "Просто":

    абе ти няма ли да се спреш с тоя глупав спам? какво доказваш-че има грип който никой не отрича и че той е опасен само за хората на възраст и с придружаващи заболяания ли? изкарай статистика по възрастова група на починалите!
  • 10 Можеше да

    24 8 Отговор
    опитат в Пазарджик. Сега сериозно. Сигурно всичките им апарати са ангажирани с ковид болни. Това е ситуацията за съжаление. Умират и много по-млади хора.
  • 11 розово

    23 2 Отговор
    Нямаш ли covid обречен си.Няма логика.То и с африканската чума нямаше логика при действията.

    Коментиран от #12

  • 12 Ловец БГ

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "розово":

    Заради тази чума изтребиха свинете в ЕС и този сезон няма едно прасе.
  • 13 За овце

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "ужас":

    Има ШИФЬОР.
  • 14 По Мутафчийски

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    С този документ е можел да се докопа до респиратор и сега да е жив. Кориозно, но е факт.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оставка#

    14 6 Отговор
    Боко!!!!Великан си-най-добрия -нешастник ....
  • 17 Спасете Пловдив

    38 2 Отговор
    Спрете да лъжете от Пловдив. Уволнете областната компаньонка от момичетата на Ванко 1.освободете лекарите от тази жена с уникално самочувствие, че е защитена. Бойко разкарай я, тя си мисли колко е защитена, щото й сменили името и годината на раждане. Спасете лекарите, тя дава идиотски заповеди, но нищо не е онлайн за да се вижда.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 4 Отговор
    има бяла мафия

    Коментиран от #52

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 3 Отговор
    БЪЛГАРИЯ е на второ място по смъртност от ковид в света
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 5 Отговор
    БОЙКО тиквоооооооооооооооооооооооооооооооо до кога
    до кога ще морите ХОРАТА психо садисти такива

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Д-р Хаус

    27 6 Отговор
    Убеден съм, че въпросния човек е влязъл в статистиката на починали от Ковид, въпреки отрицателните си тестове. В такова време живеем, вече няма други болести, всичко се пише Ковид и това е

    Коментиран от #49, #108

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 един Толуп

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    еЙ ВИЖ КОМ 15 ТОВА Е ТЕЛЕФОНА НА ТВОЯ БОЙКО ОБАДИ МУ СЕ И СТИГА СИ РЪСИЛ ПРОСТОТИИ ПО ЦЕЛ ДЕН ТУКА.

    Коментиран от #29, #58

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор

    До коментар #26 от "един Толуп":

    ДОВИЖДАНЕ лошо ЧОВЕЧЕ

    Коментиран от #39

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бойко, що мълчиш. Махай я

    31 1 Отговор
    Пловдив е тежко. Едно след друго глупави решения на областната. Нека тази жена да бъде уволнена, нека поеме човек, който знае и може. Тази жена е била компаньонка, тя не може. Ние лекарите сме подложени на страхотен хаос заради нея, грешни заповеди. Обърква болниците.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хахаха

    13 0 Отговор
    "Николай Недев заяви, че ще се консултира с адвокат, а също и с Българския хелзинкски комитет и ще заведе дело."
    Николай, ако не си тъмнозелен БХК няма да ти обърне внимание, да знайш
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Перо

    14 1 Отговор
    Къде е оная мишка от Банкя и ботоксовия гей,селяндур?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Софянец

    7 1 Отговор
    Да идем масово да питаме Бойко.
  • 39 един Толуп

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ БУКВИ ОТ НИКА ТИ СИ ГИ ЗАВРИ ЗНАЕШ КЪДЕ.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Прасчо

    6 3 Отговор
    То наистина хората взеха да мрат по улиците само че от "мерките"
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    гледам и не вярвам на ушите си

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Hoho Boho

    15 1 Отговор

    До коментар #24 от "Д-р Хаус":

    Тази статистика почва да губи смисъл.
    Скоро хората, които умират
    понеже не са получили болнично лечение,
    ще станат повече от тези,
    които са починали от, със или покрай Ковид.

    иначе тази статистика я следях
    за да видя как се развива епидемията
    ...вече няма да ми върши работа
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Стоян":

    СТОЯНЧО има много лоши ХОРА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 По Мутафчийски

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Има и дефицит на психиатричната помощ.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко":

    СТОЙКО унисона рекета са във ГРАД ВРАЦА но са предупредени то и аз не бива да се заяждам но ми крадът ника и пишат глупости който не съм писал

    Коментиран от #61

  • 56 Hoho Boho

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Стоян":

    Пишете ме и мене във фен клуба
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "един Толуп":

    господине нямате елементарно възпитание на училище не си ли ходил на възпитание не са ли те учили то ти имаш пропуснати първите седем години възпитание личи това защото мразиш ненавиждаш индвалиди и ХОРЯ В неравностойно положение БЛАГОДАРЯ да ти се връща лошо човече

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Миро

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Просто":

    Да! И не налагат национална карантина защото ще трябва да помагат :)))) доброволен геноцид
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Васил

    7 0 Отговор
    Вече държавата е тотал щета и то за няколко месеца я съсипаха.
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Стойко":

    СТОЙКО въпреки защото ВАЛТЕР ПАПАЗКИ е в ЮАР има си ХОРА ДАЖЕ НА йордан тонов пръча КОЙТО пазят ХОРАТА във ВРАЧАНСКО такива са ГЛАВЕСТТИЯ КВИЦ РОСКО НИНА МАКЕДОНСКА ЗЪБ МИШКИТЕ от КОЗЛОДУЙ а брат ми е АНАТОБИ културиста от бандата на главестия приятна вечер приятелю СТОЙКО

    Коментиран от #76, #78

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Behemoth

    5 0 Отговор
    Ама какъв път откри Баце днеска .....вируса минава и заминава ама асфалта остава...

    Коментиран от #82, #86, #105

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Гербер- Богаташ":

    господине ако имаш ЧЕСТ ДОСТОЙТНСТВО престави се тук и кажи какво се заяждаш или си клавитурна мишка истинските мъже не се крият зад анонимност ажи кой си лесно ще те открия МАРИНЕЛА НИКОЛОВА кметичката на КОЗЛОДУЙ е от герб така затова бъди мъж а не мишка и кажи кой си що си изглежда и ти мразиш ХОРА НВ ВЕРАВНИСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ айде разкрий се бъди мъж не мишка

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Behemoth":

    асфалта не храни не лекува а ако караш кола карай умно стигни жив

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ГЕРБЕР БОГАТАШ

    0 4 Отговор
    смърт на БОЖКОВ

    Коментиран от #93, #104

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ДРУГАТА ИСТИНА

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Просто":

    Смъртността е по-висока, но не заради Ковид ! Заради стреса, липсата на лечение, закъснялата диагностика и нежеланието на хората от страх да отидат в болница.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "Васил Божков":

    господине вие не сте господин ВАСИЛ КРУМОВ БОЖКОВ не се крий като мишка в чужди никове
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    даже вчера болница в ГРАД ВАРНА НЕ искаха да приемат бремена госпожа с ковид та това е жестокост

    Коментиран от #97

  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    има ДОКТОРИ и ДОКТОРИ

    Коментиран от #98

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Оставка и уволнение

    7 2 Отговор
    В Пловдив вече се видя пълния хаос създаден в болниците. Затова областната иска от Об. Съвет 163000лв за морга. Да има къде да крие умрялите. Ужасно е, жалко е, грозно е. А, ние лекарите се борим и работим с последни сили, но заповедите ни разбиват.
  • 100 Ужасът

    2 2 Отговор
    На Бойко системите работят перфектно.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дофтур

    3 2 Отговор
    Незабавно повишаване на заплатите ни поне с 5 бона годишно !
  • 103 тъжно

    7 0 Отговор
    Такава е практиката у нас от много години насам, сега покрай коронавируса, много лекари решиха да им е лесно - дават документ на всеки болен от кквото и да е, че има ковид и го прехвърлят в инфекциозна болница (ако има такава). Нещастието на пловдичани и околията е, че в Пловдив все още има такава болница - останала от 1900-ната година явно, но пък от другите болници с удоволствие отпращат пациентите там. Лекарката от Окръжна болница казала, да си купели кислороден генератор, а най-евтините са около 2000 лв. Ако искаме възрастните ни родители да живеят по-дълго при сърдечни или белодробни проблеми, това е начин. Е, добре, а който не може да извади на мига 2000 лв. - ами умира. Това е държавата на тиквата с калинките.
  • 104 ГЕРБЕР БОГАТАШ

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "ГЕРБЕР БОГАТАШ":

    аз съм никой гавря КОЗОДОЙ защото мразя недъгавихора и съм ГЕРБЕР бияч
  • 105 дъжда

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "Behemoth":

    Там е работата, че асфалтът на тиквата се отмива с първия дъжд. Вирусът се оказа бая по-издържлив от неговия асфалт.
  • 106 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "Стойко":

    СТОЙКО кой е този ГЕРБЕР БОГАТАШ който постояно ме гаври кой се крие зад този никнейм

    Коментиран от #107

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 С тази сатурация на кислорода

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Д-р Хаус":

    дали наистина не е бил с ковид. А човек с диагноза сънна апнея трябва да има кислородна бутилка в къщи и близките му да знаят как да я ползват. Жалко за човека, но млади и далече по-здрави хора не успяват да се спасят...
  • 109 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Стойко":

    СТОЙКО кой е ГЕРБ БОГАТАШ
  • 110 Пази Боже

    8 3 Отговор
    Хора,защо плащаме ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ,а като се наложи да ги ползваш,се оказва,че няма линейки,доктори и свободни легла и ще си умреш по стълбите или в къщи без помощ.
  • 111 Бялата мафия

    5 1 Отговор
    Човека плащал здравни цял живот и му казали да си купи апарат за дишане 🤣
  • 112 Очивидец

    1 2 Отговор
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИ И РОДНИНИ! ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ, НЯМА ДОСТОЙНИ МЕДИЦИНСКИ КАДРИ. ОПРАВДАВАТ СЕ СЪС СИСТЕМАТА, А НЕ Я ПОДОБРЯВАТ. ПРЕВЪРНАХА СЕ В ХОТЕЛИЕРИ, КОИТО СИ ИЗБИРАТ ГОСТИТЕ. ДОКОГА ЩЕ СЕ УНИЖАВАМЕ ДА ГИ МОЛИМ ЗА ПОМОЩ? ОСТАВЕНИ СМЕ НА САМО ЛЕЧЕНИЕ И САМО ОЦЕЛЯВАНЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ... ПО ДОБРЕ ДА МРЕМ В КЪЩИ, ПОНЕ ЩЕ ИМА КОЙ ДА НИ ДАДЕ ГЛЪТКА ВОДА. ТОВА Е ИСТИНАТА.
  • 113 Потресен

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Значи":

    Как може да си толкова жесток. Никой няма право да ти отнема праводо на живот. Човека е могъл да живее още. Бабата къде е била. Там ли си бил та знаеш? Ограничена работа.. Не го пожелавам на никой, защото съм го изпитал същото. Но ако се случи на теб с радост ще ти задам същия въпрос!!!!! Заради такива като теб българия е на този хал!!!
  • 114 Що ривете бре?

    1 0 Отговор
    Първо искрено съчувствам на близките.Те най добре знаят как се чувстват,особено в този случай.Но кво ми ривете и точите сополи другите- колко било зле,колко били такива- онакива! Това е положението.Не може Търговско Дружество- АД( четете го,но не вдявате какво се крие) да те лекува! Първо- търговския интерес,а Клиента( не се заблуждавйте,че сте Пациенти) , е за да носи печалба. Искахте Пазарна икономика,дори скачахте- по точно родителите и дедите ви като ше,беци по площадите.Искаме,Искаме! Е, по олучихте го.В пълен обем, точно по искания от Вас модел. Парата на тезгяха байно! Иначе вън от " Дюкяна" пардон- болницата.
  • 115 кочо

    0 0 Отговор
    ИМАТ ЛИ ЛЕКАРИТЕ ЛЕКАРСКИ МОРАЛ-ДА АМА НЕ.ПОЛАГАТ КЛЕТВА ПРЕД
    БОГ МОМОН
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове