Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 15:52 4 978 67

4-ти мъж почина след размотаване между болници в Пловдив

  • починал-
  • размотаване-
  • болници-
  • пловдив

70-годишният Йордан Недев е имал сърдечно заболяване и сънна апнея, състоянието му се влошава на 12 ноември и близките му търсят Бърза помощ

4-ти мъж почина след размотаване между болници в Пловдив - 1

Мъж на 70 години от Стамболийски е починал, разкарван от болница в болница в Пловдив. Неговият син Николай Недев се свърза с медиите и разказа за скандалния случай, пише plovdivpress.

70-годишният Йордан Недев е имал сърдечно заболяване и сънна апнея, състоянието му се влошава на 12 ноември и близките му търсят Бърза помощ.

Откаран е в УМБАЛ „Свети Георги“ – Хирургиите на „Пещерско шосе“, където са му направени изследвания и два бързи теста за коронавирус с отрицателен резултат. Оттам, след консултация с Регионалния координационен център е препратен за прием в МБАЛ „Пловдив“ с влошено дишане и кислородна сатурация 70%, като нормалните стойности са над 95%.

Лекарка от бившата Окръжна болница обаче отказва да го приеме и го съветва да си купи апарат за дишане. Възрастният мъж е върнат в дома си, но състоянието му продължава да се влошава. На следващия ден отново с линейка е откаран в Хирургиите на „Пещерско шосе“.

Накрая пациентът е закаран в МБАЛ „Иван Рилски“ , но състоянието му вече е тежко и след един ден мъжът умира.

„Баща ми можеше да живее, но лекарите не направиха нищо, а в продължание на повече от 24 часа ни размотаваха“, възмущава се синът на Йордан Недев.

Ето и цялата изповед на Николай Недев:

Казвам се Николай Недев и съм син на починалия Йордан Недев на 70 години от град Стамболийски. Баща ми имаше сърдечно заболяване и сънна апнея.

Състоянието му се влоши на 12 ноември и семейството ни потърси "Спешна помощ". Закараха го в УМБАЛ "Свети Георги" – Хирургиите на "Пещерско шосе".

Там му правиха изследвания и 2 бързи теста за коронавирус - и двата отрицателни. Баща ми стоя в спешното отделение от 11 часа до 18 часа.

Майка ми е попитала какво се случва и защо толкова дълго се чака, а те са отговорили, че му търсят място къде да го приемат.

От болницата поради липса на място след разговор с Регионалния Координационен Център го препратиха за прием в МБАЛ–Пловдив след 18 часа с влошено дишане и кислородна сатурация 70%, като нормалните стойности са над 95%.

Трима лекари отново започнаха да го преглеждат със слушалка. Лекарка от Окръжна болница отказа да го приеме и го посъветва да си купи апарат за дишане.

Тя му каза, че и да го приеме, пътеката е такава, че след 4 дни ще го изпише в същото състояние и трябва да си купи апарат за дишане.

Въпреки , че в документите от УМБАЛ "Свети Георги" пишеше, че е за прием, лекарката не го прие. Баща ми беше върнат отново вкъщи и, разбира се, състоянието му се влоши.

Потресаващ разказ за последните минути на издъхнал пред болница мъж в Пловдив от съпругата му

Обадихме се на личната му лекарка и двамата с нейния съпруг, който е кардиолог, останаха възмутени, че с такива показатели не приемат баща ми в болница.

В 22,30 часа го прибрахме вкъщи в Стамболийски. Междувременно продължи да се влошава. Баща ми можеше да живее, но лекарите не направиха нищо, а в продължение на ценните за него 24 часа ни размотаваха.

На следващия ден, 13 ноември, викаме отново "Спешна помощ". Закараха го пак в Хирургиите на „Пещерско шосе“.

Оттам отказаха прием и ни дадоха документ без печат и подпис, в който пише, че е с COVID-19, а PCR -тест не са му правили. Настояха да го караме в Инфекциозна клиника.

Обадихме се пак на личната лекарка, която ни посъветва: „Той няма температура, с два бързи отрицателни теста е и ако го вкарате в Инфекциозна сред заразените, ще го изтървете за часове“.

Лекарят в линейката се обади в РЗИ и обясни, че баща ми е с два отрицателни теста и че на дадения документ, че е с COPVID, няма нито подпис, нито печат.

Лекарят в линейката предложи да го закараме в болница „Иван Рилски“. Там вече го приеха, но сатурацията му беше 40% и в тежко състояние. На втория ден ни се обадиха, че баща ми е починал.

Нямаме претенции, даже благодарим на лекарите от УМБАЛ „Свети Георги“ за отношението, но докторката в Окръжна болница носи вина за смъртта на баща ми.

Ако първия ден лекарката в МБАЛ „Пловдив“ го беше приела в болницата и му бяха оказали нужната помощ, можеше да е жив.

Смятаме да се консултираме и с адвокат, а също и с Българския Хелзинкски комитет и ще заведем дело.

В 21 век подобно отношение към хората е абсурдно. Не може цял живот да си плащаш здравните осигуровки и да не ти окажат медицинска помощ, а да те оставят да умреш, разкарван от болница в болница. Какъв е този хаос в здравната система?

Хората, които са с други заболявания и нямат COVID-19, къде да се лекуват?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2loop

    56 7 Отговор
    Мутафчийката позна, яко ще се мре заради боко

    Коментиран от #31, #40, #46

  • 2 cov4o

    8 5 Отговор
    Специалният пратеник на СЗО Дейвид Н. предупреди в интервю за швейцарската медийна компания CH Media за опасността от трета вълна на коронавирус в Европа в началото на 2021 година.

    Коментиран от #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    38 1 Отговор
    Бойко на стълбите на болницата в Пловдив:Кмете ще има ли болница?
    Кмета на Пловдив:Ще има стълби вожде!
  • 5 асд

    47 2 Отговор
    как за мaнгалитe имаше място а за българите няма ?

    Коментиран от #14

  • 6 Маргинал

    10 16 Отговор
    Тази новина не е ли от вчера?
    Ще има и други нямате търпение или имате норма за кофти новини?
  • 7 Българка

    42 2 Отговор
    Защо Борисов , здравния и образователен министър още не са арестувани за главни виновници с действия и бездействия за причиняване на смърт на много хора. Това се нарича геноцид!
    Оставки, съд и затвор упрявляващи! България е в колапс

    Коментиран от #10, #22

  • 8 реалистъ

    48 0 Отговор
    Пазете се, хора, защото ще получите инфаркт/инсулт, ще отказват да ви приемат и ще ви размотават измежду болниците и накрая ще ви пишат умрял от короната.

    Коментиран от #32

  • 9 Дельо Хайдутин

    39 5 Отговор
    Май мафията в бели престилки ще избие повече хора от короната .

    Коментиран от #49, #50

  • 10 реалистъ

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Международен трибунал да разследва Операция Ковид и да накаже всички виновници!
  • 11 Bake Rolls

    17 17 Отговор
    Хората са такива докато не се опарят , няма да повярват в нищо , за жалост . Бог да прости жертвите . Мисля , че щеше да е много по добре ако корона вируса ни беше ударил март месец по- силно , сега щеше да знаем , че не сме безсмъртни българи с кисело мляко в ръка . И сега щеше да се справим по добре . Мутафчийски искаше да ви предпази а много от вас го презирахте и боготворяхте мумията Мангъров . Може скоро да се молите да видите пак препоръките на Мутафчийски . Стадото си е стадо .

    Коментиран от #15, #41

  • 12 БАЦЕ БАЦИЛА

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "cov4o":

    А новият щам е BOJKOVD 59.....

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Така

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "асд":

    Защото циганите са електорат и гласуват, а българите викат "няма за кого" и пишат по форумите колко сме зле.
    Те затова!

    Коментиран от #19

  • 15 любопитен

    19 3 Отговор

    До коментар #11 от "Bake Rolls":

    Кой отвори заведенията, кой разреши посещенията на футболни мачове? Стадото ли беше или оператора на биологични единици? Почти всички овчари на стадото се заразиха или поне се направиха на болни! Те, богоизбраните изпревариха стадото в нарушения на наложените от тях ограничения! Но една остригана уфсъ блее, че само стадото е виновно!

    Коментиран от #23, #24

  • 16 Рошко

    16 1 Отговор
    Шушумингата тишо вместо да започва сутрин със заразени и умрели, вече да започва с със загинали в лутане и търсене на болници
  • 17 стоян

    28 1 Отговор
    Вече няма съмнение,че Боко Тиквата ще бъде съден за геноцид.Това надхвърли всякакви граници.

    Коментиран от #20

  • 18 🐷 Боко ТИКВАТА

    24 1 Отговор
    Абе по-добре вижте каква хубава маркировка има по пътищата, бе ТУЛУПИ.
  • 19 Циганин

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Така":

    На мен ми плащат, а на теб?Как е?!
  • 20 Последния Софиянец

    14 3 Отговор

    До коментар #17 от "стоян":

    Борисов ще бъде съден че накара българи да се избиват помежду си без да имат вражда.Снощи отново се проля кръо.
  • 21 Просто

    15 2 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема. Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. А някои обясняват как лъжели и надували болните. Лъжат, но не като надуват, а като изкуствено намаляват чрез целенасочено не тестване.
    Честит законен геноцид на всички мерки не са необходими нали.
  • 22 КАСКЕТура

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Трай МА.
  • 23 Bake Rolls

    13 10 Отговор

    До коментар #15 от "любопитен":

    Точно прав си , защото от март до май вируса почти не ни пипна и хората започнаха да си мислят , че изобщо го няма и тогава дойде на власт Мангърката . А управляващите както и стадото много си поверваха и се отпуснаха . Имаха цяло лято да предприемат мерки , които да смекчат втория удар но уви . Пак казвам хората са си стадо докато не видят нещо няма да повярват не ми се верва каква зима ни чака ако не вземат мерки .
  • 24 Bake Rolls

    11 7 Отговор

    До коментар #15 от "любопитен":

    А и още нещо стадото не е отваряло , дискотеките , фитнесите или мачовете . Стадото започна да пълни тези места .
  • 25 Очаквам

    9 2 Отговор
    съвсем скоро някой бесен роднина на починал по този начин да направи някоя глупост с някой от тези лекари.
  • 26 Гост

    13 2 Отговор
    Не знаете как да лекувате реалните болести, на 70 години с сърдечно заболяване и сънна апнея. От разкарвания уморихте целия народ !!!!!
  • 27 Иди и пак глаувай

    3 2 Отговор
    Такъв ще ти го нафърфорят, че ще искаш да беше умрял преди да гласуваш. Вервай ми. Хай наздраве
  • 28 Стефан

    13 1 Отговор
    А ЗАЩО пътеката за Борисов, Нинова и онова нещо Кралев пътеката НЕ Е ЧЕТРИ ДЕНА и да ги изпишат във СЪЩОТО СЪСТОЯНИЕ, всяка година бюджета ви го вдигат с 500 милиона лева и ВСЯКА ГОДИНА НЕЩАТА СТАВАТ ПО ЛОШИ И БЕЗНАДЕЖНИ, защо все хора работили по 40 години , дали си здравето и работили на смени са БЕЗПРАВНИ в собствената си държава, даже и в чужбина лекари и система се грижат в пъти по добре от нашите чакали, срам и позор за хората на власт, но те са с розовите очила, и се мислят за незаменими.

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ДоФтора

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Стефан":

    КрАднем, бе френд.Просто крАднем.Това е.И докато ние крАднем, ТИКВАТА ви показва маркировката по пътищата.Малко ли е?!НЕБЛАГОДАРНИК. :-)
  • 31 мислещ

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Още тогава си беше очевадно, че това е заплаха, и си знаехме, че ще "познае".
    И, разбира се, всички умрели ще минат в статистиката на умрелите от вируса, ако не за друго, то поне да ни натриват носа как не сме били спазвали мерки (А то не само се спазват, но даже част от заразените със сигурност са заради, а не въпреки някои от мерки)
  • 32 Ivan

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "реалистъ":

    Точно Ковид причинява инфаркт или инсулт.
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    как не ви е срам що за ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ е това
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    бялата мафия в действие
  • 35 Генерала

    7 5 Отговор
    Генерала ви казваше че така ще стане, но ковидиотите му се смеехте. Здравната система вече се срина заради ковидиотите в БГ сеещи масова зараза. Хората вече умират заради ковидиотите. Докога ще търпите тази сган?

    Коментиран от #44, #59

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    а за ромите който нищо не плащат и кючеци играят намират места и ги лекуват срам
  • 37 Мафията в бяло съществува, защото няма

    6 0 Отговор
    Работеща съдебна система, а няма работеща, защото Политиците това ги Устройва, те са Ненаказуеми, Недосагегаеми за Правосъдието!!!!
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    БОЙКОООООООООООООООООООООООООООООО
    костааааааааааааааааааааааааааа33


    уморихте ХОРАТА оставка мутри

    Коментиран от #43

  • 39 Късно е

    9 8 Отговор
    Лекарите не са ви виновни. Виновни сте всички вие които "протестирахте" и продължавате срещу мерките. Нали това искахте - отворени развъдници като училища, барове, и дискотеки. Ами получихте точно това и болниците се напълниха. Всички вие сте виновни за умиращите в момента хора които иначе биха били спасени. Айде без лицемерие да обвинявате друг - лекари или правителството.

    Коментиран от #56

  • 40 Даскал

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Това е претоварена здравна система в извънредна ситуация на пандемия. Имай уважение към хората които работят в нея. Проф. Мутафчийски е името на хирурга, от ВМА, който визираш. Нито си му на образованието, нито си му на спасените животи, за да използваш подобно фамилиарничене. За Министър-председателя на РБ важи същото. Май имаш нужда от допълнително възпитание, а то по някога е болезнено. В цял свят по болниците днес е така. А, между впрочем никой не е умрял от стоенето в линейка, или на стълби. Умрели са си от заболяванията, които имат. На покрива ли да ги сложат и ти ли ще ги обгрижваш ? Тия двамата от стълбите, са ги махнали от предишното място, за да не умрат там. По света има едни заведения наречени хосписи. Там изпращат такива хора. Чете ли по колко заболявания имат ? А чете ли колко е здравната осигуровка на работещ без екстри в Австрия на пример и пак не се справят ? Ами чети и тогава се прави на интересен по форумите.

    Коментиран от #54

  • 41 EdinotBG

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Bake Rolls":

    Приятел, много се радвам на такива като теб, които говорят за "стадото", пък са едни от първите овце. Какво щеше да стане ако бяхме послушали Мутафчийски? Нямаше да се излиза от къщите 6-7 месеца и какво щеше да стане? Ами нищо. Пак щяхме да сме в същото положение, защото вируса е тук и явно така и ще си остане. Масовото затваряне не е мярка, а временно решение, което вече беше взето. НОЩ, МОЩ, ГРОБ и т.н., имаха достатъчно време да се подготвят за втората вълна, а вместо това хората измират от разкарване между болниците, докато лекарите се чудят, има ли пациентът ковид или не? Що за безумие е това и кой го измисли? Това ли беше подготовката? Или пак Мангъров ви е виновен? Точно ти си от стадото приятел. Ама надали някога ще го осъзнаеш.

    Коментиран от #51

  • 42 ЕвруРом

    1 1 Отговор
    Саму Бат Бойку ша упрай рабтата .
  • 43 Волф Никел

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво ти става бе човек ? Казах ти да си пиеш редовно лекарствата.

    Коментиран от #66

  • 44 Запознат

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Генерала":

    За каква здравна система говориш?
  • 45 ДОКТОР

    2 2 Отговор
    ААААА ТЕ ДОКТОРИТЕ САМО РЕВАТ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ЧЕ СЕ УМОРИЛИ ВЕЧЕ КАТО СТЕ СЕ УМОРИЛИ ПОДАВАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ ХРАНТУТНИЦИ НИЕ ВИ ПЛАЩА МЕ ЗАПЛАТИТЕ

    Коментиран от #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 протестиращи

    6 4 Отговор
    А кой е казал, че хората когато умрат винаги трябва да има виновен. Къде са били тия деро реват сега и ще се оплакват по света когато баща им имайки сърдечно заболяване е развил и сънна апнея. Естествено, че като спира да диша по 50-100 пъти на нощ и посинява сърцето ще страда още повече, защото системата е сърце - бял дроб. Да са си направили тгруда да го зеведат на специалист ? Ако мъжът имаше апаратче за дишане субтурацията му щеше да над 95. Ама това апаратче струва около 3000 лева, не се поема от здравната каса и "умните" роднини не признават сънната апнея за болест, защото им е икономически по-изгодно. Е сега се увериха по трудния начин , че е. Хиляди подобни случаи с "невинна" сънна апнея има у нас. Винаги трябва да търсят вината първо във себе си и тогава да търчат по медиите.

    Коментиран от #48, #55, #58, #60

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 А то това

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дельо Хайдутин":

    се случва от години,ти едва сега ли го разбираш?
  • 50 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дельо Хайдутин":

    превърнаха се в бизнесмени искат само да лапат от здравната система по всевъзможни пътеки но коато задравно усигурен пациент има нужда от тях ако не си ли плати кеш умира .Вече и на бърза помощ не може да се разчита .Кагато ви потрябват не идват на адрес дават съвети по телефона.
  • 51 Където и да сте

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "EdinotBG":

    вируса е във вашите глави.
    Той ще е там докато не се промените и научите да се обичате и да не следвате като стадо разни авторитети.
    Каквото и да си говорим с когото и да е преди всичко става въпрос за бизнес и пари.
    Парите са вируса от който толкова много години загиват хората.Историята го доказва и показва.
    Човек е обречен на мъки и страдания докато е роб на парите.
  • 52 А преди вируса

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "ДОКТОР":

    имаше ли уморени и недоволни доктори?
    Добре,че сега се вижда още по-добре истинското лице на здравната система.

    Коментиран от #63

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Даскал":

    Ако преди години и сега броя на смъртните случаи е нормален за каква пандемия става въпрос?
    Всичко е в главата ти и това как възприемаш нещата през собствената си призма,но явно като повечето хора слушаш другите,но не и себе си.
  • 55 Петя

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "протестиращи":

    Добър вечер! Мисля, че след като не сте запознат/а лично със случая не трябва да съдите. Дядо ми имаше помощно средство, с което дишаше. Но, това също не е гаранция за влошаване на състоянието. А, "умните" роднини, както Вие цитирате, сме направили всичко най-добро за него, редовно посещавайки консултации със специалисти! Никога не сме икономисвали финансови средства, когато става въпрос за здраве. Как не Ви е срам?! Обиждате без да познавате? Хубава и приятна вечер! Здраве и спокойствие! :)
  • 56 И ти не си

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Късно е":

    пиеш лекарствата редовно.Ще вземеш да вдигнеш кръвно,не се коси за другите,гледай себе си.
    А и ако смяташ,че докторите ще те излекуват и политиците ще ти направят живота добър спокоен и различен от този,който е значи си пътник.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Генерала":

    „Лекарите са хора, които предписват лекарства,
    за които знаят малко, за да лекуват болести,
    за които знаят още по-малко, и то на хора,
    за които не знаят нищо“
                         Волтер
  • 60 А ти си

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "протестиращи":

    явно лиц-мер в бяла престилка който обвинява страдащите роднини който са потърсили медиите.Няма на кого да се оплачат само медиите останаха за разберат и други хора какво ги очавка ако се разболеят.Трябва да има ли-ч за такива който не спазват Хипократовата клетва.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ммммммммммм

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "А преди вируса":

    С ТЕЗИ НЕКЪДЪРНИ УПРАВНИЦИ НИЩО НЯМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА
  • 64 123

    4 1 Отговор
    Не пускат хората в болниците за да повишат смъртноста. После в началото на следващата година ще кажат че повишената смъртност през 2020та се дължи на ковид. Така ще си оправят статистиката. Иначе ще лъсне измамата.
  • 65 Иванов

    3 0 Отговор
    Докато не се пребият от бой няколко доктора няма да стане.Трябва да разберат че са там да помагат а не да вредят. Бой докато почне да ги е страх от пациентите.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Волф Никел":

    ти си лош невъспитан
    ЧОВЕКф та
    ХОРА
    УМИРАТ БЕ
    А ТИ ЗАЩО НЕ
    ПИЕШ
    ЛЕКАРСТВА
    ЗА
    ЧОВЕЩИНА просто защото

    не си
    ЧОВЕК а
    лош лош лош бесчуствен Бедсърдечно лош
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове