Last news in Fakti

18 Ноември, 2012 08:16 2 125 1

С числото 21 сме най-близо до джакпота

  • преглед-
  • печата

Преглед на печата

Четирима заподозрени за огнения атентат в Созопол, съобщава в. „Труд“

Четирима са заподозрени за палежа на къщата паметник на културата в Созопол, в която в петък изгоряха трима души. В полицията се разпитват местни жители, за да се проверят алибитата им. Засега обаче арестувани няма. Още през лятото имало опит да бъде подпалена къщата на ул. "Тюлен". Не е изключено да става дума за разчистване на сметки заради следващия летен сезон, премахване на опоненти при търгове, наемане на заведения и строителство на нови обекти. Нищо чудно някой да е хвърлил око и на "Аполон", заведението на почерненото семейство. Други пък смятат, че пожарът може да е заради любовна история. Според местните, ако огънят е умишлен, със сигурност целта му е била да погуби хората в къщата. Постройката е дървена и е изгоряла за секунди. В пламъците загинало и кучето на семейството.

 

С 21 най-близо до джакпота, твърди в. „Телеграф“

За 31 години магическото число се е падало 656 пъти в игрите на Тото 2. Това показва официалната статистиката от 1981 година досега. Последния път, в който сферата го пусна, беше в четвъртък, и то - и в двете тегления на играта „6 от 49“. На второ място по тото-популярност е цифрата 44 със своите 647 явявания на екрана. Следват ги 25, 4 и 48.

 

Развеждаме се по-рядко и по-кротко, констатира в. „Монитор“

Разводите в по-голямата част от страната намаляват. Според статистиката късането на „брачните окови” е тенденция в съдилищата в София, Варна, Шумен, Велико Търново, Русе, Пазарджик и др. 2014 семейства в София са пристъпили към развод от началото на годината до края на октомври. 1144 молби за разтрогване на брак по взаимно съгласие са постъпили в Районния съд. Още 870 души  са пожелали да официализират раздялата по вина на половинката си. През цялата минала година молбите за развод в столицата са били 2429. Изневярата и алкохолизмът остават най-честите поводи за разрушаване на семейството. Сред другите причини са безпаричието, еднообразното съжителство и домашното насилие.

 

Броиха 4 бона за часовника на Бойко, издава в. „Стандарт“

Бизнес дама купи на търг в Добрич часовника на премиера Бойко Борисов за подарък на съпруга си. Ирина Калинкова спечели в оспорвано наддаване по време на благотворителния бал на дамски клуб „Майчина грижа” в града. Тя брои 4100 лв. за ръчния часовник марка „Джак Лемънс”, дарен от премиера за благотворителното събитие. 30-те дами от клуба организират бала ежегодно в навечерието на Деня на християнското семейство. Веднага след наддаването Ирина Калинкова споделила, че връща жеста на съпруга си Христо Калинков, който миналата година й купил колие от перли, предоставени за търга от евродепутата Антония Първанова.


Трайчо Трайков: Заговорих за газа и ме викнаха в МВР, цитира в. „Преса“

В интервю за изданието бившият енергиен министър коментира проекта Южен поток. Той признава, че го е стреснала цената на тръбата, за която по негово време се е говорело, че ще струва 1 или 2 млрд. евро. „Всичко това е инвестиция, която ние трябва да платим. Наистина, става дума за заемни средства, но те също трябва да се връщат и на нас не ни е безразлично колко ще струва проектът. Още повече че нормата на възвращаемост по него е ниска. Човек може да си помисли, че нарочно българската част е направена по-сложна и по-скъпа за сметка на сръбската. Доколкото знам, там нормата на възвращаемост е по-висока от българската, която е 8%. Но по-големият въпрос е друг - няма гаранция, че ще получим и тези 8%, ако транзитните такси не са достатъчно високи и капацитетът на тръбата не се запълва максимално. В един момент може да се окажем собственици на 50 на сто от дружество, което не притежава нищо“.


Атина Онасис счупи гръбнака си на тренировка, разкрива в. „24 часа“

Ужасяващ инцидент сполетя Атина Онасис по време на тренировка в холандския град Валкенсворд. 27-годишната наследница на милиарди, която е професионална състезателка по конен спорт, е паднала от коня по време на тренировка. Докато прескачала едно от препятствията, внучката на покойния гръцки корабен магнат Аристотел Онасис изгубила баланс и била изхвърлена от гърба на животното. Състоянието й е тежко, дори много тежко, обяснил нейният съпруг и треньор - известният бразилски жокей Алваро Афонсо де Миранда Нето, познат с прякора Дода. Атина имала сериозни поражения на гръбначния стълб, споменава се и за фрактура на шиен прешлен. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пантелей Пътник

    0 0 Отговор
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове