Last news in Fakti

4 Януари, 2021 17:37 3 377 54

"Отровното трио" срещу Борисов: Оставаме най-корумпираната държава

  • отровно трио-
  • арман бабикян-
  • корупция

Позиция срещу премиера

"Отровното трио" срещу Борисов: Оставаме най-корумпираната държава - 1
Снимка: БГНЕС

Най-потърпевшата част от българските граждани получиха незначителна помощ по време на пандемията.

Дългът на България ще остане най-нисък в Европа, защото страната ни традиционно има нисък дълг. За последните шест години той се увеличава с 20%. Това стана ясно от коментар на Отровното трио в социалните мрежи.

"България остава най-корумпираната държава. Трябва да поправим грешката, която направихме преди години", се посочва още.

Все още нямаме медицински хеликоптери. Всички ние плащаме с живота и с парите си, добави Арман Бабикян. Според него, когато броят на заразените с COVID се е повишил, премиерът е изчезнал от публичното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    57 10 Отговор
    Да, и с най -много фалшиви новини !
  • 2 ТаУмВзе

    41 57 Отговор
    Тройка кебапчета и калинката мая. Мухахаххах Купени в парламата от мутропитека. Срещу били, видиш ли. Хахаххах
  • 3 сектант

    34 14 Отговор
    Него ако го питаш сме цъфнали и вързАли
  • 4 бойко беглца

    38 27 Отговор
    герберастите не искали медицински хеликоптери а война с Русия

    Коментиран от #29

  • 5 Това

    31 9 Отговор
    е така , но що за ортаци си взехте ?! Главата ми не го побира !
  • 6 ъъъъъ

    31 17 Отговор
    тоя кога е плащал нещо? този само кешира.
  • 7 ПЕНКО

    38 31 Отговор
    "триото"-ЗВУЧИ НА БЪЛГАРИНА КАТО : " ЦИГУ МИГУ -ДРЪН-ДРЪН-ДРЪН " !!!!!!!!!!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този от снимката

    43 27 Отговор
    Е много гнусен, като дейността, с която се изхранва.

    Коментиран от #32

  • 10 Вктор

    46 18 Отговор
    За мен всичко свързано с това ТРИО приключи , в момента в който Мая се залепи за тях.Нов бардак със стари к..и не се прави , а тази е такава върти опашка , че просто си набиха огромна греда с нея!
  • 11 Последния Софиянец

    33 6 Отговор
    Факти - сепбодната медиА. Защо не публикувате нещо за фалшивите новини. Това са не по-малки престъпления от корупцията, но на някои “ПР експерти” няма да им хареса.

    Коментиран от #18

  • 12 провинциалист от провинция Тракия

    25 7 Отговор
    Това име "Отровното трио" от някой комикс ли е взето?

    Коментиран от #14, #22

  • 13 ААААХААА.... ТРИМЦАТА ПЕД'АЛИ И ДВЕТЕ

    29 15 Отговор
    ПИЯЛКИ ОТ...СЕКТАТА НА...МУУН(ЧО) ДЕ'БИЛА!✊😂
    ЗА...МЕД-ХЕЛИКОПТЕРИТЕ ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ ВСИЧКИ :
    МАЛО'УМНИЯТ ФАТМАК СИ Е ХАРЕСАЛ...МОДЕЛИ ОТ..ГРИ.ПЕН,...ИНАЧЕ ТРЕБВАЛО ДА ВРЪЩА.. НЕКАКВИ ПАРИ?!?✊😂
    ТА ЗАТВА ИСКАЛ МНОГО... СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!!!✊😂
    ....АЕ....К*Р ЗА ФАТМАЦИТЕ И БКП
  • 14 Петьо Петров

    24 4 Отговор

    До коментар #12 от "провинциалист от провинция Тракия":

    Не е от комикс,Сашо Диков ги кръсти така и остана като нарицателно.

    Коментиран от #37

  • 15 оня с коня

    27 16 Отговор
    И да обясни Бабикян на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ,а не на Арменски:Това че определя помощта за Бъэлг. Граждани като "незначителна",значи ли че е за ТЕГЛЕНЕ НА НОВИ ЗАЕМИ и раздаването им на Населението?А наясно ли е Бабикян че НЯМА КАК да стане работата за по-високи Помощи без Заеми,защото Хората ги получават ЗАЩОТО НЕ РАБОТЯТ поради Пандемията,а след като не работят,няма и откъде да се удържат ДАНЪЦИ за Хазната?Ама че сме били ном.1 в Европа по най-нисък външен дълг/чухте ли бе Русофили,дето ревете че Заемите ни и внуците ви щели да ги плащат?/ ,защото БГ "ТРАДИЦИОННО" имала най-нисък Външен дълг...А ЗАЩО НЕ ПОХВАЛИШ Борисов за тоя "традиционно нисък Дълг",защото Тоя Дълг НЕ ПАДА ОТ НЕБЕТО,а е резултат от Пестелива и Адекватна Фискална Политика на Правителството на ГЕРБ ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО на БОРИСОВ?Вместо това Арменеца се загрижил че нямаме хеликоптер...Верно е че нямаме,но въпреки това НИТО Той,нито Кеворкян,нито който и да е Арменец-златар НЯМА ДА НАПУСНЕ България и да се прибере в родната си Армения - Гарантирам!
  • 16 Ха-ха-ха

    14 4 Отговор
    Информиран.нет ...хахаха
  • 17 естет

    22 5 Отговор
    Нова година е! Сменете изтърканата плоча с фалшиви новини! Опитайте да привлечете последователи с истинси и обективни послания!
  • 18 от перник

    13 6 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Гоем си, гоем си умник, но бегай уево, оти идем с винкело !!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Аз40

    24 8 Отговор
    Баби мирише на Сорос от километри. Проверете 'Клуб Отворено Общество Варна'. Срам за всеки протестиращ.
  • 22 Behemoth

    14 14 Отговор

    До коментар #12 от "провинциалист от провинция Тракия":

    Да откъдето изпълзя идиота с жипа комикса Винету Супермена доктор по маркуча....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Така е

    30 10 Отговор
    Откраднахте парите събрани за протеста. А и тези на Черепа. Корумпирани сте, другари.
  • 25 Темидец

    25 12 Отговор
    Прави сте,докато цуцате от Дубай,все така ще е,но бай Ставри ви чака!
  • 26 ИСТИНАТА

    12 16 Отговор
    Не само най корумпираната ! Сънародници! Според НСИ държавните служители в страната са 420 хиляди! Според акад.Петър Иванов от БАН те са около 700 хиляди! Борисов още преди 4 години обеща реформи в Държавната ,общинска и областни администрации ,съкращение на ненужните бройки и замяна с електронно обслужване! А реално за тези години те се увеличиха със 70 хиляди. Сигурно сте чели статията "Чиновници в излишък". Президента Радев преди година каза за тях като дойде ново правителство "Всички вън". Реално необходимата бройка чиновници на държавна ясла е 120 хиляди а не 420 хиляди. Скоро Васил Божков увери че когато дойде ново управление ще вдигне първо инвалидните пенсии които са около 200 хиляди в България и ще ги направи по 600 лева. Парите ще дойдат от съкращаване на търтеите на държавна ясла. Сега една проста калкулация- съкращаване на 300 хиляди чиновници които по цял ден не вършат нищо и седят на бюрото с кафе и цигара да мине времето ги слагаме по 1000 лева са 300 милиона лв.икономия на месец ! 200 хиляди инвалиди увеличение с 300 лв.месечно са 60 милиона лв. Остават в излишък още 240 милиона лева. От тези средства се подпомагат общините за да не вдигат данъците на гражданите като данък сгради , такса смет и данъка на автомобилите ! И разбира се за подобряване на инфраструктурата.

    Коментиран от #27, #35, #38

  • 27 Така е

    14 13 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Буда не само не съкрати излишните търтеи на държавна ясла а и от 1 август 2020 година увеличи с 30 % заплатите на 38 дирекции държавна администрация които уж били на 1-ва линия в борбата с КОВИД-19 сред които държавни служители "Басейнова дирекция", Корабно и въздушно плаване , НАП ,РЗИ ,дирекция Социално подпомагане ,всички чиновници в здравната каса ,областните и общински администрации и т.н.пе няма да ми стигне полето да изброя всички. Отделно не премахна и техните бонуси. Така че не 300 милиона а близо половин милиард ще спести държавата ,тоест всички трудещи се от съкращаването на ненужните бройки чиновници на държавна ясла. Но разбирам Борисов защо не го прави защото са компактна група от близо половин милион сигурни гласове за ГЕРБ. Но когато вече и със заеми няма да може да ги храни ще избяга от властта и ще остави следващите да се оправят с една опоскана и фалирала държава!

    Коментиран от #28, #39

  • 28 оня с коня

    17 12 Отговор

    До коментар #27 от "Така е":

    И като съкратите тези 300 000 държавни служители и чиновници къде ще отидат?!?! С тези заявки на Божков,президента и други опозиционни партии ще озверите и настървите още повече държавните служители и на идните избори ще излязат да гласуват не 90% от тях както досега а 100% и техните роднини и това са половин милион гласа за ГЕРБ.

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Иван

    12 17 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    Ще отидат на свободния пазар като всички останали Български граждани! Не са длъжни работещите в частния сектор, в производството ,в търговията , в импорта и експорта да хрантутят търтеите на държавната ясла. С високи данъци и осигуровки , със солени глоби , с ниски доходи които стигат на работещите да изкарат месеца само за храна, сметките за битови разходи ( ток,отопление,вода,транспорт,телефон,интернет ,дрехи) и за друго да не им остава. Значи заради търтеите блъскат само за физическо оцеляване. Тиквунн каза преди време който е безработен и не може да си намери работа да се връща на село да става овчар(агнешкото било кът в Европа) , да се връщат на село да садят картофи и да ги продават после на стоковите тържища. Да отиват там , не сме длъжни да ги хрантутим само затова че са компактна маса гласуваща за ГЕРБ. Щели да се озлобят. Ами и ние останалите 6 млн.Българи ще се озлобим и ще излезем масово да гласуваме срещу кликата и хунтата Герб

    Коментиран от #47, #50

  • 31 Петко

    11 15 Отговор
    Не че съм някакъв фен на Слави и чалгата му, но този път той ще обере целият протестен вот и мисля че ако не първа ще е поне втора политическа сила.
    На българите им омръзна крадливият нарцистичен Безкнижник у Шайката му некадърници и ще търсят промяна.

    Коментиран от #33

  • 32 психиатър

    15 4 Отговор

    До коментар #9 от "Този от снимката":

    Като го гледам, май вече е изстрелял патроните !
  • 33 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #31 от "Петко":

    Кво предлагаш,"многокнижнико"?

    Коментиран от #45

  • 34 Гост

    14 8 Отговор
    Последния миризливец на мая.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Другия с коня

    8 1 Отговор
    Бабикян с Приятели на Разходка до едно място...

  • 37 провинциалист от провинция Тракия

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Петьо Петров":

    Благодаря!
  • 38 Истината

    6 12 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Радев идва на власт, Божков влиза в затвора. Game over.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 1234

    14 5 Отговор
    Този на снимката изглежда като избягал затворник. Как да гласуваш за него.
  • 41 Дизел

    12 5 Отговор
    Барбаронееее, искам по канал1 теб, Христо маджото и копейкин,, бившия ми комшия,, да ви бия аз въпросите да ви видят хората що за крадци и лъжци сте. Тарикати
  • 42 да питам

    7 1 Отговор
    Ти по-добре кажи , що не помогна на сънародниците си по време на войната ... Ама , там нема кинти , а ??!
  • 43 Миризлив пор

    10 7 Отговор
    Алоууу триото, лятото кога беше времето да се преоборудват болници ревяхте за корупция, кой ревеше и само пачки обявяваше? Сега точно вашата простотия струва човешки животи!
  • 44 123

    7 6 Отговор
    Божков е спааението. Другите са контролирана опозиция на Боко.
  • 45 Многокнижникът

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    предлага да отиде да гласува, не за ГЕРБ.
    А ти какво искаш да предложи?
  • 46 Бай Курти

    10 4 Отговор
    Добре критикува властта и..... Защо не предложи някаква алтернатива или как ще излезем от кризата .Как ще осигури нови работни места . Много бързо взе да си показва рогата откакто целуна МАЙЧЕТО в устата . Правете го министър на финансите и всички трябва да се изселваме .
  • 47 Де Факто

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Като гледам минучетата,които раята ти е набила, за кой ли път се уверявам, че Ганьо е г0ла в0да.

    Коментиран от #49

  • 48 Хаджиментов

    8 2 Отговор
    Най-голямата смешка на деня и Бибиян бил плащал нещо с живота и парите си.
    И още, като твърдят, че сме най-корумпираната държава, нека представят доказателства. Но не от сайта за лъливи новини на Бибиян.
  • 49 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Де Факто":

    Не , Иван е гола вода ,защото пише неистини , всеки може да си провери информацията за администрацията , за държавните служители и т.н.
  • 50 Пендо

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Добре си го написал Иване.Сложените минуси са все от заблудени селяни герберасти.

    Коментиран от #51

  • 51 Умен по цялата глава

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Пендо":

    Пендо,Пижо ти праща Червените цървули,че като тръгна от Село ги забрави на Стобора...Ела ги вземи- омирисаха София - на автогарата съм....
  • 52 Признателен

    0 0 Отговор
    Оставате най-тъпата тройка , но с огромен принос за 4- ти мандат на Б.Б. Сърдечно благодарим!
  • 53 Ричард Естес

    0 0 Отговор
    Оставаме най-боковизираната държава , градяща КУЛТ към ЛИЧНОСТТА на ПРОСТАКА !
  • 54 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    КАК СМЯТАШ, АКО СИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , ЗАРАДИ ПЪСТРИТЕ ТИ ОЧИ /НАЙ- ЛЪЖОВНИТЕ / ЛИ , КЛИЕНТЕЛИСТИТЕ ЩЕ ТЕ СЛЕДВАТ.ТАКА Е ЗАЛОЖЕНО В ЗАКОНА - ИСКАШ ВЛАСТ - ОБГРАЖДАТ ТЕ КЛИЕНТЕЛИСТИ .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове