Last news in Fakti

5 Януари, 2021 08:28 4 486 70

Проф. Ангелов: Заиграването на някои напористи политици с ваксините граничи с престъпление

  • проф. костадин ангелов-
  • ваксини-
  • напористи политици

Чувстваме се спокойни, решени сме да водим тази битка докрай, победата ще бъде на наша страна, заяви министърът

Проф. Ангелов: Заиграването на някои напористи политици с ваксините граничи с престъпление - 1
Снимка: БГНЕС

"Наблюдавам някои политици, които са много напористи и сънуват, че са победители и се заиграват с този момент. Използването на ваксинирането с политическа окраска граничи с престъпление. В момента е време за работа и за решаването на проблемите". Това каза министърът на здравеопазването Костадин Ангелов пред Нова ТВ.

Здравният министър коментира и предстоящите консултации с президента Румен Радев за парламентарните избори.

"Ще запознаем президента с постиженията на българските експерти, за да бъде информиран", каза той.

Проф. Ангелов бе категоричен, че ограничаване на свободата на пътуване на неваксинираните е нередно.

"Трудно ми е все още да повярвам, че това ще се случи и според мен те са нередни. За да постигнем успех трябва да имаме 80 % ваксинирани", каза здравният министър.

"2021 е година на надеждите. Тази криза за нас като политици ни помогна, защото ситуацията е следната - много дълго време всички говорихме за проблемите на България, но сега приоритет номер едно трябва да стане обикновения човек", допълни той.

"В тази ситуация видяхме истинското лице на българското здравеопазване. 237 млн. лв. ще бъдат дадени допълнително за заплати на всички лекари, санитари и медицински сестри", допълни Ангелов

"Чувстваме се спокойни, решени сме да водим тази битка докрай, победата ще бъде на наша страна. Резултатът от въведените мерки дано не ни накара много да си вярваме, постигнахме това с разум, трябва да останем разумни", прикани професорът.

"До края на месеца ще има още две доставки на общо 70 000 ваксини, след това очакваме на 11-ти, а последващата е в края на февруари. Чакаме разрешение и на трета ваксина. Ще задоволим нуждите на българските граждани. Около 33 % заявиха желание да се ваксинират на първа фаза, сега процентът наближава и задминава 50", информира министърът.

"Ще ваксинираме всички желаещи в системата на образованието. До края на тази седмица ще имаме точната бройка, а също така и на работещите в социалните услуги. Най-вероятно ще върви успоредно с първа фаза. Целта ни е да достигнем между 60 и 70 % ваксинирани във всяка таргетна група. Няма друг начин за постигане на колективен имунитет", каза той.

По думите му, се работи върху създаването на дигитален паспорт за ваксинираните, възприет в ЕС. Ще бъде направена информационна кампания с цел българските граждани да бъдат най-информираните по темата за имунизацията в Европейския съюз. Той призна, че все още не е видял баща си, тъй като чака втората доза. "След 10-тия ден от втората ваксинация ще мога да посетя баща си, а когато той бъде ваксиниран вече ще е напълно безопасно. Ваксината предпазва от самото заболяване - човекът не може да се разболее или да получи тежки усложнения или да достигне до фатален край. Запознати сме с поведението на този вирус и можем да го контролираме, ваксината е най-голямото ни оръжие", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Centurion

    167 17 Отговор
    А аз смятам ,че вашите намерения да наложите тези ваксини са престъпления.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Наръчник на младия терорист

    104 5 Отговор
    Да бе шеф, ама никой нищо не знае за ваксината, колко време ще ни пази, какви странични ефекти има..

    Коментиран от #13

  • 4 Само

    105 7 Отговор
    пароли , заучени фрази и удобни хвалби ! Нишо друго !
  • 5 Българин

    126 8 Отговор
    Какъв имунитет ще постигнеш бе ботокс, след като ваксините действат от 4 до 6 месеца? Затвор за ботоксовата принцеса и щабаджиите!!!
  • 6 БАЙ Х@Й

    95 5 Отговор
    " ...решени сме да водим тази битка докрай, победата ще бъде на наша страна... " ‼‼‼ думи произнасяни по време на ВСВ .... и днес ‼
  • 7 23875

    91 4 Отговор
    По големи престъпници от вас и мутрата Боко ме съмнява да има, та вие ежедневно лъжете и крадете и вследствие на вашата некадърност умират хора!
  • 8 Хахаха

    86 7 Отговор
    "Той призна, че все още не е видял баща си, тъй като чака втората доза."...после какво ли ще е опрадванието му за да не види близките си. Една година да не обърнеш внимание на баща си, ако бях на мястото на баща му да съм се отказал от тоя ботокс.

    Коментиран от #68

  • 9 алп

    60 4 Отговор
    "2020 година е година на надеждите" да надеждите за пъклените ви планове.
  • 10 Обективен

    75 3 Отговор
    Тоя откъде е сигурен, че ваксината ще реши проблема!? Знае ли се за колко време ще осигури имунитет? Ако е като грип ите ваксини, значи всяка година - ваксиниране.... Луда работа....
  • 11 махай се лигльо

    83 2 Отговор
    започват да си изтърват нервите щом едни полемики за ваксините взеха да им се привиждат на престъпление

    Коментиран от #60

  • 12 Пипи

    72 1 Отговор
    Дяволските хора нищо добро не ги чака жал ми е за тях, погубиха си душите за власт и пари и продължават да тровят човечеството. Борбата ще е между здравия човешки дух с интелект и слугите на сатаната като този
  • 13 Артър Кларк

    73 4 Отговор

    До коментар #3 от "Наръчник на младия терорист":

    Ваксимата няма да ви пази,ваксината ще ви скъси живота с поне 20години и ще ви направи полу иди@ти с увредена полова система.
  • 14 БАЙ Х@Й

    41 1 Отговор
    «Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!» — заключителна фраза от обръщението към съветския народ от В. М. Молотов в 12 часа на 22 юни 1941г / часове след нападението на немските войски ‼

    Коментиран от #28

  • 15 алп

    42 2 Отговор
    2021 е година на надеждите. да надеждите за пъклените ви планове.
  • 16 бай Иван

    57 1 Отговор
    И КОЛКО Е НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ,ЩЯЛ ДА ДАВА ПАРИ НА ЛЕКАРИТЕ А ТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ,ЧЕ ТАКИВА ПАРИ НЯМА.
  • 17 ВИНЕТУ

    49 1 Отговор
    Министера Коце е БУШОН !!!
  • 18 Охо Бохо

    70 1 Отговор
    Не вярвам нито на вас, нито на загрижеността ви за моето здраве, още по малко във ваксините.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сметка

    26 1 Отговор
    Кой говори така Смех смех. Погледни първо себе си и около теб
  • 21 Баща му

    37 3 Отговор
    От както на грипа почнахме да му викаме Ковид Коцето не е идвал да ме вижда, когато Коцето влезе в затвора ще му върна жеста.
  • 22 мародер

    42 0 Отговор
    Дали заиграването е престъпление е под въпрос но тоталната пропаганда и насилственото налагане на иначе не-задължителната ваксина от правителството и правителствените медии си е чисто престъпление. темата с ваксинирането масирано се налага ежеминутно в медийното пространство!
  • 23 INTRUDER

    30 0 Отговор
    ПРОДАВАМ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ С ЦИП-240 бр.,
    ПРОДАВАМ 10 ДЕКАРА КИСЕЛО ЗЕЛЕ
    ПРОДАВАМ ОБИКНОВЕНА ВАФЛА МАЛКО ИЗПОЛЗВАНА
    ПРОДАВАМ БЛАНКИ ЗА ОСТАВКИ-НЕПОПЪЛНЕНИ
    ПРОДАВАМ МУРАФЕТИ
    РАЗТЯГАМ ЛОКУМИ
    ИЗПАДАМ В ЛОКДАУНИ
    ТЪРСЯ ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРОБАРИ
    ПСУВАМ ВИ...АМА ЯКО ВИ ПСУВАМ!!!Е, ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЯКО ВИ ПСУВАМ, ЧАК ЩЕ УСЕТИТЕ...

    С ЛЮБОВ, АМА ЯКА И ДЪЛБОКА ЛЮБОВ: НАРОДА!!!
  • 24 Диверсант

    28 0 Отговор
    Най вярното нещо което е казал тоя..... ЗАИГРАВАНЕТО НА НЯКОИ ПОЛИТИЦИ С ВАКСИНИТЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...... На днешната снимка отсъства секретарката с килимявката
  • 25 ПРОСТ

    24 3 Отговор
    БУШОН е тоз министър. слуга на Тиквата.
  • 26 Васил

    18 1 Отговор
    С това символични количество ваксини колко време ще ви отнеме имунизацията десетилетие? Издънихте се с противо епидемичните мерки а сега с ваксините най добре този палячо да си подаде оставка.
  • 27 Вова

    27 1 Отговор
    ЕЙ БОТОКС, залагаш ли си тъпата глава и имуществото ти до девето коляно, че ваксината няма да причини масово заболяване от рак на хорицата, които са я приели по твое настояване?
  • 28 ТанкистИнжектор

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "БАЙ Х@Й":

    Към това остава да се добави «БРОНЯ КРЕПКА И ТАНКИ НАШИ БЫСТРЫ» и всичко е наред.
    п.п.
    Заменете думата БРОНЯ с ВАКСИНА и Танкове със спринцовки и всичко си иде на местата.
    Нови мутри-стари лозунги.
  • 29 Какво е демокрация

    27 0 Отговор
    Решението за ваксиниране на народа с помощта на държавата е политическо и като такова демократично е да бъде оспорвано от политически представени лица. Обществото до сега е решило ваксините срещу Ковид да не са задължителни. Това означава, че изказвания от рода действията на противника ми граничат с престъпление, защото изразява лично мнение различно от моето по отношение на нашата политика са изцяло тоталитарни, недемократични и заплашителни. Искам да кажа на министър Ангелов, че се е самозабравил вече и ваксинирането на хора с показани по медиите неправилно съхранени ваксини при транспортиране с неясно дезинфекциран бус за кренвирши, снимането им от журналисти извън опаковките им със сух лед за неопределено време и съхраняването им в хладилник ЗИЛ на около 50 г. вероятно също за някой граничи с извършването на престъпление срещу здравето на народа.
  • 30 шундурко

    10 0 Отговор
    ЗА ОНОВА НЕЩО ИДЕ РЕЧ ОНЯ СЪС СИРЕЧа
  • 31 питам

    27 1 Отговор
    Защо баш инспектора ходи като улав из страната, глада тъпо и нищо не разбира и навсякъде ръси простотии? И ВИНАГИ Е БЕЗ МАСКА, ПОМАЗАН ОТ ГОСПОД И ГАЛЕН ОТ ТРИМА ПАПИ! АЛОУУУ РЗИ-ТАТА КАДЕ СТЕ?
  • 32 Аз40

    30 1 Отговор
    ЛИЦЕМЕРА Ангелов и другите от ГЕРБ също ползват ваксините с политическа цел вече цяла година. Нахални, безпардонно граничат с лудостта да ни натрапват ЛЪЖИ ден след ден.
  • 33 Пак ще

    23 0 Отговор
    Попитам: Нали още след първата ваксина,се получава имунитет? Тази теза беше развита от ваши мастити доктори- все експерти.Предложиха със втора пратка да се ваксинират еднократно повече хора.Когсто има достатъчно нови доставки- ще се ваксинират повторно.За да се " бетонира" имунитета.Е,министъре,ти си боцнат.Ами защо не посещаваш баща си? Той за теб е безопасен- ти си ваксиниран.А защото вече си ваксиниран,Ти би трябвало да не си вирусоносител,тоест " заразен" Е,защо все още носиш маска?
  • 34 9xc9cx09cx0

    28 1 Отговор
    Аз не познавам нито един лекар, дето се е ваксинирал или да изявява желание. Имам предвид в нашият град. Не знам по другите градове как е.
    Колкото до обикновенните хора, те от сега се чудят как да заобиколят ваксината по всеки възможен начин.
    Понеже познавам много лекари, поради спецификата на моята работа, вчера един клиент ме пита, дали знам лекар на койо да плати, че да го пише ваксиниран.
    Правете сметка.
  • 35 123

    30 0 Отговор
    Различното мнение за ваксината ли е престъпление бе ботокс? Повечето медии са контролирани от Глобалистите. В ютуб се трият клипове които са с различно мнение.
  • 36 ооох

    21 0 Отговор
    Този назначен от будата червей, трябва веднага да се уволни след изборите.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Аполитичен

    14 0 Отговор
    Коя победа бе , на кого на най-добрите в светъ за поооочест ураааааа
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дед

    22 0 Отговор
    Ваксината е създадена да влоши имунитетета, хората да измират по бързо. Не мислете, че този ще се ваксинирай.
  • 41 Хихихихи

    1 1 Отговор
    🐖💉💨🌘😨🥸🥸🤣
  • 42 пророк Исай

    17 0 Отговор
    Костадинка - сутиенчето , коментира - „Ще запознаем президента с постиженията на българските експерти, за да бъде информиран" - кои са тези експерти ????? Социолози , политолози , математици , статистици , журналисти и „лекари-любители“ , всичките говорещи КРАСИВО , но лаици по темата за ВИРУСИ и ИНФЕКЦИИ .

    Коментиран от #44

  • 43 Бачо Киро

    16 1 Отговор
    И тоя "министерин" дрънка, каквото му дойде... Приближавали, но и задминавали 50% (как са хем под 50,хем над - само той знае). Ваксината нямала никакви проблеми, демек Pfizer лъжат значи в листовката за да плашат хората. Хората трябвало да се заразят поне 70% - ми що ги запряхте тогава, нали стадният имунитет бил глупост? Или стадният имунитет по естествен път е глупост, друго си е да мине през касата, а? Все пак едва ли често ЕС заобикаля собствените си протоколи, за да пусне масово лекарство за продажба, да поръча милиони бройки и да се съгласи да плати без никаква гаранция за успех и с отмяна на каквато и да отговорност от страна на фирмата..... При това лекарство в тестова фаза, което дори е написано още в първия ред на информационната листовка.... Написали и 10 реда ефекти, но според нашия гений няма такива.
  • 44 Бачо Киро

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "пророк Исай":

    Ми такива има само. Един само се занимава с ваксини и им каза че говорят глупости, но туй то. Щом Баце каза, че е проверил ваксините, значи всичко е топ. Фърлил им е едно очо и не е видял да излиза радиация примерно или черен пушек, значи няма проблеми. Проверил е и хладилниците. Ако затвориш котка вътре не може да избяга. Всичко е както трябва.
  • 45 Професоре

    18 1 Отговор
    Налагането на не достатъчно клинично тествана ваксина граничи с Нюрнберски процес накрая

    Коментиран от #67

  • 46 И АЗ ТОВА ВИКАМ

    8 1 Отговор
    - ДА ЛЪГОТИШ ПУ- МИТАТА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ ЗАРАДИ КОМИСИОНКА, СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И СЕ ЧУДЯ, ЩО ОЩЕ НЕ СИ У СЛЕДСТВЕНОТО ?!
    ДА НЕМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР ВЪРХУ ТЕБ ? :)
  • 47 donald

    17 1 Отговор
    Между другото страничните ефекти на ваксината са,безплодие,автоимунни заболявания,които водят до инвалидност и смърт.Това са някои от страничните ефекти изброени от производителя.Който има желание да се ваксинира
  • 48 Проф Ангелов и Обикновения човек???

    14 1 Отговор
    Сетих те се преди Изборите,че болшинството са обикновени хора!!! Избори, колко мило, че разбрахте, че има обикновени човеци!!! Нямате си представа колко ви Ненавиждат!!! Аз съм един обикновен човек, един от многото!!
  • 49 Ботокса

    23 1 Отговор
    е прав в случая. Прекалено много герберасти се заиграха с ваксините, включително и той, което е престъпление. Надявам се скоро всички от управлението, хванати за ръчичка да отидат при бай Ставри, като преди това върнат откраднатите милиарди.
  • 50 Топ

    20 1 Отговор
    Кой те направи професор ?Като не са ти ясни тези грипове и ваксини ! ПОДАВАЙ ОСТАВКА ВЕДНАГА!
  • 51 мнение

    8 3 Отговор
    А аз смятам, че като изключим истински съществуващия вирус и смърността номер едно у нас, другото в повечето случай са измислици. И вместо да се заемете с най-важното - лекуването на хората и намаляване на смъртността, от сутрин до вечер само пропаганда, лъжи, обещания за в бъдеще време и лъскане на фалшив имидж по медиите. Три дни давате смъртност по 40-50 човека, за да излъжете, че всичко е ОК и да пратите децата отново в училищата, за да разнасят заразата. И днес вече хоп- 140 починали. Как ги гласите и стъкмявате тези цифри бе ? А откъде-накъде онзи ........., министъра на образованието, твърди, че няма заразени в училището. В нашия град от 30 души персонал в училището 11 са с Ковид - това колко процента са, а ? А децата никой не ги брои и не води статистика, защото го карат на крак и само заразяват семейства и близки. Но министъра явно ни може да смята с проценти, ни има достойнство да погледне истината в очите.
  • 52 така така

    18 1 Отговор
    С престъпление граничи бобър да ни е здравен министър.
  • 53 Народен вик

    18 0 Отговор
    Като сте толкова загрижени за здравето но хората защо медицинските условия в болниците продължават да са на ниво НУЛА.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Електра

    1 7 Отговор
    Колкото и да ми триете коментарите за Кауна резидент, хората вече разбраха, че фигуранта е най скъпо платения лентяй в държавата...
  • 56 НАРОДЕН СЪД

    3 0 Отговор
    Обвиняем:
    ПРОФ.АН ОБЕЗКОСТЕН ДЯВОЛОВ

    Обвинен в:
    ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

    Присъда:
    ВИНОВЕН

    Осъден на:
    ВАКСИНИРАНЕ С 79mg Pb
    БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

    Изпълнение на присъдата:
    НЕЗАБАВНО! (но забавно бавно)

    Изпълнител на присъдата:
    НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ

    Забележка:
    ТЛЕННИТЕ МАЗНООСТАНКИ НА БОКЛУКА-ПРЕСТЪПНИК
    ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА РОДИНАТА!
  • 57 ддд

    6 0 Отговор
    По-голямо престъпление от вашето няма.
    Кретени в затвора веднага!
  • 58 Дръвчо

    6 0 Отговор
    Интересно ми е защо една от най-образованите нации, като френската не желае да се ваксинира? Какъв ли коментар ще даде нашия министър?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 На кривата

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "махай се лигльо":

    ракета , космосът и пречи .
  • 61 БЪЛГАРЧЕ

    7 0 Отговор
    Всеки ваксиниращ се трябва да подпише декларация за информирано съгласие.Аз ще цитирам само точка 4.5 от този документ, а всеки от нас носи надраменно устройство, нека го ползва по предназначение а не само за красота.И така текста в точка 4.5 е следния:Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие-НЕ СА ПРОВЕЖДАНИ ПРОУЧВАНИЯ ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯТА.СЪПЪТСТВАЩОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА COMIRNATY С ДРУГИ ВАКСИНИ НЕ Е ПРОУЧЕНО.Ха да ни е честито.
  • 62 Коментиращ

    5 1 Отговор
    Аз вярвам единствено на Господ Бог! Когато той ме е създавал, си е знаел работата!...Останалото е от дявола!
  • 63 Пак ли ти бе

    6 0 Отговор
    Министърче, подарявам ти и мойта ваксина, инжектирай си я в мозъка. Може някой от страничните ефекти да даде положителен резултат.
  • 64 Сега без да съм

    7 0 Отговор
    лекар ще му изясня проблема: направиха от болниците магазини и щото са тъпи и не може да ги контролират, ние седим като улави, затворени. Ще плащат хората осигуровки и ще спасяват чрез глад здравната система. И понеже от Пфайзер трябвало да се напапкат и този се втурнал техен адвокат.Вън мишки, некадърни.
  • 65 А аз питам

    6 0 Отговор
    след една, две години ако се окаже, че имат сериозни странияни ефекти - ти в коя дупка ще се криеш, ГЕРБ няма да са на власт!
    И Гешев няма да го има, а ?
  • 66 Не разбирам

    7 0 Отговор
    мерките на ГРОБ ли рекламирате повече или фирмата производител на ваксината ?
  • 67 Анализатор

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "Професоре":

    Налагането на не достатъчно клинично тествана ваксина Е ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 68 Анализатор

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Баща му не излиза от къщи ли ?
    А как се изхранва една година - или си ходи до магазина, вижда се с приятели, само синът му не иска да го види ?
  • 69 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Гус,ин министре, нали се ваксинира, а пак си с маска....
  • 70 охобохо

    3 0 Отговор
    Гос'ин министър,вие сте един селски цАрвул!Кажете ся,чес'но,какво ви биха в рамото?Щото иначе тези ваксини мое си ги заврете в ...двор!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове