ФАКТИ.БГ

Весислава Танчева: Това не е журналистика, а издевателство

Изключителна перверзия е да върнеш глобите в градския транспорт преди да си върнал автоматите за продажба на билети вътре

Публикувана: 5 Януари, 2021 23:45
23 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2717
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.9 от 53 гласа.

"Изключителна перверзия е да върнеш глобите в градския транспорт преди да си върнал автоматите за продажба на билети вътре във возилото", написа в профила си във Фейсбук PR-експертът Весислава Танчева.

"Нямам представа защо Столична община си го причинява, но перфидното удоволствие, с което медии пращат екипи да снимат първите глобени, ме втрещява.

Вместо да търсят сметка на общината за похарчените десетки милиони за неработеща система за електронно таксуване, те превръщат в Обществен враг номер 1 някакви хорица от крайните квартали, озовали се без билет в първото работно утро на годината.

Това НЕ Е журналистика, не е репортаж, не е и не може да е тема повече от 15 минути в сутрешен блок. Това е издевателство върху пленена аудитория!", заяви Танчева.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.9 от 53 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ТаУмВзе
1 Отговор
Когато цинго плаща Билет, тогава и аз!

Коментиран от #6


Оценка:
-3 +46

Asdfg
2 Отговор
Абсолютно вярно! Фандъкова е ТП! ГЕРБ=ИЗРОДИ!

Оценка:
-1 +70

Гост
3 Отговор
Абсолютно вярно! Както винаги в България, каруцата преди коня!

Оценка:
-2 +56

Гост
4 Отговор
За журналистиката, не искам да отварям и дума!

Оценка:
-2 +49

Hoho Boho
5 Отговор
В момента няма държава.
Живеем по инерция...

Оценка:
-1 +56

Факт
6 Отговор

До коментар #1 от "ТаУмВзе":


Питал съм контрольорите защо не глобяват циганките,казват ,че имат устна наредба от шефовете да не ги пипат!

Оценка:
-1 +48

Държавна Сигурност, 5 Рпу
7 Отговор
Всичко да се отвори,зали кафенета всичко, досега като бяхме затворени какво ,от днес бройките пак се вдигат,айде стига вече докога така научиха се да ни тъпчат тъпанари стига

Коментиран от #18


Оценка:
-5 +26

8
Този коментар е премахнат от модератор.
Мисирките
9 Отговор
Аз пък се чудя, защо всички мисирки са някакви невротички? С конкурс ли ги избират?

Коментиран от #12


Оценка:
-1 +28

10
Този коментар е премахнат от модератор.
ЦК на ГЕРБ
11 Отговор
Редът в обществения транспорт трябва стриктно да се спазва ! Това е част от демокрацията !!!

Оценка:
-22 +4

Гарантирано
12 Отговор

До коментар #9 от "Мисирките":


Всяка статия е ПОРЪЧАНА от собственика или редактора! И тя трябва да отговори на изискванията МУ. Иначе - вън. Гладни бол! Да напомня фразата на К. Рачева - нищо не знам, но ще измисля нещо. Това е нашата "журналистика". Вижте само какво стана с т.н. " разследваща журналистика" - напоследък някъде нещо? И " господарите на ефира" - и те фирясаха. И всички знаем защо - по-спокойно е за хунтата.

Коментиран от #19


Оценка:
-0 +25

оня с коня
13 Отговор
И питам Аз тая ПиАр - Експертка/вече Всички до един Мисирки и Мисири се окичиха с тая "Титла"/:ЗАЩО АЗ не се озовах НЯКАКСИ в Обществения Транспорт БЕЗ БИЛЕТ?А как пък случайно тия "Хорица" от крайните квартали не сбъркаха да се озоват в Такси след като са пропуснали да си купят ОВРЕМЕ на предния Ден Билет?Когато обаче Средствата за Градския Транспорт не достигат доникъде и Общината ГО ДОТИРА ЯКО,същите тия "Пиар-Експерти са в Първите редици да Негодуващите от "Некадърното Общинско Управление" !

Оценка:
-21 +4

Ццц
14 Отговор
Броят на глобените цигани е пропорционален на броя на битите кондуктори. За да остане здрава камерата пак бел намериха да снимат. Земьо, земьо, пълна с благини, земьо що тук си ме родила, моята псувня приеми!

Оценка:
-3 +11

ДанъкоПлатец-1
15 Отговор
Въвежда се система за ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТОТАЛНО ВИДЕО- и ЛОКАЛИЗАЦИОННО НАБЛЮДЕНИЕ и СЛЕДЕНЕ, която вместо да се финасира от бюджета на репресивните служби, МВР, прокуратура, се финансира с допълнителни стотици милиони от данъкоплаците за изграждане и в последствие за поддръжка и функциониране на тази система! Икономически не са оправдани стотиците милиони, които се влагат за "контрол над гратисчиите" и "таксуване според пропътуваното разстояние"! Със сигурност парите за партийно-чиновническата авто- и луксова ВАКХАНАЛИЯ са неколкократно повече от "загубите" от гратисчийте в обществ.транспорт! Значи чиновниците могат БЕЗПЛАТНО да ползват за ЛИЧНИ / ЧАСТНИ / ПАРТИЙНИ НУЖДИ луксозен общ. лимузини и джипки, а издържащите луксовете им данъкопладци трябва да бъдат наказани да плащат допълнително глоби за кефа, рахата и частната и партийна далавера?! ЗАЩО партийно назначаваните на ЛУКСОЗНО ЗАХЛЕБВАНЕ чиновници, съветници, кметове от СтОбщ, общ. и държ. фирми, държ. бюрокрация, депутатите, ...., независимо от положението и ранга им, вкл. П.К.П. караЦура "ХодИ пеша бе", не са ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПЪТУВАТ ПО СЛУЖБА общ. градски транспорт и БДЖ?! КАКВА служебна нужда задоволяват чиновническите лимузини и джипове извън работно време и през почивните, празнични и отпускарски дни извън София (вкл. в чужбина, като кметицата и общинарите от р-н Възражд.!) по СПА-центрове, лукс. курорти, кръчми и бардаци?!

Коментиран от #16


Оценка:
-1 +10

ДанъкоПлатец-2
16 Отговор

До коментар #15 от "ДанъкоПлатец-1":


ЗАЩО не е въведена винетна система с еднократна такса (примерно 30 лева) за влизане, преминаване и временно паркиране до 2 часа в/през улиците на ЦЕНТРАЛНАТА ЗОНА на София (напр. бул. Сливница, Сточна гара, бул. В. Левски, Ректората, "Попа", бул. Патр.Евтимий, НДК, 5.кюшета, бул. Скобелев, Руски паметник, ул. Опълченска, бул. Сливница)?! Най-вече за многохилядните държавни и общински лимузини/джипки за лично/частно/партийно ползване?! Което ще облекчи екологичната обстановка и намали задръстванията по възловите кръстовища в Цетъра, както и ще компенсира разходите за безплатния обществен електро-транспорт! ЗАЩО не се лимитира автомобилната адресна регистрация в ЦЕНТРАЛНАТА ЗОНА на София до само един автомобил на жилище (самостоятелен имот/обект) с отделна партида, като само този автомобил, както и тези за които е осигурен частен паркинг/гараж в частен имот, ще има право да влиза и паркира по улиците на Централната Градска Зона само срещу намалена еднократна 3-мес., 6-мес, или годишна винетна такса от по 20 лв./месец, а останалите притежавани автомобили от обитателите на един имот без осигурен частен паркинг/гараж да се регистрират адресно на общински открити/закрити паркинги и гаражи извън централната градска зона и да влизат в центъра по общия ред?! Така ще се стимулира при нови строежи да се реализират архитектурни решения с подземни и надземни паркинги и гаражи в частните имоти БЕЗ ТОВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Коментиран от #17, #21


Оценка:
-1 +7

17
Този коментар е премахнат от модератор.
Ааааа
18 Отговор

До коментар #7 от "Държавна Сигурност, 5 Рпу":


то Милен Цветков какво ви беше казал......... маските се носят за какво.......... ?
С тази пандемия ви управляват бе !
Бате ти Бойко б0клук@ си играе с вас................ страхливци !

Оценка:
-0 +4

19
Този коментар е премахнат от модератор.
Сър Пичук
20 Отговор
Мисирки, сър!

Оценка:
-0 +2

Цензуриран3
21 Отговор

До коментар #16 от "ДанъкоПлатец-2":


ЗAЩO Фaндък-хaнъм oткaзвa дa прeдocтaви инфoрмaция кoлкo пaри oт бюджeтa ce дaвaт зa тeзи нeзacлужeни ЛИЧНИ / ЧACТНИ / ПAРТИЙНИ ЛУКCOВE в дoбaвкa нa cвръх-виcoкитe зaплaти, нaдбaвки, прeмии (мaтeриaлнo cтимуллирaнe), РУШВEТИ и пaртийни cубcидии?! ЗAЩO нe ce въвeдe пo примeрa нa други eврoпeйcки грaдoвe БEЗПЛAТНИЯ грaдcкият eлeктрo-трaнcпoрт (трaмвaи и трoлeйбуcи) - бeз билeти, бeз кaрти, бeз гишeтa зa издaвaнe и прoдaвaнe, бeз кoнтрoльoри, бeз oтчeтни и видeo уcтрoйcтвa, бeз милиoни зa пoддръжкa и трaнcлирaнвe нa cигнaлa пo GSM-мрeжитe нa нaш тeлeкoм, c нaмaлeнo eкoлoгичнo зaмърcявaнe, бeз oгрoмнaтa бюрoкрaция в "Грaдcкa мoбилнocт" и Oбщинaтa, при кoeтo дa ce въвeдe и ТРAНCПOРТEН AКЦИЗ върху вcякa нoщувкa във вcички хoтeли - нaпр. пo 4 лв./дeн/нoщувкa, кoлкoтo ceгa e цeнaтa зa eднa днeвнa кaртa зa цeлия грaдcки трaнcпoрт?! ЗAЩO вceки oбщинcки aвтoмoбил нямa нa прeднитe cи врaти видимo oтдaлeч oзнaчeниe (гeрб нa Coфия) c нaдиc oт кoя чинoвничecкa cлубнa или oбщ./държ. фирмa e?! ЗAЩO кoнтрoльoритe зa oбщ. грaдcки трaнcпoрт вмecтo в трaмвaитe, трoлeитe, aвтoбуcитe и мeтрoтo нe извършвaт прoвeрки и кoнтрoл нa oбщ./държ. лимузини и джипки нa чинoвницитe, вкл. пo изхoдитe нa Oбщинaтa?! ЗAЩO нямa ФИНACOВИ НAКAЗAНИЯ c oтдръжки oт зaплaтaтa зa чинoвницитe, кoитo ca хвaнaти дa пoлзвaт oбщ. лимузини и джипoвe зa ЛИЧНИ / ЧACТНИ / ПAРТИЙНИ НУЖДИ извън тeритoриaлния и длъжнocтeн oбceг нa cлужбaтa им, извън рaбoтнoтo врeмe и в пoчивни, прaзнични и oтпуcкaрcки пeриoди?!

Оценка:
-0 +0

боклук професор
22 Отговор
ТУЙ Е ТО ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ ФАНДАК ВЪЛНА НА ГЕРБЕРСКА ОВЦА !!!

Оценка:
-0 +0

факт
23 Отговор
наследници на оная свободна европа!!!

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


ТОП 5