Last news in Fakti

10 Януари, 2021 07:52 19 025 102

Йотова с критика към Радев: Аз не бих опредeлила един държавник като "доверено лице" на друг

  • илияна йотова-
  • румен радев-
  • президент

Смятам, че БСП е в състояние да спечели предстоящите парламентарни избори, но е важно какви политики ще се водят

Йотова с критика към Радев: Аз не бих опредeлила един държавник като "доверено лице" на друг - 1
Снимка: БГНЕС

Аз не бих опредeлила един държавник като "доверено лице" на друг.

Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред "Офанзива" по по NOVA News по повод думите на президента Радев, че "Борисов е доверено лице на президента Ердоган". Тя дори подчерта, че си "прави самокритика", имайки предвид, че говори като част от президентската институция.

Йотова каза, че за нея би било чест заедно с Радев да бъдат отново кандидат-президентска двойка, издигната от БСП.

Предпочитам БСП да води битки навън, отколкото вътре в партията, коментира тя последните събития около изключването на Георги Гергов по предложение на НС на БСП. Йотова заяви, че се отдава прекалено много внимание на този случай, тъй като той не единственият в партията..

Според нея най-важното е, че за първи път БСП си е избрала директно лидер и нов Изпълнителен съвет, за които се надява да имат глава на раменете и да знаят какво вършат.

Смятам, че БСП е в състояние да спечели предстоящите парламентарни избори, но е важно какви политики ще се водят, посочи вицепрезидентът.

Йотова обяви, че от сега е твърде рано да се прогнозира какъв ще бъде следващият парламент и кои ще са най-добрите конфигурации, чрез които може да бъде излъчено правителство, защото всички ще бъдат изненадани от резултатите на бъдещите избори.

Вицепрезидентът обясни, че според нея най-добре е новият парламент да е работещ и да излъчи стабилно правителство, вместо да се стига до служебен кабинет.

"Консултациите не са имали за предмет датата на изборите, а за да проведем свободни избори. Това значи хората да гласуват спокойно, с максимално доверие на хората", разкри вицепрезидентът Илияна Йотова.

"Президентът не прибърза с датата, защото почти всички участници в консултациите казват, че така се е завъртяла подготовката. На тези парламентарни избори няма да има електронно гласуване, но трябва да има пилотен проект за гласуване по пощата, да опитаме. Много българи зад граница ще имат много трудности да го направят по време на пандемията", смята тя.

Според нея, Румен Радев умее да носи отговорност, а заплашителният тон на управляващите партии е нелеп и неуместен. По думите ѝ, ще има максимална представителност на българските граждани в новия парламент.

Този път протестите бяха спонтанно събиране на хора, не беше ръководен от политически формации. Лидерството не е да търсиш постоянно баланс между търсене и предлагане, а да вземаш и непопулярни решения.

За Йотова 2021 г. не е само година на избори, но и на възстановяване, а следващият министър-председател трябва да облече символично бялата престилка. За ситуацията в БСП вицепрезидентът сподели, че не мисли да се кандидатира за лидер на партията, но смята, че битките трябва да се водят извън нея, а не вътре.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИСИРКИ

    77 11 Отговор
    МИС-ИРКИ

    Коментиран от #69

  • 2 Развийш ли

    98 52 Отговор
    Край БСП ще го елеминират от голямата игра Щом и Вицето тръгна публично с рогата напред пишете го Натирен
  • 3 Някой си

    126 28 Отговор
    Кошерището си каза,че се готви за лидер на БСП.Тия хора не са научени на физически труд и работа.Винаги са търсили на работата лекото и на хляба мекото.Един вид готованци.

    Коментиран от #52

  • 4 Социолог

    140 69 Отговор
    Радев ако се разграничи от БСП ще има двойно по-вече гласове.

    Коментиран от #22

  • 5 да питам

    69 25 Отговор
    Ше целуваме ли пак ръка на Гундяев ??!🤔
  • 6 Наздраве

    94 23 Отговор
    другарке самохвалке !

    Коментиран от #61

  • 7 лили

    153 97 Отговор
    Само Радев успя да озъпти разпасаната греберистка мафия !!!

    Коментиран от #21

  • 8 РЕАЛИСТ

    120 34 Отговор
    Твоя работа ли е бе, Йотова , да коментираш думите на президента. Не сте в един екип? Подразбира се в изказването ти защита на Гергов. Изглежда на него дължиш поста си? Неслучайно беше случай жила на сватбата на сина си , Гергов на една маса с Радев. Ти явно си следващата с която Нинова трябва да се занимае. Вече се в списъка на предателите/Бойковите хора/

    Коментиран от #10, #18, #85

  • 9 Стефан

    144 94 Отговор
    Радев ще победи на изборите тотално защото
    ще има голям наказателен вот срещу ГЕРБ

    Коментиран от #17, #89

  • 10 да питам

    33 37 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Ми , да не би да е твоя работа , а ?

    Коментиран от #33

  • 11 Кой

    76 14 Отговор
    те пита ти какво си щяла да направиш ? А изречения , започващи с "ако" нямат стойност , както и натрапеното ти "мнение" , показ на липса на възпитание , морал и ценностна система !
  • 12 777

    100 3 Отговор
    Пред блок спира луксозен автомобил и от него слиза изтупан бизнесмен. В това време една жена от петия етаж вика:
    - Господине, господине, страх ме е от вас!
    - Защо, госпожо?
    - Да не ме изнасилите...
    - Че как ще стане тая работа, аз тук долу, а вие горе, на петия етаж?
    - Ааа, няма проблем, аз ей сега ще сляза!
  • 13 Давид

    87 20 Отговор
    Нинова нали за това постави този толуп Йотова да шпионира и докладва . Нищо вице се сменява .
  • 14 Вице се сменява

    38 40 Отговор
    Прецедент се импийчмънт ва .
  • 15 Напротив

    90 3 Отговор
    Чистката в БКП/БСП Трябва да продължи, има и други олигарси като добрев, овчаров и пр. които трябва да бъдат изритани зада повярват хората че това е социална партия !!

    Коментиран от #46, #65

  • 16 оня с коня

    41 19 Отговор
    ПО ПРИНЦИП Нещата в Политиката не се случват толкова бързо ,колкото на някои Политици им се иска.Съществува "Приемственост",Влияние,Зависимост между отделните Фази на Полит. живот,т.е. Всеки нов Избори е в Преобладаващата си част ОГЛЕДАЛО на Предходния,стига Времето между тях да не е прекалено голямо.Примери:На Изборите за ЕП партия ГЕРБ спечели Първо място със Най-много Евродепутати,вкарани в Европ. Парламент.Масата на Електората И им НЕ СЛЕД ДЪЛГО си каза Думата и при спечелване на Кметските Изборис Избор на Фандъкова в Сф,както и на Най-голям брой Кметове в Страната.АКО...На предстоящите Избори за НС ГЕРБ отново спечели,то Логиката НЕМИНУЕМО подсказва за Недвусмислена победа Наесен за Президент,още повече че ДПС категорично се отдръпват от Радев,а БСП изобщо не твърдят че ще са зад Него.
  • 17 дърта комуняга

    55 21 Отговор

    До коментар #9 от "Стефан":

    хаха малей кви биле надеждите на червените, мечтайте си ....
  • 18 Това

    86 3 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    че беше сложила на сватбата на сина ѝ Президента на една маса с Герговия , който самодоволно ухилен триумфираше , показва , че другарката хрантутница , плюс невъзпитана , е и изключително подла и разкрачена според личните си облаги ! Нож с две остриета !
  • 19 РАДЕВ...ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН

    57 10 Отговор
    ТАКА Е В БСП........
  • 20 То пък

    46 15 Отговор
    "държавник" ли да видиш , че си се втурнала да го браниш и да нападаш Президента заради него ! А никой не те пита ти какво би и какво не би направила !
  • 21 перничанин

    53 29 Отговор

    До коментар #7 от "лили":

    Как?????? Абсолютно нищо на никого не е направил. Кучетата си лаят кервана си върви. Боко си прави каквото иска, а глупова-тите моабети на фатмако му дават поле за изява. С необмисленото си заявление за избори на точната дата 28,03,2021г. си вкара автогол и даде възможност на Боко да се гъбарка с него. Отделно се срита с ментора си кака Курни , втори автогол, а и защитата му е слаба Мая Галева и отровните. Има си и вътрешен враг в лицето на вицето си. Та, какво казваш е направил?!!??
  • 22 чичо

    42 25 Отговор

    До коментар #4 от "Социолог":

    Как да се разграничи от БСП?Кой ще му позволи?В екипа му са само мутри от прехода,както той сам ги нарече.И всичките от БСП.Е,ако не успее да направи служебно правителство,за което БСП яко го натиска защото само така може да се докопа до властта/чисто по партизански/,тогава и да не иска ония ще го разграничат.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 РАДЕВ...ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН

    44 29 Отговор
    СЛЕД ПРОВАЛА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ, РАДЕВ Е БИТА КАРТА ЗА БСП.......
  • 25 Капитулирана Жалкария

    46 64 Отговор
    Докато не разберете, че само РУМЕН РАДЕВ мисли за държавата и народа ще живеете в пластмасово бунище. Казах!

    Коментиран от #32

  • 26 Щерю

    43 35 Отговор
    Харманлийския цървул беше до тук
  • 27 Пламен

    36 42 Отговор
    След като фашисткия преврат се провали,Радев пробва заедно с Гергов да овладее ръководството на БСП.Отново пълен провал.
  • 28 Щерю

    37 28 Отговор
    Те нещата станаха ясни когато излезнаха снимките как Радев и Гергов с жените си ядат пият и се веселят на една маса в ресторант на столична мутра.Заверата е била срещу Нинова.
  • 29 Ангелинка

    44 37 Отговор
    Довереното лице на Решетников е аут от играта, никакъв шанс за втори мандат, няма кой да го подкрепи. По-добре да се откаже да се явява на избори, защото ще претърпи огромен провал и унижение.

    Коментиран от #39

  • 30 Гост

    64 6 Отговор
    Илиянче я сподели как уреди сестра си за търговски директор......
  • 31 пешо

    49 14 Отговор
    БСП са боклуци .
  • 32 Бай той

    34 22 Отговор

    До коментар #25 от "Капитулирана Жалкария":

    Още Руменовци мислят за България- Петков, Гечев.
    Толкова ли е кратка бг паметта. Гечев не беше ли вицепремиер на едно "успешно" правителство, сега ни поучава по к1 а и по 7/8тв.

    Коментиран от #35, #36

  • 33 Браян Митрев

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "да питам":

    Моя е, оти що?!

    Коментиран от #38

  • 34 Наглецо

    56 8 Отговор
    Как си показа маймунската физиономия.Как Радев ще обижда Султана,който поздравява циганина от село дръндар !? Скапани комунисти ! Нали вие целувахте отзад Местан на Орлов мост ! Зажалила се за Гергов - свиняра на Гоце !?

    Коментиран от #48

  • 35 да питам

    31 11 Отговор

    До коментар #32 от "Бай той":

    Кой Гечев ? Румбата Фалита ли ?!!

    Коментиран от #43

  • 36 Бай той

    33 8 Отговор

    До коментар #32 от "Бай той":

    Оооо, забравих и Р.Овч., много румени ве те направо червени.
  • 37 Пламен

    35 19 Отговор
    Пурата обяви от Дубай...Радев ще обяви дата за изборите след консултация с моята партия.
  • 38 Валодя Путинидзе

    13 10 Отговор

    До коментар #33 от "Браян Митрев":

    Маладец , таваришч .
  • 39 пешо

    8 14 Отговор

    До коментар #29 от "Ангелинка":

    ще претърпи тиквата
  • 40 КРОКОДИЛА

    19 2 Отговор
    ВЯТЪР И МЪГЛА - ПРАЗНА ГЛАВА ..................
  • 41 Киро Брейка

    31 35 Отговор
    Ако Радев не беше вдигнал народа щяхте да се сварите като жабата в топла вода
  • 42 ИСТИНА Е

    22 9 Отговор
    Ми КАТО Е ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ ТИКВАТА НА ТОЗ ПРЕСТЪПНИК,КАКВО ДА КАЖЕ ЧОВЕКА!!МНОГО ХУБАВО ЧЕ ГО Е КАЗАЛ ДАЖЕ,ТОВА ЧЕ НА КУМУНЕТАТА ЗАВИСИМИ ОТ ЕРДОГАН НЕ ИМ ДОПАДА ЧЕ ГО Е КАЗАЛ,Е ДРУГ ПРОБЛЕМ,И СИ Е ТЕХЕН!!
  • 43 Комунизъм и хомосексуализъм не се лекува

    22 5 Отговор

    До коментар #35 от "да питам":

    Гейовете при комунизма. Ленин пише: "Разкрепостяването на духа ще помогне за победата на социализма"




    "Kомунизъм и хомосексуализъм не се лекуват!" Тази крилата фраза си повтаряли родните гейове, когато, след като ги арестували, органите на ДС ги пращали да работят в тухларните и насила ги тъпчели с мъжки хормони, за да ги откажат от вредните навици.


    Но се оказва, че в исторически план отношенията между нетрадиционната сексуална ориентация и комунистическите идеи са доста противоречиви. Още от своето зараждане марксисткото движение се застъпва за правата на хомосексуалистите. През ХIХ век Германската социалдемократическа партия решително ги поддържа. Всеобщият германски работнически съюз оглавяван от Фердинанд Ласал за първи път заявил своята позиция по въпроса, когато юристът Йохан Баптист фон Швайцер е даден под съд и

    лишен от права, защото се занимава със содомия.

    Ласал не само защитил Швайцер, но и го приел в съюза. А по-късно, през 1863 г., след смъртта на Ласал самият Швайцер оглавил организацията и станал член на Райхстага от ГСДП.

    Дълго преди да поемат властта, на свои конгреси руските болшевики също обсъждат "сексуалността и чувствеността" и дори поръчали на Лев Троцки да разработи нова теория за отношенията между половете след революцията. А през 1904 г. Ленин пише, че "разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма".

    И дей
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Комунизъм и хомосексуализъм не се лекува

    17 6 Отговор
    А през 1904 г. Ленин пише, че "разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма".

    И действително веднага след Октомврийската революция в Русия Ленин отменя царските закони, които предвиждали строги наказания за содомитите, както по онова време наричали хомосексуалистите. По този начин Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани.

    Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна - не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности.

    Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Именно

    там ги сгащила и

    Надежда Крупская,

    съпругата на Ленин.

    След този неприятен случай, "когато тя най-напред ни свари" (по думите на Зиновиев), срещите им не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи.

    Ленин и Зиновиев са се срещали и във Франция, и в Австрия, и в Полша. След февруари 1917 г. те двамата, Надежда Крупская и Инеса Арманд заедно с десетки още болшевики пристигат с пломбиран вагон под немска охрана в Русия.

    На 8 юли Сталин и Алилуев съпровождат Ленин и Зиновиев до станцията Разлив, на 34 километ

    Коментиран от #54, #56

  • 46 АМОН

    26 6 Отговор

    До коментар #15 от "Напротив":

    ИСКАШ Р.Овч ДА БЪДЕ ОТСТРЕЛЯН???

    ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ.
    Корнела е наясно кой е Овчаров и кои ВЪНШНИ сили стоят зад гърба му. ТЕ са тези които нагласиха синчето Рафаел Рафаилов в топ офиса на БАНКА ГОЛДМАН САКС.

    НЯКОИ МОЖЕ БИ ЗНАЯТ ЧИЯ Е ТАЗИ БАНКА И КАКВО ЗНАЧИ ЗА ЕДНА МАЙКА СИНЪТ И ДА Е НА ТАКАВА ПРИСТИЖНА ПОЗИЦИЯ.

    КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ПАРТИЯ , КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВО СИ БСП , когато синът ти е в топ офиса на ланката на РОТШИЛД.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Българка

    16 25 Отговор
    Борисов не е държавник, а селски тарикат

    Коментиран от #73

  • 52 Протестант

    21 23 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Президент Румен Радев ,ясно каза и отсече,

    -Аз съм, със протестиращия Български народ , и против статуквото?

    Като знаем, че до вчера ,
    имаше опит за Преврат в БСП начело с Гергов ,Михов и други безкруполни корумпета ,
    може да се е скрил още някой" Министър Бонев" в Партията?

    Едва ли, този , добре осведомен Президент , със силна опора
    в Българския нярод , ще слуша някой, от Хунтата и сатрапите им?

    Йотова да не забравя ,че е Вицепрезидент ,благодарение на Румен Радев и Рейтинга му?

    Президента Румен Радев е независим Президент и това е без всякакво съмнение ,
    и не иска да бъде въвлечен в Проблемите на БСП ,
    Които са способни , да ги преадолеят и без негова намеса!!
  • 53 РАДЕВ...ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН

    31 8 Отговор
    КАТО ЗАГУБЯТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ, БСП ШЕ СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ С РАДЕВ...НЕ ЧЕ ПРЕДИ НЕ Е СТАВАЛО....
  • 54 Оракула

    19 4 Отговор

    До коментар #45 от "Комунизъм и хомосексуализъм не се лекува":

    Много писане , файда йок!

    Къде видя комунисти в БСП, та те ,са си, половината олигархия на България , какъв комунистически идеал те тресе ,иди в Куба и НРК,
    ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ, СЪС КОМУНИЗМА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!!!!
    ТАКА СЕ НАРИЧАТ, ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО ДА УПРАВЛЯВАТ?
  • 55 ммм

    19 18 Отговор
    Браво, Йотова!! БСП официално се разграничи от Фигуранта–нещастник.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 РАДЕВ...ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН

    24 10 Отговор
    ЗА БСП ПОЛЗАТА ОТ РАДЕВ СВЪРШИ.......НЯМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, НЯМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, УМРЕЛИ ПРОТЕСТИ...ПРОВАЛ НА РАДЕВ....ЗА КАКВО ИМ Е
  • 58 Мнение

    26 14 Отговор
    Радев е бита карта вече, отразяха го ДПС, сега и БСП ще го отсвирят.

    Коментиран от #63, #70

  • 59 АНОНИМЕН

    25 10 Отговор
    На бат Румен Радев му изгоря кандидатсването за втори мандат президент! Ами сега?!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Паметлив

    24 5 Отговор

    До коментар #6 от "Наздраве":

    Любовницата на Първанов критикува Президента??!! Ха ха ха ха!!
  • 62 5566

    18 23 Отговор
    Какъв държавник е Боко Тъпото? Това, че заема държавен пост, не го прави държавник. Селянинът от Банкя си остава селянин, на каккво и пост да го сложиш, акъл не можеш да му налееш.

    Коментиран от #64

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Антимафия

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "5566":

    Прав си, като свещ!
  • 65 ИСТИНАТА

    17 5 Отговор

    До коментар #15 от "Напротив":

    Добре го казахме , без лъжи и преувеличения!
    50% от Олигархията в България е от БСП,
    другата половина е от ГЕРБ?
    Това е резултат от "Иван Гешевата" силно "обрязана" Прокуратура през последните 30 години?
  • 66 П. Петров

    4 13 Отговор
    БСП също иска да покажете, че имате глави на раменете и знаете какво вършите. Нали за това ви предложиха и подкрепиха. Не се месете нагло в работата на БСП, чез съвети(критики), съмнения в нейните политики и зрелостта на Лидера и Изпълниъелния съвет. Битките се водят там където се проявяват противниците на БСП (вън или вътре), особено, когато това стане очевидно и нетърпимо. Надяваме се все пак главите ви да са на мястото си и знаят къде се позиционирате.
  • 67 ubo

    5 5 Отговор
    изгледайте интервюто , не четете тоя пасквил
  • 68 12345

    9 16 Отговор
    Браво на №61!То и Силвия Великова/т. нар. журналистка от "Политически некоректно",в неделя е любовница на Б. Борисов ,заради ,която Българския народ беше наречен "ГЛАВАНАЦИ"от Мин. Председателя.Спомнете си ,че при уволнението на Силвия Великова от Българското Национално Радио, Б. Борисов заповяда любовницата му да бъде възстановена веднага на работа в Радиото.Всички българи ,получихме комплемента "ГЛАВАНАЦИ".Така че няма нищо случайно.Другарката Йотова много прилича на Силвия Великова-любовници ,работили в радио и телевизия.Затова да не китикуват Президента Румен Радев-пак ще го изберем.
  • 69 Зоолог

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "МИСИРКИ":

    Олелееее!! Добре,че тоя крокодил си е сложил маска!! Иначе кошмарите по време на сън не ми мърдат!!!
  • 70 Друго мнение

    18 23 Отговор

    До коментар #58 от "Мнение":

    Президентът Радев беше избран с гласа на всички българи, включително и част от " герберите" т.е. 2,5 милиона!! А не от Политбюрата на БСП и ДПС!!!
  • 71 Друго мнение

    17 19 Отговор
    Президентът Радев беше избран с гласа на всички българи, включително и част от " герберите" т.е. 2,5 милиона!! А не от Политбюрата на БСП и ДПС!!!

    Коментиран от #72

  • 72 заключение

    18 11 Отговор

    До коментар #71 от "Друго мнение":

    Да приемем, че е така, но без БСП и ДПС нямаше да победи, въпреки че ББ му направи абсолютен подарък. На следващите избори няма да има подаръци, а и Нинова няма да допусне да е техен кандидат. ДПС вече декларираха, че не го искат....
    Сам си направи заключение.

    Коментиран от #77, #79

  • 73 Здрав разум

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "Българка":

    А ти не си българка, а анонимна.........а
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Кумчо Вълчо

    18 4 Отговор
    ПАТКО смотана коя си ти че да даваш мнение , една тъпа говорителка на БСП
  • 76 СКОРПИОН

    16 10 Отговор
    ИЛИЯНА ЙОТОВА, мина много време, от както Р. Радев е президент! Не можахте ли поне малко да го цивилизовате, вие и "другарката"Нинова? Нали вие, двете, му дърпате конците?! Обществото го казва и е убедено в това, още преди встъпването му в президентството! ". Вие лично му размахахте пръстче и казахте : /цитирам по памет/ " Само да не слуша!", това бе показано и докоментирано от ТВ-камерите! Е, той слуша, човека, и изпълнява! Не може да го "упреквате", освен ако това не е поредния прах в очите на хората! "Г-н Борисов бил доверено лице на г-н Ердоган!". По-голяма глупост от тази, може ли да се каже?! Същото е да се каже, че: "
    " Р.Радев е доверено лице на г-н Путин!". Г-н Борисов никога няма да падне на нивото на г-н Радев! Как мислите, "другарко", Йотова?! За вас, както казвате, ще е голяма чест, заедно с г-н Радев отново да бъдете кандидат-президентска двойка, издигната от БСП, но дали ще бъде чест за България?! БСП е наследница на БКП - забранена със закон на 05.05.2000г. за 45-годишното си политико-криминално управление! Партията ви е с дебело стогодишно досие и историята казва, че в него няма ЧЕСТ! "Другарко", Йотова, вашата партия БКП-БСП може да спечели предстоящите избори само с чужда, външна намеса и помощ, на която разчитате, най-вече! Все още не сте забравили вашите партизански "борби", спрете се: " В президентството, и предпочитанията ви извън него ..., ако искате народа да ви обича! С ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ: СКОРПИОН!

    Коментиран от #80, #81

  • 77 Потретвам!!

    11 15 Отговор

    До коментар #72 от "заключение":

    Президентът Радев ще се яви като независим кандидат за втори мандат!! За него ще гласуват всички,които са: анти-БСП, анти-ДПС,анти ГЕРБ, анти - лъжепатриотите, анти - " Марешки"!! Виж " рейтинга" на Парламента и този на Радев!! Като се прибавят и близо 40 % негласували досега картината е ясна!! Сега извади ли си " заключение???

    Коментиран от #102

  • 78 Шопо

    7 8 Отговор
    Нема да е зле президент Радев да и отпере един к¥р на тая п@ч@вр@ и да я изгони от Президентството !
  • 79 Политаналиаатор

    13 14 Отговор

    До коментар #72 от "заключение":

    Какво " нямаше" и какво " имаше" няма никаква стойност!! Минало-заминало!! Настоящето е абсолютно в полза на Радев, който единствен се опълчи срещу корупцията,мутрите,чекмеджетата и крадците от управляващата шайка!! Схванахте ли бе най-после анти-Радевци??

    Коментиран от #101

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Сурикат

    8 0 Отговор

    До коментар #76 от "СКОРПИОН":

    Когато скорпион иска да каже нещо,внимавай да не те жилне! / народна мъдрост/!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Социалното левичарство "Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ". От това произлизат проблемите на БСП.
    Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
  • 86 В.В.П.

    10 3 Отговор
    Йотова е маймуняк.Ноо,все пак ,хората ходят на избори за президент,не за вицепрезидент.Никви БСП,и ДПС ,герб,няма да повлияят на гласа на България..
  • 87 Тази жена

    9 4 Отговор
    е кръгла нула. Колкото е амбициозна, толкова е безлична и куха. Радев само би спечелил, ако разкара тази кукумявка. И, изобщо, на следващите президентски избори, Радев трябва да с разграничи от всякакви видове партии и партийки и да се като самостоятелен независим кандидат. Бсп са една от тайните патерици на герб.
  • 88 !!!?

    4 1 Отговор
    Рецепта за селска погача !!!?

  • 89 юзер

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Стефан":

    Бъркаш за наказателния вот. Аз например не искам да гласувам за ГЕРБ и ще пасувам, НО на президентските избори ще отида да гласувам за който и да е но против фатмака и неговите ДС сол-стафидки!!!

    Коментиран от #91

  • 90 Тапата

    6 2 Отговор
    Много е съмнително, че има пререкания между БСП и Президента. По-скоро, това е някакав трик в стил БСП - предстои да видим.
  • 91 Дедовия

    7 4 Отговор

    До коментар #89 от "юзер":

    Боли го к...ра Радев,че " юзер"??ха ха ха!! няма да гласува за него!!
  • 92 РСП и петната

    6 3 Отговор
    БСП на власт,празни приказки на социалистки. Няма как да се случи социалистическа власт в днешна България. Освен в коалиция с Борисов, т-н- социалисти няма как да се присламчат към власт. А Йотова, спокойно може да не бъде избрана за разлика от Радев,който е достоен мъж и президент.
  • 93 Гневен

    6 1 Отговор
    Заради коректността да напомня,че като евродепутат Йотова беше в списъка на верните на Сорос депутати заедно с гербераста Андрей Ковачев.Тя беше истеричен пропагандатор на Истанбулската конвенция и се хвалеше по всички медии,че е била в комисията за нейното сътворяване. Казваше,че денонощно са работили за да я натъкмят в "сияйния" и вид,в който я познаваме.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ще има подкрепа

    2 6 Отговор
    Президентът Радев е интелигентен човек и със сигурност усеща какво му готвят от БСП. ДПС го играят соло, но Радев има голям шанс, ако отхвърли всякакви влияния и тръгне решително към втори мандат като независим. Победата му е гарантирана. Народът много добре вижда и разбира всичко. До гуша му е дошло от мафиоти и мултимилионери във всички партии. Ако е смел и решителен, и не се поддава на интригите на хора, които не могат да се мерят по нищо с него, ще има пълна подкрепа.
  • 96 Тактика и стратегия

    5 1 Отговор
    Г-н Президент, не е ли време да покажете, че сте наясно и с всички злини, причинени на народа от БСП, не само от ГЕРБ и сателитите му? Като истински военен, не е ли по-добре пръв да атакувате, вместо да оставите да ви нападнат в гръб?
  • 97 Пехотинец

    3 4 Отговор
    Трябва да има начин президентът да скръцне със зъби и да насмете най-после тези ояли се, затлъстели политици без съвест и срам.
  • 98 импийчмант

    5 0 Отговор
    ЗА КАКВА ЧЕСТ ГОВОРИШ МА ЧУМО.МА ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОЛНИТЕ УТРЕПКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА.КАКВО НАПРАВИХТЕ МА В ТОВА СТРАШНО ВРЕМРЕ НА ПАНДЕМИЯ ЗА НАРОДА СИ???????????САМО ПРЕЧКИ МАНИПУЛАЦИИ .УБИЙЦИ СТЕ НА МНГО ХОРА ,ПОВЯРВАЛИ НА НЕЛЕПОСТИТЕ ВИ И НА ЮМРИЧНИЯ ВИ ПОТРЕС .ЖАЛКО ЗА ХОРИЦИТА КОИТО СИ ОТИДОХА ЕЙ ТАКА ОТ ГЛУПОСТ, ЧЕ ГИ ПОДВЕДОХТЕ ДА СНОВАТ ПО УЛИЦИТЕ ,ДА РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА ,А НА ВАС ДА НЕ ВИ ПУКА. ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ ТАЯ ОМЕРЗЕНА УБИЙЦА.НЯМА КАПКА СРАМ .ПОТРОШИХА СЕ ОГРОМНИ СУМИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ ВИ ,А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ-ЗА БЛАГОДАРНОСТ????????????

    Коментиран от #100

  • 99 ЛЕЛЕ

    2 1 Отговор
    ЙОТОВА,ПААТКА СМОТААНА,МНОГО ГОЛЯМ ГО ВАДИШ,А НИЩО НЕ СТРУВАШ,АМА ТИ ГО ЗНАЕШ,КАКТО И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!
  • 100 Разпичване

    2 1 Отговор

    До коментар #98 от "импийчмант":

    трябва за ушатия фигурант, говорител на черепа. Съединителя на нацията. За незнаещите - съединител - долен ляв педал.
  • 101 ЛИлито

    5 0 Отговор

    До коментар #79 от "Политаналиаатор":

    ГРЕШИШ,РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУК КОГАТО МУ ХВАНАХА СПАТИИТЕ,ПРЕДАТЕЛСТВОТО,МОШЕНИЧЕСТВАТА,КОГАТО ГЕШЕВ ИЗПРАТИ ПРОВЕРКАИ ТОЙ СЕ УПЛАШИ-ГЪРМЯН ГГЪЗГО Е СТРАХ,ТА СЕ ПОПИИКА И ВДИГНА НЕМОЩНО ЮМРУЧЕ,НО ВЪПРОСЪТ Е КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ТОЗИ ГЛУПАВ ВОЕНЕН ТЪПАНАР-ЧЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА И ДА НЕ ГО ПОДГОНЯТ...И ТОЙ ,МОЛЯ ВИ СЕ,СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ,СРААМ И ПОЗООР Е Р.РАДЕВ!
  • 102 ПРЕЗИДЕНТСТВО

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Потретвам!!":

    КУЧЕТО, усеща вкуса на кокала и не иска да го изпусне! Готово е да лае за втори кокал, но от голяма лакомия със сигурност ще се задави с втория ...! СКОРПИОН!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове