Last news in Fakti

11 Януари, 2021 10:10 2 066 34

Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов

  • георги търновалийски-
  • георги гергов-
  • бсп

Няма да доставя това удоволствие на Нинова и да стана независим депутат, народен представител на БСП ще продължа да съм, каза още той

Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов - 1

Изключването на Георги Гергов от БСП е, за да си излъска имиджа председателят на партията. Когато той е бил член на БСП, Нинова сигурно не е знаела, че партията съществува. Това заяви Георги Търновалийски от БСП в ефира на Нова телевизия по повод скандалите, разтърсващи столетницата.

По думите му той има приятели в различните сфери.

"Вместо да се занимаваме с политическата кампания преди избори, ние водим битка в БСП. Това е убийствено. Действията на Нинова са в противоречия с устава на партията", каза червеният депутат.

"Гергов е неудобният човек за Корнелия Нинова, защото дълго време са били приятели и съпартийци. Тя не може да го изключи от биографията си", смята още той.

"Няма да доставя това удоволствие на Нинова и да стана независим депутат, народен представител на БСП ще продължа да съм", отсече още Търновалийски.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен имбецил

    8 30 Отговор
    Нинова лъска имижда на Бойко с тези вътрешни дрязги!!

    Коментиран от #15

  • 2 Що, Гергов е много хубав ли?

    41 3 Отговор
    Когато и да го бяха изгонили, все щеше да в късно...
  • 3 Феликс Дж

    31 4 Отговор
    И ти и Гергов сте далеч по-алчни от Нинова и чекмедже бабаита. А алчността е свързана с извършването на много тежки престъпления. По ако Цацата не беше ваш човек и ако духът на Феликс Едмундович бе жив ....................
  • 4 Додо

    30 4 Отговор
    Щом може по този начин да си лъсне имиджа, значи си е заслужавало изгонването му.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 big

    32 6 Отговор
    Не знам дали е за лъскане на имиджа, но знам, че: Гергов, Станишев, Янков и други "партийни" дейци и депутати определено работят срещу БСП и по-тесни връзки с ГЕРБ, дори коалиция. Дали са купени, просто са били някакви кариеристи или имат някакво приятелство с тях е без значение, вредни са! Не ти прави чест щом не приемаш решенията на ръководството, да си в Народното събрание! Ти си там благодарение на нея. С всичките си кусури, тя успя да вдигне партията след фиаското Станишев - Миков и определено е против колаборация с ГЕРБ!
  • 7 Румен

    25 3 Отговор
    Ма Герчо е олигарче бе хора. То личи. Мазничак един на бузки. Кат яде и мляска кат комунист в мандра
  • 8 8888

    24 6 Отговор
    Много се е оял тоя Търновалийски !!!!
  • 9 Мнение

    23 3 Отговор
    Като БСП е толкова мила и скъпа, да си подаде сам оставката. А той я разцепва с невиждана ярост преди избори. Какво печели? Спечели 46 милиона от ортака си Борисов, възложени сделки пак за милиони. За такива като него народът е нарекъл чорбаджии езедници! А той в БСП се натикал.
  • 10 А СТИГА

    27 5 Отговор
    В ТАЯ ПАРТИЯ СТЕ ЕДНИ МИШОЦИ/мъжете/ И ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ НИНОВА ДА ВКАРА МАЛКО РЕД , ЩОТО ДРУГИТЕ САМО ЧАКАТ БОЙКО ДА ИМ ПОДХВЪРЛИ НЯКОЕ ПЪРЧЕНЦЕ И ВЕДНАГА СВАЛЯТ ГАЩИТЕ !!!! А ТАКИВА КАТО ГЕРГОВ, МИХОВ, СТАНИШЕВ И ТЕМ ПОДОБНИ ,.....ДА НЕ ДАВАТ МНОГО ВОЙ ЩОТО ГИ ВИДЯХМЕ КАКВИ "ВОДАЧИ" СА !!!

    Коментиран от #17

  • 11 Киро Брейка

    26 5 Отговор
    Нинова малко ви е пудпукала.. Трябва яка чистка на БСП прави неща които не ви харесват а?! Свиквайте така ще е за напред
  • 12 Гойко Митич и Искра Радева в ,,Оцеола"

    17 0 Отговор
    Плачат като малки деца...
  • 13 Въпрос

    26 5 Отговор
    Търновлйски колко ти плаща Гергов да му лъскаш имиджа?

    Коментиран от #19

  • 14 Протест срещу безобразията в България

    15 2 Отговор
    Бойко Пенков е двигателя на всички кражби в здравеопазването през последните 20 години. Това е несменяемият зам. министър на здравеопазването, когото дори Борисов не смее да уволни.

    Бойко Пенков създаде схемите по източването на средства чрез здравната каса, държавните и частни болници. В момента българите измират като мухи заради ОПГ-то около Бойко Пенков, а не заради коронавируса.

    Ще видите, че нито ваксинацията ще помогне, нито отминаването на коронавируса. Българите ще продължават да измират заради дългогодишните кражби, които напълно блокираха здравеопазването.

    Докато това ОПГ не се вкара в затвора, няма значение кое ще бъде следващото правителство. Цветан Цветанов изхвърча за 6 апартамента. Тогава, какво да кажем за Бойко Пенков, който си напазарува в брой цели 10 апартамента директно от строителя "Крит"?!
  • 15 Антимафия

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Червен имбецил":

    Ако Гергов е направил нещо , то го е направил ъс с съдействието на Търновалийски, когато този беше Шеф в НАП.
    По схемата на "Олигархичния модел" ,такива като Търновалийски ,се поставят на" чувствителна" служба в Нап, за да прикриват далаверите на статуквото и олигархията ,Търновалийски е един от тези слуги!
    Ако сме имали , независима от Хунтата прокуратура и прокурори, то
    този Търновалийски, отдавна трябваше да търка, наровете в затвора ,а не да се изживява , като депутат , едва ли не, и като Дипломат на БСП?
    Поставени за далавери боклуци, нямат място в нито една Партия???
  • 16 БГ МАФИЯ В МС

    12 1 Отговор
    Откритото от Борисов укрепено свлачище нямало дори акт 15
    На обекта не е идвала никаква приемателна комисия, а падналата скална маса е увредило сериозно и пътната настилка. СТИГА С ТОЯ ГЕРГОВ И ТОЙ Е ОТ МАФИЯТА ГЕРБОВА НА РАЗБОЙКО.
  • 17 И Рим ще рухне

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "А СТИГА":

    Има ли нещо, което ДС и нейната Хунта , да не е съсипала, като партии и Държава ,Принципа на Римската Империя, разделяй и владей "Пакт Романика", след " като плаща комисионни "да изповядат, каквато си искат религия и да има, всички партии ???
  • 18 Точно заради

    8 3 Отговор
    подобни на теб ( и онези петимата ренегати) ,заради герги- почтените" бизнесмени" ,ще гласувам за първи път за бесепето.Такива " отровни" зърна" видяхме във всички партии за тридесет години! Вие сте опасна,и крайно заразна прослойка, за всяка партия.Прослойка,която в най решаващи моменти с едно натискане на пулта, преобръщате в отрицателна насока на милиони хора.Единдтвено и само във ваш финасов и властови интерес.Дори и да не се класират добре,бесепето ,важното е да изрежат до живо месо,такива скрити ракови тумори.И така трябва да постъпят всички партии.
  • 19 Бизнесмен

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    Схемата е следната ,"аз сега,
    ще те направя шеф на НАП ,
    но ти като шеф в НАП,
    ще ми криеш , кирливите ризи, и не само това ,
    ще измислиш начин ,да съсипеш,
    всеки един, който ти посочим ,тотално"?
    По същия начин се назначават в ДАНС,
    Полицията, Прокуратурата и Съдилищата,
    това е ПРИЧИНАТА , корупцията да е нещо , като спорт ,
    в Държавата България???
    За некадърните бизнесмени е начин на конкуренция,
    а за тези, които могат е чисто наказание!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БГ МАФИЯ В МС

    11 2 Отговор
    След като Корнелия се справи в най-голямото герберско лоби - това около Станишев, а вчера - освободи се от олигарха Георги Гергов, днес вече виждаме нова "подводница". Кметът на Перник - Станислав Владимиров.
    Толкова тежка вътрешно партийна атака не сме виждали от месеци, и тя върви по същата схема като на Станишев - започват да обвиняват лидерката в диктатура, и заплашват, че "това ще доведе до изборен провал". Всъщност, именно това поведение подрива самата партия, и я отслабва на избори. И после - същите тия подривни елементи, нападат Нинова. Всички помним как насилственото включване на Станишев в листата за Евровота, доведе до отлив на избиратели и до загуба на сигурни избори за БСП. И после - Нинова била виновна. Те и пълнят листите със соросоиди и джендъри, дето отвращават консервативния ляв избирател, а тя виновна.
    Сега кметът Владимиров прави абсолютно същото. Предрича изборен апокалипсис, и предварително вини Корнелия.
    Истината е, че с толкова саботаж, е съвсем възможно БСП да финишира втора. Нинова вече е без струкури в Пловдив, защото Гергов откровено работеше за ГЕРБ. Тепърва ще трябва да изгражда нови партийни организации. Сега като остане без структури и в Перник, и там - ГЕРБ получава тежко предимство.
    С подобен организационен саботаж, неизбежно се отслабва една партия. А насреща - не само желязна машина на ГЕРБ, където никой не оспорва непогрешимостта на Вожда, но дори в добавка - целият държавен апарат е впрегнат да помага. Начело с пол

    Коментиран от #25

  • 22 Перо

    5 3 Отговор
    Няма по-маргинална партия от БСП,партията на паркетната опозиция със заплата,независимо от положението и без никакви отговорности. Този статут затъпява членовете! Браво на Нинова,има още за изключване,вкл.и горния!
  • 23 БЪЛГАРЧЕ

    4 3 Отговор
    А ти лъскаш ли чикиики на управляващите?
  • 24 ТОДОР СТОЯНОВ

    9 1 Отговор
    КАКУ СЪ ТЪКУЗИШ ВА...
    НЕ САКА ДА СА МАЩА ОТ ПАРЛАМЕНТО, ОСВЕН ДА ЛЕЖИ НА НАРОДНИЯ ГРЪБ, ДРУГО НЕ МОЖЕ И НЕ ЗНАЕ ДА ПРАВИ!
    ОПОЗИЦИОНЕР...ГЛАСА ДА СТЕ МУ ЧУЛИ, ДЕЙСТВИЯ ДА СТЕ ВИДЕЛИ???
    НЕ СЪМ ПАРТИЙНО ПРИНАДЛЕЖЕН!ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ТЪРТЕИ ОТ БСПС, ГЕРБ, ВМРО, СЛАВИ, МАЯ И Т.Н.
  • 25 Си ган

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "БГ МАФИЯ В МС":

    Значи какво означава това, Нинова не може да оправи партията си пък иска да оправи държавата?

    Коментиран от #31

  • 26 Комунист

    4 6 Отговор
    Никога за Техноимпексова.И всички други от червеното котило.
  • 27 Заинтересован

    1 2 Отговор
    Само си лъска, другарката Нинова... нищо реално - сама се справя.
  • 28 Пловдив

    3 2 Отговор
    А ти Гошко си доказан крадец на ДДС заедно с твоя ментор
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хич не е

    6 2 Отговор
    Бе тоя по-голям shопар и от Гергов - шия като на БлиzаШки,нос- грамаден тролски,уши големи. Тая шия я е направил в НАПq и хич не е от туршия.
  • 31 ЧЕ ГЕВАРА

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Си ган":

    значи ,че предателите са много. Бг е всеизвестна с многото предатели през цялото си съществуване. Най-много предатели е имало през турското робство. Той Левски е подло предаден от предател. Христо Ботев и той убит от предател.

    Коментиран от #33

  • 32 Мечо Пух

    9 2 Отговор
    Още един "гладен патриот". Като е толкова принципен и "милее" за партията си защо не спря навреме Гергов, а го оставихте да краде и на вас да подхвърля по някоя троха. Тая шия не е от трушия.
  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "ЧЕ ГЕВАРА":

    Coциaлнoтo лeвичaрcтвo "E EДНO НEДOНOCЧE". Oт тoвa прoизлизaт прoблeмитe нa БCП.
    Coциaлни дeйнocти мoжe дa прoвeждa caмo бoгaтaтa държaвa, a бoгaтa държaвa ce прaви oт бoгaти грaждaни, a нe oт тeзи рaзчитaщи нa coциaлнитe мeрoприятия. При тoтaлитaрнитe държaви пoдхoдът e пo-друг. Нeзaвиcимo дaли тaзи държaвa ce титулувa coциaлиcтичecкa..., нaрoднo-дeмoкрaтичнa..., нaрoднa рeпубликa... грaждaнитe ce oбирaт oт влacттa, кaтo им ce дaвaт cрeдcтвa кoлкoтo дa прeживeят и кoнтрoлирaнo възпрoизвeждaт. C oкрaдeнитe пaри тoтaлитaрнaтa държaвa финaнcирa cвoятa coциaлнa пoлитикa. Зa дa рeaлизирa тaзи cи дeйнocт ce рaзчитa нa oгрoмeн идeoлoгичecки aпaрaт зa oвлaдявaнe cъзнaниeтo нa мacитe, a зa пo-кoрaвитe глaви и нa oгрoмeн рeпрecивeн aпaрaт в нaчaлнитe eтaпи. Cлeд прeчупвaнeтo нa нaceлeниeтo, рeпрecивният aпaрaт ce рeoргaнизирa. Прeмaхвa ce cиcтeмaтa нa трудoви лaгeри, кaтo тoзи aкт ce зaвoaлирa пoд някaквa фoрмa нa бoрбa c култa нa личнocттa или грижи нa пaртиятa зa ....... Възприeмaт ce пo-мeки мeтoди зa кoнтрoл, кaтo ce нaблягa нa cкрититe фoрми. Oгрaбвaнeтo дeмoтивирa хoрaтa дa рaбoти зa блaгoтo нa oбщecтвoтo, a зaпoчвaт дa търcят други aлтeрнaтиви кaтo чacт-прoм , нeзaкoннa eмигрaция , чeрнa бoрca, кoрупция и т.н., кoeтo вoди дo тoтaлнo икoнoмичecкo изocтaвaнe и крaх нa cиcтeмaтa.
  • 34 Де жаву

    4 1 Отговор
    Търновлийски като шеф на НАП Пловдив колко далавери и гешефти на свинаря Гергов прикри? Обслужващ хунтата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове