Last news in Fakti

11 Януари, 2021 20:14 46 862 122

Николай Марков: Овластеното шофьорче на Симеон освети истинските лица на хората по върховете

  • николай марков-
  • бойко борисов

България ще премине и през този огън, но подпалвачите му ще изгорят в него

Ако се замислите много добре и задълбочено ще видите огромния принос на Борисов за страната ни, въпреки всичко!
Лично от моя гледна точка, ползите от появяването на пладнешкия хайдутин във висшата партийна и престъпна администрация е феномен, който трябва да бъде оценен по достойнство. Не бързайте с реакциите си спрямо тезата ми! Помислете спокойно, трезво, безпристрастно и сами. Това написа експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

Как, например, без появата на това лице щяхме да видим истинското лице на Сакскобурготски? Правилният отговор е никак. По никакъв начин нямаше да разберем, че на българите се е паднал някакъв цар, който е склонен да сподели дадената му от Бога държавническа власт със собствения си шофьор и набеден от престъпните среди за личен негов телохранител. Разбирам, че отношенията "шофьор-цар" не са толкова видими за всички и нямат нужната висота на обществена значимост, но нека не забравяме, че сетивата на оскотелия дух, макари и култивиран, са притъпени и не разпознават истинското лице на заплахата, както и не познават лабиринтите на скритата власт.

Как без парашутирането на шофьорът Борисов на върховната властническа позиция щяхме да разберем, че Станишев /несменяем шеф на ПЕС/, Костов / командирът на балканския демократичен пролетариат/, Нинова /червеното синьо мъжко момиче/, патриотите ни вкупом /продажни водачи на наемни глутници/, интелигенцията ни /лъснати примитивни/, генералите ни /паркетни политически лъвове/, професорите ни /титуловани партийни апаратчици/, както и всичко останало в тази страна е ФАЛШИВО. Именно овластеното шофьорче на кокетния ни цар направи възможно осветяването на истинските лица на всички публични личности в държавата, включително и на журналисти, артисти, бизнесмени, олигарси, лицемерните други политици-клиентела, писатели, художници, дипломати, висши полицаи и прочее говеда, които се продадоха публично без много мисъл.

И колко известни личности успяха да си запазят лицата? - Единици. Броят се на пръстите на двете ръце. Толкова.

Тези титани, единиците, на които никога няма да видите имената в листи за кандидат депутати, нито ще ги видите на големи властнически позиции. Те знаят винаги какво вършат, защо и кога истинската България ще има нужда от тях. Сега, уви, все още не е времето! Тази наша страна винаги е имала здрави основи в историческото време, независимо от всичко останало. Тя е оцеляла именно заради онази шепа духовни колоси, които винаги пречупват времето малко преди да бъде пречупен гръбнака на уморената ни от продажници и предатели страна. България разбира всички, но нея я разбират единици!
Кой сега е цар? И кой е мъртво роден? Вече знаем.

България ще премине и през този огън, но подпалвачите му ще изгорят в него. По върховен и неотменим закон.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 440 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    175 21 Отговор
    Всичкото е черешката на тортата...
  • 2 Овчарник

    426 70 Отговор
    Борисов ще си купи трона това е ясно....Разгневения народ ще излезе по улиците и ще има безредици и чупене....В такъв момент президента налага военен час и разследване.....имунитетите при военно положение не важат...

    Коментиран от #29, #42, #60, #87

  • 3 Ангелинка

    114 623 Отговор
    Бойко ни спаси от тройната ламя, комунизма и русофилията!

    С Ф16-БЛОК70, ваксините на Пфайзер и Байдън президент, България я чака светло бъдеще.

    Коментиран от #8, #9, #10, #17, #24, #34, #36, #51, #64, #69, #93, #97, #122

  • 4 Протест срещу безобразията в България

    331 56 Отговор
    План-демия ...целта е една ...ти, аз, ние ,те...да нямаме глас.!Ставаме роби.

    Коментиран от #55

  • 5 ОСТАВКА

    416 55 Отговор
    В десетката! По-добре едва ли може да се каже!

    Коментиран от #22, #61

  • 6 3,14К

    88 205 Отговор
    Абе Марков, пак услужливо пропускаш още няколко знакови екземпляра от политиците. Въпреки напъните пак ще са малко над 4%.И поразсей малко мъглата и мистиката, не всички сме толкова умни като теб.

    Коментиран от #83

  • 7 приключи тая

    235 58 Отговор
    Е и ?! , Нали шкафчетата са пълни , сметките и те са пълни , народът е ошушкан и шашнат , какво толкова , тогава я камилата , я камиларя .Тяхно е царството небесно , за простите душички говоря , за тези дето живото им премина и отмина в мизерия и мъки. За мнозина България , Родината , им вече нищо не значи , едно нищо обсебено от едни гадове.
  • 8 tate

    120 29 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    П.З.Мннооооого си остър ! Като Кумира си
  • 9 факт

    77 38 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    щото е комунист!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лайка

    258 24 Отговор
    Царя и неговите Юпита си свършиха работата много добре... Оправиха ни с нови дългове и началото на голямото съсипване на България. Избягаха и Милен Велчев и компания - усвет. И цар Мюмюн трябва да бъде съден един ден, че ни накваси на пачи яйца! Испанския крал беше писал в неговата книга, какво представлява Царчето ни. Тогава спряха и извеха книгата от България.

    Коментиран от #74, #98

  • 12 НРБ

    94 263 Отговор
    Тоя на всяка манджа меродия..."специалист" по всичко !! Сега разбирам защо Президента Първанов го е махнал от НСО...просто един скандалджия, без достойнството на офицер от НСО, дай му да плюе и очерта всеки и всичко ! За нищо никой не го търси, но той пише и тича от телевизия на телевизия ,че иначе ще го забравим !

    Коментиран от #25

  • 13 северозападняк

    185 33 Отговор
    Така е!Но, този примат язди народа, безапелационно вече 20 години!
  • 14 северозападняк

    91 35 Отговор
    Така е!Но, този примат язди народа, безапелационно вече 20 години!
  • 15 Хъш

    22 56 Отговор
    Ко каза? Ко?

    Коментиран от #18

  • 16 Биби Кинг

    45 122 Отговор
    Стига го лагахте че е умен тоа,че се излага все по често горкиа!
  • 17 Наблюдател

    94 48 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Явно тази вечер си прекалил с огнената вода или с Лулата на мира-какво сложи вътре? Все пак, ще приема, че пишеш с ирония. Ако ли не-значи се пресегни и си вземи от хапчетата, дето ги пиеш.
  • 18 Медуза

    12 19 Отговор

    До коментар #15 от "Хъш":

    Смея се..."х.й с око!"
  • 19 браво

    149 34 Отговор
    Този човек ги уби без изстрели !!
  • 20 безпартиен

    144 14 Отговор
    Всичко е точно така,но какво предлагате?Аз единственото което искам да знам е КОИ СА КАДРОВИЦИТЕ ОПРЕДЕЛИЛИ ТОЧНО ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ЗА ИЗБИРАНЕ???

    Коментиран от #49

  • 21 Иван

    51 118 Отговор
    Марков вече почна да отлепва от реалността и леко прекалява със самочувствието си.
  • 22 ИМПЕРИАЛИСТ

    64 117 Отговор

    До коментар #5 от "ОСТАВКА":

    Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

    Коментиран от #27, #38, #50

  • 23 Неутрален

    141 47 Отговор
    Бойко е фалшификат на тарикат. Който му прави евала е или схемаджия с Герб, или е много прост, или и двете.

    Коментиран от #30

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Феликс Дж

    20 23 Отговор

    До коментар #12 от "НРБ":

    НСО это не НКВД и даже не Смершь. Какое достойнство после апреля 1956 года.

    Коментиран от #32

  • 26 Забележител

    148 30 Отговор
    Проба,грешка,проба,грешка и годините летят!Царя се налапа и се оттегли,шофьорчето му се налапа ама е много просто и не иска да се оттегли,а пък ние гледаме отстрани,констатираме и одъртяваме.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хупман

    50 104 Отговор
    Поредния задръстен нарцис. Подмокрил се е от мисълта, че някой ще го чете.
  • 29 Говедар

    43 98 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Чехльо Грипенов Решетникоф може,да промъца нещо само,и единствено при обявено военно положение! И то ако случайно има армия,и му се подчини..не ми се вярва.....До "Овчарник-овца"

    Коментиран от #70

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хехе

    40 85 Отговор
    Обичам такива "експерти", родени за МЕНСА!
    Разбират и коментират всичко друго, само не и по специалността си!
    Но каквато ни мафията,такива и експертите..
    Експерти,Вън!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Другия с коня

    73 35 Отговор
    Може би сега е момента да те попитам,другарю Маркорв, -Подполковник от 5 то главно Управление на ДС- УБО.....Наивен ли си бил или Нарочно подаде Докладна до Президента Георги Първанов от БСП...???Тогава Министър на Вътрешните работи е самия Румен Петков Шадравана - папартийна калинка на БКП????Тогава УБО - днешното НСО правят записи на всички Политици чрез Охраняващите ги камери и бръмбари,най вероятно , и ги ИЗНУДВАТ,за да са послушни...Управлява Тройната коалиция със Стани шеф.....Странно ми е,човек с такъв Опит да не знае,че записите отиват при Първанов и Румен Петков и ТЕ са основните Играчи в Изнудването...Румен Петков ги Продава на Мутрите срещу заплащане и Услуги.....Защо мислиш беше срещата му с братя Галеви при басейна Спартак????

    Коментиран от #35, #84

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Умен по цялата глава

    77 19 Отговор

    До коментар #33 от "Другия с коня":

    Точно тогава Бойко е секретар на МВР и два пъти подава Оставка....Оплака се в Ефир. " Ми ние ги хващаме,а Съдиите ..ги пускат.' Пускат ги Бойко,щото това е Мафията...Червената Комунистическа Мафия в България....И си Требе Лустрация....Кой Изгори-, изгори...Идват Младите и Красивите.....
  • 36 Антон

    16 19 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Ха-ха, много добро!
  • 37 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 15 Отговор

    До коментар #27 от "Феликс Дж":

    Молодец, а ты читал Ленина?
  • 38 безпартиен

    76 24 Отговор

    До коментар #22 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Той наш Бойко кат извънземен бе!Спомнете си когато го "ИЗБРАХА"за гл.секретар на МВР как журналистите го направиха герой-под натиск или чрез заплащане??Ами той си беше откровено некомпетентен за длъжността!А като политик какво обещаваше за първите избори които спечели?Какво изпълни от обещанието си?Кога е обещавал,че ще строят пътища,че ще санират с държавни средства,че ще се теглят заеми като за последно?Мислите ли,че биха го избрали с такива обещания или не е важно народът как ще гласува,а кой и как ще брои!Кадровика,кадровика на политиците ни КОЙ е???

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ИМПЕРИАЛИСТ

    37 58 Отговор

    До коментар #39 от "Другия с коня":

    Ако ген. о. р. Б. Борисов беше разбъркал Л---АТА, ЩЕШЕ ДА УДАВИ В СМРАД ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Бойко им объркваше сметката чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989 г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопира не и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.

    Коментиран от #43, #59

  • 42 Чобан

    27 51 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Марков наи честния човек друг няма в българия /угря циганката где-то го хвалише и взе сам да се хвали - без нищо да има на яви/
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Шопо

    48 18 Отговор
    Не знам каква е ролята на този мъж,но щом толкова често го показват, значи има такава !
  • 45 Заптие

    39 46 Отговор
    Теб Защо те изгониха, защото си кадърен ли, такива като теб около фатмака е пълно вече много мирише
  • 46 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    26 33 Отговор
    Поредният свръхвглъбен в ББАнуса непризнат полубог. Боже, усмири малко тая твоя забава с откачалки, че байгън вече.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хаха чие "виждане" публикувате

    28 38 Отговор
    Този е низша, много въртелива опашка. И какъв поглед има като низша душа. Аман от мнения на чалга пантофи. Това е пантоф. Сам си го заявявале. И никога нищо интелигентно. Просто ниска класа

    Коментиран от #85

  • 49 комунист

    46 7 Отговор

    До коментар #20 от "безпартиен":

    Какво значение има, какво ще стане ако разбереш кои са? Представи си, че ги знаеш, представи си, че можеш безнаказано да ги изтрепеш. Какво ще стане? Веднага на тяхно място ще дойдат други такива като тях. Системата ги произвежда постоянно. Системата, която ние създаваме създава нас такива каквито сме. Когато масово го осъзнаем имаме шанс да разкъсаме порочния кръг. Като погледнем ситуацията от птичи поглед. От толкова високо, че бананите и тоалетната хартия да не ни скриват общата картинка.

    Коментиран от #78

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мор за мутрите

    21 3 Отговор
    И политиците

    Коментиран от #62

  • 54 Чалгопитекус

    33 10 Отговор
    Нищо не е осветил проздага,който има малко мозък ги вижда нещата и без ореола на еднокнижния олиго.След изчерпването на сдс и бсп,мултигруп(дс) си докараха цар пионка,който срещу заплащане си изигра ролята .А неграмотника си е апотеоза на т нар преход,защото 95;% от населението се самоопределя с него.Почвата подготвена от учиндолския плешивец бе един хус за развитието на подчовеци.Но приматус булгарикус не заслужава по добро!!!
  • 55 Хитър Потър

    11 12 Отговор

    До коментар #4 от "Протест срещу безобразията в България":

    Такива като тебе винаги ще бъдат роби.
  • 56 Малко слонче

    25 15 Отговор
    Ще видим след изборите правителство на ББ и червените Андрешковци ще намалеят.
  • 57 Гост

    21 24 Отговор
    От къде намерихте снимка от абитурентския му бал на този шкембел?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Като си чистя помийната яма И

    10 0 Отговор

    До коментар #41 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Вьншния клозет ВИНАГИ МИРИШИ АМА НЯМА НАЧИН ТРЯА ДА СА ПИЧИСТЯТ......
  • 60 Болярин

    23 11 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Ще ти се, ама няма да ти се получи ! Шепа партизани и ятаци мечтаят да прочетат роман-фантастика ...
    Думата имат милион и половина българи с нормално мислене, вуйчо, а не тежко болни !!!
  • 61 Барборино

    13 5 Отговор

    До коментар #5 от "ОСТАВКА":

    В червената десетка ли ГО искаш, като жена си ?!!

    Коментиран от #81

  • 62 Аз, бе... Аз...

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Мор за мутрите":

    А ти за кои си ?!!
  • 63 SOZOPOL

    11 22 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ КОИТО МЕЧТАЕ ДА Е ОЛИГАРХ !!!
  • 64 П.р.

    20 15 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Чака те светло бъдеще в килията .Гроб ще ти правят компания.Ще гледаш Ф 16 на хартия цял живот.
  • 65 БОтур

    28 33 Отговор
    Гусинът Марков навремето го изгониха от НСО защото се оказа физически нефелен да издържи изпита по физическа подготовка. Понеже знаеше,че е киФте,демонстратовно отказа да се яви на изпит и естествено го изгониха. Той сега е още по-голямо кИфте,особено когато го видите отблизо. Като ги видите какъв бОтур е веднага ви става ясно,че тоя никога не би издържал изпит по ФП.
  • 66 инспектор БоБо

    16 1 Отговор
    не знам защо не продължаваш абзаците с много имена, нека ги знаят всички
  • 67 Г.Маринов

    4 5 Отговор
    Само ти си най-хубавите!
  • 68 Челентано

    23 8 Отговор
    И кой ще прави лустрация-Бойко ли?С членската си книжка на БКП до91г.
  • 69 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    П?П !
  • 70 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #29 от "Говедар":

    Биволаров кога се научи да пишеш?
  • 71 Герб- гепи

    18 20 Отговор
    Вие сте организирана престъпна групировка и сте най голямото зло и рекетьори в цялата история на България. КРАЯ НА ГЕРБ СЕ ВИЖДА МНОГО СКОРО И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКИ ЗУЛУМИ, КОИТО ИЗВЪРШИХТЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ!!!!
  • 72 Мустака

    12 15 Отговор
    Вместо да се прави на анализатор да се беше научил да прави лицеви опори .
  • 73 Бай Курти

    16 11 Отговор
    Поредния червен бълвоч.

    Коментиран от #77

  • 74 stan4o

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "Лайка":

    Които доведоха царя са причината, а останалото са следствие.
    Които инвестираха доверие в Борисов са причината, а той самия е следствие.
    При двата случая причина е една и съща. При тази причина не може да има различно следствие. Няма да чакаме дълго и ще го видим скоро.

    Коментиран от #90

  • 75 Чук и Гек

    15 7 Отговор
    Ами, добре го е написало момчето! Писал е сам, а не като уж Бойко по Фесбука му! И името му много хубаво звучи! Но, това са излишни приказки! Дай пари и не говори! В никакъв случай обаче, не е червен!
  • 76 незнайко

    13 12 Отговор
    Пного пошла статия в която няма истински ХЕПИЕНД !!!
  • 77 stan4o

    21 6 Отговор

    До коментар #73 от "Бай Курти":

    Защо всички критици на Борисов ги определяте да червени? Борисов е бил червен и ще си остане такъв. За телохранител се избира доверен човек, нали?

    Коментиран от #114

  • 78 4745

    14 5 Отговор

    До коментар #49 от "комунист":

    Много точно! Прочети:" Трудно е да бъдеш Бог". Ще ти хареса. Не може да надскочиш сянката си!:)
  • 79 malkija

    17 15 Отговор
    Изказване на Поредния експерт по всичкознание ц@рвул.
  • 80 1321231

    13 17 Отговор
    И дано първи изгърми радевчо
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 аз съм Веска

    8 5 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯТА Е МЪРТВО РОДЕНА , И ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ И СЕ НАЛАГА ДА И ДЪРПАТ КОНЦИТЕ КАТО НА МАРИОНЕТКА .ЩОМ ОТКРИХМЕ МЪРТВЕЦЪТ -
    ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯТ !!!
    С НЕГО ЗАЕДНО ПРИЛИЧАТЕ НА СПАРТАК. ИМАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЗНАК.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 С едно изречение

    9 2 Отговор
    Всяко зло за добро както е казал мъдрият българин!
  • 87 Шоп от СО

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Нема такъв филм
  • 88 потребител

    8 14 Отговор
    Откога този "експерт" е започнал да пише неримувана лирично-епична поезия?
  • 89 Гръм от ясно небе

    9 1 Отговор
    От многото на Бойко пиари, май
    ще изяде бая шамари !...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ГОСТ 1

    11 17 Отговор
    Маргинал Марков отново се изложи, но този път направо си плю в собствената физиономия. Елементарните му опити да бъде оригинален се сблъскват с крещящата му политическа неграмотност. Този тип явно живее в паралелен свят като герой на Оруел, но приликата е само в докосването до събитията. Иначе героите на великия писател се изразяват ясно и кратко а не като Марков, с сложни изречения които и той самия не би могъл да цитира по късно.
  • 92 Гост

    13 2 Отговор
    Чисти глупости,още преди да дойде на власт за кобурга се знаеше,че е пропаднал комарджия ,че кгб са му платили дълговете и е станал агент на кгб,че той е предал Иван-Асен посланика ни в оон и т.н
  • 93 Още малко ви остана

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Ха ха колко тъпо
  • 94 Поп Дъньо

    4 2 Отговор
    По добре да ни се кажат , кои са тези титани. Мършата си я знаем!
  • 95 8588

    3 5 Отговор
    О свен по изброените от тебе ПЛЮВНИ МАЛКО И ПО ТИКВАТА!!!АКО ПИТАШ ЩО?Ш,Ъ ТИ КАЖА!!ЗАЩОТО СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА!ЯВЯВА СЕ ЕДИН ВИД ЦАР!!ЗАТОВА И ГОВОРИ САМО В ПЪРВО ЛИЦЕ ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО:А З !!ДРУГОТО:ДРУГОТО ВЕЧЕ ГО ЗНАЕМ И НЯМА НУЖДА ТИКИВА ДА МИ КАЗВАТ КОЙ,К,ВО И ЗАЩО!!СПАСЕНИЕТО Е РПГ,СТИНГЪР И АК 47!!!!ГУМАТА.А.А.А.А.А.А.А.А!
  • 96 Пламен

    7 3 Отговор
    Телохранител, бодигард, добре де, Борис off, има ли, официално регистрирана среща, с който и да е, през неговата "спортна кариера"? Не знам, и затова питам. Има ли????
  • 97 Анти комунист

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Единствените ,от които се страхувате, комунистите,без значения,как се наричате и къде стоите,в дясно,ляво,център,са Демократична България,10% и това е краят на Герб а от там на цялата ви про руска партиина система,единственият политик направил реформи и променил държавата е ИВАН КОСТОВ.Тези сдсари които сега ка проксима та Герб са бивши доносници на ДС и продажниците провалили СДС,чак се легитимират като седесари, стоящи на трибуната с Бойко Тиквата, този материал освобождава мутрата от всякаква морална отговорност,сякаш той е нещо нужно, нещо от, което България е имала,свръх потребност,то ес Хитлер е бил нужен на Германия да покаже колко глупави са били германските политици преди това,всеки който поставя Иван Костов наравно с червените е червен русофил,тази статия е поръчкова тя цели припомнянето за (лошия) виновен за всичко Костов ,който е част от ДА БЪЛГАРИЯ, започна се войната на ОФ,начело с Герб,против ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ,всички други след влизане в парламента ще се подчинят на Москва.
  • 98 Шоколад с малини

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лайка":

    Братя Велчеви деца на ДС сега са крупни безмислени в България.
  • 99 WC WC

    7 7 Отговор
    И тоя се изака на метеното ! Сигурно е от библ--текарският институт. Я доцент, я професор, я главен асистент и поне доктор....
  • 100 ист справка

    10 4 Отговор
    ....................Попита Крум аварските пленници:
    „От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?“
    И те отговорили:
    „От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после – от подкупничеството; после – от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха. И наистина погибел произлезе от това“.

    Коментиран от #104

  • 101 Филип Георгиев

    6 6 Отговор
    ' ++++++'. МНОГО ДОБРА СТАТИЯ И МНОГО ДОБРА ПОЗИЦИЯ НА НИКОЛАЙ МАРКОВ.!!!
  • 102 пик

    5 6 Отговор
    НИКОЛАЙЧО,толкова си безмозъчен,дори не заслужаваш да те четем,проооостак
  • 103 Радев

    4 3 Отговор
    Този го изгонихме от нсо. Всички плюващи са пропадналци и вместо да си търсят работа дават празно глави съвети и интервюта.
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #100 от "ист справка":

    И един журналист от Факти записваше....
  • 105 МАЛКА пенсИЯ

    5 0 Отговор
    Има един лаф,даже истина-ВСЕКИ НАРОД,СИ ЗАСЛУЖАВА,ПОЛИТИЦИТЕ.
  • 106 MOLI

    4 0 Отговор
    КАТО ОПЛЮ, КОЙ КЪДЕТО ТИ ПАДНЕ,ТИ КОЙ СИ???
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Валери

    2 0 Отговор
    Фактите много сте нетолерастни. Бе .
  • 109 Съни

    2 3 Отговор
    Благодаря Ви господин Радев че събудихте народа Вие сте най достойния българин историята ще Ви постави наравно с Левски Благодаря ви ЧНГ

    Коментиран от #110, #111, #112, #113, #115, #117, #118, #119, #120

  • 110 Трол съм като теб

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Егати платения коментар. Този е срам да ги сравнявате с Левски. Пийте си хапчетата бе хора. Как ще го сравнявате с Левски.
  • 111 Връзкар

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Моля не пишете докато сте на бело. Дроганти ще го сравнявате с Левски. Намали дрогата.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Драган40

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "stan4o":

    Точно така! Вие, заблудени овце, помислете! Можеше ли кой да е да е допуснат до бай Тошо? Случайно ли е изкачен на върха след това? Защо? Ама и нас, "обикновения народ", си ни бива! Разиграват ни като мечка на синджир. Може ли такова търпение, граничещо с идиотизъм!

    Коментиран от #116

  • 115 Трифонов

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Абе я се прегледай бе. Ще сравнявате пропаднал охранителна, изгонен от нсо с Левски. Кукукукукуку.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Марков

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Марков. Ти ли написа този коментар. Ти си съни. Нали. Никога няма да сте като Левски. Никога няма да сте като възрожденските българи.
  • 119 Дядо Йоцо

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Не сравнявате пропадна л охранител с Левски.
  • 120 Йончева

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съни":

    Този никога няма да е като Левски. Смотан к.
  • 121 Бре бре

    0 0 Отговор
    Кой не иска да изтегли голям заем от банка и след това тя да фалира и да не върне мангизите .ха ха ха.Някак си са нагласени нещата
  • 122 Естината

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ангелинка":

    Точно Русия отново ще спаси света от втория фашизъм,сащ е окупатор и цели унищожаване на народи ,ценности за контрол над света!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове