Last news in Fakti

31 Януари, 2021 13:05 22 265 257

Божков: Когато отказах да давам, унищожиха целия ми бизнес – имам още доказателства (ВИДЕО)

  • васил божков-
  • българско лято

Бизнесменът с интервю пред БНР от Дубай

Божков: Когато отказах да давам, унищожиха целия ми бизнес – имам още доказателства (ВИДЕО) - 1

„Ще се опитват да ни пречат всячески на „Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“. Това каза пред БНР и Силвия Великова бизнесменът Васил Божков. В предаването „Политически НЕкоректно“ той подчерта, че по отношение на неговия случай с бизнеса му има тотално нарушаване на закона.

„Прокуратурата е била наясно за пътуването ми към Дубай. Прокуратурата не спазва законите. Тя е инструмент на „бога“ (Иван Гешев - бел. ред.)... Никога не съм се чувствал застрашен, защото винаги съм спазвал закона. Не съм си осигурявал спокойствие, а съм си осигурявал съществуване. Подадох сигнал в прокуратурата за доказано престъпление, което никой не разследва – за рекета срещу мен, който е ескалиращ... Когато отказах да давам парите, унищожиха целия ми бизнес. Аз съм си плащал всички данъци, след това съм давал. Реших, че е по-добре да давам някаква част, за да съществува моят бизнес, докато тези са на власт. Въпреки всичко не съм ощетил никого. Това са мои лични пари, можело е да ги изям и да ги изпия, аз ги давам на грабителите... Не съм давал подкупи, мен са ме рекетирали“.

„Унищожиха бизнеса ми, защото се страхуваха, понеже не съм бил никога от тях, а съм бил между тях. Моят бизнес е съществувал въпреки политиците, а не благодарение на тях“, допълни Борисов.

"В момента се стараят да не достигнат никакви пари до мен. Имам приятели, които ми дават милиони. Имам им доверието. Даже не са ме питали кога ще им ги върна", обясни Божков.

„Борисов и Пеевски даваха пари за „Левски“, спряха да дават, закъса отборът, казаха ми да го взема, защото знам. Когато се захвана с нещо, го правя добре... Пеевски без Борисов не може да съществува, както и обратното. Не трябва да се демонизира само единият, те са свързани като сиамски близнаци. Купиха си телевизия, сложиха си прокурор, държат цялата администрация, опитаха се да завладеят съда. На върха са те двамата... Когато се вземе политическата власт, този модел може да бъде сменен“, заяви още Божков.

Васил Божков сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България, а сега иска да отърве българския народ.

„Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на всичко“.

Той допълни, че има още доказателства по случая с исканите от него пари: „Мисля да ги покажа в подходящия момент, ще постъпя като политик“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 140 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нъл тъй

    94 208 Отговор
    Ама къде дават така само да взимаш Не може само да лапаш Трябва и да даваш

    Коментиран от #42, #82, #127, #136, #140, #169, #181, #186

  • 2 Така

    193 29 Отговор
    действат другарите - само вземат, вземат и вземат !

    Коментиран от #75, #193, #218

  • 3 324

    204 143 Отговор
    Хайде, хайде и твоя бизнес е изграден върху експлоатацията на българите и мошенничесво, не се прави на света вода ненапита. Тези приказки можеха да хванат дикиш преди 10,20 години въпреки че винаги си бил мутра.

    Коментиран от #35, #83, #237

  • 4 Петър

    197 32 Отговор
    Тоя дето дава подкуп и тоя дето го взема са еднакво виновни,чудно ми е на кой точно е давал Божков?

    Коментиран от #33, #43, #86

  • 5 Алфа пръч

    138 55 Отговор
    дАЛИ ако някой избяга от правосъдието на Турция и отиде в Дубай и почне да плюе по Ердоган представяте ли си какво ще се случи .Явно ще го докарат техните спецслужби точно за 1 ден

    Коментиран от #8, #21, #68, #73, #110

  • 6 Be by

    181 74 Отговор
    Ехххххх череп, кога яде кюфтета и ти беше добре, не рива. И ти крадеше от народа - продаваше им надежда и ги лъжеше. И ти си поръчвал хора за убиване, и ти си взимал бизнеси - цели вериги казина

    Коментиран от #88, #231

  • 7 Българка

    172 28 Отговор
    „Бoриcoв и Пeeвcки дaвaхa пaри зa „Лeвcки“, cпряхa дa дaвaт, зaкъca oтбoрът, кaзaхa ми дa гo взeмa, зaщoтo знaм. Кoгaтo ce зaхвaнa c нeщo, гo прaвя дoбрe... Пeeвcки бeз Бoриcoв нe мoжe дa cъщecтвувa, кaктo и oбрaтнoтo. Нe трябвa дa ce дeмoнизирa caмo eдиният, тe ca cвързaни кaтo cиaмcки близнaци. Купихa cи тeлeвизия, cлoжихa cи прoкурoр, държaт цялaтa aдминиcтрaция, oпитaхa ce дa зaвлaдeят cъдa. Нa върхa ca тe двaмaтa... Кoгaтo ce взeмe пoлитичecкaтa влacт, тoзи мoдeл мoжe дa бъдe cмeнeн“, зaяви oщe Бoжкoв." - ФАКТ
    Прокуратурата е знаела за пътуването на Божков и УМИШЛЕНО ГО Е ПУСНАЛА ДА ОТПЪТУВА ОТ СТРАХ, че той знае много престъпления от кухнята властта и ако се разприказва, ще лъснат много престъпления! А сега Каскет рИве, че видите ли, той бил избягал! Защо по неговите самопризнания не са в ареста Борисов, Влади Горанов, Менда, Домусчиев?

    Коментиран от #146, #214, #226

  • 8 Петър

    36 4 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа пръч":

    Е това правилно ли е според теб?
  • 9 Аноним

    64 133 Отговор
    Партия прави той е обвиняем за затвора нормален ли е има повдигнати обвинения тия милярди от къде са му бизнес? Как не ги е срам Бойко натисна мафията това е истината

    Коментиран от #15, #27, #84, #126, #168, #255

  • 10 !!!?

    79 85 Отговор
    Тази доказана мутра (по поредното си самопризнание) като какъв се вижда освен като клиент за Затвора !!!?
  • 11 смерш

    102 54 Отговор
    А защо даваше? Защото така беше свикнал още от Магурата!
    Сега какво ,да ти съчувстваме и да повярваме че стана борец за "демократични права"?

    Коментиран от #99

  • 12 мдда

    90 62 Отговор
    Фрашкан си с милиони черепче.. виж се какъв си нефелен. я кажи как ще изкараш толкоз пари с мозък в България?? Що си мислиш че ти вярваме?
  • 13 глоги

    114 18 Отговор
    " Прокуратурата не спазва законите." ХА,ЕДИН ЧОВЕК ПРАВИЛНО ДА ГО КАЖЕ. ЗАТОВА ПУШАТ В ТРАМВАЯ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ОЛЕ-МАЛЕ!,ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ОТИВА,КУЛТУРАТА СЪЩО,ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА КАТО В АФРИКАНСКАТА ПУСТИНЯ И Т.Н. Законът е "Врата в пролето",няма държава и бюрокрацията е страшна!
  • 14 Тото 1 и Тото 2

    104 20 Отговор
    Не може само да вземаш , без да даваш , нали ? Време е и бат Бойко да го разбере. Че нещо се е взел за незаменим , единствен , несменяем , неповторим и дори божествен ! А всъщност , погледнат реално отстрани , си е един обикновен хитрец , лицемер и простак.
  • 15 Петър

    31 15 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    И ти си като Пурко-много си вярващ!!!
  • 16 И какъв ти беше точно бизнеса?

    55 36 Отговор
    Да прибираш кинтите на оскотялия народ процес предизвикан от политиците а те от своя страна са искали своя дан че държат народа оскотял и бизнесмени като теб де възползват и прават кинти ...народа като е докаран до безнадежност и мизерия единствените неща за които харчи парите са алкохол цигари хазарт за друго почти не мисли и политиците си искат своя пай от забърканата каша посредством рекет щот иначе няма как да ги приберат законно и ти като си отказал да им плащаш са те прогонили

    Коментиран от #93, #103, #104, #180

  • 17 Този излезна голям ревлю...

    65 32 Отговор
    С тези пари и възможности само реве като малко дете,на което чичко каскет му е взел биберона в детските ясли..Да имаш милиарди и да плачеш пред бедняците, които си съдрал и обрал...Също като снаха си Софиянска,реве като хималайска мечка ,че няма пари,а почива на зимните куРорти....

    Коментиран от #130

  • 18 !!!?

    49 48 Отговор
    Черепа много добре пасва на призивите на неговия беквокал Фигуранта за "промяна" !!!?

    Коментиран от #37

  • 19 психолог

    27 21 Отговор
    за да добиете представа що за човек е божков ,пуснете си интервюто му при силвия великова по хоризонт от преди 15-тина мин,само тембъра на гласа му е красноречив,да не говорим за мислите!
  • 20 бай Иван

    39 9 Отговор
    Няма нищо по-нищожно от доминацията на голямото самочувствие
  • 21 Ако избяга от

    58 12 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа пръч":

    Правосъдие е едно! Ако избяга от мафия е друго!

    Коментиран от #53, #74

  • 22 ЯЗЪК

    65 13 Отговор
    А вий се питате откъде и какви са тез пусти кюлчета и пачки на чекмеджето на ВОЖДА ! Чудите ли се още , мили приятели ?
  • 23 уфффф

    44 52 Отговор
    Васко,тепърва ще лапаш патката -така да знаеш !
  • 24 Какво е това кофти видео и звук

    24 8 Отговор
    Нищо не се разбира гледах откъс само

    Коментиран от #39

  • 25 фотоУВЕЛИЧЕНИЕ

    72 16 Отговор
    Колко ли време щеше да остане жив Божков , ако беше останал в България ? ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.......

    Коментиран от #41

  • 26 КЪСА МИ СЕ...СЪРЦЕТО!

    49 44 Отговор
    С ТОЛКОВА КЪРТОВСКИ ТРУД, ЛИШЕНИЯ,ПОТ И СПЕСТЕНИ ЗАКУСКИ , ЧОВЕКА СИ ЗАДЕЛИЛ....4 000 000 000 И...ЛОШИТЕ МУ СЪСИПАЛИ..БИЗНЕСА!
    ТОЙ,... АНГЕЛЧЕ С ОНЕЗИ...ЛОШИ!
    ДРУГАРИТЕ ОТ ДС И БКП ,ДЯДО МУ ГЕНЕРАЛА ,...И ТЕ ЩЕ ГО ПОТВЪРДЯТ.
  • 27 Бойко не натиска мафията!

    69 20 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    Бойко е част от мафията и по точно нейн слугинаж!
  • 28 Божка

    48 5 Отговор
    Извади снимките с момченцето или са с кмета и момченцата 😂
  • 29 МАФИЯ НА ББ

    55 12 Отговор
    ЩОМ ОТКАЗВАШ ДОБРОВОЛНО ДА ДАВАШ, МАФИОТО РАЗБОЙКО ВЗИМА КОТ МОЖЕ ЧРЕЗ БУХАЛКИТЕ ДЪРЖАВНИТЕ И СКАЛЪПВАТ ОБВИНЕНИЕ И В СЛЕДСТВЕНИЯ ,ЗА ДА СИ ГРАБЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО.
    РАЗБОЙКО ДЕКА Е РИТОНЯ?????? АМИ КАРТИНИТЕ, АМИ АНТИКИТЕ?????
  • 30 Боби

    60 6 Отговор
    Аман от мафиоти в парламента.
  • 31 Шуши

    21 12 Отговор
    Утре правя партия да ставам мандатоносител за другия път
  • 32 От най-

    44 34 Отговор
    Голямото страшилище се превърна в най-големият ревльо.

    Коментиран от #174

  • 33 Bai nudals

    44 15 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Петре,става дума за рекет не за подкуп.

    Коментиран от #40

  • 34 Академик

    21 30 Отговор
    Гласувам твърдо за партията на Божков, там има далавера!
  • 35 Теб

    44 17 Отговор

    До коментар #3 от "324":

    как по - точно те е експлоатира Божков и какво ти е взел , бе другарьо ?
  • 36 йодирана СОЛ

    56 21 Отговор
    Че що пък да не го видим Божков като политик ? Като гледаме какви са другите , поне е богат и охранен , а не гладна въшка. На фона на ШАЙКАджиите , всеки друг ще е ИДЕАЛЕН. Голям сеир ни чака.

    Коментиран от #65, #166

  • 37 А ти бек вокал

    33 13 Отговор

    До коментар #18 от "!!!?":

    на най големият глупак Борисов!
  • 38 рошков

    40 19 Отговор
    Ей Божков я ме свържи с тия твои приятели дето ти дават милиони без да питат кога ще бъдат върнати да дадат и на мен някой друг милион че и аз да се махна от Бойколандия и да започна бизнес на вън.

    Коментиран от #85

  • 39 Ха ха

    22 12 Отговор

    До коментар #24 от "Какво е това кофти видео и звук":

    Заглушават го службите.Нормално.
  • 40 Петър

    8 6 Отговор

    До коментар #33 от "Bai nudals":

    Още по лошо тогава.

    Коментиран от #106, #225

  • 41 КУ'ХАВ'ЕЛКЕ,..ПИТАШ ЛИ СЕ .. ЗАЩО ЧЕРЕПА

    28 20 Отговор

    До коментар #25 от "фотоУВЕЛИЧЕНИЕ":

    Е В ..ДУБАЙ,..А НЕ В САЩ,ЯПОНИЯ,ШВЕЦИЯ,АВСТРАЛИЯ ИЛИ ..КАНАДА ЗА ДА ВОДИ ДЕЛА СРЕЩУ..ТЕЗИ "ПРЕСТЪПНИЦИ" А ..СЕ КРИЕ И МИШКУВА...ПРИ КАМИЛАРИТЕ??😂
  • 42 Гост

    16 18 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    Важното, че дойде края на мутрата Борисов, сега идва времето на престъпника и мафиота Божков.

    Коментиран от #114

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Знайко

    47 7 Отговор
    Г-н Божков за всичко може да се намери оправдание. "съществуване" или "оцеляване" както се изразявате е: Когато си бездомен бедняк и дадеш подкуп от няколко хиляди за да ти разрешат да си построиш малка къща до 100-160 кв.м.. или да си купиш апартамент на "половин" цена от общината/държавата/. Или пък когато имаш малък магазин 10-20 кв. м. взет под наем и си единствен продавач в него. И платиш подкуп за да не те затворят корумпираните и зли чиновници. Но когато си презадоволен милярдер имащ много повече отколкото ще може да изхарчи до края на живота си. Който може да се пенсионира и оттегли в собствена вила на брега на топлите морета. Но вместо това този милярдер дава подкупи от десетки милиони за да "започне" и "запази" хазартен или друг "бизнес" за стотици милиони. С помоща на "политически чадър", който същевременно унищожава държавния конкурент "ТОТО-то" се нарича корупция.

    Коментиран от #80

  • 45 Петър

    5 5 Отговор

    До коментар #43 от "колт оff":

    Не,защо?

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Aтака

    33 2 Отговор
    Всички ще си изкарате кирливите ризи.Браво.
  • 48 пройчо

    14 6 Отговор
    "...И сега си имаме Султан !...."
  • 49 Баш Гост

    31 14 Отговор
    Другарю, господине Божков. Като си толкова велик бизнесмен, пусни на арабите билетчета да търкат. Там поне имаш опит, пък и те ще ти бъдат благодарни. Докато си изтърпяваш изгнанието, ще ти пада и по някой долар отгоре.
  • 50 Зайко Многознайко

    35 18 Отговор
    А Ритона , къде е?
    Ритончето на Аладин , сега го потърква друг.
    Га яде кифтетата 13 години що мълча бе?
    Сега вегетариянец бил. Я си плати дълга към хазната и върни кинтите с лихва, дето Луканката раздаде. И Бобоков , за вице , дето направи списъчето. От такива като вас сме на тоя хал.
    Стой си там на топло и не мрънкай

    Коментиран от #239

  • 51 колт оff

    24 9 Отговор

    До коментар #45 от "Петър":

    когато видиш боковци в затвора,тогава ще видиш и божков там,надявам се ,че разбра аналогията с германия?
  • 52 ТУКА НEMA _TУКА ИМА

    26 5 Отговор
    Посочете страна в която хазарта е ЧECТЕН!? 😇

    Коментиран от #240

  • 53 ха ха ха

    12 7 Отговор

    До коментар #21 от "Ако избяга от":

    Никой мой човек повтарям никой не може да избяга от мафията.

    Коментиран от #64

  • 54 ЕВАЛА НА БОЙКО

    22 20 Отговор
    БЛАГОСЛОВЕН Е ТОЗИ, КОЙТО ОТКРАДНЕ ОТ КРАДЕЦ! - ИСПАНСКА ПОГОВОРКА.

    Коментиран от #60

  • 55 Значи си подкупвал

    24 23 Отговор
    Череп смотан,5000 г зад решетките веднага със задна дата

    Коментиран от #72

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 вестник Спорт

    31 11 Отговор
    Божков, и ти си един от тях, мошеник та дрънка!
  • 58 Селчо

    20 7 Отговор
    Та Доган е шефа на Шиши и Тиквата.
  • 59 Васил Божков

    21 12 Отговор
    Аз съм най-голямата мутра ама Радко ми е приятел...............колко иманяри съм почернил...........мани мани.
  • 60 добре де

    17 5 Отговор

    До коментар #54 от "ЕВАЛА НА БОЙКО":

    сега ако почнем да крадем от крадците,това значи 90% от българите да се самоокрадат!
  • 61 100

    19 9 Отговор
    Ох, горкия! А колко си взимал? И законно и почтено ли е било всичко?
  • 62 Не даваш ли ти вземат Бизнеса или те

    17 5 Отговор
    "Пускаме на шейната" ??има и такива записи с такъв текст, по друг повод!!!
  • 63 jorj

    21 14 Отговор
    Ако и другите доказателства са като досегашните, значи нямаш нищо! Крадеца блъфира и ако му мине номера! Да, ама не!
  • 64 Добре че се появи "експерте"!

    3 9 Отговор

    До коментар #53 от "ха ха ха":

    Кой щеше да ни отвори очите иначе!
  • 65 Чукча писател ...

    9 13 Отговор

    До коментар #36 от "йодирана СОЛ":

    Защото охранените нямат спирачки. И те като кремълския бандит ще поискат дворци !
  • 66 Баце

    11 3 Отговор
    И с Ал Капоне така стана.

    Коментиран от #108

  • 67 Гост

    22 12 Отговор
    Тарикат мъж не писка,ма явно не всички са мъже.

    Коментиран от #77

  • 68 Пея

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа пръч":

    Лъжеш!
  • 69 В.В.П.

    22 25 Отговор
    Давай Васко,С тебе съм ..Смачкай сурата на Тиквата и компания,.Пускай видеото .Три дни преди изборите.Да вие и скимти Банкяското говедо..И накрая да се гръмне с колта..Действай ..Бъди силен..
  • 70 Психо Доктор

    22 4 Отговор
    Поне свършиха нещо полезно. От хазарт забогатяват организаторите, а играчите само стават още по бедни и зависими от търкането на тези златни пирамиди. Лошото, че "свято място празно няма". Всякакви ...БЕТОВЕ продължават да облъчват с реклами надеждите на зависимите.
  • 71 НАРОДЪТ

    22 25 Отговор
    МАСОВО ще гласуваме за Божков.
  • 72 Бай Миле

    16 15 Отговор

    До коментар #55 от "Значи си подкупвал":

    Алооооу, ГЕРБав ТУЛУП, Божков не е ПОДКУПВАЛ НИКОЙ, СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ Е ВЗИМАЛ ПАРИ,бе ГЕРБав ТУЛУП.🤣🤣🤣

    Коментиран от #89, #230

  • 73 30 г стигат

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа пръч":

    Да това говори за стойността на държавата дори пред арабите, а какво остава за останалия свят .
  • 74 Гошко

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ако избяга от":

    И Йончева така казва!

    Коментиран от #100

  • 75 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Така":

    ТАКА ДЕЙСТВАШЕ ЕДИН ДРУГАР ЛУКАНОВ , А СЕГА ДЕЙСТВАТ МНОГО ГОСПОДЙНОВЦИ!!!!!
  • 76 Пловдив

    19 11 Отговор
    Какъв бизнес си имал ти бе помак?!
  • 77 КВАРТАЛНАТА БАТКА

    4 9 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    това от Димо ли го научи от филма СТОЛИЧАНИ У ПОВЕЧЕ много филми гледаш😁😁😁😁😂.

    Коментиран от #81, #117, #189

  • 78 НЕ ВЯРВАМ

    19 8 Отговор
    НА БКП - БСП И НЕЙНИТЕ МАФИОТИ!!!
  • 79 Страничен

    26 7 Отговор
    Може и да е прав Божков, може и да не е! Времето ще покаже. Но да твърди че е невинна душица вече е прекалено! Престъпник си е от всякъде!

    Коментиран от #256

  • 80 рада дълбоката

    16 12 Отговор

    До коментар #44 от "Знайко":

    Браво , дано го прочетат повече хора . "Българско лято" ама че нагъл тоя ........... Какво лято бе като от 90г. сме в вечна зима !!!!!
  • 81 Мааленски пич

    9 3 Отговор

    До коментар #77 от "КВАРТАЛНАТА БАТКА":

    мнооого глупости гледаш, обърни внимание и на собственият си живот!

    Коментиран от #90

  • 82 Трагедия

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    Делян Пеевски ли е идола ,
    на този "Нъл Тъй"?

    Коментиран от #113

  • 83 Заповядай 324

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "324":

    Като е толкова лесно , направи го и ти?
    Бизнеса е за всички!

    Коментиран от #163

  • 84 ТИ ДА ВИДИШ

    10 9 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    А някой казва и вижда ярка прилика на Божков с НаХални ....
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ех изложи се

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Питай Бойко Борисов ,той знае , на кой и колко
    ,какво си се зачудил?
    Води под списък ,защото и Доган е на опашката?
  • 87 де юре

    10 6 Отговор
    Васко с тва лято може само да дръпне "клиентите" на Магарешки . Иначе казано преходни анонимници които на всеки избори гласуват за графа други , от ниските етажи на бизнеса с ЕТ от 29години или с надежда за такова също 29 години .
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 В.В.П.

    18 3 Отговор

    До коментар #72 от "Бай Миле":

    Вярно е ,Бай Миле,!!!.На кой е давал подкуп ,Васил,след като никой не е взимал.!!!.Много е сложно за милиционера ,Иван Гешов...,!!.Давал е на всички,.И Всички доволни..Само ,че всички носят отговорност...Ей там е тънкия момент.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Чип и Дейл

    9 9 Отговор
    „Мисля да ги покажа в подходящия момент, ще постъпя като политик“
    Вземам си пуканките.
  • 92 Буда

    13 10 Отговор
    Нито едно от обвиненията срещу Божков не е доказано . Гласувайте и след 04/04 очаквайте разплитане на саловерите на мафията !

    Коментиран от #109

  • 93 Бизнесмен

    15 7 Отговор

    До коментар #16 от "И какъв ти беше точно бизнеса?":

    Значи ревеш , срещу Божков ,но "Цеката"- доносника , не те интересува?
  • 94 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    16 2 Отговор
    АЗ УСЕЩАМ КАК МНОГО ХОРА СКОРО ЩЕ ПРЕСОЛЯТ МАНДЖАТА СЪС СОЛ, СКОРО МНОГО СКОРО !!!!!!!
  • 95 Wewedj

    18 6 Отговор
    Питам се този Банкия какво е създал буквално с ръцете си през живота и вкусен ли му е хлябът като не е пипнал нещо да произведе саморъчно.

    Коментиран от #119

  • 96 Въпроса е

    14 6 Отговор
    От къде взе първия милион и повече не пискай.
  • 97 Аспарух

    11 3 Отговор
    Няма средно положение!!! Или е ,,велик сценарий",като второто КТБ-или ,,кражба" на бизнеса от ,,другите" от мафията!!! Ако е второто-струва ми се,че преди да ,,заминеш" за Дубай-дядо ти Софиянски се изказа много остро против Бацето,като го нарече ,,някакъв си пожарникар ли е,милиоционер ли е...?! КАЗАХ!!!
  • 98 специалист

    17 3 Отговор
    ами, почвай ги бе пич, кво ги чакаш? Пари ли нямаш или акъл! Дела трябват, не приказки.
  • 99 Че е давал

    12 4 Отговор

    До коментар #11 от "смерш":

    -давал е. Но който ВЗЕМА , също е за затвора. Хайде да споменете нещо и за него ?

    Коментиран от #190

  • 100 И е напълно права!

    4 5 Отговор

    До коментар #74 от "Гошко":

    Това е истината!
  • 101 васка

    8 6 Отговор
    Давай ги тия бе , поддържай огъня . Наливай на Бацето в жипа керосин да пърха с 200-ста , да го не свърта у место.
  • 102 Абе

    11 8 Отговор
    Поредната глупост която факти
    Публикува тъпо и упорито
  • 103 В.В.П.

    14 9 Отговор

    До коментар #16 от "И какъв ти беше точно бизнеса?":

    Божков,да не те кара насила да търкаш билетчета???.Тоя не е политик ,нищо не зависи от него.Работа,бизнес,финанси ,Социална сфера,,,НИЩО.....Не си убедителен.,знаеш ли???

    Коментиран от #111

  • 104 БИЗНЕСЪТ МУ

    15 8 Отговор

    До коментар #16 от "И какъв ти беше точно бизнеса?":

    е същият като на държавното тото, "еф-бет", "Палм -бет" и много други по света. В цял свят го има. Божков го правеше много по-интелигентно - и бизнесът му вървеше. От този бизнес Горанов спря да живее по къщи на приятели, а Бойко си напълни шкафчетата. Но дали са само те, които паразитираха върху него?
  • 105 Митко

    8 9 Отговор
    Е то и неговото е било един бизнес.... Що трябва да дава, ако всичко е редовно? Аман от такива "бизнесмени".

    Коментиран от #107

  • 106 Ооо

    11 6 Отговор

    До коментар #40 от "Петър":

    Не Петре, става въпрос за подкуп! Постоянен подкуп! Толкова постоянен, че хората са си решили че им е даденост! На това после започват да му викат рекет!
    Същото като изнасилена проститукта е !
  • 107 Защото се

    12 4 Отговор

    До коментар #105 от "Митко":

    прави в България! В държавата на мафията, рекета е под закрила от закона! Защо мислиш големите инвеститори ни заобикалят с 200?
  • 108 Не си в час

    8 5 Отговор

    До коментар #66 от "Баце":

    Ти си явно сляп ,

    къде бъркаш ,счетоводство , на Ал Капоне ,

    с ДИКТАТУРАТА на Хунтата и Бойко Борисов?!
  • 109 Джипсито

    9 4 Отговор

    До коментар #92 от "Буда":

    Бате ти знаеш ли кво е страх? А си казал нещо а са те начупили! Е те за тва няма доказано........ разбра ли ся!
  • 110 Да бе

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа пръч":

    Колкото докараха Гюлен. Простотии.
  • 111 Абе баш съм убедителен

    4 3 Отговор

    До коментар #103 от "В.В.П.":

    Ама ти се правиш на неразбиращ кво съм написал.....или не разбираш кво става извън стаята ти ...

    Коментиран от #152

  • 112 Saki

    8 6 Отговор
    Божков от олигархична звезда ,за 10 дена го направиха олигархична планета джудже. Парадокс.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Българка

    10 8 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    За мен ролята на Божков е САМО като свидетел, който от кухнята може да разкрие за престъпленията на глутницата!
  • 115 Филип Георгиев

    9 10 Отговор
    И ТОЯ Е БИЛ ПОЧТИ СВЕТЕЦ. КОЛКО ГОДИНКИ Е БИЛ ЧАСТ ОТ МАФИЯТА? 31? НАЙ ВЕРОЯТНО ПОВЕЧЕ. ТЯ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ БИ ДА Е РОДЕНА НА 10-ТИ, 89-ТА. КОЛКО ВРЕМЕ Е ОБСЛУЖВАЛ И Е ОБСЛУЖВАЛ БОРИСОВЦИ, ГЕШЕВЦИ И ГОРАНОВЦИ. И СЕГА ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ. И АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ВЛЕЗЕ С НЯКОЙ В КОАЛИЦИЯ ЩЕ ОТВРАТИ ЧАСТ ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ СВЕСТНИ ХОРА ДА ОТИДАТ ДО УРНИТЕ НА 04.04. ВИЖ ГЕРБЕРСКИТЕ КРАТУНИ НЕ ГИ СТРЯСКАТ ШКАФЧЕТА И ЗАПИСИ. ТАКА, ЧЕ ЯВНОТО ПОЯВЯВАНЕ НА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК В ПОЛИТИКАТА ОБСЛУЖВА ПИТЕКАНТРОПА ОТ БАНКЯ.
  • 116 Нъл тъй

    8 7 Отговор
    От много лапане присяда Пфимери колкото щеш особенно за червените бизнесмени
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 хе хе

    4 7 Отговор
    А къде са прословутите доказателства? Да не са се изгубили по пощата? Нещо доста време ги чакаме, а не се появяват - споко, няма да ги откраднем

    Коментиран от #128, #222

  • 119 Психо

    10 3 Отговор

    До коментар #95 от "Wewedj":

    Това е България! За съжаление тези, които искат да работят и изкарват парите си честно, както казваш произвеждат с ръцете си продукт, губят времето си и здравето, други се облагодетелстват!
  • 120 В много

    4 2 Отговор
    изискан порцелан на "Hermes" му е сервирано!
  • 121 любител

    12 3 Отговор
    прав е за едно че пеевски и боко управляват но забрави доган това е най отровното крадливо нагло безпардонно трио малтретирало и тероризирало българският народ.
  • 122 Subaru STI

    14 10 Отговор
    Само Божков ще разчисти хунтата, окрала България и всеки ще си плати за кражбите. Божков не е крал, а си е плащал данъците и рекета на мутрата! Всички други са зависими и купени от мутрата - единствената позитивна промяна ще дойде от Божков. Извънпарламентарната опозиция (чалгаджията-маша на борисов, Мая, Цветанов, Иванов) само ще размият вота в услуга на тиквата. Простотията на мъжете в рокли борисов и гешев не бива да се търпи повече!

    Коментиран от #123, #124

  • 123 БМВ

    5 9 Отговор

    До коментар #122 от "Subaru STI":

    Карай си японкия контейнер и не се занимавай с политика,не ти се отдава.

    Коментиран от #150

  • 124 Ти да видиш!

    10 5 Отговор

    До коментар #122 от "Subaru STI":

    Като ти гледам жълтините накрая и ти повярвах! А като гледам и Божков, който го е страх да спомене Доган и ептен повярвах!😊

    Коментиран от #132

  • 125 мутрите вън

    10 6 Отговор
    Всичко е ясно: една мутра се жалва от други мутри. Не вярвам на мутрите, всички в затвора.
  • 126 Azzz

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    Смени хапчетата, приятел - мнооооооооооооого си болен!
  • 127 Бизнесмен

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    Това което трябва в момента ,
    е да гласуваме за каузата на Българския бизнес," Българско лято"!
    Без политически национализаций и кражби ,
    и Диктатурата на Хунтата , вън от България!
    Ако" Българско лято" не бъде разрешена ,
    ще гласуваме за симпатизиращи на Бизнеса партии?
    Без ГЕРБ и ДПС , РАЗБИРА СЕ!
    Василе , чакаме инструкций за изборите?
    Но без партия на Бизнеса в България ,
    проблема ,множе да се повтори ,
    ако въшките преядат и полазат пак , по челата ни?
    За това , да мислим преди ,а не след това?

    Коментиран от #137

  • 128 Възмутен

    8 4 Отговор

    До коментар #118 от "хе хе":

    Какви доказателства, още повече очакваш?
    Че Пеевски , е спал с майкати ли?
    Такива нямаме!
    Сега, кандиса ли?
  • 129 Български селянин

    18 7 Отговор
    Здравейте господа полуидиоти(част от вас са разумни)! Някой натискаше ли ви да си купувате билетчета,да ходите по казината,да пускате тото,да залагате на мачове? Мен никой не ме е карал да го правя,но съм го правил.Печелил съм,губил съм и спрях да играя на каккъвто и да е хазарт.Какво ви е виновен Божков,че си духате парите?Да е фалирал някое предприятие?Да е окрал хората под формата на високи данъци и какво ли още не?Да е купил несъществуващи самолети,които ще бъдат доставени някога в бъдещето и ще се карат и поддържат от не знаем кой? Купувал е от иманярите съкровищата на България и ги е съхранявал.Ама иманяра ще ги продаде на него много ясно,защото Божков ще му плати,а държавата ще му каже мерси.

    Коментиран от #134, #210

  • 130 Коко

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Този излезна голям ревлю...":

    Че той насила не ги е карал
  • 131 Северозапад

    11 2 Отговор
    Божков я влезе в парламента, я не. Бъдещето ще покаже. Но ми е интересно каква ли полова изненада е подготвил да Еднокнижния? Надявам се да е такава, че другарят с магнолиите са почне да си приказва сам и да се уреди минимум с инфаркт!?
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Мира

    8 8 Отговор
    Чичо Васко е невинник обвинен противоконституционно и поръчково ,той е способен да управлява държавата по хуманен и либерален приом адекватно ,деликатно и смирено.

    Коментиран от #204

  • 134 Бг Селянин

    14 8 Отговор

    До коментар #129 от "Български селянин":

    И ще гласувам за него,защото предпочитам умен мафиот,а не прости селски бекове.И защо да не гласувам за него?Той ги мрази всичките,а всичките партии са навързани един за друг.Който и да дойде ще намажат отново всички както е било и както е сега.Аз ще гласувам за Божков! И за троловете НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ И СТОТИНКА ОТ БОЖКОВ за коментарите си,а и не му искам парите.

    Коментиран от #138, #248

  • 135 За Божков

    13 7 Отговор
    съм! И аз не го харесвах... но вече няма значение какъв е бил, има значение сега... Божков може да поведе хората към по добро!

    Коментиран от #202

  • 136 Дъртият в неделя

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    От 13.00 часа до 14.38 часа спах сладък сън. Още 62 дни до изборите за народно събрание.
  • 137 Бизнеса

    12 5 Отговор

    До коментар #127 от "Бизнесмен":

    Когато бизнесмен прави закони за бизнеса ще има успех,но когато прости селски бекове правят закони...резултата се вижда...фалирала държава пред разпад
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 АМОН

    6 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: " .....имам още доказателства ...."

    ТВОИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА.
    ИМАЛ СИ - ДАЛ СИ.

    Вместо да приплакваш като ощипана мома, направи нещо с което да бъдеш запомнен като мъж, а не като скърбяща вдивица.

    НЯМА МИНАЛО.
    ИМА НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ.
    НАСТОЯЩЕТО Е НА БОРИСОВ - ПЕЕВСКИ И ДОГАН.

    КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА С ТОВА ХЛЕНЧЕНЕ И ПОЗОВАВАНЕ НА НЯКАКВИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ , БОРИСОВ ЩЕ ИЗКАРА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ.

    Щом вярвате в съда на ПЕЕВСКИ и ДОГАН значи сте загубили разсъдъка си.

    Докато лентяйсвате и празнодумничите да бяхте попрочел нещо от мислите на КОБА: "ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ , НЯМА ЧОВЕК , НЯМА ПРОБЛЕМ."

    ЯВНО НЯМАТЕ ТОПКИ ДА СЕ СПРАВИТЕ СЪС "СВЕЩЕНАТА ТРОИЦА" - БОРИСОВ , ДОГАН , ПЕЕВСКИ.

    С ТЕЗИ ПРЕРЕВАВАНИЯ СТЕ ЖАЛЪК.

    ПРОМЕНЕТЕ НАЧИНА СИ НА МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ.
  • 140 Дъртият няма безплатен обяд

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    Търся работа като санитар на първа линия срещу заплащане от по две хиляди лева на седмица за осем часов работен ден и два дена почивка с осигурена квартира и храна не ме е гнус да сменям памперси имам антитела ще работя без защитно облекло маски и калцуни само по анцунг и престилка маратонки айсберг в бяло може и сиви на цвят дрехи.
  • 141 Нури

    8 4 Отговор
    Ас ви гаранирам че Васил Божинов е честен човек

    Коментиран от #149, #200

  • 142 Дъртият - размисли и страсти

    5 2 Отговор
    Никога съм нямал спестени пари винаги съм бил със заеми от банката, дори и в този труден момент.
  • 143 Глупаво е да мислиш,

    5 1 Отговор

    До коментар #132 от "SubaruSTI":

    че всички са като теб! Някои имат и акъл!😊
  • 144 Дъртият, до цик.

    5 3 Отговор
    Искам да съм председателят на подвижна избирателна комисия секция срещу заплащане от по две хиляди лева ставам за тази работа имам антитела и ще работя без защитно облекло маски и калцуни само по костюм и вратовръзка и обувки хуго бос къде да подам документите си?
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Компетентен /а

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    По всички въпроси!!!!!!!! Трол номер 1.

    Коментиран от #157

  • 147 ТОЯ

    9 9 Отговор
    НЕ СПРЯ ДА РЕВЕ И ДА КАЗВА КОЛКО Е ОЩЕТЕН.....МЕЖДУ ДРУГОТО НИКОЙ МИЛИОНЕР , НЕ ДАВА ТАКА МИЛИОНИ , А ГЛЕДА ДА ВЗЕМЕ ......АКО НЕ ВЯРВАТЕ ОПИТАЙТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ПАРИ ОТ МИЛИОНЕР ! ТАКА , ЧЕ КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА НА ЧЕРЕПА..........НО АЗ НЕМОГА !
  • 148 Лекар

    2 7 Отговор

    До коментар #145 от "Млъкни за винаги":

    Да така е Черипа е болен от рак на простата но той си е стар тако че не е изненада на неговата възраст да си с рак на простата!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Subaru STI

    3 5 Отговор

    До коментар #123 от "БМВ":

    Мого ти е лош избора с това ниско качество, явно си само гъзар ...
  • 151 Българка

    2 12 Отговор
    След всичко лошо което е направил радвам се че е болен от рак
  • 152 В.В.П.

    9 5 Отговор

    До коментар #111 от "Абе баш съм убедителен":

    Божков не мие проблем...Проблем
    ми ее Борисов и другите БКП ,в Герб..отроци ..Разбра ли ме ?? Сега.
  • 153 Голям палячо

    7 6 Отговор
    КАК мислите , вярва ли му някой ? Но е нагъл , НАХАЛЕН, бие на очи със ТЕЗИ свои качества !

    Коментиран от #160

  • 154 Бъргарин

    5 11 Отговор
    Рак та простата не се лекува остават му най много 6 месеца живот! Всеки Си носи кръста
  • 155 Някоя

    11 6 Отговор
    Новите доказателства, които да покажат, че са го рекетирали ще се появят на бял свят, когато бъдат много добре сглобени части, думи от различни разговори.
    Предложение - Цветановата партия да стане мандатоносител. Лика, прилика ще са си - подмолни хамелеони, алчни и коварни.
  • 156 Свидетел

    1 11 Отговор
    Означава че той ще живне до края на Юли 2021! Така е който е направил толкова злодеяния на българският народ! Радвам се че ще умре!
  • 157 Не бях виждал трол

    3 4 Отговор

    До коментар #146 от "Компетентен /а":

    с истини и разумни коментари!😊 Инвестирайте в тия кратуни, за да не сте форумни шутове!😊
  • 158 Гробар

    1 8 Отговор
    Болен от рак! А затова е толкова активен защото знае ме ще умре!

    Коментиран от #171

  • 159 Тошко

    5 6 Отговор
    Божков, искаме те още по - дашен!
  • 160 Той е болен

    1 12 Отговор

    До коментар #153 от "Голям палячо":

    От пак на простата слава Богу ще млъкне скоро завинаги
  • 161 Лекар

    1 7 Отговор
    Болен от рак е мерипа на простата!
  • 162 Асистент

    2 9 Отговор
    Не обръщайте внимание на раков пациент! Мерепо има рак на простата!
  • 163 324

    10 4 Отговор

    До коментар #83 от "Заповядай 324":

    Не съм бил на "Магурата". На митинги те вярвахме на честност и почтеност, а не че мутри ще са проспериращите. Аз съм доволна, че доста се избиха, жалко.че останаха други подкрепени от фондация зейдел, но и там се вижда края.
  • 164 Приятел

    4 9 Отговор
    Черепа е раков пациент!
  • 165 Вида

    3 9 Отговор
    Няма страшно! Рака на простатата се лекува като го скопят. После ще се кротне и ще си дойде, защото скопен там няма да го оставят на мира манафите.
  • 166 Проба,Грешка,Проба,Грешка....

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "йодирана СОЛ":

    Петстотин години-РАЗМИСЪЛ...
  • 167 заката

    6 3 Отговор
    Вуйчо защо дава милиони на Борисов и финасофия министър каква далавера правехте тримата кажете на народа
  • 168 Поанкаре

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    Бойко е самата мафия.
  • 169 Дъртият

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    Разследване на самолетни катастрофи по нешънъл джеографик специален доклад понеделник от 22.00 часа утре демек.
  • 170 Логично

    1 11 Отговор
    Черепа е болен от ковид деветнадесет както и боко има и странични ефекти колики разстройство обезводняване и газове в огромни количества и обеми и с неприятна миризма и задушлива миризма полова немощ и слабост импотентност неспособност за задържане на ерекция състояние на полова неудовлетвореност и студенина състояние на афект .

    Коментиран от #187

  • 171 Шекел

    4 2 Отговор

    До коментар #158 от "Гробар":

    Кой е този който не знае че ще умре.Навярно някой луд
  • 172 Само да вметна

    7 2 Отговор
    62 дни до изборите за народно събрание.
  • 173 Само да вметна

    1 9 Отговор
    Започва предаване по нова в 16 оо часа
  • 174 Махмуд

    9 8 Отговор

    До коментар #32 от "От най-":

    Безсилен е Бойко играе с Шиши а Шили е ДПС никой не може да пионе ДПС.Защото ще стане тук Косово2.
  • 175 Дъртият

    2 3 Отговор
    Най ме кефи цвети стоянова.
  • 176 Баце

    8 3 Отговор
    "Аз съм внук на дяда Ганя.Яхнал властта лъжа и крада.Законите мразя и с 200 ги газя.В Барцелона, тук и там имам всичко.Само нямам срам.Само нямам срам.САМО НЯМАМ СРАМ???????"
  • 177 Нури

    11 7 Отговор
    Ше се исгласувам за Васил Божинов ,заштото знам че е честен и сърдечен човек.

    Коментиран от #199

  • 178 Петко

    12 2 Отговор
    Този път на ГЕРБ ще им е изключително трудно да фалшифицират Изборите.
    Ще бъдат следени под лупа.
    Вече и в света разбраха как печелят.
    А и изпечения мошеник Цветанов вече го няма ...

    Коментиран от #179

  • 179 Гоуст

    9 3 Отговор

    До коментар #178 от "Петко":

    Бойко васал на Ер Доган.Поне да раздадат турски паспорти че да не ме е срам да показвам българският зад граница
    Че българин е по-низш и от пмиар
  • 180 Това е абсолютно точно

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "И какъв ти беше точно бизнеса?":

    казано едно към едно! !
  • 181 факт

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    тъй е в герберлундия!
  • 182 Играчите

    10 7 Отговор
    на хазарт никой директно не им бърка в джоба,сами ги дават,искат да станат богати -мечти.Само,че в билетите на Божков съм получавала и по 100лв.,А сега в тото пунктовете фраш билети,купувам и 1лв.печалба няма.Божков е спазвал правила 1 към 3,а сега какво става?КОЙ ще ми каже.КОЙ краде в тотото??????

    Коментиран от #184

  • 183 Магураджия

    8 6 Отговор
    Бате Васко, кога ще покажеш клипчето как Севда идва в офиса ти и ти отказва, ама много дълбоко ти отказва
  • 184 Хазарта е кражба

    7 3 Отговор

    До коментар #182 от "Играчите":

    на пари от болни. .зависими. .объркани хора! !
  • 185 Аз40🏴‍☠️

    9 8 Отговор
    Ох, горкичкия, унищожили му бизнеса. Ударих ена сълза за хайвана.
  • 186 Оптимиста

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нъл тъй":

    И по лошо ще става.
  • 187 Буха ха

    5 4 Отговор

    До коментар #170 от "Логично":

    Не мога да си представя колко гадно смърди в джипката,особено ако предишната вечер Тулупа е прекалил със суджуците и киселото зеленце.
  • 188 Провинция

    7 4 Отговор
    Г-н Божков, дано тези доказателства, за които говорите, да са малко по-конкретни, малко по-подкрепени с документи, защото всичко, което извадихте преди време, не хвана дикиш, изобщо никой не се трогна. Така че, чакаме да видим какво имате предвид.

    Коментиран от #197

  • 189 Хайде ходи

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "КВАРТАЛНАТА БАТКА":

    прави квото прави тидитката!
  • 190 смерш

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "Че е давал":

    Напълно сте прав-вземащите,според неговите показания,които следва да се потвърдят с ясни доказателства,също са за затвора,даже още повече от него защото вероятно са го принудили към даване!
    Впрочем като имам предвид "Прокуратурата"вероятно и тази дандания след месеци ще остане кьор фишек!
  • 191 РАДИО ЕЛТО

    6 6 Отговор
    господин БОЖКОВ е честен и почтен човек говори само истината

    Коментиран от #192, #207, #209

  • 192 Хахахя хи хи хи хи

    4 6 Отговор

    До коментар #191 от "РАДИО ЕЛТО":

    Платен трол Божкжв е Раков пациент и няма да живее много!
  • 193 ТтТ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Така":

    Още ли има глупаци, които да вярват на тая мутра???

    Коментиран от #232

  • 194 Врачка

    2 3 Отговор
    Пак на простата е нормално за стар човек като него скоро ще се простим завинаги с поръчковият убиец и масов изнасилвач! Иде видов ден!!!!!!
  • 195 Лекар

    3 6 Отговор
    Рак получават такива като него шарлатани и корумпирани крадци!
  • 196 Чудо

    6 0 Отговор
    Видов ден без олигарси 2021!

    Коментиран от #243

  • 197 Най-после

    3 8 Отговор

    До коментар #188 от "Провинция":

    Какъв господин това е един стар тарикат който сега има рак на прастата!!!!! Заслужено!!!!!
  • 198 Барба Ганьос

    4 5 Отговор
    ГА РУЧА КЮФТАЦИТЕ СИ ТРАЙКАШЕ....СЕГА СЕ ПЕНИШ....ЩО БЕ ЧАДО......ЧЕРВЕНО
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Защо😂😂😂😂😂

    1 1 Отговор

    До коментар #141 от "Нури":

    Защото ли ти плати за тези драсканици😂😂
  • 201 българин

    8 6 Отговор
    Ето трагичния резултат от имунитета на престъпниците във властта и този мошеник, който отдавна трябваше да търка наровете в пандиза и той хукнал политик да става и от съд, присъда и наказание да се спасява, всички гадове от "елита" на червената мафия са за затвора и затова са във властта, политиката или слугинажа й, за да спасят кожите от заслуженото възмездие за кражби, мародерства и други престъпления. За кого да гласуваме - може би за тези, които имат куража да отменят веднага имунитета на политиците и да гарантират проверка и честни резултати от нея за дейността и престъпленията на червената мафия, да видим ще се появят ли подобни смелчаци.

    Коментиран от #203

  • 202 Смехурко си. 😂😂😂😂😂

    4 2 Отговор

    До коментар #135 от "За Божков":

    Към какво точно поръчково убийство или изнасилвоне?????? Какво пуши за да пишеш такива недостойни коментари??😂😂😂😂😂
  • 203 Браво

    2 3 Отговор

    До коментар #201 от "българин":

    Ти си достоен бэлгарин!

    Коментиран от #213

  • 204 Не е чичо а стар болен от рак пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #133 от "Мира":

    И не е достоен защото Интерпол го търси с червена бюретина😀😀😀😀😀😀😀😀
  • 205 сиси

    8 4 Отговор
    Досега не видяхме доказателства. Обаче имало и други такива.
    Колко години ти къткат смотания т.н бизнес. Приемаха закони само в
    твоя чест. Сега пък отказваш да даваш Ама ти си бил голям стислъо.
    А на любовниците даваш,а.Така не се прави.
  • 206 Хмммм

    9 4 Отговор
    Имаше публикувани едни чатове,в които Черепа заплашваше и искаше да прилапа разни бизнеси. За тях вече не се споменава, което намирисва на предизборно изпиране на имиджа на ВБ. Явно окончателното отношение на медиите към него ще се определи след изборите. Ако спечели ГЕРБ, ще го разсипят, но ако дойдат други, които ще се опитат да прекратят разследванията, лъскането на имиджа му ще продължи и ще го изкарат дори репресиран.
    Та думата ми е за свободата на медиите у нас. Кой я ограничава?!?!
    На мен ми изглежда, че се нагаждат към конюнктурата сами, а оплакванията за ограничения са част от това им нагаждане.
  • 207 Забелязъл.

    0 8 Отговор

    До коментар #191 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ти слуша ли интервюто му ЕЛТО(КОЗЛОДУЙ)? Божков е болен от рак на простатата. И добре стана иначе можеше да унищожи шефа Бойко
  • 208 ввв

    14 8 Отговор
    Браво, че Ти спряха бизнеса та хората след много години да се видят у пари! Майка ми на 84 години отива да си вземе пенсията от 250 лева от пощата, а касиерките й продават билетчета за търкане! Е това ти беше "бизнеса" бандит! Рекет на народа, това е зависимост, като наркотиците!
  • 209 Пешо

    6 9 Отговор

    До коментар #191 от "РАДИО ЕЛТО":

    Напълно сте прав господин РАДИО ЕЛТО! Божков никого не е ощетил, не е приватизирал предприятия или нарязвал винкели за скрап. Имаше само хазартен бизнес и който искаше залагаше. Но за съжаление е вече на възраст и колко на по млади рака не прощава. Да е жив и здрав да унищожи хунтата както обеща и ние с теб са сме живи и здрави също!
  • 210 Сиси

    7 2 Отговор

    До коментар #129 от "Български селянин":

    Разбира се, че е фалирал предприятия. Справка- най-доброто
    строително предприятие "Мостстрой".
  • 211 ввв

    5 1 Отговор
    Робърт Де Ниро беше с рак на простатата, оперираха го и оцеля! Не винаги рака на простатата е края

    Коментиран от #223

  • 212 vip

    6 0 Отговор
    Едри бизнесмени и голяма част от политици просто са си крадци и това си го знаем, а този е върха - бизнеси свързани с далавери и съмнения за подкупи и убийства. Колкото и да се прави на жертва едва ли ще има 2-3 хиляди души да му повярват е то разбира се добре мотивирани с финикийски знаци..
  • 213 Добре, че се похвали

    1 0 Отговор

    До коментар #203 от "Браво":

    витамине!😊 Не е лесно на човек изтъкан от комплекси!😀
  • 214 Боко Тиквата

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Същият сценарий след като откриха фабриката на Б. Борисов за нелегални цигари в Крайморие! Тогава набедиха Емил Райков за организатор, осигуриха му "канал" до Дубай и всичко приключи след идването на власт на Тиквата!

    Коментиран от #219

  • 215 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 5 Отговор
    Най вероятно-говори истината!
  • 216 Дългият

    5 4 Отговор
    Божков,много активен стана в мрежата,преди не те четяхме...Плащал бил...значи си в Големият кюп.Защо като те рекетираха не зае позиция по рано,не когато те разпердушиниха...Защото си мислише че няма да се стигне до тук...
  • 217 Ха ха

    5 3 Отговор
    Васко,кажи с какви пари издържа левски три години.лично съм те чувала в интервю,че на година даваш 22 милиона.тези 63 милиона не са ли същите,които си давал за левски.за да ме убедиш,че не съм права,дай платежните с които си правил преводите иначе се избягаш.
  • 218 Янчо Тaкев

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Така":

    Кaкви още докaзaтелcтвa , кaто доcегa нищо не cи покaзaл
  • 219 Дебели

    1 2 Отговор

    До коментар #214 от "Боко Тиквата":

    лъжииииииии
  • 220 Хаа видеото го нема

    4 0 Отговор
    Изтрито е
  • 221 Бойко Б

    4 4 Отговор
    Черепа. Изключително злобен човек. В същото време - дваж по-страхлив.
  • 222 Брачет

    0 1 Отговор

    До коментар #118 от "хе хе":

    Прочети коментар #109 !
  • 223 Шамара

    0 0 Отговор

    До коментар #211 от "ввв":

    Да зависи на кое стъпало си, колкото си по на горе толкова повече шанс имаш!
  • 224 спец

    1 6 Отговор
    Черепа е патерица на Тиквата - като регистрира партия, се опитва да разединява противниците му.
  • 225 Bai nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Петър":

    Кажи за кого е по лошо,тогава.
  • 226 Мaя Мaноловa

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    И отровното трио ca хорaтa нa Пеевcки , Божков, Догaн и чевените кхмери
  • 227 Протестър

    3 4 Отговор
    МИСЛЕХ ГО ЗА МЪЖКАР, А СЕ ОКАЗА ПО ЗЛЕ И ОТ ЖЕНКЯ. ГОЛЯМ РЕВЛЬО СЕ ОКАЗА.
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 МАЯ ПОВЛЕКАНА

    4 6 Отговор
    БОЖКОВ Е ЧОВЕК НА ДОГАН, ПЕЕВСКИ И БСП.
  • 230 Значи си подкупвал

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Бай Миле":

    Ей смешки и ти в затвора веднага за глупаво изказване
  • 231 Анджело

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Be by":

    Ти добре ли си с главата? Най-големите продавачи на надежди са политиците и то безплатно ги раздават. Хазарт винаги е имало и ще има. Има дори сега въпреки че уж го забраниха. Забраниха бизнеса на Божков само. ТОТОто също е вид хазарт. Що не го заъворят?
  • 232 Onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #193 от "ТтТ":

    Не, Шиши и Бойко ги обичач. Като пача с праз са фкусни
  • 233 Мая Манолова и отровното трио

    3 4 Отговор
    БОЖКОВ ЗАЩО ЛЪЖИШ, КОЙ ТЕ НАУЧИ ТАКА ДА ЛЪЖЕШ БАЩА ТИ ДА НЕ Е КОМУНИСТ.

    Коментиран от #244

  • 234 Тодор Живков

    4 1 Отговор
    Другарю Божков, ти какво наричаш бизнес? Некога така викахме на западните банкери и фабриканти, че тебе не те виждам ни при едните, ни при другите. Ха ха ха... Момци, като тебе ползвахме да плашим художествено творческата интелигенция. Ма то това с вой ставаше, защо бизнес му казват днеска, не знам?
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Балканджи Йово

    4 0 Отговор
    Хубав или лош- не е моя работа да съдя, но откак го няма Божков сайт не мога да отворя без " Ефбет" да ми се кипри върху екрана! Като " Фейсбуук" са- навсякъде!
  • 237 Коци девенския

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "324":

    Ама е първия застанал срещу Бойко нали?
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 НАП

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Зайко Многознайко":

    Кой дълг? Все още няма ревизионен протокол, който да бъде причина за претенция, за това падат и запорите в съда.
  • 240 ФЕБет

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "ТУКА НEMA _TУКА ИМА":

    Хазарта навсякъде е честен, играчите са тъпи
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 SW99

    3 2 Отговор

    До коментар #233 от "Мая Манолова и отровното трио":

    Госпожо Манолова : Ще направите добро на всички ако се метнете от моста Витиня!!!
  • 245 емо 73 канар

    4 3 Отговор
    Череп, стига рева, а вади "машингъна", ако си само плямпало се скрий и спри да ни занемаваш с твоите глупости.
  • 246 Божко трябваше да направи преврат

    3 1 Отговор
    И да елиминира противниците докъто беше още тука и даваше рекетите че да не се разбере от къде им идва на тиквата гешеф шиши и доган и още некои генерал от службите ...сега вече нещата са трудни
  • 247 Червени боклуци.

    3 4 Отговор
    Другарят Васил Божков-черепа, трябваше да нарече партията си "Лукановата зима или" Виденовата зима".
  • 248 Ооо

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Бг Селянин":

    Политика не се прави с омраза! Това, че ги мрази няма да помогне на никой... той ще си решава неговите проблеми, ние пак ще си пипаме ушите!
    В политиката чувства не трябва са се замесват особено, това което гледаме между баце и Радев е пример за това .. нито е полезно, нито е градивно..
    Парламента трябва да е пълен с “прости хора” от всички области и общини, не с професионални говорители, дето целта им е само да се надприказват едни други но не и да свършат нещо полезно!
  • 249 Документчо

    2 1 Отговор
    Много са !!! Идват с тир !
  • 250 132

    2 2 Отговор
    с това признание този е за затвора
  • 251 Петя

    1 3 Отговор
    Изплати печалбите на хората първо па после се жалвай БОКЛУК
  • 252 Перо

    2 1 Отговор
    В Австралия заточените английски престъпници направиха една от най-проспериращите държави,знаейки добре от къде и как се краде и утвърдиха ефикасно законодателство и ред. Дадоха възможност на пазарната/не на картелната/ икономика да се развива. В БГ,след като всички партии са от статуквото,полицията също е стожер на статуквото,нямаме армия, народа има ли друг избор,освен да заложи на австралийския опит.Може да има и неуспех, и успех,а сега е гарантиран неуспех и мор! Може Черепа да се е променил,след шамара от властта.
  • 253 ЛИЛЕТО

    1 0 Отговор
    И КОЙ ТИ ВЯРВА,ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК,НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ НИКОЙ1

    Коментиран от #254

  • 254 Нагъл тип

    0 0 Отговор

    До коментар #253 от "ЛИЛЕТО":

    Нaй нa крaя дoйдe видoв дeн ceгa e мoмeнтa дa ce зaмиcлиш зa хилядитe хoрицa кoитo ocтaнaхa бeз пукнaт лeв и бeз жилищa,кaтo пи cирoмaшкa кръв тoлкoвa гoдини нe рeвa ceгa рeвeш,
    дa знaeш бeзплaтeн oбяд нямa вceки cи плaщa грeхoвeтe рaнo или къcнo.
  • 255 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    Трябваше да си останеш в болницата, не си готов още.
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Крокодил

    1 0 Отговор
    Ами то бай Василе целия ти бизнес е изграден въз основа на Даването. Те на Теб и Ти на Тях!!! Няма как да вземаш само а да не даваш, както стана ясно!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове