28 Февруари, 2021 20:58 12 931 60

Цветелина Георгиева: Оптимист съм, че „Има такъв народ“ може да е първа политическа сила в Ловеч

  • цветелина георгиева-
  • има такъв народ-
  • ловеч-
  • слави трифонов

Интервю с областния координатор на партията на Слави Трифонов в Ловешко

Цветелина Георгиева: Оптимист съм, че „Има такъв народ“ може да е първа политическа сила в Ловеч - 1
Снимка: Troyan Press

Интервю на Troyan Press с областния координатор за Ловеч на ПП „Има такъв народ“ Цветелина Георгиева:

Коя е Цветелина Георгиева? (биографични данни)?
– На 40 години съм, родена съм в Ловеч, живея в Ловеч. Горд възпитаник на Ловешката езикова гимназия. Висшето си образование завърших във Великотърновския университет, икономически факултет – специалност „Маркетинг“. Вече 13 години работя като застрахователен брокер.

Защо решихте да станете част именно от ПП „Има такъв народ“?
– Това, че съм част от ИТН не е случайно. Изобщо смятам, че в живота няма нищо случайно. Всичко, което ни се случва е вследствие от нашите действия или бездействия, желания, вярвания. И колкото повече устрем има във всяко начинание, толкова по-вероятно е да то да се превърне в успех. Бях доброволец по времето на Референдума и сега съм тук, като естествено продължение на каузата.

Избройте три неща заради които повярвахте на Слави Трифонов?
– Слави Трифонов и екипът му са спечелили доверието ми с тяхната работа и постоянство през годините, заради всички каузи, които са подкрепяли. А за самия него мисля, че е изключително умен и прозорлив човек със силно изразено чувство за справедливост.

Какво не Ви харесва в България и искате да се промени?
– Много неща не ми харесват в държавата България, а иначе като страна България е най-хубавото място на света. Искам хората да живеят добре, да вярват, че са достойни за един по-висок стандарт в битово, но и интелектуално отношение. Защото сега всичко, което ни заобикаля е ненормално, да не кажа дори абсурдно.

Все още в публично пространство не е ясно каква ще е предизборната програма на ПП „Има такъв народ“. Можете ли да внесете малко яснота по темата. Какви ще са приоритетите на партията?
– Всичко ще стане ясно съвсем скоро.

ПП „Има такъв народ“ е нова партия, която не получава субсидия. С какви средства се откриват офиси на партията в цяла България и с какви средства ще правите предизборна кампания?
– Финансирането е от членски внос, който членовете на партията заплащат. Така издържаме офисите.

Разкажете ни каква ще бъде листата на ПП „Има такъв народ“ за 11 МИР – Ловеч? Какви хора ще включва?
– Листите са готови и ще бъдат обявени, след като бъдат внесени в РИК.

Вие ли ще бъдете водач на листата на ПП „Има такъв народ“ за 11 МИР – Ловеч?
– Не знам.

Каква предизборна кампания ще води ПП „Има такъв народ“?
– Относно кампанията, повярвайте ми, че аз съм по-нетърпелива и от вас. Скоро ще разберем.

Какъв резултат очаквате в област Ловеч за ПП „Има такъв народ“?
– Оптимист съм и много искам и вярвам, че можем да сме първи. Надявам се повече хора да гласуват.

След изборите в НС ПП „Има такъв народ“ с кои партии бихте направили коалиция и при какви условия?
– Това е изговорено вече много пъти от ръководството.

Защо хората да гласуват за ПП „Има такъв народ“ на 4 април?
– Хората гласуваха на Референдума, защото искат промяна, така че е редно на 04.04.21 да си кажат тежката дума. Уверявам ви, че в ИТН са събрани хора професионалисти и експерти с високи морални качества, на които може да бъде гласувано доверие.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А така

    42 27 Отговор
    Да смачка е ГРОБ и компания на изборите

    Коментиран от #56, #59

  • 2 Това ли са

    36 35 Отговор
    новите калинки, никому неизвестни?
  • 3 Методи

    14 22 Отговор
    Вчера и Николай Тихомиров Бареков и Маги Халваджиян дадоха своите прогнози за изборите и коалициите след тях. Бареков който е навътре в нещата прогнозира че ще влязат в парламента 5 или 6 партии и коалиции. ГЕРБ , БСП, ДПС, ИТН на Трифонов ,ДБ и евентуално Манолова с ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Също така каза че в парламента ще имало 2 блока ! Единия под шапката на ДПС с Герб и Трифонов ( ИТН) а другия ще бъдат БСП , ДБ и ИЗПРАВИ СЕ.БГ . Маги Халваджиян при който в студиото преди седмица в "Господари на ефира" бе Станислав Трифонов сподели че се подготвя бъдещо управление на ГЕРБ ,ДПС и ИТН на Слави Трифонов но все пак зависело от резултатите и дали Трифонов ще влезе в парламента от също дали ГЕРБ , ДПС, ИТН ще имат повече депутати от БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Става интересно , явно бъдещото управление вече е договорено. А и Слави след провала на телевизията си с какво ще издържа бенда ? Много ясно че от парламента !!!

    Коментиран от #38, #47

  • 4 Стойко

    27 12 Отговор
    По миналата вечер чалгара Станислав Трифонов от Учиндол обяви програмата си! Общи приказки в нея , но за едно е прав ! Пълна ревизия в спортното министерство, ревизия за похарчените стотици милиони и изправяне на съд за виновните ! Не може една нискочела , безмозъчна мутра като Станислав Недков -Стъки да получава по 3 милиона държавно финансиране за федерацията си , да връща 1/3 от тях в черната каса на ГЕРБ а останалите да прибира и да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието ! Това са наши пари , на Българския данъкоплатец а хора като Козлодуй да получават пенсия по 270 лева които не са достатъчни дори за храна на месец. Не може с държавно финансиране , тоест държавните фирми ТЕЦ -МАРИЦА ИЗТОК да финансират изцяло футболния клуб Берое Ст.Загора а същевременно да се вдигат на населението данъци и осигуровки . Не може общините с Герберски кметове в градове като Велико Търново и Враца изцяло да издържат футболните клубове Етър и Ботев с парите на хората ! Къде в света държавата финансира футболни клубове. Например в Англия клубовете си търсят спонсори от света , арабски милиардери а който футболен клуб няма изпада и крета с минимални средства със собствени приходи. А тук с нашите пари се дават заплати по 20 хил.лв.в Берое с нашите пари. Съд за мутрата за геноцида над народа и затвор.

    Коментиран от #10

  • 5 Искам балета

    23 16 Отговор
    Магаданс за депутатки. Тази не я ща.
  • 6 dyt6r

    24 4 Отговор
    имаше такъв народ....вее го няма................................................
  • 7 Майна

    19 16 Отговор
    НАДЯВАМ СЕ , ЧЕ БЪЛГАРИ ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ, ДА НЕ БЪДАТ ГЛУПАВО ЛЕКОВЕРНИ И ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ХУНТАТА, НО НЕ И ЗА ПАТЕРИЦАТА МУ УЧИНДОЛСКА
  • 8 Иван

    18 10 Отговор
    Да ще промени....25 години чалгара разврати цяло едно поколение....А сега ще спасява България....

  • 9 Ееей

    12 3 Отговор
    за тези мангизи от ЕС за К19 ще изгинете.
  • 10 Къса памет

    36 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    Тиквата дойде на власт с обещание за ревизия, лустрация, декомунизация и много други работи и какво направи? Нищо.

    Коментиран от #50

  • 11 Методи

    19 8 Отговор
    В петък Иван Иванов областен координатор на партията на Станислав Трифонов - ИТН за област Плевен напусна структурата! В отворено писмо до медиите той изтъква ужасяващи мотиви като че партията е превзета от подлоги и блюдолизци и тясно свързана с ДПС. Разкритията просто са ужасяващи !

    Коментиран от #14, #16

  • 12 Въпрос

    16 2 Отговор
    Имам 1 въпрос към читателите тук и ако има някой запознат моля да ми отговори? Защо никога Слави Трифонов не споменава и не е споменавал името на Васил Божков по никакъв повод? Дори когато го провокира да му бъде мандатоносител Слави не се обърна директно към него а написа в профила си във фейсбук -" Партия ИТН още от учредяването си декларира че ще участва самостоятелно на изборите". Никакъв конкретен отговор към Божков или директен отказ! След час когато Божков го нарече "подлога и патерица и лице със силни зависимости" Трифонов не обели и дума! За сметка на това вчера е отговорил на Борисов за хвалбите му за кредитния рейтинг като е написал дълъг статус в който го опровергава. Но от какво толкова се страхува от Божков че не смее да гъкне за обидите му. С какво толкова е притеснен от какво толкова знае Божков за него!? Май има логика в думите на Божков когато е отговорил на коментар в профила си -" Този ако поискам ще го приключа за един ден"
  • 13 Дънди

    12 0 Отговор
    Пак всичко се свежда до РАЗПРЕДЕЛЯНЕ и неизбежно се стига до димемата БАТКО и БРАТКО, от които изходът е само един!Да ви исхвърлим от ш.ибания кораб.
  • 14 Майна

    16 4 Отговор

    До коментар #11 от "Методи":

    И. АЗ СЕ ЗАПОЗНАХ СЪС СЛУЧАЯ...НЕКА ТЕЗИ , КОИТО ГО ХАРЕСВАТ СЕ ПОРОВЯТ В БИОГРАФИИТЕ, НА ПОВЕЧЕТО ,КОИТО СА В ЕКИПА МУ....И ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ
  • 15 Бай Курти

    13 4 Отговор
    И тая не си пие редовно хапчетата.
  • 16 Майна

    20 5 Отговор

    До коментар #11 от "Методи":

    БОЖКОВ КАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО СМАЧКА...ЗА ЕДИН ДЕН...ТОВА ГОВОРИ ЛИ ВИ НЕЩО, НАИВНИ МИ СЪНАРОДНИЦИ....
  • 17 Си ган

    15 2 Отговор
    Недялко Недялков Йорданов има няколко въпроса към Станислав Тодоров Трифонов в сайта си ПИК бухалка на нашата партия ГЕРБ ! 1- Истина ли е че водиш тайни от наивниците които все още ти вярват преговори за коалиция с ГЕРБ чрез твой заможен приятел също много близък до Бойко Борисов ? 2- Забрави ли как играехте сантасе в кметския кабинет на Борисов като кмет на София ? 3- Я разкажи как ходехте прегърнати с Борисов на нощни кинопрожекции в мола и водехте тежки преговори за 50% от ГЕРБ?! Отговора на Трифонов е много важен !
  • 18 ИТН Слави = СДС 2. Никога по-вече СДС!

    16 13 Отговор
    За 1г. СДС Сринаха България. Помним и НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! САМО Оригинала БСП!
  • 19 Иван Грозни

    10 2 Отговор
    Блажени са вялващите.
  • 20 Информация

    14 4 Отговор
    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!
  • 21 Сатъра на Хана

    11 3 Отговор
    ВОЖД-а Слави Чалгата Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ на НЯМА ТАКЪВ НАРОД ....... и АЗ–ЪТ МУ който
    ............ ........................ .... е голям колкото АЗ–ЪТ НА УЧИТЕЛЯ МУ БОЦКО АЛ РАПОНЕ ........ ............. КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГРАИЯ С ТИЯ МИНИ ПАРТИЙНИ ДИКТАТОРИ :)))
  • 22 Популисти във всички изборни листи...

    11 2 Отговор
    Като тлъсти глисти,полазиха всякакви плужеци,далавераджий по бедната Българска земя..Също като по време на кърджалийте от разбойническото време на романа от Вера Мутафчиева...Всичко се повтаря пак,по нов сценарии писан от ЕДНОКНИЖНИК...
  • 23 ИСТИНАТА

    14 7 Отговор
    Да ви информирам! Абониралите се за кабеларката 7/8 на спасителя мутро- чалгар Станислав Трифонов от Учиндол са точно..2018 човека! Това е най точната социология! А някои соц.агенции му даваха 10-11%. Това са около 400 хил.гласа! Според вас има ли в страната толкова чалгари да гласуват за учиндолеца! ?! То и за Марешки даваха толкова след президентските избори когато имаше 420 хил.гласа а на парламентарните едвам мина бариерата от 4%! Подготвя се ново правителство след изборите с премиер Борисов! ГЕРБ ще опита да направи правителство на малцинството със скритата подкрепа на ДПС и чалгата ( ако влезе в парламента) . Този път Борисов ще е съгласен да му даде половината ГЕРБ както му е искал чалгара в първия мандат на ГЕРБ. Затова е важно БСП да е 1-ва политическа сила , ДБ да има повече от ДПС а ВЪЗРАЖДАНЕ повече от кликата на чалгаря ако влезе в парламента. За да се объркат плановете им. УСПЕХ
  • 24 😂😂😂😂😂😂

    13 4 Отговор
    Откъде ги ровят тези иди0ти, бе!? Първа политическа сила😂😂😂
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Изумен

    16 3 Отговор
    И за най невярващите лъсна истинската същност на така наречената политическа формация на бившия личен певец на мутрите и техен васал чалгара Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол! Областния му координатор за Видин Росица Кирова повежда листата на ГЕРБ за Видин а преди това се изпусна и в джипа на Борисов каза че няма нищо по нормално от коалиция ГЕРБ - Има Такъв Народ на чалгара! Ето една тайна вече падна! Погледнете и другите му областни представители в страната! Пример - Момчил Иванов за В.Търново бивш координатор на Синята коалиция и бивш активист на ГЕРБ. Маските паднаха уважаеми сънародници! Ето защо Учиндолския чалгар и формацията му не участват в протестите! И как една мутра да извика на друга мутра - МУТРИ ВЪН...Напишете в Гугъл Миро Пашата Данчо пръча Слави Трифонов и ще се ужасите!

    Коментиран от #41

  • 27 Сатъра на Хана

    7 4 Отговор
    Мога да стана ЧЛЕН НА ГРОБ или ИМА ТАКЪВ НАРОД ... И ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ
    .....................
    ....................... ........... АКО Боцко Ал Рапоне или Славчо Малкото Ал Рапоне ми измият краката на Велики Четвъртък :)))) ........ РАЗБИРАТЕ ЛИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА НА ПАРТИИТЕ НА "ГУЛЕМИТЕ МЪЖЕ"
  • 28 Сатъра на ХАНА

    13 2 Отговор
    НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ
    .................. ....................... .НА ВСЕКИ КОНЦЕРТ СЛАВИ МАЛКИЯ РАПОН Е ПЯЛ
    "ХУБАВА СИ МОЯ ГОРО" .................. САМО ЗА ПАРИ ! НИКОГА БЕЗПЛАТНО :)))
    ......

    Коментиран от #39

  • 29 gggw

    7 2 Отговор
    па ли менижъри и международни икономисти ш ни управляват? трагедия. слави излагацията. очаквах някакви интелигентни хора да избере
  • 30 Милен

    5 0 Отговор
    Цвети слез на земята 😀
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Киро брейка

    6 0 Отговор
    Имаше такъв народ
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Blackthorn

    3 1 Отговор
    И кога се събудила разбрала, че е спала с отвити крака ;)
  • 37 НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ

    6 3 Отговор
    ЗА СЕКУНДА ДОРИ, ЧЕ СЛАВИ ЧАЛГАРЯ ПРО З Д Е ЗАЕДНО С БОРИСОВ И ДОГАН! КАЛИНКИТЕ МУ СЪЩО КАТО НЕГО НЕКАДЪРНИ НАГЛИ С ГОЛЯМО ЕГО... ... ....
  • 38 Айнщайн е казал!

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Методи":

    Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен! Е прав е! Като прочета подобна простотия и всеки път се убеждавам колко е бил прав! Съсипахте я тая подлога Христо Иванов с тези простотии!😀 Но поне видяхме истината!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Цветко Христов

    3 0 Отговор
    Леле Мале, разбрах, че в БЪЛГАРИЯ ИМА ОЩЕ ТЪПИ, И ТО МЛАДИ ХОРА. ЕЙ, ВИЕ СЕ САМОУБИВАТЕ С ТОВА МИСЛЕНЕ.

    Коментиран от #43

  • 41 Така е!

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Изумен":

    Тайна за глупаци😀 дано не си от тях!
  • 42 ХЕ ХЕ

    3 0 Отговор
    НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!

    Коментиран от #44

  • 43 Кой бря?

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Цветко Христов":

    Кой, кой?😀
  • 44 Кой филм бря?😀

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "ХЕ ХЕ":

    Да не е хората гледат сеира на глупаците?😀
  • 45 Правете си сметки

    3 2 Отговор
    След изборите комунисти и ченгета😂
  • 46 Ловчалия

    10 2 Отговор
    Рядко тъпо парче е тая.... имената едвам си пише и всеки, който я познава в Ловеч знае това....
  • 47 31 г. преход

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Методи":

    ГЕРБ , БСП, ДПС-No pasarán!
    Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 31 г. преход

    2 7 Отговор
    ГЕРБ , БСП, ДПС No pasarán!
    Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще!
  • 50 Алфа Чакал

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Къса памет":

    Не му е къса паметта на колегата ,а живота ни се оказа със.Той и царя обещаваше,ама.....
  • 51 Сатъра на Хана

    6 3 Отговор
    РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХРИСТОС И СЛАВЧО ОТ УЧИНДОЛ ???
    ...... ................ АКО ХРИСТОС ИМАШЕ ФЕРАРИ ЩЕШЕ ДА ГО ПРОДАДЕ И ОТВОРИ КУХНЯ ЗА БЕДНИ ........................
    .......... А СЛАВЧО ПРОДАВАШЕ БИЛЕТЧЕТА НА БЕДНИТЕ ЗА ДА СИ КУПИ ФЕРАРИ :))))

    Коментиран от #52

  • 52 Е и?

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Сатъра на Хана":

    Искаше нещо да кажеш ли моме?
  • 53 Тъпи и упорити

    4 3 Отговор
    Северозападни пустиняци.....ламтящи за власт,пари,светлина от прожекторите и не на последно място - СУЕТАТА да избягаме от себе си.......
  • 54 Така, така,

    3 2 Отговор
    първа политическа сила по всички земни кълбета и по всички небесни планети.Хайде събуди се вече,че пак си паднала от кревата. То бива пиянство,ама твоето....
  • 55 Гладни и продаващи се

    2 1 Отговор
    Грешиш момиче. Я, виж как се уплашиха и не пуснаха дъртата Мика Зайкова в предаването на Георги Любенов. Тошко Африкански и Славчо - смешини, жалки със самочувствие - гладти сте пичове. Прав е Божков
  • 56 Ама ти сериозно ли?

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "А така":

    Ха,ха,ха!
  • 57 ИТН

    3 0 Отговор
    Координаторката на Има такъв народ за Ловеч много говори но нищо не каза. Ако такива не умни хора влязат в парламента тази държава ще се разпадне. От Слави се излъчва само злъч и злоба към всички и към всичко
    . Неприятен човек.
  • 58 Народ

    2 0 Отговор
    Над 200 дни протести.Може ли да има толкова прости и страхливи хора готови да гласуват за герб.Не мислите че имаме шанса да променим нещата.Хората с достойнство от Ловеч имаме щастието да ни представлява единственият който се опълчи на сегашните политици и той е от Партията на Слави това е г-н Балабанов от ИМА ТАКЪВ НАРОД. ЩЕ ги ПОДКРЕПЯ.Искам по добър живот и Свобода за нашите Деца
  • 59 СКАНДАЛ!

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "А така":

    ТОШКО ЙОРДАНОВ КЪМ ОБЛАСТНИТЕ КООРДИНАТОРИ:
    „ЩЕ ВИ ПОЧЕРНЯ ЖИВОТА, АКО РЕШИТЕ ДА СТАВАТЕ ДЕПУТАТИ С ПРЕФЕРЕНЦИИ!“
    ЦЕЛИ ОРГАНИЗАЦИИ НА СЛАВИ НАПУСКАТ ПАРТИЯТА МУ!
  • 60 ваейък

    0 0 Отговор
    Тази в кой офис в Ловеч клати менчето?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове