Last news in Fakti

2 Март, 2021 11:22 4 023 43

Сидеров с джем сешън на барабани на "Витошка", хвърля пари на непознати

  • волен сидеров-
  • барабани-
  • пари

Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви лидерът на Атака

Сидеров с джем сешън на барабани на "Витошка", хвърля пари на непознати - 1
Кадър: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров - лидер на ПП "Атака" и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша". По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха "да", а Сидеров раздаде пари на случайни граждани.

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екипът на bgonair.bg случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач.

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв", разказа мъжът.

Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания.

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.

Оказва се, че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

"Падишахът казва "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви Волен Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    50 7 Отговор
    Тоя е чисто луд ама е прав за фалшифицирането на вота.

    Коментиран от #13, #36

  • 2 Измамник на макс

    27 7 Отговор
    Сега да ви информирам за един факт да се позабавлявате! Помните ли 2 ноември 2015 г.нощта след 2-ия тур на местните избори когато започваше скандала с чувалите бюлетини които депутати на ГЕРБ носеха в НДК?! Точно тази нощ Волен Сидеров нахлу в НАТФИЗ да търси Евгени Будинов( в момента депутат от ГЕРБ)! Да го търси затова че в петък 2 дни преди изборите е ударил Чуколов който с група от АТАКА лепеше афиши пред НАТФИЗ. Да удари го че чак шапката на Чуколов хвръкна. После знаете патакламата,полицията,смеха на вътрешния министър тогава Румяна Бъчварова след като Сидеров бе ударен с десен прав,насинено око и трупясан. И удара бе от Камен Попов..Сега развитието на случая...Преди 3 години когато попитаха новоизбрания депутат от ГЕРБ Евгени Будинов как сега ще се гледат със Сидеров защото вече са заедно в управляващото мнозинство,Будинов се засмя и Отговори- "Приемете го като един много добре изигран спектакъл"..Забавно е нали? Сега сигурно се питате какво става с другия актьор в случая преди близо 6 години?! Камен Попов който пред полицаите насини Сидеров,затвори му окото,преби настоящ депутат тогава и сега също депутат! Сигурно всички от вас мислят че е с осъдителна присъда в затвора,платил огромна глоба и обещетение !?! Камен Попов след случая е крупен концесионер на плажове на Българското Черноморие,делото прекратено със съгласието на Сидеров и един от рокерите на Нощните Вълци на Путин и също председател на Про-руска организация като Сидеров. Организацията м
  • 3 Измамник на макс

    26 4 Отговор
    Продължавам...Цирк Дьо Волен с финансовата подкрепа на ГЕРБ
  • 4 смех

    33 4 Отговор
    Бил дисидент :) А пък аз имам информация, че винаги е работил за комунягите.

    Коментиран от #6, #14

  • 5 Гост

    14 5 Отговор
    И този ли е за пример в Европа, където говорели за българският модел на управление, на кризата?
  • 6 Vinetutkata

    22 3 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Бил дисидент, пък се прегърна с агент на ДС за миналите избори!?
  • 7 Стойко

    22 6 Отговор
    Волен Сидеров търси финансова подкрепа! От седмица през 15 минути по партийната му телевизия АЛФА върви реклама с номер на банкова сметка за дарения да се подкрепи финансово телевизията му ! Как ще плаща иначе на репортерките си Анелия Дулева , Петя Кузева , на Караколев и останалите ! Досега им плащаше с партийната субсидия. Но в днешното проучване на Алфа рисърч процентите му са 0.5% а предните дни на другите агенции по 0.3%. За субсидия трябва 1%. И ако има процент за 4 година ще вземе около милион и 400 хиляди. Половината е джоба а останалите да му крета телевизията. Но процент вече никога няма да има. След месец закрива и партията и телевизията.

    Коментиран от #16

  • 8 Ggtt

    3 13 Отговор
    Бугаропитеците в концлагер
  • 9 Горд Българин

    8 22 Отговор
    колкоро и да го мачкат мутрите ,Сидеров е пич и казва истината. горе някакъв пише конспирации, глупости сигурно Сидеров сам се е удрял, някакви отпадъци го били, ясно е, че това са постановки на Бойко, какво да направи волен, такъв е матряла, приспособява се. Сигурно и Ренера инджова сама си счупи ръката отпадъка дето я събори вероято също е концесионер на плаж или активист на герп или поне пааач в делтагард..
  • 10 Анонимен

    3 9 Отговор
    Децата страдат, кога се женят мъже на възраст. Умен е. Луд човек не може да разсъждава. Руски писател ли е, от другата страна ли е, но има малко дете и се мъчи за него, малкият Волен. Той е от Одринска Тракия. Луди го прасите вие простите. Повече е чел от вас, но явно че при капитализма думите и книгите са безсмислени. Не съм фен, но ми е за детето, за многото стари ергени ударени именно от вас дпс, герб и.. Сдс, царя, абв. Само ваши хора на държавна хранилка от шефкет и ит тръмп. Само те трябва да живеят, а всичко друго в църна земя. От хубаво чрез живков с разрешение от него през гръцко и в щатите след 1945..чети за човека от мадан и приятекя му, кой му е помогнал да си изкара шофорска книжка в сащ, защото не е знаел английски, помогнал му е КИРО. ШИВАЧА и дано не се окаже от град Кърджали, тракиец от Беломорието през гърция и в Щатите или съвпадение. Нека каже Левкет, кой е Този Киро Шивача.. От кърджали по изчисления е роден, но тракийски години около 1917,19,20 година, а шевкет е роден в мадан 1939.
  • 11 Софиянец

    21 2 Отговор
    Жалка картинка
  • 12 5656

    1 0 Отговор
    В 1944 пускат тракийци в Гърция сегашна. Едни ит Гърция в САЩ, а другите младежи се връщат в България и затварят граниите. Кой е бил прост се е върнал, да се мъпи поколението, а кой умен от гърция в Щатите и са починали там, мисля, че без семейства, но кой ще ти каже, умните ни сести или братя юристи.. Никой за никой не мисли. Мързеливи им децата, но на сладки държавни
  • 13 Не е луд бре

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Просто се е закачил да яде от баницата и се подиграва на народа
  • 14 pepy

    29 4 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Каква стана?

    Коментиран от #17

  • 15 гост

    9 1 Отговор
    Не ме интересуват комунистите. Бъдете здрави.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ооопс

    7 24 Отговор

    До коментар #14 от "pepy":

    Гласуваш за другите партии, поличаваш педофилите от САЩ!

    Коментиран от #22, #25

  • 18 гост

    6 1 Отговор
    Като не знаеш, за кого. Остани си у дома, а не за 20 лева, флабелка и шапка, а и почерпка обяд, веперя в ресторантите им отвън. Всички са деца на цк на бкп. С мални изключение, но теса малцина и бб ги излъга. Бкп, дс, кгб, доносници, а САЩ одобрявала дс, доносниците по тж и след 1989,следователно
  • 19 Ооопс

    4 15 Отговор
    Защо изтрихте коментар №16?

    Защото ТВ Алфа не толерира гейове, затова ли?

    Как си Стойко? От сайта те пазят!
  • 20 Ю.Кортес

    17 3 Отговор
    Имал е досие за кражба на фотообективи,ската и казарма с фалшиво медицинско.После службите го използваха.Той също използва,ама използва балъците дето все не свършват.Сега ще ги използва един чалгарин

    Коментиран от #21

  • 21 Ооопс

    6 22 Отговор

    До коментар #20 от "Ю.Кортес":

    Да беше само чалгарина!

    Българите обичат да пълнят чекмеджета и да мечтаят за страната на неограничените педофилски възможности!

    А отвъд океана, някои българи разбраха, че е вече време да се връщат в циганската си изтърбушена държавица.

    И се връщат. Най-вече от Калифорния, където ЖИВОТЪТ НА ЧЕРНИТЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

    Коментиран от #28

  • 22 Ама подифилите от саш поне

    1 20 Отговор

    До коментар #17 от "Ооопс":

    Дават пари и други материални благини
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Уличеник

    9 4 Отговор
    Има разлика между хулигани и мутри, а Волен е от хулиганите ...!!!
    Хулиганите бяха идеалисти и не се подчиняваха на правилата на комунизма и на Тодор Живков...!!!
    Мутрите бяха умишлено създадени след промените от материалистите за да станат първите капиталисти...!!!
  • 25 pepy

    22 4 Отговор

    До коментар #17 от "Ооопс":

    "Гласуваш за другите партии, поличаваш педофилите от САЩ!"

    Така... Хем ръкопляскате, величаете и се кефите на Тръмп, че е голЕмата работа, хем плюете САЩ, че са ви виновни винаги и за всичко...

    Оправете и коригирайте опорките - така е много смешно /или пък трагично/...

    Коментиран от #32

  • 26 дрон

    8 6 Отговор
    голям тъпанарин тоя,ами и кияк на всичко отгоре!
  • 27 ГОСТ 1

    14 4 Отговор
    Сидеров е противен и долен мошенник. Вероятно ще открадне около 1 процент от вота чрез заблудени и манипулирани избиратели, което ще му осигури държавна субсидия за съжаление.
  • 28 Чичо Том

    13 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ооопс":

    Връщат се ама друг път!Иди да лъжеш рашофилистиците!На краставичар краставици не продавай!Сложи си ги отзад на задното стъкло!

    Коментиран от #34

  • 29 Павел Пенев

    12 3 Отговор
    На бай Иван и баба Пена ясно ли е какво е джем сешън? Но всички знаят че Сидеров е тъпанар.

    Коментиран от #30

  • 30 Д р Вирхов

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "Павел Пенев":

    Жив пейсмейкър ,,барабанчик,,!
  • 31 Дон

    8 2 Отговор
    Хич не е луд Волен. Просто гледа да си харчи парите и радва на живота докато е време...че вече не е нужен на руснаците, а и Кубзон скоро няма да идва у нас.

    Коментиран от #33, #35

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 уаси Тито

    11 1 Отговор

    До коментар #31 от "Дон":

    Той и Филип Киркоров нещо не ...бава да идва в бегето.Иска в щатите.
  • 34 Ооопс

    3 10 Отговор

    До коментар #28 от "Чичо Том":

    Ясно е че имаш опит с караставиците!

    Преди около месец гледах предаване по БСТВ с една красива и успяла в САЩ богата българска, която безапелационно заяви, че животът в Калифорния (омъжена за филмов продуцент - милионер) вече е толкова скапан, че София й изглежда като Рай!

    Върнала се е през 2020 г. и засега остава в България.

    Ако не вярваш, питай!

    Коментиран от #40

  • 35 Дончо

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "Дон":

    голям всезнайко си!

    Я обясни как така скоро Кобзон нямало да идва у нас?:))

    Ти, като си такъв всезнайко, не знаеш ли че Кобзон се пресели на онзи сват?
  • 36 Значи

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Кой е лудият, след като Волен е прав за фалшифицирането на вота!
    Съгласен съм с теб!
    Защото у нас свестните считат за луди!

    Не аз, Христо Ботев го е казал!
  • 37 хайрсъзина

    3 2 Отговор
    Сидеров,бита карта си,особено след последния гаф прегръдката с Бойко.
  • 38 Е па

    2 1 Отговор
    Банкянския пък е шампион по надяждане с тиквеник.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Чичо Том

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ооопс":

    Пак ти казвам,приятелю,остави краставиците на краставичарите,пусни си една песен на Линърд Скинърд и си представи,че си в Алабама The Beautiful,но не ме убеждавай,че нашите сънародници са си потрошили краката да тичат за България,която обичам!

    Коментиран от #41

  • 41 Ооопс

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Чичо Том":

    Ами нали това съм направил! Оставил съм те да обереш всички краставици и най-вече черните, около колибата си. Разбрахме, че много ги обичаш и имаш голям опит!:))
  • 42 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    "всеки луд с номера си"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове