5 Март, 2021 16:56 6 927 186

ГЕРБ: Радев лъже брутално, мнението на сенаторите е лично

  • румен радев-
  • сенатори-
  • сащ-
  • даниел митов

Бившият външен министър Даниел Митов, който сега се кандидатира за депутат от партията на Бойко Борисов, обяви, че позициите на сенаторите са лични, а не институционални

ГЕРБ: Радев лъже брутално, мнението на сенаторите е лично - 1
Снимка: БГНЕС

Двама американски сенатори излязоха с критична позиция към властта в България за проблеми с корупцията и върховенството на закона. Това предизвика сериозен отзвук у нас. Президентът Румен Радев се позова на изявлението на сенаторите.

От ГЕРБ пък реагираха с извънредно изявление. Бившият външен министър Даниел Митов, който сега се кандидатира за депутат от партията на Бойко Борисов, обяви, че позициите на сенаторите са лични, а не институционални.

Зам.-външният министър Георг Георгиев – младежки лидер на ГЕРБ, пък обвини държавният глава, че лъже брутално и че руши Конституцията, като взима страна в предизборната кампания. Румен Радев рушал репутацията ни в света.

Американските сенатори призоваха България да уважава демократичните ценности и върховенството на закона. Това се случва в началото на предизборната кампания за изборите за следващ български парламент на 4 април. Сенаторите предупреждават, че настоящото състояние на вътрешната политика в България е "сериозно предизвикателство" пред двустранните отношения.

Изявлението е подписано от председателя на комисията по външна политика в Сената Боб Менендес (демократ от Ню Джърси) и най-старшия републиканец в комисията, Джим Риш от Айдахо, информира svobodnaevropa.bg.

То беше разпространено в четвъртък и в него сенаторите казват, че искат да видят по-силни отношения между САЩ и България, като споменават сигурността и енергетиката.

Според тях "постоянната корупция, влошаването на медийната свобода, политизирането на правосъдието и други заплахи за върховенството на закона поставят сериозни предизвикателства пред двустранните американско-български отношения".

"С наближаването на парламентарните избори, за правителството е наложително да защити тези ценности", казват двамата.

България беше разтърсена от демонстрации миналото лято, когато хиляди излязоха да протестират срещу корупцията и настояваха за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

България е член на НАТО и Европейския съюз, но е на последно място в блока в класациите на "Репортери без граници" за медийна свобода и на Трансперънси интернешънъл за нивата на възприятие на корупцията, припомнят двамата.

"Тези класации подчертават колко големи са предизвикателствата пред България. Правителството и правосъдието трябва да положат усилия, за да гарантират, че законът е еднакъв за всички, не само за някои, и че медиите ще имат свободата да съобщават истината, без да са заплашени от тормоз, насилие или наказание", пишат още сенаторите.

Менендес и Риш припомнят, че в продължение на осем месеца българите са протестирали срещу корупцията.

"И в духа на нашите дългогодишни отношения, Съединените щати трябва да подкрепят тези призиви и да помагат на България да се справи с корупцията, да възстанови независимите медии и да подкрепя върховенството на закона. Предприетите от България стъпки в тази посока само ще заздравят още повече нашите отношения", завършва писмото, цитирано от svobodnaevropa.bg.

След това президентът Румен Радев обяви пред медии и във "Фейсбук": "Не съм „опонент“ на правителството, а коректив на това, което виждам, и срещу това, от което негодуват българите. Ако властта се беше вслушала в исканията на хората, България нямаше да получи съкрушителна оценка за състоянието на корупцията, задушената свобода на медиите и политизираното правосъдие от Комисията за външна политика на Сената на САЩ. Тя отразява всички неща, за които говоря от началото на мандата си, и заради които хората протестираха. Ако правителството не иска да се вслуша в моите послания, то нека поне чуе оценката и препоръките на един стратегически партньор."

В резултат, от ГЕРБ обявиха извънредното си изявление в 16 ч.

Даниел Митов каза: "Във връзка с излязлото днес съобщение, пуснато от личните профили на двама американски сенатори, трябва да кажем следното: първо, когато става въпрос за въпросната позиция, тя е позиция - лична, на двама членове на американския Сенат. Това не е позиция на Сената, не е позиция на американския Конгрес. Познаваме сенатор Менендес, знаем, че той е много активен. Непрекъснато има публични лични позиции, с които се отличава. Очевидно, обаче, отдавна не е имало посещение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    65 359 Отговор
    Радев си е чист ЛЪЖЕЦ!!!

    Коментиран от #49, #91, #117, #153, #162, #168

  • 2 Вилхелм Тел

    355 23 Отговор
    Гербавите само президентът им е в устата , как пък сте толкова некадърни бе? Вместо да си промените начина на общуване с обществото , вие мислите , че като храчите по уважавания президент и му отрежетте гллавата ще станете по-високи! Е няма! Некадърни сте за политика , за бакалия ставате , всичките сте ПКП.
  • 3 ОСТАВКА

    326 56 Отговор
    РАДЕВ Е НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #15

  • 4 65576

    263 15 Отговор
    Митов го взеха в опг герб , сега лаейки трябва да се докаже пред крадливия си господар сатанист-Борисов

    Коментиран от #140

  • 5 Търкулноло се

    35 218 Отговор
    гърнето и си намерило похлупака!Кака Кури-голямата лъжа и фигуранта-големият лъжец!Лика и прилика!
  • 6 Бесен

    259 27 Отговор
    По-големи лъжци и лицемери от тиквата и хунтата няма.

    Коментиран от #19

  • 7 Шмайзер

    189 10 Отговор
    А да не би да лъжат като са лични :)

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РАДЕВ

    115 14 Отговор
    Костюм,куфар,вратовръзка а на празната каратуна очила,ЩО Е ТО
  • 10 ТаУмВзе

    176 17 Отговор
    Кефя се, че герберастията от страх лае срещу Радев. Къде е жипкарчето да подари по едно сако?
  • 11 КЛЕО

    28 194 Отговор
    РАДЕВ Е НЕАДЕКВАТЕН,НЕИНТЕЛИГЕНТЕН,ЗЛОБЕН ДЕБИЛ,НЯМА ДА СЕ НАУЧИ,ЗАЩОТО НЯМА АКЪЛ,КАКТО СЕ КАЗВА,ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е ОТСТРАНЕН ЗА АНТИДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ,НО КАТО МУ СВЪРШИ МАНДАТА ОЧАКВАМЕ ДА МУ СЕ ТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗА СИСТЕМНО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА,В КОЯТО СЕ Е КЛЕЛ,КЛЕЛ СЕ Е И КАТО БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР,А ПРИЗОВАВАШЕ ЗА МЕТЕЖИ...

    Коментиран от #18, #28, #68, #110, #112

  • 12 Когато уса президента туитва сичко

    61 6 Отговор
    Е ок а ГА УСА СЕНАТОРИ ТУИТВАТ _ ПУНТА МАРА....
  • 13 hurko

    162 11 Отговор
    Не знаех, че когато мнението на американски сенатор е лично, е по-маловажно!
  • 14 Си ган

    15 114 Отговор

    До коментар #7 от "Шмайзер":

    Личното мнение на някой никой не го интересува...

    Коментиран от #96

  • 15 pepy

    68 135 Отговор

    До коментар #3 от "ОСТАВКА":

    O, tempora! О, mores! /както възкликнал Цицерон/

    Коментиран от #74, #178

  • 16 Гарантирано от Герб

    131 12 Отговор
    Тия три мандата все някой ги саботира.

    Коментиран от #65

  • 17 А институциите от такво са съставени

    83 5 Отговор
    От отделни личности
  • 18 А тия с лафките и студените резерви

    81 6 Отговор

    До коментар #11 от "КЛЕО":

    С тецовете вецовете язовирите асфалтите ГА А....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 alex

    116 9 Отговор
    Брееейййй,сега пък извъртяха и било лично мнение.Как не ги е срам тези хамерикански мошеници сенатори!И сигурно няма защо да се изразява мнение и да се вади доказателствен материал на всеослушание и показ.Но тези сенатори просто така си размишляват..Логика герберска.Ще си платите за всичко съвсем скоро,предатели и крадци такива!!!
  • 21 Ама разбира се

    137 6 Отговор
    Това е личното мнение на американските сенатори, а отсвирването на седем от десетте кандидати за европейски прокурори е лично мнение на Лаура Кьовеши. На 04.04 ще се чуе и личното мнение на суверена за вас.
  • 22 Фактите!

    107 8 Отговор
    За разлика от нашите политици при американските няма "лично мнение" няма "държавно" ! Всеки си носи отговорността за думите, иначе съд! В случая герберастките калинки пак клинчат, а доказан и осъден Лъжец е Борисов, факт за разлика от Радев! Фактите ве другари комунисти от ГЕРБ, фактите гледайте!
  • 23 hremko

    76 6 Отговор
    Когато един сенатор изкаже мнение, какво може да е освен лично?
  • 24 Лъжците крещят

    67 6 Отговор
    Дръжте крадливите лъжци. Те пищят!

    Коментиран от #158

  • 25 Весел

    96 10 Отговор
    Ей,този Радев брей нямаше друга работа взе,че ги убоде тия гербери с тази кандидатура.Като трън в пета.То не бе лаене и квичене седмици вече,не разбират ли,че сами си вкарват автогол!
  • 26 праим се на луд

    74 6 Отговор
    Аааааа лична била , не отлична , като когато разни от Брюксел около предишни избори се мъкнеха да ви подпират , ама сега и тях ги няма нещо.
  • 27 Емил

    65 5 Отговор
    Е какво значение има ... Вярно ли е? Да!
    Това са сенатори, които определят политиката държавата си.
  • 28 гост

    51 8 Отговор

    До коментар #11 от "КЛЕО":

    Как да свалим простия толуп - питал ли си се?

    Коментиран от #124

  • 29 до гербавите

    71 5 Отговор
    мнението на сенаторите ноже да е лично,персонално,индивидуално,но ви го казаха в лицето с международен отзвук!
  • 30 Хлъц

    86 6 Отговор
    Абе,митъовия! Изявлението на двама Сенатори и забележи - от двете партии, било едва ли не частно изявление.Ти за какъв ранг приемаш Председател на Комисията по Външна политика на Американския Сенат, и паралелно другият- доайен пак в същата комисия. Това не са калинки- малинки от Цуцурлево.

    Коментиран от #34

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Behemoth

    32 6 Отговор
    Лъжи кат дърт циганин....сенаторите са казали ,че няма корупция и Бойко трябва да иляди....Ванга го каза отдавна това ...също....
  • 33 ужас

    17 60 Отговор
    Тези сенатори могат ли да намерят на картата къде се намира България. И кокво ги засяга нашата енергетика. Ток ли ще ни доставят, въглища ли, дърва за огрев ли?

    Коментиран от #85, #125, #157

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 пройчо

    60 9 Отговор
    Къдравата Сю/митов/ що квичи като е никой?....освен дето е невиждан боклук !!!...както и гошко.
  • 36 big

    62 6 Отговор
    Не знам тези констатации откъде идват? Президента получава информация, която не е достъпна до всеки и да се говори за "лъжа" е по-скоро политическо мотивирано отколкото истина! Преди време един френски посланик говори за гнили ябълки, вярно остана впечатление за такива в съдебната система, а истината е: навсякъде. Американски посланик преди години, Пардю, в доклада си е споменал по -тежки неща, но пак свързано с това. Сегашния посланик, въпреки дипломатичността, в изказванията си между редовете също го каза. Така, че не са само двама сенатори, обикновено при такива въпроси демократи и републиканци са единодушни. Това този пишман дипломат и зам. министър би трябвало да знае и лъжеца е той!
  • 37 Герб

    66 8 Отговор
    Най-голям ЛЪЖЕЦ е Тиквата, но и голям КРАДЕЦ.
  • 38 Софиянец

    11 33 Отговор
    И този ли им клекна на червените уроди
  • 39 Гумен Радев

    21 72 Отговор
    Радев лъже като ДЪРТ ЦИГАНИН!!!
  • 40 Гошо

    58 5 Отговор
    И Кьовевешито ли изрази лично мнение? За един приятел питам.
  • 41 Перо

    55 9 Отговор
    Джендърът на Костов лъже! Пред имената на сенаторите са упоменати точните им длъжности,което показва,че се изказват като длъжностни лица,нищо че не е официален документ на Сената на САЩ. Даже и да е личен профил,това не намалява тежестта на изказването,например Толупът винаги се “изказва”/чрез Севда/ от личния си профил,което не отразява тиквата от Банкя,а Премиера на БГ.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ЗА 10 ГОДИНИ ГЕРБ

    56 10 Отговор
    ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ И ОТ ТУРЦИТЕ ЗА 500 Г!
  • 44 ХАН КРУМ

    53 5 Отговор
    В ЛИЧНО МЕНИНИЕ СЕНАТОР, НЕ ДАВА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ. ИНТЕРЕСНО ,ЧЕ СЕНАТОРИТЕ СА, ПРЕДСЕДАТЕЛ И ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА НА СЕНАТА НА САЩ. ТОЗИ СОПОЛКО ,БАЙДЪН ЛИ ЧАКА ИЛИ ХАРИС ДА МУ ГО НАПИШАТ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Достойна присъда

    50 2 Отговор
    И народът на 4 04 ще изрази личното си мнение и то също няма да ви хареса!
  • 47 Ахахах

    45 4 Отговор
    Мечтая си за време когато външни министри и зам министри няма да са тотални меки китки! Какво унижение за България са такива като тази Герга... съсипва самочувсъвието ми!
  • 48 Фактолог

    47 4 Отговор
    Така де, то само у нас всички либералини уста говорят с думите на БМБ...
    А там сенаторите са личности и говорят лично от свое име...
    Нищо лично, господа управляващи, само работа...
    А бизнес не означава да крадеш счекмеджета народна пара и да лъжеш, че си построил магистрала с няколко самосвала асфалт...
  • 49 Бобо

    43 7 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    И защо е лъжец като сенаторите са го казали.Ти си слепец или т тия който са на софрата на тиквата.
  • 50 3,14К

    45 4 Отговор
    В годишния доклад на Държавния департамент имаше същите констатации. А тези две булки като какви оценяват мнението на сенатори?
  • 51 Българан

    29 2 Отговор
    Очаквайте продължение: Цвъки на снимка с поне единия санатор и гнусна предателска физиономия. Волът рие, на гърба си фърля.
  • 52 Митов МОШЕНГИЯТА

    43 5 Отговор
    Двама високопоставени американски политици. Защо не извикват посланничката от Козяк да отговори ако не вярно?
  • 53 РАДИО ЕЛТО

    43 12 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ не лъже а унас има свръх корупция
  • 54 обикновен човек

    47 4 Отговор
    Смешници.
    Мнението е лично, НО на СЕНАТОРИ. Кого заблуждавате, господа?
    Може би себе си.
  • 55 Всичко е точно!

    40 4 Отговор
    Лични са и суджуци, и асансьора на Цв, и шкафа, и тефтерчето на Ф. Златанов (но то пък изчезна), и мнението на редактора кое да изтрие и кое - не.... Те така...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 А може би

    40 8 Отговор
    Таз калинка се готви за нещо? Или го потготвят? Лично? Защо ли не ме учудват вече тези изроди? Нищо, пречещо на лапаницата, не им е чуждо! Вбесява ги истината.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ДЖОТО

    34 6 Отговор
    ТОЯ,АКО НЕ БЕШЕ КАНДИДАТ ОТ ГЕРБ,ЩЕШЕ ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЕ?ТИ ТАКАЛИ ВЪЗПИТАВАШ ДЕЦАТА СИ И ДАВАШ ЗА ПРИМЕР ЕДИН КРАДЕЦ-ЛЕЖАЛ В ЗАТВОР В ЧЕХИЯ?ТОВА ЛИ ВИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ?
  • 61 В ДЪРЖАВАТА ПЕЕВСКИ

    30 5 Отговор
    ГЕРБ управляват, иначе нямат нищо общо с ДПСТО.
  • 62 РАДИО ЕЛТО

    37 8 Отговор
    ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
    ЧЕСТЕН
    ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ
    на
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 63 123

    44 6 Отговор
    Позицията и изказването на двамата сенатора отразява позицията на на Сената и Правителството на САЩ.България е корумпирана страна с малко свободи и права със държавна система на псведо демократична диктатура.
  • 64 ars

    6 37 Отговор
    Ясно е,целта е да се дискредитира управляващата партия от мафиотският клан в Президенството.Сенаторът е искал да каже нещо съвсем разли4но.Интерпретациите се гъвката територия.Комунизмът е зараза и сме призвани да се борим срещу нея!

    Коментиран от #72

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 РАДИО ЕЛТО

    28 5 Отговор
    у нас корупцията е по всички нива на власта
    за мильони няма закони
    за кокошка няма прошка

    с парив
    РАЯ
    без
    пари
    покрай
    РАЯ
    мотото на корупцията
    има рекет мутри
  • 67 Евпейския Съюз🇪🇺

    36 5 Отговор
    И от Брюксел ли лъжат като в доклада си твърдят, че РБ е най корумпираната държава в Съюза?
  • 68 Гостилничаря

    32 5 Отговор

    До коментар #11 от "КЛЕО":

    Боце, ти ли си лельовото!? Ти ли ми говориш за рушене на конституцията и антидържавизъм!? Ти, който за 10 години потъпка всичко ценно и свято, което беше останало след майката партия от която произлизаш и ти самият! Американците може да са всякакви, но там законите се пишат в полза на обществото, върховенството е на закона (а не на мафията), човек там не се страхува за живота си постоянно, правата и защитата на хората са гарантирани, има ясно изразена средна класа, условията позволяват просперитет ако имаш багаж под капака, ценят се знанията и способностите. Къде виждаш тук даже едно от тези неща!? Ай скрий се в черупката си и ако поне малко доблест, събери си багажа и бягай в Конго или Чад, там обстановката е много благоприятна за обществени циреи като теб.....
  • 69 За герберастите

    33 8 Отговор
    мненията на американските сенатори нищо не значат. Скоро ще им набият канчетата.
  • 70 Недоразумение

    34 6 Отговор
    Даниелчо, голяма глупост изтърси, ама я кажи що чиниш тука? Да не би да те готвят за нещо? И ти им повярва? Няма да стане!
  • 71 тнт

    37 5 Отговор
    Двамата сенатори са членове на Комисията за външна политика на Сената на САЩ. Не трудно да се прецени каква е оценката на тази комисия! Гербаджиите го искат черно на бяло от комисията ли, е може и да го получат?!Къде и за какво излъга Радев?Някой да вижда!
  • 72 Гостилничаря

    32 5 Отговор

    До коментар #64 от "ars":

    Баце, стига моля ти се, я вдигни един телефон на тия сенатори и им кажи да си мерят приказките, че да не чиствт тоалетните в Сената! Аааа-ма-ха!
  • 73 Коментатор

    35 6 Отговор
    С трима сенатори краварите спряха българския Южен поток и го дадоха на Турция . Но с трима сенатора не могат да трогнат гьон-суратлька на управляващата синя мафия !
  • 74 Гено

    31 6 Отговор

    До коментар #15 от "pepy":

    Баце също го има с юмрук.Сложи го и него за да бъде обективно.Или за него не важи?

    Коментиран от #78

  • 75 Ако ГЕРБ спечелят с БГ е свършено.

    34 5 Отговор
    А герберите искат постановление на Байдън и тогава,ще кажат че това не отразява цялостнотата оценка на американските държавни институций,защото Сенатът е само една от тях. В политиката има различни трактовки,но за един мислещ човек е видно ,какво искат да кажат. Стига IQ да не е колкото квадратурата на един нужник в махалата. В БГ има много начетени хора,но има и много прости хора,който не могат да говорят членоразделно,независимо от етническият си състав. С една дума: Ние ,народът,всеки човек поотделно ,ще си кажем личното мнение и за Бойко,и за ПКП,и за ,,яко ще се мре, и за чекмеджетата,че дори и за Мата Хари. Но,ако посмеят да направят изборни манипулаций отговорът трябва да е жесток,граничещ с гражданска война.

    Коментиран от #81, #87

  • 76 CZE

    4 35 Отговор
    Твърдо за ГЕРБ ,приятели!!!Абсолютно "ЗА" борбата срещу Мафията.За господин Гешев-благодарим Ви!!!Изборът е истори4ески!

    Коментиран от #174

  • 77 Дипломатично

    30 5 Отговор
    Значи, според бившия ни външен министър и голям дипломат, това какво казват двама американски сенатори на най-високи позиции, изобщо няма значение? Браво! Само тихо, да не разбере тяхната посланичка у нас, че лошо, лошо!
  • 78 pepy

    60 3 Отговор

    До коментар #74 от "Гено":

    "Баце също го има с юмрук.Сложи го и него за да бъде обективно..."

    Така май е обективно...

    Коментиран от #84, #106, #142

  • 79 възпитаник

    35 17 Отговор
    Президента е прав вие сте лъжци и лизачи
  • 80 Диоген

    32 3 Отговор
    Въпросът е Вярно или не вярно!А не лично или не лично.
  • 81 АМИ АКО ВЗЕМАТ

    5 22 Отговор

    До коментар #75 от "Ако ГЕРБ спечелят с БГ е свършено.":

    И СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ.....КВО????

    Коментиран от #130

  • 82 Сенаторите не са Махленски крюкарки

    29 5 Отговор
    ЗАДА говорят по съседки, за България!!! Официално становище за положението в България!!! Младите Лъжци на ГЕРБ, учите се, имате Голям Пример!!!
  • 83 Вундеркинд

    8 24 Отговор
    Мене най ме кефи Георг. Освен, че говори пет езика, е учил в Харвард. Доктор е по конституционно право!

    Коментиран от #100

  • 84 Гено

    16 4 Отговор

    До коментар #78 от "pepy":

    Това вече е по-добре,но ще ти окастрят хонорара.

    Коментиран от #93

  • 85 Гостилничаря

    31 2 Отговор

    До коментар #33 от "ужас":

    Тези сенатори виждат от хиляди километри това, което ти не виждаш и пред носа си, герберчо! Мнението им, лично или не е правилно до последната буква! Дали и ти знаеш какво има на картата, а!? Това са неща, които са непроменени от десетилетия, които никой не си мърда пръста да промени, всичко е прогнило от корупция, вихри се престъпност, законът обслужва лични интереси, човешкият живот няма никаква стойност, бедност и мизерия!

    Коментиран от #123

  • 86 ммм

    10 29 Отговор
    Tочно тук си пролича маскираната природа на комунистите от БКП /безродници/ как набързо се съюзиха с капиталистчетата от САЩ (сенаторите) и започнаха да плюят по българската партия ГЕРБ.
  • 87 Къде

    6 2 Отговор

    До коментар #75 от "Ако ГЕРБ спечелят с БГ е свършено.":

    в РБ сте го учили този правопис с това Й, просто не е истина!!!

    Коментиран от #129

  • 88 Голям кеф

    9 30 Отговор
    всички комунисти дружно се наведоха пред Американците,които вчера дружно плюеха! Само след една лъжа,на Мунчо Решетникоф! Само така потомствени предатели! Кеф..

    Коментиран от #95

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Asterix

    9 27 Отговор
    Болшевиките се опитаха да станат интересни за тази събота и неделя,но се оказа,че нашето бъншно министерство не спи!!!!!
    Защо сенаторите на Кремъл не постнаха изявлението си във вторник...а сега в петък...
    Целта беше,през уикенда поне част от народа да повярва,че това е официално изпвление на Щатите!
    Президента е седял пред компютъра и е чакал сенаторите да публикуват,за да може той да реагира ВЕДНАГА,,,тук няма време за губене!
    Събота и неделя...кого да питаш вярно ли е или не....важното е,
    част от българите да повярват..!!!!!
    Да не би,в окилните на България държави няма корупция...е да ,ама не...в България има след месец избори.
    БРАВО НА НАШЕТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО!!!!

    Коментиран от #98

  • 91 Само питам

    27 7 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    На тоя Митов ли му викаха Къдравата Сю?Още един г.золизец при гербаджиите се промъкна.
  • 92 А имиджа, момче?

    24 4 Отговор
    Е, какво да прави, горкият бивш министър! Като се е хванал на хорото, ще подскача! Макар и с грешни стъпки.
  • 93 pepy

    18 1 Отговор

    До коментар #84 от "Гено":

    "... ще ти окастрят хонорара."

    От другото място може пък да отпуснат някой бонус... :)
  • 94 Авария

    18 12 Отговор
    Хайде, изгоря младата надежда! Викайте спешно друг!
  • 95 Сам си пишеш

    3 4 Отговор

    До коментар #88 от "Голям кеф":

    плюсчета. Не ставаш за тази работа.

    Коментиран от #99

  • 96 Хайде холан

    26 3 Отговор

    До коментар #14 от "Си ган":

    Това "лично" мнение е на председателя на Комисията по външни работи на Американския сенат, бе, галфон герберастки. Хайде нека той поне да разбира нещо от положението на съюзниците им, вкл. България и мнението му да има някакво политическо значение, а?

    Коментиран от #102

  • 97 ОСТАВКА

    11 24 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА НА РЕПУБЛИКАТА , СЪД И ЗАТВОР !!!!
  • 98 Ха ха

    19 3 Отговор

    До коментар #90 от "Asterix":

    Аферимс,Асразеникс.Защо тези сенатори в четвъртък се изказват( у нас започва петък),а не в понеделник( у нас вторник)? Може би и те са в заговора срещу ГЕРБ?То бива простотия,но като вашата никъде няма

    Коментиран от #105

  • 99 Голям кеф

    6 20 Отговор

    До коментар #95 от "Сам си пишеш":

    всички комунисти дружно се наведоха пред Американците,които вчера дружно плюеха! Само след една лъжа,на Мунчо Решетникоф! Само така потомствени предатели! Кеф..червенотиквеници.
  • 100 А жалко!

    7 1 Отговор

    До коментар #83 от "Вундеркинд":

    Само дето не е улучил партия за изявите на толкова таланти!
  • 101 сара

    17 1 Отговор
    Ехааа, в Сената мислят по един начин, а извън него - същите тези - по друг. Това казва Митов .Ашколсун!
  • 102 АБЕ

    9 27 Отговор

    До коментар #96 от "Хайде холан":

    Това си е намеса, във вътрешните работи на република България ! ВЪВ предизборна кампания сме , до сега защо мълчаха краварите??? А РАДЕВ ТАЗИ ПРАЗНА ЧЕРВЕНА КРАТУНА трябва да спазва конституцията, която постоянно НАРУШАВА!!!

    Коментиран от #111

  • 103 Да не би

    19 3 Отговор
    Къдравата Сю да е Мата Хари, а.
  • 104 Нещастници

    17 3 Отговор

    До коментар #65 от "Нещастници":

    Тия гербави ЛИЛИПУTЬ0BЦИ ми се чини да не отговарят от името на правителството или управляващата мутренски партия ....говорят си ей така ЛИЧНО!!!! Така може всеки плшипyтapник да си шляпaтоpи!!!!!
  • 105 Asterix

    7 20 Отговор

    До коментар #98 от "Ха ха":

    Нема да стане...болшевики!!Нема да ви се отвори парашута!!Не ми пука нито за Борисов,нито за останалите...ама що се отнася до българските болшевики....ти да видиш...
    На времето не можахте да ме вкарате в Белене,нито сега ще ви отстъпя!!!!
    Бошевизма си отива от България...тарикатче руско...бавно,но си отива...
  • 106 Гено

    18 3 Отговор

    До коментар #78 от "pepy":

    За по- голяма обективност Баце трябва да е с ореол около главата и трима Папи да плуват в пространството около него и да го галят по главата,докато Той размахва юмрук...

    Коментиран от #113

  • 107 Знайко

    24 5 Отговор
    Отвратителна е, Народното събрание ще се напълни с политически пр0ститутки. Като този Даниел Митов, който първо беше от хората на Иван Костов, после стана от хората на Миглена Кунева. Сега пък е от хората на Бойко Борисов. Такива "млади" политически пр0ститутки ще продадат и майките си за депутатско или чиновническо кресло.
  • 108 Разум

    12 1 Отговор
    Не по врато , а по шията....
  • 109 копърка

    23 14 Отговор
    Радев е честен и почтен човек, затова основната задача на гербавите калинки е да го оплюват, заповед от вожда, която неотдавна чухме от един запис.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Asterix

    14 18 Отговор

    До коментар #102 от "АБЕ":

    На Радев и руски биберон да му дадеш...ще бъде благодарен...само да е от правилната цицка...
  • 112 ТИ ДА ВИДИШ

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "КЛЕО":

    Другарко.....НЯКОЙ МИ СЕ Е НAAKАЛ У ГAЩИТЕ!!!!
  • 113 pepy

    39 2 Отговор

    До коментар #106 от "Гено":

    "... Баце трябва да е с ореол около главата..."

    Някои номерца пред "началника" обаче не минават... ореол му е най-малкия проблем...

    Коментиран от #146

  • 114 Еееее!

    17 5 Отговор
    Ако тези "лични" мнения на американските сенатори бяха хвалебствени за ГЕРБ , то тогава щяха под път и над път да се хвалят колко много ги уважават, зачитат и ценят в Америка. И тогава нямаше да има значение, че са "лични" мнения. Е, да, ама сега като не им изнася, се чудят какви глупости да говорят. Без значение в какво качество се изказват сенаторите, фактите са, че критикуват, а не подкрепят уравнението!

    Коментиран от #115

  • 115 Еееее!

    8 2 Отговор

    До коментар #114 от "Еееее!":

    Пардон, управлението!
  • 116 Гешев

    20 3 Отговор
    Лично, лично но е качено на сайта на Сената. А русоробите пак са в шах. Как да подкрепят " краварите", чийто слуга уж беше синът на полковник от ДС и правоверен член на БКП, закърменият в любов към СССР другар Бойко Методиевич Барисав!
  • 117 Pilot

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Те всички лъжат, само тикватане , но от една година не сме му виждали очита, бяга от народа като дявол от тамян !!!
  • 118 Танас

    9 4 Отговор
    Добре че лъжливия пипон си заминава
  • 119 А ИМАТ ЛИ ЗНАЧЕНИЕ

    12 7 Отговор
    МНЕНИЯТА НА ДАНИЕЛ КОСТЮМ.ТРИ.ИЛЯДОВ И ГЕРГ П.Е.Д.Е.Р.А.СО.В Г.Е.Й.О.В?! НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ! МЕРСИ !
  • 120 Чичо Тони

    15 3 Отговор
    И сега на нас ни е оставено да прецениме кое е по-меродавното "лично мнение" - това на председателя на комисията по външна политика и старшия републиканец в тази комисия или това на лицата Митов и Георгиев? По всичко изглежда, че "ум патки пасе".
  • 121 БеллаЧао

    14 4 Отговор
    То па репутацията е чудо, цял свят знае че крадци, измамници и бандити са озурпирали властта тука.
  • 122 позиция

    9 6 Отговор
    ДОБРЕ, ЧЕ ВИЕ СКАП.НИ ГЕРБЕРИ НЕ ЛЪЖЕТЕ БРУТАЛНО. ОЩЕ МЕСЕЦ ЩЕ ВИ ТЪРПИМ...

    Коментиран от #126

  • 123 ужас

    5 6 Отговор

    До коментар #85 от "Гостилничаря":

    Не съм гербер. За недоразумението Борисов не ми се говори. Но не смятам, че американските сенатори са се загрижили за нашето дередже. Те са толкова загрижени, колкото бяха загрижени и тези двамата, които дойдоха и натиснаха Орешарски да спре ЮП. А сега имаме активно мероприятие на Цветанов. Тези неща той ги режисира, а тези сенатори г.за си да съдрат, не могат да намерят България на картата. И хич не им пука за България.

    Коментиран от #145

  • 124 Народа

    8 17 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    НЕ МОЖЕШ ДА ГО СВАЛИШ БОЙКО, ПАК ЩЕ СИ ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ !!!😄😄😄😄

    Коментиран от #133

  • 125 Пъcepkавци

    15 4 Отговор

    До коментар #33 от "ужас":

    А гербавите се изплющяха:
    Другарко.....НЯКОЙ МИ СЕ Е НAAKАЛ У ГAЩИТЕ!!!!
  • 126 АМИ

    6 13 Отговор

    До коментар #122 от "позиция":

    ГРЕШИШ , ЩЕ ТЪРПИШ ОЩЕ НЯКОЛКО МАНДАТА .....И ЩЕ СВИКНЕШ , ЩЕ ВИДИШ !!!!😄😄😄😄
  • 127 ДА Е ЖИВ

    6 19 Отговор
    И ЗДРАВ БОЙКО , ДА УПРАВРЯВА ВСЕ ТАКА УСПЕШНО , ОЩЕ НЯКОЛКО МАНДАТА !!!
  • 128 Иван

    16 4 Отговор
    По лични мнения на Американски Сенатори свалят всякаква управляваща паплач по света като Кадафи и Саддам, а в момента на прицел са Борисов и неговата свита, която в наглостта си да лъже ,може и да бъде свитата чрез революция подобна на тази в Румъния, а Борисов и свитата изправени до стената и опраскани за назидание.
  • 129 ГЕРБ ще убият българите от мизерия.

    9 4 Отговор

    До коментар #87 от "Къде":

    Телефонът IPhone 11 Pro го изписва така. Аз не съм лингвист ,имам само 12 клас,но по онази омразна за вас ,,Ниводемократите” учебна система. Да погледнем,в сегашните ВУЗ-ове ,правопис и правоговор на кандидат вишистите. ГЕРБ трябва да страдат!
  • 130 Шофьора на Живков-Антикомунист😂😂😂

    8 4 Отговор

    До коментар #81 от "АМИ АКО ВЗЕМАТ":

    Кво? Ето такова ШАРЕНО! Тези твари,и безподобни гадове,ще изгонят и малкото останали българи в държавата. Ако управлявате дори Вие 11 години,предприятие,фирма,сдружение и виждате ,че от ден на ден нещата,все повече западат,какво бихте сторил? Няма ли,да си подадете оставката? И на ваше място да дойде ,някой по-можещ от Вас? Политиката не трябва да е самоцел,ГЕРБ без власт,ще последва съдбата на НДСВ и СДС. Точно и това трябва да стане.
  • 131 ТОЧКАТА

    6 4 Отговор
    За сведение на герп!!!!КОНГРЕСЪТ И СЕНАТЪТ са доста гнусливи и с баклюци не се ангажират!!!!!
  • 132 Ей....см--о--т--л--ьо....

    9 5 Отговор
    Ако искаш да гледаш БОРАТ 3 -пообиколи малко България -но не центровете а извън тях и ще видиш невероятни гледки от 10 годишният Ви разтеж. Коптора до коптора, мръсотия,разруха,бедност....Това ли Ви е европейското развитие?Крадци и лъжци.Ела да те заведа как живеят хората в западна Европа крадецо. Където Аз живея.Ела да научиш нещо.Едно искам аз-военен съд по бързата процедура и откоси,откоси,много откоси....
  • 133 Много добре народа

    5 4 Отговор

    До коментар #124 от "Народа":

    Скоро ще си останете тръните, коптопите и гробаджиите да се ширити из ошмулената територия.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 С--м--ъ--р--т за ГРОБ

    4 6 Отговор
    Румъния....това е примера.
  • 136 sbs

    8 10 Отговор
    СЕВЕРНА -МАКЕДОНИЯ ----ИЗМИСЛЕНО СЪЗДАДЕНА ОТСКРО -ДЪРЖАВА -БЕЗ СОБСТВЕН ЕЗИК -БЕЗ СОБСТВЕНО МИНАЛО -БЕЗ СОБСТВЕНА ИСТОРИЯ -------НО СЕ ДЪРЖАТ -

    ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРДЯЩИЯТ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО --ЗЛЕПОСТАВЯЩ ДЪРЖАВАТА ПО ВСИЧКИ НАЧИНИ

    НЯМА ТАКЪВ ПОЛИТИК -ГОВОРЕЩ СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ
    КОЙТО ДА НЕ ГО Е ОТНЕСЪЛ
    СЛЕД КАТО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОРУПЦИЯ И МАФИЯ ---ДА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ----НЕ БАБА ПЕНА -КАЗАЛА НА ЛЕЛЯ СИЙКА ---ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА МУ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ -ЗА УКРИВАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ---
    И ЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ ДО ЛЬОТЧИКА --
    КАЧИ СЕ НА САМОЛЕТА ----МРЪСНА ГАЗ НАГОРЕ ДОКЪДЕТО СТИГНЕ --ОБРАТЕН ЗАВОЙ НАДОЛУ --ПАК ДОКЪДЕТО СТИГНЕ
  • 137 Азим

    12 3 Отговор
    Значи, когато сащ налагат санкции на Русия, това е о,кей, но щом критикуват нашето правителство, това е невярно и лъжа.
  • 138 123

    13 2 Отговор
    След като онези сенатори изразяват личнаа позиция за какво излиза зам. министъра на външните работи на Р Б да се обяснява. Той не е в ролята на частно лице в случая и всяко негово публично изказване се приема за официална позиция на правителството и България. Ама небръснатото момченце май не осъзнава държанието си.
  • 139 демократ

    11 11 Отговор
    Фатмака Румен-наследствен марксист социалист.Има ли
    соц. който да не краде и лъже.Вижте милионерката
    мутреса Кури открадна уж лява партия,а в нея всички
    мутри милионери.А фатмака Радев цял живот е на обилна
    държавна софра, а с какво е заслужил огромната заплата,
    пенсия?С нищо.След 1 месец,а след това 4 месеца да кажем:
    МУТРО и МУТРЕСИ ВЪН!!!
  • 140 ДрБр

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "65576":

    И тоя си купува фабрика на 9-ти септември
  • 141 Тони

    12 4 Отговор
    Радев е завършил с отличие военна академия в САЩ.
    При това на английски.
    А не като Борисов, пред Тръмп!
    Борисов:
    How arе you?
    Тръмп:
    Well, I am Melania’s husband!
    Борисов:
    Me too.
    След тази реплика настанала оглушителна тишина, дори опитните преводачи не могли да се окопитят на мига, за да извадят Бойко от поредната абсурдна каша, която забъркал пред голям световен лидер
  • 142 демократ

    11 1 Отговор

    До коментар #78 от "pepy":

    само че не изпитвам такова гадене както от
    другите трима
  • 143 Лъчо

    5 4 Отговор
    Горкиа Боико Мата Хари го изнасили и шантажира пък сега и Американците го обвиняват вместо да му дадат юОбещетение за нарушаване на Мъжките права.
  • 144 Илюминат

    8 3 Отговор
    Аве вие на кой свят сте , гербави мушмуроци? Лично е мнението , когато си го споделят лично и неофициално !!! В случая всичко е публикувано на сайта на посолството съвсем официално!!! Падения отчаяни!!!
  • 145 Гостилничаря

    3 3 Отговор

    До коментар #123 от "ужас":

    Повече от ясно е, че няма загриженост, не съм си и помислял даже. Говоря, че всичко е обективност, не загриженост. 100%-ова обективност, всичко е точно и ясно, учуден съм, че мнението ти е дотолкова изкривено! Всичко казано е пълната истина, лошото е, че това идва само от външни наблюдатели, обикновено от страни, в които такива проблеми няма....
  • 146 Гено

    16 4 Отговор

    До коментар #113 от "pepy":

    Тука Севда го е щракнала,когато си е дал сакото на координатора на ГЕРБ и ризата на ближния,а сената му е конфискувал чекмега.Останал е само по чаршаф.Но какво са земните блага за този свят човек...
  • 147 ГРОБ БКП ДПС

    12 5 Отговор
    ЩОМ И ОТ САЩ СЕ ОБАДИХА ПРОТИВ ГРОБАРИТЕ ЗНАЧИ СА ПЪТНИЦИ.
  • 148 WENKO4444

    10 14 Отговор
    А бе тоя .рЕЗИДЕНТА РАДЕВ МНОГО ЗНАЕ, МНОГО ПРАВ а извън БЪЛГАРИЯ НИКОЙ ама НИКОЙ НЕ ГО КАНИ пък и у нас НИКОЙ
    НЯМА ЖЕЛАНИЕ да му ГОСТУВА ! ЩО ТАКА БЕ .рЕЗИДЕНТЕ !!!

    Коментиран от #180

  • 149 КГБ

    9 8 Отговор
    Г-н Митов,гледай си ДМС-тата от от САЩ и не се прави на интересен.Знаем кой си.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 ХАН КРУМ

    4 4 Отговор
    И КОЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ТОЧНО? ЧЕ Е ИСТИНА ИЛИ ЧЕ ГО КАЗВАМ?
  • 152 Българин

    8 11 Отговор
    колкото и отрицателни коментари да слагате на истината офце истината се вижда бсп ви крадоха 25 години и продължават най нагло да крадат и се кандидатират и говорят ви сладко и вие беееее след пастира радев на връх националния ни празник 3 март какво направи и доказа че е необразован и незачитащ народа и неуважение към нищо Българско слушах на връх Шипка и се смях искате ли това и онава и офцете бееее срам и позор е радев това е истината

    Коментиран от #156

  • 153 Ваксина срещу Чумата герб

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Чумата герб разруши държавата с алчност, нагло нахалство и войнстваща некадърност, а патологичния лъжец и парвеню, селяка тарикат от Банкя, дълго ще бъде пример за мафиот узурпирал властта в България с шантаж, заплахи и убийства... Горко на такова племе припознало подобен сатрап за водач...
  • 154 ХАН КРУМ

    14 3 Отговор
    НА ПОДПИСАНО ИЗЯВЛЕНИЕ ДА НЕ ВЯРВАМЕ, НА ТОЗИ МИТОВ ДА МУ ВЯРВАВАМЕ, ЩОТО ТОЙ ПОЗНАВАЛ СЕНАТОРА. АМИ ЗВЪННИ МУ И ГО ПИТАЙ. АЗ СЪЩО ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА, НО ТЕ МЕН НЕ.Е И? ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ , ЧОВЕК ДА ГО СРАМ ,ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ!
  • 155 Официално ....ТИ да ВИДИШ

    14 1 Отговор
    Казано на официалната страница на комисията, а вече и на официалният сайт на посолството на САЩ!!!!
    И сега на нас ни е оставено да прецениме кое е по-меродавното... "лично мнение" - на председателя на комисията по външна политика и старшия републиканец в тази комисия или това на лицата Митов и Георгиев?
    Тия гербави ЛИЛИПУTЬ0BЦИ ми се чини да не отговарят от името на правителството или управляващата мутренски партия ....говорят си ей така ЛИЧНО!!!! Така може всеки плшипyтapник да си шляпaтоpи!!!!!
  • 156 ХАН КРУМ

    10 4 Отговор

    До коментар #152 от "Българин":

    МОЖЕ ЛИ ХОРАТА СЪС ЗАВЪРШЕН 7КЛАС ,ДА НЕ ОЦЕНЯВАТ РАДЕВ КАТО ОБРАЗОВАНИЕ И ИНТЕЛЕКТ. В ЩАТИТЕ СА ГО ОЦЕНИЛИ ХОРА, КОИТО НАЙ–МАЛКО СА ПРОЧЕЛИ ПО ТРИТЕ ТОМА НА ВЕНЕТУ.ТУК НЕ СТИ ДОЧЕЛИ ПЪРВИЯ.
  • 157 ТИ ДА ВИДИШ

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "ужас":

    Разочаровахме всичките си съюзници. Няма как позицията на американските сенатори да е в графа „лично менине“, защото тя е качена на официалната страницата на Сената и на Комисията по външни отношения. Нужен е Съдебен борд. Може да има и резолюция от Европейския парламент. Това каза бившия ни посланик в САЩ Елена Поптодорова.
  • 158 Човек от народа

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Лъжците крещят":

    Точно това щях да напиша и аз, взе ми думите от устата... Жалък народ сме ако не изритаме с як шут вГъза крадеца, и лъжеца нагъл, узурпатор на властта и убиец на държавност и народ
  • 159 сноу

    7 2 Отговор
    Даниеле,даниеле-е...я си виж носа как е лъснал и краката окъсели...Вие и тартора ви лъжете и мотате като цяла върволица хлебарки и все посягате към безкрайните усукни на личното мнение ..Че те хамерите така с лично мнение ни натресоха базите си, и ни го завряха натовски...
  • 160 възмутен

    9 4 Отговор
    Тоя Митов настъпи мотиката.Много противно жуже.
  • 161 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ТРЕТИЯТ СЕНАТОР Е КАЗАЛ : " АЙДЕ НАЗДРАВЕ ..." !!!!!!!!!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 яко ни лъжат

    4 2 Отговор

    До коментар #162 от "Гербераст":

    aрe БEГAЙТE БРE. ТИЯ CEНAТOРИ AМEРИКAНCКИ CA КOМУНИCТИ. ВCИТE AМEРИКAНЦИ ГOВOРИЛИ ПРOТИВ ГEРБ И МAФИЙКAТA МИ CA КOМУНИCТИ И ТРЪМП E ВИНOВEН ЗA ТAЯ OЦEНКA. ДOЛНИ AМEРИКAНCКИ КOМУНИCТИ! - БOЙКO БИРИCOВ ШEФ НA ШAЙКAТA.
  • 164 ПЕНКО

    4 3 Отговор
    КОЙ БЪЛГАРСКИ ГЕРОЙ ПРЪВ ЩЕ КАЖЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ : " АБЕ Я СИ Е Б Е Т Е М А Й К А Т А " !!!!!! С ДЕСЕТ СНАЙПЕРИСТИ В ИНДУСТРИАЛНИТЕ ИМ ГРАДОВЕ -УБИВАЩИ ДЕЦА В ДЕТСКИТЕ ИМ ГРАДИНИ И ЩЕ ГИ СМАЧКАМ "ВЕЛИКИТЕ ЩАТИ " - САМО ДА МИ НАПАДНАТ НАРОДА !!!!!!!!!!!!!!
  • 165 Уйке

    15 1 Отговор
    Митов! Данаиле! Спрягат те за наследник на Б. Борисов! Ти за разлика от простака Борисов си дипломат! Обясни ни на нас простолюдието, ако американския президент ти каже, че си се надрискал, какво значение има дали ти го казва като президент или като гражданин, след като това е факт! И колко нелепо звучи да твърдиш, че за това е виновен Радев! Ти си достоен наследник на Борисов!
  • 166 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ТРЕТИЯТ СЕНАТОР Е КАЗАЛ : " АЙДЕ НАЗДРАВЕ ..." !!!!!!!!!
  • 167 Да,бе

    6 2 Отговор
    Президента лъже брутално, а тулупа лъже по навик.
  • 168 Дедо Киро

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Какво като / според Гербераджиите! / мнението им е лично?? Това са АМЕРИКАНСКИ СЕНАТОРИ!! Схващаш ли бе тикво??

    Коментиран от #169

  • 169 Гюро

    12 2 Отговор

    До коментар #168 от "Дедо Киро":

    Така де!! Тези сенатори не са Сульо и Пульо от Каспичан, а от Сената на САЩ!! Ясно??
  • 170 Сенатори от САЩ

    11 2 Отговор
    Личното ни мнение не отменя ФАКТА,че властта в България е прогнила от корупция!!
  • 171 ами

    7 2 Отговор
    лични са колко да са лични? То и вожда ти лично раздава пари ,но не неговите а народните, той и лично се вози в Жипката пак с народна пара лично да си прави предизборната кампания.
  • 172 sbs

    5 5 Отговор
    ЗАЩО ОСЪДИХА -ЕДИН БАРАБА КОЙТО ПИКА ВЪРХУ НАЦИОНАЛНОТО ЗНАМЕ -----А НЕ СЪДЯТ ПЪРДЯЩИЯТ-- /да той нищо друго не прави / В ПРЕЗИДЕНСТВОТО -ЗА УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА И ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА-И НАШЕТО ИМЕ КАТО ГРАЖДАНИ ---ТИ СИ СРАМ И ПОЗОР-
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Държавен хрантутник

    4 7 Отговор

    До коментар #76 от "CZE":

    Олелее!! Ще гласувам за ГЕРБ,макар и " с отвращение"! Щото Курнелия ако дойде на власт ще ме уволни!! Тогава с какво ще се храним аз и семейството ми??
  • 175 Акад Петър

    5 2 Отговор
    Иванов. Въобще не е от личните профили, а е публикувано на
    нА ОФИЦИАЛНИЯ сайт по външна политика към сЕНАТА НА сАЩ е публикувана обща позиция, подписана от председателя на комисията Боб Менендес, демократ от Ню Джърси, и най-старшия републиканец в комисията – Джим Риш от Айдахо.
    Обръщението може да бъде открито и на сайта на Посолството на САЩ в България.
  • 176 алиса

    2 0 Отговор
    абе ти гледай пак да ми изтриеш коментара нещастник.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 punta mara

    1 1 Отговор
    Единият лъже брутално другия още по брутално и от горе на вкичкото краде брутално
  • 180 Виж

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "WENKO4444":

    снимката му с Тръмп!
  • 181 факт

    0 0 Отговор
    да ама са качени на официални институционални сайтове!!!
  • 182 БОКОКРАД

    0 0 Отговор
    Както пицата на Дянков се превърна в символ на първия мандат на ГЕРБ, така сега суджукът станал емблема на третото управление на Бойко Борисов"
  • 183 ПИТАМ

    1 0 Отговор
    НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КАТО ПОЗИЦИИТЕ НА СЕНАТОРИТЕ СА ЛИЧНИ, ЗАЩО ТОВА КОЕТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ КАЗА СЕ НАМИРА НА СТРАНИЦАТА НА СЕНАТА В САЩ И НА ПОСОЛСТВОТО ИМ В БЪЛГАРИЯ?
    КОЙ ЛЪЖЕ МИТОВ В СЛУЧАЯ, МАЙ ТИ И ВСИЧКИТЕ ОТ ГЕРБ?
  • 184 ПИТАМ

    1 0 Отговор
    ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ КАБИНЕТ БОРИСОВ-3 ГО ИЗХВЪРЛИХА ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ, ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И СРЕДСТВА /беше принципал на външното министерство/, КАТО КАКЪВ ГО ВРЪЩАТ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА, КАТО ПРЕЧИСТЕН ЛИ?
  • 185 заката

    0 0 Отговор
    ОСТАВКААААА ЗАТВООООР
  • 186 ВЕСИ ПРЕС

    0 0 Отговор
    НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КП
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове