28 Март, 2021 09:52 7 214 93

Пипалата на октопода достигнаха до Нюрнберг – замениха доброволци в СИК с партийни кадри

  • нюрнберг-
  • избори-
  • парламентарни избори-
  • секционна избирателна комисия-
  • цик

Това, че тук събрахме най-бързо заявленията и са едни от най многобройните в Германия, явно притеснява някого, алармира Иво Стоилов – председател на Българо-немско културно сдружение ”Златен век” и организатор в секцията

Пипалата на октопода достигнаха до Нюрнберг – замениха доброволци в СИК с партийни кадри - 1
Иво Стоилов

Пипалата на октопода достигнаха и до нас в Нюрнберг. След решение на ЦИК целият наш екип от доброволци, които работихме за откриването на секцията, беше отхвърлен и заменен от изцяло партийни представители за членове на СИК. За това алармира в социалната мрежа Facebook Иво Стоилов – председател на Българо-немско културно сдружение ”Златен век” и организатор на избирателната секция в район Нюрнберг в Германия до момента.

Ето какво още пише той:

До всички гласоподаватели в района на Нюрнберг!!!

Уважаеми сънародници, скъпи членове на групата,

Искам да Ви съобщя, че ние от сдружение "Златен век" и изборните доброволците не сме съгласни, не одобряваме това решение, разграничаваме се от тези хора и не желаем да сме част от случващото се. Единодушно решихме да се оттеглим от по-нататъшна организация и да не носим отговорност за действията на тази комисия.

След месеци работа кандидатирането на район Нюрнберг за избирателна секция, осигуряването на необходимото помещение, събирането на достатъчно заявления, набавянето на почти всички необходими материали с лични средства, без да се възползваме от предоставения ни бюджет държавни пари, създаването на цялостна организация и набавянето на достатъчно доброволци, за нормалното протичане на изборния процес, смятаме решението на ЦИК да не одобри нашите кандидати за членове на СИК и да бъдат заменени изцяло от партийни представители за напълно неуважително и незачитащо заслугите и работата ни до момента.

Нямаме нищо против партиите на изпратят застъпници, ако се съмняват в честното провеждане на изборите, но не сме съгласни организацията на секцията да бъде поверена на хора, които смятаме, че няма да се справят с нея. Има седмица до изборния ден, а те още не са направили контакт помежду си и разбрах от консула, че не са влезли във връзка с него. Това още повече ни притеснява за тяхната организираност и загриженост към поверената им задача.

По принцип нямаме против партийни представители да участват в комисията, това е законно право, но при положение, че нито една партия или партиен представител не ни съдейства, когато имахме нужда от помощ за работата до момента, това в последния момент да развалят цялата готова организация е неприемливо.

Досега винаги са изпращали представител на Външно министерство и останалите четирима членове на СИК са били наши доброволци. Съмнителен и притеснителен е факта този път в Нюрнберг да изпратят целия състав от партийни представители. Това, че тук събрахме най-бързо заявленията и са едни от най многобройните в Германия, явно притеснява някого.

От друга страна собственикът на помещението за изборната секция го предостави на нас, хората на които има доверие и с които вече за четвърти път заедно в екип работим по организацията и изразява също недоволство и несъгласието си за намесата на непълно непознати хора в работата с него, което прави самата секция под въпрос.

Затова тук пред Вас публично призовавам тези хора да си направят отвод. Нямаме нищо лично против тях, но смятаме за некоректно, след толкова вложено време и труд, на самия край организацията до момента да бъде провалена и да се повери на неподготвени, незаинтересовани и неорганизирани хора.

Уважаеми сънародници, тези партийно назначени представители са хората, които ще приемат и броят Вашите гласове и смятам, че те трябва да научат за Вашето мнение по въпроса. Нека всеки, който не е съгласен с това решение на ЦИК, да напише в коментарите "Не одобрявам".

Вече повече от 10 години съм давал, заедно с моите колеги, всичко от себе си за организацията на редица мероприятия, касаещи българите тук и съм правил всичко по силите ми да защитавам интересите им. Така както преди година българската православна църква ни отне Отец Йордан и аз открито и се противопоставих, за да ни го върне, така сега открито се противопоставям на това решение на ЦИК!
Вече написах възражение по случая и им го изпратих. И силно се надявам новоназначените представители да вземат под внимание по горенаписаното и да се оттеглят, докато все още има време да се поправи стореното.

Предварително им благодаря, ако го направят и на Вас за вниманието!

Иво Стоилов

Председател на Българо-немско културно сдружение "Златен век" и организатор на избирателна секция район Нюрнберг до момента.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гроб

    206 15 Отговор
    ей мръсни герберасти война ли искате ?

    Коментиран от #29

  • 2 русенец

    102 8 Отговор
    Хубава работа, ама българска!

    Коментиран от #61

  • 3 Бат Бойко нощния бандит

    82 15 Отговор
    Ама то в Нюрнберг всички са ми фенове.100 процента за ГЕРБ.ха ха ха
  • 4 Долни

    106 9 Отговор
    и подмолни безродници !
  • 5 Биби Кинг

    11 101 Отговор
    Боли ме целио за пемберугите у Германиа!

    Коментиран от #49, #73

  • 6 ЩИРЛИЦ

    13 79 Отговор
    ЧЕ КОЙ ИМ ПРЕЧИ ДА СА НАБЛЮДАТЕЛИ?
  • 7 Татарчев

    126 10 Отговор
    Приятелче, вие там сте много наивни ако смятате, че ГЕРБ ще ви остави да гласувате свободно !
  • 8 Българка

    131 5 Отговор
    ГЕРБ и ВМРО организират пладнешки обир на вота на българите с всички средства и във всички СИК. Българи, нека се изправим и на 04.04 се противопоставим на мафията, да й дадем отпор .И този отпор да бъде реципрочен на техните методи. Не могат от нас да искат да сме смирени и послушни, а в същото време срещу нас цялата машина да е впрегната с безобразно потъпкване на законите и правата ни!
    ГЕРБ може да победи единствено и само, ако фалшифицира и подмени вота.
  • 9 Не одобрявам

    55 6 Отговор
    Не одобрявам
  • 10 Българка

    79 4 Отговор
    Не одобрявам това безобразие!
  • 11 Аз40🏴‍☠️

    72 2 Отговор
    Какво по-явно от това сега за да се неутрализира парламента на смяна? Целите постановки с тези избори ги виждаме всички, че са напълно подготвени за прилагането на абсолютната поредна измама. Това е coup d'état, драги сънародници. Инсталацията на тоталитаризма!
  • 12 бай Иван

    66 16 Отговор
    И всички да гласуваме НЕ МОЖЕМ ДА СВАЛИМ мафията Изборите са решени резултатите са готови и чакат датата да подменят вота.
  • 13 Баровеца

    55 0 Отговор
    Моля пишете това/"Не одобрявам"/.

    ,да видим колко сме???
  • 14 фхфхг

    32 10 Отговор
    По принцип те подкрепяме те приятелю - ама все си мисля, че около 98 процента от избирателите в германия не са баш българи, надявам се да не обидя някого. А и както вече знаем, безплатен обяд няма, а основни спонсори на тези срещу които уж се бориш са кои фондации ....

    Коментиран от #22

  • 15 нннн

    37 1 Отговор
    Не одобрявам.
  • 16 Де Бъ

    9 48 Отговор
    ПАРТИЙНИ ЩЕ СА, НАЛИ ИЗБИРАМЕ ПАРТИИ? ВСЯКА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ИМА СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ. ТОА КВО ИСКА- КОРПОРАТИВНА СЕКЦИЯ ЛИ ДА БЪДЕ, ИЛИ ЦИГАНСКА? И КОЛКО ЩЕ МУ ГЛАСУВАТ? 100 - 200?
  • 17 MGewehr

    7 44 Отговор
    Поредния манипулатор-комплексар!°

    Коментиран от #69

  • 18 КО НЕ

    16 14 Отговор
    ИМА ПРАВИЛА! НАЧИ, ЧАСТНИ СЕКЦИИ НЕ МОЕ!

    Коментиран от #25

  • 19 Не одобрявам

    44 3 Отговор
    ..... Свободата Санчо , се крепи на върха на копието. Не забравяйте тази истина , ако отново изманипулират вота на българските граждани.

    Коментиран от #24

  • 20 ЩИРЛИЦ

    30 9 Отговор
    ДРУГАРЮ - ПУСКАШ СИ "ГЛАСА" И ЧЕКАШ! МИШО БРОИ И ГЕРБ ПЕЧЕЛИ! НЕМА- АЛА БАЛА!
  • 21 Педе сар

    12 10 Отговор
    джейлян ханъм знае ли за какво ще гласуват българите и за какво-българските граждани?
  • 22 Пурко Папурков

    37 10 Отговор

    До коментар #14 от "фхфхг":

    Ми кво да ти кажа приятелю..точно тези, които са зад граница май са по-големи българи от тебе. Щото те хранят, докато ти п.рдиш доволен и те мързи два корена домати да насадиш . Знаеш ли кой е най-големия инвеститор и сигурен инвеститор ?
  • 23 ЩИРЛИЦ

    29 0 Отговор
    В СЕКЦИЯТА КОМИСИЯТА БРОЯТ , НАБЛЮДАТЕЛИТЕ КИРИЗЯТ, А АКО ИСКАТ МОЖЕ И ПАРАЛЕЛНО ДА БРОЯТ, ЗА ДА НЯМА ГРЕШКА С ЕДНА ДВЕ БЮЛЕТИНИ!
  • 24 Дон Кихоте

    37 0 Отговор

    До коментар #19 от "Не одобрявам":

    Какъв Санчо бе, пич. Тва, дето е останало в територията, го мързи да гледа, ти искаш копието да хваща. Гледай само колко ще идат да гласуват, и после кво реване ще падне
  • 25 Баровеца

    40 1 Отговор

    До коментар #18 от "КО НЕ":

    Не е часна секция,а доброволческа,която реално се е ангажирала със свои средства да създаде и е създала прозрачно гласуване ,и представители на ЦИК и други са добре дошли,но да заграбят секцията не ти ли подсказва практиката в БГ в момента ,практика на която са изложени всички развити и печеливши бизнес сектори,а именно тя е " Или работиш с нас и наши хора,или те набеждаваме за престъпник" 😀

    Коментиран от #28, #35

  • 26 Черен Петър

    38 3 Отговор
    А вий продължавайте да мислите, че тези избори ще бъдат поредните "честни" такива! Откак банкянският яхна властта понятието "честни избори" отиде в небитието! И това добре се знае от почти всички българи, с изключение на починалите, но от известно време насам и те взеха да гласуват...
  • 27 ПСР

    38 3 Отговор
    Не е само в Нюрнберг.В цяла Германия е това.Както и в останалите дължави от Съюза.Боко е твърде наясно,след миналото лято,как ще Го наказват българите в чужбина.Взема типичните за Него,мерки.
    Пошло,нагло,отвратително!
  • 28 50ЛВ СА СИ 50ЛВ

    7 21 Отговор

    До коментар #25 от "Баровеца":

    КОМИСИЯТА Е ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ - ЗА ДА НЯМА ШАШМИ. ИДВАТ, ДА РЕЧЕМ 150 ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ, ПОДПИСВАТ СЕ И ПУСКАТ БЮЛЕТИНА. НАКРАЯ БРОЯТ 150 ПОДПИСА - 150 БЮЛЕТИНИ. 20 ЗА ГЕРБ 80 ЗА БСП, 30 МУТРИ ВЪН, 20 ЗА ДПС - НАПРИМЕР. НАБЛЮДАТЕЛИ СЪЩО НАБЛЮДАВАТ ДА НЯМА ГРЕШКИ И КОМИСИЯТА ОТ 5 ЧОВЕКА ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ СЕ РАЗПИСВАТ НА ПРОТОКОЛА. КАКВО ИСКА ТОА? ДА ВИСИ ЦЯЛ ДЕН - НИКОЙ НЕ МУ ПРЕЧИ!

    Коментиран от #60

  • 29 АУУУУУ

    3 26 Отговор

    До коментар #1 от "гроб":

    Айде още един виртуален въстанник 😂😂😂😂😂 Айде да видим какво ще стане.. Освен разбира се псувните.... Това го можете, ама дай нещо реално 😂😂😂😂😂
  • 30 Гост

    25 2 Отговор
    НЕ ОДОБРЯВАМ!
  • 31 Съгласен

    23 1 Отговор
    Не одобрявам
  • 32 Порно

    21 2 Отговор
    Другаде е заровено кучето. Сега тия гербави калинки ще смучат яко командировъчни. Мократа поръчка се плаща отделно.
  • 33 кукуряк

    20 0 Отговор
    НЕ ОДОБРЯВАМ!!!!
  • 34 ЕЛЕМЕНТАРНО

    18 1 Отговор
    ИСИПВАТ УРНАТА И 10 ЧОВЕКА ЗАПОЧВАТ ДА БРОЯТ: ЕДИН ПИШЕ НА ДЪСКАТА - БСП .ТОЛКОВА, ДПС- ТОЛКОВА, ВМРО - ТОЛКОВА....., ПОСЛЕ СЕ НАНАСЯТ В ПРОТОКОЛА, ВСЕКИ ОТ ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ ГО РАЗПИСВА И ПРОТОКОЛА СЕ ПРАЩА В РИК.

    Коментиран от #70

  • 35 Умен по цялата глава

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "Баровеца":

    Според Избирателния Закон Членовете на СИК са Задължително от Различни Партии.....Тоест хора,които Партиите предлагат,а не от Доброволци и случайни минувачи....Ама искате Законност,а не четете и не спазвате Законите.....Точно присъствието на хора от различни партии гарантира Честността на Изборите и Наблюдатели неограничен Брой,разбира се....И какъв ВИ е Проблема,неразбирам....

    Коментиран от #46, #81

  • 36 Баба Ванга

    26 2 Отговор
    ГЕРБ ке падне !

    Коментиран от #85, #86, #88

  • 37 БГ светлина

    20 1 Отговор
    Не одобрявам
  • 38 БГ ДБ

    16 1 Отговор
    НЕ одобрявам!!!
    Не одобрявам!
  • 39 Баровеца

    3 3 Отговор
    "ТОА" иска да участва и брои бюлетинитес други"ТОА"които са създали секцията и се яваяван независими Народни представители ,и това да се случва съвкупом с представители на ЦИК и други партий,но явно съвсем го игнорират ,за да надава глас😀
  • 40 ААААХАХААА...В..СИК ТРЯБВА ДА СА

    6 6 Отговор
    ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ А НЕ...4-ма СЕЛ'ЯНД'УРИ'НА ОТ НЯКАКЪВ СИ.."ЗЛАТЕН ВЕК"! ЗАГЛАВИЕТО Е БАГКЕДЕН ПРИМЕР ЗА КОМУНЯГО-ФАТМАШКА МАНИПУЛАЦИЯ!!
    КОЙ ЩЕ ПРИЗНАЕ РЕЗУЛТАТИТЕ АКО БАЙ-ГОЛЯМИТЕ ПАРТИИ НЕ ПРИСЪСТВАТ...В СИК?!?

    Коментиран от #48

  • 41 Буха ха

    24 1 Отговор
    Направете си паралелно гласуване и преброяване, всеки влиза вътре, гласува, излиза и отново пуска във вашата урна, накрая пребройте публично гласовете в алтернативната урна, да видим с колко гласа ще посмеят да излъжат.

    Коментиран от #47

  • 42 Subaru WRX

    16 6 Отговор
    Шайката ГЕРБ е пуснала в ход всичките си мръсни номера. Да вкараме мутрата Борисов на топло и държавата ще тръгне нагоре след 3 месеца. Гласувам за БНО с номер 14.
  • 43 Docenta

    3 14 Отговор
    Вие от златен век имате ли нещо общо с резидента румен радев??
  • 44 !!!?

    12 1 Отговор
    И секциите в Турция искат месни хора да организират изборите, а не някакви си представитили на партии от България !!!?
  • 45 МАРА

    17 3 Отговор
    СПИРКА НЯМАТ ГЕРБ МАФИОТИ МРЪСНИ
  • 46 Баровеца

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "Умен по цялата глава":

    "Независими народни представители" ,още повече,че са създали секцията ,те имат право да участват в преброяването на бюлетините по народно съгнасие ,а именно защото когато се вижда желание от масата народ за такива народни представители да участват,то трябва да се уважи 😀
  • 47 Тъ"пако

    5 5 Отговор

    До коментар #41 от "Буха ха":

    Как точно ще "излъжат" при положение,че броят представители на 6-7 партии и присъстват още толкова застъпници от други партии?
  • 48 Баровеца

    5 5 Отговор

    До коментар #40 от "ААААХАХААА...В..СИК ТРЯБВА ДА СА":

    Нека присъстват,но да не игнорират тези които ги обиждаш ,незнам си защо ,защото те са Независими народни представители, направили всичко възможно със свой средства и усилия да има секция за гласуване😀

    Коментиран от #89

  • 49 В Мюнхен,

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Биби Кинг":

    имаше един като тебе, обиколи всички затвори. Накрая го заболя на друго място
  • 50 UYU EU

    5 3 Отговор
    Къде сте тръгнали бре, самодейци?!Ний от десетилетия са чудим и маим как да са опраим със ганювските тарикати и не моим.На моим щото са повсеместно - от корен до върха, простак до простака майно льо.Ся я караме по деформирани и куци европравила , на куцук крак -никой никому нищо не признава. Изредиха ни са сума щамове оправленци , ну понежи са сходен геном ,интересуется основну от пари ,имоти и субсиди. Тъй както преди и сега , по нормалния начин на простосмъртен не му иде реда за нищо хубау и общо взету чекаме да умрем.

    Коментиран от #66

  • 51 тони

    1 9 Отговор
    само за сведение имам информация този първо се е жалвал в посолството защо ги карат да носят ръкавици после защо има дигитален термометър така че мислете
  • 52 Почна се

    4 12 Отговор
    БСП и ПАРТИЯТА на ФАТМАКА /Мутри-Кючек и Г-ей Тройката/ вече купуват гласове в римските квартали по 150лв. на калпак. !
    А Фатмака обещава "Честни избори"!

    Коментиран от #62

  • 53 Доротея

    7 4 Отговор
    Нюрберския процес! Осъдени фашаги!
  • 54 Българин

    8 3 Отговор
    Току-що изгледах едно много показателно клипче на''Господарите...'' -Топ 10 на най -големите политически хамелеони. И ми направиха ярко впечатление пет имена. Ще ги класирам по мои критетерии , като най-важен ще е ''Наглост'' И така
    -№5- Барни Ръбъл- в политиката от 2000 година-'' стартирал'' в НДСВ, по-късно профучал през БСП за да паркира трайно в ГЕРБ.
    -№4- Деница Сачева-милата тя -даже перка на хеликоптер не може да се върти толкова бързо колкото тя- като кадър на ОДС громеше ББ по всички фронтове, мина и през ДСБ , докато накрая разкри пълния си потенциал При партията-кърмилница -ГЕРБ.
    -№3-Томата Биков- без думи-съдете сами-ДГБ ( Движение на Гражданите за България): докато се ''Бореше за Свободата на медийния пазар, се осъзна че не може да лижеш там където плюеш и правилно пристана на ГЕРБ
    -№2- Мая Манолова (сестра Галева)-посрещнала Зората на Демокрацията като твърд кадър на БКП, съответно и БСП, ''пристанала' скоропостижно'' на ГЕРБ, сега ще ''гони'' мутри, яхнала метлата на баба Яга
    И сега, фанфари, дами и господа, музиката да свири туш, влиза гуруто на хамелеоните, Кашпировски на родната политика, всичко разбиращия, но никога не даващ отговори, Великия мистър ''80%''-
    проф, Христо Иванов- ОДС, НДСВ; ГЕРБ и за последно хвърлил котва в БСП
    ........МИСЛИ , НАРОДЕ, ЗА КОГО ГЛАСУВАШ
  • 55 Ivan

    8 1 Отговор
    Не одобрявам
  • 56 Сър Пичук

    3 2 Отговор
    Както протестите след 10.11.1989г бяха яхнати от бивши комуняги и служители на ДС и в крайна сметка опитомени и разрушени, както всички революции са яхвани от мижитурки, изпълзяващи незнайно откъде, които се нагласят и подменят всичко така, че да им пасва на тях, така и сега движението срещу системата ще бъде овладяно от нейни хора, които нямат да позволят промени, които да застрашат основни правила и играчи.
    Вената стара история.
  • 57 неко

    3 3 Отговор
    Нюрнберг това не бе ли крепостта на нацистите от ВСВ.
  • 58 Асаг

    6 4 Отговор
    То това се очакваше,естествено,че нашите хора ще ръководят и фалшифицира изборите.Не напразно др. Атанасова се изцепи,че ще спечелят
  • 59 Чата

    11 2 Отговор
    Така правят! първо саботират гласуването в чужбина и когато това е невъзможно, го завладяват и насочват в своя полза! По добре да няма гласуване! Разберете, както и да гласувате, когото и да изберете, ще бъде купен, опитомен, принуден! 50 милиона са скътани от шайката за купуване на депутати от други формации, ако работата не стане с патериците! Кой не е бил подчинен до момента, освен Корнелия и Румен Радев! Вижте Марешкия какви ги говореше и каква шушумига го направиха!
  • 60 Просветен илюминат

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "50ЛВ СА СИ 50ЛВ":

    Накрая тези с 50лв или 50млн отиват на едно място.
  • 61 Хубава работа

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    ама герберска...
  • 62 Лъжеш

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "Почна се":

    -типично по герберски - "Крадецът вика "дръжте крадеца". Би ли посочил поне един факт - или логиката е "щом гербераст го казва, значи е така"...?
  • 63 Знайко

    2 7 Отговор
    И един милион в чужбина да гласуват пак ще изберат 2 депутати. Такъв е закона. Колкото и да се напъват червените. Това е положението.
  • 64 Cck

    6 1 Отговор
    НЕ ОДОБРЯВАВАМ! При тези безобразия трябва да се касират изборите!
  • 65 ХайлАдолф

    5 2 Отговор
    Започна се със свободните съчинения и предизборни фантазии жалки ...

    Коментиран от #72

  • 66 UYU EU

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "UYU EU":

    Чекаме Годо.Алтернативата на UYU.EU е UYU.BG , щото са дълбоко в нас
  • 67 Йеронимус БОШ

    5 2 Отговор
    Шайката , както казват на ГЕРБ , няма току така да пусне властта ! Ще се борят със зъби и нокти , с евро и с кюлчета , с пищофи и чекмеджета !
  • 68 Дамм...

    6 3 Отговор
    НЕ ОДОБРЯВАМ!!!
  • 69 ПСР

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "MGewehr":

    Себе си ли визираш?
  • 70 МАФИЯ НА ББ

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "ЕЛЕМЕНТАРНО":

    ТОВА ОЗНАЧАВА ЕДНО- ТОТАЛНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ. ГАРАНТИРАНО ОТ ШАЙКАТА НА РАЗБОЙКО БОРИСОВИЧ.
  • 71 Чата

    5 2 Отговор
    Ами, Октопода! Не е случайно, че по Телевизията са пуснали Октопод точно сега, за да предупредят Румен Радев да не им се пречка! Какво стана с Катани!? Първо, отвлякоха дъщеричката му и я направиха дармадан! Сетне го набутаха в ареста да го тормозят рецидивистите! Сетне го биха няколко пъти! Сетне отвлякоха съдийката и я направиха дармадан в един бус, след което я захвърлиха на пътя! А в последния епизод, доколкото си спомням от едно време, просто го застреляха! Това е октопода! Това нещо с листовки и бутони не се премахва! С вдигане на юмручета ставаш само за майтап!
  • 72 Бачо Киро

    5 3 Отговор

    До коментар #65 от "ХайлАдолф":

    Що да са свободни съчинения? Кой мислиш организира секциите в чужбина? ЦИК? Те на две магарета слама не могат да разделят. Няма как да е случайно седмица преди изборите да искат да подменят всички там. Да не говорим, че една секция в чужбина няма как да им обърка сметките, но не трябва резултатът да се откроява сред другите и ще боде в очите. Тотално регулиране се търси от Тиквоча, ако си мислиш, че е сигурен в победа, жестоко се лъжеш.

    Коментиран от #93

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 az #МУТРИ, ВЪН!

    4 3 Отговор
    В момента българите са пред къщата на мутрата в Банкя!
  • 75 Народа на Бг.

    7 2 Отговор
    Борисов е готов да Изпепели България, за да Оцелее!
    Държавата на ГЕРБ – това е добре смазана машина за плячкосване. Това си представя всеки българин, като чуе името на управляващата партия и лидера й- диктатора Бойко Борисов. Затова Диктаторът така се е вкопчил във властта и не смее да я пусне. Не защото не иска да се оттегли, а защото го е Страх! Заради оцеляването си е готов да изпепели България!
  • 76 ЩЕ Видите как

    9 3 Отговор
    Бойко отново, ще спечели с фалшифициран вот. Всички роми гласуват за ГЕРБ, мъртви гласове за ГЕРБ и на края се задраскват легитимни бюлетини, които не са за ГЕРБ.

    Коментиран от #77

  • 77 ЗАЩО

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "ЩЕ Видите как":

    всички червени кратуни упорито "бъркате" ГЕРБ със любимата ви бсп/дпс/дс?? Дали е случайно? ай гиди пом.яри шумкарски...И кой фалшифицира ?? Нали предишния го правиха Нищоправеца,и сие които са от "ваште"!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 1981 г

    0 2 Отговор
    "Единодушно решихме да се оттеглим от по-нататъшна организация и да не носим отговорност за действията на тази комисия."... Или както е казано: "ако не искаш да свършиш някаква работа възложи я на комисия."
  • 80 Купения мач

    4 3 Отговор
    не означава, че народа ще остави на мира хунтата крадливи милиционери да си пълнят пеликанските гуши и чекмеджетата.
  • 81 Гостът

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Умен по цялата глава":

    Умен по цялата глава друг път,щом не си разбрал какъв е проблема.Независими народни представители ги заменят с абсолютно зависими.Не одобрявам.

    Коментиран от #90

  • 82 Не одобрявам

    2 5 Отговор
    Не одобрявам,дано тук в България не се опитат да фалшифицират изборите,100 % ще има сериозен отпор срещу тези престъпници.Бъдете сигурни и следете събитията в България,този път ще покажем на света че сме народ,а не стадо овце.Моля се да не ни предизвикат,защото ще стане СТРАШНО.
  • 83 НххххххМ

    3 2 Отговор
    Не одобрявам!
  • 84 Селските кметове са тръгнали от

    2 4 Отговор
    Къща на къща да заплашват хората да гласуват за мафията герб.Не се страхувайте,5 април ще остане в историята,като велика дата,поставила края на комунистическите хайдуци.Хора опомнете се ,ако не искате да сте роби и да живеете в мизерия
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 АУУУУУ

    3 1 Отговор
    Модератора.... Можеш ли да си обясниш принципа на работа.... Всичко което е за ГЕРБ се трие... Ама на 4ти април това няма да помогне... Колкото и да се стараеш 😂😂😂😂😂
  • 88 АУУУУУ

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Баба Ванга":

    А на бас че не позна 😂😂😂😂😂 На 5ти април те каня да ти врачувам кой от новите депутати от ГЕРБ ще влезе в Кабинета Борисов 4 😂😂😂😂😂😂
  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "Баровеца":

    Нищо не им пречи на "златните" да се запишат за наблюдатели, ама явно причината е друга
  • 90 Умен по цялата глава

    7 0 Отговор

    До коментар #81 от "Гостът":

    Какви Народни Представители те гонят,бе....Говорим за членовете на Секционна Избирателна Комисия в състав Председател,Зам.председатл,Секретар и членове на комисията....Те се Назначават в тази комисия и са Представители на съществуващи и регистрирани Партии в България...Не може да има Ентусиасти и направи си Сам...
  • 91 колело...

    1 2 Отговор
    Не познават колелото но на историята доста хора.А който не чете и не познава историята отново повтаря грешките.ГРОБ са такива.Има ли по омраза група от тях за последните 80 години?За мен няма.Преди 89 вицове,вицове.А сега при ГРОБ 10 години почти няма за ГРОБ.Това е показателно.Когато една власт не е освивана значи толкова е мразена че на хората не им е до смях.Страх върлува.
  • 92 Анонимен

    0 1 Отговор
    Тони, ако си нашата. Бъдете здрави, тони и майка ти. Да минат изборите, че ни писна. Отвън години минават, а р. 1993, нищо няма, целият свят гори. Светът няма да е християнски. Свиквайте. Кой има пари и късмет окей. Бъдете силни германия, българи.
  • 93 ХайлАдолф

    5 1 Отговор

    До коментар #72 от "Бачо Киро":

    Ако беше прочел изборния закон , щеше да знаеш , че няма как някакви ентусиасти сами да решат и да се самоназначат в избирателна комисия , след като не са представители на никого . Именно за това всички тези бръщолевения по поръчка , са нищо повече от свободни съчинения и опит за долнопробни внушения , и ако това са тия дето се канят да управляват , тежко и на България , нищо хубаво не ни чака ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове