29 Март, 2021 12:08 4 773 61

"Маркет линкс": Пет партии влизат в парламента

  • маркет линкс-
  • избори-
  • резултати

31% искат изборите да бъдат отложени, 48% - не

"Маркет линкс": Пет партии влизат в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Пет партии влизат в новия парламент. Това са ГЕРБ, БСП, ДПС, Има такъв народ и Демократична България. Това сочат данните от последното проучване на "Маркет линкс". е проведено чрез интервю и онлайн анкета сред 1026 пълнолетни българи в страната в периода 18 – 25 март.

ГЕРБ водят, на второ място са БСП и трети са „Има такъв народ“. Шанс да влязат в новото Народно събрание имат още ДПС и „Демократична България“.

„Изправи се! Мутри вън!“ и ВМРО са на ръба.

Това показва проучване, финансирано и реализирано съвместно от bTV и „Маркет ЛИНКС“, проведено сред 1026 лица над 18 г. в страната, в периода 18 – 25 март 2021 г. по методите на пряко-лично интервю и онлайн анкета.

Очаква се обаче протестният вот да окаже влияние и да обърне предварителните нагласи. От социологическата агенция уточниха, че той е неустойчив и може да повиши резултатите на извънпарламентарните опозиционни сили.

С наближаването на датата на изборите и в разгара на третата ковид вълна все повече българи са разколебани дали ще гласуват. Ако преди месец желаещите да отидат до избирателните урни бяха 51%, сега те са 46%, каза пред бТВ Добромир Живков от "Маркет линкс".

ГЕРБ запазва преднината си и към днешна дата печели гласовете на 22,8% заявилите, че ще гласуват избиратели спрямо 18,1% за БСП.

Според проучването 38% от всички имащи право на глас българи изразяват предпочитанията си към надпартийно управление след изборите. Само 20% от избирателите искат еднопартиен кабинет.

Преди вота цифрите показват рекордно недоверие в Народното събрание (69%), правителството (64%) и съдебната система (53%).

„От години алармираме, че това е сериозен проблем. Доверието е основата, върху която се градят обществените взаимоотношения. Липсата на такъв тип доверие възпрепятства реализирането на смислени политики за управление. 10% доверие в Народното събрание е изключително нисък показател“, каза социологът.

Той обясни, че цифрите няма да се запазят за новия парламент, защото винаги има първоначален кредит на доверие.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добър човек

    5 9 Отговор
    Хора, които смятат, че Живко от Варна не може сам да се грижи за себе си, всъщност грешат, той може !
  • 2 честен ционист

    14 77 Отговор
    ГЕРБ 33% БСП 22% ДПС - 11% Славчо - 7,8% ДБ - 4% Останалите мишоци - 22,2%

    Коментиран от #12, #37

  • 3 Някой си

    65 11 Отговор
    Айде пак стъкмистики!
    МВРО на ръба, ГРОБ първи............ хахахахаааа
  • 4 бай Иван

    41 4 Отговор
    Е да ама не уточняват какви са българите защото ако са 100% цигани резултатите са други.
  • 5 ТаУмВзе

    36 14 Отговор
    Докато мутропитека и компания не са в Белене, Нищо няма да се промени. От 5ти април, ще е още по Зле. Закривай Официално! Колко е Външен Дълг? Колко живи има? Ваксини а. Бухаха

    Коментиран от #9

  • 6 АУУУУУ

    20 58 Отговор
    КАЗАХ ВИ АЗ ЧЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ ПОБЕДИ.... А ПЪК ВИЕ МАНОЛОВА, ЧЕРЕПА,... ЯЗЪК ТОЛКОВА ПАРИ ПОТРОШИХА ДА ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ.... ТЮУУУУ ДА МУ СЕ НЕВИДИ 😂😂😂😂

    Коментиран от #13

  • 7 Мария

    53 22 Отговор
    Добре де ! Поживьом увидим ! Цяла България не иска и да чуе за ГЕП извинете ГЕРП, вие ми я пишете, че е първа !

    Коментиран от #24, #28, #40, #49, #53

  • 8 мислещ

    19 9 Отговор
    Само мутри, комуняги и соросоиди както обикновено.
  • 9 ТаУмВзе

    26 6 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    КЪДЕ 3 ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ? Извинете ме, няма държава вече.
  • 10 нннн

    31 4 Отговор
    Дрън-дрън... Вярва ли им някой?
  • 11 гуджо

    4 28 Отговор
    да живее бъдещият нов,,стар,,победител в изборите,туморът боци!
  • 12 ГОРСКИ

    31 9 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    герб има 16%–18% не знам как със тия проценти ще спечели!!!!!

    Коментиран от #17

  • 13 Да ама не

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "АУУУУУ":

    Иска ти се!

    Коментиран от #23

  • 14 Мутри вън

    9 24 Отговор
    Наш Боко е ВЕЛИК. Ще ви е-ве с 200...
  • 15 Трудни работи

    15 2 Отговор
    Това което сам си навредиш, никой не може така да ти навреди. Така сме и ние - къса памет и очакване на поредния добър господар. Обаче иначе, ооооо бистрим я демокрацията и винаги защитаваме страната която ще ни осигури поредния келепир. Време е за хипопотам на герба. Едно време се разказваше като виц, ама сега е самата истина. Който и да падне, който и да дойде, тия дето дърпат конците винаги имат резервен ход. Така че да се сърдим на себе си ! Дано сте ме разбрали !!!
  • 16 Мазньо

    24 7 Отговор
    Мишока Константин явно вече е готов с "преброяването",сега остава да ни повтарят цифрите ,докато свикнем с тях!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Брадварят

    23 7 Отговор
    Правителството на герб па видиш ли имало 64% недоверие

    па герб водят със 22,8% каква е тая рабора бре
  • 19 Ваш'те мутри вън

    9 2 Отговор
    Наш'те мутри вътре
  • 20 Българка

    23 14 Отговор
    Самите платени подлоги-шамани вече са по-внимателни и самите те предупреждават, че протестният вот може да преобърне врачуванията им! Спшрете с манипулациите на изборния процес като публикувате поръчаните от шайката предсказания
    Хора, да излезем масово и протестния си вот да си освободим държавата, въпреки всевъзможните лъжи,грабежи, контролиран, купен и корпоративен вот! Победете страха! В тъмната стаичка всеки е сам със съвестта си! Дори да е обещал или да се страхува от управляващите, те няма как да знаят кой и за ког е гласувал
    Очаквам всички кадърни професионалисти от държавната и общинска администрация да накажат некадърните, некомпетентни и унижаващи достойнството им началници като гласуват антигерб и ДПС

    Коментиран от #29

  • 21 Гошо

    15 5 Отговор
    Само ДПС да не влизат, по нагли и крадливи ко..даци няма! Гласувайте, гласувайте да си върнем България, да се отървем от тия кърлежи!
  • 22 Защо

    16 6 Отговор
    Не дадохте цялото проучване? Мая с триото 4.6 % , ВМРО -2.3% Магарешки с винкела 1.7 ......
  • 23 АУУУУУ

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Да ама не":

    Нямаш грижи.. Хората казаха 8ми април.... Ще видим на кого какво се е искало и на кого се е получило.... Но не се отчайвай... Ако не сега ще има избори и през 2025 година 😂😂😂😂😂
  • 24 Трудни работи

    18 8 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Чувал ли си сентенцията - "Не ме гледай какво ти говоря, гледай ме какво правя". Много е смислена. Как няма да ги събере ГЕРБ тия проценти ? Ще ги събере и още как ! Това са всички на хранилката им. Няма хранилка - вън. Това са посредственяци които без политическа протекция да са изхвръкнали 200 пъти от администрацията и да не са получили и лев по програми за крадене на средства. Е ТЕ ТОВА не може го пребори който и да дойде на власт без да реже до кокал и с ясното съзнание какви негативи ще понесе. Казано е - Посредствените хора винаги са много повече от талантливите и са склонни да се обединяват за да си живеят елементарно !!!
    И те така ...................... !!!!
  • 25 20040

    23 8 Отговор
    Поредната порция лъжи от мисирките от медиите на ГЕРБ, абе хора разходете се навън и питайте има ли някой нормален да гласува за Боко Тиквата и ГЕРБ, колко от вашите познати или приятели подкрепят диктатора и убиеца на хиляди Българи в ковид кризата поради своята алчност и некадърност! Пачките от шкафа на мутрата Борисов явно са поели по пътя си и сега виждаме резултата от тях! ОСТАВКА Борисов да те няма мутро проста и да вземеш със себе си крадлата и преносителката на рекета Севда тв!
  • 26 Едно е

    10 8 Отговор
    Сигурно герб с купени и всякакви гласове МАКС 13 процента . Агенция безпартиен и все ОЩЕ мислещ .И 31 год нетрудов но Жестоко ЛЪГАН СТАЖ .
  • 27 !!!?

    16 17 Отговор
    Зайчарника на Радев извън Парламента - пак ще има рев, вдигнати юмручета, бесилки, черепи и тръшкане по паважа !!!?
  • 28 АУУУУУ

    11 15 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Поживьом увидим... Бегай в Русия.... Там ще цъфнеш... Само не мога да разбера защо руснаци емигрират в скапаната България с премиера Борисов....про това са дошли хиляди.... А не знаем за 100 българина емигрирали в рая наречен Путинова Русия.... Ако някой може да ми отговори.. Псувните ги зная... Отговора обаче не го виждам 2️⃣8️⃣🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #33

  • 29 Любопитен

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Разкажи ни още за Г-ЕЙ СВАТБИТЕ МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО И ОНЕПРАВДАНИТЕ ЦИ'ГА'НИ И АМУДЖИТЕ-КАМИЛАРЕ, Другарко Българка!
    ФАКТИ, Радка Дълбоката и Ристю пед'АЛа бяха ТОЛКОЗ ГОРДИ Д ПОДПИСАНАТА ОТ БСП И ДЕЕБЪ РЕЗОЛЮЦИЯ В ЕП!
    Бойкикев и Вибратора...ше се вземат ли?

    Коментиран от #52

  • 30 На 4.04.

    8 9 Отговор
    да срежем гумите на джипката.
  • 31 Б Борисов

    6 9 Отговор
    Нямал съм с кой да се коалирам? Слави, БСП, и Мая, им давам 40% от парламентът, на Да България ще дам 6%. Аз си оставям 26%, на ДПС ще дам 17%, на Валери и Веселин давам 6% и на ВМРО 5%. И не мога ли да управлявам с 54%????? Мисля си, и за 10 депутата от Слави и Да, Бг.. После и от Мая.

    Коментиран от #35

  • 32 ГОРСКИ

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Дреме ти на шут*ката":

    Ти да не си не изявен комунист от времето!!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Как го виждате

    12 1 Отговор
    Учиндолския славей, трета по брой депутати? Сиромаха не е показал два реда програма.Нямат едно смислено,подкрепено с цифри изявление.Дъвчат баяти кифли от миналото.Какво бил постигнал Референдума.Социални програми, икономика,пенсии,ще видим след като ни изберете. И тези ще изместят ДПС, с неговия железен електорат,не само от мюсюлмани,но и мнозина българи.Има някакво" мъртво течение" но никой не го усеща.Така може да ни завлече след изборите,че ченетата ни ще увиснат за четири години.
  • 35 Баце,

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Б Борисов":

    Уж казваш че си прост, пък иначе добре смяташ за милиционер еднокнижник.
  • 36 Ал Каш

    4 4 Отговор
    Трябва в анкетите да има отговор "Който даде повече " щото иначе прогнозата е много неточна.
  • 37 Sss

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Честен мошеник...
  • 38 кака Веска

    13 8 Отговор
    Маркет линкс е на Румяна Бъчварова, но независимо от това има луди хора,които ще гласуват за ГЕРБ без да работят в държавната администрация. Около мен има две жени на 55+ години,които се подмокрят като видят Бойко. Ще гласуват за ГЕРБ, защото Бойко правел магистрали. Казвам им "Тогава яж на Бойко асфалта!".

    Нека всички да излезем на 4 април да гласуваме и объркаме плановете на мафията.

    Коментиран от #50

  • 39 Илия

    7 6 Отговор
    Ми то като алтернативата е Майчето, Ицо и Славчо, ГЕРБ ще е, няма как!
  • 40 Ариец

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Рускинята пиши на български

    Коментиран от #51

  • 41 ТРЕНД

    3 6 Отговор
    Администрацията не е МИЛИОН??!! АДМИНИСТРАЦИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ (ОБЩО) 98 266 октомври. В данните не се включват наетите лица в Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната.
    ..... ... .. УПРАВЛЯВАТ ТЕРОРИСТИ НА ДУШИТЕ ВИ, ТЕРОРИСТИ И НА ДЖОБА ВИ! ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ПО-МАЛЪК ТЕРОРИСТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ ВИ УПРАВЛЯВАЩИ. РЪКОВОДИ ВИ ЧОВЕК, КОЙТО Е ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК, ИЗНУДВАЧ, ТЕРОРИЗИРА И ИЗНУДВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. ВСИЧКО ИДВА ОТ НАРОДА И ТОЙ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА. Всички знаят, че ви ръководи човек, който е отявлен престъпник, отявлен терорист, отявлен изнудвач. Той тероризира и изнудва цялата държава! Всички го знаят, виждат го и го избират. На компютъра има едно копче – дилийт. С това копче се изчистват всички гласове на народа и се появява гласът, който му трябва на изнудвача ви. Този глас е преработен глас. Народът обаче не се вдига. Народът знае, че не го е избрал, но не се вдига да го помете. А народът може да го помете за три дни и да не остане помен нито от него, нито от правителството. Вие всички знаете, че там има терорист. После се чудите защо гърмят и душите ви, и джобовете ви. Колко хора умират от глад, колко хора остават без ток, знаете ли колко хора карат зимата навън. А той се чуди от какво да повърне, за да яде от другото.
  • 42 ИСТИНАТА

    8 7 Отговор
    БОЙКО--------------- 34 %......
    ......ИМПЕКСА------------------- 22%.......
    ........ДПС ---------------- 16%.........
    ......... ЧАЛГА-КЮЧЕК ---------------- 11 %
    .......... ПАТРИОТИ. -----_---------9 .......
    ............. МУТРИ ---- ------------ 4.2 %......
    ............. ДЖЕН'ДЪР-СО'РО'СПИИ------- 3.8 %
  • 43 какво чудно

    2 5 Отговор
    Червените бабички сега, са СДСари от 1990та, 40 годишни. Първите червени бабички са на 100 или 95 години, вероятно в гробът. Ето защо БСП взе човек на Костов, Нинова, да води този електорат... Та новите червени бабички имат пенсия 160 лева, били частници, бизнесмени, неосигуряващи се, богати мечтаеха да са. .. Лявото защитава правдата на слабите, дясното защитава правдата на силните. Но светът винаги е правдата на силните, която е толкова и правда, щом те определят правилата. Размерът на социалната пенсия за старост се предвижда да се увеличи от 01.07.2021 г. от 141,63 лв. на 148,71 лв. БСП ще преизчислявали пенсиите но няма да ги намалявали за богатите, и пари повече за пенсии не предвиждат. Половината от парите за пенсии идват от бюджетът не от осигуровки внесени в НОИ, и на богатият дават 5 хляба щом има 5 хляба, на бедният дават един хляб щом има един хляб. Лявото защитава правдата на слабите, дясното защитава правдата силните. Но светът винаги е правдата на силните, която е толкова и правда, щом те определят правилата.
  • 44 ТРЕНД

    3 6 Отговор
    В кaпитaлизмът бeднитe ca мaргинaли, нулa хилядaрки e нулa лocтoвe зa дeйcтвиe. Зa вcичкo ca винoвни тeзи дeтo нe крaдaт нo ca бoгaти, тe имaт лocтoвe, нo нe дeйcтвaт. Aкo чecтнитe c пaри oкoлo милиoн, пък и бългaритe в чужбинa, cъздaдaт пaртия c мeдия, и мeдии, c прoгрaмa яcнa и чecтнa зa вceки, тoгaвa мaргинaлитe - нaрoдът cирoмacи щe глacувa зa тaзи пaртия. Лocтът нa мaргинaлитe e дa глcувaт зa чecтни, нo тaкивa нямa.. Руcия нaпрeднa зaрaди Курcк, рaзбирaт кoлкo ca злe кaтo държaвa и aрмия, и чe CAЩ и НAТO ce гaврят c тях. CAЩ cи нaпрaви 11 ceптeмври, зa дa прoдължи дa e импeрия. Ниe чaкaмe Турция дa нaпрaви нeщo, чe дa ce cтрecнeм, и нaпрaвим нaпрeдък. .. Прoблeмът нa Бългaрия e, чe 30 ceмeйcтвa иcкaт дa нaлaпaт вcичкo, вcичкo, И ТAКA ВCEКИ oдoбрeн кaпитaлиcт CЪC CТO ДИНИ ПOД МИШНИЦA, и нaядeн дo пръcвaнe, нe мoжe дa прoкaрa прeз търбухa cи вcичкo и тaкa вcичкo ce вкиcвa - кaпитaлът гниe, и държaвaтa трябвa дa им пoмaгa cъc cубcидии, ниcки дaнъци и ниcки зaплaти, нo и тaкa нe cтaвa. Вмecтo eдин привaтизaтoр, дa инвecтирa в привaтизирaнoтo, тoй инвecтирa пeчaлбaтa в нoви прoeкти и зeмя и в кaквo ли нe. Eдни 99,99% нямaт възмoжнocт зa нищo зa дa дeйcтвaт, a тeзи c възмoжнocти ca рaзпeрили cтo пипaлa зa дa държaт cтo дини. Eтo зaщo нямa дoбaвeнa cтoйнocт и рaзвитиe в икoнoмикaтa, и в рaзвитиe нa чoвeшкaтa и oбщecтвeнa тъкaн.

    Коментиран от #45

  • 45 БАЦЕ БАЦИЛА

    2 5 Отговор

    До коментар #44 от "ТРЕНД":

    Абсолютно точни заключения,ако може само да добавя,че яростно потисканият малък и среден бизнес е трън в очите на управляващите,защото е съставен от свободни и независими от тикви хора!Наемните работници по-лесно се манипулират!И стигаме до абсурда ,данъкоядците да управляват данъкоплатците!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Moй

    1 1 Отговор
    Не се успокоявайте. Пълна мобилизация на вота. Излез и гласувай, не се страхувай!
  • 48 Щом чичо Мишо

    0 4 Отговор
    ще брои една седмица бюлетини 97, отсега ГЕП могат да отварят шампанското. Не се заблуждавайте за кого колко процента дават, накрая верния на хунтата Михаил Константинов решава всичко. Само улицата е в състояние да свали пъдарина от джипката, просто трябваше още малко натиск.
  • 49 Лилява

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Защо говориш от името на цяла България?На този хал сме , защото всеки си мисли , че може да изказва мнението си от името на всички!!!
  • 50 АУУУУУ

    5 3 Отговор

    До коментар #38 от "кака Веска":

    Какоооо Веске аз не се подмокрям за Борисов.. Но въпреки това ще гласувам отново за него.... Виж от Манолова ми се драйфа като я видя 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😂😂😂😂😂😂
  • 51 Мария

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "Ариец":

    Българка съм и не харесвам как живеем !
  • 52 Джаф-джаф

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Любопитен":

    Да ти с#р@ в неграмотността уста!
  • 53 Мичее..ГЕРБ е първа..

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Ти сега ли разбра???, че те ще спечелят, дълбок зимен сън си спала. Ако ГЕРБ не спечели случайно..теб какво те топли това, ще станеш по богата, по умна или по щастлива???..какво???, с ГЕРБ или без ГЕРБ, няма значение, оправяй се, не чакай тази или онази партия да ти оправи живота, другото е празни надежди, разочарования и лузърщина...WAKE UP..
  • 54 Другия с коня

    1 0 Отговор
    Бе вие не разбрахте ли,че ГЕРБ печели три,а вече и четвърти Мандат не защото са голямата работа,а защото всички останали са тотално Компрометирани,пълни с агенти на ДС и КГБ,Олигарси,Приватизатори,Комунисти и Тарикати.....Преживяхме два фалита на Държавата и Хиперинфлация,Фалирали банки и спрени Европейски фондове заради кражби и Корупция....Стига толкова Експерименти....За три мандата с ГЕРБ държавата е Перфектна,нещата са отработени,изненади няма...В затвора влизат Корумпета,Приватизатори,Далавераджии,Олигарси....Хайде да ги избираме,че ще ходим на Море малко да си починем на Плажа......
  • 55 Калин

    2 0 Отговор
    Грешката в това проучване е, че Демократична България няма да влязат.
  • 56 Асен

    0 0 Отговор
    Как пък видяха ДеБъ да влязат в парламент не разбрах…
  • 57 Павлов

    0 0 Отговор
    Тези проучвания са платени и резултатите са нагласени. Не вярвам ДБ да стигне до парламента.
  • 58 АМИ АКО

    0 0 Отговор
    АМИ АКО НЕ ПОЗНАЕТЕ....или не сме познали защото '' анкетираните '' са ни заблудили...Той и бай Иван от махалата знае кой ще победи, ама щял ДА НИ КАЖЕ ОТ СЛЕД 05.04.2021 Г
  • 59 Веси

    1 0 Отговор
    Оф, като гледам какви партии ще влизат, май пак нищо добро не чака тая държава. Опозицията на ГЕРБ е голяма смешка, ДБ ако е силна дясна партия, аз съм трамвай. Корнелия, ако е алтернатива, съм тролей. А Мая Манолова, ако е сериозен политик, съм хеликоптер.
  • 60 Iliyan

    0 0 Отговор
    ДБ, Изправи се и ВМРО са под ръба, без шанс
  • 61 И пак не ми

    0 0 Отговор
    е ясно - преди десетина дни разликана между първите две партии според същите тия беше над 6%. Днес е около 4. В кое изследване изследвахте " нагласите " при мургавите?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове