30 Март, 2021 16:35 3 840 15

Лек автомобил се вряза в къща на централно кръстовище в Русе

  • русе-
  • катастрофа-
  • птп-
  • пътен инцидент

По щастлива случайност няма пострадали при злополуката

Лек автомобил се вряза в къща на централно кръстовище в Русе - 1
Кадри: Bulgaria ON AIR

Лек автомобил се е врязал в къща на централно кръстовище в Русе, предаде Bulgaria ON AIR. Инцидентът е станал около 11.00 часа, по чудо няма пострадали.

Един от собствениците на имота разказа пред БНТ, че пиел кафе, когато чул спирачки и удар, а след като излязъл, видял "джипa". По думите му шофьорът е бил в адекватно състояние. Според друг съсобственик на имота причината за злополуката вероятно е несъобразена скорост.

Водачът се е опитал да изпревари чакащи автомобили, но се е качил на тротоара. За щастие в същия момент не са минавали пешеходци.

Лек автомобил се вряза в къща на централно кръстовище в Русе


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 0 Отговор
    То само малко е шмръкнал не много.
  • 2 българин

    11 2 Отговор
    Ама тези жипки ги кара само болни хора с къси пиш-ки , като този който кара Секвоята !!
  • 3 1212

    13 0 Отговор
    Някой не разбраха, че градско 50 не значи 150 щото със 50 щеше да е спрял а и да не е спрял на тая Q7 нямаше да и няма цялата предница.

    Коментиран от #4

  • 4 Грешен извод

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "1212":

    Новите автомобили имат точки на мачкане, които отнемат енергията и така запазват пътниците! Ако сравниш щетите от краш тестове и ще видиш, че това е удар с не повече от 80-90 км. Скоростта не е кой знае колко голяма и най вероятната причина при такава скорост са слаби умения и големи комплекси!

    Коментиран от #5, #7, #8, #15

  • 5 КАТЕГОРИЯ ПИЛОТ НА АВТОМОБИЛ

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Грешен извод":

    Е В НАСЕЛЕНО МЯСТО КОЛКО Е РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ😬😬😬😬😬
  • 6 ПИНЯЦИТЕ КАРАРТ ТРОТИНЕТКА

    1 1 Отговор
    А НА БАС ЗА ДВЕ „ПАТРОНЧЕТА ” ОГНЕНА ВОДА,ЧЕ ТОЯ ГРАЖДАНИН ПРЕДИ ДА СЛЕЗНЕ ОТ ЯЙЦЕТО Е ДРЪПНАЛ РЪЧНАТА СПИРАЧКА И Е СЛЕЗНАЛ ДА СИ ГЛЕДА ПЪРВО НЕГОВИТЕ ЩЕТИ😂😂😂😂😂😂
  • 7 Хккхх

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Грешен извод":

    Хич не му е грешен извода на човека. От Русе съм. Този образ е дал всичката газ за да мине на зелено, което е само за десен завой, докато другите две ленти за направо са били на червен светофар. И с тоз двутоновия ковчег директно е продължил в къщата. И само да ти кажа, че с 80-90 в стена не се получават толкова леки деформации. С не повече от 40 някъде ще да е бил в момента на удара. Все пак спираш на носна кърпа, не е да удариш друга кола и да има две тела, които да се деформират и да се изместят на пътя. Това си е стена.
  • 8 1212

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Грешен извод":

    Е тоя с "новата" кола е мислел, като теб... виждаш ли резултата, дано и при теб да няма хора, като се възгордееш.

    Коментиран от #9

  • 9 Грешен извод

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "1212":

    Отново грешиш! Ако се налага, прочети два пъти, три пъти, пък после драскай и вади изводи! Мен иначе не ме мисли!

    Коментиран от #11

  • 10 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Цялата тъпотия идва от законодателя - Парламента ! Там умнициште измУдриха, че 10% превишение на скоростта било " допустимо ", поради несъваршенството на скоростомерите във каруците. В ГДР поне , такова нещо нямаше.Всеки е длъжен да си познава машината ! Като имаш съмнение или вече ти е направена забележка / имаш щраф / за превишена скорост, вместо да ти чука стрелката на 50 км/ч,гледаш да е на 40 км/ч и никому не си длъжен за нищо - всичко ти е законно.
    Тия 10 :% на 140 км/ч по магистралите дават възможност на юначното българче да " подхвръква" със 155 -160 км/ч !?
    На първокласните пътища със 100 км/ ч ...... и всичко е " законно"
    Как не се намериха двама-трима да карат със 80 км/ч ? "Бързаците"да изпреварват и да ходят да си чупят главите !!!Не я разбирам тази толерантност, която води до смъртоносни канастрофи. !

    Коментиран от #12

  • 11 1212

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Грешен извод":

    Ти си знаеш брат, лека.
  • 12 Първо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Шаран БГ":

    Не са 10%, а са 10 км. По закон, няма глоба до 10 км, а има за превишение с над 10 км. Това ли е проблема за теб? Нима мислиш, че именно тези 10 км. са в основата на всички проблеми по БГ пътищата?! Смешно е подобно твърдение и стискан проблем! Не скоростта е проблем, а организацията на движение! Скоростта, когато е неадекватна за пътен участък, дали ще е по висока или по ниска, е все проблем! Но да говорим за 10 км. че е проблема, е смешно!
  • 13 русенец

    1 0 Отговор
    Защо сте скрили номера на колата , покажете го да видим кой е хубавеца

    Коментиран от #14

  • 14 анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "русенец":

    р 66 66? малцинствата!
  • 15 Русенец

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Грешен извод":

    Това е кръстовището на Олимп, зад пияно бара, по посока Халите. Какви 80-90км/ч там? Да не говорим, че или е идвал от кръговото и е изпреварвал на кръстовище, което е забранено, или е идвал от П.Д.Петков, която е 100 м улица, и да вдигнеш такава скорост по нея си е направо извержение и незачитане на правилата, отвсякъде.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове