Last news in Fakti

6 Април, 2021 23:09 5 611 87

Буруджиева: ГЕРБ неизбежно ще предложат кабинет

  • татяна буруджиева-
  • избори-
  • герб-
  • слави трифонов

От партията на Слави Трифонов отново са заявили, че са против всички партии и вероятно те ще върнат мандата, когато го получат

Буруджиева: ГЕРБ неизбежно ще предложат кабинет  - 1

"Всичко е възможно, но договарянето между партиите трябва да е върху ясна програма за действие, както бе при тройната коалиция, в момента единственото общо е противопоставянето на ГЕРБ", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" политологът доц.Татяна Буруджиева.

Тя смята, че гражданите очакват да видят какво ще им се предложи напред във времето, което не се случва.

"ГЕРБ неизбежно ще предложат кабинет, дори и да нямат подкрепа в парламента. Най-логичното е министър-председател да е Бойко Борисов, което няма да бъде прието", заяви политологът.

Буруджиева каза още, че от партията на Слави Трифонов отново са заявили, че са против всички партии и вероятно те ще върнат мандата, когато го получат. А промените, които те искат, изискват конституционно мнозиство, което тази конфигурация след изборите не дава.

Относно президента Румен Радев политологът заяви, че най-добре за него ще е да има правителство на Бойко Борисов, защото тогава ще има ясен враг.

В предаването политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че гласоподавателите са наказали "старите" партии, като са се отказали от ГЕРБ и БСП, но и не са дали достатъчно доверие на "новите", което се вижда от малката разлика между тях.

Според нея никоя от тях не представя ясна кауза или посока на движение, а резултатът е рязко противопоставяне, неприемане на едните и неприемане на другите.

"Влизаме в процес, който трудно се управлява, и ще постави страната в политическа нестабилност. Скоро следват избори, от които не е възможна голяма промяна", категорична бе тя.

За ДПС проф. Христова смята, че ще продължат да се опитват да играят с този, който направи правителство, като ще дадат всичко, за да има програмно управление.

"Ако "Има такъв народ" иска да направи промените, за които говори, трябва да си сътрудничи или с ГЕРБ, или с БСП", убедена е тя.

За психологът в БСП има огромни вътрешни проблеми и докато те не се решат, не се реши и подходът към хората, както и да се изчисти идеологическата основа на партията, столетницата не може да бъде сериозен играч на политическата сцена.

"БСП в момента не е социалистическа партия", заключи проф. Антоанета Христова.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    169 14 Отговор
    Много ти се иска лапачката да продължи нали?
    Ми няма пък!

    Коментиран от #36

  • 2 Карл Маркс

    172 17 Отговор
    Кляфко, скоро ще си безработна, обаче петното ще си го носиш до края на живота как подкрепяш 10 години народните обирджии и сатрапи!

    Коментиран от #21, #26

  • 3 коафьор

    113 11 Отговор
    На снимката гуспуджата прилича на разплетена дамаджана в цинцифуфията.
  • 4 А пък аз

    106 12 Отговор
    заявявам, че Антоанета Христова не е професор.

    Коментиран от #11, #68

  • 5 КОТарАК

    114 13 Отговор
    наистина са достатъчно смотани да предложат кабинет-като им гледам изявите на лидерчето им с джипката , на медиите им парцаливи и на побърканите им политолози/ наистина не знаят къде се намират все още

    Коментиран от #15

  • 6 Анонимен

    103 12 Отговор
    Тая на заплата при ГЕРБ,да си вземе прогнозите и да си ги зъвре в дъртата.....

    Коментиран от #51

  • 7 Морфей

    79 6 Отговор
    Кабинет от 70 души или кабинет ГЕРБ - ДПСТО официално да се цунат стига са се срещали само по тъмниците и пак не им стигат!
  • 8 Горо

    100 11 Отговор
    Тази герберска подлога Татяна Буруджиева продължава да промива мозъци и си мисли, че номерата й ще продължават да минават. Именно заради такива мисирки и службогонци избирателите се отвратиха от политиката. Докато подобни лица не бъдат изчистени от общественото пространство, промяна у нас няма да има!

    Коментиран от #74

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Страничен

    71 4 Отговор
    Много плямпачи много нещо! Куцо и кораво гледа да прилапа някой лев с прогнози! Какво ще стане ще разберем като се събере парламента!
  • 11 страдивари

    59 6 Отговор

    До коментар #4 от "А пък аз":

    Напротив ,професорка е по свирня на флейта пикола.
  • 12 Мдааа...

    30 2 Отговор
    Мъдератора датаева
  • 13 БО ЗАДЖИЕВА

    71 6 Отговор
    УЖ БЕШЕ ДЕПУТАТ ОТ БСП ,НО И Е ПО УДОБНО ДА "ЛЕЖИ" В ....ЛЕХАТА С ТИКВИТЕ , И ДА ГИ ЗАЩИТАВА !!!
  • 14 нашия

    63 5 Отговор
    за герберастите е въпрос на отцеляване да отложат колкото е възможно повече новите избори за да могат да се съвземат от тоя удар...още един такъв и са свършили....като в бокса е

    Коментиран от #44, #53

  • 15 кака

    14 38 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Щото пък другите знаят къде се намират.И те цървули отвсякъде.Какви политици са тия бе.Жалка гледка.

    Коментиран от #31

  • 16 МДА

    66 10 Отговор
    Пишете на фейса най-голяма защитничка на мутрата от ГЕРБ АНТОАНЕТА ХРИСТОВА. ТАЗИ ЖЕНА МЕ ЗАПЛАШВАШЕ СЪС ПОЗНАНСТВОТО СИ СЪС ВЛАДИ И БОЙКО. ПИШЕТЕ И И ТЪРСЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОЙТО ГОВОРИ.
  • 17 Чичо

    52 5 Отговор
    Със седемдесе депутата ще предложи ама другата седмица връща мандата
  • 18 антигерберист

    71 8 Отговор
    ДА СПРЕМ АНТОАНЕТА ХРИСТОВА! НАЙ ГОЛАМАТА ПОДЛОГА НА ШАЙКАТА ОТ ГЕРБ.
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    49 6 Отговор
    Цял ЛЕГИОН лаладжии дават акъл след изборите...
  • 20 Браво на Слави Трифонов !

    49 7 Отговор
    Нови избори от нови хора !
    Тези герберасти в затвора !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Антигерб

    57 9 Отговор
    "Ако "Има такъв народ" иска да направи промените, за които говори, трябва да си сътрудничи или с ГЕРБ, или с БСП", убедена е тя.

    Бе няма ли да спрат да излизат всякакви герберски хлебарки които да ни убеждават колко ще е хубаво всички да се коалират с герб - герб е аут вече.

    Относно президента Румен Радев политологът заяви, че най-добре за него ще е да има правителство на Бойко Борисов, защото тогава ще има ясен враг

    И за какво му е на Румен Радев да има враг изобщо - той се бори срещу мутрите на власт а не да си създава врагове.

    До кога ще им давате думата на такива с измислени професии "политическият психолог" изкарващи си хляба с хвалене на тези които плащат - звучи ми като политическа проститу.ка.

    Коментиран от #38

  • 23 ГЕРБ=БСП=ДПС

    17 16 Отговор
    Госпожо Буруджиева, все още има доста живи свидетели на Тройната коалиция. При Тройната коалиция, нямаше програма освен, ако за вас разпределянето на властта, съответно държавната пица/баница/. По формулата 8 министерски кресла за БСП, 5 министерски кресла за "ЦАРЯ" и 3 министерски кресла за ДПС. Която формула беше облечена за пред хората. Като договорка между Станишев и Сакскобурготски България да се продължи по пътя си към Европейския съюз. Г-жо Буроджиева, редно е да не коментирате неща в които сте пристрастна. Някои все пак знаем, че сте много силно привързана към БСП. И ви е невъзможно да сте обективна, когато говорите за "голямата си и единствена любов" БСП.
  • 24 Врачка

    29 14 Отговор
    Гаче ли нещо се обърка при проектът Трифонов.Прекалено много гласове наляха за сметка на другите патерици на Борисов и сега Учиндолеца е в небрано лозе.Скри се,не иска да управлява.А какво иска всъщност?Да даде време на Борисов да се освести за следващите избори ли?
  • 25 Мишо

    39 5 Отговор
    Стига се показвали тези дърти миризливи кокошки
  • 26 И ти също

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Карл Маркс":

    Ще останеш без надник за траленето тук !
  • 27 ЙОВКА

    37 6 Отговор
    Аз също попитах Антоанета Христов, как прави анализите и че не съм съгласен с тях и тя ме заплаши с полиция. ПИШЕТЕ И ВЪВ ФИЙСБУК ДА ВИДИТЕ КОЛКО Е НАГЛА.
  • 28 Психиатъра

    34 6 Отговор
    Тази абсолютна социопатка без капка морал пряка потомка е на Иван Боруджиев партизанина участвал в ликвидирането от съпротивата 1943г. на фашиста Х. Луков, а защитава един деградирал индивид който всеки ден плюе комунистите! Тази не оважава собствената си кръв също като Румяна Коларова.
  • 29 Duho

    31 4 Отговор
    Тези на пръв поглед пеят песни, но малко прилича на вой. На борсата ли са вече?

    Коментиран от #83

  • 30 Горо

    40 6 Отговор
    Татяна Буруджиева, Антоанета Христова, Илияна Беновска, Ива Николова... голям е напливът към харема на падналото вече величество Бойко Борисов. Оттук нататък всяка една от тези жлъчни персони ще ближат раните на своя любим вожд.
  • 31 КОТарАК

    1 12 Отговор

    До коментар #15 от "кака":

    няма да ти намалят заплатата , не бой се
  • 32 ЕХАА

    10 39 Отговор
    При едни нови избори ГЕРБ ще имат 45% .....А тия ляловци изобщо няма да влязат !

    Коментиран от #37

  • 33 Тотално падение

    31 6 Отговор
    Защо се допускат такива същества да пърдят в ефира ?!?!? Аман от гербави подлоги...
  • 34 Брендица

    18 4 Отговор
    И защо да няма мнозинство за конституционни промени, г-жо Мерудиева?
  • 35 поета

    10 28 Отговор
    Бойко ще ви шие с кожения крик,щото е Велик ! Лайте,лайте комунета,вече сте на лафаета !
  • 36 Политанализатор

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Тая " доцент" по недоразумение откри топлата вода!! Ало, Буруджиева!! Що не предупредиш Кратуната Трифонов,че ако не се договори с Хр. Иванов, Мая Манолова и Корнелия,ще върне на власт Чекмеджето на бял кон,а самият той ще види Парламент при предсрочни избори когато гущерът пръдне!!

    Коментиран от #42

  • 37 гербаджия

    29 7 Отговор

    До коментар #32 от "ЕХАА":

    абсолютно си прав. Шайката от ГЕРБ ще има три точки в програмата.

    1НИЕ КРАДЕМ ЯКО.
    2 НИЕ СЕ БОРИМ С КОМУНИСТИТЕ, НИЩО ЧЕ НИ НИЕ СМЕ КОМУНИСТИ
    3. НИЕ СМЕ ПРОСТИ
  • 38 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 23 Отговор

    До коментар #22 от "Антигерб":

    Тази Буруджиева е върл БЕСЕПАР криещ се зад маската на политолог. Тази Буруджиева е на хранилка към Позитано. Единственото и задължение е да манипулира хората в интерес на шайката престъпници от Позитано. За се оправим у нас трябва тотална чистка на Народното събрание, съда, прокуратура, министерствата, армия, общини ... И най-вече социолози, политолози, културолози ... всичко завърщващо на ... ЛОЗИ. За съжаление и старите, и младите "политолози" са правени от една и съща матрица за мошеници и манипулатори и плюскат на една и съща хранилка.
  • 39 Ми то

    8 27 Отговор
    Тия новите кандидат управляващи като забатачат нещата ,и огладнеете още малко, САМИ ще идете да се молите на Бат' БОЙКО да идва да оправя батака !!!!

    Коментиран от #55

  • 40 Народен човек

    17 17 Отговор
    При бъдещи избори надеждата на народа е единствено ПП " ВЪЗРАЖДАНЕ"

    Коментиран от #43, #45

  • 41 ДПС

    24 9 Отговор
    Слави Трифонов е много наивен ако си мисли че при едни предсрочни избори ще стане първа сила или дори втора. На тези избори ДПС преляха най малко 4 процента на ИТН предимно гласове от Европа. Следващ път няма да има. Най много до една година и ИТН ще се разпадне. Тази измислена партия няма дори малък потенциал да управлява. Батакът ще е още по голям.

    Коментиран от #58

  • 42 Някой си

    13 13 Отговор

    До коментар #36 от "Политанализатор":

    Няма как да стане това.
    Ако служебно правителство организира истински, честен вот банкянския селяндур няма да може да вземе и десет процента.
    Предсрочни избори в момента са изгодни само за БСП, доста гласове от ГРОБ ще се прелеят в БСП.......ако ме питаш защо ще ти кажа.....между БСП и ГРОБ няма разлика, те са едно и също - бивши комунисти и агенти на ДС...
    Не съм социолог, но повярвай ми, така ще стане!
  • 43 Тоа па

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Народен човек":

    С тоя брикет,мекерето на паспортаджията.НИКОГА !
  • 44 Кралев

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "нашия":

    Искаш да кажеш като при Кобрата с Джошуа,може би?А къде е Стоичката да се изкаже?И той почетен академик като Боко!!!Къде е Гришо?В Монако може би,едва ли!

    Коментиран от #47

  • 45 нашия

    9 3 Отговор

    До коментар #40 от "Народен човек":

    100% съгласен.....единствените които разбират коко тежко ще е да се преборим за държавата си да си я върнем и не обещават мед и масло а казват истината
  • 46 Елена

    23 3 Отговор
    Антоанета Христова лъже безцеремонно. Вижде във интернет пространството какви обществени поръчки печели по времето на ГЕРБ. Мъжът и есвързан сас стройтелната фирма ТРЕЙС на ГЕРБ. Интересното е че ми е приятелка въ Фейсбук но се държи безцеремонно и найстина заплашва.
  • 47 нашия

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Кралев":

    аналогиите ти са неадекватни.....помисли пак още малко

    Коментиран от #60

  • 48 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 11 Отговор
    ""БСП в момента не е социалистическа партия", заключи проф. Антоанета Христова." БСП никога не са били социалистическа партия. Вече 30 години са мафия ограбваща българския народа и слугуваща на чуждестранни господари. Преди, когато бяхме млади имаше лозунги като сегашния "Мутри вън". Лозунгите бяха "Кой не скача е червен" и "Мафия". Но за съжаление не станаха дела, останаха си само лозунги. Може би вече е дошъл момента лозунгете от младините ми да станат реалност. И всички да заскачаме и бием шута на пребоядисани комунисти представящи се за бесепари, депесари гербаджии, "паприоти" ...
  • 49 Месут

    18 4 Отговор
    Чалгар и политик е все едно чукча и компютърен специалист. Само чакайте и ще видите как ще го забели учиндолския селяндур. Цирка ще е голям.
  • 50 ИВАН

    19 2 Отговор
    Тия дърти лелки не мирищат ли вече едната на 64 - дъщерята на убиеца Бурузжиев и другата лудата френетичка на МАФИЯТА ГЕРБ.
    ВСИЧКИ УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ ХОРА ДА СПРЕМ ТЕЗИ ЛЕЛИ ГЕРБ.
  • 51 ГЕРБ=БСП=ДПС

    21 3 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Тази Татяна Буруджиева е колкото гербаджийка, толкова и бесепарска. По отвратителни нещожества от гербаджиите, бесепарите и депесарите са само пребоядисаните на гербаджии бивши бесепари. И онова нищожество бившия министър на финансите ЕНИЧАРА ПЕТЪР ЧОБАНОВ.
  • 52 Poet

    8 20 Отговор
    Всички плюят по Буруджиева,само защото казва нещата обективно.Вярвайте тогава на „Великия политолог и социолог” КАЛОЯН МЕТОДИЕВ,който прогнозираше двойно повече проценти за БСП,а тя каква стана?

    Коментиран от #56

  • 53 Абе, нашия

    4 17 Отговор

    До коментар #14 от "нашия":

    Какъв удар сънуваш па ти, че не ясно. ГЕРБ води.... не разбра ли го?

    Коментиран от #57

  • 54 Пунта Мара

    23 1 Отговор
    И тая трудно разбира, че е аут. И Бойко и тя. Мисирка. ПКП
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Брендица

    19 1 Отговор

    До коментар #52 от "Poet":

    Не може доцентка и политолог да се изказва за Премиер и Президент като врагове! Тая заслужава да й се отнеме титлата. Тя е срам за българите..
  • 57 нашия

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Абе, нашия":

    води по надолнището обаче ...ако ти не си разбрал
  • 58 бечев

    15 2 Отговор

    До коментар #41 от "ДПС":

    Това е вярно.Съвсем логично е мушингерът Трифоннов да се издъни,но това няма да върне Боко!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 кралев на вики

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "нашия":

    Прав си,отнемам си думата!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 На есен

    7 4 Отговор
    Годжи - президент !
  • 63 СЛОНА

    5 6 Отговор
    СТАНЕ ЛИ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ БСП И ДПС СПИРАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ
  • 64 Слави спечели в чужбина, Бойко във Факул

    13 1 Отговор
    Слави спечели в чужбина, Бойко във Факултета.

    Коментиран от #67

  • 65 Слави спечели в чужбина, Бойко във Факул

    12 0 Отговор
    Слави спечели в чужбина, Бойко във Факултета.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 оня с коня

    4 8 Отговор

    До коментар #64 от "Слави спечели в чужбина, Бойко във Факул":

    Да нарече ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ "фАКУЛТУТ",може единствено русофилско отроче.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Moй

    8 0 Отговор
    Toва не са прогнози, или анализи, това са внушения. Как е възможна промяна на модела в коалиция с ГРОБ? Какви ги говориш??
  • 70 Имам въпроси: С какво БСП допринесе за д

    3 7 Отговор
    Имам въпроси: С какво БСП допринесе за да спре разрухата и разграбването "на" "в" България? Каква бе креативната дейност за да се спре целият този погром върху народ и държава? Може би са риторични, но за сметка на това получавате откликът на съответните избори. Свиквайте, гласоподавателите ви ще стават все по-малко, не е далече времето, когато ще се борите и молите да преминете 4%-та бариера. Отделихте се от народ и Родина, зинал сте лакомо и ненаситно усти за пари и власт, както впрочем всички управленски партии до сега. Хак ви е!

    Коментиран от #77

  • 71 Фаро

    11 0 Отговор
    Герберски к..ви са заляли фейса с фалшиви женски профили,които обиждат нагло и нетипично за жени, игнорирайте и блокирвайте
  • 72 Хаха

    14 1 Отговор
    Тва са герберясалите 10 чакала дето вият за 1000
  • 73 Мутри Вътре

    2 3 Отговор
    Сега Не трябва да се се бърза с никакви предсрочни избори , защото след стабилността която имаше 10 години в държавата при управлението на Борисов, България вече няма да е същата и навлиза във времена на дестабилизация и на тъй желаната от летните протести "търсена Промяна" с бъдеща политическа нестабилност, борби за партийни надмощия с продължителни кризи и спиране на еврофондовете и след задаващата се гладна зима и с нарастваща емиграция, още от следващата пролет ще започнат нови и всенародни масови протести, с искания за нови предсрочни избори и служебни правителства...!!
  • 74 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Горо":

    Тя е БСП подлога- беше депутат от БСП , а баща й е застрелял генерал Луков в гръб! Прочети малко книжки преди да коментираш колега
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ПОЛИТИЦИ...ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ НАРОДНАТА ВОЛЯ

    3 0 Отговор
    ДОКОГА ШЕ ГИ ДОНДУРКАМЕ ТИЯ ПОЛИТИЦИ.....НАРОДА ГИ РАЗПРЕДЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА....СТИГА СА СЕ ТУТКАЛИ И МОТКАЛИ КАТО ОЩИПАНИ МОМИ...ДА ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ДЕЙСТВАТ....НАРОДНАТА ЛЮБОВ НЕ Е БЕЗКРАЙНА....А НОВИТЕ ИЗБОРИ ДА СИ ГИ ПЛАТЯТ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ....ДЖОБ
  • 77 О, значи

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "Имам въпроси: С какво БСП допринесе за д":

    намери се необходимия грешник.

    Значи не герберастката мафия е виновна ца разрухата, а социалистите, които се печаха на бавен огън в парламента, всички плюеха срещу тях и бяха основна жертва на продажните медии.

    Е няма що - върховна логика и обективност.
  • 78 ПкП

    3 1 Отговор
    Аз съм най-проста. Бойко мен ще вземе. Тези са само едни мисирки.
  • 79 Националист

    1 2 Отговор
    ХОРАТА ГЛАСУВАХА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ КАБИНЕТА ТРЯБВА ДА Е ТЕХЕН . МУТРАТА ВЪНКА МАЯ С КАКВО ПРАВО ЕСКА ДА УПРАВЛЯВА С 4%❓
  • 80 Женския пазар

    4 0 Отговор
    "БСП в момента не е социалистическа партия", заключи проф. Антоанета Христова. Тая вражалка лъже като сиgанка на Женския пазар. Да при Съсела,Свинаря,Янков и Бургиева....БСП наистина не баше социална партия,но Нинова започна да чисти Авгиевите обори.
  • 81 Тръмп

    1 0 Отговор
    Слави го чака съдбата на Виденов!!!:):):)
  • 82 Антимафия

    3 0 Отговор
    И какво ще се промени ,
    ако си "сътрудничи" ИТН с ГЕРБ?
    Освен и Слави Трифонов да стане от ДС !

    Буруджиева от ярост да наложи,
    Бойко Борисовите прокламаций,
    забрави за какво гласуваха ,
    Българите и най-вече,
    какво очакват да се случи,
    на политическата сцена?
    Уж социоложка , но на хонорар при Бойко?
    Какво цитира , такива като нея ,
    друго мнение няма ли релевантно ,
    в тази държава??
  • 83 Вярно Вият

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Duho":

    Грамофон свири , гербаджия плаче...?
  • 84 НАСТРАДАМУС

    0 0 Отговор
    Тази Ни мисли за тъпи или още не може да разбере, че ТУЛУПА вече умира.
  • 85 Петър

    1 0 Отговор
    вервайте и на Герберета Христова
  • 86 Николай

    2 0 Отговор
    Татяна Гербуджиева и Антоанета Гербова ни обясняват банкянски басни.... вероятно безплатно хахахааа
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове