Last news in Fakti

13 Април, 2021 10:50 3 244 71

Захариева: ГЕРБ излиза от успешен мандат, сега ще видим истинските намерения на Радев

  • екатерина захариева-
  • герб-
  • мандат-
  • румен радев-
  • правителство

Вицепремиерът смята, че БСП се сриват и не могат да са градивна опозиция

Захариева: ГЕРБ излиза от успешен мандат, сега ще видим истинските намерения на Радев - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ излиза от успешен мандат въпреки кризата с коронавируса. Показали сме, че можем да управляваме държавата в кризата. Това коментира вицепремиерът Екатерина Захариева пред bTV.

Тя разкри, че разговори с нея да бъде министър-председател не са водени.

Официалните разговори с партиите ще започнат след свикване на парламента. Няма как най-голямата политическа сила с 24 спечелени района, с много по-голяма разлика, да не опита да направи правителство, каза тя. Според Захариева числата говорели най-добре за резултата.

Според нея президентът Румен Радев е трябвало вече да каже кога ще свика първото заседание на 45-тото Народно събрание, след като е било ясно, че днес ще бъдат обнародвани решенията на ЦИК за изборите. Захариева смята, че сега ще се види какви са и намеренията на държавния глава и колко силно той иска служебен кабинет.

Изчакайте още малко. Когато дойде момента ще се предложи и състав, и премиер. Всякакви опции са на масата. Ясно беше, че всеки момент се чака да се обнародва решението на ЦИК, за да каже президента кога ще свика парламента, но той така и не го направи. Беше редно да каже, решението е ясно от снощи, категорична бе тя.

Всички партии излизаха с лозунга "не на ГЕРБ", но сега изборите свършиха и дойде време да кажат "за" какво са и за какво ще работят, каза тя.
Захариева се съгласи и със социалиста Янаки Стоилов, който по-рано каза в студиото на bTV, че е важно как президентът Румен Радев ще започне консултациите си с партиите за нов кабинет - ако не обсъдел вариантите за правителство с всяка една от партиите лично, то щял да покаже, че ги тласка към служебен кабинет.

Според нея най-силен бил държавният глава в криза, но това не било феномен. Трябвало обаче да се научим на коалиционна култура. В чужбина имало правителства създадени от по 7-8 партии.

Преди да влязат в парламента някои от тях започнаха да се цепят и да се гонят. Много ясно се вижда, че омразата не е градивно чувство, категорична бе Захариева.
Тя смята, че ГЕРБ може да покаже "политически знак" и "да даде" няколко депутати на втората сила - Има такъв народ, за да състави правителство.
Тя даде да се разбере, че тук не става въпрос просто да се разберат ГЕРБ и ИТН за референдума. Захариева напомни, че съставянето на коалиции не е някакъв феномен.

Вицепремиерът смята, че БСП се сриват и не могат да са градивна опозиция.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    128 8 Отговор
    Кое ви е успешно бе ?

    Коментиран от #19, #59

  • 2 Корупция

    111 10 Отговор
    Всички герберски калинки вият като за последно, вече не сте фактор. Вожда къде се е скрил, пак ли обикаля селата да му ръкопляскат платени хора.....
  • 3 честен ционист

    98 6 Отговор
    Тези изпукаха толкова млрд евро, колкото не могат да върнат и неродените ви деца.

    Коментиран от #17

  • 4 Алоууу,в час ли си Ма?

    70 5 Отговор
    Успешно,успешно,колко да е успешно-75 мандата!?
  • 5 Верно ли

    93 6 Отговор
    Ей, на тея се Радев им е в устата! Ама все е голяма лъжицата, нали? Безсрамни крадливи от.епки!
  • 6 chi

    83 5 Отговор
    Дай да се разберем-успешен, ама за кого?
  • 7 бачо

    74 5 Отговор
    До кога медиите ще продължават да обслужват гербавите ,да им дават трибуна и лошото е че с това облъчване нон стоп много хора все още им вярват,а тия няма да пуснат лесно кокала и да се надяваме Слави и Президента да ги матират в два хода и ходят после като напикано мушкато
  • 8 Иван

    65 4 Отговор
    Според всички икономисти, и според разчета на икономиста на ИТН доцент Пламен Данаилов , през месец март са изхарчени от правителството 5 млрд.лв., през януари 3.1 млрд.лв и през февруари 3.7 млрд.лв., тоест са похарчени от кабинета на Борисов 11.8 млрд.лв. за 3 месеца. Тези факти са публикувани и от МФ. Към момента не е ясно за какво точно са изхарчени тези пари , но едно е ясно. Валутния и фискален резерв от 13 млрд.лв. през октомври миналата година , сега е под критичния минимум от 7 млрд.лв. Изводът от всички тези числа е , че купуването на гласове с държавни средства е ОЧЕВИДНО позволено. Борисов оставя прикрита и идваща криза в икономиката и бюджета. Заложил е мина, и ако няма разкрития за тези неща , не сменят главния прокурор и му свалят имунитета , да започнат разследвания за опоскването на парите на държавата , не бъде ли подведен под съдебна отговорност , това постила пътя на Борисов в следващите години да си увеличи отново поддръжката.
  • 9 Предлагате се като ...тутки

    65 3 Отговор
    Не ви искат депутатите, никоя партия и народа също не ви иска! Искат ви оставката от 2018 година още, но се правите на ударени. Е, удариха ви у нас и в чужбина, и картонената ви кула тепърва ще се разпада.
  • 10 Скрий се бе

    67 4 Отговор
    Вие сте успели само в кражби , грабежи и манипулиране измамници такива.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИСТИНАТА

    57 3 Отговор
    Корнелия Нинова : Резервът е празен! Г-н Борисов е опоскал финансите на държавата като термит! Не посягайте и на Сребърния фонд!...Фискалният резерв е в незапомнен спад , алармира председателят на БСП! Корнелия Нинова с тревога сигнализира , че Борисов е изхарчил фискалния резерв като го е оставил в незапомнен минимум! Лидерът на социалистите се позова на официална информация на Министерството на финансите и се обърна към Борисов като го призова да не посяга и на Сребърния фонд. Резервът е празен и на премиера може да му хрумне да прибере и парите на Сребърния фонд. "Борисов , не го правете защото сега последиците няма да са като първият път. Не може ГЕРБ да залъгва пенсионерите с 50 лева предизборно и да граби парите на народа също предизборно и сега следизборно. Нека докато се правят сметки за бъдещо правителство , не допускаме този човек да нанесе още вреди на държавата"

    Коментиран от #21

  • 13 Мдаааа,мале,мале

    57 2 Отговор
    Тая като я гледам и се убеждавам,че дори чалгарите са по-умни от тоя сбирщайн ГЕРБ!
  • 14 Нема лаба'о

    41 2 Отговор
    Успешен мандат, не само за ГЕРБ, но ѝ за внуците и пра-внуците им. Както казваше една колежка на Катето -'след мен и потоп'.
  • 15 Захариева, Какво значи"Саанска коза"???

    44 2 Отговор
    Че излизате от Мандата това е истина, по точно ви изпитват! Само не се разбира за какво и кой е "успешен мандата ви"!!! За вас самите Крадохте Яко!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чудя се

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Това, желание за оргазъм ли е,
    или политически, долен трик?
  • 18 гнус

    26 2 Отговор
    Кое е успешното на мандата ви?
    Не плюйте по БСП. БСП ви крепеше статуквото, което вие наричате стабилност.
  • 19 Захариева

    40 1 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Последни места във всички възможни класации и първи по смъртност корупция и бедност , малък успех ли е ?
  • 20 Антигерб

    40 1 Отговор
    "ГЕРБ излиза от успешен мандат" - е за вас е много успешен мандата - шкафчетата пълни и все още не сте в затвора.

    Пък че народа мре няма значение - едни от първите в света сме по смъртни случаи въпреки че сме на 50-то място по брой заразени на милион. Сигурно сме на първо място в света по брой починали спрямо заразените - ето на това му се казва успешно справяне с криза - няма човек няма проблем.

    Коментиран от #32

  • 21 гнус

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    Тази статия не я публикуваха тук. Кой е чичо Джим?!
  • 22 15 Изритват ви

    31 2 Отговор
    Народа ви Изрита!!
  • 23 олеле

    24 1 Отговор
    Боже, Ката, която се хили като изоглавена. Не излизате от успешен мандат. Изобщо излизате и отидохте в канала.
  • 24 Патка

    23 1 Отговор
    А вие не се сривате, а растете нали... Надуто герберче
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 анонимен

    25 2 Отговор
    , ИЗЧЕЗВАЙТЕ-ГЕРБ се срина окончателно, ти си една от мижетурките...
  • 27 Какво направиха

    5 3 Отговор
    Всички анти партии след изборите? Дупка в морето,към момента.Това е същото,като ситуацията,в която кварталния побойник, пердаши всеки срещнат.А другите мълчат.Но настъпва " просветление" и решават да му скочат всички заедно.Че поединично,ще изядат ритниците.И тъкмо са го съборили,започват: Абе аз ще го бия,но не искам Гошо да го бие с нас.Следващия същото,но не иска нито Гошо,нито Пешо да се бият с него! И накрая,онзи- съборения ще се освести,и като се изправи- наред на паважа.Защото ще се появят зад ъгъла, още двама по дребни побойници.В негова помощ.Този нашенски и,д,,,тизъм," Кой да води юначна дружина" ни разкатава фамилията,още от турско,та досега!
  • 28 Брендица

    13 2 Отговор
    Захариева, и теб и Президента ви насметоха в Република Северна Македония. Въобще не разбираш от политика, за да имаш успешен мандат. Най-добре се оттегли. Не ставаш!!!
  • 29 Винкел

    17 2 Отговор
    Намеренията на Радев са ясни - да се махате с 200 и никога повече бандити на власт. Това е.
  • 30 ССсс

    23 2 Отговор
    Тази кукумявка я искам в сливенския затвор.Такова папагалство и толкова щети на външната ни политика и чифута Паси не е нанесъл.Всички американски лакей да бъдат съдени,за незачитане на суверенитета на България и нанесените от това щети.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бат ти Бойко

    2 6 Отговор

    До коментар #20 от "Антигерб":

    Амчи иначе отде 50 лв за оживелите пенции,ами икономия от умрелите!Идеално ми се връзва бюджета,а и за шкафа има още!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГОРД БЪЛГАРИН

    17 1 Отговор
    какво първо място- с гласовете на трантутниците от администрацията дето за пет месеца им вдигнахте по 100процента заплатите и купените гласове в ромските махали това са вашите избиратели относно успешното ви управление дали и вие сами си вяврате че е така-народа от беде по беден а ти като външен министър -не не ми се говори и пише може нещата да не са по добре но вие така направихте --вън вън вън
  • 35 Въй,въй

    15 1 Отговор
    Тази нито красива,нито умна!От кое ли кръстовище или плочка пред Новотела е прибрал Бойку?

    Коментиран от #38

  • 36 Българка

    16 1 Отговор
    Гробаджиите следват политиката на Гьобелс, че една лъжа повторена стотици пъти, става истина. Изредиха се всякакви мутри, мутреси, лизатори да хвалят "майсторското" управление, небивалите "успехи" на управлението под диктат от мафията. Само че жертвите/българите няма как да повярват в хвалбите на една ОПГ. А и в чужбина видяха, че царят е гол. Така че никога повече ГЕРБ- ДПС във властта.
  • 37 АМОН

    19 2 Отговор
    ЗАХАРИЕВА,

    НЕ СИ ЛИ РАЗБРАЛА НАМЕРЕНИЯТА НА РАДЕВ??

    НАМЕРЕНИЯТА МУ СА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА РЕВИЗИРА НАПРАВЕНИТЕ ОТ ВАС ЗА МИЛИАРДИ РАЗХОДИ ДОВЕЛИ ДО ИЗДЪНВАНЕТО НА БЮДЖЕТА.

    ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СЪДЪТ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ВИ ОПРАВДАЕ, НО УЛИЦАТА И ПОБЕСНЯЛАТА ТЪЛПА ЕДВА ЛИ ЩЕ СА ТОЛКОВА ДОБРОНАМЕРЕНИ КЪМ ВАС

    СКОРО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ С НЕВИЖДАНАТА НАРОДНА "ЛЮБОВ".
    ДЯ КЕ ИЗРИГНЕ КАТО ВУЛКАН ОСОБЕННО КОГАТО СЕ СПРАТ ПЛАЩАНИЯТА ОТ ЕС И КОГАТО КЬОВЕШИ ЗАРОВИ ИЗ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ В КОИТО ВИЕ ПОНАСРАХТЕ МНОГО ФИКАЛИИ.

    МАДАМ,
    ЧАКАТ ВИ СЪД И ПРИСЪДИ.
    ДОГАН РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ И ЛАПА , А ВИЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ.

    ИСКРЕНО ВИ СЪЖАЛЯВАМ.

    .
  • 38 Ще ти

    10 0 Отговор

    До коментар #35 от "Въй,въй":

    Подскажа,от къде се е появила.От Министерство на Околната среда и водите- МОСВ.Там се е подвизавала като началник- отдел.Моя позната,още когато стана " Външна" ми каза,че никой не е приемал,нито уважавал там. От портиер,чистачка,до върха.Надута,надменна до непоносимост.
  • 39 ГЕРБ

    9 1 Отговор
    Много обичаме да крадем.
  • 40 Мой

    10 1 Отговор
    Герб излиза. Това е всичко което трябва да бъде прочетено.
  • 41 Черен Петър

    10 1 Отговор
    Да, успешен бе! Единственият ви успех. че от третия опит Буци успя ПРЕКО СИЛИ да изкара пълен мандат...А всичко останало е пълен батак! Да не говорим, че изпразни и хазната...Да му мисли следващото правителство, че не ми се вярва да успее да пооправи бакиите за един мандат. па и държавната хазна ще трябва да се пълни, а пáри нема...
  • 42 ТаУмВзе

    1 5 Отговор
    Труднограмотното парче герберастия, все още не знае, че учиндолския чалгар не се е изрезал. Що се отнася до Радев, това е Велик пациент на игри, които е разбира. А Доган ефенди, защо го забравяте?
  • 43 Неразбрала

    12 0 Отговор
    Та да питам пак какво стана с подпорната стена с адансьорите и къде е главния й архитект , та да отговори ако не той другарката министърка крадливо племе ей
  • 44 Адвокат

    9 0 Отговор
    Успешен мандат ... на чекмеджета е успешен, ама на друго едва ли.
  • 45 оня с коня

    1 6 Отговор
    Нормално е ГЕРБ да искат да съставят Правителство и ако то бъде отхвърлено от Парламента,С ЖАР ще подкрепят такова на Слави.А Защо?Ами защото ако в НС не се разберат за Сформиране на Правителство,следва НАЗНАЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБНО от Радев.А това е НЕДОПУСТИМО,защото ще сложи СВОИ ХОРА да управляват макар и за Кратко,но същевреманно да причинят ГОЛЕМИ ПОРАЗИИ.Затова и ГЕРБ ще дандуркат някакво Правителство на Слави ПОНЕ ДО НАЕСЕН,когато вече Президент няма да е Радев,а Избраник на ГЕРБ,който с Партийната Благословия може да назначава Всякакви Служ. Правителства!Това е Положението Таваришчи!
  • 46 С успешни

    9 1 Отговор
    грабежи за милиарди ! Успех за хиляда години затвор !
  • 47 Sieg

    9 1 Отговор
    Къде не сме последни в Европа, щом сме успешни? Щом хората искат соца обратно, кое е успешното? Не ме разбирайте погрешно, аз не робувам на политическа идеология иска ми се добро управление независимо под какво име. Управлението Борисов обаче не бе успашно.
  • 48 наглеци

    6 0 Отговор
    Тия наглеци стъкмисаха някакъв резултат с всички възможни средства , предимно водещи се незаконни и сега стой та гледай. Успешен им бил мандатът , естествено по лично тяхна оценка , чистта им била победата , естествено пак по лично тяхна оценка. Абре тулупи , ще се изправите очи в очи с бай Ставри все някога и тогава ще скимтите жално , жално.
  • 49 Фактолог

    9 0 Отговор
    Тая шматка, стана за смях в сградата на НАТО, блъскаше се в стъклени стени да търси врата, обаче сега – щяла да види истинските намерения на Радев...
    Още седмица-две министър, после я пращат на женския пазар да продава плодове на сергия – портокали за европейски развитие...

    Коментиран от #55

  • 50 Xaxas

    6 0 Отговор
    Таз е страшна калинка,и злобна
  • 51 Кой и да дойде

    4 1 Отговор
    Все тая! Боко държи в ръцете си,цялата местна власт.Вие си имайте ,ако искате по пет министри и още толкова заместници във всяко министерство.92% са реалната власт.Пропускаме най важното: Пакетни плащания от ЕС за справяне с кризата.Там е заложен отдавна капана. Дванадесет милиарда ,ще влязат но със договорени програми.Знаете ли,колко са планирали за Стиропор- ефемтивност? Над 3 милиарда.И никой не може да отмени този разход.ЕС ги е одобрил ксто" енергиина ефективност". Останалите за електронизация,зелени енергии'и трохите за буу, нак Ганъовците.Разликата до 60 милиарда,са заложили за реализиране чак за периода 2024-25 година.Хайде сещайте се сами защо? Ама нема кой да чете.Водещото е биене по рунтавите гърди..Ние сме! Ние сме!
  • 52 Ревизия На

    5 0 Отговор
    Пеевски, Доган
  • 53 Шапкаря

    3 6 Отговор
    Оставка и на фатмака шофьора на самолет
  • 54 пешо

    6 0 Отговор
    като знам, фльор, каква семплост си, мога да си представя докъде сте се докарали, за да те предлагат теб за премиер. верно, че след оногова и магаре може да се справи по-успешно на тази длъжност, но все пак...
    "можем да управляваме държавата в кризата"
    за това имам сериозни съмнения. но че вие набутахте територията там, това е сигурно!
  • 55 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "Фактолог":

    не само стъклата объркала, а влязла в мъжка тоалетна, там един мъж стоял пред писоар, тя се развикала "Не, не, не, аз съм министър, а не такава..." – пристихнала охраната и я задържали точно като "такава", после дошъл БМБ да я прибере като "не-такава".
  • 56 Рони

    4 0 Отговор
    Ей колко е сигурна госпожата⁸
  • 57 САМО

    6 1 Отговор
    БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ БЪЛГАРИ
    ЗНАЯТ КАК СА ОЦЕЛЯВАЛИ ПРЕЗ
    ВАШИЯТ"УСПЕШЕН" МАНДАТ. БЕШЕ
    УСПЕШЕН ЗА ВАС КРАДЛИВО ПЛЕМЕ
    ПЪЛНИХТЕ ШКАФЧЕТА И СМЕТКИ А
    НАРОДА СТРАДАШЕ.
  • 58 Психо Доктор

    5 0 Отговор
    Мандата беше успешен само за правителството и приближените му, а народа ще изнася последиците грабежа чрез натрупаните дългове.
  • 59 Еми за

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    тях си е много успешен.
    Еле па за тая калинка, чийто мъж архитект изпроектирА първото в света укрепване на свлачище с асансьор.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Намеренията

    3 0 Отговор
    Са да управлява Парламента и всеки ден парламентарен контрол дорде сте в оставка
  • 62 Сахерът

    2 0 Отговор
    е за десерт. А от тук нататък каквото сабя покаже и честта майко юнашка. Трябва да ни бъде и за в бъдеще
  • 63 Хаха

    3 0 Отговор
    Смях в залата. Той че е успешен за герберите е ясно. Пълни чекмедженца и имотчета. Но за обикновенния българин - така наречен от вожда тулуп е мизерия!
  • 64 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Ако целта на ГЕРБ е била да утвърди България като най-корумпирана и бедна държава в ЕС очевидно мандата им е изключително успешен! Много добре се справиха! А Президента и да се скъса в това отношение по-голям успех неможе да пожъне най-малко заради Конституцията която Захариева май още не я е чела!
  • 65 123

    3 0 Отговор
    Да живее факултета ха ха ха
  • 66 питащ

    4 0 Отговор
    Боже това некадърно същество се изказва по въпроси по които му липсва всякаква компетентност. Толкова е неадекватна , че не може да се мери с хората за които ръси простотиите си по поръка на вожда си бойко, нарочно с малко " б " . Мандрата вече затвори, идват гладни години за герберите.
  • 67 Аидй

    3 0 Отговор
    Пазарджик също Не си иска обратно срамния херпес
  • 68 Смях

    1 1 Отговор
    минус 75 мандата - за 10 години. Супер успешно е. Я да видим след 10 години къде ще бъде ИТН€ Няма партия която да не губи проценти, когато е на власт, Герб е загубила 16 процента за 10 години, което е смешно малко - по процент и половина на година.
    Ако ИТН прилага този темп след един мандат ще са с 6 процента надолу, т.е. на 11 процента.
  • 69 Истината

    1 0 Отговор
    Плиткоумна кокошка!!!!
  • 70 Истината

    1 0 Отговор
    "Факти" защо премахвате коментарите, нека да се види и другата страна на другомислещите ! Колко са долюбвани тези които ни загробиха до трето поколение. Не така!
  • 71 Ай АйАй

    0 0 Отговор
    Какво ще гледаш Радев огледало имаш погледни първо себе си.Чи ба
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове