Last news in Fakti

21 Април, 2021 15:50 3 610 32

Даниел Митов може да върне мандата на Радев още днес

  • даниел митов-
  • мандат-
  • герб кабинет

Преговори в парламента

Даниел Митов може да върне мандата на Радев още днес - 1
Снимка: БГНЕС

Партията на Слави Трифонов ”Има такъв народ” е отказала поканата за разговори с колегите си от ГЕРБ. Народният представител Станислав Балабанов заяви пред БНР, че няма да влизат в прегори с партията на Бойко Борисов за подкрепа или създаване на кабинет с тяхно участие.

Припомняме, че по-рано днес от ГЕРБ заявиха в парламента, че са пратили покани до ИТН и до "Демократична България". Представители на ДБ обаче също категорично отказват да преговарят с ГЕРБ. Бойко Борисов съобщи по-рано днес, че Даниел Митов вероятно ще върне мандата за съставяне на правителство още днес следобед или най-късно утре, ако се провалят разговорите с двете формации.

"Отказахме среща с кандидата за министър-председател, излъчен от ГЕРБ. Идеологията на ГЕРБ е корупция, нагласени обществени поръчки, обръчи от фирми. Така, че нямаме никаква допирна точка с тях. Българският народ не иска повече управление на ГЕРБ. Няма за какво да си говорим". Това съобщи Атанас Атанасов от парламентарната група на ДБ малко по-късно, предаде БГНЕС.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тулупчо

    64 3 Отговор
    Всички бягат от тях като от прокажни хахах
  • 2 Шуши

    53 4 Отговор
    Връщай мандата бацо си отиде
  • 3 Бацо

    17 4 Отговор
    Чакай седмица още да видите колко ще са против - 165 😂
  • 4 Аман

    37 4 Отговор
    Да го връща мандата, и да спрат да ни тиражират този чужд на интересите на БГ, САЩ гражданин.
  • 5 гост

    14 3 Отговор
    трябваше ли да станете за резил ... сред новите министри има и свестни хора които са окепазени
  • 6 хдфх

    4 22 Отговор
    ИТН ще състави кабинет с подкрепата на ГЕРБ😉
  • 7 БГ тооо

    7 1 Отговор
    Рапорт даден-рапорт приет!....и готово ..Успехи на 2-те,те знаят ,кое е най-добро за България!!!
  • 8 КОТарАК

    7 9 Отговор
    тва е ясно-чакаме Слави с кабинета! колкото и да не се вярва на мнозина проектокабинета му е представен преди месец и още го има в ютуб и той ще го предложи за мандат! на него не му пука колко ще изкара-ако си върши работата ще загубят другите , ако го свалят. ако откаже мандата ще загуби той , така че чакайте праителство от Слави и новите/ тия комисии не ги направиха да са за 1 ден

    Коментиран от #14, #17

  • 9 Така

    14 6 Отговор
    Така трябва, връщайте мандата, и врачанските пияници да съставят правителство. Упсааааааа.....
  • 10 chi

    25 11 Отговор
    Така е, ГЕРБ е токсична партия!
  • 11 какво

    11 3 Отговор
    чякаш бе мушморок...
  • 12 Българка

    6 7 Отговор
    Трона беше близко....само още една крачка...но йок!!!
  • 13 Кирил

    5 10 Отговор
    Кабинета ще се реди от доган.
  • 14 Аман

    7 10 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Слави скоро се изказа срещу Белене, и за НАТО, така че не е моята кръвна група.
    Най-вероятно ще бъде и за еврото и срещу левът, така че грабенето на БГ ще продължи, ще продължаваме да сме заложници на чужди интереси икономически, военни, политически.
    Не виждам, кое е по-различното при Слави, отново ще сме обект на ядрени удари като членки на НАТО, само че с Калино Моме на уста, не става така.

    Коментиран от #20, #28

  • 15 гост

    11 1 Отговор
    Чудно ми е Атанас Атанасов и той ли е от новите лица?
  • 16 Софиянец

    0 2 Отговор
    Сега съставете правителство на малцинството, ще е стабилно и многомандатно.
  • 17 Мечти

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Какво мисли ИТН за Спутник, да ви кажа ли "срещу" Спутник, защо, защото не е евроатлантическо, с какво е по-различен от останалите.
  • 18 Да,да

    2 3 Отговор
    Да връща и чекмеджетата!
  • 19 Абе Митов, момче младо

    8 3 Отговор
    За колко чекмеджета се продаде на Тулупа. Може ли да си толкова загубен.
  • 20 КОТарАК

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Аман":

    ние си имаме международни договореностти и някои неща стават с много търпение и далновидност. на тоя етап ни стига да се спазат законите в БГ , защото няма държава спазваща законите си да е зле. за това се борим 30 години и най-после тоя парламент дава заявка за това
  • 21 истина е

    8 5 Отговор
    Ама вие не разбрахте ли ,че боко се изгаври с вас!!!
  • 22 Мазньо

    9 1 Отговор
    Ех Сю,дадоха ти го ,подържа го,порадва му се,айде сега го пусни!
  • 23 Бай Пешо

    11 17 Отговор
    Даниел Митов, ще върне мандата, но ако не се състави изобщо правителство, виновник за политическата криза и последствията от нея, ще бъде президента Радев, който с вдигнатият юмрук застана зад т.нар.протести, разедини нацията и доведе до фрагментираният и разидинен сегашен парламент! Това са фактите и отговорността за евентуален провал на парламента, трябва да се носи от президента!

    Коментиран от #24

  • 24 БАЦЕ БАЦИЛА

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Бай Пешо":

    Вие ,гърбавите ,защо не си кръстихте партията "Вечно Невинните"?
  • 25 една

    4 1 Отговор
    гробарска кокошка/мисирка/ снеся яйце,и цял ден кук-кудят,кук-
    кудят..А после `чуч`яйцето-?!,то излезе `Запъртък`.....Така е....
  • 26 Гост

    4 2 Отговор
    Да го връща и кротко да си седи на скамейката, и да гласува правилно. Друго ни се иска от него
  • 27 Брендица

    4 2 Отговор
    До 23.04.2021 да си го върнал, бе Митов.
  • 28 А ти за рублата ли си

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Аман":

    Че толкова се пениш?
  • 29 123

    4 2 Отговор
    Чумавите никой ги не иска ха ха ха
  • 30 Тежък случай

    4 7 Отговор
    Слави само може да съжалява от най добрата възможност която му се предостави да бъде в парламента в коалиция с най опитната европейска народна партия за да се изявява като коректор, да дава съвети и да оказва контрол, а в същото време да е в сянка... Но той се е вече много възвеличел и не му пука за народа, а гордостта му от неочакваната пирова победа го е изцяло заслепила и пази Боже България ако той състави ново правителство за да управлява, за това следващите избори за него ще бъдат пълен провал...!!!

    Коментиран от #31

  • 31 ежко

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Тежък случай":

    Имаше време, дето някой се хванаха на тези приказки и после съжалиха:)Питай Христо Иванов.....
    Дай сега да видим колко партии са ставали патерица на ГЕРБ и колко от тях са си отишли или силно са се запътили в небитието.
  • 32 ФИНЦИ

    1 1 Отговор
    МИ КО ЧАКА ДАВАИТЕ НЯМА КОИ ДА ВИ ПОДКРЕПЕ ВАС ГЕРБАДЖИИ И С ПАРИ НЕ СТАВА ТУКА БОИКО БОИКО КРАЯ СЕ ВИЖДА И ТОИ Е В КРАКАТА НА СРЕТАН ИОСИЧ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове