Last news in Fakti

28 Април, 2021 15:30 21 562 95

Генерал, адвокат и професор са кандидатите за служебен премиер

  • служебен премиер-
  • правителство

Това са генерал Бриго Аспарухов, адвокат Стефан Гугушев и ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски” проф. Анастас Герджиков

Генерал, адвокат и професор са кандидатите за служебен премиер - 1
Снимка: БГНЕС

„Има такъв народ” днес върна мандата и президентът Румен Радев ще трябва да връчи третия такъв. Не е ясно кога ще стане това, но по всичко личи, че нещата отиват към служебен кабинет.

Според Kmeta.bg ето кои са трите имена спрягани имена за горещия стол.

Това са генерал Бриго Аспарухов, адвокат Стефан Гугушев и ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски” проф. Анастас Герджиков.

Кои са те?

Генерал Бриго Аспарухов

Аспарухов завършва немската гимназия в Ловеч, после външна търговия във Висшия икономически институт “Карл Маркс” (сега Университет за национално и световно стопанство). От 1991 година застава начело на Националната разузнавателна служба и я ръководи в продължение на шест години.

През октомври 2000 г. е обвинен в длъжностно престъпление по чл. 387, ал. 2 и 3 от Наказателния кодекс. Според прокуратурата като шеф на Националната разузнавателна служба е превишил правата си и през юни 1993 г, нарушавайки закона, е разпоредил да се унищожи оперативният отчет и архивните материали на секретен сътрудник на ДС с агентурно име “Румянцев”. Под името “Румянцев” се крие бившият шеф на Банка за земеделски кредит – Атанас Тилев.

Бил е кандидат на БСП за кмет на София, но губи изборите от Бойко Борисов.

Адв. Стефан Гугушев

Той е висококвалифициран юрист с дългогодишен професионален опит. Основава „Гугушев и Партньори”, след като натрупва опит в друга водеща българска правна кантора. Той притежава експертиза по широк кръг от правни въпроси – сливания и придобивания, корпоративното и търговско право, финансирания, енергетика, данъчно право и международно данъчно планиране. Посочен е като водещ адвокат от IFLR 1000 и Chambers & Partners, като клиентите отбелязват неговите “изключителни професионални умения и висока ефективност.”. Адв. Гугушев е арбитражен съдия в Международния арбитражен съд, София. Той е член на Борда на директорите на „Ендевър България“ – подразделение на „Ендевър Глобъл“ – предприемаческо сдружение, опериращо в повече от 25 държави. Адв. Гугушев е член на борда на директорите на European Family Businesses – единствената организация, представляваща интересите на европейския семеен бизнес пред институциите на ЕС.

Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски” с магистърска степен. Той е носител е на редица отличия и награди.

Проф. Анастас Герджиков

Герджиков завършва средното си образование през 1982 г. в Националната гимназия за древни езици и култури. През 1984-1985 г. следва специалност „Класическа филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. През следващата година продължава следването си в Хумболтовия университет в Берлин, където се дипломира като магистър през 1990 г. с дипломна работа на тема „Аристотеловата критика на Платоновите политически произведения”. От 2004 г. е доцент по антична литература (хабилитационен труд „Образът на владетеля в корпуса на латинските панегирици”). Четири години по-късно става професор по антична и средновековна литература (хабилитационен труд „Развитие на жанра Speculum regale през ХII и XIII в.”). Герджиков е бил заместник-министър на образованието и науката (2001- 2003 г.), управител на Фонд „Научни изследвания” (2007-2008 г.) и член на специализирания съвет по литературознание при ВАК (2007-2010 г.). В периода 2010-2011 г. е заместник-ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, отговарящ за акредитация и научна дейност. От 2011 до 2014 г. е заместник-ректор на Софийския университет, отговарящ за учебната дейност – докторанти и продължаващо обучение. Избран е за ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 17 ноември 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гек Билтс

    110 11 Отговор
    Писна ни от дръти масони. Сложете някой джендър като на Сърбия, за да е политкоректно.

    Коментиран от #19, #59

  • 2 Майна

    117 41 Отговор
    ДАВАЙТЕ, г-н Президент, то вие останахте на народа!

    Коментиран от #11, #12, #17, #31

  • 3 Майна

    103 12 Отговор
    Научавам , че днес се събират ,,чакалите,, на ГЕРБ....КАКВО СЕ ГОТВИ?

    Коментиран от #24, #50, #83

  • 4 СТАВА СТРАШНО

    53 34 Отговор
    Преди часове няколко граждани водени от ММА бияча Станислав Недков - Стъки и собственика на сайта на ГЕРБ ( ПИК) Недялко Недялков Йорданов основаха Патриотичен фронт . На сбирката присъстваха и ММА биячите Георги Валентинов и Даниел Илиев ( тези на снимките с Борисов преди няколко дни), Юлий Москов , Виктор Димчев ( изгонения преди година от ДБ), журналиста и собственик на друг финансиран от Герб сайт ( Трибуна) Стефан Ташев, председателят на движение в подкрепа на ГЕРБ " Хан Кубрат" Веселин Костов и други. Те заявиха : " Готови сме на всичко , протестни и твърди действия и уличен натиск срещу подмяната". Тези дни според Недялков ще се опитат да привлекат идейни съмишленици и най вече от Държавните и общински администрации чийто доходи са застрашени при управление в което не участва ГЕРБ .Конкретните " твърди и безкомпромисни " действия на новата гражданска структура ще бъдат обявени в най скоро време.

    Коментиран от #8, #48

  • 5 коко

    31 2 Отговор
    е щом Kmeta.bg казват...жрицата Пития ли ви го каза? Щото аз знам за един генерал, колега на Радев, но все пак - щом Kmeta.bg са казали...
  • 6 Ха ха ха

    49 14 Отговор
    кои са те !? Как така кои са те, те са 3-мата глупаци !

    Коментиран от #42

  • 7 трябва да е

    30 9 Отговор
    ПРОФ. ИВАН ИЛЧЕВ!

    Коментиран от #25

  • 8 бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР

    12 84 Отговор

    До коментар #4 от "СТАВА СТРАШНО":

    Приятели! Аз преди 10 дни като писах и ви информирах че създаваме Герберско въстание и опълчение и партизанско движение сигурно мислехте че се шегувам???? 50 здрави биячи от ММА се включват и са заявили участие. Ние от старата столица също се включваме да подкрепим Стъки и биячите му! Аз , заедно с Таньо рекета, Нацо грабежа и останалите се вливаме в мобилизираните Герберски отряди! Нямате шанс срещу нас и както бе казал Бойко " ще ви преследваме като чакали. На война като на война". Много от Вас са взели сигурно думите му на шега но вече сте се уверили безспорно че празни приказки не говори. ПОБЕДА

    Коментиран от #15, #27, #52, #56

  • 9 Лост

    78 6 Отговор
    Б. Аспарухов натресе Борисов на царя. Дали знае някои неща за Борисов?

    Коментиран от #30

  • 10 11годстигат

    48 3 Отговор
    С генералите трябва да се внимава защото ни бъркат с войници.
  • 11 честен ционист

    16 17 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Този ли Натовското генералче, щом са го учили да излъже полиграф, то си представи Ганчовците как си ги върти на малкия пръст и накрая ще ви прати всички пушечно месо за медведа.
  • 12 Дедо ми

    55 5 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Да дава, ама с тия кандидати, едва ли. Например всички знаят, че Бриго Аспарухов ходатайства пред царя за Бойко да стане главен секретар на МВР.

    Коментиран от #16

  • 13 БСП за България и Радев

    6 62 Отговор
    От всички най-много ми харесва генерал Бриго Аспарухов! Сигурен съм че достоен човек като генерал Румен Радев с помощта на госпожица Нинова ще вземе правилното решение

    Коментиран от #54

  • 14 цербер

    14 30 Отговор
    Проф. Анастас Герджиков е най-подходящ. Според мен. Не налагам мнението си,то е лично. Дядо Бригадир Аспарухов по-става за вътрешен министър.
  • 15 Гост

    39 4 Отговор

    До коментар #8 от "бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    Страшни биячи няма що! Как ли ще бият оловото, което ще тръгне към главите им с една единствена цел – да изкара на светло истината, имат ли, или нямат мозък; и ако имат, размерът еднакъв ли е на този със шимпанзето, което показва по голям коефициент на интелигентност с 50% повече от този на глупаците.
  • 16 Майна

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Дедо ми":

    Ми кой вече ,бее...Айде вие уж дето сте по-българи щото сте в РОДИНАТА, ДАВАЙТЕ ДЕ....
  • 17 Подреждам

    5 16 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Си 2 мандат, че иначе никой няма да гласува за мен президента 😄😄😄😄

    Коментиран от #35

  • 18 Истанбул

    26 13 Отговор
    Бриго може да е комунист, но е най-читав от всички. На Гугушев майка му навремето не я избраха за член на КС, заради сина и. На него не му е чист косъмът. А ректорчето е ясен- "Обратната страна на луната" по Пинк Флойд, субект на Истанбулската конвенция. А и обича Истанбулски мурафети.
  • 19 деджендър

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "др Гек Билтс":

    Има джендър.

    Коментиран от #32

  • 20 3.14К

    46 0 Отговор
    Умишлено се пускат абсурди варианти. Радев ако пак сбърка с премиер е аут за втори мандат!

    Коментиран от #33

  • 21 324

    26 3 Отговор
    Този Герджиков има ли общо с Огнян, защото видяхме Огнян какви ги свърши, та и тази круша да не падне близо до дървото.? Другите нито съм ги чувал нито знам нещо за тях. Чета за генерала, че бил масон.
  • 22 Мили Боже

    18 3 Отговор
    Слез и си при бери версиите !
  • 23 да не

    21 4 Отговор
    мислите, че този Герджиков е оня Герджиков! Айййй, Бриго Аспарухов - бивш шеф на Националната разузнавателна служба. Боче хич не искам да съм на твое място. Памперси купиха ли ти :)
  • 24 нищо

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Чертаят план за бягство!
  • 25 трима

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "трябва да е":

    не правят цяло правителство. И за проф. Илчев има място!
  • 26 100%

    10 1 Отговор
    ПРИ И СЛЕД СЪСТАВЯНЕТО НА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ БОРИСОВ ЩЕ ИЗВАДИ ГРУПАТА НА ГЕРБ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!

    Коментиран от #57

  • 27 ама стига

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    дрънкахте, бе. Излезте, де, дришльовци! И гарги няма да ги плашите.

    Коментиран от #40

  • 28 Иван Грозни

    21 8 Отговор
    Ако г-л Аспарухов стане служебен премиер ще разплете мрежата на Борисов така, че след време ЦСЗ ще има нов член със завидно досие.
  • 29 Лустрация

    5 20 Отговор
    БКП-каруцарчето на самальот скача от мутро-милиционерският КЛАН на най-гадния адвокатско-чекистки КЛАН на БКП (задкулисно)!
  • 30 абсолютно

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Лост":

    всичко знае. Материализираният страх на Борисов!
  • 31 гост

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Еи умник говори от свое име
  • 32 др Гей Билтс

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "деджендър":

    Очила носи ли?
  • 33 това са

    17 2 Отговор

    До коментар #20 от "3.14К":

    на Боко манипулациите. Как ли пък не Президентът ще ги назове като не е връчил третия мандат.
  • 34 БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ

    26 5 Отговор
    Мутрите от ГРОБ и патериците им от ВМРО, които не влязоха в Парламента, готвят ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.
    Бъдете бдителни и не се поддавайте на провокациите им.
  • 35 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Подреждам":

    Откровено казано
  • 36 Ххх

    15 4 Отговор
    Дали Р. Радев ще се изложи като миналия път ??? Никой от тези не вдъхва доверие
  • 37 Ххх

    9 2 Отговор
    По-добре проф. Н. Стефанов или проф. Боян Дуранкев

    Коментиран от #43

  • 38 Мутата

    7 1 Отговор
    Глупости
  • 39 Факт

    13 0 Отговор
    И аз бях на женския пазар, и аз чух, че една жена казала!

    Коментиран от #47

  • 40 Бат Валъо

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "ама стига":

    Ама кат та набият на кол публично на площада тогава друго ша мислиш....
  • 41 товаа

    11 1 Отговор
    е несериозно. Кой го реди този кабинет като Президентът още не е връчил третия мандат. Някой сериозно го подценява и разбира се това е онуй.
  • 42 Юлиана Дончева

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    Не пускам моя Стъки никъде!! А кой ще ме мандръса!! Вай вай!!!

    Коментиран от #67

  • 43 Паметлив

    12 5 Отговор

    До коментар #37 от "Ххх":

    А бе тикви!! Не разбрахте ли ,че желязната Ренета Инджова ще е новият служебен премиер??!!

    Коментиран от #44

  • 44 Раде Руменов

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Паметлив":

    Правилно отгатна " Паметливия"!!!
  • 45 Тиква

    6 0 Отговор
    Пак някоя простотия се изсипа. Факти бг, Вие на такива сайтове ли вярвате? Стига Димки.
  • 46 АМОН

    11 0 Отговор
    КАКЪВ Е ТОЗИ НОСИТЕЛ НА ИНФОРМАЦИЯТА - Kmeta.bg ??

    КОЙ ВЯРВА НА ТЕЗИ ОТ Kmeta.bg ?!!!

    ЗА МЕН ТОВА Е ФЕЙК НОВИНА!!

    Коментиран от #64

  • 47 Тиква

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Факт":

    Аз прочетох, че кучето Борко го гласят. В сайта Кметицата.бг го пише.
  • 48 койоти

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "СТАВА СТРАШНО":

    Тия са объркали годините нещо. Сега сме 2021 г. и рекета е подсъден. Българите не искаме да управляват крадците от ГЕПИ. Рекетьрите какво ще правят, насила ли ще ни карат да ги търпим? И тоя Стъки не знам какъв каратис е но едно паве (жълто) така може да му намести кривия нос, че ще помни кого е заплашвал.
  • 49 наглостNстепен

    4 1 Отговор
    леле,тия са от статуквото,как смеят изобщо да се кандидатират!
  • 50 Ддд

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Чакалът е дребен хищник, хранещ се предимно с мърша. Един вид антураж на по едри и опасни хищници. Какво може да очакваме от разни нискочели, наричащи се чакали...Дано не е това, което си мисля..... Да видим сега как ще се държат шпиц командите на полицията. Ще наритат ли и парапитеците така, както ритаха студенти, IT специалисти и журналисти миналото лято.
  • 51 Управляващите

    3 1 Отговор
    вече открито се подиграват с племето.
  • 52 кривак

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    Отдавна не съм бил ММ боец. Ще пробваме скоро дали както чупите с глава цигла, дали можете да счупите с глава (жълто) паве или дрянова тояга. Не заставайте срещу народа си в защита на един провален крадец и лъжец. Ще съжалявате.
  • 53 0001

    3 0 Отговор
    ВСЕ ОТБОР МАФИОТИ
  • 54 Меги

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "БСП за България и Радев":

    Бриго предложи Б. Б. на царя.От там тръгна кариерата на Борисов.
  • 55 Кой пуска тези имена, така анонимно???

    8 1 Отговор
    Бриго е в топли взаимоотношения с, "Бащиците на Бойко!!! Това значи служебно правителство на тези, които издигнаха Борисов, и го крепиха 12годНякой пробутва тези хора не случайно!! Опитва се да пробута((ПРИЯТЕЛСКИЯ КРЪГ ОТ ПЕНСИОНЕРИ ПОЛКОВНИЦИ И ГЕНЕРАЛИ ОТ ДС!!!!!) НЕ, НЯКОЙ СЕ ШЕГУВА!!!

    Коментиран от #60

  • 56 А в кратуна

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    проста два лоста!!!
  • 57 Ддд

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "100%":

    При служебен кабинет, НС се разпуска и се подготвят предсрочни избори
  • 58 Мария Атанасова, тя се опитва да разлае

    3 0 Отговор
    Кучетата!!! Пуснала е тези тримата за Тестване!!!!
  • 59 Политолог

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "др Гек Билтс":

    Кои сте вие, че ви писна? Или и ти народа представляваш!?😂
  • 60 Ралист

    5 3 Отговор

    До коментар #55 от "Кой пуска тези имена, така анонимно???":

    Бриго Аспарухов направи Бойко премиер. А Герджиков като служебен премиер флиртуваше с ГЕРБ и лично с Бойко. Предатели отвсякъде. Груба грешка ако ги включи в служебния. Ще го провалят и продадат Радев.

    Коментиран от #68

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Сульо

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    Рязбира се че е фейк
    Пуска се племето да се разбунва. Но няма да са тези.
  • 65 Да бее.

    5 0 Отговор
    100% ФЕЙК НОВИНА. ФАКТИ, ааа соприте се де.
  • 66 Алексей Сергеев

    2 2 Отговор
    ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ МУТРИ ! Предлагам Христо Стоичков, светът го познава много пъти повече от световно неизвестната шахматистка

    Коментиран от #81

  • 67 Млад ездач

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Юлиана Дончева":

    Споко Юлианче!! Обичам да яхам стари чанти,щото твоя " Стъки" от анаболни стероиди отдавна е пръднал в гащите!! Ясно??

    Коментиран от #71

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 asdf

    4 0 Отговор
    Дайте нови 3 предложения!
  • 70 българин

    7 1 Отговор
    С професора от софийският ще сбърка, той е "герберска калинка" и нищо няма да направи както трябва. На този пост не трябва да стъпва и Аспарухов. Той утвърди издигането на Борисо в политиката. Трябва да се търси човек, който ще работи за България и българите.
  • 71 Сексолог с опит

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Млад ездач":

    Младият ездач е прав!! Анаболните стероиди причиняват импотентност!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 da be

    0 0 Отговор
    винообразното развитие на казуса с издигнатата от СДС и внесена в парламента от трима "независими" бивши депутати от "Атака" кандидатура на спецпрокурора Галя Гугушева за конституционен съдия има всички шансове да засенчи скандала с провалената кандидатура на Венета Марковска. В петък депутати от ГЕРБ обявиха, че в парламентарната правна комисия са постъпили два сигнала за Гугушева, които веднага са изпратени до Висшия съдебен съвет (ВСС ) и до инспектората към него, а председателката на комисията Искра Фидосова съобщи, че и Националната агенция за приходите (НАП) се е самосезирала и че "може би трябва и там да бъдат пратени сигналите".....
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ЧОБАН

    2 0 Отговор
    ДА СЕ ДОБАВИ ДИЗАЙНЕР ПИАР ЙНФЛУЕНСАР ДЖЕНДАР И ДВАМА ОБИКНОВЕННИ П СИ
  • 78 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Предлагам за премиер "софиянеца".Толкова зор видя момочето на Орлов мост.Пък и тук в сайта не пропусна нито една тема.
  • 79 Не е Бриго

    2 0 Отговор
    В дипломата за средно образование на този съветско-руски агент и комунистически мошеник ясно е записано: Бригадир Аспарухов. По същата логика е можело да го кръстят Звеновод Аспарухов или пък Отрядник Аспарухов. Всеки който помни "славното бригадирско движение" знае значението на тези термини.
  • 80 ЗАПОМНЕТЕ

    4 0 Отговор
    Не е Бриго,а е Бригадир Аспарухов.
    А Светльо Витков от група Хиподил е негов зет. СкакаУец,скакаУец!
  • 81 Сергеев грешиш

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "Алексей Сергеев":

    Служебен премиер трябва да е Светльо Витков от група Хиподил. Вицепремиер Тошко Африкански(по-точно Аборигенски).
  • 82 Тримата от запаса

    3 1 Отговор
    Бриго още ли е генерал!Ай сифон;Дето държи ключовете на изнесените пари,кодовете и кюлчета и който унищожи досиетата на дълбокото разузнаване антибг.Герджика и той не става,поръчков професор консултант на известни банки който като лобист хвърли сили да отмени 10 г.абсолютна давност за ФЛ със лобистко становище.Долна постъпка!
  • 83 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Ще ядат бой и на всичко отгоре няма да има баница.
  • 84 Искра Фидосова е подходяща. ще си тежи

    1 1 Отговор
    На стола, казват, чее 205кг,вече,а ще си довържи "Размазването" и "Удрането" по Тефтерче то на Златанов!!! Подходяща е!? За мин Председател,!!
  • 85 гост

    1 0 Отговор
    кАКВИ СА ТЕЗИ ДЪРТИ КОМУНЯГИ?
    Пак ли те ще ни управляват2 Нали Бригадир Аспарухов ни докара Тиквата на главите?
  • 86 Я па Я

    1 0 Отговор
    Завършилите лицея на Людмила Ж.-Котилото на новите политици-комсомолците на БКП!!!
  • 87 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ООХО , "КВО МЕ БРИГА ".ТУК Е БРИГО Х АСПАРУХОВ .
    САМО , ЧЕ НА ЖАРГОН ГО ОБЕЗСИЛЯВАТ .
    В СМИСЪЛ , КАКВО МЕ ЗАСЯГА .
    ЗНАЧИ : НИЩО ОСОБЕННО ДА НЕ ОЧАКВАМЕ ОТ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НИТО ХУБАВО , НИТО ЛОШО .
    ХАЙДЕ ЧАО БРИГО .НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ПАТОАНАТОМИ .
    АЗ НЯМА ДА ОСТАВЯ МАТ"РИАЛ.
  • 88 Иван

    1 0 Отговор
    Е, по-голяма мутра от Бриго Аспарухов има ли ?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 3278

    1 0 Отговор
    Герджиков е мижитурка, предният път когато беше служебен звънеше постоянно на Тулупа за разрешение преди да вземе решение.
    Трябва да е някой стабилен който да извади всички бакии на мафията герб и техните патерици лапачи.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ю.Кортес

    0 0 Отговор
    Все зависими от мафията лица
  • 95 Бил Гейтс

    0 0 Отговор
    Чакайте малко.
    Този същия Стефан Гугушев преди около 5 години го разследваха до девето коляно за далавери с някакви офшорки и Ирландски имоти в Банско. Имал десетки фирми и т.н. Значи човек практик.
    Явно kmeta.bg, а и президента-БГ не са го проучили достатъчно щом го предлагат.
    Иначе ректорът е човек теоритик.
    Та въпросът сега е: на нас как ще ни е по-хубаво - с премиер млад практик или възрастен теоритик?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове