29 Април, 2021 15:32 4 271 108

Каракачанов към Радев: Наложете вето на Изборния кодекс, за да не допуснете Турция отново да управлява България

  • красимир каракачанов-
  • румен радев-
  • избори

Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснете ли това да се случи и сега – през 2021 г.?

Каракачанов към Радев: Наложете вето на Изборния кодекс, за да не допуснете Турция отново да управлява България - 1
Снимка: БГНЕС

С това остро отворено писмо вицепремиерът и военен министър в оставка и председател на ВМРО Красимир Каракачанов се обръща към президента Румен Радев в навечерието на честванията от Априлското въстание.

Защо въобще умираха въстаниците? За какво бяха тези 30 хиляди цивилни жертви и пирамидата от черепи в Батак? За да може конюнктурни политици днес да се редят пред камерите на честванията, а през това време да предават страната си, продължава острата си позиция Каракачанов.

Поводът е гласуваните днес от Народното събрание промени в Избирателния кодекс, които премахват ограничението на броя секции в Турция.

Това е върхът на националното падение, отсича още лидерът на ВМРО и заявява категорично, че няма да отиде на празненствата на светлата дата.

Аз няма да застана там! А Вие решавайте!

Прилагаме и пълния текст на отвореното писмо на Каракачанов до Радев:

ДО

ГОСПОДИН РУМЕН РАДЕВ

ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми господин президент,

Преди малко Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията в броя изборни секции в страните извън Европейския съюз. Отговорността вече е Ваша – Вие можете да спрете това.

Ще бъда съвсем прям с Вас: просто прочетете докладите от службите, които аз и Вие получаваме. И ще знаете добре какво означава възможността за безразборно отваряне на секции в Турция.

Всъщност, знам, че ги четете. И както Ви е известно, в Турция в момента има над 350 хиляди изселници от България, които имат българско гражданство. И – както следва да сте много добре запознат – те се финансират и организират от турската държава и специалните ѝ служби и са елемент на турската политика на неоосманизма. И това е така от десетки години. Да припомням ли кой финансира мюсюлманското изповедание в България? А да припомням ли цитатите на Вашия колега Ердоган къде се намират България и Балканите в неговите „духовни предели“?

Ако Вие не спрете тези антибългарски промени в Изборния кодекс, ще остане съмнението, че единственото, което Ви е интересувало в това Народно събрание, е да подготвите удобни за Вас изборни правила. Истината, господин президент, обаче е, че в крайна сметка те пак ще бъдат удобни най-вече за Турция. Защото от всичко, което се обсъждаше, накрая се приема единствено отварянето на нови секции в Турция и директното елиминиране на ВМРО от изборната администрация. Защото била представена само в Европарламента. И ние можехме да елиминираме така представените до вчера само в Европарламента партии от „Демократична България“. Но не го направихме.

Не го направихме, защото не вярваме в злобата, реваншизма и разделението. Преди шест века това разделение погуби държавата ни. И я предаде на тези същите, на които сега ще отваряме нови секции. С благовидния предлог, че трябва да гласуват сънародниците ни във Великобритания и САЩ. А защо тогава нашите страстни „демократи“ не въведат критерий за демократичност, когато отварят секции извън ЕС? Защото едно са Великобритания и САЩ, съвсем друго е днешна Турция. Но нашите демократи нямат против – защото продължават да играят същата игра на взаимна мобилизация с ДПС. След като отворят вратата за неоосманистка Турция, ще отстъпят и на антибългарската политика на Скопие и ще узаконят и еднополовите бракове!

Господин президент, питам се след всичко това дали въобще има смисъл да продължаваме модернизацията на българската армия – след като някой е готов да отвори вратите пред реалните външни заплахи за сигурността на България.

И Вие вероятно ще застанете съвсем скоро да отбележим годишнината от Априлското въстание. Защо въобще умираха въстаниците? За какво бяха тези 30 хиляди цивилни жертви и пирамидата от черепи в Батак? За да може конюнктурни политици днес да се редят пред камерите на честванията, а през това време да предават страната си!? Това е върхът на националното падение! Аз няма да застана там! А Вие решавайте!

Красимир Каракачанов


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерт

    114 22 Отговор
    Предстоят ни 2 месеца голямо шоу. Слави ще бъде агент на турци, китайци, руснаци, американци, германци - само и само да загуби някакъв глас.

    Коментиран от #18, #19, #34, #38, #40

  • 2 The Producer

    139 26 Отговор
    Джаба войвода няма вече думата, извън играта е завинаги.
  • 3 Българин

    84 14 Отговор
    Те в Турция и сега си гладуват по много - не им трябват малък брой секции. А това вие го знаете много добре.
  • 4 достатъчно

    102 18 Отговор
    ви слушахме гл у постите 4 г .
  • 5 Бегай бе

    110 15 Отговор
    Толуп дебел
  • 6 Светослав

    29 92 Отговор
    Прав е. Това е моя човек! Бях граничар, и граница не се пази със думи!! Нека последния софиянец пак да стячкува! Ако това беше преди години, щях да погаля автомата)))

    Коментиран от #70, #98

  • 7 Евала

    36 57 Отговор
    Турците да си гласуват в Турция. Бъларския народ няма да бъде под робство отново!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #22, #72

  • 8 късно е

    44 8 Отговор
    шиши и него ли не искаш
  • 9 я се разкарай

    88 20 Отговор
    Че нали, ако наложи вето хиляди българи няма да могат да гласуват в чужбина. Не се крий зад Турция, ами си кажи направо, че ужасът на онуй се сбъдна. Сънародниците ни зад граница не го искат и на следващите избори с тези промени и с толкова много секции всички ще могат да го отсвирят. И не само него, но и вас, че никакви гласове не взехте в чужбина.

    Коментиран от #14, #20

  • 10 Сега ще

    23 48 Отговор
    Лъсне Играта на фигуранта.

    Коментиран от #23, #35

  • 11 вмро чакали

    69 21 Отговор
    Скрий се бе шкембе воевода , турските ни сънародници ще имат 1500 гласа повече , просто няма да вият 10 км опашка за гласуване , НО ЩЕ МОЖЕ ОЩЕ 1 000 000 и повече да гласуват ако искат.
  • 12 коко

    65 17 Отговор
    Приберете го този някъде .

    Коментиран от #39

  • 13 Ей,ти нямаш

    81 13 Отговор
    думата вече.В чужбина няма турци само.Защо управляващите не кажат от миналата година колко българи са напуснали България?Аз съм на 62 години,висшистка и преди 8 месеца заминах за Холандия на работа.Много е трудно на моята възраст.Но в България няма работа за мен/стара съм била,а казват,че съм млада за пенсия

    Коментиран от #37

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БУЙРУМ

    27 40 Отговор
    МНОГО БОГАТ ТОЯ ДОГАН БЕ, КУПИ СИ ИТН БАРАБАР С БАЛЕРИНИТЕ И БЕНДА?
  • 16 7777

    63 17 Отговор
    Красьо, това не помага вече, не се напъвай, никой не се страхува от турско робство.
  • 17 БОЖЕ

    62 15 Отговор
    ШКЕМБЕТО ДА ПРЕСТАНЕ ДА РЪСИ МОЗЪК,ТАКЪВ Е САМО ЛЪЧО ОТ ГЕРБ.
  • 18 Мвро

    51 15 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    каракачана и ревизиора ограбиха държавата , исках ада я фалират кьорави ли са органите
  • 19 Хората не са глупави

    38 9 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    Виждат провокациите вече.
  • 20 Франция

    27 51 Отговор

    До коментар #9 от "я се разкарай":

    Гласува за ИТН и ДБ!!!!!! Но никой от нас няма да повтори тази грешка отново!!!!!!!!!!!! Видяхме политиката им. Заплати 10.000лв и слуги на дпс. За Радев се отнася същото!!!

    Коментиран от #24, #25, #31, #33, #43

  • 21 Дуплика

    32 11 Отговор
    Кочан, защо даде толкова много пари за учебните СУта ве?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гербава работа

    40 10 Отговор

    До коментар #10 от "Сега ще":

    какво да му лъсне , тиквата Борисов винаги е бил фигурант на запада и чуждите интереси , а у нас просто гангстер играещ го премиер.
  • 24 АЙПито ти идва

    31 7 Отговор

    До коментар #20 от "Франция":

    От едно село покрай Банкя, провокаторе!
  • 25 франсе

    16 8 Отговор

    До коментар #20 от "Франция":

    това което пишеш не е вярно....
  • 26 Качвай се

    23 8 Отговор
    На F ката и изчезвай ве тулуп
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 НЕ СИ ТИ АКО СИ ГЛАДЕН

    22 10 Отговор
    2ГОВОРИМЗА 2МИИОНА ПО СВЕТА ,ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ ,РАЗПУСНИ НА ТОПЛАТА ВИТРИНА В БИЛА
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АЙ СИК

    17 20 Отговор
    МНОГО БОГАТ ТОА ДОГАН БЕ! КУПИ СИ ИТН И ФАТМАКА БАРАБАР С БСП! СИТНИТЕ ГИ ОСТАВИ НА БОЖКОВ И МАДЖО. ЧЕСТИТО НИ ТУРСКО УПРАВЛЕНИЕ ДРУГАРИ!
  • 31 Да бе

    24 8 Отговор

    До коментар #20 от "Франция":

    Май се обърка за кого е гласувала Франция. Не Франция, а Факултето гласува за герб...
  • 32 Петров

    36 13 Отговор
    Този ТУЛУП, в буквалния смисъл е последният, който може да говори за предателство. Ние сме КОЛОНИЯ, бе чудо и ти подари с подписа си милиарди за изтребители на чертеж, но американски. Смъкна пет кожи от гърба на мизерния ни народ за да останеш на власт. Вън негоднико, вън завинаги.
  • 33 стига повтаря

    18 8 Отговор

    До коментар #20 от "Франция":

    тази мантра, бе. НЕ СА си увеличавали заплатите. Вестници четеш ли, телевизия гледаш ли?

    Коментиран от #55

  • 34 От ГЕРБ

    30 16 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    Слави няма да бъде, на никого агент,
    ти явно или не четеш ,или не гледаш медиите ?
    Слави много бързо доказа че политиката ,
    е сложно нещо,
    трябва да имаш много,
    " но и да ти дойде на време",
    явно е, че има добри съветници и
    че ще подобри още повече, резултата на ИТН!
    Аз лично, ако има нови избори,
    ще гласувам за него?
    Приятно е България, да има партия като ИТН!

    Отказвам се от ГЕРБ и Хунтата!
    не искам да бъда част, от Престъпността!
  • 35 нищо няма

    23 11 Отговор

    До коментар #10 от "Сега ще":

    да лъсне. да не е луд президента да ограничава правото на нашите сънародници зад граница да гласуват. Ти не разбра ли, че мразят партиите на статуквото.
  • 36 Светослав

    16 6 Отговор
    Колко от вас могат да кажат стихотворение на Вазов, Ботев! ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ИМЕНА, ЧЕ СЕГА СТЕ.....

    Коментиран от #42

  • 37 радвай се

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "Ей,ти нямаш":

    мадам! С тези промени ще имаш възможността да гласуваш!
  • 38 Ми то

    12 16 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    Той ЧАЛГАРЯ си е такъв!!!! Ти не знаеш ли ? Ееее сега на другите избори ще се убедиш !!!
  • 39 първо да

    16 10 Отговор

    До коментар #12 от "коко":

    върне парите от комисионната за самолетчетата.
  • 40 Шкембе лъжецът и лицемер

    24 8 Отговор

    До коментар #1 от "Експерт":

    Пак се опитва да краде гласове. Затвор за тоя
  • 41 Аспарух

    21 11 Отговор
    Е това се вика-моабет за пред ората!!! Аланкоолу,еми до сега кой те управлява бе,госин Биллов!!! Щом Ердоган ефенди управлява ББ,значи управлява и теб!!! Да не би да си отслабнал,госин Шкембилла ефенди-та пак отсега искаш,отрано,отрано да имаш надежда,че пак ще ядеш безплатни кюфтета у парламента!!! В родния край на Карадайъ ефенди,казват така: Не ке стане работата!!!
  • 42 Ми......

    9 9 Отговор

    До коментар #36 от "Светослав":

    Питай ТОШО тъпото, за стихове на Ботев , Вазов ....може , пък да може да са СЕТИ, че те са Чалгари!!!!
  • 43 каква

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "Франция":

    Франция, бе като не си я помирисвал. Я си стой на къра!
  • 44 bandita

    18 23 Отговор
    ЗА КАКВО ОТАЙКИ ОТ ЧУЖБИНА, МИЯЧИТЕ НА ЧИНИИ, БЕРАЧИ НА ЛАЛЕТА БЕЗ ГРАМ МОЗЪК ЩЕ ДАВАТ ГЛАС??? ТА ТЕ СА НИКОЙ. АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ВЕТО И ДА НЕ СЕ ПРИЕМЕ ТОЗИ МИЯЧЕСКИ ЗАКОН. ТЕЗИ КОИТО бършат ду*ето на ханс ще продължат да го правят. затвор за радев и жалките протестъри които ще ни бутнат държавата защото те не са могли да успеят тук като останалите.

    Коментиран от #59, #68

  • 45 ЛЕ ЛЕ

    13 14 Отговор
    ТИЯ НОВИТЕ КАНДИДАТ - УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ОКАЗАХА ГОРЕМИ ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА !!!

    Коментиран от #60

  • 46 къща на село

    19 8 Отговор
    Праси, здравей. Да ти кажа ти си един провален лъжец лъже патрЕот и не бива да споменаваш дори с мръсната си уста опълченците и героите на България. Точно ти и другите патерици не бива да се обаждате.
  • 47 НЕ СИ ТИ АКО СИ ГЛАДЕН

    20 8 Отговор
    ГОВОРИМ ЗА 2 МИЛИОНА ПО СВЕТА ,ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ ,РАЗПУСНИ НА ТОПЛАТА ВИТРИНА В БИЛА

    Коментиран от #92

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 JERONIMO

    16 8 Отговор
    Патричката на ГЕРБ - ДПС се преправя на патриот
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 гост

    19 8 Отговор
    Г-н Каракачанов,вашето време мина.
  • 53 КОНТРАТА

    18 7 Отговор
    Среден пръст за теб крадлив Тюмбел мистър 20%!
  • 54 Фаро

    20 5 Отговор
    Президента да наложи вето никога повече мутрите получовеци на старуквото да управляват.ДПС не е турска партия а ДС сбирщина и никога не са управлявали.Не отклонявайте вниманието на хората към Турция
  • 55 Този в развален

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "стига повтаря":

    Грамофон. Остаи го
  • 56 МАЛОУМНИКА

    3 1 Отговор
    Мисирките и Мисирите от "ФАКТИ" МЕ "ПРЕМАХВАТ".
    112-ТО МЯСТО НЕ ИМ ПУКА-НАЛИ ИМА ЗА АЛЪШ-ВЕРИШ.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Башибозук

    23 6 Отговор
    Каква Турция, бе щембе воевода те гони теб! Аман от идиотските ви опорки. Прости идиоти сте.
  • 59 аланкоолу

    27 6 Отговор

    До коментар #44 от "bandita":

    Тези хора държат България на краката си, бе, нещастник. Те не са в чужбина от хубаво. Много поеха към терминала за тези 10 години, но парите им идват тук, за да получаваш, без да работиш, миризливи помощи.

    Коментиран от #74, #78

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 бб57758696

    2 1 Отговор
    Ее заболе ме.
  • 62 BILLA

    13 4 Отговор
    Шише , ти нали отпадна бре , що даваш акъл са , тачели е паспорти.
  • 63 Аве

    14 4 Отговор
    Шкембе будала ти виждал ли си истински турци?Отиди до Турция и ще разбереш,колко гласуват за дпс и колко ги боли натуралните Турци за България,те я знаят само като съседна държава с мафиотска власт нищо повече.В България има много араби и хората ги мислят за турци
  • 64 УЧЕТЕ ТУРСКИ

    10 12 Отговор
    МНОГО БОГАТ ТОА ДОГА БЕ? КУПИ СИ ИТН И ФАТМАКА! СЕГА СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ДПС И ИТН ЩЕ СА С АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО! СЛЕДВА 4 ГОДИНИ ПАК ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ, ВЛАДИЧЕСТВО, РОБСТВО КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ!

    Коментиран от #104

  • 65 555

    20 5 Отговор
    Страха на Тулуп Воевода е всъщност от гласовете на 2 000 000 българи в чужбина.
  • 66 Гошо

    9 3 Отговор
    Тоя се изказва хем е зад борда.И аз мога така.Бегай калъф!
  • 67 РАЯ ПОКОРНА

    17 3 Отговор
    ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ, ЗАЩО СИ ДАДЕ ЖИВОТА ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ И РОДООТСТЪПНИЦИ?
  • 68 3333

    13 1 Отговор

    До коментар #44 от "bandita":

    Отайки, неграмо*нико се пише с У. Ясега втори напън да помислиш къде са утайките. Щото докато едни берат лалета и мият чинии ти вероятно си чешеш прос*ия г*з.
  • 69 джаба

    6 3 Отговор
    ТОЯ Е ОНЯ ДЕТО СЕ НАПИКАВАШЕ ......КАЛ.ТАК
  • 70 ГЪРНЕВСКИ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    ТИ ПРИРОДНО ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ТИ Е ПО НАВИК

    Коментиран от #89

  • 71 ТОШКО МУНАТА

    7 7 Отговор
    ЧАЛГАРЯ И ЧАЛМАТА ЩЕ НИ ВДИГНАТ СТАНДАРТА - СТАВАМЕ ШВЕЙЦАРИЯ! УРА ДРУГАРИ И ЦИГАНИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС!
  • 72 винкело

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Евала":

    КАТО ТИ ГЛЕДАМ НИКА..... МАЙ И ВАЗЕЛИНА ТИ Е В ДЖОБА ШПИНГ0 ЯЛ0ВА
  • 73 АЛИ ПАРЧЕТО

    0 1 Отговор
    шомби - ЯМХ
  • 74 bandita

    5 7 Отговор

    До коментар #59 от "аланкоолу":

    нищо подобно - отиват при баба му на берача да си купи лекарства/хляб - мен по никакъв начин не ме засяга. да дойде да си плати данъците тук и тогава
  • 75 Бончо лудия

    10 5 Отговор
    нямаш грам акъл в тази свинска глава 200 хиляди гласа от Турция ли ще командват България
  • 76 ИТН И ДПС

    14 10 Отговор
    КАКВИ СА ТЕЗИ 120 000 БЪЛГАРИ, ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ КОИТО НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ И НЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ОТ 35 ГОДИНИ? ЗАЩО ЩЕ МИ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ? ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ С НОМЕРА НА ПРАВИЛНАТА БЮЛЕТИНА, КАТО НАШИТЕ ЦИГАНИ В ГЕТОТО СТИМУЛИРАНИ ОТ НЯКОЙ БОС С 50 ЛВ?
  • 77 Шляхтиц

    8 3 Отговор
    Човекът, (Румен Радев), в продължение на четири години и половина налагаше вето и е вече прекалено изморен, за да наложи вето и на новия ИК. Този път вето няма да има .......
  • 78 Ми то

    2 4 Отговор

    До коментар #59 от "аланкоолу":

    Ко' излиза ся' ,че на издържат гурбетчиите , тъл ли рече ?? Щот' мене ма забравиха бе тъй нящо дам' помогнат ??
  • 79 Пешо от блока

    9 4 Отговор
    Скрийте го този ш.ембе воевода някъде. Много нагло да говори за патриотизъм, а да продава български паспорти на албански мафиоти.
  • 80 Любен Стойков

    11 4 Отговор
    Ограничаването на правото на глас е противоконституционна кражба на гласове. Всеки гражданин на РБ трябва да може да гладува от всяка точка на земното кълбо, по начин удобен за него, чрез тотална технологична свобода на гласуването! Българската избирателна система е първобитна имитация на такава. Светът е на Марс, а ние се тъпчем заразени в някакви стаи, пълни с политически клатиняци, чиято главна задача е да лъжат в интерес на партията зад която крият алчността си и криминалните си помисли. Има технически средства които отчитат гласа ви на секундата, регистрират го, връщат отговор и уведомление че гласът ви е зачетен и избирателното в право консумирано. Гласуване по поща, с sms, чрез банките, с е-mail според желанието на избирателя. Сега е някаква псевдодемократичнс мъка. Нужна е тотална технологична, финансова и ментална промяна на избирателния закон. Това ще доведе до висока избирателна активност която ще обере опитите за измама.
  • 81 Ако върнеш

    6 4 Отговор
    комисионните за ненужните и остарели самолети, може и да се позамислим... Аман от "патриоти"...

    Коментиран от #85

  • 82 Свобода, законност и справедливост!

    3 8 Отговор
    Всички за Демократична България!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Фъкoff

    6 5 Отговор
    Всяка поява на Толупа излъчва руско тролско послание. По - голям тъпунгер от този не се е появявал в българската политика. При едно наистина всеобщо избирателно право заложено в закон, от кресливите му простаци и помен няма да има в парламента.
  • 85 Русия

    0 6 Отговор

    До коментар #81 от "Ако върнеш":

    ПатЕот е - душа дава за народа за руска свобода.
  • 86 Милия ми той

    10 2 Отговор
    Ами ти Шкемби с кой беше в коалиция бре? С ДПС? Ами леля Валери? Ами Мърсолявешки? Вземаите го целия и да не съм те видял повече.
  • 87 Ъъъъх

    7 5 Отговор
    Абе шкембе войвода нали ти преди години беше в коалиция с ДПС или мислиш че сме забравили? Толум с Толума.ти! Ходи до 'Била" да си купиш малко шпек.че си за слабнал. Мекере. С Мекере.
  • 88 кочо

    8 8 Отговор
    много е прав каракачанов но много късно го казва.протурската партия дпс нямя място във политическият живот на държавата българия.всички чужденци -не българи не трябва да имат политически права-а само икономически.
  • 89 Светослав

    4 5 Отговор

    До коментар #70 от "ГЪРНЕВСКИ":

    Не, аз мисля. А ти? Искате мафията ли? Имате я. Когато тези отвън ми нахранят семейството ще помисля. Турчин и циганин българин не храни
  • 90 Гойко Митич

    3 3 Отговор
    С тези кухи фрази Шкембето расте и вече се пръсна! Аре малко на диета бе господин Стомах!!!
  • 91 Васил

    4 2 Отговор
    И това го казва нелегалният печатар на паспорти
  • 92 стоян

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "НЕ СИ ТИ АКО СИ ГЛАДЕН":

    до 47 ком -другарю -какво като са два милиона -те вече не са българи и никога няма да се върнат -може някои от тях като се пенсионират да дойдат тук да измрат -тези хора от къде на къде ще решават тук живеещите как ще живеем и кой ще ни управлява=нима аз мога да гласувам те как ще живеят в чужбина
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ДА ТИ КАЖА ПРАВИЧКАТА:

    8 2 Отговор
    УМРЯХА АПРИЛСКИТЕ ВЪСТАНИЦИ ЗА ДА МОЖЕШ ДА ПРОДАВАШ ПАСПОРТИ...!!! ЧУ ЛИ ТОРБО ПЪЛНА С Л.А.Й Н.А
  • 95 Матей

    2 2 Отговор
    Не го слушайте тоя каракочански,каквито ги е вършил във военно министерство му стига за сто доживотни присъди,и още се меси в политиката вместо да офейка за Дубай или АбУ ДабИ,АМА ТАМ ЩЕ СЕ СТРАКАТ С бОЖКОВ.е ,ЦЯЛ СВЯТ Е ПРЕД НЕГО,с такива тлъсти авоари.
  • 96 Българан

    2 3 Отговор
    Агент Иван, скрий се някъде и не ни занимавай повече. Всички те видяхме какво представляваш, с Бибитко раздадохте паспорти на ишлеме. По-добре мълче и никога не се показвай повече.
  • 97 Брендица

    2 3 Отговор
    Каракъртачев като взема една гьостерица и а по-доле, а по-горе. В ДПС не можеш образува Турция, нооо ВМРО си е ВМакедоно😂РО. Тааа значи ДПС е етническа, а ВМРО не е серсемино?!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Карапаспортов

    1 1 Отговор
    Каракачанов 4 години подкрепяше авера на Ердоган, който е правил контрабанда в Турция и с парите е финансирал Ислямска държава и партньорите от ДПС, а сега некой друг му е виновен.
  • 100 Marinov

    1 1 Отговор
    Господине,
    Конституцията ГАРАНТИРА Равенство Равни Права на Всички Българи НЕЗАВИСИМО Къде се Намират! Така както ГАРАНТИРА Право на Вас и СИЕ така ГАРАНТИРА и на ВСИЧКИ Българи Извън Страната !
    Опита ви да се ЛИШАТ Тези Българи от Тези им Конституционни Права си е ЧИСТ опит за ДИСКРИМИНАЦИЯ и с УРОДЛИВА Форма на НЕОНАЦИЗАМ!

    ПАЗИ БОЖЕ Българите от Тези ПИШМАН ЮНАЦИ и УРОДЛИВИ Персони!
  • 101 ХАН КРУМ

    1 1 Отговор
    НАПИКАНИЯ МИНИСТЪР–НА ТЕБ И ТВОЯТА ШАЙКА НЕ И Е ТОВА ПРОБЛЕМА, А ЧЕ КАТО ГЛАСУВАТ ОЩЕ ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ЩЕ СТЕ ПОД 1%.ЩО ЗА ПОДЛЕЦ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ПОЛЗВАШ ИСТОРИЯТА И ФАЛШИВАТА СИ ПАТРИОТАРНОСТ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ОЦЕЛЯВАНЕ И СЯДАНЕ НА СОФРАТА. КАК ЕДНА ГОДИНА БЯХТЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА ,СЕГА ПИСМА МУ ПИШЕШ.ТОЛКОВА СТЕ ПОДЛИ И ФАЛШИВИ ,ЧЕ ДА СЕ ОТВРАТИШ.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ха ха ха

    1 1 Отговор
    Опа-а-а, поддикване към налагане на вето по ДС-патриотарска партийно-пропагандна ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ?! Защото се очертавало на следните избори БКП+БЗНС+ДПС чекист-разведчиците от Влашко-Maнгacapcката Русофилска Opдa - Българеещи се Накъркани Дyпeтa (ДС-МВРо-БНД) да не могат да се докопат до заветния субсидиен 1%, и съответно да слезат от луксозните държвани лимузини на жълтите павета и да яхнат магаретата по кърищата на родните им села, паланки и катуни!
  • 104 Горкия

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "УЧЕТЕ ТУРСКИ":

    Каракачанов колко важен беше в Парламента. Мислеше, че хората го харесват с тъпите му лъжи. Как надменно го даваше към Президента. Сега се моли за вето. Що се излагаш бе човек? Не те боли за народа, а че изтърва келепира. Много се надценихте след изборите за Европарламента, разкарахте Валерката за да вземете по голямо парче от баницата. Алчноста е погубила много по велики хора от вас др. Каракачанов!!!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Доживяхме

    0 0 Отговор
    Патерица на герб да иска вето, а не да го отхвърля.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ШАФИОРА

    0 0 Отговор
    КАРАКАЧАНА ИМА СНИМКА КАТО ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ , ВЪТРЕ В КАБИНАТА , БОЙКО ИМА СНИМКИ С ГЕНЕРАЛСКА УНИФОРМА , АМА И ДВАМАТА СА МЕНТЕТА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове