Last news in Fakti

10 Май, 2021 09:46 5 354 61

Гарелов: Слави Трифонов няма да е премиер

  • иван гарелов-
  • харалан александров-
  • слави трифонов

В ход е същата операция като с царя, смята Харалан Александров

Гарелов: Слави Трифонов няма да е премиер - 1
Кадър Нова тв

Слави Трифонов няма да е министър-председател и няма да се занимава с изпълнителна власт. Такова мнение изрази журналистът Иван Гарелов в предаването „Здравей, България” по Нова ТВ.

Според Харалан Александров електоратът на Трифонов очаква той да е катализатор на промяната.

„Той отговаря на това очакване. Един вид ледоразбивач на революцията, който ще интронизира новото лидерство”, смята Александров. „В ход е същата операция като с царя. Колкото по-мистично, неясно, загадъчно, толкова по-вълнуващо е и повече фантазии и надежди се инвестират в него”, смята Александров.

Според него най-интересното е оттук нататък дали „Има такъв народ” ще се разберат с другите протестни партии. „Това е интригата на следващия парламент. Те поставиха началото на едно прекрасно приятелство с „Демократична България”. Очаквам то да прерасне и да се развие в щастлив брак”, каза Александров.

Иван Гарелов е сигурен, че ще има промени в подреждането на партиите след предсрочния вот. „Сигурен съм, че ГЕРБ ще падне. Сигурен съм, че Слави Трифонов ще акумулира гласове и може да излезе на първо място. Сигурен съм, че БСП ще загуби част от гласовете. Очаквам напредък на „Демократична България”. Очаквам спад на Отровното трио”, заяви Гарелов.

ГЕРБ понасят щети и от скандалите в комисията по ревизията, оглавяване от Мая Манолова, смятат още двамата събеседници.

„Тече дълга и напоителна процедура по демонизирането на Борисов”, смята Александров.

„Това беше един много сериозен трус за ГЕРБ”, смята Гарелов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    53 55 Отговор
    Слави Трифонов направи няколко непростими грешки, което ще доведе до отлив от гласове за неговата партия ! Първата му грешка беше продължителното мълчание след изборите,втората- връщането на мандата без да се опита да направи работещ кабинет,третата- избора на премиер не беше удачен.Не може премиер на България да бъде човек който е имал финансова подкрепа от Божков, в кариерата си, в случая това е зависимост!Четвъртата грешка- Отказа на партия Има такъв народ да гласуват на второ четене преизчисляването на пенсиите с довода ,че това било популистко предложение от БСП! Това господин Трифонов е недалновидност и липса на политическа отговорност ! На новите предстоящи избори много от неговите гласове ще отидат при Демократична България и Изправи се мутри вън,защото те показаха далновидност, решителност, политическа отговорност и зрялост.Напълно е възможно този път Демократична България да стане първа политическа партия, а Слави Трифонов да излезе от политиката! За кратко време той показа,че не е по- различен от Борисов! Той също като Борисов е индивидуалист,с мания за величие,а не отборен играч, което е много важно за един политик! Той има същия стил на мислене като Борисов-„Аз казах”, „Аз така мисля” ! А, това е много близко до това”Аз наредих”! На България не и трябва смяна на един диктатор с друг! Отнася се пренебрежително към медиите и всички институции! Констатира само факти без да предлага решения!

    Коментиран от #15, #16, #17

  • 2 Си ган

    44 19 Отговор
    Може да е министър на Фейсбук-а, да отворят ново министерство за него..

    Коментиран от #61

  • 3 хаберих

    17 17 Отговор
    Ако Слави стане минпредс пак ще има "Конгречулейшън" от някъде на запад. Наананана-е-еооо-оле-оле!
  • 4 Бойко шкафа

    31 10 Отговор
    Само аз мога да бъда премиер...Само аз знам как се пълнят чехмеджетата...
  • 5 хаха ралан

    35 26 Отговор
    Краси Радков ще е премиер, а Тошко Африкански министър на фризьорскиъе салони!
  • 6 user

    28 31 Отговор
    Ми той Трифонов сам си го каза това. Ще сложат някой като тази Ива Митева за председател на НС и същият хаос от НС ще се пренесе и в управлението на държавата. Ще сложат някой тип Орешарски и ще огабят държавата!
  • 7 оспри

    27 15 Отговор
    На България й трябва умен,начетен и добър човек. А Суафчо Босоногов Дънков вече не е такъв. Болен ли е,остаря ли,нещо не е наред в него.
  • 8 Българин

    19 24 Отговор
    Гарелов,Гарелов,не разбра ли ,че вече си пътник?!Не знаеш кога да спреш с празното си говорене.Жалко,че вече не ставаш за журналист.Склерозата те е налегнала.

    Коментиран от #60

  • 9 Един от народа

    27 22 Отговор
    Всеки интелигентен човек, разбира идеята за промяна, която е заложена в ИТН. Няма жажда за власт, затова и Слави не иска да бъде премиер. За да си премиер министър не се изисква само да си вожд на партия а да си подготвен за тази длъжност. Затова Слави ще постави такъв млад човек на тази длъжност.
  • 10 Хипократ

    30 9 Отговор
    Харалане Харалане хранилката на която стана 150 килца скоро ще затвори. Тъкмо ще отслабнеш, здравословно е.
  • 11 Българка

    26 11 Отговор
    Борисов си е по-страшен и от демон. Така,че във всяка що годе читава държава срещу него вече щяха да теката десетки дела,като по някои вече щеше да има осъдителни присъди. Но България под "майсторското" управление на извратен диктатор, е по-скоро феодално владение. Това трябва окончателно да се промени
    На 11.07. да детронираме мафиотите!
  • 12 Мим33

    15 26 Отговор
    Аз смятам,че много грешиш и Слави може да отиде на 6 място, а първо да е за БСП,второ за герб,трето за мая,четвърто за Демократи ,пето дпс и той на шесто.Пенсионерите,ще подкрепят политиката на БСП,а и много техни синове и дъщери+ най разумните..Само те предлагат добри закони....,които Слави не подкрепи...

    Коментиран от #19

  • 13 фирма

    15 16 Отговор
    Слави няма потенциал но хората които е наел са абсолютно кадърни за да управляват. Да бе мирно седяло, не бе чудо видяло каза Слави на Боко. Не гази законите.
  • 14 Независим

    4 14 Отговор
    Протестните партии ще спечелят повече от предишните избори САМО , ако се явят заедно на следващите! В противен случай се връщаме отново към некадърния ГЕРБ и протестите!
  • 15 Директорчето

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    'Айде стига си спамил евтини опорки. По много елементарен начин се опитваш да манипулираш и да създаваш грешни впечатления. Искам те тук след изборите да си говорим пак.
  • 16 Реалност

    10 11 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    В опита си да изстискаш нещо от пръстите си, за оправдание на стотинките, си сътворил небивалици и глупости! Вместо от ДБ да плащат на тролове, които да плюят по опонентите си, да бяха се погрижили за нещо по достойно в полза на хората! Това са подли постъпки, обратно на честните и достойните! Отблъсквате хората така!

    Коментиран от #38

  • 17 Георги

    17 16 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Винаги съм съгласен с вас уважаеми колега , но тук не сте прав , Слави е отборен играч , винаги държи на професионализъм в екипът си за да има успех , докато Банкянската кратунка мръсна обича да се самоизтъква и да се обгражда с хора под неговото ниво , а то е доста ниско.....

    Коментиран от #32

  • 18 Жорж

    19 13 Отговор
    Депутатите на Слави настояваха най- много заседанията на Парламента да са в старата сграда,но пропуснаха да прочетат надписа над входа.Егоцентрично отказаха взаимодействие срещу общия враг-ГЕРБ.А сега много хора ще се питат дали наистина възприемат това като кауза.

    Коментиран от #25, #27

  • 19 Дададаад

    9 12 Отговор

    До коментар #12 от "Мим33":

    Хахаха абе, хора! Как я виждате тая работа, бсп да бъде първа на изборите?!? Запишете си го някъде, ИТН, ГЕРБ, БСП, ДБ, ДПС,ИМВ. Това ще е.

    Коментиран от #29, #33

  • 20 89008908798

    14 5 Отговор
    Вече се вижда , че и политолозите и журналистите се готвят за победа на ИТН , ще обърнат съвсем палачинката , герб е в ъгъла и колкото и да пищят и да чакат да се върнат чрез Валери , Далавери Шкембето итн...е няма да стане.
  • 21 Диверсант

    15 13 Отговор
    Учиндолския ШУТ е пълно копие на италианския ШУТ Беппе Гнило.. Никакви отговорности, само псувни по площадите и от екрана.. Пряка дискусия с опоненти няма.. Подгряване на овцете във фейсбука. Тоя череп трябва да бъде съден за разрушаване на държавността и отглеждането на едно поколение безмозъчна маса
  • 22 Гарелов, това всички го знаят!!

    5 0 Отговор
    Кажи нещо ново ако знаеш!!!
  • 23 То само

    1 1 Отговор
    това и оставаше ?!
  • 24 оня с коня

    3 11 Отговор
    Да обясни думите си Гарелов че "ГЕРБ ще падне"- значи ли това че в мамента ГЕРБ те е Паднал?В такъв случай думите на Волгин че "ИТН ВЕЧЕ победи" излиза че са лъжа?!А ако на следващите Избори ГЕРБ УВЕЛИЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ Гласоветеси и респективно бройката Депутати в НС това "Падане" ли ще е?И предвижда Гарелов Промени в следващото НС в смисъл че "Мутри вън" ще намали Гласовете си.Ами те в момента са 4,1% и намалението значи Изхвърчаване от Парламента.А ако ОбединенитеПатриоти влязат на тяхно място и съставят Коалиц. Правителство с ГЕРБ това "Падане на ГЕРБ" ли ще бъде?Загадъчен Гарелов - ей тия Работи ги премълчава тайнствено,затова и е...интересен!:)

    Коментиран от #30

  • 25 До Жорж

    11 9 Отговор

    До коментар #18 от "Жорж":

    Пич как да действат ЗАЕДНО С ДПС И БСП? Та те са символ заедно с маскарите от герб , символ на тотални провали и ужасна политика за 30 години.
  • 26 Колю

    10 8 Отговор
    Как се прави промяна от Фейсбук? Славчо и ИТН дори дума не казаха за тези скандали...Ако си мислят че ГЕРБ ще падне, като се крият като мишки и те да седнат богоизбрани... Това е не сериозно.
  • 27 Реалност

    0 7 Отговор

    До коментар #18 от "Жорж":

    А ти си пропуснал явно, че врага, не е само герб и е бил в подкрепа и от други! Дали безплатно си го пропуснал или не, е друга тема!
  • 28 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    12 4 Отговор
    Прав е Гарелов, колко тъпо животно е българина? Не се научи нито при царя, нито при Бареков.
  • 29 ГРУ

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Дададаад":

    Ти си го запиши, но размени първите две, а последните ги замени с ОП
  • 30 Конник

    10 5 Отговор

    До коментар #24 от "оня с коня":

    Тиквата чекмедже кюлчетамазен еврак по 500 заедно с нфсб и откачалките от вмро сумарно 40 депутати , а и плюс несретниците от сдс - един фаетон хора щото управляваха добре....:D :D :D
  • 31 гражданин

    11 6 Отговор
    Слави е исериозен символ и ясен знак на предтеа, на този катализатор, който да промени системата- разбира се, че не трябва да бъде премиер.
    ИТН ще са победители на изборите, ДБ качат, ИМВ ще прескочат и трите заедно ще имат над 50% самостоятелно мнозинство-системата на ГЕРБерастите рухва!
    ГЕРБ пропадат- независимо колко платени политолози и социолозии медии денонощно ги браняти вещаят хаос!
    Пaтeрицaтa нa ГEРБ- ВМРO пишмaн вoйвoдитe.
    Тe пък дoри и (пceвдo)oбeдинeни c Дaлaвeри Cимeoнoв, Бoлeн Лидeрoв, Мaгaрeшки и Пeпкaтa Мocкoв нямa дa прecкoчaт бaриeрaтa и ги чaкaт дълги дни нa пoлитичecки пocти извън Пaрлaмeнтa!
  • 32 Един от народа

    10 6 Отговор

    До коментар #17 от "Георги":

    Много точен коментар, поздравления! Проблемът на Банкянският супермен е именно това му личностно качеството, което от не лошо селско момче с първоначално патриотични помисли, ни докара всички до непомнен упадък на всякакво ниво

    Коментиран от #46

  • 33 Мим33

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "Дададаад":

    А неможели.,ИМВ,БСП,ДБ,ИТН , ,ДПС..,ГЕРБ....За народа,това е най доброто...

    Коментиран от #36, #43

  • 34 мищо бирата

    3 0 Отговор
    чакам възмездие!
  • 35 БАЦЕ БАЦИЛА

    5 0 Отговор
    А бе ,Хърлане,какво демонизиране на Борисов те гони,по-скоро екзорсизъм трябва да му прилагат,многократно!
  • 36 Демек

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Мим33":

    ИМВ и БСП, работят заедно! На теб кои ти плащат? Първите или вторите? Или парите от едно място идват!
  • 37 ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионал

    3 7 Отговор
    ИВАН КОСТОВ!!!! Както винаги професионален, точен, последователен, аргументиран. За съжаление долнопробната пропаганда на Aгент Бор, Кеворкян, Пъпката и Станислав Трифонов размътиха безвъзвратно разума на Българина и прекъснаха демократичното развитие на Родината ни! Жалко наистина.
  • 38 1618

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Реалност":

    Не е нужно да бъдеш политик,за да направиш анализ на случващото се! Не съм от никоя партия! Констатирам факти! Кой от изброените факти можете да оборите, защото оправдания може да се изтъкнат винаги!

    Коментиран от #41

  • 39 Анонимен

    1 6 Отговор
    Престанете с кюлчета и сие. Има много по страшни и несправедливи неща, а и не знавм, дали ББ ги карал, или самите те своеволно не са спазвали законите. Един наскоро присламчил се полицай нахвърли се да се бие, защитавайки хц. И най учтиво го помомих да дойде у нас и да види наводнението. За един месец Три пъти ни наводни. Дребни неща за някои, но да посяга на бой. Правеше ремонт и той цивилният полицай.. Аз съм дошъл тук да въвеждам ред. А нима ние сме хванати от гората. Имат претенции на бонко хората, но много може да се пише и за назначенията им. Но това е друга тема. Много ясно те помацоиромеднопитие. Не искам да наскърбявам никога, но когато са те изпратили ред би следвало да не вземаш страна. Но прости им господи, те не знаят какво мускулестите бабаити бандите кво правят и от там идва омразата към Борисов, защото и паляка и турчина знаят кви ги вършите. С връзмите и недоказуемо с парите под масата. От всеки човек с пагон не става полицай бойко. Трябва отвътре да го имаш, най-вече възпитанието и след това много други качества, като здраве, сила фигура, проучване и много, мнохо други неща. Но важно е за вас да падат парички....
  • 40 Данчо ти го разби

    7 1 Отговор
    Йордан Лечков призова прокуратурата да си свърши най-сетне работата с Бойко Борисов! Лечков към Борисов: Ще ти махам като те карат към килията! Как пък едно добро не направи от кумова срама?!


    Най-после прокуратурата да се размърда и да си свърши работата с премиера Бойко Борисов. За това настоява легендата на родния футбол Йордан Лечков. Човекът, който преди години подкрепяше на сто процента Борисов и ГЕРБ, днес се срамува от този факт.
    „Как пък едно добро не направи за България и за народа този наш премиер?! Ей така, както се вика „от кумова срама“. Една магистрала, бе! Поне една магистрала да имаше готова и като за пред света – нали само с тях се изтъква десет години?!
    Магистрали, та магистрали… Къде ги?! С какво пътува той по тях, защото нашите автомобили буквално „подскачат“ по некачествено и некадърно поставената настилка“, гневи се Йордан Лечков
  • 41 Реалност

    5 5 Отговор

    До коментар #38 от "1618":

    Написаното трябваше да ти послужи, само да се замислиш! Не рови и не приказвай глупости, които ще рефлектират върху тия дето ти плащат! Факти нямаш, имаш само глупости откъдето разтягаш глупави локуми! Глупости ли да оборвам? До някъде имам някакви малки симпатии към ДБ, които такива като теб убиват! Не мислете хората за толкова глупави, че да не виждат кой прави анализ, кой ползва опорки!

    Коментиран от #45

  • 42 Като разговарям

    6 3 Отговор
    с приятели и познати 30% са разочаровани и за сега се колебаят дали да гласуват за него или изобщо.
  • 43 ГРУ

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Мим33":

    Най-добре за България е голяма, евроатлантически ориентирана, дясноцентристка, патриотична партия със широка подкрепа, каквато днес в политическия пейзаж не виждам.
  • 44 Анонимен

    0 2 Отговор
    Костов го помним през 1998, в началото на 1999 с, че уволни много от работещите в една печаливша фирма, където изхранваше над 3 хил. хора. По същото време шефовете отиваха с нови коли в София командировки, в Бургас на пристанището и се завръщаха без коли(откраднати им). С 2 чувала с пари на работниците и служителите заплатите им. Двама мисля, че бяха с маски измизайки от колата.. Легнете на земята, не мърдайте и т. н. Не е моя работа нататък последствията с тях маскираните. Може да се провери. Съкрсти и назначи млади и след идването на ндсв и той съкрати и така с герб и днес фирмата е на грък с около всичко 200 души, а сградата там имат думата герб и дпс, защото е на дпс и почти е построена, за хотел и там може да проверите. Хората коментират. Но никой не ги еня за народа. Само тяхни хора работят, но и работещите пред пенсия се оплакват. Не идвайте в бг. Тук не е както бе по ония години, живкови. Никой с никой не си говори и т. н.
  • 45 Амммм

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "Реалност":

    Така както година е написал човека, са си факти и за мен! Ако можеш обори му фактите! Но фактите са факти! Аз споделям неговото мнение! Мислех че Слави ще поеме по-голяма инициатива!

    Коментиран от #47

  • 46 случаен

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "Един от народа":

    Слави е колективен играч от отбора на затвора - МАФИЯТА която го принуди да участва в изборите!
  • 47 Реалност

    0 3 Отговор

    До коментар #45 от "Амммм":

    Факти или глупост е: "Публикувано във факти.бг: Не може премиер на България да бъде човек който е имал финансова подкрепа от Божков, в кариерата си, в случая това е зависимост!" Всеки спорт има спонсори и рекламодатели! Това означава, че всички спортисти са зависими ли? Не мога да ви разбере с тези детски разсъждения и като изградите една глупава опорка и я натяквате на хората, все едно сте казали нещо изключително умно! Това се нарича не факт, а простотия! Или глупостите за връщането на мандата! Същата простотия! Няма нужда да коментирам глупости! Просто беше нужно да спреш да излагаш ДБ, а не да ровиш простотия! С глупости отвращавате хората!
  • 48 Оффф

    3 3 Отговор
    Куцо, кьораво и сакато се изказа за Трифонов какво щял и не щял да става, а никой не слуша какво казва. Разбирам го да не вижда смисъл да дава интервюта. Все едно говори на бавноразвиващи се.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Анонимен

    0 2 Отговор
    Избори господин Борисов не ме интересуват, но и не искаме нищо от вас, партия герб, но искам да споделя и споделям много неща. Дано не греша годинста др Борисов, много са неудачите във вас или някъде се къса връзката. Решават младежи да отидат на пазар в Димитровград... Момчето е турче и е станало рано сутрин да провери колата си дали е в изправност тук бегло.. Връщайки се го арестуват момчето турче, че бил източил от кола бензин. Натопен мисля, мина време от някой старец. И кво в мвр го пребиват, защото не добре владее български и го вкарват в решетките. Извикват момчетата които са били с него и обясняват подробно и така го пускат от ареста в полижията с табелка на врата с номер.. Не помня. И тъй като съм приятелка с майката на момчето отидох да разбера как стоят нещата, там беше младежа турчин, да ме извинят турците и той ми обясни някои неща. Че са го мъчели да си признае бребит и му казвам, щом си невинен заведи дело, изкарай си медицинско, а той ми каза, те така в мвр ме биха, че нямам синини, само ме боли местата, къде са ме били. Дори младежите не знаят, че съм ходил, и, а у тях. Добре че е било българчето да го оправдаят, че е невинен. И понякога майката си отваря устата. Поискал е на заем 100 евро когато са пътували и е трябвало колата да бъде кащена на ферибот и й бяха върнати 100 евро. Кога направиш бойко добро виж кво става, дали от завист, но те ди имат друга среда, които са били в колата, защото са в берлин адвокати, в Кьолн и т.н. Не е лошо
  • 51 Аз Негодника

    2 2 Отговор
    ИТН показаха ПАНИЧЕСКИ страх,от евентоалната роля на управляващи,роля която те не са готови,да играят,защото нямат опит,и е в пъти от възможностите който имат...Стратегията им е да са,в някое удобно ъгълче,като коалиционен партньор,от което да правят това в което са добри,да осмиват и иронизират опонетите си...Другият вариант, е да се доверят на други експерти,което автоматично ги превръща в бушони,и при най малкото съмнение за далавери ще изгърмят...Те как почнаха да говорят,и процентити им тръгвата надолу,те просто не могат да свикната че това което правят не е шоу...Става въпрос, за съвсем друга БИРА.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Анонимен

    0 2 Отговор
    И защо г-н Борисов, ви пиша ипон, преди ипон беше ЧЧ, на баща ти Методи приятел. А син му ВСУ право, прокурор, хванат за незаконен лов, уволнен и върнат, но и той все назначаваше знаеш кои, които и ти. И за него тонове можем да изпишем, но както и да е. Веднъж идвайки, кога работех все още ореди 1998 и се заговорихме.. И аз му викам на ЧЧ, каква е разликста между моя и теб. Ти си със средно и той, ти си шеф на ПО, а той не е.. И тогава той ми отговори. Голяма е разликата. Те са много деца, той е ограничено момче, а той много умен, то затова горният и никога обиден няма за мен хубаво, защото го насръпих и явн е трябвало, защото комунистите имсте големи грехове. Дадоха ни 1986 да ги съединим 2.и сега всички избягаха, а той моя и ние с парите на родителите ни изхвърлихте без работа 1999 януари 3,2003,2009 цялото ни семейство от злоба, от завист и така първите по имане станахме последни, а нямащите бойко, като ЧЧ и ИнжДД ипон първи. Карай да върви. Натикахте ни да гинем. Точно вие безпартийни пид орикритие комунисти. Ако си в час господин Борисов ще вденеш, ако не бъди здрав. Не всичко е милиони, и с тонове под земята от рушвети ракия зарита във вилите ви, чевермета на твоите и сега са натисна ли скромното, учтивото не българче тяхните, а са страхотно семейство с възпитани деца на запад, едното завърши на запад и таканататъкитаканататък и именно затива не гласуваме, защото от вас не се пада на нас. Писах защо. Навързани сте като свински черва и прокурора от ВС

    Коментиран от #55

  • 54 Слави това е Той

    4 2 Отговор
    Трифонов просто с присъщите му инструменти се възползва и яхна протестния вод. Но иначе той е вреден, алчен, несериозен, деспотичен, мнителен, самовлюбен, нарцис и вече доказано компроментиран като политик. А ИТН се доказа, че не е ПП с обединяващи идеи, виждания и програма за излизане от кризата и за развитие на България. Това едно клиентелско набързо формирано сборище за влизане във властта с всичките придобивки след това.
  • 55 Бонго Васил

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Анонимен":

    Извините ама моя приятел Кофе Бабоне пише по-добре от вас.
  • 56 Павел Пенев

    2 2 Отговор
    България е в окаяно положение точно заради избраните привидно от нас премиери. Луканов–испански евреин,Любен Беров–чехски евреин,Симеончо–немски евреин,Станишев–украински евреин.Ако към тези прибавим Иванчо циганина, психично болния–Фифи перото, остават един обикновен пожарникар и бъдещия изискан чалгар.
  • 57 dfu

    4 2 Отговор
    "Те поставиха началото на едно прекрасно приятелство с „Демократична България”.

    Сега патериците на ГЕРБ, ДБ и ИТН, ще трябва да станат негови заместители, че работата много засмърдя с ГЕРБ. За да потвърдя мнението ми, че са патерици - и ДБ и ИТН са твърдо проатлантически и ще водят същата политика, като ГЕРБ. Слави в скорошното интервю по БНР заяви, че застава твърдо зад НАТО при евентуален конфликт с Русия, защото обича Русия, но щом е хванал с НАТО трябва да съ държи на думата, а не да се измята. :) В близко бъдеще все повече хора лично ще се убедят в истинката същност на проекта ИТН.
  • 58 БиБи Кинг

    0 3 Отговор
    Од случеа с цар дървар помниме каде тоа кой малчи,сомти и каканиже си е действително неможеш и незнаешт! Лошо за Сиси е каде и стола на комедианството вече не ште е под седалиштето мо!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пенсионер

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Той винаги си е бил мазник.
  • 61 Психолог

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    Иван Гарелов е тотално изкукал!! Подходящ за Карлуково!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове