Last news in Fakti

29 Май, 2021 23:13 7 573 18

41-годишна загина на пешеходна пътека в София

  • пешеходна пътека-
  • инцидент-
  • загинала-
  • жена-
  • софия

Жертвата сама подала информация, че е пострадала, но след това издъхнала

41-годишна загина на пешеходна пътека в София - 1
Снимка: БГНЕС

Жена почина при тежък инцидент в София. Сигнал в Спешна помощ е подаден около 16 ч, съобщи DarikNews.bg

Пешеходка на 41 години е блъсната от кола. Самата тя е подала информация, че е пострадала.

Линейка е била на мястото на инцидента след 12 минути, но жената вече била починала.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КЪДЕ КАКВО

    7 3 Отговор
    КОГА КОЙ!!!??
  • 4 Траян

    51 8 Отговор
    Ужасно е това, което се случва в нашата страна, на пешеходна пътека да те убият. В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАКОВА НЕЩО. ОЩЕ КАТО ТЕ ВИДЯТ ПРЕД ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ЗАМРЪЗВАТ КОЛИТЕ. България стана държава като Косово, там примати не признават правила и пешеходни пътеки, който е бил знае за какво иде реч. Светла и памет на загиналата жена, днес много инциденти в БГ.

    Коментиран от #9

  • 5 166

    52 3 Отговор
    Един приятел германец казваше - "НЕМЕЦЪТ НЕ Е ПО-РАБОТЛИВ ОТ БЪЛГАРИНА, ТАМ ПРОСТО ИМА ЖЕЛЕЗНИ НОРМИ И ПРАВИЛА" . Колко шофьора днес са минали с превишена скорост през пешеходна пътека - 20% ? Колко глоби има за тези 20% - 0 ? 2 ?
  • 6 67778

    63 5 Отговор
    Винаги съм се чудил на хората, които тръгват да пресичат на пешеходна без да чакат колите да спрат или намалят достатъчно.
    Тоя номер обикновено минава, но в БГ е въпрос на време някой да не ти спази предимството. А има още по-големи камикадзета, който тръгват директно без да поглеждат към колите - просто знаят, че са с предимство и си мислят, че са безсмъртни. На мотор или колело също не е добра идея да се движиш в БГ. Въобще със селяндури трудно се съжителства в една държава, а в БГто е пълно с диви селяци
  • 7 Питанка

    17 11 Отговор
    Кой премахна предимството на пешеходците на пешеходна пътека?! За да се даде противоправно облагодетелстване и предимство на мутро-партийните каруцари на държавни и общински джипки и лимузини?!

    Коментиран от #14

  • 8 Първобитно

    41 4 Отговор
    общество. В Испания никой не се оглежда на пешеходна-колите са спряли още хората до като идват от тротоара. България е дупка, бог да прости тази невинна жена!!!
  • 9 123

    28 3 Отговор

    До коментар #4 от "Траян":

    Пробвайте в Рим да минете на пешеходна пътека, особено на по широк булевард. Друг път "замръзват" колите. Слаба е културата не само на шофьорите, но и на пешеходеца у нас. Много често ми се случва да изскочи срещу мен на платното говори или си гледа в телефона, но не поглежда в страни.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Meto

    6 12 Отговор
    Сама си е виновна, да се огледа. Ако на пушач шофьор му падне огънчето между краката преди пешеходна пътека, дали няма да си отклони вниманието за 5-6 секунди или повече?? Ами ако е пил, ако е друсан, ако не я вид пред спрял автобус или друго по обемно мпс! Тъпи са хората и си мислят, че като изскочат на зебрата са богове! Гробища са пълни от хора с предимство! Това трябва да пише на заглавната страница на ЗДвП
  • 12 Бай Ставри

    7 0 Отговор
    Пешеходеца винаги е прав .... докато е жив ...
  • 13 Шофьорът

    6 1 Отговор
    В момента, в който пешеходецът стъпи на пешеходната пътека с единия крак шофьора е длъжен да спре и да го пропусне, а не да се опита да мине, да го заобиколи или да форсира за да го изпревари. Всяко от горните неща трябва е опит за умишлено убийство.
  • 14 Казуар

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Питанка":

    Пешеходецът преди да тръгне да пресича трябва да погледне дали идващата кола може да спре преди пешеходната пътека. А някои тръгват да пресичат като камикадзета.

    Коментиран от #15

  • 15 Не е така

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Казуар":

    На теория, колата е длъжна да се движи с такава скорост, че да спре пред пешеходната пътека. Всеки трябва да внимава. Като умре човек, какво значение има кой е виновен?!
    Бог да прости жената.
  • 16 Зарежда помалко бензин, на малка

    4 0 Отговор
    Бензиностанция, карам на газ!! Познавам персонала, 4 човека работят, 24 ч Отворено!! Докато зарежда, човека от Персонала, казва:познавам клиентите си, 80%от младите шофьори са с купени книжки, знаят да карат но нито знаят знаци нито знаят правелник!!! За това е това трепане по Пътищата!!! НЕЕ сбъркал с много в Процентите!!!!

    Коментиран от #18

  • 17 Зареждам

    2 0 Отговор
    Зареждам
  • 18 Оня

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Зарежда помалко бензин, на малка":

    Правилник ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове