Last news in Fakti

30 Май, 2021 10:25 3 665 113

Корнелия Нинова: Без БСП няма да има правителство

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • бсп за българия

Според председателя на "БСП за България" е време да се гласува с разум, а не с емоция

Корнелия Нинова: Без БСП няма да има правителство - 1
Кадър: БНТ

Според мен е време не да се избира с емоция, както бяха изборите на 4 април, а с разум. Да се гледат политики и програми, кой какво може. Вече е въпрос на можене, а не просто да искаме промяна. Това заяви в неделния сутрешен блок на БНТ лидерът на "БСП за България” Корнелия Нинова.

По думите ѝ лявата коалиция може да обединява около идеи хора, които досега са били в различни по-малки партии и практиката е показала, че голяма част от тези малки партии не могат да влязат в парламента. Следователно тези българи, които са ги избрали, не се чувстват представени, което е лошо за демокрацията.

В началото на следващата седмица БСП ще подпише споразумения за общи действия с още около 2-3 партии.

Нинова не чувства подведена от Татяна Дончева и решението ѝ да остане в коалицията "Изправи се! Мутри вън!".

"Водихме разговори, както с всички други партньори. Не стигнахме до съгласие, Татяна избра друг път, нормално е. Желанието на един от потенциалните партньори - "Движение 21", бяха прекомерни за съюза, който правехме. Не беше равнопоставено спрямо другите партньори. Не беше някак си справедливо и честно, не се разбрахме и всеки тръгна по своя път", коментира лидерът на БСП.

Няма нищо скрито и всичко е ставало пред медиите - категорична беше Нинова. Има една голяма цел - да обединим лявото за обща политика и за резултат.

"Лявоцентристката политика ще предложи сериозна алтернатива, която се налага от развитието и на обществените отношения дори и заради ковид кризата и последвалата икономическа и социална криза. Кризата задълбочи бедността, увеличи неравенствата. Една голяма лява коалиция може да даде адекватен отговор на решаването на този въпрос. Грижата за работници и работни места - също една традиционна лява политика", каза още председателят на левицата.

Нинова е убедена, че и в следващия парламент без БСП не може да се направи правителство.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    33 10 Отговор
    Нищо не се знае...

    Коментиран от #59, #112

  • 2 сПас

    63 22 Отговор
    АБЕ МОМЕ НЕ РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИШ ТОЛКОВА АВТОГОЛОВЕ СИ БИЕШ.РИБАТА В МОРЕТО ,А ТИ СЛОЖИ ВЕЧЕ ТИГАНА.

    Коментиран от #101

  • 3 така е

    31 41 Отговор
    колкото и да не го искаме , Нинова е права. другото е бош лаф ...

    Коментиран от #30

  • 4 млад Имигрант

    41 14 Отговор
    Корнито не се вижда и тя с тая гуша кокала пуска ли се.............
  • 5 К 1929

    41 13 Отговор
    Тая си прави вятър на устата.
  • 6 Иииии

    23 7 Отговор
    А пък ак с БСП няма има България
  • 7 Сделано в СССР

    31 17 Отговор
    С БСП , няма да има промяна ! Ще продължи управлението на БКП , този път чрез Бойко в пола !
  • 8 Отчаян Гербер

    31 10 Отговор
    След като в петък от 18 до 20 часа бе обявен масов протест пред президентството за оставка на Радев от няколко фейсбук групи в които членували над 25 хиляди човека и се очакваше поне 10% от тях да присъстват , на протеста се събраха точно....7 човека !!! Това бяха Недялко Недялков Йорданов и служителките му в ПИК Ива Николова и Звездомира Мастагаркова плюс Станислав Недков Стъки и още 3-ма преминаващи граждани! Снощи Недялко е написал че явно симпатизантите на ГЕРБ са уплашени и е пуснал петиция за помощ до посланиците на САЩ , ЕС и до всички Евродепутати като описва страшния терор над ГЕРБ и масовата чистка на верни до ГЕРБ кадри от силовите структури. Търси се помощ от международните институции. Петицията може да се подпише и в профила на Недялков . В петицията се описва и предстоящия евентуален арест на Борисов и се търси подкрепа от Европа и САЩ това да бъде предотвратено!

    Коментиран от #74

  • 9 гнус

    32 12 Отговор
    Нито сте леви, нито сте загрижени за бедните, нито някога сте се грижили за работниците и бедните. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГО КАРАХТЕ САМО НА НЕФЕЛНИ ВОТЧЕТА, които знаехте, че няма да минат. Обединени, разединени- все сте си същите- статукво.

    Коментиран от #62

  • 10 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    14 36 Отговор
    ДРОГАРЕ.... КАКВО СТЕ СЕ РАЗПИЩЕЛИ.... ВАШАТА Е СВЪРШЕНА... КАКТО ПИСАЛ ПРЕДИ МАЛКО СТАНИСЛАВ СТЪКИ... КАТО СЕ ВЪРНЕ БОРИСОВ И КАБИНЕТА ББ4.... ЛИЧНО СТАНИСЛАВ С БИЯЧИТЕ СИ ОТ ММА... ЩЕ ВИ ИЗДИРИ ВСИЧКИ ВАС... ДО ПОСЛЕДНИЯ ПИНГВИН...

    Коментиран от #22, #37, #68

  • 11 Препатил

    32 11 Отговор
    Без БСП! Аз, лично съм си научил урока!:) Колко пъти трябва да ви бият за да разберете че тия нямат място в правителството!
  • 12 Последния Софиянец

    24 35 Отговор
    Без ГЕРБ няма държава особено след като радеФ маха хора без съд и причина.Само по поръчка

    Коментиран от #39, #41

  • 13 гост

    17 3 Отговор
    важно е че задкулисието ще е вечната опозиция , но не за дълго защото просто ще се рападнат ...досега пирамидата се справяше и подхранваше с блага хората от средните и ниските и нива , когато спрат благата тя ще рухне
  • 14 Мумчо

    25 11 Отговор
    Тази позастаряла лелка няма ли да си ходи вече

    Коментиран от #33

  • 15 Активист на БКП

    18 10 Отговор
    Оffца стръвница !!!!
  • 16 ХристоЛуков

    20 9 Отговор
    БСП и тя като ГЕРБ си отива. Време беше. Предателите, рано или късно, си получават заслуженото.
  • 17 Кондун

    8 10 Отговор
    Тея кумоноиди, и другите гробари, разсипаха държавата.Партията майка БКП и нейните уроди ДПС,БСП,СДС,ГЕРБ направо унищожиха идеята за свобода и равенство.Сега отново се готвят да ни яхат.Ако сега не се случи нещо, ще попаднем отново в безвремие.Дано Всевишния ни прати избавление, защото явно сами сме неспособни.
  • 18 герб бкп дс итн

    11 7 Отговор
    Всички партии са БСП.
  • 19 хтрр хфэъ

    14 14 Отговор
    Ако искаме промяна, трябва да изхвърлим старите партии като ГЕРБ, БСП и ДПС от политиката като не гласуваме за тях, защото са показали, че не могат да водят страната ни с бързи темпове напред в развитието в синхрон с другите държави от ЕС. Нови добре оброзовани лица ни трябват, с образование в западноевропейски топ университети, живяли на запад с европейски манталитет, а не с ориенталско-балкански.

    Коментиран от #28

  • 20 И ОТНОВО

    15 9 Отговор
    ВИЕ СИ ОТИВАТЕ,МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИЕМЕ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТ

    Коментиран от #48, #70

  • 21 оня

    9 9 Отговор
    Аре без статуквото:)) Без герб, дпс и бсп:))
  • 22 DRIS

    13 3 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    СМЕНИ ДИЛЪРА
  • 23 Фен на копейкин

    5 6 Отговор
    Копейкин шчикията президент на столипиново
  • 24 ОТНОВО

    15 4 Отговор
    БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И ПРОТЕЖЕТА, ПАК ЗА ПАРЛАМЕНТА НАПИРАТ, ДЕПУТАТИ ДА СТАВАТ, ПАЧКИ ДА ТРУПАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, ГНЕВНО ГИ ХУЛЯТ, БЕДНО ЖИВЕЯТ....КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ДРУГАРКО НИНОВА...СТИГА СТЕ НИ ЛЪГАЛИ И БАЛАМОСВАЛИ....НЕ ВИ ВЯРВАМЕ....КОЛКОТО И В ПРЕДИШНИЯТ ПАРЛАМЕНТ ИМАШЕ ПРАВИТЕЛСТВО С...БСП
  • 25 зъл пес

    9 8 Отговор
    Това е ясно,след като си имате президент и министри в служебния кабинет!!!Ще ви върнат на власт,но какво от това?Само ще продължите да съсипвате България.
  • 26 Centurion

    10 6 Отговор
    Не смятам ,че ще бъдете фактор с който да се съобразяват.Тази широко раздухана коалиция ще има по малко гласове от предните избори.Отделно сте прополисъти И разчитате на сладки приказки ,залагате на това което искат да чуят хората,а не на реалности Всъщност хубавото е ,че все по малко хора ви се вързват.

    Коментиран от #42

  • 27 Рошко

    13 4 Отговор
    Повръща ми се от всички,

    Коментиран от #66

  • 28 РЕАЛИСТ

    9 4 Отговор

    До коментар #19 от "хтрр хфэъ":

    Нали видяхме сега и новите, какви падпадъци са. Некомпетентни , алчни за постове , дори и аритметиката им куца, да сметнат, че сами не могат да управляват. Права е Нинова. Да се научат да смятат или да си купят сметало. Научиха от Цецо една дума " статукво" и си я повтарят, да се правят на много учени.
  • 29 Давид

    6 12 Отговор
    Откъде на къде бе. Една президентска република и ви изритваме всичките партии на дс. Имаме Румен Радев, имаме Жан Виденов защо си ни ти тъмносиня лейди с червено наметало говореща си с кози.

    Коментиран от #36

  • 30 За Нинова

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "така е":

    Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител. — Махатма Ганди

    Коментиран от #38

  • 31 номад

    7 6 Отговор
    биете небиете минуси ГЕРБ нямат алтернатива Кой КОЙ КОЙ КОЙ Тошко от има такива идиоти ли КОЙ е алтернативата аре бийте минуси и викайте всеки е по добре
  • 32 Рекорд за Гинес

    7 9 Отговор
    НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ, ДОКАТО ПАТЕРИЦАТА НА БМБ - КОРНЕЛИЯ НИНОВА НЕ СЕ РАЗКАРА ОТ НЕЯ. СЕГА ВЕЧЕ ЖАН ВИДЕНИВ ЩЕ ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ЛЯВОТО ПРОСТРАНСТВО, НАУЧИЛ СИ Е УРОКА И ПО - ВАЖНОТО, ОСТАНАЛ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК. РАЗБИРАТЕ ЛИ - ЧЕСТЕН ! БЕЗ ДОКУМЕНТ, АМА ОТ КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ, ТОВА Е! (Подпечатан документ има крадливия Стефчо Софиянски)

    Коментиран от #35, #44

  • 33 Корнелия

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Мумчо":

    желая ти успех. Спомни си,че:

    Когато на света се появи истински гений, той може да бъде разпознат по това, че всички празноглави се обединяват на борба срещу него.

    (Джонатан Суифт).
  • 34 Настев

    9 5 Отговор
    Нинова е напълно права.
    Радев тръгна на контра срещу ръководството на партията и направи грешка.Назначенията само на опоненти на Нинова в служебното правителство е провокация.

    Коментиран от #61, #92

  • 35 Чегевара

    10 8 Отговор

    До коментар #32 от "Рекорд за Гинес":

    Жан Виденов е вампир,убиец на България.

    Коментиран от #56

  • 36 РЕАЛИСТ

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "Давид":

    Добре, че Нинова ви го намери Радев, че още на Плевнелиев щяхте да се радвате. Радев помните ли как си създаде имидж. Подаде оставка на Бойко, че не иска чужди самолети , да охраняват въздушното ни пространство. Бойко го примоли да размисли и той си я оттегли. Ако беше Бойко я приел, нямаше да се сещате, че е имало такъв човек. Сега пак чужди самолети ни пазят, но не виждам реакция от вече президентът Радев.

    Коментиран от #45, #54

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Въййййй

    0 6 Отговор

    До коментар #30 от "За Нинова":

    Този трябва да е бил мазохист!
  • 39 Троянеца

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Най добре ще бъде ако оградим цялото софийско поле със кльон и двеста метра минни полета докато е цялата мафия и селяния там, и да изберем за столица Пловдив, Велико Търново или Варна. може и трите едновременно. Както е във ЮАР.

    Коментиран от #49

  • 40 БЛАЖЕННИ

    9 7 Отговор
    СА ВЯРВАЩИТЕ, ДРУГАРКО НИНОВА
  • 41 БРАВОО СОФИ🔝

    7 9 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    ТАКА ТЕ ИСКАМЕ!ИДВА БОРИСОВ 4/5 !!!!7687

    Коментиран от #50

  • 42 Ако си прав,

    7 9 Отговор

    До коментар #26 от "Centurion":

    тогава ЗАЩО през мандата на 45-тия парламент политическите саморасляци и партийните еднодневки не направиха правителство без БСП?!!

    Колко десетилетия ще изминат, за да проумеят дебелите глави на някои българи, че БСП е НЕЗАОБИКОЛИМ фактор в политиката?

    Коментиран от #85

  • 43 Подкрепям

    4 4 Отговор
    НЕ на тройната коалиция на статуквото БСП ДПС и ГЕРБ.!!!
  • 44 Ама сериозно ли?

    6 6 Отговор

    До коментар #32 от "Рекорд за Гинес":

    Нинова, разбира се, че ще участвате в правителството - портиерът на "Дондуков" 1 пак редовно ще си купува вестник " Сега" и "Дума"!
  • 45 Давид

    5 8 Отговор

    До коментар #36 от "РЕАЛИСТ":

    Защо Нинова години наред държеше членската маса в София и страната а не ги вдигна да изрита Бойко. Довеждаше бабички от цялата страна да ги развежда из. София на мирен протест и на Бузлуджа далеч от столицата. Не ни облъчвате излишно, народа вече не иска партии.

    Коментиран от #67, #82

  • 46 ДЖОТО

    2 4 Отговор
    ДО 10-ЩО НЕ ШИБАШ МАЙКА СИ,СЕСТРА СИ И ЦЯЛАТА СИ РОДА ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ БЕ?

    Коментиран от #81

  • 47 Пламен

    7 3 Отговор
    Кое не е вярно от това което казва Нинова...чалгаджията иска да има 230 депутата за да ни кажеш какво ще прави,а всъщност,нищо не може....може само каквото доган му разреши.

    Коментиран от #88

  • 48 БГ гражданин

    9 4 Отговор

    До коментар #20 от "И ОТНОВО":

    Младото поколение избира чалгари и дегенерати-сатанисти.
    Това ли е изходът на държавата?!
  • 49 ЧОБИ

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "Троянеца":

    МИСЛЕХ СИ ЗА КЛЬОН БЯЛА РУСЕСКО -БЯЛА ВАРНЕНСКО НО И ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ НЕ Е ЛОШО / ОТ ТАМ ИЗЛИЗАНЕ САМО С ВИЗИ/
  • 50 Надай се жени на пиян к.р

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "БРАВОО СОФИ🔝":

    В НОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ МОЖЕ БИ! СЕГА ИДВА СЛАВЧО С МАЧКАЩО 7/8 !
  • 51 Трезво мислещ българин

    10 3 Отговор
    Ами то служебното си е на БСП(разбирай БКП)
  • 52 ТЪП

    2 5 Отговор
    НИНОВА БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА БСП
  • 53 Ж. Бернанос

    6 0 Отговор
    "Най-лошите и най-развращаващите лъжи са погрешно поставените проблеми."

    Това е причината за трите десетилетия упадък на държавата.
  • 54 История

    7 9 Отговор

    До коментар #36 от "РЕАЛИСТ":

    Радев беше профилиран от КГБ агента Решетников, предложен от агент Гоце, издигнат от АБВ и БСП, след намеса на библиотекарите (Радев беше 6-ти поред ), подкрепен от агент Сава ...

    Коментиран от #63, #64

  • 55 Nostradamus

    9 5 Отговор
    Корнела стана много нагла. Вече тръгна по пътя на Мутрата борисоф и ще завърши като него!
    На изборите на 11 Юли, БСП ще имат по-малко избиратели отколкото на последнит избори и вече ще бъдат 4-ти по депутати в Парламента и то по вина основно на Корнела!
  • 56 Огледай се, ослушай се и ако не иде джип

    7 3 Отговор

    До коментар #35 от "Чегевара":

    Не си наясно! Просто му скроиха капата, но вече си е научил урока
  • 57 У. Чърчил

    6 0 Отговор
    Съвсем сигурно е, че ако противопоставим миналото и настоящото едно на друго ще загубим бъдещето.
  • 58 Помощ

    5 5 Отговор
    Тая по тъпа от Бойко
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 бсп герб дпс

    3 5 Отговор
    ние сме на всеки километър,от тук до края на света!
  • 61 Щерев

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "Настев":

    Одобрявам казаното от вас.Радев уволни човек само защото е отишъл да поздрави Нинова.
  • 62 Б. Ръсел

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "гнус":

    Степента на чувството е обратно пропорционална на фактите – колкото по-малко знаеш, толкова повече се палиш.
  • 63 ГЛУПОСТИ

    6 6 Отговор

    До коментар #54 от "История":

    Радев бе избран с подкрепата на Борисов и на Мама Цецка!
    Очевидно е!

    Коментиран от #65

  • 64 Пламен

    8 4 Отговор

    До коментар #54 от "История":

    Не съм съгласен.Много е наивно да се мисли че висш офицер с две специализации в САЩ и достъп до военни бази в САЩ не е бил вербуван от тамошните служби.Вербовката се прави с цел да го представиш за твой опонент и да го внедриш на ръководен пост.
  • 65 Чочо

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "ГЛУПОСТИ":

    Абсолютно точно
  • 66 Демокрит

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "Рошко":

    От което черпим добро, от същото може да черпим и зло, а и начин да избегнем злото.

    Така например дълбоката вода е полезна в много отношения, но е и вредна – може да се удавиш в нея.

    Ала това може да се избегне – научи се да плуваш.
  • 67 Съвет

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Давид":

    Подлеете ли вода на враговете си, не чакайте да ви тръгне по вода.
  • 68 Ученичката на подлеца от Банкя

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    Детска радост, розови бАнбонки! 😂

    Коментиран от #72

  • 69 Бай Амет чобанина

    6 0 Отговор
    Няма нафта, няма газ, а Станишев?
  • 70 Хо хо хо

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "И ОТНОВО":

    Че то младо поколение няма всичко бяга а и с тая раждаемост всъщност има и това е ромското ама неговият вот се определя от това кой закара повече кебапчета в маалата и за него гласуват
  • 71 ФАКТ !

    5 4 Отговор
    ЧЕРВЕНИТЕ олигарси пак хванаха Жан Виденов да им служи за параван !!! Пак ще бъде употребен ,за да могат мутрите в България да правят ПАРТИИ !!!! Защо не може да се усети тоя човек ???? Същото беше и с Желю Желев !!! КОМУНИСТИТЕ винаги са използвали някой ,за да могат да си правят ПАРТИИ и те да управляват винаги и вечно !!! Стига с тия номера !!!

    Коментиран от #86

  • 72 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #68 от "Ученичката на подлеца от Банкя":

    ДРОГАРЮ ГЛАДЕН....СЛЕД МЕСЕЦ ЮЛИ ЩЕ ВИ МОРИ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ГЛАД...ЩЕ СИ МЕЧТАЕТЕ И ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВДНО БЕЗДОМНО ПСЕ ДОРИ...ИДВА ЗДРАВО КАБИНЕТ ББ4....КОМУНЯГИ И ЧАЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ ЗАТРИТИ ЗАВИНАГИ....

    Коментиран от #77

  • 73 ЧАЛГА ТАЙМ

    7 6 Отговор
    ЧАЛГАРИТЕ СЕ ТОЧАТ ПАК ДА ТРЕСНАТ БСП.....И ДРУГАРКАТА НИНОВА Е ЗАЛОЖЕНА НА ДУЗПАТА

    Коментиран от #78, #89

  • 74 ФАКТ !

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Отчаян Гербер":

    Арести трябваше да има през 90-години !!! Защо нямаше ??? А тогава най-много гладувахме !!! Пари за хляб нямахме,а работихме !!! БСП- в ЗАТВОРА !!! Те ни унищожиха !!! КОМУНИСТИ долни !!! ГНИЛИ ЧЕРВЕНИ ДИНИ в НОВ БОСТАН !!!!
  • 75 Жоро

    2 7 Отговор
    БСП и ГЕРБ няма да влезнат в парламента
  • 76 ФАКТ !

    7 3 Отговор
    Корнелия Нинова ! За вас ЛУСТРАЦИЯ и ЗАТВОР !!!! БСП -ЗАБРАНА и ВЪН !!!

    Коментиран от #84

  • 77 Ученичката на подлеца от Банкя

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    Идва! Особенно като показваш истината за подлеца Борисов, плащащ на деца за лъжи и манипулации! Напраоо тича с тая излагация!😂
  • 78 Ученичката на подлеца от Банкя

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "ЧАЛГА ТАЙМ":

    Абе ИТН, ще тресне БСП, ама като подлеца е зад БСП и ДБ, от колко ще е треснат? Или не моем броим до там!😂 Но важното е, че излагаш подлеца от банкя, а той завалията дори не сеща, че плаща за да го съсипят! 😂 Нема такоо шоу!
  • 79 ФАКТ !

    10 3 Отговор
    Корнелия,как НЕ ви е СРАМ ??? Всички знаем какви КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ сте !!! Заради вас МИЛИОНИ БЪЛГАРИ са зад граница !!! АЛЧНИ , ЧЕРВЕНИ ,ДЕБИЛИ сте !!! Колко пари имате в чужди банки ??? Колко фирми ,предприятия, хотели, заводи и още и още...имате и работят за вас КРАДЛИВА ЧЕРВЕНА СГАН ???? Колко ПАРТИИ сътворихте,за да можете вие ЧЕРВЕНИТЕ олигарси на България да управлявате и да печелите и да живеете в лукс и охолство ??? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ви ОСЪДИ ??? Вие сте ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

    Коментиран от #91

  • 80 БСП импекс

    3 3 Отговор
    Друго си еда участваш на избори от две партии-СДС-преди, и БСП сега.Каква огромна наглост.Какви хора има само на тази земя......

    Коментиран от #90

  • 81 juu

    0 2 Отговор

    До коментар #46 от "ДЖОТО":

    н
    КУКУУУУУУУУ
  • 82 РЕАЛИСТ а

    4 4 Отговор

    До коментар #45 от "Давид":

    Защото Нинова е политик от европейски тип. Политика не се прави на улицата. Тя е от малкото днешни политици, които не са били членове на БКП. Политика се прави с визия за управление, а не с чалга и женски баджаци.
  • 83 Политолог

    7 4 Отговор
    Корнелия, още помним инфлацията 2980%, опашките за хляб, пенсии 5-6$, заплати 10$.
    АМАН, БЕЗ ВАС Е НАЙ-ДОБРЕ ДА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО.
    На Позитано се карайте за кокала, достатъчно милионери-социалисти имате с ВЕЦ,ТЕЦ, електро волтаици, заводи....

    Коментиран от #113

  • 84 Нинова

    7 0 Отговор

    До коментар #76 от "ФАКТ !":

    По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на ласкателите. Първите ядат мъртвите, а вторите – живите.
    Антистен
  • 85 Centurion

    3 5 Отговор

    До коментар #42 от "Ако си прав,":

    Те и Герб смятат ,че са незаобиколими . Реалността е друга.Прсвителство ще има и без ГЕРБ,а БСП няма да е фактор.Нинова не може да се примири,че партията и след всеки избор ще има по малко влияние.Стилът и желанието и да командва е отблъскващ.Гражданите не ги припознават като алтернатива!
  • 86 Съвет

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "ФАКТ !":

    Този, който често се обръща назад, може лесно да се препъне и да падне.
    Ерих Мария Ремарк

    Коментиран от #97

  • 87 Буха ха

    4 4 Отговор
    БСП може да е в управлението само ако влезе в коалиция с ГЕРБ и разни маргинални партии от типа ‘политически леки жени’
  • 88 Конфуций

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "Пламен":

    Три пътя водят към знанието:
    пътят на размишлението – това е най-благородния път,
    пътят на подражанието – това е най-лекият път,
    и пътят на опита – това е най-горчивият път.
  • 89 Казано е

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "ЧАЛГА ТАЙМ":

    Умният човек не вярва на всичко което чуе, не казва всичко, което знае, и не харчи всичко което има.
    Индийска поговорка
  • 90 Посетител

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "БСП импекс":

    Е, не всеки може да е като Къдравото Сю, сменил 5-6 партии... А и не само той. Гледам, нямаш проблеми с такива като тях!
  • 91 БГ гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "ФАКТ !":

    Герго-станишевата кохорта остана без слюнки от плюене в този форум.

    Добре е, обаче, да знаят:

    Лъжата се приема за истина, докато се докаже истината за лъжата.

    И още:

    Умният човек не встъпва в пререкания с празнодумците, защото речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.

    Коментиран от #98, #99

  • 92 пРезидентът

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Настев":

    се оплете яко в плетенето на кошницата си да цели втори мандат.

    Той, а и всички като него егоцентрични саморасляци трябва да знаят:

    Ако искаш да оставиш следа по пътя — върви след хората, но ако искаш да оставиш следа в историята — накарай хората да вървят след теб.
  • 93 София

    3 0 Отговор
    Комедия Нинова
  • 94 Васил

    2 1 Отговор
    Дъртата пача иска да каже че без крадливите червени гниди нищо не става
  • 95 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Г-жа Нинова е много права - от върли комунисти стават най-праведните капиталисти.
    Сега ще почакаме - от капиталисти да видим, като как така се получават социалисти... !? Със социалистически виждания , разбирания и политика !! На социалистически дрънкания се наслушах... аз лично.....
    И най-обичам Жан като премиер и Гечев като финансов корифей в министерското кресло . Тя се видя - ще ставаме отново милионери - няма начин да ни отмине тая неземна радост......
    Ама как готено ще ни изработят след 01.01.1924 година с еврото......? От сега тръпна от мазохистично удоволствие ! Дано съм жив, за да му се насладя на живо, и на яве , и де факто !!! !!
    И кефът ще е пълен, ако г-жа Нинова евентуално е МинистЕрка на министрите.............

    Коментиран от #96

  • 96 Притча

    4 0 Отговор

    До коментар #95 от "Шаран БГ":

    Вървял буда с учениците си из гората, ожаднели, видели изворче, хвърлили се учениците да пият вода, сбутали се и размътили водата. Започнали да се чудят какво да правят.
    Буда обаче настоял да продължат пътя си. Учениците били много жадни, настоявали, молели да изчистят изворчето, буда бил непреклонен.
    Когато след часове ходене достигнали следващото изворче, то също било кално. Тогава буда дал канчето на един от учениците си и му наредил да се върне и да вземе вода от предишното изворче.
    Когато ученикът стигнал до него, изворчето било чисто, калта се била утаила...
    Някои неща не стават с активност, с правене, трябва просто да ги оставиш да се случат. Трябва да им позволиш да се случат.
    Как с правене бихте изчистили изворчето?
  • 97 ФАКТ !

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Съвет":

    Много зависи за какво точно ,човек се обръща назад !!!!
  • 98 ФАКТ !

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "БГ гражданин":

    Аз съм против Герговци и против Ниновци!!! Против всички политици , които ни ОГРАБИХА и съсипаха България !!!

    Коментиран от #100

  • 99 Непримирима:

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "БГ гражданин":

    Гергов, Станишев,Нинова....и всички от БСП са едни и същи престъпници !!!
    !Те са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!
  • 100 Един човек

    3 2 Отговор

    До коментар #98 от "ФАКТ !":

    отишъл до Буда и го питал няколко пъти- "УЧИТЕЛЮ, чух че си много мъдър, научи ме, КАК ДА ПОМАГАМ НА ХОРАТА?"
    Буда му отговорил:
    " ЗА ДА ПОМАГАШ, трябва да те има.Не можеш да помогнеш, ако не съществуваш"- и потънал отново в медитация.

    Коментиран от #103

  • 101 Напротив,

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "сПас":

    с БСП не бива да има правителство .

    Коментиран от #102

  • 102 В кутия

    3 0 Отговор

    До коментар #101 от "Напротив,":

    насипали топчета-дървени и медни-с еднакъв размер. Затворили капака, почакали, отворили. Както си лежали преди, така си и останали. Отново затворили и разтресли добре кутията. Отворили и погледнали. Отгоре били дървените топчета; медните отдолу.
    Топчетата знаят своя път. Всяко от тях. Нима ние сме по-глупави?

    Старец пътувал в препълнен автобус. Притискали го хора от всички страни, а било време да слиза. Никак не може да стигне до изхода. За щастие автобусът се разтресъл от лошия път и човекът могъл да се придвижи до изхода. Ако животът ни тресе, ние можем да се придвижим в него. Ако знаем къде е изходът.

    Този, който има голяма цел, жизнените несгоди няма да му попречат, а успехите и неуспехите еднакво го придвижват напред. Каква е разликата как точно се тресе кутията? Каква е разликата как именно се тресе автобусът. Само да се случва нещо.
  • 103 ФАКТ !

    3 0 Отговор

    До коментар #100 от "Един човек":

    Аз знам,че трябва да си помагаме и много хора го правят !! И трябва да бъдем по-смирени и добри ! Но за съжаление ни управляваха през годините НЕМОРАЛНИ и не толкова ИНТЕЛИГЕНТНИ хора !!! Ако нашите български политици знаеха и ползваха тези притчи и поучения на великите мъдреци на света,то тогава сега нямаше да ги оплюваме !!!

    Коментиран от #104

  • 104 Веднъж пътник

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "ФАКТ !":

    на кораб забелязал безчисленото множество малки и големи подводни скали, с които било осеяно морето. Той запитал кормчията:
    -Господин кормчия, как успявате да преминете през това множество скали? Сигурно познавате всеки камък, за да можете да го заобикаляте.
    -Не, - отвърнал кормчията,- камъните не познавам, но познавам най-дълбоките места, през които може безопасно да се преведе кораба
  • 105 факт

    2 3 Отговор
    тая крепи Борисов 4 години и правеше всичко възможно да е във властта задкулисно

    Коментиран от #106

  • 106 Живял

    4 0 Отговор

    До коментар #105 от "факт":

    някога един крал. Той си построил огромен дворец. Това бил един дворец с милиони огледала. Абсолютно всичко, стените, пода и таваните били покрити с огледала.
    Веднъж в двореца притичало едно куче. Огледало се и видяло около себе си множество кучета. Те били навсякъде. И като достатъчно умно, кучето се озъбило, за да се защити за всеки случай от тези милиони кучета наоколо и да ги изплаши. В отговор всички кучета му се озъбили. Кучето почнало да ръмжи - срещу него всички кучета му отговорили със същото.
    Сега кучето било сигурно, че животът му е в опасност и започнало да лае. То започнало да лае с всички сили, много отчаяно. Но щом залаяло и онези милиони кучета също започнали да лаят. И колкото повече то лаяло, толкова по-силно те му отговаряли.
    На сутринта намерили нещастното куче мъртво. А то било там само, в двореца нямало никой, там имало само тези милиони огледала. Никой не се беше борил с него, защото не е имало кой да го направи, но то видяло себе си в огледалата и се изплашило. И когато започнало да се сражава, отраженията в огледалата също влезли в бой. То загинало в борбата с милионите собствени отражения, които го заобикаляли от всички страни.
    Ако няма никакви препятствия вътре във Вас, то не може да има и никакви препятствия извън Вас, нищо не може да застане на Вашия път. Такъв е законът.
    Светът е само едно отражение, той е едно огромно огледало.
  • 107 гошо

    2 3 Отговор
    Марш при Решетников!Вземи и фатмака.

    Коментиран от #109

  • 108 ГЕРБ

    1 1 Отговор
    Кой ви бръсне за слива бе
  • 109 Кои са

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "гошо":

    тия? А сетих се! Първото е опорка от жълтите медии, за зомбиране на платените глупаци на онуй подлото от банкя, а второто е чина на подлото, (истинският, а не само произвелият се) старшина, казано на жаргон! Е що го излагате, а не си учите уроците! И без това е взел дал от всякъде вече! Пък съжалете го малко!
  • 110 Република

    0 1 Отговор
    Збогом Гергино ще се видим на 12.07.21.
  • 111 НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ

    3 2 Отговор
    БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И ПРОТЕЖЕТА, ПАК ЗА ПАРЛАМЕНТА НАПИРАТ, ДЕПУТАТИ ДА СТАВАТ, ПАЧКИ ДА ТРУПАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, ГНЕВНО ГИ ХУЛЯТ, БЕДНО ЖИВЕЯТ....КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ДРУГАРКО НИНОВА...СТИГА СТЕ НИ ЛЪГАЛИ И БАЛАМОСВАЛИ....НЕ ВИ ВЯРВАМЕ.....КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ....РАЗМИВАТЕ
  • 112 Мъдър народен човек

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ало, Цигулката ,Тошко Тъпото, Ицето Иванов и Майчето!! Послушайте кака ви Кури,щото ще видите власт,когато гущерът пръдне!!! Ясно??
  • 113 Друг политолог

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Политолог":

    Ало , " политолога" Що не пишеш кои са тия партии ,които ще направят правителство без БСП?? С Гербераджиите и турците ли?? Ха ха ха!! Айде -бегай!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове