Last news in Fakti

6 Юни, 2021 06:32 5 176 88

Манолова: САЩ прочетоха присъдата на 12-годишния модел на Борисов

  • мая манолова-
  • сащ-
  • санкции-
  • герб-
  • борисов

ГЕРБ вече са заразното зло в политиката, до което никой не желае да се доближава, смята председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!"

Манолова: САЩ прочетоха присъдата на 12-годишния модел на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Докладът на американското правителство за корупцията в България е диагноза за управлението на Бойко Борисов. Това е присъда за модела на управление, установен през последните 12 години. Задължително е в следващия парламент да се създаде анкетна комисия, която да покаже цялата истина за корупционните схеми, посочени в доклада на американското правителство.

Това заяви днес председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова по Дарик радио.

Ясно е кой е подкупваният партиен лидер, но трябва да бъде доказано институционално. Трябва да стане ясно как таксата спокойствие от 70 млн. лв., по твърдения на Божков, е предадена на Борисов. Ясно е чии депутати промениха Закона за хазарта, кой финансов министър не събра 700 млн. лв. такси, кой външен министър е издал служебен паспорт на Божков, заяви Манолова.

Докладът е критика спрямо институциите на Борисов, които нямат политическа воля да се борят с корупцията и са слепи за нарушенията. Комисията по ревизията даде трибуна на хората да говорят за корупцията. Служебните министри продължават това, което комисията започна с изваждането на факти за ББР и публичните пари, давани на „Автомагистрали" авансово. Ще продължим с разкритията, че тези пари не са надлежно гарантирани. Те са застраховани в застрахователна компания, която не поема такъв риск, допълни тя.

Главният прокурор пази Борисов. Прокуратурата не започна разследване за Мата Хари, кюлчетата и пачките. Но пък е активна в подслушването на протестиращи граждани и активисти на "Изправи се.БГ", определени за организирана престъпна група, заяви Манолова.

Протестите не получиха оставката на Борисов, но на изборите протестът се изля в гласове. ГЕРБ вече са заразното зло в политиката, до което никой не желае да се доближава. В 45-тия парламент партиите на протеста бяха три. В 46-ото Народно събрание партиите на протеста ще работим за правителство на промяната, каза още Манолова.

"Изправи се! Мутри вън!" настояваше за повече секции в чужбина. Те ще допринесат за разграждането на модела на Борисов. Българите в чужбина, които не могат да бъдат натискани, трябва да упражнят своя вот. Ние ще имаме представители в избирателните секции в чужбина, допълни тя.

Машинното гласуване е средство срещу манипулациите на ГЕРБ. Избори с машини ще има и те ще са по-честни, категорична бе Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 33333

    32 32 Отговор
    Нищо не са прочели САЩ. Не споменават името на мутрю нарочно
  • 2 сигурно

    37 34 Отговор
    Не приберат ли боко и Шайката му в Синг Синг. Промяна няма да има
  • 3 Истеричка

    68 39 Отговор
    Манолова, замълчи с дойстойнство, да не се окажеш в списъка на спонсорираните от Божков, като всички отдавна те подозират.

    Коментиран от #6

  • 4 Пеевски

    57 26 Отговор
    Мая, предложи ме пак за шеф на ДАНС.
  • 5 хаберих

    27 7 Отговор
    - И да ти се оплача, сестро от моя търтей! Лежим значи,онази вечер на дивана и гледаме любимия ни сериал. Телефонът ми е в кухнята и в един момент се чува “шпльок!” - получавам SMS.
    Ставам аз да видя съобщението и чета... От него е: “Душко, тъй и тъй вече стана, донеси ми една студена бира!".
  • 6 Факти

    35 16 Отговор

    До коментар #3 от "Истеричка":

    То не е подозрение има и снимки!

    Коментиран от #57

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    39 22 Отговор
    Сега Действащия корумпиран от Божков политик, е този за който е написана тази статия, и който мъдро определя кой кой е.Корупцията в България е модел на управление и поведение от 1944 г а не от 12 години.Борисов е бил на власт 9.5 години от 12 години.Божков казва че е дал 60 милиона на Борисов но не казва кога ,не казва и къде, и не дава банкова разпечатка от сметката за тегленето на пари а такива има.Борисов казва че пари от Божков не е взел, значи някой друг от министрите или депутатите е взел пари от Божков,но Божков не може да си спомни на кой точно, къде и кога е дал парите за подкуп, и обвинява Борисов и Горанов.Прокуратурата трабва да се среще със Горанов и със Божков, изглежда там се проблема не във Борисов.Знае се че Манолова е била при Божков често че и си е искала пари.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 big

    28 9 Отговор
    Не мога да разбера, защо тези незаконни санкции на САЩ се приемат като нещо добро? Ние имаме поговорка: не е виновен този който яде попарата, а този който му я дава! В случая са санкционирани само консуматорите и къде е справедливостта им? САЩ и партньорските им служби имат данни и доказателства за "даващите", но защо тях не закачат? Явно се върти нова схема: махаме нашия и го подменяме пак с наш, няма друго обяснение за това, че всички се изредиха на килимчето пред генерал-губернаторшата за инструкция и дърпане на уши. В правосъдната система никаква промяна, а там би трябвало да започне първо!
  • 11 Недялко Недялков

    21 19 Отговор

    До коментар #8 от "123":

    Абе от къде ви намират в Колцентъра, Божков каза кога е теглил пари от коя банка и на кой ги е дал . Всеки петък Севда ги е прибирала в шкафчето на Питека,а че Галева също е ходила има и видео дори .

    Коментиран от #12

  • 12 Миризлив пор

    37 3 Отговор

    До коментар #11 от "Недялко Недялков":

    Ако тези пари са били теглени както обясни черепа, в сакове и без да се обяви пред институциите това поставя банката в един черен списък. Това щеше да доведе до санкции и за самата банка, шефовете щяха да са уволнени от централата. Нито банката санкционирана за пране на пари, нито шефовете сменени, нито банката наказана че не е обявила тегленето на огромни суми в брой.

    Коментиран от #20, #46

  • 13 Артър

    8 22 Отговор
    Докато желязото е все още горещо някой да ги помоли и за Бойко Борисов и Иван Гешев...
  • 14 Мая ПРЕМИЕР!!!

    11 42 Отговор
    Мая ПРЕМИЕР!!!

    Коментиран от #25, #48

  • 15 Жоро

    38 11 Отговор
    На тази и хлопат много дъски. Ще я оправдаят и няма да влезе в затвора, където и е мястото.
  • 16 Цанков

    17 29 Отговор
    Докато крадецът Борисов и пуделчето му Гешев не се вкарат в затвора, пропадането на България няма да спре.
  • 17 Зайко Байко многознайко

    30 13 Отговор
    Манолова-Галева, къде се иэгубиха твоите спонсЬОри? 🙊🙉🙈
  • 18 Как па не спре

    25 11 Отговор
    Да лъжеш бе Майо?
  • 19 Няма никакво значение кой ще кара ВЛАКА

    9 11 Отговор
    Щом той пътува на ЗАПАД ! Изхода е със Русия и МОСКВА ! Всичко друго у нас е КАМУФЛАЖ , ВЪЗДУХАРИ, КУХАРКИ и ТАФТА ! У нас няма едина разумна личност ! Всички са лайкучки - Ж. Желев, П. Стоянов , Плевнелиев, Р.Радев - актяори , цитати, пози и стойки ! Бит пазар и Ефтенийки !
  • 20 123

    30 8 Отговор

    До коментар #12 от "Миризлив пор":

    За изтегляне на един милион лева от банката, трябва да направиш заявка за теглене в банкноти поне една седмица че и повече преди тегленето на банкнотите които само като обем са над в кубически метър.А един милион лева давани на всяко отиване до Горанов или на Севда до Божков означава натоварване на над един кубически метър банкноти в кола и вкарването им през охранта на министерския съвет до кабинета на Борисов които няма как да не видят количеството пари, а той след това Борисов на гръб си ги носи до колата си и ги складира в къщатата си в Банкя.Много лъжци и много прости хора има в България.

    Коментиран от #26, #28, #32

  • 21 Евросъюза е от Ден до Пладне !

    11 9 Отговор
    А после ние ще ядем Хурката. Затова днес всеки си прави партия и напред за място до Яслата !
  • 22 номад

    31 7 Отговор
    Галева кво стана с видеото дето си в кабинета на Божков ?Ти най-малко можеш да говориш защото и на видео те има . Който невярва да напише в гугъл мая при божков
  • 23 Со Кротце и со Благо , никой не

    12 3 Отговор
    Слиза от Софрата ! Калъчката само оправя нещата ! Историята така сочи ! И ако сами не изрежем Гангрената за да спасим читавото , значи за нищо не ставаме. За какъв чеп са паметниците на Ботев и Левски , кога у нас и искрица родолюбие няма ?
  • 24 Наглост

    29 3 Отговор
    Мая лае нарочно,за да заглуши истината,че и тя е част от мутрите,далаверите и задкулисието. Това,че си отваря устата,не я оправдава.Мисли хората за тъпаци.Каква наглост.
  • 25 Браво

    18 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мая ПРЕМИЕР!!!":

    Мая-премиер,и далаверите от Костинброд,предложението за Пеевски-шеф на ДАНС и общия бизнес с Галеви -в кошчето....
  • 26 Просветен илюминат

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    И тези милиони в чекмеджето на Бойко имаха ли този обем за който говориш?
    Пишете и се хабите за някакъв цирк,а то всичко от историята е едно и също и във всяка държава нещата са сходни като в различните ферми хората имат различни условия и стимули да робуват.
    Народа винаги е на дъното на пирамидата и всеки над него му казва и контролира как да живее.
    Робите само си търсят водачи.

    Коментиран от #44

  • 27 Ние върви на РАЗРУХА , щом гледаме

    6 7 Отговор
    На ЗАПАД ! Не си го разбрал ? Значи си Абдал. СОЦА ако беше толкоз зле , защо с такава СТРЪВ и Ярост с бой и преврат се надпреварваха кой да го РАЗГРАБИ ? Криминални Мекерета и Гангстери са на власт по всеместно ! С добро няма да се разберем !
  • 28 Шляхтиц

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    Плащания със суми, ПО-ГОЛЕМИ от 1000 лева се извършват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с платежно нареждане. Не виждам коя банка ще се съгласи да брои 1 000 000 лева. Отварянето на банкова сметка струваше 2 лева. Дори получателят да няма банкова сметка, временно си регистрира такава.
  • 29 Мая

    15 5 Отговор
    Истината ще те направи свободна.Стига лъга бе човек,стига манипулира. Ти можеш ли две изречения да кажеш без да излъжеш?Съмнявам се.
  • 30 Шляхтиц

    8 3 Отговор
    Плащания със суми, ПО-ГОЛЕМИ от 1000 лева се извършват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с платежно нареждане. Не виждам коя банка ще се съгласи да брои 1 000 000 лева. Отварянето на банкова сметка струваше 2 лева. Дори получателят да няма банкова сметка, временно си регистрира такава.
  • 31 Дежурната кукувица

    12 6 Отговор
    На амбразурата.
  • 32 Недялко Недялков

    6 13 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    В шкафчето не видях левове а евро и злато в евро 1 милион лева не е толкова обемна пачката, а бре честно Севда ли ви пише опорките или сами си ги измисляте. Той сам Питека призна ,а Севда вилата за милиони си я купи със заплатата ли ????? В нормална държава Тиквата щеше отдавна да е в затвора както и тиквичките му но в тая територия чакаме Америка, Меркел а бе шефовете да кажат а Каскета се крие смях....

    Коментиран от #50

  • 33 Мая е жива Гъска !

    21 6 Отговор
    Плитка и ограничена с махлянски интелект .
  • 34 Тредстоун

    17 4 Отговор
    А твоята присъда ще я прочетем на 11.07
  • 35 Сланина и Зурла

    15 3 Отговор
    Другарко Манолова,аз го разбрах много по иначе тва нящо.Да не кажа,обратното на тва дето вие рекохте!Сащ иоравфаха бОрисов мутрата за всичко,и продължават да го подкрепят както досега!Той е добър Валия.
  • 36 Какво забелязвате в нея? Нац.Стратегия !

    15 6 Отговор
    ГъЗка и нищо друго . На нас е нужна национална стратегия за спасение на държавата.
  • 37 Паскал Дойчев

    11 2 Отговор
    !!!! За шефа или добро или нищо . Ще те пратя при Луканката
  • 38 иван иванов

    17 4 Отговор
    Вярно е и споменават за ТЕБ ама ти нямяш толкова мозък да го разбереш .
  • 39 Сестра Галева

    19 3 Отговор
    Тази няма срам сама си казва че ходила при черепа има видео и пак си знае неиното да лае и да плюе по Борисов сигорно го сънува нощно време ама тои е виновен дето я направи омбудсман както я беха изгонили от БСП и никои не я броеше за жива
  • 40 Спри да лаеш,

    15 4 Отговор
    виж колко си хубава в кабинета на черепа. Поне уважи ли те?
  • 41 Американски Женствен Джендър ♀️

    8 2 Отговор
    И с каква цел беше това дръвчене и дъвкане с братята американци не разбрах те са с правото си да съдят за корупцията на руския соц модел ГЕРБ и за военните цели край полигона това беше военно учение не дължат абсолютно никакво обяснение на ганчовците аборигени и туземното население на територията българия.
  • 42 Мнение

    12 4 Отговор
    Хора,няма смисъл да се дразним от това,което казва Мая Костинбродска.Просто са и омръзнали имената,с които я кичат,и сега си отмъщава.И тя си е боклук и мутра,и затова кичи и други с нейните заслуги.....Изглежда мутрите се надпреварват ,кой ще е с по-яко име..Например-Мая сестра Галева,Боко Рапона,Мая Костинбродска,Боко Тиквата,......зеленчуци и сестри--все са за боклука.......
  • 43 НЕ СТАВА ВЪПРОС

    18 3 Отговор
    За Борисов,не че го харесвам вече. След тия снимки от лятото той се провали, като политик.....
    Но тая Галевица е много нагла. Не стига, че я хванаха на камерите, но има и хъс присъди да раздава.
    А американците знаят много. Те подслушват целия свят ...
    Те са прехванали разговора на Паунов с Божков.
    Така, че корумпирания политик е Мая.
    Ако САЩ бяха нарочели Борисов, нямаше 2 дни преди това Мустава , да го извика за два часа.
    Така , че скоро , ще излезе компромата срещу Мая.
    Американците - знаят , кога ще е най добре.
    100% имат доказателства и за преведени пари.
  • 44 123

    5 4 Отговор

    До коментар #26 от "Просветен илюминат":

    Kакто е показано снимката в къщата на Борисов в чекмедежето са едни и същи пари в различна конфигурация,те са от по 500 евро не от един или 100 лева както казва Божков че ги е теглил и давал. Парите варират в снимките между 300 000 и 1 200 000 евро, кюлчетата също са едни и същи имат същите идентификационни номера от Белгия,знае кой ги е закупил и им е собственника, те са от 250 гр едното и достигат до 6 на брой когато са показани най-много.

    Коментиран от #69

  • 45 Галевата

    11 2 Отговор
    Гьонсурат, е казал народът, или "Не съм от тях,како Сийке" ,или -крадецът вика,дръжте крадеца....И все пак човек се чуди,как такива същества спят спокойно.Навярно шумоленето на парите под възглавницата ти успокоява......знае ли човек....
  • 46 Не си прав

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Миризлив пор":

    Банката е уведомила БНБ и ДАНС.
    А от там реакция нула.
  • 47 в кратце

    11 3 Отговор
    Изкъпи си мутрата и в сън!
  • 48 Ужас

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мая ПРЕМИЕР!!!":

    Сериозно ли го мислиш, или ти платиха ...
  • 49 Политолог

    16 4 Отговор
    Манолова да не забравя, че беше защитник, ментор, на избягалите осъдени мутри,рекетьори братя Галеви

    Коментиран от #51

  • 50 123

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "Недялко Недялков":

    Божков казва че е дал на Борисов над 60 милиона лева за 3 години, дори и във 100 лева бакноти да са това е един куфар от 60 см x 23 см c 43 см.иди и влез в Министерскя съвет с един куфар, няма нужда да носиш един милион лева за да видиш как се влиза там. Един милион евро са като натъпчеш една бизнес чанта за лаптоп и акесесоари, банкнотите в шкафчето му са по малко от милион, но има черна торба за която само можеш да си представиш че е пълна с пари, и колкото ти е въображението толкова ще сложиш в нея. Златото показано в чекемеджето на Борисов в най голямата си конфигурация е 1500 грама, и цената му е 146 558 лева

    Коментиран от #55

  • 51 Мнение

    15 2 Отговор

    До коментар #49 от "Политолог":

    Сигурно не го е забравила,но поведението и сега доказва, че продължава да се държи като мутреса-нагла и безсрамна.....Интересно,как е усвоила занаята,да пришива нейните качества на други.....в школата на БКП вероятно-едно говориш,друго вършиш...
  • 52 Галев

    13 3 Отговор
    Брато, тая ма дразни-дай самолета брато от Дубай-че и набия канчето.Я съм я учил само да свири,,а не да говори.
  • 53 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 2 Отговор
    САНКЦИЯТА МАГНИТСКИ. ЩЕ. БЪДЕ. ПРИЛОЖЕНА. КЪМ. ЗЕЛЕНИЯ. ЧОРАП...... ДОКАЗАН. РЕЗИДЕНТ. НА. КГБ , ТОЙ НЕ. ГО. И. КРИЕ.. ПЪК. И. ЩАТИТЕ (ЦРУ) МИСЛЯ ЧЕ НЕ. СА ТОЛКОВА. НАИВНИ. И ГЛУПАВИ.
  • 54 Дгугиот брат

    11 1 Отговор
    Верно, она кога се научи да говори,я помним,че у кревата не говори ич.....само свири на кавала.Ааааа,научила се е,коги я пратихме у София у парламента,и я туриа да дига парата на трибуната.Брате,брате,какво чудо сме отгледале....Лае,лае,нема спиране....Само един тупаник у устата че я запре..Иначе у Дубай сме добре,ходим на плаж,да гледаме мадамите,по-убави са от Дупничанки.
  • 55 синоптик

    10 0 Отговор

    До коментар #50 от "123":

    В шкавчето на Борисов има около 15 или 17 пачки по 500 евро,което прави около 800000 евро!Тези пари ги взема всеки евродепутат ежегодно.Рашков се исказа неподготвен че в шкавчето имало 17 милиона!-малаумник

    Коментиран от #63, #64

  • 56 Светослав

    14 2 Отговор
    Дрогарко Манолова, кадрите яко показват твойта зависимост от другаря Божков. Моля, ви отеглете се. Стига сте създавали фалшив пиар. Тези ваши изказвания, може да ги предавате в час по лъжеинфомаия, заедно с лектор Бабикян и по фалшиво право с никога-не спечелил дело Хаджиментов

    Коментиран от #60

  • 57 Николай

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факти":

    Само да не излезе някоя снимка, как пуши пура при Божков

    Коментиран от #62

  • 58 Пирамиди фараони

    7 0 Отговор
    В България защо е разрешен хазарта трябва да има спортен тотализатор и държавна лотария без никакви талончета
  • 59 Бацо

    3 1 Отговор
    На затвор със всички гепипачковци
  • 60 Другия с коня

    9 0 Отговор

    До коментар #56 от "Светослав":

    Така е Обучавана в Комунистическата Партийна школа в Москва,Мая Манолова,откъдето получава Висше образование със специалност " История"....Там ги обучават да манипулират,Риторика,Софистика,Пропаганда и Дезинформация!!!За поправката в НПК " Ванко1" си мълчи,обаче....За товязче Пеевски е Министър в правителството на Станишев,също....За това,че БСП и лично ТЯ го назначиха за шеф на ДАНС и после 400 дни брани Орешарски от Протестиращия Народ - Политическите Трупове на Бунището на тези Избори!!!
  • 61 Република

    8 0 Отговор
    Черепа е клиент на органите на реда от 80-те години на миналия век.
  • 62 Другиот брат

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "Николай":

    Ааааа,недей така,она пуши само нашата пура.Е може да се е научила и на други да пуши ,ама не е честно.Епа сигурно в политиката е така,повеке пури,повеке пари....Язък,много сме далече,ама като си дойдем,кога Мая стане министър,че я накажем...два тупаника ,ма не у главата,че министър със синьо око не бива.
  • 63 123

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "синоптик":

    Значи в шкафа показан в отцъствието на Борисов във снимката в максимална конфигурация е имало от 750 000 до 850 000 евро и 1500 гр злато на стойност 146558 лв. Много интересно къде е наел склад Борисов да държи подкупите от 70 милиона или около 84 квадратни метра банкноти, тези които са правили снимката в спалната на Борисов няма ли да пуснат снимка със складираните 84 кв метра пари от 70 милиона лева подкупи?

    Коментиран от #73

  • 64 123

    10 1 Отговор

    До коментар #55 от "синоптик":

    Другарите от ДС сготвиха Борисов, но така става като Борисов им танцува под музиката която оркестъра на ДС му свиреше. Не можеш да ги биеш на играта която ДС са създали.

    Коментиран от #65

  • 65 синоптик

    9 1 Отговор

    До коментар #64 от "123":

    За кадрите от висшия ешелон на бсп,тези пари са джобни!Повечето имат хотели по черноморието и Гърция за десетки милиони.Гергов взе 43 милиона за една дупка.Черепа хвърли над 200 милиона за протести!
  • 66 Георги!

    10 3 Отговор
    Мая и вси отбор комунисти са в паника.Баста.Иде развръзката.На ЕС и САЩ им писна ,комунистите да харчат парите на ЕС,а в същото време да подготвят завой към Русия! Предстои рестарт на промяната.Кой ял,пил,неплатил,идва сметката!

    Коментиран от #67

  • 67 Мая,

    3 3 Отговор

    До коментар #66 от "Георги!":

    именувана от кюстендилци Сестра Галева, друго не знае, освен да шуми и безчинства. Той и Николай Хаджигенов така я оцени – “кривата щанга”. Ама на Манолова, ако целият свят й е крив, какво са й виновни хората, които ще гласуват за нея – защо срамИ потенциалните си избиратели?!
  • 68 Българин

    4 0 Отговор
    Тая костинбродската лъжлива галева,заради празното си говорене потенциален инвеститор в град Девня си оттегли инвестиционното си намерение за над 1 200 000 000 лева.Тази празноглавка е за р-азстрел!
  • 69 Аз Човек

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "123":

    И какво ви пречи това на тази измислена снимка Всичко е Лъжа Но тук явно има огромно количество наивници Маята е толкова Лъжлива че незнам как има хора гласували за нея и тези около нея Отровите платени от Божков е щом това искате разруха хаос диктатура
  • 70 Вън

    5 2 Отговор
    Вън мутри, вън мая
  • 71 Отврат

    4 2 Отговор
    Другарката Манолова се опита да наложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, после се среща потайно с Божков да се договарят за поредната и далавера, а днес ми се прави на света вода ненапита и борец срущу корупцията. Това ако не е най-наглото дебелокожие и гьонсуратлък незнам кое е.
  • 72 Траурен марш

    3 2 Отговор
    А твоята присъда за твоята некадърност, лъжливост, крадливост и продажност – и всичко това в особено големи размери – вече ти я е издал лично твоят шеф Васил Божков.... Сещаш ли се каква е тя ?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Мая Галева Костинбродска

    5 2 Отговор
    е най наглата, най простата, най долната мутра която БГ са виждали, тази мутра би трябвало в дън земя да се скрие заради Пеевски и Бошков
  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    "Сестра Галева" е като котка, по гръб не пада...за секса не знам какво прави.
  • 76 Брат Галев

    5 2 Отговор
    А вие Галева,накъде сега без спонсор?
  • 77 Цветарке

    3 2 Отговор
    А на теб кой ще ти почете присъдата мааа....цветарке?
  • 78 Бакшиши на Шиши

    2 2 Отговор
    Добре че са Мая Манолова – сестра Галева и Христо Иванов – брат Маджо да ни разяснят що е то мафиот и организирана престъпност и къде зимуват те у нас – за къде е българинът без техните напоителни прозрения и напътствия...

    Специално Мая пък освен всичко друго е и топ шишиведка – незабравими са баталните сцени в парламента, в които тя със собствената си гола гръд като орлица бранеше Шиши от противниците му и заедно с червения премиер Олигархски аха да му осигурят избирането за шеф на ДАНС.
  • 79 Павел Пенев

    2 0 Отговор
    Това е примитивен извод на един юрист с претенции.Действията по закона Магнитски не могат да се приравняват на присъда. Нещо и ти започна да изкуфяваш.
  • 80 така така

    3 1 Отговор
    Скъпи ми смехуровци, Мая Манолова НЕ Е Васил Божков.
    Мисля, че това изчерпва всичко.
  • 81 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    МЯУАЙО --АМИ АКО БАЩА ТИ РАЗБЕРЕ -КАК СЕ АМЕРИКАНОГЪЗИШ !?
  • 82 А НЕ ТАКА

    3 2 Отговор
    СЕСТРА ГАЛЕВА МАЙ Е ПОЛИТИКА ПОСОЧЕН ОТ САЩ АМИ ТО ТЯ БЕ СНИМАНА НА БОЖКОВ В ИМОТИТЕ А СЕГА ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКАТА
  • 83 МАЛИ

    3 2 Отговор
    СЕСТРА ГАЛЕВ АМИ КОЙ МИ СЕ ИЗХОДИ В ГАЩИТЕ
  • 84 КРОКОДИЛА

    1 2 Отговор
    А ТВОЯТА КОЛКО ЩЕ Е МА .................
  • 85 пей си ти

    2 1 Отговор
    оффф,тебе пък кой те пита,я земи си стегай дисагите и айде у селото ти,да пасеш кравите,че за тва акъл не трябва,те кравите сами знаят кво да правят.
  • 86 Squirting fan

    1 0 Отговор
    Искам Майчето да ми скиурти на фейса
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Накъдри Юкселов

    1 1 Отговор
    дано прочетат и твоята присъда !!и ти си като него
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове