Last news in Fakti

6 Юни, 2021 18:47 7 395 82

Проф. Радулов за "канибалския" скандал: За мен няма съмнение, че това е езикът на Борисов

  • николай радулов-
  • подслушване-
  • санкции-
  • сащ

Възможно е Бойко Рашков да наследи Гешев като главен прокурор

Проф. Радулов за "канибалския" скандал: За мен няма съмнение, че това е езикът на Борисов - 1
Снимка: Архив

Много е вероятно главният прокурор Иван Гешев да не си изкара мандата и мястото му да заеме Бойко Рашков. Такова мнение изрази в интервю за БНР проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и част от състава на партията "Има такъв народ".

Той оцени действията на прокуратурата като от времето на Вишински (генерален прокурор на СССР от времето на Сталин, б.р.).

Проф. Радулов подчерта, че в програмата на "Има такъв народ" е записано, че трябва да се извърши демутризация на службите за сигурност и МВР.

За мен няма съмнение, че такова нещо е говорено. Това е езикът на Бойко Борисов, каза той в коментар на т.нар. канибалски скандал, изнесен пред медиите от министър Бойко Рашков, в който става дума за оплакване от бизнесмен за заплахи от бившия премиер Борисов.

По думите на Радулов служебният министър на вътрешните работи огласява случая в медиите, защото няма доверие в прокуратурата.

Според него през последните години доверието в прокуратурата е сринато заради действията на управляващите.

И САЩ, и ЕС са пределно наясно с това какво се случва у нас. Години наред получаваме остри забележки в докладите на Държавния департамент на САЩ и на Европейската комисия по същите въпроси, които са описани в решението по закона "Магнитски". Получава се куриоз - чуждите служби да се грижат повече за сигурността и бизнеса в страната, отколкото самото правителство, заяви проф. Радулов.

Той изказа прогноза за налагане на нови санкции от САЩ на още хора от България.

Списъкът е голям и ще се развива. Това, което чух, е, че ги очакваме скоро, но със сигурност няма да е преди изборите, т.е. след 12-и, 13-и юли, загатна проф. Радулов на финала.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NeXu s

    46 105 Отговор
    Аман вече от псевдо-експерти! Един имал усещания, за друг нямало съмнения! А доказателствата къде са? Май Гешев ви е голям трън, че погна червените олигарси и няма кой да ви спонсорира?

    Коментиран от #15, #69

  • 2 Майна

    89 31 Отговор
    И НИЕ СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТОВА Е БИЛО ИСТИНА И ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСЯВАЩО, ЧЕ ТОЗИ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ И ОЩЕ Е НА СВОБОДА...ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА!

    Коментиран от #48, #67

  • 3 Бойко Разбойко

    38 18 Отговор
    Органите на протестърите за трансплантации, а останалото в месомелачката в Банкя за суджук.
  • 4 схожда

    58 16 Отговор
    Вярно отговаря на всички стандарти за речитатив на третокласна мутра.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чалга Звизда

    35 54 Отговор
    И тоя екстрасенс. Нямало съмнение че го е казал Бойко все едно е бил там и му е светил. За мен пък няма съменение че Чалгаря чрез законопроекта за изборите отворъ път на турско влияние във вътрешната политика, и пак без никакво съмнение спомогна за внедряването на комунистическото правителство на Радев. Също без съмнение, Чалгаря просто няма да стъпи вече в парламента след такова одрискване.
  • 7 Майна

    51 14 Отговор
    ДНЕС СТИВ ХАНКЕ В ПРАВ ТЕКС НИ КАЗА, ЧЕ АКО НЕ СИ РАЗЧИСТИМ ОБОРИТЕ ДРУГ ЩЕ ГО НАПРАВИ... КАКВО ЗНАЧИ ТОВА! ЩОТО СМЕ ТОЛКОВА СМОТАНИ , КРАВАРИТЕ НИ ДАВАТ НОТАЦИИ...А НИЕ , ЧАКАМЕ...
  • 8 Анонимен

    9 20 Отговор
    Приемаме вината с мезета България купува коли за държавната администрация от страна в която е имало Холокост през ВСВ даже искаше завод за коли да прави
  • 9 че ние

    52 18 Отговор
    този език го чухме в два записа, за които две независими американски лаборатории казаха, че са автентични, а Гешефт отрече. Разбира се, че САЩ, и ЕС са пределно наясно с това какво се случва у нас! Никога няма да забравя какъв срам брахме след онова "с 200" и когато онуй отиде в Брюксел никой не му обърна внимание. Да, ама той си тикна ръцете в джобовете и тръгна сам да обикаля като шматка, а после козируваше на гърбовете на преминаващите покрай него, които не го удостояваха даже с поглед. Точно, заради този език в записите.

    Коментиран от #30

  • 10 От школата

    39 15 Отговор
    на СИК е езика му !
  • 11 Анонимен

    10 23 Отговор
    Жан Виденов беше в борда на директорите на месопреработвателен комбинат
  • 12 sbs no КОМУНИСТ

    28 33 Отговор
    ПРОФЕСОРЧЕ -само доброто възпитание ме спира да ти отговоря -с богатият ни БЪЛГАРСКО-СТОИЧКОВ ЕЗИК
  • 13 Питам се аз

    34 17 Отговор
    Защо го търпяхме толкова дълго???

    Коментиран от #52

  • 14 Чалга Вън

    33 21 Отговор
    Също за мен няма съмнение че Чалга партията не внесе законопроекта за мажоритарното гласуване просто защото не им е удобен резултатът от такова гласуване - ГЕРБ ще ги помете. Явно като фурнаджийски лопати правят каквото им е изгодно да се доберат до властта, а не става дума за "демокрация", "мутри вън" и тем подобни изтъркани лозунги. Нищо ново под слънцето - политици си гледат личната изгода а не интересът на народа.
  • 15 Промит мозък

    51 21 Отговор

    До коментар #1 от "NeXu s":

    Какви доказателства искате:
    1. Има телефонни записи на мутрата а не не стават.
    2.Има снимки от дома му с пари и злато а не измислица
    3.Има свидетели за изнудване а не пълни глупости.
    4.Накрая има отдавна доклади на САЩ че Борисов е мутра от СИК и има връзки с Маджо, жоро Стоев го казваше, Христ Калчев и другите а не кои са тази.
    Не няма нужда от доказателства вие сте с промит мозък.

    Коментиран от #17, #18, #22, #53

  • 16 Чай Шукарие

    25 31 Отговор
    Хората се съдят по делата, а не какво някой си бил чул на Женския пазар. Затова има само кьорфишеци срещу ГЕРБ и "компромати" скалъпени от второкласници. Да не говорим за гнусно-елементарните опити за промивка на общественото мнение със същите кьорфишеци. Надявам се българският народ не е толкова прост, макар че все пак много гласуваха за един Чалгар.

    Коментиран от #25

  • 17 Жива да ни бях

    27 18 Отговор

    До коментар #15 от "Промит мозък":

    За Борисов ли са тези "доказателства" или за Божков? Щото според вас Божков бил "достоен българин" а пък има същите доказателства и то доста повече. А кой беше казал на фалшивите протести "обади ли се на Маджо" ...? Толков ли е тъп този народ че вече 30 години да ви вярна на изтърканите лозунги че се борите срещу мутрите, а всъщност въпросът е едни мутри да се заменят с други.

    Коментиран от #19

  • 18 особено

    6 14 Отговор

    До коментар #15 от "Промит мозък":

    този е с най-промития мозък. Не забравяй, че е от медицинската "прослойка", хахахааа!
  • 19 Промит мозък

    10 15 Отговор

    До коментар #17 от "Жива да ни бях":

    Е няма нужда то в търговският регистър си пише кой е бил сътрудник на Маджо. Може да прочетеш и Жоро Стоев, Слави Бинев и т. Н. Обаче за вас черното е бяло.
    И кои бяха всъщност САЩ и държавният департамент че и те пишат за връзките на Бойко със СИК, американски аматьори.

    Коментиран от #34

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гъдю Гъдев

    17 8 Отговор
    Че, те в българския сериал " Под прикритие " говореха по прилично.
  • 22 Аз Човек

    17 12 Отговор

    До коментар #15 от "Промит мозък":

    С промит мозък са такива наивници като вас наистина ли вярвате на тези Лъжи клевети

    Коментиран от #32

  • 23 оня с коня

    19 29 Отговор
    Ето какво пише в Уикипедията:Николай Стефанов Радулов е Български ПОЛИЦАЙ, Професор,Гл.Секретар на МВР при Иван Костов.По време на соца е бил в ДС, на длъжност "Разузнавач"/Шпионин/.Сега иска да става Депутат по линията на ИТН,като вероятно Слави ще го сложи на мястото на НЕ-много младата Мика.Та допуска Професора със "голяма вероятност" че рашков ще заеме мястото на Ив.Гешев,независимо че със СЪЩАТА ВЕРОЯТНОСТ това Е ИЗКЛЮЧЕНО!Изказва се Професорът и по "Канибалския скандал" като твърди че за него няма съмнение че това е Езика на Борисов .Само не казва след коя точно ракия го напускат Всякакви съмнения и със Насълзени очи започва да реди Спомени от рода на "Еееех,какви славни времена бяха едно време при Т.Живков!..."

    Коментиран от #26, #27

  • 24 БиБи Кинг

    7 11 Отговор
    Че ви греземе карантиата пемберуги наклонени!
  • 25 Аз Човек

    20 26 Отговор

    До коментар #16 от "Чай Шукарие":

    Знам че ГЕРБ Развива България Успешно Вярно Има и грешки но да се вярва на тези огромни Лъжи и какви са тези които ги изричат дърти Комуняги алчни от 90 год върнаха България 80 год назад откъде изпълзяха толкова Комундета със изкривени от злоба лица омразни рушат а тези наивници и вярват

    Коментиран от #78

  • 26 любопитен

    21 15 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    А Баце, като е бил член на БКП к'во прайм? И напусна МВР за да остане в Партията, а к'во прайм?

    Коментиран от #31

  • 27 Аз Човек

    19 16 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Това са хората Новите Голямата Промяна наивниците тук викат ура и ги аплодират но са забравили че освен тези СТАРИ дърти алчни Комундета и наивници тук живеят и Българи Демократи които няма да допуснат да се върнат предишните мракобесни години

    Коментиран от #29

  • 28 Анонимен

    8 10 Отговор
    Борисов след спечелването на избори се возеше в ретро автомобил заедно с Горанов и строи пътища с частни фирми за автомобилите втора ръка внесени от запад после Европа като въведе еко стандартите и старите автомобили не ги покрият ще имаме добре паркирани ретро автомобили
  • 29 Промит мозък

    11 15 Отговор

    До коментар #27 от "Аз Човек":

    Махнете Бойко тогава доказан комунист и мафиот. Толкова ли няма един нов демократ който 89 е бил под 18 години и се е развил като свободен и честен професионалист????
    О неееее Бойко е изключение комунист от добрите комунисти🙂 и справедливи те мутри.

    Коментиран от #38

  • 30 гост

    16 10 Отговор

    До коментар #9 от "че ние":

    Това само ти си го чул и още няколко не много умни хора. Същият Радулов обясняваше в студиото на Цв, Василев през 2014 г за един документ внесен от Бареков в прокуратурата как Борисов като главен секретар на МВР през 2002 г нещо направил в Бургас. Кълнеше се , че документа за него е автентичен и ей сега пада главата на Борисов, Само той не беше вдянал, че изходящият номер беше с дата преди входящият, но за него всичко беше на шест, та се наложи Светльо какъв беше и Цветлин Йовчев да обясняват три дни , че документа е фалшив . Толкова и с твоята " лаборатория' работеща за ФБР .Смешна история.!

    Коментиран от #35

  • 31 гост

    14 4 Отговор

    До коментар #26 от "любопитен":

    Ей го и тоя не разбрал какво да прави. Вземи прочети закона за деполитизация на армията , белким разбереш какво да правиш, но силно се съмнявам.

    Коментиран от #33, #63

  • 32 ти мъж

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "Аз Човек":

    имаш ли, мъри!
  • 33 ти нещо

    8 13 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    а? Каква армия те гони, бре. ББ никога не е бил в армията!
  • 34 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #19 от "Промит мозък":

    Департамента пише за връзките на Бойко, бягай от тука бе мушмул! Това го пише Пардю в грамите си като посланик. Провери сега от къде Пардю имаше тази информация и как посланиците си набавят информацията. Ще ти дам жокер, ФБР и ЦРУ не действат в България .И още един жокер , Департамента на САЩ има данните за Божков от българската прокуратура и службите.

    Коментиран от #57

  • 35 цяла България

    15 9 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    чу записите, видя снимките, както и посещението му в Брюксел. И срам брахме, ама такива като тебе са с два тапета в мозъка и нищо не проумяват.
  • 36 Злобни старчета

    12 9 Отговор
    Професор ама само по оплювателство и лъгонтене !
    А всъщност и за градинска тор не ставаш, Кольо....

    Да ти побелеят и окапят косите без така и вденеш, че всяко едно сериозно публично твърдение и особено обвинение задължително върви в комплект с доказателства – значи цял живот присъствието ни тази земя е било едно голямо хабене на време, пространство и чист въздух...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 оня с коня

    11 12 Отговор

    До коментар #29 от "Промит мозък":

    ПОГОЛОВНО И МАСОВО тука се пише от Русофилите/твърде вероятно и от Тебе с други никове/,че ГЕРБ както и НДСВ да Лидерски партии и махне ли се Лидера,Партията умира.И изведнъж сега Ти предлагаш да се махне Бойкои да се замени с филанкишията примерно,което на практика значи че РАЗТУРВАШ ГЕРБ!Ама недей така бе брачет,щото ще ме оставиш БЕЗ ВЯРА В БЪДЕЩЕГО - НЕ Е ЧОВЕШКО,ако ме разбираш!:)
  • 39 Иван

    11 9 Отговор
    И езикът на Тошо от няколкото му изказвания, които съм чул не блести, нито смислово нито литературно. Така че от ИТН да си знаят мястото. Цалата милиционерска ситуация в държавата, е по тяхна вина. Искам-не искам. Няма масто тази пародия на партия в политическото пространство.
  • 40 Отец Креспи

    13 9 Отговор
    Естествено, че изр*да е изрекъл тези думи, в това никой няма съмнение!
  • 41 2323

    16 11 Отговор
    На 11.07 партията на толупите, барабар с главния толуп, ще се сгруха с двеста. Следва смяна на ВСС, Гешев с двеста отива в добрия случай охрана на банка или пазач на паркинг, зависи от золумите, може и да се обяснява на Г. М. ДИМИТРОВ, не се знае. Буци и Горанов с двеста в Кремиковци и бай Ставри ще ги посрещне с двеста в дупарата от входа.
  • 42 Шуши

    9 12 Отговор
    От когато Рашков показа документи, бацо и крепостните му селяни в гепи млъкнаха. Ами то баце беше забравил за това то един ли случай такъв има
  • 43 АБЕ ХОРА

    6 0 Отговор
    Това е било само на МАЙТАП.
    Куче което лае не е страшно.
    Страшно е когато те изяде без да ти каже.
  • 44 До Херо Мустафа!

    6 11 Отговор
    Кажи му името! Бойко Методиев Борисов !

    Коментиран от #54

  • 45 КРАДЕМИСЕ

    9 13 Отговор
    "Здравейте, казвам се Бойко и не съм крал от 1 месец"

    Коментиран от #55

  • 46 Исус Христос

    15 7 Отговор
    Ще градим съвременна и демократична България с Рашков????????Отново да ни ръководят комунисти? Жив да не бех.Имайте милост.
  • 47 асистента

    15 2 Отговор
    ти радулов щом си се захванал на хорото което ти свири дългуча си за съжаление с твоята проф. титла и ще те разиграва един чалгаджия и ще играеш по неговата свирка то си скъсай проф.диплома
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Още един

    10 3 Отговор
    Десист, другарят Радулов .
  • 50 Каруцар от Сточна гара

    5 9 Отговор
    Като караме каруци ползваме езика на Буци...
  • 51 cpv

    14 6 Отговор
    Не виждам по какви критерии сравняваш Рашков(който не става и за падар) с Гешев,Радулов който си от комунистическо потекло!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ДЕДЕКТОР

    15 4 Отговор

    До коментар #45 от "КРАДЕМИСЕ":

    ЗДРАВЕЙТЕ КАЗВАМ СЕ РАШКОВ И НЕ СЪМ ЛЪГАЛ НИКОГА /СОРИ ПАК ГО НАПРАВИХ/
  • 56 Те този ЕНП ни го натресе !

    5 11 Отговор
    Би би тко скоро ще го отнесе !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Промит мозък

    7 9 Отговор

    До коментар #53 от "sbs no КОМУНИСТ":

    От комунист акъл не ща, ходи се кланяй на биби комумиста

    Коментиран от #72

  • 59 Арест ! Съд ! Затвор !

    6 12 Отговор
    За лицето Бойко Методиев Борисов.
    От утре до края на седмицата.
  • 60 Веднага да се арестуват следните лица:

    5 11 Отговор
    Бойко Методиев Борисов, член на БКП!
    Гешев, дългото чорапче!
    Меди Доганов,агент на ДС и ГРУ!
  • 61 jorj

    11 2 Отговор
    Хора, тези които окупираха властта СА100 ПЪТИ ОПАСНИ ОТ ХИТЛЕР, НА СТАЛИНСКО НИВО СА!!!!!! СКОРО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ И ЩЕ ПЛАТИ НЕВЕРОЯТНО ВИСОКА ЦЕНА ЗА ПРИНИЗЯВАНЕТО СИ И ЧАКАНЕТО НЯКОЙ СА ГО ОХТЪРВЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН!!! ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ИЗВОЮВА, С ЧАКАНЕ НЕСТАВА.
  • 62 мангъродер

    15 6 Отговор
    Върви на името си. Ще ни амбицирате да направим така, че ГЕРБ отново да управлява. Вижте се на какво приличате. Експер до експерта - идиот до идиота.
  • 63 любопитен

    3 10 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Шшш, хайде слез от люлката! През 1991 годиня е взето решение за "департизация" (по-правилната дума от деполитизация) на силовите структури. Попълва се декларация от отказ от членство в партия, ако не, напускаш! Промяната на закона за МВР става през 2014г. и там има за деполитизацията, но е различно от това, за което аз говоря! Що се правите на чалнати?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 jorj

    12 4 Отговор
    А този, "професор" е партай геносе/партиен другар, експерт по супер мръсотиите и манипулация на масите!!!!!!!
  • 66 ТЕЗИ герберасти тъпи комуняги

    3 10 Отговор
    Ще ядат голям пердах, няма да им се РАЗМИНЕ!!!
    То се трупа, трупа....
  • 67 десантът

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    6-ти юни,
    1944-та година.

    Започва невижданият във военната история Десант в Нормандия.
    155 000 войници на Съюзниците дебаркират по бреговете на Нормандия (Франция).
    Пoд aнглo-aмeрикaнcкo кoмaндвaнe ca вoйници oт
    CAЩ,
    Вeликoбритaния,
    Кaнaдa,
    Бeлгия,
    Нoрвeгия,
    Пoлшa,
    Люкceмбург,
    Гърция,
    Чeхocлoвaкия,
    Нoвa Зeлaндия,
    Aвcтрaлия.
    Кaктo и 177 фрaнцузи.

    За броени часове, срещу Хитлер се изправят
    10 танкови дивизии,
    11 хиляди самолета
    и невъобразима армада от 6 хиляди кораба!

    Чудо, невиждано в световната история и до днес!

    Само до пoлунoщ нa 6 юни cъюзницитe ca дaли 10 500 жeртви – убити, рaнeни, изчeзнaли.
    Нaй-мнoгo ca aмeрикaнцитe – 6 000, кaтo caмo 2 500 oт тях ca нa плaжa Oмaхa.

    Бързо е преодолян Атлантическия вал , но биткaтa зa Нoрмaндия прoдължaвa нaд двa мeceцa.

    Хитлер сам си подписа смъртната присъда!
    Единствената държава на която Германия официално обявява воина
    е САЩ!
    Цялата икономическа мощ на САЩ се стоварва на главата на Хитлер!
    До тогава, руснаците агонизираха на Източния фронт!

    Коментиран от #71, #74

  • 68 Държавен департамент на САЩ

    5 9 Отговор
    Скоро ще публикуваме кой е !....
  • 69 Цезар Бойко

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "NeXu s":

    6-ти юни,
    2021-ва година.

    Прoкурaтурaтa aрecтувa Aнгeл Пaпaлeзoв!
    Шeф нa ceктoр “Културнo-иcтoричecки цeннocти“ в Глaвнa дирeкция “Нaциoнaлнa пoлиция“!
    Зa търгoвия c aнтики!

    Кaктo ce oкaзвa мaлкo пo-къcнo,
    тeзи уж "aнтики" ca дeкoрaтивни мoнeти зa пo 5 лeвa.
    Cрeд тях и Бoриcoв, кaтo римcки импeрaтoр.

    Милиционерът Борисов избира министрите си по-тъпи от него!
    Милиционерът Гешев избира прокурорите си по-тъпи от него!

    Милиционерски тъпотии!
  • 70 Биби Кинг

    3 1 Отговор
    Гриз,гриз,без ориз!
  • 71 Козяшка

    3 9 Отговор

    До коментар #67 от "десантът":

    амеба: Ай как съм пропусна таз опорка от шефа!
  • 72 sbs no КОМУНИСТ

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "Промит мозък":

    ----ХА-ХА-ХА ---КУХ ЧЕ И НЕГРАМОТЕН ----/-sbs no КОМУНИСТ/--ЩЕ ТИ ГО ПРЕВЕДА ---ОЗНАЧАВА НЕ НА КОМУНИСТИТЕ
  • 73 денис сачев

    3 11 Отговор
    Аз пък имам усещането, че "политика" е Румен Радев. ШЕФА боко банкянския е Чист КАТА сЪЛЗА!
  • 74 История

    3 8 Отговор

    До коментар #67 от "десантът":

    Руснаците така агонизират че на 6 юни 1944 са в Румъния и Полша 🙂
  • 75 Анонимен

    4 8 Отговор
    Борисов стана премиер министър на България без да е избран за народен представител от листата на ГЕРБ на парламентарните избори при условие че България е парламентарна република по конституция и за да те изберат за премиер министър трябва да си депутат в парламента и да представляващ избиратели от избирателен район които са гласували с бюлетини в които името на кандидат депутата на партия е водещо за този избирателен район След спечелването на изборите от ГЕРБ те извикаха Борисов в НС и го избраха за премиер без да е полагал клетва като депутат от НС преди това което е нарушаване на конституцията трябва да се сезира конституционния съд
  • 76 КОРАДО КАТАНИ

    4 10 Отговор
    Радулов е абсолютно прав. Само мутропитек-силовак като Боко, размахвал бухалката 90-те години, би използвал такъв език в днешно време за сплашване!
  • 77 Цветко Христов

    8 2 Отговор
    Тоя Радулов бил ли е член на бкп, бсп? За първи път го виждам. Май е бил. А? Моля ако някой знае да ми каже.

    Коментиран от #79

  • 78 Пинк Флойд

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Аз Човек":

    Машина за месо, гепи развива успешно шкафа на бацо, виж Румъния къде стигна, а къде беше 1990. Бойкошенко при Николае
  • 79 Бацо

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Цветко Христов":

    Бил ли е член на БКП, некой да каже
  • 80 Канибал Радулов

    2 1 Отговор
    Радулов, бе не ти ли е хрумвало да земеш да ни освободиш един път за винаги от гнусното ти присъствие ? Знаеш как.

    Помисли си, непременно си помисли по въпроса....
  • 81 Електра

    1 0 Отговор
    Тоя идиот ако така си говори, да не спал с бойко или му е духал супата, да знае как говори Борисов...
  • 82 Тредстоун

    0 0 Отговор
    Николай Стефанов Радулов От 30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на Държавна сигурност, а от 24 декември 1985 г. е старши разузнавач в управлението. Маймуна от старата школа , от времето на селянина от правец,мисля да не му се доверявам на " експертизата" , да ходи да си цъка сантасето в пенсионеркия клуб. Явно славчо се е обзавел с много " млади ' муцуни от време оно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове