Last news in Fakti

6 Февруари, 2013 12:33 2 986 15

Всички срещу ГЕРБ в парламента

  • хизбула-
  • бургас

Националната сигурност е под заплаха, смята опозицията

Всички срещу ГЕРБ в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

 

В Народното събрание се разгоря скандал между управляващи и опозиция на тема „Хизбула”. Всички партии, освен ГЕРБ, обявиха, че националната сигурност е под заплаха. Според "Атака" дори страната ни е вкарана във война.

Припомняме, че след вчерашното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че отговорните за атентата са свързани с военното крило на "Хизбула".

Лидерът на БСП Сергей Станишев беше категоричен, че сигурността на българите е под въпрос. „Борисов каза че няма да прави компромис със своята сигурност. Защо прави това с нашата”, попита Сергей Станишев.

„След стрелбата пред Съдебната палата, възникват страховете у българските граждани. Трябва хората да бъдат успокоени и да се каже, че има българско правителство, че то не е абдикирало”, заяви съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов. Той призова премиера Борисов да обясни пред парламента - какви мерки ще вземе след обявяване на резултати от разследването на атентата в Бургас.

От името на партия „Атака” лидерът Волен Сидеров посочи, че вчера на заседанието на КСНС не са били представени никакви доказателства, а страната ни се е поддала на натиск. „Правителството вкара България във война, ни повече ни по малко”, заяви Волен Сидеров.

„Националният интерес ще е защитен, ако се придържаме към позициите на ЕС”, заяви Лютви Местан от ДПС. „Вчера Консултативният съвет по национална сигурност (КСНС) при държавния глава не постигна съгласие по доклада на вицепремиера и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов относно развитието на разследването на терористичния акт на летище Сарафово. Това е първото заседание на КСНС, на което присъстваме без каквато и да е предварителна информация за съдържанието на докладите, които бяха представени устно. Оказа се, че българските медии са по-информирани от председателите на парламентарните групи в 41-то Народно събрание”, добави Местан.

Управляващите от своя страна бяха категорични, че доказателствата са били достатъчно и призоваха да не се плашат гражданите. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев заяви, че политиката, която провежда правителството е последователна и "ние като членове на евроатлантическите структури на Европа, трябва да вземем отношение, за да не ни упрекнат утре, че точно в обратната позиция ще изпаднем - че взимаме страната и защитаваме такива структури като Хизбула".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трибал

    0 0 Отговор
    Болен здрав носи!С чужда пита помен..!От пръдня боя не става!
    Статията би трябвало да бъде озаглавена-Всички срещу ГЕРБ и парламента
  • 2 Мария Костадинова

    1 0 Отговор
    забравихте ли по ваше време колко такива работи ставаха но всичко се покриваше а сега се правите на невинни и в Америка толкова много работи станаха но те спряха да коментират спрете се и вие БЕ СЕ ПА РИ дано злото ви настигне като Доган но да ви улучи .
  • 3 Коста

    1 0 Отговор
    България била във война.... Тя е във война, откакто разпраща контингенти тук - там. Никой политик не коментира вярно ли е твърдението, всички спорят дали е трябвало да бъде изречено. Изглежда е вярно... Но и Бойко подбра момента, точно когато се говореше за агент Буда. Така едната дандания заглушава другата.
  • 4 Полиция

    1 0 Отговор
    Оффф от тия червени глупаци ми писна по техно време секи ден имаше убийства и наглите си отвличаха наред сега много говорат ех че къса памет имат някой политици!!!
  • 5 МММ

    0 0 Отговор
    Гледам, че към БСП и ДПС се е присъединил и Воленчо и то точно да говори в национален ефир за сигурноста на страната.
  • 6 някой

    0 0 Отговор
    Цялата държава е в плен на един самовлюбен глупак...Доносник и бивше леке от подземния свят...Жалко за народа ...за България...
  • 7 Хм

    1 0 Отговор
    Чакай сега, дойдоха едни в къщи, гръмнаха един от нашите, можеха да бъдат повече, бомбата не беше предназначена за гара, а за рейс, т.е. трябвало е да гръмне в движение, някъде другаде, вероятно и до твоя дом. Обаче, видиш ли ние сме били обявили война. И тъй като тъпоумието и вероятно страха изпива мозъка, почвате да ми говорите за Бойко, за американците, за евреите. Пак да кажа, един влезе в къщи, гръмна един до мен, а аз трябва да му се извинявам??? СТранна логика и то от патриотични структури като Атака и ВМРО, за БСП то е ясно, те са си потомци на терористи, разбират ги тия работи. Малумни неща са вашите приказки да знаете. Дано спите спокойно.

    Коментиран от #14

  • 8 KOREKTOR

    0 0 Отговор
    До #4 Полиция

    Замълчи бе БУДАЛА. Ходи цункай БУДА ТИКВОНИЙ.
  • 9 бббб

    1 0 Отговор
    Опозицията да го д....
  • 10 Трибал

    1 0 Отговор
    Тя "опозицията"Що се напъва нали и тя е от същото комунистическо еврейско котило!

    “Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”
    - Никола Николов, публицист

    “В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”

    - Бенджамин Франклин
  • 11 Трибал

    1 0 Отговор
    Тя "опозицията"Що се напъва нали и тя е от същото комунистическо еврейско котило!

    1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР,ченге от ДС.
    2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
    3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен,ченге от ДС.
    4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
    5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси,ДС.
    6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
    7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова….
    8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП,ДС.
    9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
    10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,ченге от ДС
    11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп…
    12.Фандъкова – член на БКП и дейно работила за ДС,КГБ
    13..Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
    Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

    Коментиран от #12

  • 12 испанец

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Трибал":

    Браво Трибал!Какъв срам са тези изчадия за нормалния българин.
  • 13 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    Умни избранци отиват в НАРОДНО СЪБРАНИЕ,а там режат главата
    на народа и взимат големи заплати.....е това е племе!Няма АСПАРУХ,
    няма СИМЕОН,негоди сме си и за това ни рисуват като кенеф!
    Някой ОТ САЙТА да се афишира:АЗ ДОМИНИРАМ!........къде!
  • 14 Невярващ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хм":

    Шефът на ГДБОП тази сутрин обясняваше за получените резултати от разследването, като всяка трета дума му беше "вероятно", "може да се направи обосновано ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ" (забележете - не ЗАКЛЮЧЕНИЕ). Което на чист български език означава едно - НЕ ЗНАЕМ КОЙ ГО НАПРАВИ И ЗАЩО.
    Работата е там, че американците от няколко години си търсят повод да нападнат Иран и ето ви удобен повод - нападната е съюзническа страна. Съвсем случайно пък Израел тези дни е договорил да приема на работа български строители, на които ще се плащат средни заплати по около 3 - 4000 лв. А на бате ви Бойко му дайте само някой да го хвали отнякъде и е готов на всичко.
    П.П. Първата световна война е почнала по няколко пъти по-незначителен повод.
    П.П.2. Защо никой не работи по версията за чисто криминална проява - някой е искал да си разчисти сметките с друг, но нещата са се сг.внили по случайност точно до автобуса с израелските туристи.
  • 15 Ваш Сергей

    0 0 Отговор
    Ну, молодци ! Бойцы товорища Костого, давайте вместе качать ГЕРБ ! Нам нужны все деньги еврофондов ! Вся власт наших красных олигарсов и ДС агентов ! Да здравстует нашу столетную БСП !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове