ФАКТИ.БГ

Александър Несторов поведе листата на ДПС в 14- ти МИР Перник

Младият политик планира да приоритизира задачите, концентрирайки се в най-болните въпроси на областта

Публикувана: 13 Юни, 2021 12:08
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3929
Александър Несторов поведе листата на ДПС в 14- ти МИР Перник
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.4 от 44 гласа.

Александър Несторов е млад, образован и борбен българин. За 32 години, Несторов е дипломиран бакалавър по финанси от престижно висше учебно заведение в Лондон, Великобритания. Отчитайки ползите от инвестираното време, усилия и лишения, решава да продължи образованието си, като завършва „Право“ и магистратура „Противодействие на корупцията“ в България. Изборът на специалност е целенасочен, тъй като Несторов осъзнава негативните социални и икономическа измерения на това все по-масово и пандемично проявление.

Александър е непримирим в преследването на идеалната цел – гарантиране основните права и свободи на гражданите, засилване на икономическата активност и свобода на стопанската инициатива. Именно поради тази причина е съпричастен към каузата на Движението за права и свободи, идентифицирайки го като платформа, която предлага необходимата културна и идеологическа политическа основа. ДПС успешно се е позиционирало като сила, която има ясно поставени хоризонти и принципи, чието прозрачно постигане почива на необходимите независимост и стабилност на организацията, които са доказани във времето.

На предстоящите избори, Несторов е изборът за водач на листата на Движението за права и свободи в област Перник. Осъзнавайки мащаба на поверената му отговорност, младият политик планира да приоритизира задачите, концентрирайки се в най-болните въпроси на областта.

Основният акцент в дейността му е целенасочени действия за постигане на повишаване ефективността на ВиК мрежата. Чрез инвестиции в инфраструктурата, целящи да намалят загубите, породени в резултат от остарялата преносна мрежа, Несторов има стремеж да осигури спокойствие на гражданите, че ще бъде гарантирано основното им право на достъп до водоснабдяване на справедлива цена.

Другият основен приоритет е намаляване на бюрокрацията. Според Несторов, този ефект е реално изпълним посредством замяна на разрешителните режими с уведомителни. Подобна мярка ще отмени необходимостта от изготвяне на документи от различни институции, за да се представят пред други такива, което ще осигури крайната цел - облекчаване на административните тежести. С фокус върху повишаване на ефективността, Несторов ще работи за персонална отговорност на действия и бездействия на държавни чиновници.

Време е дневният ред на Перник, Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци да бъде на жълтите павета и в Народното Събрание!

Перник / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.4 от 44 гласа.Ловци на бисери
Веселин Марешки
Предприемачът Веселин Марешки коментира кандидата на ГЕРБ за президент
Вече грабят и малкото ни останало бъдеще"

Още бисери
ТОП 5