Last news in Fakti

21 Юни, 2021 07:52 6 039 109

Мустафа Карадайъ: Следваме заветите на Левски

  • дпс-
  • мустафа карадайъ

Целта ни е българско братство с всекиго, без да гледаме на вяра и на народност

Мустафа Карадайъ: Следваме заветите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в областта Бургас за даде мощната си подкрепа за листата на област Бургас.

На митингите организирани през целия ден в общини в областта, присъстваха Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС, Илхан Кючюк – президент на партия АЛДЕ и Атидже Вели-евродепутат. Водач на листата е Севим Али, следван от Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан.

В своето изказване Карадайъ допълни изказването на Йордан Цонев и продължи „Много хора се кичат с Апостола на свободата като плакат и знаме го развяват. Дори понякога се сещат и да цитират заветите на Левски. Малко сме българските граждани, които се борим за да се реализират заветите на Левски. За съжаление в реализацията на заветите оставаме сами, когато се борим равенство в нашата Родина и Конституцията да се изпълнява,“ подчерта Карадайъ.

И допълни „Нашата Конституцията, която гарантира ползването и изучаването на майчините език. Заради забраната на турския език се забраняват всички други езици. Днес, в България има забрана за ползване на други езици освен българския език по време на предизборна кампания. Няма глоба наложена, на когото и да е за използване на друг език освен турския“, бе категоричен Карадайъ.

Лидерът на Движението припомни че „ДПС прави политика с любов, с идеи, с ценности, с ясни програма за ускорено икономическо развитие, с ясни приоритети, които миналата година станаха приоритети и на ЕС и сега България ще ги изпълнява като част от ЕС“.

Пред събралите се симпатизанти на ДПС в Руен зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев цитира завета на Левски за чиста и свята република, в която "всички етноси ще живеем като равни".

“Целта ни е Българско братство с всекиго, без да гледаме на вяра и на народност. Подаваме ръка всекиму, който желае живот и свобода човешка. Ние всички заедно сме призовани да осъществим на дело този завет“, заключи Цонев.

Евродепутатът и президент на партията АЛДЕ Илхан Кючюк бе емоционален в своето изказване и подчерта „Успехът на Илхан не е възможен без ДПС, но той не е възможен и без усилията на поколения депесари.

Онези, които стояха на барикадите и искаха права и свободи за всички български граждани. От битката на д-р Ахмед Доган и неговите съмишленици за равноправие, през битката за по-добър живот на българските граждани, която е и битка на Мустафа Карадайъ и за битката за по-модерна България от поколението, което представлявам и аз. Така ние служим на България“, убедено каза Президентът на европейските либерали.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    12 122 Отговор
    Да е жив и здрав Карадайъ, целувам ръка на Лидера ми Доган

    Коментиран от #20, #52, #72

  • 2 Давид

    130 6 Отговор
    Този го помня с едно как тичаше като пудел до местан дето му оправяш бакиите за общинско жилище. Един български не научи.

    Коментиран от #24

  • 3 Гражданин

    168 8 Отговор
    Г-н Карадайъ, засрамете се! Нали Турция ви беше родина.

    Коментиран от #12

  • 4 Неговата

    131 6 Отговор
    Родина е България , а твоята по думите ти Турция ?! Остави костите му поне да почиват в мир !

    Коментиран от #36

  • 5 Комита

    110 4 Отговор
    Карадаъто говори двусмисленно и опасно ....Как така ще "следва заветите на Левски" ? Революционни комитети ли ще прави ?

    Коментиран от #95, #105

  • 6 Уйке

    123 6 Отговор
    Тоя ще бие по наглост и без срамие даже и Борисов!

    Коментиран от #17

  • 7 Сестра Галева

    30 35 Отговор
    Еми галева, чалгарите,пинокио и мунчо юмручето защо не ви подариха и това да си агитирате на турски език толкова много секции ви направиха в турция че скоро ще стане които не говори турски няма право да гласува

    Коментиран от #100, #107

  • 8 Безкрайна наглост

    100 4 Отговор
    Турчин, поставен от агент на ДС за председател на противоконституционна етническа партия, създедена от ДС, обслужваща лични или турски интереси, говори за Левски.

    Коментиран от #39

  • 9 Saved data

    59 4 Отговор
    Човекът редува умопомрачения и проблясъци.
  • 10 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    77 5 Отговор
    Нагъл боkлук...
  • 11 В.В.П.

    66 2 Отговор
    Някой свестен турчин ,помак,арменец,албанец ,българин да поеме тая окаяна партия..Мустафа е двуличник!!
  • 12 Черния вуйчо

    14 46 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    Стига сте разтягали като горански локум моите преиначени думи. Родината ни България няма кой да я промени, както и прародината Турция. Ние сме чада на България, но корените ни са от Турция, какво лошо има в това. Имаме над два милиона сънародници по чужбина, вече много от тях са родени по чужбина. Тяхната родина е там където са родени, но прародината им винаги ще е България и няма кой да я промени.

    Коментиран от #21, #22, #98

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Това е

    35 2 Отговор
    вицът на деня.
  • 16 хаберих

    47 0 Отговор
    Мустафа Карадайъ: Следваме заветите на Левски. АКО ВИЕ СЛЕДВАТЕ ЗАВЕТИТЕ НА АРХИДЯКОН ВАСИЛ ЛЕВСКИЙ,ТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЛЕДВАМЕ МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК. ДА СИ СМЕНИМЕ РОЛИТЕ.

    Коментиран от #97

  • 17 БОЧКО СЪМ

    36 8 Отговор

    До коментар #6 от "Уйке":

    Никой не можедо бие по наглост и постотия тиквоча. Онова същество от как е бил гл.секретар в МВР, не е поел веднъж вина за нещо, не е казал веднъж истината. Същество без абсолютно никакъв срам и доблест.
  • 18 нахалници

    43 3 Отговор
    като ще спазвате конституцията там пише че етнически партии са забранени - такива като вашата, благодарение на корумпирания и контролиран от вас ВКС навремето ви оставиха с един глас, бсп заведе дело тогава срещу вас не седесаритедемократи, да им се признае, и не пипайте Левски който тея демократите от вашата родина убиха заедно с милиони българи
  • 19 1234

    47 2 Отговор
    Абе този въпрос Левски се исказал категорично България за българите, останалите като не им харесва знаят пътя, същото го казва и Т Живков. Не знам колко пъти трябва да го повтаряме!
  • 20 Пълна програма

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    И на още по-друго място ще го целуваш ти, и за още по-друго ще ти използва той и устенцата, и някои други проходи....

    Пък като го облажиш няколко пъти подред, накрая му измий краката и изпий водата 😁
  • 21 Гражданин

    41 2 Отговор

    До коментар #12 от "Черния вуйчо":

    Родината е това, което чустваш в сърцето си.
    Господинът чувства Турция като такава и с изказванията и с политиката на партията си го доказва.
  • 22 ПАГУБНО Е

    35 1 Отговор

    До коментар #12 от "Черния вуйчо":

    Лошото е че ходят в Турция да се договарят със султана колко гласа ще им осигури и срещу какво. Лошото е че стават проводник на турските интереси в България. Тиквата ни беше достатъчен. Лошото е, че използват миналото за да манипулират избирателите си в настоящето.

    Коментиран от #34

  • 23 temerut

    41 1 Отговор
    Лицемер!За Левски РОДИНА България е за всеки,който живее в нея и спазва законите и.Сега се разбира,защо ДПС е най-мафиотската партия.Имате друга родина и не считате за нужно да сте равни пред българските закони!Да се сезира най-сетне Конституционния съд-в БГ не може да има етническа партия,а Карадайъ сам си призна,че ДПС са такава!
  • 24 А ти турския

    3 15 Отговор

    До коментар #2 от "Давид":

    Научи ли?
  • 25 Един

    35 3 Отговор
    Гавра! Турчина и Левски!? !? !?

    Коментиран от #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Тии

    25 2 Отговор
    Къв боклук си,с удоволствие щеще ти се ти се изхрача в противното лице
  • 28 Затвор му трябва, не завет

    32 2 Отговор
    В Ку,рана пише, да излъжеш неправомерен не е грях! От тук нататък няма какво да му се вярва
  • 29 1111

    7 25 Отговор
    достоен българин за разлика от ушатия слуга на херо мустафата
  • 30 На капав българин

    11 14 Отговор
    Космоса му пречи
  • 31 човек от народа

    22 3 Отговор
    Турция не може и няма как да е "прародина" ! създадена като еднонационална държава едва през 20-те години на 20-ти век от Кемал Мустафа тя е родина единствено на т.н. "турци". преди това е съществувало държавното образувание "Османска империя" в този смисъл империята е прародина и на българи, сърби, гърци, арменци, евреи и т.н.

    Коментиран от #38

  • 32 По скоро

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Един":

    точно този турчин.
  • 33 ДЕЖА ВЮ

    14 4 Отговор
    Мустафа Карадайъ: Следваме заветите на Левски.................ТОВА УЧУДВА ЛИ ВИ ..............??????????? ЩОТО ТИКВАТА 12 г СИ БРЪЩОЛЕВЕШЕ КАКВОТО МУ ДОЙДЕ , ПА МУ МИНАВАШЕ ............!!!!
  • 34 Черния вуйчо

    11 4 Отговор

    До коментар #22 от "ПАГУБНО Е":

    Политиката е мръсно нещо, което ние няма как да разберем. Ким също мрази американците, но на няколко пъти се срещаха, само пример. Ти знаеш това само каквото са ти сервирали да прочетеш. Нито си бил там, нито знаеш за какво са говорили. Те могат да ти сервират и да кажат, че са те обсъждали само тебе. Политиката е мръсно нещо
  • 35 чиии

    17 1 Отговор
    тоя не спира да бълва лайнаааааааа
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хващайте се на работа...

    2 16 Отговор
    Славяно-т@тари и не си мъжете мозъците... преди избори и след тях, все сте излъгани. Който има задачи, да си ги гони и всичко обещано се сбъдва...Чакайте на Кремъл ски кратери, да ми оправят живота
  • 38 А сега де

    14 4 Отговор

    До коментар #31 от "човек от народа":

    А как тогава е имало турско робство 5 века преди да има Турция?

    Коментиран от #50, #69

  • 39 Гола кука

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "Безкрайна наглост":

    А на вас кога ще ви уврат главите, че в българския клон на КГБ - ДС, никой никога не е защитавал нито български, нито турските интереси, а единствено тези на "госодарството". Изключения не се допускат, а условието изобщо да започне вербуването е да си затънал до ушите в компромати. И ДПС и ВМРО и всички останали ДС партии, винаги са защитавали безусловно интересите на господарите си създатели от Кремъл. Другото е театър за лапнишарани.

    Коментиран от #42, #74

  • 40 Фактите не можеш изтри

    8 4 Отговор
    Къде е роден Левски през 1837 г.? В коя държава?

    Коментиран от #60

  • 41 ааааа

    2 6 Отговор
    Нали научи Български тоя защо го махате, даже и е левскар
  • 42 така е

    15 2 Отговор

    До коментар #39 от "Гола кука":

    Зад Шиши стоят азиатски финансови интерси.Затова го шамариха в Дубай.Доган си е заклет шестак.Даже получи парцел в Росенец лично от императора.
  • 43 500г.не стигат?

    23 2 Отговор
    На този трябва да със съдебно решение да му се забрани да произнася святото име на Левски, за да не го мърси в устата си

    Коментиран от #44

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ха ха ха

    23 4 Отговор
    Тъпите комунисти са за еб*не те създадоха тази партия работеща за разпадането на България. А този турски евнух се подиграва и с Левски и с българите.

    Коментиран от #47

  • 46 Пуйкоед

    21 1 Отговор
    Стига сте ни навирали в очите тази антибългарска партия.
    Този хитрец, онбашията и, кощунства дори със светинята Левски, като тълкува думите му така, както дяволът чете евангелието.
    Крайно време е съдът да покаже, че наистина защитава българските интереси и да забрани тази партия. Още повече, че тя е в основата на задкулисното управление и много от корупционните практики.
  • 47 Стари мантри

    13 3 Отговор

    До коментар #45 от "Ха ха ха":

    Тази партия се крепи от щатите за да има лост за натиск, ако нещо политиците не слушкат. Гърция отказа за нато - загуби част от Кипър и дойдоха военните.
    Антикомунизмът не е чак такъв "евъргрийн".
  • 48 Алтън кючюк кьопек

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    Ашколсун!
  • 49 Една българка

    20 1 Отговор
    Как смеете да споменавате точно вие името на Левски! И вие си имате Господ- да си ви съди за лицемерието и наглостта.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Българка

    22 1 Отговор
    Карадайъ, който определи, че родината не му е България, а Турция да не мърси името на Левски като го произнася!
  • 52 Скорпи

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Дано Доган да си сложи ръката по надолу....
  • 53 Кой левски

    23 1 Отговор
    Кой Левски, който обесихте ли, или чийто стадион от държавен стана частен?
  • 54 пълни глупости

    17 1 Отговор
    ДПС - педеласката партия! 😁

    Не цапай името на Левски!!!
  • 55 Перо

    20 1 Отговор
    Това е лицемерие! Едно говори тук,друго в Турция. Мисля,че е по-прям и честен в Турция!

    Коментиран от #79

  • 56 Християнин

    17 1 Отговор
    Долен безсрамник как смееш да петниш името на Апостола
  • 57 Заветът на уефски

    7 3 Отговор
    Всички пожелават големи успехи на дъпъсъ, на майчин и лелин език.
  • 58 Аарон Иларионович

    8 1 Отговор
    С обръчите от фирми по Магнитски и източно- анадолската ориентация ли?
  • 59 Потрес

    10 1 Отговор
    Ей бургиьо, няма да петниш паметта на Левски. Марш в Турция
  • 60 лицемери

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "Фактите не можеш изтри":

    Тoзи въпрoc oбяcнявa , зaщo нa митинги e зaбрaнeн турcкия eзик и oбeзмиcля вcички изявлeния , чe Бг e вaшaтa рoдинa и милeeтe зa нeя . Милeeтe зa Eрдo , лицeмeри тaкивa и никoй нe ви вярвa .

    Коментиран от #89

  • 61 Карлово

    11 1 Отговор
    Кви завети следваш ти бе ??? Трябва да ви забраним със закон !!!!!!!! Изроди.Срам нямате никакъв,дяволи мръсни.Как може такова безочие,само преди няколко дни в турция правеше като вятъра на Ердоган,беше си в твойта родина при твойте хора,сега пелтечиш тука,че заветина Левски си спазвал.Хайде марш в Анадола,мизерник долен!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ники

    7 1 Отговор
    нагълеца си прави шегички с нас.
  • 65 След петстотин години,,Мирно".....

    10 1 Отговор
    Съществуване,вече има изпитана и доказана Българска поговорка:,,На турчин вяра да нямаш"....Може да се добави и ,,На ромлянин-патладжан вяра да нямаш"...
  • 66 Карлово

    11 2 Отговор
    Само да съм те видял още веднъж в Карлово на честването от обесването или рожденния ден на Левски!!! Всеки път като си там те освиркваме,не ти ли е неудобно бе? Не си желан тук,в парламента също,ти и цялата ти фалшива отвратителна партия.Бегом марш в Анадола!!!
  • 67 Карлово

    6 0 Отговор
    Да живее България.
  • 68 Серьога

    9 1 Отговор
    Ал.Солженицин: "Ние знаем, че те лъжат.
    Те си знаят, че лъжат.
    Те знаят, че ние знаем, че лъжат.
    Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат.
    И все пак те продължават да лъжат".
  • 69 Просто е

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "А сега де":

    По същия начин както е имало българи в Османската империя, без да имат държава?

    Коментиран от #90

  • 70 Адолфо

    7 1 Отговор
    Следвате заветите на Левски,ама на Левски Сф явно.Защото сте много далеч иначе от заветите на Левски-Апостола на свободата.А иначе Левски Сф е ясно-символ на схемите и задкулисието в бг футбола.Затова сега е на това дередже.Дано и вие ги последвате,щото тази партия е вредна за българите.Проста аналогия.
  • 71 ГОЧООЛЪ

    10 1 Отговор
    кАРАДАИЪ ТИ СИ ЗАМИНАВАИ ЗА ТУРЦИЯ, ТУК ЩЕ ОСТАНАТ БЪЛГАРИ
  • 72 ФАКТ Е

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Сталин излъга Рузвелт и Чърчил,
    че в СССР и в Източна Европа
    ще се провеждат демоккратични избори.

    Ето как "демократично" БКП са се разправили
    с 23 годишната юристка Мара Рачева.
    Внучка на опълченец и секретарка на Никола Петков и на Г.М.Димитров.

    От София полковник С. В. Бейли
    изпраща съобщение до Министерството на външните работи на Великобритания:
    „ ...Уведомен съм от лекаря, който е обслужвал майката на момичето, че когато е бил отворен ковчегът,
    освен рани от куршум и нож, са били установени и следните наранявания:
    1. Всички нокти и на двата крака са били отскубнати.
    2. Трите пръста на лявата ръка са били отрязани до втора става.
    3. Двете уши са били отсечени.
    4. Дясната гръд е била нарязана.
    5. Езикът е бил раздран и всичките зъби извадени.
    6. Одрана е била широка ивица кожа на кръста...”

    Демокрация по комунистически!

    Днес ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най долната утайка на БКП!

    Коментиран от #77, #78

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 уникално т-п трол

    8 3 Отговор

    До коментар #39 от "Гола кука":

    Кой спечели от провала на южен поток? Турците. Руския газ вместо да го разпределяме ние, го разпределят турците, че даже и взеха правото да го препродават. След турция, газа вече не е руски. Кой спечели от провала на Белене? Турците. Направиха си Акую и ще се наместят първи на свободните пазарни позиции.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 още факти

    3 4 Отговор

    До коментар #72 от "ФАКТ Е":

    Тия номера са ги научили от фашистката хунта преди 44-та. Същата хунта, която уби царя. И соято първа създаде лагерите. Верно, покрай сухото и мокрото гори, ама им е било малко.
  • 78 И защо да

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "ФАКТ Е":

    му вярваме на този БРИТАНСКИ полковник? Не се ли нагледахте на "истини от първа инстанция" - и за бойните отровни вещества в Либия, Иран, Ирак; за лъжите спрямо Югославия, за Скрипал , за Георги Марков, за Антонов... и още, и още... Така че - хм.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Алтер

    3 6 Отговор
    Г-н Карадайъ е турчин с българско самосъзнание.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Хачик

    10 1 Отговор
    Остави Левски на спокойствие. Взимай си багажа и бегом в Родината си. Щом си от Турция си виновен и за Арменския геноцид.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Кочо

    4 1 Отговор
    Не споменавай това име бе предател, на кого ги разтягаш тия, нали това не е твоята Родина...следвал заветите на Левски...по голямо кощунство от това скоро не бях виждал
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 tomito

    3 1 Отговор
    Ей КАЛЪФ измий си устата като споменаваш името на АПОСТОЛА!
  • 87 ХАН КРУМ

    7 1 Отговор
    ЛЪЖЛИВ ЛИЦЕМЕР НА КОЙТО РОДИНАТА МУ Е ТУРЦИЯ, СЛЕДВАЛ ЗАВЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ!!!! ЛЪЖЛИВ ЛИЦЕМЕР ОТ ПЕТА КОЛОНА ТУРСКА.
  • 88 Хаха

    4 2 Отговор
    Рестарт на кражбите! Мента как са концесийте минаха ли ?
  • 89 Ти отговори на въпроса първо

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "лицемери":

    Пък после ми се обяснявай. В коя държава е роден Левски?
  • 90 Да де , това го разбрахме

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Просто е":

    Разбрахме, че е имало българи без държава, разбрахме, че и турци има след 20тр години на 20 век. Повтарям въпроса: как тогава е имало турско робство 5 века преди да има турци? Сега схвана ли?

    Коментиран от #94

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Сега

    7 1 Отговор
    Неспоменавай Левски . Засрами се след като ги изяде едни....
  • 94 Нищо не си

    8 2 Отговор

    До коментар #90 от "Да де , това го разбрахме":

    разбрал.
    Нали Турция държи да е наследник на Османската империя?
    Или иска само да се кичи с Османското величие, ама без робството.

    Коментиран от #104

  • 95 Fokoto

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Комита":

    Ако знаеш заветите на Левски няма да ръсиш глупости. Седни да прочетеш някоя книжка, а не пиши. Писането не е за всеки. Какви комитети те гонят? Явно си от тия без образование и на хапчета и игли. Седни и намери някоя книжка за Левски... След това провери кой е предал и как са обесили Левски. Май доста ти се събра.
  • 96 Българин

    11 1 Отговор
    Този дето каза, че родината му е Турция да НЕ се ГАВРИ с ПАМЕТТА на апостола ЛЕВСКИ!!!!!!
    Да благодарим на Слави Трифонов, че ДПС се завърна на политическата сцена, говори се че е взел доста милиони, за да гласува тази поправка - Слави Трифонов, парите не са щастие, ти си НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!
  • 97 ДРИС

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "хаберих":

    А ДА ВИДИ МЕ СЕГА КОЙ Е ПО ГОЛЯМ ПАТРИОТ,КОПЕЙКИН ЙЛЙ КАРАДАЙЬ.............
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 135

    5 1 Отговор
    Игнорирайте го, абсурдните му приказки не заслужават коментар иначе този съвсем ще ни вземе за " канарчета"
  • 100 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сестра Галева":

    Не знам дали ако не говориш турски ,но и неграмотни същества като теб не трябва да гласуват.Научи граматиката поне.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Турчев

    3 1 Отговор
    Ако има кой да следва заветите на Левски, тоя отдавна да са го изяли червеите...Ама няма кой да ги следва май.
  • 104 Повтаря за последно

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Нищо не си":

    Дано схванеш...как е имало турско робство без да е имало турци....според твоите твърдения?

    Коментиран от #106

  • 105 Лорд Маймунчев

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Комита":

    Карадъйъ няма нищо общо с Васил Левски.Кунчев и Карадъйъ не ще да имат еднакво потекло...
  • 106 Още по последно

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Повтаря за последно":

    Схващам, Турция се кичи с Османското величие, и османското робство става и турско
  • 107 Брат Галев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сестра Галева":

    Твоят вожд Буци им даде начална скорост на турците,така че недей да пищиш лицемерно...!
  • 108 минувач

    0 0 Отговор
    "Йордан Цонев: Целта ни е българско братство с всекиго, без да гледаме на вяра и на народност".
    Под 9% от населението на България са турци, но турците в ДПС са над 90%. Нещо не се връзва.
  • 109 Към ЦИК

    0 0 Отговор
    Колко още доказателства са необходими да обявите ДПС за етническа пертия и да я забраните. Основната дейност на нейните депутате е лобизъм, търговия с влияние и реализиране на схеми с глобални корупционни практики за разкостване и отслабване на държавата. Да не говорим за фанатичната преданност на електората и към дерибеите коитом го експлоатират. ДПС
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове