Last news in Fakti

22 Юни, 2021 19:10 3 927 47

СДС защити Милена Славова

  • сдс-
  • милена славова

Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция!, пишат от ръководството на СДС

СДС защити Милена Славова - 1
Снимка: БГНЕС

Милена Славова е блокирана във фейсбук, защото не подкрепя гей-парада, а дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди и заплахи? Това се казва в позиция на СДС.

Публикуваме пълния текст на позицията без редакторска намеса:

„Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата ѝ. Обидите, блокирането на профила ѝ във „Фейсбук“, соченето с пръст, още повече доказват нашето убеждение, че неолибералните течения налагат обратна дискриминация у нас.

Милена Славова е блокирана, защото не подкрепя гей-парада и нарича нещата с истинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди, заплахи, и не се посвениха да използват език на омразата?! Когато те обиждат – няма проблем. Когато някой, който не ги подкрепя, изрази мнението си, веднага е подложен на публичен линч.

Милена Славова е от поколението творци, които допринесоха за победата на демокрацията в България и го правеха от сърце и по убеждение! Тези хора трябва да бъдат уважавани и ценени. И когато изразяват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани!

Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките ценности и нормалността трябва да бъдат обща кауза на всички здравомислещи българи.

В битката срещу налагането на „нова нормалност“ не трябва да се правят компромиси!“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    68 3 Отговор
    Така действат шпиц-командите на ЛГБТ.
    Крайно време е да се сложи край на това.
  • 2 Хе хе

    37 12 Отговор
    Горката Милена, СДС я подкрепил. Обидно е някак си, все едно никой не я е подкрепил, щото СДС преки сили пълнят един файтон.

    Коментиран от #8

  • 3 СерГей

    20 18 Отговор
    Къде я виждат тази "демокрация", аз освен комунизъм друго не виждам.

    Коментиран от #5

  • 4 Дельо хайдутин

    8 42 Отговор
    Дърта чанта!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гхййнннй

    39 1 Отговор
    Незнам какво е казала на ония същества, но каквото и да е било, казано е от истински жив човек. Ренегатите от сдс, ако искат да се асоциират с Милена, предполагам, че няма да им се получи именно защото тя поставя нещата на местата им не харесва такива хамелеони хаха
  • 8 ivan ti

    25 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хе хе":

    СДС са един файтон,но хората които мислят като нея са поне един влак!

    Коментиран от #13

  • 9 Педерстията дойде в БГ..

    21 4 Отговор
    .. СЪС СДС ПРЕДИ 30 ГОДИНИ !!!

    Коментиран от #12

  • 10 Ох Баня

    18 2 Отговор
    Безплатна реклама. Защото беше една от първите на площада" Да доиде демокрацията". За тия паради вече темата се изчерпи. Като знаем кой на управлява до сега ще разберете кой ги въведе тия паради. Въпросът е: Кой въведе новините на турски език и защо още ги има по два пъти на ден. Въпрос към Кушлуков СДСарчето.
  • 11 Сатана

    8 4 Отговор
    Милена Славова е добре дошла във Факти,където ще бъде цензурирана още по—зловещо от ФБ.Лично аз много харесвам творчеството и .Вероятно Васко Гюров се е застъпил за нея,което му прави чест тъй като е кандидат депутат от ДБ.
  • 12 СерГей

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Педерстията дойде в БГ..":

    Нищо подобно. Тя е на особена почит сред "висшите среди" на дрОгарЕте.
  • 13 Ох Баня

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "ivan ti":

    Много повеце са. Няма толкова влакове в България да на събере.

    Коментиран от #21

  • 14 Точно тази ли

    5 10 Отговор
    Я да си оправи стайлинга и тогава да се прави че не е от тах. Облекло, изказ точно за ЛГБТ паради
  • 15 Мнение

    27 1 Отговор
    Имам много приятели гей и те нито подкрепят тоя цирк наречен "гей парад", нито се хвалят в коя дупка с кой си го слагат. Целият този театър е спонсориран с определени цели и смешниците , които ходят да подскачат там или са глупави да не го знаят или са платени.
  • 16 ССсс

    21 1 Отговор
    Да ви кажа честно,ако срещна някой,който парадира с извратеноста си, ще го обезкостя на секундата и мотика от зад,ще му е най малкия проблем......Не ме интересуват какво правят по домовете си,но такава гнус да ми прави паради е неприемливо.

    Коментиран от #28

  • 17 модерният ляв

    7 24 Отговор
    Жалко, Милена! От една свободолюбива бунтарка се превърна в ограничена лелка. От теб не го очаквахме.

    Коментиран от #27

  • 18 Ох Баня

    1 2 Отговор
    И Слави ще подкрепи защото и той беше там, на площада. И той не харесва прайдрадите. Е как ще я караме така?
  • 19 Обява

    10 0 Отговор
    Продавам паунови пеера,пригодени за гейпарад с универсален размер за всякакви дупки.Гледката с пера забити от зад е неповторима.
  • 20 Джендър България

    8 2 Отговор
    Няма смисъл да се борите скоро всички ще станат джендъри вече правим филми пишем книжки на тази тематика и ги показваме на децата в детските градини и училища цял свят в за тези нови ценности никой не иска вече традиционни семейства вече е модерно черен мъж и със непълнолетно бяло момче

    Коментиран от #30, #35

  • 21 В "Много повеце" си ти

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ох Баня":

    А СЪС няма, има ползватели на абвиатурата.
  • 22 Активна лезби

    3 1 Отговор
    За да не бъде разкрита се възмущава от ЛГБТ парада.
  • 23 Сергей Станишев 🏳️‍🌈

    3 1 Отговор
    Аз съм гей и се гордея със себе си ама го споделям само по форумите срам ме е да го кажа публично по форумите никой не вярва че съм истинския Серго
  • 24 Факт

    7 0 Отговор
    София прайд е името на ежегодното шествие за равни права на нехетеросексуалните и трансполови хора в България, чиито участници призовават към обществено приемане и равни права за хомо, би и транссексуалните хора в България. Парадът се провежда ежегодно в София, през месец юни, от 2008 г. насам. - ДЕМЕК ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.
  • 25 На майка ти

    2 0 Отговор
    До20
    В шоколадовата фабрика и после в зъболекарския кабинет!!!
  • 26 Олеле малеле

    5 3 Отговор
    Нали скапандурското съдъсъ отвори широко вратите за всичко извратено в България,аре стига крокодилски сълзи,аджамии...
  • 27 Бунтарка била

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "модерният ляв":

    Милена никога не е била бунтарка. Правеше се на интересна с "рокендрола" и гръндж образа в онази сладкарница на ъгъла, но уствено винаги е била ограничена. Така и не е разбрала че рокендрола е борба за някаква кауза. При нея кауза никога не е имало.

    Коментиран от #45

  • 28 Вселената

    2 7 Отговор

    До коментар #16 от "ССсс":

    Както всеки ограничен гражданин, смяташ че Вселената се върти около тебе. Едва ли не гейовете като те видят и няма да могат да се удържат. Истината е че най вероятно си чичка с увиснало щкембе и си напълно незабележим за гейовете а и за жените. Като не искаш гей парад, ами не го гледай бе. Извърти вратът на другата страна и си мисли за възвишени хетеросексуални сцени. Недей да плюеш по форумите а след това да сънуваш как парадираш и ти.
  • 29 Валери

    3 3 Отговор
    Браво Милена !
    А вие СДС сте срам, подли малки човечета.
    Да ви го с 200, вашия Тулуп Войвода !
  • 30 Я пък!

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Джендър България":

    И кой ще ви ражда поддръжници като и за материал не ставате 😂 иначе за световния елит добре дошло да намалят населението и да имат психично болни

    Коментиран от #32

  • 31 ххврхтпп

    5 1 Отговор
    Милена да не обвинява различните, а тя да се мисли за много нормална. Защото ако изхождаме от нейната логика, все едно и ние да протестираме една жена като нея да изглежда по този клоунски начин. Затова оставете всеки да се определя за какъвто иска и не го съдете.
  • 32 Обор

    2 7 Отговор

    До коментар #30 от "Я пък!":

    Имаме достатъчно хетеросексуалисти за разплод. Повече от достатъчни са тези крави и волове. Около 10% от децата им ще са наши хора, колкото и да ви е яд. Нищо не можете да направите срещу майката Природа. Ние се раждаме такива сред вас, и ще продължим да се раждаме.

    Коментиран от #33

  • 33 Нали

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "Обор":

    Идеята е да промиете мозъците на децата още в детската градина и да ги разстроите психически. Тоест следващото поколение даже няма и да прави деца. Ще са заети с това да си забиват пера и да скубят веждите. Няма много логика в това освен ако целта е да има послушни роби без да са в изобилие...пренаселено стана.

    Коментиран от #34

  • 34 Десен ляв

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Нали":

    Гейовете се раждат сред вас хетеросексуалистите, по закон на майката Природа, а не от "мозъчни промивки" както си въобразяваш ти. И при животните има гейове а там за мозъчна промивка и дума не може да става. Има центрове за "обръщане към правилната резба", но те не са произвели и един истински хетеросексуален от гей и ние всъщност ги използваме като места за запознанства :)
  • 35 хе хе

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Джендър България":

    Сбъркали сте мястото. Ще ви направим сдържани, консервативни и ортодоксални за ваш най-голям ужассссс!

    Коментиран от #38

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Че кой ви кара

    1 0 Отговор
    Да ползвате тия тъпотии като фейс. ...гъзооооо . ...и не знам какъв си БУК?
  • 38 Вярвай си

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "хе хе":

    Че кога сте успели да направите всички хетеро или пък от "правата вяра"? Вие не можете да казвате на майката Природа какво да прави! Опитите ви продължават от най малко 10 000 години и засега безуспешно. Не успяхте и през най тоталитарен социализъм, че сега ли? Другарите от соц върхушката с удоволствие си спомнят купоните само за мъже, славни времена! :)
  • 39 Амон Ра

    1 3 Отговор
    Гейовете са естествен природен феномен. Да се "бориш" срещу тях е все едно да се бориш срещу изгревът на Слънцето. Драги хетеросексуалисти, използвайте енергията си за по реални цели а не просто да покажете какви злобни и глупави човечета сте. Драга Милена, използвай енергията си да напишеш една свястна песен, а не да ограничаваш правата на другите понеже не ги разбираш. Като не са ти приятни, замини на почивка на Витоша и не гледай парада.

    Коментиран от #42

  • 40 Рико

    1 1 Отговор
    Подкрепям позицията на СДС.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Рико

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Амон Ра":

    Нещо много важно, най-важното нещо се пропуска по темата. Със сексуалността и с видимостта, Природата на казва ,че тези особи са грешка! Това е грешка, това е брак-разпознаваеми са и се пазете от тях. В Природата нищо случайно няма-щом предупруждава има защо.

    Коментиран от #43

  • 43 Генезис

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "Рико":

    Опасявам се че нямаш никаква представа за работата на Майката природа. Природата предлага варианти и ако някой е "брак", то той престава да съществува. Фактът че гейовете продължават да се раждат от най древно време, означава че вариантът е сполучлив и има еволюционно предимство. Отивай сега да оплодиш някоя за да може да се родят още гейове, или пък си купи от мола тениска на някой гей дизайнер, или слушай някой гей певец или артист.
  • 44 Георги v.

    3 0 Отговор
    Не одобрявам прайда. Но питам, къде беше Милена 13 години, през които той се провеждаше. Защо се сети чак на 14-та година да се възмути. Освен това твърденията на СДС, че тя от сърце и безкористно ги е подкрепяла не са верни. С изключение на първите демократични избори, всички останали такива бяха златна мина за една избрана група "творци", между които беше и Милена. Наистина безкористни бяха стотиците хиляди, които мръзнаха по митингите и бяха излъгани от подлеците от СДС.
  • 45 Hhййкн

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Бунтарка била":

    До 27.
    Не става дума колко е'неограничена', а че един енергичен човек, който изрази емоциите на хората тогава с песнк

    Коментиран от #46

  • 46 Мнение

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "Hhййкн":

    Аз пък изразявам какво мисля за "емоциите на хората" и мнението на Милена не с цял 'песнк' а само с един пръст по средата. Никой не те кара насила да гледаш гей парада, а майката Природа пък хич не я интересува какви "емоции" те тресат.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове