Last news in Fakti

28 Юни, 2021 12:29 1 612 14

Москов: Непростима грешка на либералните правителства е, че допуснаха раздяла на родители и деца

  • код-
  • петър москов-
  • либерални правителства

Задължение на държавата е да подпомага семейството, а не да го разрушава, каза той

Москов: Непростима грешка на либералните правителства е, че допуснаха раздяла на родители и деца - 1
Снимка: КОД

Целта на силната държава е просперитетът на гражданите и семействата им. Здравото традиционно семейство е в основата на всяка добруваща общност. Национално обединение на десницата си поставя за задача да защити и възстанови мястото на традиционното българско семейство в националната ни общност. Да спре принудителната раздяла на родители от децата им в търсене на поминък или качествено образование в чужбина.

Това ще постигнем чрез освобождаване на икономиката от държавна намеса и чиновнически рекет; подпомагане на дребния бизнес, за да осигурим икономическа независимост на родителите и техните семейства, защото свободната икономика ще осигури повече работни места и ще увеличи възможностите за отваряне на нови малки и средни фирми.

Това ще задържи много търсещи работа в чужбина българи, тук при своите семейства. Ние сме убедени, че всеки човек е щастлив и най-пълноценен само, когато е със семейството си и всички деца имат нужда от любов и родителска грижа докато пораснат. Най-голямата грешка на либералните правителства е, че допуснаха раздяла на родители от децата им. Ролята на семейството не може да бъде заменена с институции и неправителствени организации.

Задължение на държавата е да подпомага семейството, а не да го разрушава. Свободният и икономически независим човек е най-полезен за своето семейство и може най-добре да осигури образованието и бъдещето на своите деца. Държавата трябва да осигури тази свобода на българите, а не да ги превръща в наемници на олигарси и издържани от помощи зависими гласоподаватели. Нов закон за защита на детето трябва да защитава правото на всяко дете на здрава семейна среда, правото на родителска любов и възпитание, правото на качествено образование.

Никоя институция или неправителствена организация не може да бъде заинтересована за щастието на детето повече, от неговите родители. Изключенията на безотговорни родители трябва да бъдат обект на задълбочена работа с държавните институции с цел да се защитят живота, здравето и правата на детето, а не да се използват за аргумент за неглижиране на родителската роля и рушене на традиционното семейство. Такъв подход допринася единствено за изграждането на нови разделителни линии между граждани и държава и произвеждат вредни за единството на българското общество конфликти.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    3 0 Отговор
    Това е Москов:

  • 2 ТаУмВзе

    20 3 Отговор
    Палавият пишман доктор на герберастията и турските ваксини с тежки метали за деца ли?
  • 3 Карлово

    11 1 Отговор
    Г-н Москов,имаш един колега от града на Апостола,приличате си по манталитет и кражби.....СДС-Кабамилионеров и ГЕРБ-доктор Пелев,по-богати са от тебе,понеже повече са крали....
  • 4 Заглавието е супер

    8 2 Отговор
    Но това са само думи, думи... Дела трябват, а не думи! Казал го е Левски, но не футболния.
  • 5 Сссс

    13 2 Отговор
    Избирателите му са колкото на снимката. Пък спрял и с дете, той който набута турските ваксини на българските деца. Аре бегай.
  • 6 следвай вятъра

    10 1 Отговор
    Белото , просто експлоатираш в собствена изгода болна тема . Елементарна тактика , с която можеш да спечелиш само идиоти , които не са наясно с теб.
  • 7 не само

    8 0 Отговор
    Списъкът с непростими грешки е много дълъг ....
  • 8 768

    10 1 Отговор
    На тези избори модата е да се докосне примитивния мозък на хората и да ги уплашат. Сега има либерали , които забраняват Бога и нападат деца.....Вярвате ли?! Бог си царува , вечна слава! Има СК , чл 5 където се казва , че бракът е доброволен съюз между мъж и жена , същото казва и Конституцията! Вмро и Москов нямат идеи затова говорят за бога , джендъри , че ако те не са на власт другите ще откраднат децата на хората-....пълна пародия и простотия!
  • 9 Леле тоа сам не си верва😂😂😂

    8 0 Отговор
    Кви сладки думи говори😂😂😂😂само да се докопа до парламента😂😂😂
  • 10 дада

    7 0 Отговор
    Затвор
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Либерализъм,това е хуманизъм!

    2 6 Отговор
    И това го казва човек с титла доктор! Децата с право се отнемат докторе от родители,които упражняват насилие върху тях,независимо под каква форма и това няма нищо общо с либералната политика,а има общо с политиката на защитата на правата на личността и закрилата на децата от престъпни родителски посегателства върху тях! Язък,че си доктор,а си защитник на антихуманна политика!

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Либерализъм,това е хуманизъм!":

    Дефинирай насилие над дете.
  • 14 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    7 0 Отговор
    НЕ ЛЪЖИ МОСКОВ! ТИ УБИ МНОГО ДЕЦА С ТВОИТЕ ОТРОВНИ ВАКСИНИ! ГАРАНТИРАНО ОТ КРЪВОЛОЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове