Last news in Fakti

2 Юли, 2021 09:13 4 247 72

Виолета Комитова: Държавата дава много пари, фирмите получават малко, а качеството е ниско... Защо?

  • виолета комитова-
  • ам хемус-
  • хемус-
  • свлачища-
  • инженеринг

Същата е схемата и с АМ "Хемус", и със свлачищата – при всички тях няма обществени поръчки, защото така е преценил шефът на "Автомагистрали" Беличев, над когото аз нямам власт, обясни служебният министър на регионалното развитие и благоустройството

Виолета Комитова: Държавата дава много пари, фирмите получават малко, а качеството е ниско... Защо? - 1
Кадър: NOVA

„Никой не спира строителството на магистрала „Хемус”. Важно е обаче кой би могъл да я спре. Първо могат да го спрат фирмите, които могат да кажат на работниците си, че нямат пари за заплати. Това ще бъде лъжа, защото те имат много пари, но е възможно този процес да се случи по други причини. Искам да кажа на работниците, че фирмите имат пари. Г-н Беличев също може да спре строителството. Той е шеф на „Автомагистрали” ЕАД и на всички подизпълнители. Аз нямам власт над него. Въпреки че „Автомагистрали” ЕАД е собственост на МРРБ, г-н Беличев може да се уволни само ако той реши сам”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по NOVA министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова.

„Държавата отделя много пари за строителството им. Фирмите, които изпълняват се оплакват от години, че парите за строителството са малко. Държавата е права, че е дава много пари и фирмите са прави, че получават малко. Гражданите пък са недоволни от ниското качество. Защо се случва така? Механизмът по който се надписва сметката е ясен. При т.нар. „инженеринг”, ако за един път трябват 100 кубика бетон за качествена работа, в сметката се записват 200. Цената остава пазарна, но количеството е завишено. Същата е схемата и със свлачищата. При всички тях няма обществени поръчки”.

Тя добавя, че магистрала „Хемус” представлява едно трасе от 250 км от Ябланица до Шумен.

„Това е равно на магистрала „Тракия” от Пловдив до Бургас. „Хемус” е разделена на 9 участъка за строителство. За участъците от 1 до 6 сме одобрили 1.95 млрд. лв, а за участъците 7,8 и 9 сме осигурили 1.8 млрд. лв.”, обясни тя.

„В участъците 1,2 и 3 се извършва строителство с разрешението на за строеж, а в участъците 4,5,6,7,8 и 9 не е започнало строителството. Нека поговорим кой и как спира строителството на магистралата? В 1,2 и 3 се строи и към този момент, а в другите няма как да спрем строителство, което не е започнало”, заяви министър Комитова.

По нейните думи средствата за строителство на магистралата не са спрени.

„По първото постановление от участъци от 1 до 6, за които са разходени близо 2 млрд. лв се строят само 1,2 и 3, а другите не са започнати. Важно е да отбележим, че „Хемус” се строи от нашето търговско дружество наречено „Автомагистрали” ЕАД. Това е основната строителна компания, която работи с много подизпълнители, на които са раздадени аванси”, казва Комитова.

„От тези 2 млрд. на нашето търговско дружество са изплатени 1.38 млрд. – парите са там. Като строителство сме изпълнили – 9 км са готови, а още 68 км са в строителство и не са въведени с Акт 16. Около 16 процента от магистралата са изпълнени, а с парите сме много по-напред. Въпрос на месеци е километрите по участъци 1,2 и 3 да бъдат завършени”, обясни министър Комитова.

„Аз мразя незавършеното строителство, защото то е най-скъпото. Ако тя остане незавършена, ще ни излезе 5 пъти по-скъпа. Никой няма интерес да спира строителството на магистралата”, добави тя.

„Ремонтът на тази магистрала се финансират с други средства. Когато аз дойдох в министерството на 12 май - 3 фирми вече работиха в участъка Чирпан – Стара Загора. На 12 май се работеше усилено, а туристическият сезон се открива на 15 май. Опциите пред нас бяха две – или да спрем строителството или да го продължим. Спряното строителство са загубени пари. Грешката е допусната в по-ранното планиране на тези ремонтни дейности”, каза Комитова. Фирмите започнаха да си искат парите. Ние казах, че ще им ги дадено, но след като извършим проверка на място. Констатирахме некачествени строителни работи и ги накарахме да си отстранят дефектите”.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    77 7 Отговор
    Заради Чекмеджето и компания.

    Коментиран от #26

  • 2 Шкафбанк

    71 5 Отговор
    Разликата се депозира в нашия трезор на отговорно пазене!

    Коментиран от #46

  • 3 пламен

    8 114 Отговор
    Този вълкодав да ходи да си гледа внуците и да врътка манджи на мвъжа си, ама май и за това не става. Боже опази от такива ?министри?
  • 4 CaizerSoze

    109 6 Отговор
    Много нормално, просто и рабираемо обяснява жената. Но материала си иска лъжите и простащината, зада които се вихри грабежа на цялата дъражава!
  • 5 дизайнер

    62 4 Отговор
    Защото Буци аранжира шкафчета .
  • 6 Нямам срам пред вас ве мумии

    35 3 Отговор
    Защото сме т*лупи затвяя
  • 7 Аз Негодника

    10 62 Отговор
    Нямало конкурс за обществените поръчки...Не са били допуснати фирми на БСП...Костов и прокопиев...ДПС...Ако има нарушения, или данни за корупция,има си органи който се занимават с тезе неща...Цялата пушилка че участват в гювеча,вашите олигарси и фирми...И цялата ви работа е да спъвате,тези който са в гювеча...Но това не е борба,а отмъщение...Доводите ви са ЛЪЖЛИВИ...Зад уж честните ви намерения,си криете често бизнес интереси...МУТРИ ВЪН ДА ВЛИЗАТ НАШИТЕ МУТРИ...

    Коментиран от #11

  • 8 Ахахах

    51 4 Отговор
    В отчаянието си, Тулупът се хваща за всяка подхвърлена на майтап дума и почва да я повтаря, надявайки се да стане истина и да накара хората да се обясняват. Типично е. Никой не му вярва на бъртвежите. Никой не вярва на крадливите тулупи. Те нямат доблест. Това е една крадлива шайка, която трябва да бъде изчегъртана до кокал. Парите от шкафчетата и офшорките ще бъдат върнати! Това е! Тулупите да свикват! Ако ли не, да се спасяват при Меркел или Дубай! Сещам се за психясалата лелка с червената рокличка и разбирам какво означава герб! Със сигурност не е европейско развитие...
  • 9 Българка

    69 5 Отговор
    Гледах тази сутрин интервюто на Комитова. Невероятен специалист и почтен министър. Показа с графики и цифри как от Автомагистрали са изплатили близо 2 милиарда АВАНСОВО за строежа на магистрала Хемус. Строи се единствено в участъци 1,2,3. От авансово раздадените пари на строителните фирми е свършена работа за около 16% от обема . Това значи, че в строителните фирми има милиони от аванса и те са ДЛЪЖНИ да строят. Явно по нареждане на Борисов , уволнения Беличев саботира чрез съучастниците си от строителната мафия изграждането на "Хемус"
    Трябва разследване на огромните грабежи чрез Автомагистрали ЕАД. И не само масови уволнения, но и много обвинителни акта и ефективни присъди за грабителите
  • 10 Искрен

    49 5 Отговор
    Министър Комитова се явява най-борбеният и компететен министър до сега в служебния кабинет,достойна да оглави бъдещо редовно избрано правителство."България ще стане по-добро място за живеене след 8 години, когато ще се появи руса жена, която ще управлява страната. Виждам я като едра и честна жена, която ще е заобиколена от много силен екип. Доста опити ще се се направят да я премахнат, но няма да успеят", смята ясновидец през 2015
  • 11 тулупчев

    18 3 Отговор

    До коментар #7 от "Аз Негодника":

    Те органите са си наши бе , с тях си опраам Мата Харитата и идни колеги ...... министри щото и аз имам човешки потребности .
  • 12 Миризлив пор

    4 18 Отговор
    Има фирми със съответните договори, ходиш и натискаш да получиш качествено строителство! Не ми пука кой строи, зор ми е кога пътя е кофти!
  • 13 Банов

    5 51 Отговор
    Служебното правителство по закон единствено подготвя изборите. Това, което се случва е беззаконие, но явно българското нискочело население не го разбира. Тази женица изпълнява поръчки и говори глупости. По Хемус сепстрои сериозно и трябварда сипидиот да твърдиш обратното. Народа отново е разделен от злоба, а големите играчи си въртят далаверите. Платени сайтове, като този, заедно с Капитал и Дневник бълват лъжи. България отново е прецакана от своите.

    Коментиран от #16

  • 14 Аз Негодника

    7 44 Отговор
    БАБО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ТИ ЛИЧНО.МОЖЕШ ЗА МЕСЕЦИ ПОЛОВИНА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО СТАВА В ЕДНО МИНИСТЕРСТВО...ОСОБЕНО ТАКОВА В КОЕТО ИМА ОГРОМЕН РЕСУРС...ТОВА ЧЕ ИЗЛИЗАШ И ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ЗАСЕГНАТИТЕ ОЛИГАРСИ.КОЙТО НЕ СА ДОПУСНАТИ ДО ГЮВЕЧА. НЕ ТЕ ПРАВИ ЕКСПЕРТ...НИТО ПО ЧЕСТНА...ПО КОНСТИТУЦИЯ...СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ЗАНИМАВА САМО С ИЗБОРИ...ЗАЩОТО НЯМА ПАРЛАМЕНТ КОЙТО ДА ГО КОНТРОЛИРА...НАДЗОРНИКА ТИ АНТОН КУТЕВ...ТОЙ ЛИ Е ЕКСПЕРТА...

    Коментиран от #18, #71

  • 15 НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА КЪЩАТА ЗА ГОСТИ КОЯТО

    5 17 Отговор
    ИМАШ...КОЛКО НАРОДНА ПАРА ТИ СТРУВА.....
  • 16 Ебанов

    28 2 Отговор

    До коментар #13 от "Банов":

    Явно не си запознат със "Закона". Типично за тулуп!
  • 17 ТОЧНО

    20 4 Отговор
    КАЗАНО ОТ МИНИСТЪРА. ЛАПАЧИ
    НАШИ ХОРА ЕДИН ДВАМА. А РОБИ МНОГО.ДО ФИРМИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
    ДОСТИГАТ ТРОХИ. И ЗА ТОВА НЯМА КАЧЕСТВО. И ПОСЛЕ РЕМОНТ НА
    РЕМОНТА.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 котарак

    5 33 Отговор
    Заклет противник съм на ГЕРБ, обаче тая започва да ми писва! За откраднатите милиони ще има осъдени, а сега трябва да се работи, щото иначе и внуците ни няма да дочакат пустата магистрала.

    Коментиран от #36

  • 20 КОМИТОВА...ОСЪДИ ГИ..ЦЯЛ МИНИСТЪР СИ

    4 18 Отговор
    АМА ТЕ Е ШУБЕ ДА ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛА...ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРКО КОМИТОВА

    Коментиран от #50

  • 21 И НЕ СПИРАЙ МАГИСТРАЛИТЕ

    4 23 Отговор
    ЧЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ДА НАПРАВИМ ХЕМУС...НАЛИ СИ МИНИСТЪР...КОНТРОЛИРАЙ....НЕ САМО ДА КОНСТАТИРАШ
  • 22 Фактъ

    18 1 Отговор
    Защото се пълнят шкафове . Всичко при главният рекетьори на държавата . Защо , обаче още се разхожда на свобода ?
  • 23 Бойко перачката

    21 2 Отговор
    Бойко е превърнал всички държавни структури в перачки за пари. Така се пълнят шкафчета.
  • 24 Бацо

    15 1 Отговор
    Защото имам голям шкаф целия лилав
  • 25 Перо

    19 2 Отговор
    Строителството на магистрали за милиарди лв.,без обществени поръчки,спешно налага намесата на прокуратура и съд за отговорните от мутренския режим,а не локуми и оправдаване,че строежа на магистрала Хемус не е спряла!
  • 26 Всеки знае защо

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Вече е време да се издава заповед барети те да влизат по Боята, Банкя, Драгалевьи и т.н. А бай Ставри да подготвя едни 1000-2000 места за дългогодишен заслужен отдих
  • 27 !!!?

    7 15 Отговор
    Качеството е лошо защото асфалта не се полага от генерали и харвардски възпитаници, а от полуграмотни пейзани, срещу заплата, за която никой от жълтите павета няма да работи. Накарайте Фигурантите, Боко, Тошко, Шута на чалгаджиите, Манолова, Петков, селската погача Дончева, Минеков & Бабикяни, Рашков, да ходят да строят магистлали !!!?

    Коментиран от #39

  • 28 грешки

    5 0 Отговор
    Факти, редактирайте си статията: "Ние казах, че ще им ги дадено, ..."
  • 29 циганистан

    1 0 Отговор
    Отговорът е събран в една песен, която е актуална вече 30 години!

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    13 1 Отговор
    Крайно време е технологията на строителството и ползването на видовете строителни материали за строеж на пътища да бъде регламентирано и задължително с подписването на подзаконов акт на регионалното министерство и по тези критерии да се дават оферти и се провежда изпълнението. Иначе е куче влачи,диря няма! Краде се заложената сума над 50% и отива по корупционната верига и подизпълнители и накрая остават едни мижави пари за най-некачествено строителство! Получава се гигантско наливане на пари в каца без дъно за лошо строителство и безконечни ремонти!
  • 32 КОМИТОВА, ЩО ВИ Е ШУБЕ ДА ГИ СЪДИТЕ

    4 15 Отговор
    АЙДЕ ДЕЙСТВАЙТЕ...СТИГА ДЕМАГОГИЯ.......КОЛКО БЪРЗО ВДИГНАХТЕ С РАДЕВ ЦЕНИТЕ.....А ЕДНИ ДЕЛА НЕ ЗАВЕЖДАТ...ЩО ТАКА, ДРУГАРКО КОМИТОВА
  • 33 ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ

    5 12 Отговор
    НОВИТЕ ИСКАТ БЪРЗО ДА НАПЪЛНЯТ ШКАФЧЕТАТА....ВРЕМЕТО Е МАЛКО....
  • 34 Последния Софиянец

    14 4 Отговор
    Давай Комитова, дръж! Разкъсай ги тия герберасти. Кефи ме снимката, факти. Само злоба срещу тия

    Коментиран от #48

  • 35 краси

    7 2 Отговор
    ВСС/смесица от комунисти и милиционери/ са КОРУМПИРАНИ,начело с Гешев!Това е основната причина!
  • 36 Мачка лизачка

    15 0 Отговор

    До коментар #19 от "котарак":

    Как да се работи като парите са усвоени в шкафчето? На работниците с тутурутки ли ще плащаш?А след година за ремонта пари ти ли ще вадиш?Толкова години живя без"Хемус"ще потърпиш още някой месец.

    Коментиран от #37

  • 37 АМИ ОСЪДИ ГИ......

    2 9 Отговор

    До коментар #36 от "Мачка лизачка":

    АМА НЕЩО НЕ ВИ СТИСКА.....ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ

    Коментиран от #43

  • 38 Подкрепа за Борисов

    4 14 Отговор
    Тази Баба кога стана толкова знаещи Служебна Пенсионерката не си избрана от Народа а Назначена от Радев Върви да му чистиш Тоалетните Лъжци Мразещи България незнам какви са тези наивници които ви вярваТакива Огромни Лъжи Бълвате че ми се повръща от Вас Служебни Работите за Радев Разрушавате България
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бай Стою касапина

    5 8 Отговор
    Много готина снимка на дъртия бабек. Кефи ме. Радев, откъде ги намираш тия скукундрели?
  • 41 КОМИТОВА...КВО СТАВА С КЪЩАТА ЗА ГОСТИ

    6 4 Отговор
    ПЪЛНИ ЛИ ШКАФЧЕТО.......И С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ, ВСИЧКО Е О КЕЙ
  • 42 Подкрепа за Борисов

    4 12 Отговор
    Толкова Омраза толкова жлъч толкова мръсотии излизат от устата и Спряхте Хемус На Кого Пречите бе Служебни Радев и слуги Спъване Развитието на България Толкова Кал Толкова Клевети Не се спирате Яко Грабите Къде са Парите за Хемус Тази Дърта Комуняга Оставка
  • 43 Мачка лизачка

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "АМИ ОСЪДИ ГИ......":

    На мен ли не ми стиска,троле?Просто за това си има други хора.Аз си гледам моя двор.Изчегъртване ,изчегъртване и на новото и магистрали ще построим.Милиарди км ,както казва Толупа.
  • 44 Подкрепа за Борисов

    3 10 Отговор
    Колко много Българи има тук които Мразят България и работят против Развитието на България Къде свихте Парите за Хемус Бабо Дърта некомпетентна Лъжкиня
  • 45 Подкрепа за Борисов

    3 9 Отговор
    Толкова Омраза толкова жлъч толкова мръсотии излизат от устата и Спряхте Хемус На Кого Пречите бе Служебни Радев и слуги Спъване Развитието на България Толкова Кал Толкова Клевети Не се спирате Яко Грабите Къде са Парите за Хемус Тази Дърта Комуняга Оставка
  • 46 Хахахаха

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Шкафбанк":

    Какво е това изтрещяло червено бабе на снимката !?! :):):)
  • 47 Слава Богу

    2 7 Отговор
    Че магистрала Европа е готова,защото тези министри за"един ден "щяха да спрат и нея.Човек като иска да свърши нещо намира начин, иначе търси причини да не го свърши

    Коментиран от #66

  • 48 Злобата

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    докарва само болести. То и Слави Трифонов злобя и срещу Лили Иванова и срещу кого ли не,ама виж до къде се е докарал
  • 49 Перо

    9 0 Отговор
    Решението е в издаването на подзаконов акт на регионалното министерство,който да задължава фирмите да строят пътищата по определена технология с определени строителни материали и това изпълнение да е задължително! По тези критерии да се дават оферти,да се прави изпълнението и да се контролира от назначените органи! Иначе е куче влачи диря няма. Парите отиват за корупция по вертикала и накрая остава някакъв мижав подизпълнител с най-неквалифициран персонал да направи с най-големи икономии формалното изпълнение. Следват безконечни ежегодни ремонти,тормоз на населението и нови кражби!
  • 50 оня

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "КОМИТОВА...ОСЪДИ ГИ..ЦЯЛ МИНИСТЪР СИ":

    Ще се заведат дела, когато гешефт-каскетов бъде премахнат.

    Коментиран от #52, #53, #55

  • 51 проста аритметика

    8 0 Отговор
    Отговорът е прост за да има пари на шефовете на фирми за коли къщи разходки в чужбина и друг Лукс на всички по веригата заедно с държавните служители дето ги отпускат.Това лесно се хваща смятате колите на всички със жилищата и една част от уравнението излиЗа
  • 52 КОГА

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "оня":

    КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ
  • 53 СЕГА КАКВО ПРЕЧИ

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "оня":

    КАСКЕТА Е ПРОКУРОР НЕ СЪДИЯ....КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА.....
  • 54 mi6osp

    4 1 Отговор
    Чегърт, чегърт, чегърт.

    Коментиран от #56

  • 55 ПРАВОСЪДИЕ РАЗДАВАТ САМО СЪДИИТЕ

    1 3 Отговор

    До коментар #50 от "оня":

    ДРУГАРЮ
  • 56 С ТИЯ ВИСОКИ ЦЕНИ

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "mi6osp":

    ЯКО ВИ ИЗЧЕГЪРТВАТ.БСП И РАДЕВ.....
  • 57 Асанчо БонгоВасильов и Кире Харвардо

    6 1 Отговор
    при първото правителство на Муньо станаха милионери с далаверата Божурище, сега при второто ще станат с далаверата АМ Хемус!
  • 58 САТЪРА НА ХАНА

    4 1 Отговор
    КАТО ОТРЕЖА ТОПКИТЕ НА 4-5 САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЧИНОВНИЦИ
    .................
    .......
    И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СИ СЯДАТ ВЪРХУ ТОПКИТЕ :))
    ..................
    СЪД ЗА МУТРАТА - НЯМА СЪД , БУХАЛКИТЕ В ГЛАВАТА , В БАГАЖНИКА И ГО ХВЪРЛЯШ ГОЛ В ГОРАТА НЯКЪДЕ НА ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА ПРИ БАЙ МЕЦАН :)))
  • 59 Лол

    0 4 Отговор
    Коминтернова
  • 60 ПОЗДРАВ ИТ БОЙКО

    0 0 Отговор
    Трамвай номер 5555555
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Страхил

    5 1 Отговор
    Софийският градски съд спря на два пъти вписването на ново ръководство на "Автомагистрали" ЕАД, все с определения на съдия Мария Иванова Вранеску. Още след първото спиране строителният министър Виолета Комитова си отмени заповедта за смяна и издаде нова, идентична. Преписката обаче попадна пак при съдия Вранеску и тя пак спря вписването. И в двата случая тя постановява, че е необходимо решаване на спора по жалбите на старото ръководство по същество преди да се види дали да се впише новото. Аргументите в исканията бяха, че по закона за публичните предприятия се изисква за тези длъжности да се проведе конкурс.

    Сега очевидно Комитова е издала нова, трета заповед за смяна на ръководството със съответното искане за вписване и този път то е минало.

    Стана ясно, че Беличев отново е обжалвал заповедта и е поискал спиране. Този път преписката е била при друг съдия в СГС, който е отказал спирането.
  • 64 NeXu s

    2 2 Отговор
    Беличев ви е голям трън на комуноидите! Искате да сложите свой човек и да крадете! Така ли, другари?
  • 65 Ало ало ОЛА Ола ОЛАФ

    5 0 Отговор
    Държавата е нарушила чл.4 на конституцията като е давала за изпълнение на държавни проекти без ЗОП и по този начин не е допускала фирми от ЕС да се кандидатират за изграждане на проекти в държава член на ЕС
  • 66 ЕЙЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Слава Богу":

    НЕ НАМЕСВАЙ БОГ. ТОЙ ВИНА НЯМА.
    ЗА 12 ГОД. ПРОСТ.. О ТВОЯТ ЕЛЕМЕНТАРЕН ВОЖД ЩО НАПРАВИ???!?. ПРАВИ И СЛЕД МЕСЕЦ ГОДИНА РЕМОНТ И СЛЕД
    25 ДНИ РЕМОНТ НА РЕМОНТА.
  • 67 Behemoth

    0 1 Отговор
    Няма къща ...не близвам...само магистрали правя за сега половин милиард лева съм направил...опс километра....

    Коментиран от #68

  • 68 Zavet 80g alb 2011g ostava na 96 ot zave

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Behemoth":

    Dugaii ,.00@׶||\¢££~©℅}}÷€~√¶¶

    Коментиран от #69

  • 69 Zavet 80g alb 2011g ostava na 96 ot zave

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Zavet 80g alb 2011g ostava na 96 ot zave":

    Digai..,#)//,¶¶~~\\√°©[}™
  • 70 Василева

    0 0 Отговор
    Нали върнаха в бюджета 490 милиона от „Хемус”с решение на правителството .В интернет има написано на какъв етап е даден участък.
  • 71 И ОТНОВО

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Аз Негодника":

    Негоднико,Служебното правителство може да прави всичко което може да прави нормалното,или искаш да ви остави на воля да плячкосвате,няма да ви се получи и не си служи с конституцията защото и понятие си нямаш
  • 72 ДА НЕ БИ

    1 0 Отговор
    КОРРУПЦИЯ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове