Last news in Fakti

5 Юли, 2021 12:50 4 935 86

Христо Иванов към избирателите на ГЕРБ: Не ставайте жив щит на този все по-обезумял Борисов

  • христо иванов-
  • избиратели герб-
  • бойко борисов

Христо Иванов обяви, че на среща с министъра на регионалното развитие Виолета Комитова ще бъде обсъден казусът с летния сарай на Ахмед Доган в Росенец, където все още има редица нерешени въпроси

Христо Иванов към избирателите на ГЕРБ: Не ставайте жив щит на този все по-обезумял Борисов - 1
Снимка: ДБ

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов се обърна към избирателите на ГЕРБ с призив да подкрепят една истинска проевропейска политическа формация, която може да гарантира еднакво прилагане на закона за всички.

Според него Бойко Борисов все повече се опитва да държи симпатизантите си като жив щит в опит да избегне правосъдието и в желанието си да си гарантира личната сигурност след падането от власт.

“Искам да се обърна към избирателите на ГЕРБ: Не ставайте заложници на този човек, който се повече се занимава с това да си гарантира своята лична сигурност. Нищо друго не го интересува. Това е човек, който затъна в блатото на корупцията и завлече страната в нея толкова време”, обяви той в живо включване във фейсбук.

“Недейте да подкрепяте Борисов в неговия налуден и все по-налуден опит да избяга от правосъдието. Правосъдие трябва да има, а не поредната политизирана вендета. Няма да го направим. Не сме силата, която ще вземе репресивните инструменти, които Борисов създаде, и просто да ги приложим срещу другата страна на политическата система.”

“Стига сте служили като жив щит на този все по-обезумял човек, който все по-трудно прави разлика между истина и лъжа, между собствените си страхове и политическите надежди на тази страна. Това време трябва да приключи и вие можете да подкрепите “Демократична България” със спокойствието, че подкрепяте една проевропейска сила, която ще гарантира свобода, законност и модернизация”, каза той.

Христо Иванов отново потвърди, че няма да намерение и желание да става главен прокурор, като определи тези твърдения на Борисов като “все по-психоделична кампания, в която се появява лелеяния и бълнувания”.

“Борисов наистина се страхува, че ние ще го вкараме в затвора. Мога да го успокоя, че няма да ставам главен прокурор. Политиците не трябва да стават главни прокурори. Нашата цел не е един или друг да влезе в затвора, а истинско правосъдие и всеки да отговаря според постъпките си”, каза той.

“Но искам да го притесня. Има много квалифицирани юристи, истински граждани, хора с воля и с характер, които могат да станат главен прокурор и да се погрижат в България всички да отговарят пред закона за всичко, което са направили, включително и Бойко Борисов”, добави съпредседателят на “Демократична България”.

Христо Иванов обяви, че на среща с министъра на регионалното развитие Виолета Комитова ще бъде обсъден казусът с летния сарай на Ахмед Доган в Росенец, където все още има редица нерешени въпроси.

“На Борисов много му се иска някак да сме се разбрали с ДПС. Мога да го успокоя и същевременно притесня - ние няма да се откажем да ликвидираме статута на Ахмед Доган като човек над закона. Докато има хора, за които законът да не важи, няма да имаме пълноценна законност”, добави той.

“Моментът на истината ще дойде за всички. Това ще бъде истината по закон в едно европейско свободно правосъдие. Защото само така България ще мине напред и ще излезе от този затворен кръг на корупция, избирателност на прилагане на правосъдните органи и затъване в безправие и безперспективност”, завърши той.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съвет

    40 15 Отговор
    Бягайте докато можете е по правилният съвет!

    Коментиран от #49, #58, #82

  • 2 NeXu s

    55 63 Отговор
    Кого да подкрепим? Теб, другарю Бойкикев, който смяташ, че с друга фамилия и не знаем, че си комуняга? Или другото комунде, Атанасов от Държавна сигурност! Благодаря, за лицемери не гласувам!

    Коментиран от #5, #63

  • 3 не можеш

    61 17 Отговор
    да ги убедиш! Ще стоят на амбразурата, защото са същите като него. Не само са му симпатизанти. Съучастници са му.

    Коментиран от #40

  • 4 русенец

    55 14 Отговор
    Дали мат'рялът на ГЕРБ ще разбере призива? Те са същите болшевики, които както комунистите на времето защитаваха единствено правилната вяра, после както седесарите, които защитаваха единствено правилната вяра, както лакеите на Кобуркготски, които защитаваха единствено правилната вяра и да не изброявам. Проблемът е, че в Бг много матросовци, готови да защитят с гърдите си мястото на своя вожд около държавната софра, мислещите хора са кът!

    Коментиран от #35

  • 5 за тебе

    29 11 Отговор

    До коментар #2 от "NeXu s":

    знаем, че си луд като онова.
  • 6 Ха ха ха

    34 25 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ицко, къдрав крадлив пудел-болшевик ! Кажи кои са родителите ти .... едни интернационални комуняги. Бяха ли вчера в Китай на манифестацията !?

    Коментиран от #61

  • 7 1618

    46 11 Отговор
    Борисов мислеше,че ще управлява вечно,ще взема еднолични решения вечно! За това се обгради с олигарси и мафиоти да му пазят гърба! Използваше Прокуратурата в лицето на Гешев за своя защита,а ДАНС,НАП и полицията използваше за бухалки! Назначи близки и познати от обкръжението си на високи постове във всички ведомства!Със заплахи, рекет или подкупи купи медии за манипулиране на общественото мнение!Създаде обръчи от фирми на олигарси,които източиха парите от Европейските фондове и парите на данъкоплатците! Сега трепери от страх от служебното правителство, и от протестиращите партии,защото започват да излизат много разкрития включително и незаконни подслушвания! В момента изпитват ужас и страх ,че тече процес на тяхното изчистване от власт!
  • 8 Отегчен

    28 19 Отговор
    Джендъра Бойкикев да каже какво ще прави по македонския въпрос.

    Коментиран от #68

  • 9 д р фройд

    25 9 Отговор
    Като смяташ,че е обезумял,подай една жалба в полицията,че лицето Борисов е опасен за себе си и за околните и немедленно със белезници и линейка ще го закарат в спешния психиатричен кабинет на Сточна гара.

    Коментиран от #16

  • 10 1618

    42 20 Отговор
    Борисов и ГЕРБ губят изборите на 100% ! Крадлива шайка!
  • 11 СЕГА

    17 22 Отговор
    ЧУВАМ ОТ ТЕБ ЗА БИБИ, ЧЕ НЕ СТАВА. ВЧЕРА ЧУХ ЗА ТЕБ, ЧЕ
    ИСКАШ КОАЛИЦИЯ СЪС ДПС.
    КОЕ Е ВЯРНО?!??.ЧУДЯ СЕ АЗ!!!
  • 12 Holy Sh1t

    26 19 Отговор
    Точно тоя актьор ли се намери да призовава народа. Бягаи смешко. Аз ще гласувам за партия която няма никакъв шанс за властта (вместо да не гласувам). Всички сте толкова отвратителни, че не ми се говори.
  • 13 БАЙ Х@Й ‼️

    2 11 Отговор
    Бел.ред.
    Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори

    Коментиран от #19

  • 14 Бай Иван

    6 32 Отговор
    Този е патерица на ГЕРБ !

    Коментиран от #37

  • 15 !!!?

    11 23 Отговор
    Христо Иванов изплю камъчето - РБ е другият ГЕРБ, ама без електорат ! А не ли по-коректно да каже: Ние искаме да се коалираме с партия ГЕРБ без Бойко !!!?
  • 16 не може

    19 4 Отговор

    До коментар #9 от "д р фройд":

    В психиатрията се влиза или по желание на пациента, или по желание на близките. Пациентът сам ще пожелае след 11-ти юли.

    Коментиран от #53

  • 17 Гладен брокер

    25 13 Отговор
    Ako герб не купуват гласове максимум 9-10% им давам.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 БАЙ Х@Й ‼️

    21 3 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Мажоритарни са избори когато хората сами избират личност ! Партийни мажоритарни избори е нонсенс! Сламен човек посочен от партия си е партиен избор ! Буци Ви го каза " Магаре да бях посочил за кмет на София- щяха да го изберат."
  • 20 Последния Софиянец

    24 7 Отговор
    Имат изгода и затова са с него.Всички мързеливци и некадърници са на хранилка при Тиквата.

    Коментиран от #32, #52

  • 21 Ще плачете за Борисов много скоро

    21 23 Отговор
    Много им се иска на Дългоноско и Джуджето да управляват както те решат😂Освен, че са много гладни, са и много злобни, отмъстителни и проклети.Досега говорят само за кой ще изчегъртат, няма и дума за това, че инфлацията чука на вратата, цените хвърчат до небето, а как ще подобрят живота на народа,а?! Никаква програма, само заявки кой на каква служба ще турят😂😂 А Бойкикев много му се иска да е главен прокурор, но с неговата трудова биография просто не може😂😂😂😂Само при едно условие е възможно всичко - пълна диктатура на мутрите олигарси, които естествено са червени!!!

    Коментиран от #30

  • 22 777

    19 21 Отговор
    Млъквай, бе другарю Иванов! Скрий се в комунистическата си землянка. Кой си ти, че да ми казваш за кого да гласувам? кой си ти, че да обиждаш хората, гласували за ГЕРБ? Много ви е страх от ГЕРП, защото не ви позволява да лъжете и крадете

    Коментиран от #51

  • 23 НЯКОЙ

    8 4 Отговор
    Скоро ще разберат, че са пожертвани за лична изгода!
  • 24 Жоро

    16 11 Отговор
    Баце Ицо има моя глас. И в Април и сега. Надявам се да си вършите работата кадърно. Имате един шанс пред повечето ваши избиратели нямате прави на издънки /нулев толеранс/ така че умната. И не ми харесва Иван Костовщината, най добре надалече и да не го чувам това име повече ОК??
  • 25 АКО ШАЙКАТА

    14 2 Отговор
    Не купуват избори - 6-7 % в цялата държава , но 96% в Факултета .... защо ? Отговорете си сами и четете фактите за сикаджията !
  • 26 100pera

    13 6 Отговор
    Ама дрОгари герберски тролове, вземете се консултирайте със Севда и си уеднаквете опорките!
    Щото Ат.Атанасов бил ДС, а Хр.Иванов хем бил комунист, хем бил в съюз с Борисов и подпорка на ГЕРБ, хем бил с Цветановата РБ... Иначе казано - Борисов и ГЕРБ са ортаци с комунистите и ДС, а следователно и с БСП и Жан Виденов. Че и с Цветанов на всичко отгоре!

    Ми обърквате и отблъсквата електората, бре!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БУДА

    10 4 Отговор
    Няма как това да не е краят на мутрата от сик и шайката , знаците са от всички посоки на планетата !
  • 29 Явно

    10 12 Отговор
    Има някой луд, но това не е ББ.Много им се иска на някои хора да орезелят ГЕРБ,но няма да им се получи. Аз например, си се кефя на направените пътища, че то преди какво беше. Не вярвам на Христо Иванов и това е.С вуду магии ли ще ни управлява?!Или със злоба и компромати?!Жална ни майка,веднъж да се докопатдо властта.Ама кой е този,та така се разпорежда.
  • 30 ГЕРБ

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "Ще плачете за Борисов много скоро":

    отива на боклука, то е ясно. Коалиция ще има и правителство ще има, а кабинетът вече е готов. Служебният, който ще стане редовен!

    Коментиран от #71

  • 31 ЧЕСТЕН НЕЦИОНИСТ

    7 5 Отговор
    ГН Борисов идете си с достойнство , все още имате тази възможност , не се ли виждате отстрани , колко жалко изглеждате и колко огромна е омразата срещу вас ?
  • 32 Айде стига

    10 8 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Каква изгода имам аз,работя на заплата в частна фирма,плащам редовно данъците си.Обичам и гласуване за ГЕРБ безплатно с отворено сърце!
    Айде стига с тези тъпи опорки!Не всичко е пари и изгода!Но явно това си ти за да мислиш че и другите са така!
  • 33 Пешо от блока

    5 9 Отговор
    За съжаление феновете на Бойко не се интересуват от законност и европейско развитие, а от далавери и крадене на европейските фондове. Така, че Христо, твоя призив е напразен.
  • 34 Българка

    8 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не ставайте заложници на този човек, който се повече се занимава с това да си гарантира своята лична сигурност. Нищо друго не го интересува."
    Христо Иванов е абсолютно прав. Всички, които се радват на "ласките" на един престъпник, снимат се с него и гласуват за него, стават негови съучастници.
    Подкрепете с номер 23 ДБ. Те са гарант за върховенство на закона, което води и до развиващ се бизнес и икономика

    Коментиран от #43

  • 35 👍 кът са мислещите

    5 7 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    Хора това е факт . Призива на Христов според мен е елате при нас и ви гарантираме същите привилегии 🤨😏🧐
  • 36 ФАКТ

    7 6 Отговор
    Къде се покриха тримата трола на сикаджията от ПИК ? Кой е СТЪКИ кандидата за президент ? СМЕХ , СМЕХ ! Всеки Божи ден факти и неоспорими доказателства срещу шайката за рекет и престъпни схеми и продължават да лъжат ! Довиждане мутро , и никой няма да съжалява !
  • 37 Дедо ми

    7 8 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Иван":

    Не,не е патерица на ГЕРБ, а това е опорка на Севда,защото Христо предлага само законност, а законността е нещото, което носи кошмари на Бойко.
  • 38 Питащ

    7 4 Отговор
    Нещо за Маджо, а?
  • 39 Турчин

    4 4 Отговор
    Една информация искам да дам относно срещата на Борисов с Ердоган или по точно с видеото. Преводачът е Бейзат Яхя - баща на кандидата за депутат от Герб Илтер Бейзатов. Изслушах внимателно, изслушайте и вие видеото го има в YouTube. Борисов казва: "Бейзи, ела да превеждаш бе". Видеото не е Live а е качено по късно. Първо е снимано. Бейзи се изпуска като казва "уж като на живо" но Борисов го прекъсва.
  • 40 Подкрепа за Борисов

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "не можеш":

    Ти ли ще ми кажеш кого да харесвам дърти комундели обезумели алчни лъжци готови на всичко Атанасов ли е Дъртият комундели драпат да се върнат на хранилката Ужас Отвратителни Кръвожадни Алчници Добре Борисов ви държа дълги години настрана Безумни Разрушители Съсипвате България
  • 41 БАЦЕ КОМАНДВАЩИЯ

    3 6 Отговор
    Само ако тръгне едно дело срещу мутрата за извършения рекет , вероятно ще последва бомба от показания на всички бизнесмени пострадали от шайката и тогава в пандиза до живот !
  • 42 Ужас

    10 4 Отговор
    Бойко борисов е единственият премиер, който е направил нещо за България. Всички други обещават и после оправят само себе си. Е, за кого да гласувам тогава? Ясно е.
  • 43 Подкрепа за Борисов

    12 3 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    Верно ли Маджо Нали Заедно с Борисов бяхте в Управлението Докато Борисов не ви изгони че не ставате Жалки лъжци Драпат да се доберат до хранилката

    Коментиран от #73

  • 44 СВОГЕ

    3 5 Отговор
    Банкянския айдук все още не е в пандиза единствено благодарение на прокурора - мафиот ! Гласувайте българи , фактите за престъпното управление и рекета над всичко мърдащо са навсякъде !
  • 45 Пенсионер

    11 2 Отговор
    Ице Иванов, стига с тая стара манджа! Не хвърляй прах в очите на хората, те не са глупави и имат памет. Ти кажи как ще оправиш държавата като станеш главен прокурор?
  • 46 ХИХИХИ

    3 7 Отговор
    Мутрата от сик бил най-великия управляващ .... много тролска маса тук или .... трима пикаджий от софрата на рекетьора ? Всеки вижда фактите - рекет , заплахи , кражби на еврофондове ....
  • 47 Почтен

    4 6 Отговор
    Тиквата е изпята песен.
  • 48 Матей

    1 2 Отговор
    Какви са тия призиви,те не подкрепят боко щото много го харесват,боят се от рухването на боковската хранителна система,за далавери и имитации.Огледайте се,кога се е благоустроявало така усилено,все едно ще идва султана,вместо да се строят заводи,да се правят овощни градини и лозя,ферми и пр.Какъв доход ще ти носят разхубавяването на градовете и то само централните части,нищо,това е далавера за милиарди.САПУНИРАНЕ НА блокове също за милиарди с безумната обосновка че се пестяло енергия.Трънки се пести,като опаткат по 2 милиарда на година ще има да чакат хората за пенсии,помощи и безплатно лечение.Впрочем,служебното правителство не е ли отменило поне тази идиотска програма и да се дават пари с точна сметка и строг разчет за икономии и само за крайно необходими ремонти?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Amix

    8 0 Отговор
    Тоз е подлога на Доган
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Напротив

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Некадърните и мързеливите висят на площадите,като теб.И чакат мизерните 50 лева.А нормалните работят.
  • 53 д р фройд

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "не може":

    Извинете,господине,госпожо,знам реда за постъпване.Има обаче една малка отметка и тя се казва постъпване по спешност.Няма да го чакат да се съблече гол и да тръгне с нож по улиците да коли.Според мен лицето е със параноидно халюцинаторна симптоматика плюс възбуден синдром.Жална му майка влезе ли жеднъж!!!

    Коментиран от #55

  • 54 Бай Курти

    10 1 Отговор
    Ице,никога няма да гласувам за теб,защото ти си от същото червено котило.Както и Манолова.А ,като отвори думата за сараите, защо не казваш нищо и за едни други сараи на Буджака?
  • 55 Докторе

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "д р фройд":

    Май ти си за там.

    Коментиран от #57

  • 56 Куку

    6 1 Отговор
    Ицка,на 11 ще разбереш,че Боци си е много добре
  • 57 д р фройд

    1 7 Отговор

    До коментар #55 от "Докторе":

    Ще имаш много здраве от арменския поп!Аз от зелени герберастки тикви семе не ща!Буд здаров!

    Коментиран от #59

  • 58 Пенсионер

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съвет":

    Всеки да си гледа собствените избиратели. Не Борисов трепереше и говореше нервно за хомеопатия. Е, кой е по-обезумелият?!
  • 59 Докторе

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "д р фройд":

    Като даваш мнение за друг човек,можеш да очакваш същото и за теб.

    Коментиран от #67

  • 60 Ташо

    5 1 Отговор
    Най малкото пък другаря Иванов може да ми казва за кой да гласувам.

    Коментиран от #62

  • 61 ухуиух

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    А твоите родители кои са бре? Каквито и да са родителите, никое от децата не отговаря за техните постъпки или какви са били, времената бяха други, кой знае твоите какви са били. Стига си писал глупости, не по темата, трол герберски такъв.

    Коментиран от #66

  • 62 истината

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ташо":

    Аз пък ще гласувам както винаги пак за него. Той е единствената алтернатива според мен и никой не може да ме убеди в обратното.

    Коментиран от #74, #77

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Иванов

    5 1 Отговор
    А само преди няколко години Христо Иванов се натискаше на Борисов, за да го направи Бойко вицепремиер и министър... сега, когато няма келепир Борисов вече е все по-обезумял, а Иво Прокопиев и Маджо вече са в бяло и за тях не се говори лошо!
  • 65 Тракиец

    4 2 Отговор
    Гласувайте за Байкикев.Той е човека.Абе да го направят главен прокурор .То това е най-важното,а после нищо че ще приемем джендарсвото.

    Коментиран от #70

  • 66 Ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "ухуиух":

    искам всички да сте добри комуняги ...... като чегеБАРА ! : )))))
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 лъжепатриот

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Отегчен":

    По добре попитай войводата си , който продаде български паспорти на 200000 македонци по 5000 лв. за бройка. Може да попиташ и Шкембевойводата си , колко ромски гласове си менкаха с ДПС, защото в нашия район всички го знаем. Попитай го и защо приятеля му Борисов отиде при Ердоган.
  • 69 Бюлетина 23

    2 5 Отговор
    ДБ е единствената партия, която открито и от години заявява решимостта си да промени Съдебната система. Вкички други от немай къде мънкат и едва изговарят името на Гешев и Шиши.
    И най -важното , имат квалифицирани кадри с които да направят реформите и да върнат държавността.

    Коментиран от #75

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Франко

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "ГЕРБ":

    Ти, кой генерал повече харесваш?!:) Радев, или Янев?!:) E! Вярно че министърът на МВР още не сме го направили генерал, ама ще го направим!:)
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Паметлив

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Подкрепа за Борисов":

    Нещата са ясни. САЩ го награбиха защото той не пуска СРМ да започне преговори с ЕU! На Боби не му пукаше защото смяташе че докато германците са зад гърба му има осигуровка! Ама, сметките му излязоха грешни!:) Не че СРМ ще ги приемат в EU! Друг път!:) Ние вече няма да сме пречка! А,Германия спокойно ще си ползва С. Поток!:) Изтъргувахани! За кой ли път?!
  • 74 Мислещт

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "истината":

    Напълно съм съгласен! Ама, колко останахме здраво мислещти след усиленото промиване на мозъци!
  • 75 ДСБ

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Бюлетина 23":

    Така е! Трябва да вкараме наши хора!
  • 76 само казвам

    2 1 Отговор
    не гласувайте за червените комунисти корни сестра галева сестра павловца р петков и за тъмно червените комунисти христя иванов ат атанасов
  • 77 Ташо

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "истината":

    Точно в това се състои принципа на демокрацията.Всеки свободно да изрази волята си.И мнозинството управлява.
  • 78 eeeeeee

    3 1 Отговор
    За теб кой ще гласува бе мутрак.....
  • 79 Димо

    2 1 Отговор
    Ицко, Ицко, хитреци сте вие. Жалко за хората, които ви повярваха. Започнахте да си разпределяте държавните постове преди да сте спечелили. И целият тоя цирк - за по - голямо парче от баницата.
  • 80 Гошо

    0 0 Отговор
    Другарю Иванов, успех в управлението! Трудно ще се разберете с Чалгаря, но стане ли въпрос за власт и пари всичко е възможно. Тепърва ще гледаме невероятни скечове от Шоуто на ИТН.
  • 81 Румен

    1 1 Отговор
    Къде е Левски да види как тоя Тиквоч ходи да се моли на Ердоган. Нали Борисов има дете и внуци. Как един ден тия деца ще говорят за изменника.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 трябва

    3 1 Отговор
    да се отменят всички закони и промени направени след 2009г от ,,парламентите на Борисов,,
    Превърнаха ни в роби на полицията,общините и агенциите,но ни запазиха едно право-правото да си плащаме за всичко кааквото им дойде на ум.
    Така държавата прехвърли издръжката на тия дето е назначила в раздутите щатове,за да ни тормозят върху нас с всемъзможни такси за всичко.Вече не разполагаме и със собственоста си,разполагат общинарите и кадастъра,включително архитекти и геодезисти.
  • 84 Росен

    4 2 Отговор
    Иванов като един от много неуспешни министри на Борисов се чуди откъде да измоли някаква подкрепа за ДБ, само и само да влезе в парламента и да вземат големите заплати.
  • 85 2903

    1 0 Отговор
    Гербехрасти, децата ви ще се срамуват от вас както децата на "активните" на 10.11. Справка Спас Гърневски.⁷
  • 86 Gowo

    0 0 Отговор
    Ако симпатизантите му на Тиквуций са същите л@мпени като водещия им, то шансовете да разберат към какво ги призовава Христо Иванов е същия....маймуна да стане човек...хихихи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове