Last news in Fakti

6 Юли, 2021 09:20 7 012 22

Няма наказан, след като жена беше блъсната и убита край Созопол

  • созопол-
  • блъсната жена-
  • юлия ангелова

Близките на загиналата не получават информация по образуваното производство

Няма наказан, след като жена беше блъсната и убита край Созопол - 1
Кадър Нова тв

Година след като жена беше блъсната и убита на пътя край Созопол, все още няма наказани. 34-годишната Юлия Ангелова беше прегазена от два автомобила през юли миналата година. Жената се е прибирала с такси към къмпинг „Арапя”, където е била отседнала. Излязла на пътното платно, след като се скарала с таксиметровия шофьор за сметката, припомня Нова ТВ.

„На практика, аз нямам никаква информация какво се случва с досъдебното производство. Само миналата година бях разпитан в Созопол като свидетел, впоследствие и като пострадало лице”, посочи бившият съпруг на загиналата Цветелин Цеков.

Без отговор оставал всеки негов въпрос какво се случва с производството и дали има задържан.

„Адвокатите казват, че не можем да направим нищо срещу отказа на прокуратурата. Стоим в абсолютно неведение”, добави още Цеков.

Относно застраховката след трагичния инцидент, която също се превърна в казус, бившият съпруг на Юлия заяви, че тя вече е изплатена след намесата на медиите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    14 47 Отговор
    Вие какво очаквате, да вървите пиян по средата на платното да ви сгазят и след това да ви лежат ли?

    Коментиран от #4

  • 2 Българин

    41 18 Отговор
    Значи тия дето са я прегазили два пъти не са случайни.. гербави мутри са 100% !
  • 3 ФОНЧО 4

    13 30 Отговор
    Моооляяя.... ама за какво да има задъежан и обвинен??? За това, че някой е решил да се самоубива на пътното платно. Давате гласност на абсолютни идиоти

    Коментиран от #20

  • 4 Sss

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    За съжаление, така е в България, така ще е докато прокуратурата и съда продължава да са подчинени на Пеевски , Борисов и Доган.... Дано следващия парламент намери начин да промени тази мръсотия...

    Коментиран от #16

  • 5 ДОКО

    11 3 Отговор
    НЯМАЛО НАКАЗАН...Е КАК ТАКА УЖ ПАРЛАМЕНТА Е ПРАВОРАБОТЕЩ ОРГАН УЖ ЗДРАВАТА ПРОКУРАТУРА АРБАЙТ ДЕНОНОЩНО АМА ЗЛОСТОРНИЦИТЕ СИ ПИЯТ КАФЕТО..ЕТО ЗА ТОВА ТРЕБЕ ДА ИДВА НОВ СТРОЙ И НОВИ ХОРА..БЕЛЕНЕ СЕ ОТВАРЯ СТРЕЛЯ СЕ И ПРАВЯТ МАСОВИ ГРОБОВЕ..
  • 6 инспектор Дюдю

    15 3 Отговор
    Докато има каскетура , а не прокуратура няма да има справедливост.

    Коментиран от #7

  • 7 Алфа Вълкът

    7 13 Отговор

    До коментар #6 от "инспектор Дюдю":

    Каква справедливост бе? Ти ще вървиш по пътя пиянна зиг-заг и оверлог и аз ще те блъсна и да те лежа ли? НЕ! СПРАВЕДЛИВОСТТА Е ДА СЪДЯ НАСЛЕДНИЦИТЕ ТИ, КАТО СИ МИ НАНЕСЪЛ ТЕЖКИ МОРАЛНИ И ПСИХИЧЕСКИ ВРЕДИ. И ДА ПРИБЕРА НАСЛЕДСТВОТО ТИ! Туй е справедливост!

    Коментиран от #9

  • 8 страничен

    6 1 Отговор
    Силата на прокуратурата не е в това да изправи престъпниците пред съда, а да не го направи. Напоследък се убеждаваме все повече.
  • 9 Въпросът е,

    16 4 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    че изглежда никой от блъсналите я 2 пъти (!!!) шофьори не е повикал линейка. Това не е ли наказуемо? А и откъде знаеш, че тя е била пияна? Може пък шофьорите да са били под въздействие на алкохол или наркотици и затова да са избягали от местопроизшествието. Всъщност, бягство от мястото на местопроизшествие май също е наказуемо.
  • 10 Перо

    5 4 Отговор
    Ами бившия министър на МВР /на толупа/ мисли само как да набира повече гласове за бандитската партия ГЕРБ,а това,което му беше работа не го интересува!
  • 11 Учуден

    6 8 Отговор
    Доста малоумници се изказват тук, без изобщо да тълкуват фактите, поне както са поднесени тук. Не знам дали е била пияна, но афектирана със сигурност. Което предполага поне малко неадекватно поведение. Проблемът е, че ни е вменено по презумция това, че шофьора винаги е виновен. И всички се нахвърлят върху него. Нищо, че има Закон, който вменява и задължения на пешеходците. Ние не знаем в коя посока се е движела. Ами ако се е движела неправилно? Жалко зажената, а на съдниците дано не ги застига нещо подобно. Няма значение от коя стеана са.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 А ти как тълкуваш

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "Учуден":

    факта, че шофьорите, които са я "прегазили", са избягали? Защото аз го тълкувам, че най-малкото и те не са били в адекватно състояние (я пияни, я дру.сани). Не по-малко учудващ е отказът от страна на прокуратурата да даде информация на близките ѝ относно хода на разследването. Ако въобще има такова.
  • 13 Рошко

    0 0 Отговор
    Що за въпрос, че кога е имало че да има
  • 14 А в случая

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Учуден":

    шофьорите са по презумпция виновни - за непоказване на помощ и за бягство от мястото на инцидента.

    Коментиран от #15

  • 15 А в случая...- корекция

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "А в случая":

    * неоказване на помощ
  • 16 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Sss":

    Чакай малко, кой е казал, че това е криминално деяние? Ако аз изляза на пътя на някой шофьор и той ме удари, той ли ми е виновен или аз? Това, че не е приключило делото е едно, че е имал проблем със застраховка е друго, но да се търси обвиняем при пътен инцидент, който явно е станал по невнимание на жертвата, това е съвсем различно нещо. Защо се спекулира с гръмко заглавие?!?
  • 17 Фесо Ракинов

    2 3 Отговор
    Тази жена е имала взаимоотношения с този които я е блъснал , тръгнала си е вероятно след скандал и конфронтация обаче въпросния който я е сгазил не е случаен, вероятно има хора и нещата са по сложни и за това мъжа и няма да разбере нщ или 1/5 от това. В България няма случайни неща, колко хора пътуват пеша по пътя поради финанси за транспорт и прочие ,да има риск да я блъснал някои случайно но тук няма случайности. Убийци , изнасилвачи, наркомани и шиофреницци се разхождат по улицата свободни защото живеем като диваци
  • 18 Ммммм даааа

    7 4 Отговор
    Сама жена на почивка в "Арапя", се прибира по нощите с такси. Не е нормално поведение за нормална жена. Хванала такси, ама не и харесала сметката. В такива случаи се пита предварително и ако не ти отърва, не се качваш.
    Да не говорим пък за поведението на бакшиша. Толкова ли не можа да я закара до къмпинга?!? Сама жена е, посред нощ. Нямаше да обеднее с петте лева горница, дето не ги е взел. И на него не му е чиста работата.
    Изобщо, много странни неща има покрай тази смърт.
  • 19 Гларус

    6 0 Отговор
    Не че нещо, но Арапя е на юг от Китен и не е край Созопол. Случая да не е в района на ГЛАДНАТА НО ДЕВСТВЕНАТА ЦАРЕВСКА ПРОКУРАТУРА? Районен прокурор от там уреждаше жрици на главен прокурор! ФАКТ!
  • 20 Петър

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ФОНЧО 4":

    Не изглежда баш като нещастен случай,не мислиш ли? Прегазена била "по случайност" 2 пъти. А и пиян,залян ( дори евентуално да е нещастен случай), ако се кара бавно и внимателно,ще може човек да спре или да заобиколи някой.
  • 21 факт

    1 0 Отговор
    е това е съд!?
  • 22 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Много е важно у РБ, кой кого мачка !!!
    Важно е и при какви обстоятелства е смачкан !!
    Ако застана пред локомотива на бързия влак Варна -София, сигурно вината ще да е за кондукторът на влака !
    За този случай има много тъмни неща, както се е случил " по тъмно", НО не вярвам да няма никакво разследване и резултат от него !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове